• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان و هواداران یوونتوسی عزیز :rolleyes:

دلم برای تاپیکمون تنگ شده بود

به امید موفقیت یووه دوست داشتنیمون :wub:

سلام و درود بر شما دوست بیانکونری عزیز...
gentleman.gif

خیلی خوش حالم که به تاپیک خودتون سر زدید.واقعا این تاپیک به خاطر زحمات شما که در ابتدا کشیدید پا برجا مونده.باز هم سر بزنید...

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408

تبریک بابت بازگشت شما به تاپیک.

و اما الکس در کنار بانو در سیدنی :دی

406947_509047769105753_21900952_n.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یووه غیبت کونته را احساس می کند!

post-1352199703-zapek.jpg

جوزپه ماروتا، مدیر اجرایی بیانکونری اعتقاد دارد نبود آنتونیو کونته روی نیمکت یووه بر عملکرد این تیم تاثیر بسزایی داشته است.
به گزارش سایت انگلیسی گل، سرمربی 43 ساله یووه که به علت جریان پرونده سکومزه پولی به 10 ماه دوری از میادین فوتبال محکوم شده بود، با کاهش محرومیت به 4 ماه می تواند به زودی روی نیمکت بیانکونری بنشیند و مدیر یووه معتقد است با حضور او کار بیانکونری آسان تر خواهد شد.
ماروتا درباره سرمربی تیمش می گوید: "کونته یکی از بهترین مربیان حال حاضر جهان است. ما واقعا غیبت او را احساس می کنیم و با توجه به نتایج مان تا اینجای کار، فصل مشکلی را پشت سر گذاشته ایم."
مدیر اجرایی بیانکونری ادامه می دهد: "کونته در عین جوانی، 49 بازی را بدون شکست پشت سر گذاشت، قهرمان سری آ و سوپر کاپ ایتالیا شد و یووه را به فینال کوپا ایتالیا رساند.
"کونته در حال حاضر مانند شیری در قفس است. او نمی تواند دانش فوتبالی اش را طی 90 دقیقه انتقال دهد و همین مساله برایش رنج آور است. او از نتیجه بازی شنبه بسیار عصبانی بود، اما برای بازگشت مصمم است."
آنتونیو کونته با پایان یافتن محرومیت 4 ماهه اش، در بازی 9 دسامبر برابر پالرمو می تواند یووه را از روی نیمکت همراهی کند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لیگ قهرمانان: پیش‌بازی یوونتوس-نورشلند؛ خداحافظی یا سلام دوباره به اروپا

post-1352212448-ramut.jpg

در آغاز دور برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه شب تیم یوونتوس در تورین پذیرای نورشلند دانمارک خواهد بود.
دو تیم انتهای جدول گروه E لیگ قهرمانان اروپا در حالی ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه یوونتوس آره نا به مصاف یکدیگر می روند که بازنده این دیدار تقریبا امید خود را برای صعود به مرحله حذفی از دست خواهد داد. در پایان دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان، یوونتوس با سه و نورشلند با تنها یک امتیاز در جایگاه سوم و چهارم گروه خود قرار گرفته اند.

یوونتوس
بانوی پیر فوتبال ایتالیا پس از یک بازی سخت و البته شکست تلخ 3-1 برابر اینترمیلان در هفته یازدهم سری آ پای به این میدان اروپایی خواهد گذاشت. آنها با کسب سه تساوی نیاز مبرمی به سه امتیاز این بازی خانگی خواهند داشت.
شاید بتوان عدم توفیق بیانکونری به همراه آنتونیو کونته در اروپا را به نبود یک مهاجم کامل در یوونتوس نسبت داد. معضلی که در بازی رفت دو تیم در کوپنهاگ بیشتر از همه به چشم آمد. یووه علی رغم یک بازی هجومی و خلق موقعیت های فراوان روی دروازه حریف تنها با یک امتیاز به تورین بازگشت.
کونته در این دیدار بازیکنانش را برای پیروزی به زمین خواهد فرستاد و بنابراین نباید انتظار تغییرات زیادی در ترکیب یووه به خصوص در خط دفاعی داشت. در خط میانی نیز حضور سه مثلث میانی یووه، پیرلو، ویدال و مارکیزیو محتمل به نظر می رسد و در گوشه ها نیز با توجه به تنها 30 دقیقه بازی لیشتاینر در دربی ایتالیا، می توان او را به همراه آساموا دو بال بیانکونری در ترکیب اصلی بازی امشب دانست.
اما به نطر می رسد با توجه به مصدومیت میرکو ووچینیچ که منجر به تعویض او در بین دو نیمه بازی برابر اینتر نیز شد، کونته از گزینه ای دیگر برای خط حمله تیمش و بازی در کنار جیووینکو استفاده کند. بنتنر یا کوالیارلا گزینه هایی هستند که این روزها سرمربی بیانکونری بیشتر از ماتری به آنها اعتماد دارد.
کیه لینی تنها بازیکن دو کارته بیانکونری است که در صورت گرفتن کارت زرد در این دیدار، بازی حساس یووه مقابل چلسی را از دست خواهد داد.
ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):
بوفون - کیه لینی - بونوچی - بارزالی - لیشتاینر - ویدال - پیرلو - آساموا - مارکیزیو - بنتنر - جیووینکو

نورشلند
ببرهای وحشی در حالی باید در تورین به مصاف رقیب قدرتمند خود بروند که در بازی ابتدای هفته در چارچوب سوپرلیگ دانمارک تیم ساندریسک را با نتیجه 2-1 شکست دادند. نورشلند در پایان هفته پانزدهم لیگ دانمارک با 28 امتیاز در مکان دوم قرار دارد.
اما وضعیت شاگردان کسپر هولمند در لیگ قهرمانان چندان امیدوار کننده به نظر نمی رسد. تساوی 1-1 ارزشمند آنها در بازی رفت مقابل یوونتوس بهترین عملکرد این تیم دانمارکی در اولین دوره حضورش در اروپا به حساب می آید، اما تکرار احتمالی این نتیجه در تورین نیز نمی تواند برای صعود آنها از این گروه کافی به نظر برسد.
با توجه به عملکرد خوب نورشلند در بازی این هفته در سوپرلیگ دانمارک، هولمند می تواند تیمش را تقریبا با همان ترکیب و البته تغییر سیستم بازی تیم از 3-3-4 به 1-3-2-4 به مصاف یوونتوس بفرستد. شاید خبر خوب برای این مربی آمادگی میکل بکمن زننده گل پیروزی بخش تیمش در بازی اخیر آنها باشد. بکمن در بازی برابر یووه نیز تک گل ببرها را به ثمر رسانده بود.
با این وجود، نیکلاس استکهلم مهاجم نورشلند با وجود سفر به تورین، به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا غایب بزرگ این تیم دانمارکی به حساب می آید.
پاتریک متیلگا و ایوان رانژه دو مدافع نورشلند هستند که با دریافت یک کارت زرد دیگر، بازی آینده مقابل شاختار را از دست خواهند داد.
ترکیب احتمالی نورشلند (1-3-2-4):
هنسن - پارکهورست - اوکوره - رانژه - متیلگا - کریستنسن - آدو - لورنزن - بکمن - جان - نوردسلند

نکات مهم بازی
1- در تاریخ 115 ساله باشگاه یوونتوس، نورشلند دومین تیم دانمارکی است که به تورین سفر می کند. اولین رویارویی بیانکونری با یک تیم دانمارکی بر می گردد به سال 1982 که یوونتوس در تورین با نتیجه 3-3 در برابر هایدوفر کپنهاگ متوقف شد.
2- بازی رفت دو تیم در دانمارک تنها مصاف نورشلند با یک تیم ایتالیایی طی تاریخ 21 ساله این باشگاه به حساب می آید.
3- در 11 بازی خانگی گذشته یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا، دو پیروزی، هشت تساوی و یک شکست بدست آمده است که این شکست تنها شکست آنها طی 23 بازی گذشته یوونتوس در تورین نیز به حساب می آید.
4- نورشلند در کنار منچستر سیتی، اسپارتاک مسکو و دیناموکیف با دریافت 7 گل، بدترین خط دفاعی را تا پایان دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان در اختیار دارد.
5- یووه نیز در طی سه بازی دور رفت چهار بار دروازه اش باز شده است که سه گل آن با شوت از راه دور و خارج از مجوطه جریمه به ثمر رسیده است.
6- نورشلند تنها یک گل در این فصل لیگ قهرمانان به ثمر رسانده که آن هم مقابل یوونتوس و توسط میکل بکمن به ثبت رسیده است.
7- آرتور ویدال، فایو کوالیارلا، لئوناردو بونوچی و میرکو ووچینیچ زننده چهار گل بیانکونری تا اینجای لیگ قهرمانان اروپا به شمار می روند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

فریبا جان خوبی ؟ دلمون خیلی براتون تنگ شده بود. انشااله حضورتون مداوم باشه و با حضور این همه علاقمند یووه یکی از بهترین تاپیکهای فرومهای جهان رو شکل بدید .:)

پ.ن: با دیدن شما یاد خاطرات گذشته افتادم ؛ رفتم تاپیک رو گشتم اولین پستم رو که 5 سال پیش داده بودم پیدا کردم . :

اینجا و چندتا پست پایینترش هم جواب محبت آمیز شما بود. یادش به خیر . هیچ خاطرم نبود اولین پستم در تاپیک یووه رو در صفحه 12 زدم. ظاهرا قبلا ها خیلی هم پر هیجان تر بودم :دی

شاد و پیروز باشید

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست یوونتوسی من :happy:

چه خوب کاری کردی یادی از تاپیک خودتون کردید , امیدوارم باز هم بهمون سر بزنید :happy:

به به ببین کی اومده.
واقعیته یا چشمهامون سیاهی میره!

ما خیلی به شما مدیون هستیم بخاطر این تاپیک!

خوش برگشتید هرچند که هم رو نمیشناسیم :دی

سلام بر دوست یوونتوسی و بانی تاپیک یووه
امیدوارم که همیشه به تاپیک خودتون سر بزنید...

سلام بر موسس تاپیک دوست داشتنی یووه!!!
چه جالب بعد مدتها دوباره سر زدید:)

سلام و درود بر شما دوست بیانکونری عزیز...
gentleman.gif

خیلی خوش حالم که به تاپیک خودتون سر زدید.واقعا این تاپیک به خاطر زحمات شما که در ابتدا کشیدید پا برجا مونده.باز هم سر بزنید...

تبریک بابت بازگشت شما به تاپیک.

و اما الکس در کنار بانو در سیدنی :دی

سلام خدمت دوستان

فریبا جان خوبی ؟ دلمون خیلی براتون تنگ شده بود. انشااله حضورتون مداوم باشه و با حضور این همه علاقمند یووه یکی از بهترین تاپیکهای فرومهای جهان رو شکل بدید .:)

پ.ن: با دیدن شما یاد خاطرات گذشته افتادم ؛ رفتم تاپیک رو گشتم اولین پستم رو که 5 سال پیش داده بودم پیدا کردم . :

اینجا و چندتا پست پایینترش هم جواب محبت آمیز شما بود. یادش به خیر . هیچ خاطرم نبود اولین پستم در تاپیک یووه رو در صفحه 12 زدم. ظاهرا قبلا ها خیلی هم پر هیجان تر بودم :دی

شاد و پیروز باشید

مرسی دوستان عزیز و دوست داشتنی و با محبتم . واقعا لطف دارین دوستان عزیز :rolleyes: خیلی خیلی خیلی خوشحالم که دوباره به جمع دوست داشتنی شما عزیزان برگشتم :thumbsup:

sasan s : سلام و آرزوی سلامتی برای شما آقا ساسان عزیز , ممنون از خوش آمد گویی شما :rolleyes: امیدوارم بتونم دوباره حضوری دائمی کنار همه شما دوستان عزیز داشته باشم و لحظات زیبا و خوشی رو در کنار هم به شادی بگذرونیم :) یاد قدیمها هم ممنون که زنده کردین , لحظات و خاطرات بسیار دوست داشتنی بودن و افتخاری بود در کنار همه شما عزیزان و بخصوص دوستان بیانکونریهای بودم .

مجدد مرسی از همه دوستان عزیزم

به آرزوی موفقیت تیم عزیز و دوست داشتنیمون یووه عزیز :wub:

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
خب رسیدیم به بازی حساس امشب ؛

آنتونیو کونته فهرست بازیکنانش را جهت دیدار مقابل نورچلاند اعلام کرد.

تنها غایب یوونتوس برای این دیدار سیمونه پپه خواهد بود. آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس و آنجلو آلسیو دستیارش بدون مشکل آسیب دیدگی تیمشان را برای این دیدار ارنج خواهند کرد. تساوی ۱-۱ یوونتوس در زمین نورچلاند همگان را شگفت زده کرد و اینک یوونتوس قصد دارد با پیروزی در ورزشگاه خانگی جبران مافات کند.

فهرست بازیکنان یوونتوس برای این دیدار بدین شرح است:

۱ بوفون, ۳۰ استوراری, ۳۴ روبینیو

۲ لوسیو, ۳ کیه لینی, ۴ کاسرس, ۱۵ بارزالی, ۲۶ لیخشتاینر, ۱۹ بونوچی

۶ پوگبا, ۸ مارکیزیو, ۱۱ دی چلیه, ۲۰ پادوین, ۲۱ پیرلو, ۲۲ آساموا, ۲۳ ویدال, ۲۴ جیاکرینی, ۳۳ ایسلا, ۳۹ مارونه

۹ ووچینیچ, ۱۲ جووینکو, ۱۷ بنتنر, ۲۷ کوالیارلا, ۳۲ ماتری

پ.ن : امشب ظاهرا بازی هم به صورت رایگان از شبکه ایتالیا 1 رو هاتبرد پخش میشه فرکانس 11919 / 27500 / v
به امید پیروزی و بازگشت به کورس رقابت ها

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام خدمت دوستان

شاد و پیروز باشید

ساسان جان اولین پست های منم در نوع خودش جالب بوده :D
بیشترشون هم به این موضوع می پرداخته که بازی بعدی چه موقعی هست یا بازی قبلی چند چند شد :p

مرسی دوستان عزیز و دوست داشتنی و با محبتم . واقعا لطف دارین دوستان عزیز :rolleyes: خیلی خیلی خیلی خوشحالم که دوباره به جمع دوست داشتنی شما عزیزان برگشتم :thumbsup:

به آرزوی موفقیت تیم عزیز و دوست داشتنیمون یووه عزیز :wub:

فریبا جان امیدوارم با حضورتون اولین پیروزی اروپاییمون رو امشب جشن بگیریم :happy:

خب رسیدیم به بازی حساس امشب ؛
پ.ن : امشب ظاهرا بازی هم به صورت رایگان از شبکه ایتالیا 1 رو هاتبرد پخش میشه فرکانس 11919 / 27500 / v
به امید پیروزی و بازشگت به کورس رقابت ها

ایشالله امشب دیگه طلسم تساوی های اروپایی شکسته می شه و با یک نتیجه خوب تیم حریف رو می بریمشون :cool:
ممنونم حامد جان از اطلاع رسانی شبکه رایگان :happy:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
متن زیر با تاخیری حدوداً 25 روزه است و چون جالب بود، حیفم اومد اینجا نذارمش...

اولین بازی من در سیدنی

First%20Home%20Match.jpg

عجب روزی بود! بازی اول من در خانه با پیراهن تیم جدیدم اف سی سیدنی، به طرز باورنکردنی هیجان انگیز بود!

همه چیز از وقتی شروع شد که من چند ساعت قبل از شروع بازی با ماشینم به استادیوم رسیدم (این برای بازیکنان ایتالیایی که عادت دارند حتی در عصر بازیهای خانگی هم با یکدیگر در هتل باشند، کمی غیر عادی است اما این مسئله عادت معمول دیگر جوامع ورزشی مثلا NBA است). در زمین خبر فوق العاده فروخته شدن تمام بلیطها را شنیدم (این بازی با 35419 تماشاگر در یک بازی رسمی یک رکورد جدید محسوب می شود).

“The Cove” پر شور و شوق ترین سکوی هواداران آبی آسمانیها – با شور و شوق باورنکردنی از من استقبال کردند و واکنش تماشاگران هم فوق العاده بود: پیراهن های شماره 10 پرتعداد، شعارها، بنرها و تشویقهای زیاد برای من؛ فقط می خواهم بگویم: متشکرم! عکس در گالری در تصور اتفاقی که افتاد، کمکتان می کند...

نتیجه (3-2 مقابل نیوکاسل جتس) مشخصا نمیتواند برای ما راضی کننده باشد، اما ما نسبت به بازی اول پیشرفت کرده ایم و این برای آینده به ما امید می دهد. ما به خوبی می دانیم که باید به سختی کار کنیم تا بهترین بازیمان را ارائه دهیم، هم به عنوان یک بازیکن و بالاتر از همه چیز به عنوان یک تیم.

شخصا برای من ... خب، چشیدن دوباره مزه گل حس فوق العاده ای بود ... من خوشحالم که اولین گلم در ای-لیگ در خانه به ثمر رسید، باوجود اینکه مشخصا برای خوشحال بودن باید برنده شد: امیدوارم این پیروزی در بازی بعدی به دست بیاید (دربی مقابل واندرز در 7:45 به وقت استرالیا).

مرسی بابت پیام های "تمام نشدنی" که در فیسبوک و توییتر من ارسال میکنید: آنها انرژی مضاعفی در این ماجراجویی جدید و هیجان انگیز به من می دهند.

به زودی میبینمتون

الساندرو
13-10-2012

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام خدمت دوستان

سلام دوستان
ساسان جان اولین پست های منم در نوع خودش جالب بوده :D
بیشترشون هم به این موضوع می پرداخته که بازی بعدی چه موقعی هست یا بازی قبلی چند چند شد :p

منم رفتم اولین پستم رو گیر آوردم :دی صفحه 75 // البته باید بشه صفحه 100 فکر کنم چون من هر صفحه ام رو 20 پسته کردم شده 75 . اگر اشتباه نکنم :دی
اما فرقش اینه که این اولین پست من در کل پی تی هست و دقیقا فقط برای خاطر این تاپیک اومدم پی تی عضو شدم.

سلام
من اسمم جواد و یه جورایی تازه واردم
این اولین پست منه و قصد دارم از این به بعد تو این محیط فعال باشم.
فعلا همین رو بگم که درسته از همه جدیدترم ولی از همه یوونتوسی ترم . شک نکنید لطفا. برای همین کوچیک همه یووه ای ها هستم.

چه قدر هم آتیشم تند بوده. از همه یوونتوسی ترم! بیشین بابا :دی
omg.gif

در این بی مهاجمی یاد اون روزا بخیر....

جدا از بازیکنهای عکس ، عرفان جان این پیرهن چه پیرهنی بود. یعنی به نظر من از بهترینها بود بخاطر اون ستاره های بزرگ رو شونه ها. اصن شکوه دیگه ای داره.
البته همیشه دوست داشتم یه لباس یکدست سیاه بپوشیم که امثال پوشیدیم.
توی فرهنگ ایتالیا و به یادگار مونده از اون فوتبال های زمان جنگهای فاشیست و ... رنگ سیاه نشانه اعتراض هست. اگر اشتباه نکنم یه بار تو یه تاریخ خوندم که تو اون سالها یکبار بسیاری از تیمها سیاه میپوشند و دقیقا یادم میاد که چیزی شبیه این نوشته شده بود که حتی رم و لازیو در اعتراض به سیاست های اون زمان ظاهرا دیداری رو با لباس سیاه برگزار میکنند و زیر یه پرچم متحد میشن.
فکر کنم این لباس سیاه ما هم بی ربط با مسائل مربوط به سه ستاره امسال نبود.
//

بازی امشب بی نهایت مهم هست هرچند که از جمع 6 بازی در ظاهر راحت ترین بازی ما از اول بازیها گمانه زنی میشد.
ترکیب مهمه . پوگبا خوبه ولی من ترجیح میدم فیکس نباشه. امشب وقتش نیست.
بنتنر هم نباشه بهتره.
هر چی هست باید فقط گل بزنیم و بزنیم. خیلی مهم هست چون بازی با چلسی رو مساوی کردیم و بازی برگشت هم میتونه مساوی بشه لازمه که به غیر بازی رودر رو به تفاضل هم فکر بکنیم. بهرحال بهتره سفت بگیریم .
گروه امشب یا خیلی پیچیده میشه یا اینکه گره ها کلا بوجود نیاومده از بین میره. امید که پیروز باشیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
الان رفتم گشتم ترکیب نهایی تری پیدا کنم.
ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):
بوفون - کیه لینی - بونوچی - بارزالی - لیشتاینر - ویدال - پیرلو - آساموا - مارکیزیو - بنتنر - جیووینکو
این ترکیبی هست که بهنام جان هم گذاشته بودند

بازی کردن پوگبا تقریبا منتفی شده. بهرحال وضع تیم رو لبه تیغ هست.
و به این ترتیب میشه با قاطعیت گفت خط هافبک همین خواهد بود.

اما تو خط حمله اگر از اول هفته دقت کنیم میبینم که چند بار حرف رو عوض کردند و الان دیدم که السیو تو کنفرانس دقیقا به نقطه مقابل اشاره کرده و گفته مشکلی تو خط حمله نیست. این یعنی هست :دی

اول گفتند بنتنر و فابیو/ بعد گفتند بنتنر و ماتری. / بعد از بنتنر اتقاد شد در نتیجه شد جووینکو و فابیو / بعد گفتند جووینکو ثابته (به جای بنتنر ) و بین ماتری و فابیو یکی میشه زوجش. // با همه اینها هنوز اسم بنتنر توی ترکیبها دیده میشه.
به نظر میرسه باشگاه تصمیم داره قطعی رو بنتنر سرمایه گذاری کنه و بهش یازی بده تا رو در بیاد.
برای بازی امشب جووینکو ظاهرا قطعی هست.
ماتری هم دقیقا نقطه مقابل بنتنر هست و باشگاه کم کم داره به نیمکت نشین حرفه ای ازش میسازه.
فابیو هم احتمالا گزینه تعویض امشب هست. با این حال من امیدوارم فابیو فیکس بشه و بنتنر تعویضی بیاد تو !

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یووه باید به خود ببالد

timthumb.php

در محیط بیانکونری تازه نفس ، نکته ای مثبت بود و آن نباختن در رقابت های سری‌آ از ماه مه‌ی ۲۰۱۱ بود . یووه برای خلق رکوردی دیگر پا به زمین استادیوم خانگی خود گذاشت .
اما ۴۹ بازی پایان کار بیانکونری بود و یووه نتوانست برای پنجاهمین بازی بدون باخت باشد ، اما با چشیدن شکستی تلخ ، باختن به اینتر در استادیوم خانگی برای هواداران یووه بسیار سخت و غیرقابل باور بود . یووه از هفته ۳۷ فصل ۲۰۱۰ تاکنون نباخته بود و آخرین بار پارما با تک گل سباستین جووینکو مهاجم کنونی یووه باخته بود . آخرین باخت خانگی بیانکونری هم به شکست مقابل میلان در همان فصل برمی‌گشت و مردم تورین نزدیک به دو سال و چند ماه بود تجربه شکست یووه را دیگر نداشتند . اما دوران شکست ناپذیری یووه هم تمام شد .
اکنون آنتونیو کونته باید روحیه بازگشت یووه را پس از این شکست تلخ به تیم تغذیه کند ،برخی اعتقاد دارند این یوونتوس برای رهایی از فشار رسیدن به رکورد ۵۸ بازی بدون باخت فابیو کاپلو نیاز به این شکست داشت و برای تبدیل به تیم ایده‌آل اروپایی این شکست الزامی بود . یووه در جدال با اینتر در واقع به خودش باخت نه اینتر میلان ، یووه در چند بازی اخیر خود مقابل اینتر ، بلونیا و کاتانیا دیگر آن مالکیت توپ همیشگی را نداشت و در هر سه دیدار به مشکل خورد ، اگرچه موفق شد کاتانیا و بلونیا را با حرف و حدیث شکست دهد .
یووه تاوان نداشتن یک مهاجم کلاسیک را در ترکیب خود می‌دهد ، از دست دادن ستارگانی چون داوید ترزگه ، الکس دل‌پیرو در خط حمله یووه و اضافه کردن بازیکنانی همچون نیکلاس بنتنر و یا سباستین جووینکو هیچ نشاطی به خط حمله این تیم اضافه نکرده و همچنان آنها در حسرت یک مهاجم کلاسیک و تاپ هستند .
امشب یووه وارد جدال با نورژلاند خواهد شد و اینجا عیار سرمربیگری کونته مشخص خواهد شد ، کونته باید بازیکنان را طوری روحیه و انگیزه دهد که میل به پیروزی و موفقیت در این بازی برای آن‌ها دو برابر شود تا یووه دوباره به عرصه لیگ قهرمانان برگردد . اگر یووه امشب نتواند نورژلاند را شکست دهد ، واقعا مستحق حضور در مرحله بعدی نیست و شاید لیگ اروپا مقصد بعدی شاگردان کونته باشد ، اگر قرار باشد یووه به روند تساوی های خود در اروپا ادامه دهد همان بهتر که با رقابت های اروپایی به طور کامل وداع کند .
اما چیزی که مشخص است این است که یووه باید دوباره برگردد و شاید شکست مقابل اینتر تلنگری برای این امر باشد ، یک باخت فاجعه محسوب نمی‌شود ، یووه هم‌اکنون نیز کمترین باخت را در کل دوران سری‌آ تجربه می‌کند و بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارد ، کسب ۲۸ امتیاز از ۳۳ امتیاز ممکن یک رکورد محسوب می‌شود و یووه باید سر خود را بالا بگیرد و کونته هم باید به توان مربیگری خود افتخار کند ، او در اولین فصل حضور خود اسکودتو را کسب کرد ، کاری که مربیان بزرگ هم از آن عاجز هستند .
نباید فراموش کنیم که بازگشت کونته نزدیک است و آن‌گاه باید شاهد یوونتوس ایده‌آل باشیم ..
زنده باد نام یوونتوس بزرگ ...

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود

وقتی به اولین پست ها دقت میکنیم چیزی که خیلی جالبه مودب بودن و پست دادن به طرز نوشتاری که به مرور زمان همه محاوره صحبت کردند.:lol:;)
من اولین پستم رو اینگلیسی دادم و آقا جواد گفت اگه میشه فارسی بنویس.بعد تازه من رفتم تا فونتم رو فارسی کنم...:دی

و اما بازی امشب:
به نظرم ن یه بازی و برد پرگل میتونه تیم رو برگردونه و از همه مهمتر گلزنی فابیو و یا جووینکو و یا مارکیزیو خیلی میتونه رو حیه بخش باشه.حداقل واسه خودشون.ولی تنها جیزی که باعث آزار و اذیت من میشه بازی کردن بنتنر هست.امیدوارم بازی نکنه.به امید پیروزی...

image.php

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترکیبم اومد ماتری و جووینکو رو گذاشته!!!

و ایسلا به جای لیخشتاینر

چه میکنه این ایسلا :دی

و چه میکنه این ویدال :دی آخر سماجت بود /
گل شاهزاده رو ندیدم چه طوری بود؟ :دی

خوبه / خوشبختانه داریم اختلاف رو ایجاد میکنیم. 3-0 میتونه بهتر هم بشه . سه تا شرط داره
1/ زود قانع نشیم
2/ بخاطر خیال راحت از برد بی تمرکز نشیم
3/ آسودگی خیال به حریف ندیم که انتحاری بشه حتی در ازای خوردن گل بیشتر یه گل بزنه / چون اونطوری که بین حملات تو همچین بازی ای فاصله بیافته تیم میرسه به مورد یک.

تعویض ها هم مهم هست تو روند البته.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب تبریک میگم برد رو . خوب بود
//
اما رسما بیچاره شدیم :دی
چلسی دقیقه اخر گل زد و برد. الان ما شدیم 6 و اون دو تا 7 امتیازی.
ما بازیهای راحتمون رو هم کردیم.

کارمون خیلی حیلی سخت شد. برای همین من میگفتم که بهتره هر دو بازی رودرو این دو تیم رو یکیشون ببره. حالا چلسی هر دو رو میبرد یا شاختار برای ما بهتر بود ولی الان هر کدوم یه بازی رو بردن و ما با مساوی قبلی خیلی به خطر افتادیم. حتی اگر برده بودیم اون بازی رو بازم برامون بد بود.

وضع بدی شد خلاصه . بد آقا

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دقیقا منم خواستم چلسی رو بگم از شانس ما دقیقه آخر گل زد با شاختار که اونجا خیلی دشواره چلسی هم جای خود داره امیدوارم بتونیم کاری از پیش ببریم!!!
خیلی افسوس که بازیه رفت رو نبردیم
این بازی هم واقعا خیلی توپ خراب کردیم!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
یوونتوس 4 - 0 نورشلند + دانلود گل
teamnews201211.jpg

یوونتوسی ها در یک بازی برتر موفق شدند با چهار گل تیم نورشلند را در هم بکوبند اما برتری چلسی در لحظات آخر مقابل شاختار تاثیری در جایگاه یووه نداشت و بانوی پیر همچنان با کسب شش امتیاز تیم سوم جدول است.

چهارمین دیدار بانوی پیر که از اهمیت بالایی برای سیاه و سفید پوشان برخوردار است در نیمه اول با برتری بی چون و چرای یوونتوس به پایان رسید و شاگردان السیو موفق شدند با سه گل حریف خود را در هم بکوبند.

یوونتوس که در دیدار قبلی در مقابل همین تیم دانمارکی با تساوی 1 - 1 متوقف شده بودند با انگیزه های زیادی پا به میدان گذاشتند و از همان دقایق ابتدایی حملات خود را به سمت دروازه ی نورشلند آغاز کردند.

اولین گل بانوی پیر بر روی ارسال ایسلا از سمت راست و فرصت طلبی کلودیو مارکیزیو به دست آمد و مارکیزیو موفق شد جلوتر از مدافعان دانمارکی ضربه ی خود را به توپ بزند.

دومین گل یوونتوسی ها با استمرار ارتورو ویدال به دست آمد و در حالی که مدافعان تیم حریف در حال تعارف کردن بودند، ویدال در میان آنها صاحب توپ شد و در کمترین زمان ممکن ضربه ی خود را به توپ زد و دروازه ی نورشلند برای دومین بار نیز گشوده شد.

و در نهایت سومین گل تورینی ها با پاس دیدنی پیرلو و ضربه ی فوق العاده ی جووینکو از داخل محوطه ی جریمه همراه بود و سبا موفق شد ناکامی خود را در دیدارهای گذشته با این گل فراموش کند.

گفتنی است یووه در نیمه اول موقعیت های دیگری برای گلزنی داشت اما توپ های متری - سبا و مارکیزیو به راحتی از دست رفت تا دو تیم برای استراحت راهی رختکن شوند.

یوونتوسی ها که نتیجه ی دلخواه خود را کسب کرده بودند در نیمه دوم بازی آرام تری را به نمایش گذاشتند و سرمربی یووه با تغییر نفرات و جا به جایی آنها در زمین سعی در مرور کارهای تاکتیکی داشت.

با این حال نورشلند باز هم نتوانست خطری بر روی دروازه ی بوفون ایجاد کند و تنها یک شوت به سمت دروازه داشتند که جیجی با عکس العمل به موقع آن را دفع کرد و در سایر دقایق نورشلند در زمین خودی دفاع می کرد.

متری مهاجم گل نزن یووه در این دیدار نیز نتوانست از فرصتی که در اختیارش قرار داده شده بود استفاده کند و در بسیاری از صحنه ها بسیار آماتور عمل می کرد و حتی در موقعیت تک به تک نیز توپ را از دست می داد.

با این حال کوالیارلا بازیکن تعویضی یووه موفق شد کرنر ارسالی اندره ا پیرلو را با ضربه ی سر وارد دروازه ی نورشلند کند تا یووه به چهارمین گل خود در این دیدار دست پیدا کند.

در نهایت سوت پایان بازی به صدا در آمد و یوونتوس با برتری چهار بر صفر این دیدار با به پایان رساند و در انتظار دیدار حساس در مقابل چلسی خواهد بود.

یوونتوس 1 - 0 نورشلند
کلودیو مارکیزیو

یوونتوس 2 - 0 نورشلند
ارتورو ویدال

یوونتوس 3 - 0 نورشلند
سباستین جووینکو

یوونتوس 4 - 0 نورشلند
فابیو کوالیارلا

image.php

بالا