روياي مرد چك
يوونتوس تورين و ستاره ي اهل چك اين تيم پس از راهيابي دوباره به رقابتهاي سري A برنامههاي بزرگي در سر دارند.
پاول ندود، بازيكن خط مياني يووه در اين باره گفت:« ميخواهم با يوونتوس بار ديگر در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا حاضر شوم.»
اين كه آيا اين بازيكن 34 ساله خط مياني پس از راهيابي احتمالي يوونتوس به رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 9 - 2008 در اين رقابتها بازي خواهد كرد يا خير، روشن نيست. چرا كه قرارداد او تا پايان ژوئن سال آينده اعتبار دارد.
ندود در اين باره گفت:« در اين باره هيچ فكري نميكنم. تنها به ماههاي پيش رو ميانديشم و البته به لذت از فوتبال كه هواداران به ما عرضه ميكنند. رويايم رساندن يووه به رقابتهاي ليگ قهرمانان است.»
البته احتمال آن كه ندود پس از پايان فصل و رسيدن يووه به يكي از جايگاههاي لازم در سري A باز هم در اين تيم بماند زياد است:« من 6 سال است كه اين جا هستم و هر سال هم گفتهام كه به زودي به فوتبالم پايان خواهم داد. اما در روزهاي پاياني هر فصل يك سال ديگر در اين تيم ماندهام. بايد ديد در پايان فصل چه تصميمي خواهم گرفت.»
ندود كه 91 بار پيراهن تيم ملي كشورش را به تن كرده است، گفت
كه وفاداريش به يوونتوس تورين، براي او آسانتر از آن بود كه به پيشنهادهاي رسيده در تابستان پاسخ منفي بدهد: «من براي بازي در يووه آمادهام و ميخواهم اين جا بمانم. پيشنهادهاي زيادي بود كه به همهي آنها احترام ميگذارم، از جمله به پيشنهاد
اينتر كه البته خيلي زود آن را رد كردم.»
ندود ادامه داد كه ميخواهد بار ديگر به روزهاي خوب گذشتهاش بازگردد و در سري A شگفتي به پا كند.
و يوونتوس براي به پا خواستن دوباره ستارگاني چون بوفون، صالح حميدزيچ، دل پيهرو، ترزگه، زانتي، زالاتيا و ندود را در اختيار دارد.
ستارگاني كه نه تنها براي رسيدن به جايگاه اروپايي كه براي رقابت با رم، ميلان و اينتر ميتوانند موثر باشند.
«ما حاضر هستيم و ميخواهيم بهترين عملكردمان را بروز دهيم.»
منبع:
http://www.parsfootball.com/