• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
4,676
لایک‌ها
4,543
محل سکونت
Iran
سلام دوستان

فردا با آتالانتا ساعت 17:30 دقیقه بازی داریم و بازی رو احتمالا Idman Tv ترک پخش می کنه , خوشبختانه آسیب دیدگی ویدال هم جدی نیست :happy:

اما چند خبر از یووه
-----------------

تمدید قرارداد دو ساله جیجی نزدیک است
buffonnew6.jpg


به نظر می رسد که سرانجام نوبت به جیجی بوفون و سرنوشت این سنگربان بزرگ با بانوی پیر رسید و به زودی شاهد تمدید قرارداد وی باشیم. در حالی که پیش از این گفته می شد بعد از دیدار یووه و چلسی این قرارداد امضا می شد، یووه و بوفون تاکید درکردند که مشکلی نیست اما هنوز زمان مناسب تمدید قرار دد نرسیده.

اما اخباری که امروز منتشر شده نشان می دهد که جیجی بوفون اماده تمدید قراداد جدید دوساله دیگر با یوونتوس است.

به نظر می رسد که با شرایط یووه در لیگ اروپا و اثبات قدرت این تیم، شرایط برای توجه به سایر مسائل باشگاه مهیاست و تمدید قرارداد جیجی بوفون در اولویت قرار دارد.


تشریح سیاست های ترانسفر باشگاه یوونتوس
paratici1.jpg

فابیو پاراتیچی مدیر ترانسفر یوونتوس که به نمایندگی از باشگاه ایتالیایی برای بررسی ترانسفر فوتبال جهان به شهر لندن رفته در مورد برنامه های ترانسفر باشگاه یووه گفت :

" در یوونتوس ما برای جذب بازیکن لیگ ها رو در سه رده بندی قرار دادیم ؛ در رده ی نخست لیگ های ، آرژانتین ، برزیل ، انگلستان ، فرانسه ، آلمان و اسپانیا ؛ در رده ی دوم بلژیک ، هلند ، پرتغال ، صربستان ، اروگوئه ، کرواسی ؛ در رده ی سوم سوئیس ، سوئد ، دانمارک ، نروژ ، مکزیک ، شیلی ؛ ما همیشه این لیگ ها را زیر نظر داریم اما حساسیتی که به خرج می دهیم به کیفیت آن لیگ ها بستگی دارد "

" ما 30 استعداد یاب در سر تا سر جهان داریم که فصل گذشته در 2350 بازی حضور داشته اند البته تعداد بازی ها اهمیت ندارد ، مهم روش و عملکرد آن هاست ؛ ما 5 بار در سال با هم جلسه ای را برگزار می کنیم ، نخستین جلسه در ماه ژوئن هست که در آن برنامه ها تاکتیکی تیم را با سرمربی بررسی می کنیم ؛ در ژوئن گذشته کونته به ما گفت که برنامه های تاکتیکی تیم بر اساس 3 - 5 - 2 پیش خواهد رفت و ما باید نیازهای این تیم در این سیستم را برطرف می کردیم "

" در ماه اکتبر برای دومین بار جلسه ای را برگزار می کنیم و بازیکنان و پست های مورد نظر را بررسی می کنیم ؛ استعدادیاب های ما در این جلسه بازیکنانی که زیر نظر گرفته بودند را به ما معرفی می کنند ، برای زیر نظر گرفتن بازیکن ما 4 ویژگی را در نظر می گیریم ؛ توانایی فیزیکی ، پشت کار ، توانایی فنی و توانایی پیشرفت بازیکن ، بعد از این مرحله برخی بازیکنان پذیرفته میشوند و برخی را از لیست حذف می کنیم البته باید دیگر تیم های خواستار این بازیکنان را هم در نظر بگیریم "

" در ماه دسامبر به ترانسفر زمستان نزدیک می شویم و به گزینه های ایده آل هم نزدیک تر ، در ماه مارس بازیکنان زیادی را از لیست خارج می کنیم و در ماه مه به لیست پایانی با 44 بازیکن یعنی 4 بازیکن در هر پست می رسیم "


ارتورو مشکلی برای همراهی یوونتوس ندارد
vidalnew6.jpg

بدون شک وی را می توان جزو سه بازیکن برتر یوونتوس در فصل جاری به حساب آورد و مصدومیت وی می تواند یک مشکل بزرگ در ترکیب بانوی پیر به حساب بیاید. ویدال که در دیدار مقابل کالیاری در جام حذفی به علت مصدومیت جاکرینی در ترکیب قرار گرفت، در اواسط نیمه با مصدومیت شدیدی مواجه شد و از ترکیب یووه خارج شد.

این موضوع نگرانی های زیادی را برای کادر فنی و هواداران باشگاه یوونتوس به وجود آورد و بسیاری عقیده داشتند ویدال برای مدت 1 ماه دور از میادین خواهد بود اما کادر پزشکی امروز نظر رسمی خود را اعلام کرد.

بر اساس اعلام کادر پزشگی باشگاه یوونتوس، ویدال مشکلی برای همراهی یوونتوس در دیدار مقابل آتالانتا نخواهد داشت و در صورت صلاحدید سرمربی می تواند در ترکیب اصلی بانوی پیر حضور پیدا کند.


چلسی یا یوونتوس ؟ دروگبا کدام تیم را انتخاب می کند !
drogba1.jpg



 

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
4,191
لایک‌ها
10,255
محل سکونت
labe marz
آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس 21 بازیکن را برای بازی فردا مقابل آتالانتا در چارچوب هفته هفدهم سری آ معرفی کرد.
در این لیست نام لئوناردو بونوچی مدافع میانی بیانکونری به دلیل محرومیت در بازی برابر پالرمو دیده نمی شود.

سباستین جیووینکو، مهاجم آماده این روزهای یووه که هفته گذشته به دلیل محرومیت، بازی مقابل پالرمو را از دست داده بود، دوباره به ترکیب بازگشته است و از سوی دیگر مارتین کاسرس نیز با پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت، به این لیست اضافه شده است.

لیست بازیکنان یوونتوس برای بازی با آتالانتا:

دروازه‌بان: 1- بوفون، 30- استوراری، 34- روبینیو

مدافع: 3- کیه لینی، 4- کاسرس، 11- دی چلیه، 15- بارزالی، 26- لیخشتاینر

هافبک: 6- پوگبا، 8- مارکیزیو، 20- پادوین، 21- پیرلو، 22- آساموآ، 23- ویدال، 24- جیاکرینی، 33- ایسلا، 39- مارونه

مهاجم: 9- ووچینیچ، 12- جیووینکو، 27- کوالیارلا، 32- ماتری

بازی دو تیم یوونتوس و آتالانتا، فردا ساعت 17:30 به وقت تهران در ورزشگاه یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چهار تیم مطرح ایتالیایی خواهان مدافع آرسنال

ناپولی نیز به باشگاه های یوونتوس، اینترمیلان و رم که علاقه مند به جذب یوهان جورو مدافع تیم آرسنال می باشند، پیوست.

به گزارش طرفداری و به نقل از Tuttosport، انتظار می رود که این بازیکن 23 ساله در ژانویه آرسنال را ترک کند و باشگاه های زیادی علاقه مند به جذب وی می باشند.

یوونتوس، رم و اینترمیلان پیش از این برای جذب این ملی پوش سوییسی علاقه خود را ابراز کرده بودند و اکنون توتواسپورت ادعا می کند که ناپولی نیز به جمع تیم های خواهان این مدافع جوان پیوسته است.

جورو می تواند جایگزین هوگو کامپانیارو شود که به احتمال فراوان راهی یکی از دو تیم یوونتوس و اینترمیلان خواهد شد.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


یووه-دروگبا و قراردادی 18 ماهه

مسئولین یوونتوس ادعا می کنند که این باشگاه یک گام به جذب دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاجی شانگهای شنهوا در ماه ژانویه نزدیک شده اند.

دیدیه دروگیا که در حال حاضر با هم تیمی های سابق خود در تیم چلسی تمرین می کند، این فصل فوتبالی اش به همراه شانگهای شنهوا در لیگ چین خاتمه یافته است.

به گزارش طرفداری و به نقل از Tuttosport، مسئولین یوونتوس معتقدند یک گام به جذب مهاجم ارزشمند ساحل عاج نزدیک شده اند.

دروگبا درخواست قراردادی 2 ساله و نیمه از مسئولان یوونتوس کرده است و مسئولان یوونتوس به دنبال امضای قرارداد قرضی شش ماهه با دروگبا بوده اند ولی سرانجام دو طرف با امضای قراردادی 18 ماهه به توافق رسیده اند.

اما در مورد دستمزد سالیانه دروگبا هنوز توافق صورت نگرفته است جایی که مسئولین یوونتوس پیشنهاد 4 میلیون یورویی در هر فصل به دروگبا پیشنهاد داده اند که 60 درصد کمتر از دستمزد فعلی او از باشگاه چینی است.

همچنین گزارش ها حاکی از این است مسئولین یوونتوس در صورت رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا، یک جایزه بزرگ برای دروگبا در نظر گرفته اند.
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
پیش‌بازی یوونتوس-آتالانتا؛ این بار بدون اسکودتو

eb0f64ff90ccd63082ef9ffec116e4e568d3b131.jpg


هفته هفدهم سری آ ایتالیا، عصر امروز با برگزاری بازی یوونتوس و آتالانتا در تورین پی گیری خواهد شد.

در فاصله هفت ماه از آخرین رویارویی دو تیم در یوونتوس آره‌نا و شب خاطره انگیز خداحافظی الساندرو دل پیرو با هواداران بیانکونری و از همه مهمتر بالابردن اسکودتوی فصل قبل توسط کاپیتان دل پیرو، این ورزشگاه باید یکبار دیگر شاهد رویارویی دو تیم یوونتوس و آتالانتا باشد و البته این بار بدون حضور اسطوره دوست داشتنی بیانکونری.

یووه تا قبل از این دیدار با 38 امتیاز صدرنشین بدون رقیب سری آ محسوب می شود و در سوی مقابل آتالانتا با 21 امتیاز و البته احتساب 2 امتیاز منفی در رده دهم جدول رده بندی سری آ قرار دارد.


x70j.jpg
8ufSv.png
یوونتوس


پیروزی چهارشنبه شب بیانکونری در کوپا ایتالیا با نتیجه 1-0 مقابل کالیاری، بیشتر از آنچه آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس فکر می کرد برای او و تیمش گران تمام شد. مصدومیت امانوئل جیاکرینی و آرتورو ویدال و از همه بدتر آسیب دیدگی شدید نیکلاس بنتنر، مهاجم بدشانس یووه در این فصل، حوادثی بود که احتمالا روی ترکیب امروز بیانکونری تاثیر خواهد داشت.

به نظر می رسد کونته برخلاف بازی هفته گذشته در سیسیل که با شیوه 3-3-4 تیمش را به زمین فرستاد، در این بازی از همان ترکیب 2-5-3 برای چیدمان بازیکنانش استفاده کند. بونوچی در این بازی محروم است و احتمالا همانند بازی مقابل کالیاری در کوپا، لوکا مارونه جای او را در مرکز خط میانی خواهد گرفت.

در خط میانی، علی رغم مشاهده نام ویدال در لیست 21 نفره یووه برای این بازی، به نظر می رسد پل پوگبا، هافبک فرانسوی یووه از ابتدا در ترکیب قرار گیرد.

مهاجمان یووه در این بازی هم بدون تردید سباستین جیووینکو و میرکو ووچنیچ خواهند بود.

ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):

بوفون – بارزالی – مارونه – کیه لینی – لیخشتاینر – پوگبا – پیرلو – مارکیزیو – آساموآ – ووچینیچ – جیووینکو

U6Tlx.png
آتالانتا


نراتزوری علی رغم شکست سه شنبه شب مقابل رم در کوپا ایتالیا و خذف زود هنگام از این جام، غول کش این فصل سری آ به حساب می آید. آنها تا اینجای فصل توانسته اند تیمهای میلان، اینتر و ناپولی را شکست دهند و حالا منتظر خلق شگفتی دیگر هستند.

استفانو کولانتونو، سرمربی آتالانتا با لشگری از مصدومان باید به استقبال این بازی برود. شاید دانیله کاپلی، مدافع میانی آتالانتا مهمترین مصدوم نراتزوری در این دیدار باشد. گیدو ماریلونگو، مهاجم ایتالیایی جوان این تیم هم که هفته ها دور از میادین خواهد بود.

البته خبر خوب برای این مربی 50 ساله می تواند بازگشت گولیلمو استنداردو و فریرا پینتو به ترکیب تیم باشد. همچنین، نباید از آمادگی ژرمن دنیس مهاجم آرژانتینی نراتزوری در این روزها به سادگی گذشت. او در دو دیدار قبلی آتالانتا در کنار بازی بسیار تاثیر گذار خود، برای تیمش گلزنی کرده است.

از طرف دیگر، خط هافبک آتالانتا با حضور جوانانی ایتالیایی چون بوناونتورا، چیگارینی و شلوتو قدرتمند ترین نقطه این تیم تا اینجای فصل به حساب می آید. نقش مورالز به عنوان رابطی بین خط میانی و حمله نیز در این تیم غیر قابل انکار است.


ترکیب احتمالی آتالانتا (1-4-1-4):

کانسیلی – بلینی – لوچینی – مانفردینی – پلوسو – شلوتو – رادووانوویچ – چیگارینی – بوناونتورا – مورالز – دنیس

نکات مهم بازی:

1- در پنج دیدار گذشته دو تیم، چهار پیروزی پیاپی برای یوونتوس و یک تساوی به ثبت رسیده است.

2- آخرین رویارویی دو تیم بر می گردد به 13 می 2012، جایی که یووه با گل های مارونه، دل پیرو و بارزالی حریف خود را شکست داد.

3- بیانکونری تا اینجای فصل در هشت دیدار خانگی 6 پیروزی، یک تساوی و یک شکست را در کارنامه ثبت کرده است.

4- در سوی مقابل، شاگردان کولانتونو با کسب دو پیروزی و دو تساوی در مقابل 4 شکست، عملکرد ضعیفی در بازی های خارج از خانه داشته اند.

5- جیان لوئیجی بوفون در چهار دیدار گذشته موفق به بسته نگه داشتن دروازه خود شده است. جالب اینکه یووه هر چهار دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشته است.

6- به طور کلی تیم آنتونیو کونته با میانگین 0.63 گل در هر بازی، بهترین خط دفاعی اروپا را در اختیار دارد.

7- لوکا چیگارینی، هافبک نراتزوری بعد از آندرا پیرلو و دیوید پیزارو آمار بیشترین تعداد پاس را در هر بازی در اختیار دارد.

8- فابیو کوالیارلا از یووه و ژرمن دنیس از آتالانتا با 6 گل زده، بهترین گلزنان دو تیم تا اینجای فصل به حساب می آیند.
 

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
4,676
لایک‌ها
4,543
محل سکونت
Iran
سلام دوستان

تبریک می گم :happy:

-----------------

سه گل در سبد اتالانتا ( یوونتوس 3 - 0 اتالانتا )
team201214.jpg

نمایش یوونتوس در نیمه اول مقابل تیم آتالانتا را می توان یکی از بی نقص ترین بازی های تیم تورینی در فصل جاری قلمداد کرد و شاگردان انتونیو کونته سرمربی سیاه و سفید پوشان با زدن سه گل به رختکن رفتند.

یوونتوسی ها خیلی زود و در دقیقه ی دوم با همکاری دیدنی جووینکو و ووچینیچ به گل دست پیدا کردند و بازیکن مونتنگرویی یووه با ضربه ای فنی و دیدنی دروازه ی اتالانتا را باز کرد.

نمایش خوب یووه بعد از گل اول ادامه داشت و سرعت و هماهنگی بالا حرف اول را در تیم کونته می زد که این موضوع سبب شده بود تا یوونتوس بارها به نزدیکی دروازه ی اتالانتا برسد.

در دقیقه ی 14 نوبت به پیرلو رسید تا هنر خود را از روی ضربه ی ازاد نشان دهد و موفق شد دومین گل یوونتوس را در این نیمه به زیبایی هر چه تمام تر به ثمر برساند.

این پایان کار نبود و شاگردان کونته باز هم به حملات همه جانبه ی خود ادامه دادند و این بار نوبت به کلودیو مارکیزیو پرنسس تورین رسید تا با شوتی از راه دور یکی از زیبا ترین گل های خود را برای یووه به ثمر برساند.

دقایق سیاه اتالانتا پایانی نداشت و مانفردینی با دریافت دو کارت زرد از زمین بازی اخراج شد تا مشکلات سرمربی ابی و سیاه پوشان بیش از پیش شود و یووه همچنان به حملات و خلق موقعیت ادامه داد.

جووینکو، کیه لینی، ویدال و لختشتاینر دیگر بازیکنان یووه در نیمه اول بودند که موقعیت های مسلم گلزنی را از دست دادند.

در نیمه دوم یوونتوسی ها بازی محتاط تری را به نمایش گذاشتند و سرمربی تیم هر سه تعویض خود را در این نیمه انجام داد تا بتواند در روزی که یووه نتیجه ی لازم را کسب کرده از سایر بازیکنان خود نیز استفاده کند.

کوالیارلا، پادوین و جاکرینی نفراتی بودند که به ترتیب در نیمه دوم جایگزین ووچینیج، بارتزالی و مارکیزیو وارد میدان شدند و در این دقایق لختشتاینر متمایل به سمت دروازه ی خودی بازی می کرد و پادوین در قسمت هجومی حضور داشت.

نمایش کونسیلی دروازه بان اتالانتا نیز در نیمه دوم بسیار قابل ستایش بود و او بارها در مقابل حملات و شوت های بازیکنان یوونتوس درخشان ظاهر شد و اجازه نداد دروازه اتالانتا گشوده شود.

جووینکو یکی از بازیکنان یووه در این دیدار بود که بیش از 5 موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد و نتوانست نام خود را در میان گلزنان بانوی پیر در این دیدار ثبت کند.

یوونتوس در نهایت با نتیجه سه بر صفر به برتری دست پیدا کرد و موفق شد با کسب 41 امتیاز به تنهایی در صدر جدول سری آ قرار گیرد و در انتظار دیدار جمعه در مقابل کالیاری باشد.
 

lepkin

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
1,155
محل سکونت
khOzesTan
team201210.jpg
یوونتوس قهرمان نیم فصل سری آ
26 آذر 1391
با توجه به نتایجی که در رقابت های این هفته سری آ به دست امد و در حالی که هنوز دو هفته به پایان نیم فصل باقی مانده اما یوونتوس پر طرفدار ترین تیم ایتالیایی موفق شد با کسب 41 امتیاز عنوان قهرمانی نیم فصل رقابت های سری آ را به خود اختصاص دهد.

یوونتوس که تا این هفته از رقابت ها از 17 بازی برگزار شده 13 پیروزی، دو تساوی و دو شکست در پرونده دارد بالاتر از اینتر 34 امتیازی قرار گرفت و اختلاف هفت امتیازی خود را در فاصله ی دو هفته به پایان بازی ها حفظ کرد.

بعد از یوونتوس که با 41 امتیاز در صدر قرار دارد تیم های اینتر با 34، ناپولی با 33 و لازیو با 32 امتیاز در مکان های بعدی جدول سری آ قرار دارند.


juventus.ir
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
سلام دوستان
همونطور که دوست عزیزمون(lepkin) هم اشاره کرد یووه با توجه به شکست دیشب ناپولی عنوان قهرمانی زودهنگام نیم فصل رو بدست آورد که جای تبریک داره به همه دوستان یوونتوسی...


جدول در پایان هفته هفدهم


ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس17132236102641
2اينترميلان17111529181134
3ناپولي17103431171433
4لاتزيو1710342518733
5فيورنتينا1795333191432
6آاس رم1792638271129
7آث ميلان1783632221027
8کاتانيا177462525025
9اودينزه175842525023
10پارما176562323023
11آتالانتا1772817269-23
12کيه وو1763820277-21
13بلونيا1753920222-18
14سامپدوريا1753920266-18
15تورينو1738618224-17
16سيه نا1745816248-17
17کالياري17449153015-16
18پالرمو1736815249-15
19پسکارا174211133421-14
20جنوا173410172912-13


57c4d172d960f00e162376b5775da37467de8fbb.jpg


690515f43ce37823e7e9c38bf93e04a28e48f95c.jpg




کونته: یوونتوس بازیکن بزرگی نخواهد خرید


timthumb.php

به نقل از سایت اسکای اسپرت آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس گزارشات مربوط به این که قهرمان فصل گذشته ی سری آ در آستانه ی امضای قرارداد با بازیکن سابق چلسی است را رد کرد.
برطبق گزارش امروزی که در روزنامه ی Gazzetta Dello Sport به چاپ رسیده بود، این روزنامه ی ورزشی ادعا کرده بود که ” پیشرفت قابل توجهی” در روند مذاکرات بیانکونری ها با دروگبا انجام شده است و طرفین برای قراردادی ۱۸ ماهه به توافق رسیده اند!
دروگبا در ماه جولای قراردادی ۲/۵ ساله با شانگهای شینهوای چین به امضا رساند. اما شروعی ناامید کننده در این تیم برای این ستاره ی ساحل عاجی موجب شد تا او به بازبینی گزینه های مورد نظر خود بپردازد.
با این حال کنته اصرار دارد که یوونتوس همانند دیگر باشگاه های بزرگ در ایتالیا در موقعیت مالی مناسبی برای قرارداد با بازیکنان تاپ نیستند.
کنته پس از پیروزی ۳-۰ یوونتوس برابر آتالانتا که منجر به افزایش فاصله ی ۷ امتیازی این تیم نسبت به تیم دوم شد گفت:
” بحث در مورد نقل و انتقالات، به خصوص در حال حاضر، بی احترامی به بازیکنان من درون زمین وانمود می شود.”
” از آن جایی که وضعیت اقتصادی نگران کننده است ، این یک زمان بحرانی است، و برای چندین تیم دیگر نیز همین گونه است.”
” ما با هیچ بازیکن تاپی قراردادی نمی بندیم، چون که در موقعیت آن نیستیم. نه ما و نه تمام تیم های درجه ی یک ایتالیایی.”




 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان

من هم تبریک میگم این برد رو . :)

تبریک
جای آلکس عزیز تو این بازی بیشتر از هر زمانی حس شد
blushsmiley.gif

اختلافمون هم به عدد مقدس 7 رسید...:D

قدیمها من فکر می کردم عدد مقدس برای طرفداران دلپیرو عدد 10 هست ، ظاهرا با گذشت زمان اعداد و ارقام هم عوض شدن .

شاد و پیروز باشید
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
سلام خدمت دوستان

سلام خدمت دوستان

من هم تبریک میگم این برد رو . :)


قدیمها من فکر می کردم عدد مقدس برای طرفداران دلپیرو عدد 10 هست ، ظاهرا با گذشت زمان اعداد و ارقام هم عوض شدن .

شاد و پیروز باشید


مخلص داداش ساسان گرام
ساسان خان شما از جنبه سیاسی(سرخابی)به قضیه نگاه نکن، منظور از 7 مقدس، شماره پیراهن آله تو تیم ملی ایتالیا بود...;)




یوونتوس برای دومین سال پیاپی قهرمان نیم فصل شد

c520865fc5cb35535285ce7afb890285dd755881.jpg


در پایان هفته ۱۷ و دو هفته مانده به پایان نیم فصل، بانوی پیر ایتالیا سزاوارانه قهرمان نیم فصل شد.

در پایان یافتن هفته ۱۷ سری آ ، با پیروزی یوونتوس و شکست ۲ تیم تعقیب کننده اینتر میلان و ناپولی با نتایج ۱-۰ و ۳-۲ برابر تیم های لاتزیو و بولونیا و دو هفته مانده به پایان نیم فصل قهرمان دوره قبل برای دومین سال پیاپی قهرمان نیم فصل شد.

یوونتوس در پایان نیم فصل گذشته با اختلاف ۱ امتیاز نسبت به میلان قهرمان نیم فصل شد اما در این فصل، یوونتوس دو هفته مانده به پایان و با اختلافی ۷ امتیازی نسبت به تیم دوم بر صدر تکیه زد.

مسلما تیم یوونتوس نسبت به فصل گذشته قدرتمندتر در میادین ظاهر شد، که آمار بیانگر این مطلب است.

یوونتوس، فصل گذشته و در پایان هفته ۱۷ام ۳۷ امتیاز کسب کرد که شامل ۱۰ پیروزی، ۷ تساوی و بدون شکست بود. همچنین ۲۹ گل زده و ۱۱ گل خورده در کارنامه آنها به ثبت رسیده است. اما در این فصل یوونتوس در پایان هفته ۱۷ام صاحب ۴۱ امتیاز است که از ۱۳ برد، ۲ تساوی و ۲ شکست مشکوک بدست آمده است و همچنین ۳۶ گل زده و ۱۰ گل خورده اند.

لازم به ذکر است که یوونتوس در ۱۵ بازی از نیم فصل اول آنتونیو کنته را در اختیار نداشته است و این عاملی منفی برای آنها به حساب می آید.






بوفون؛ 6 بازی بدون گل خورده!

de599732828711b22b8d3c867d36e52ec0fdaabe.jpg


برد 3-0 یوونتوس در برابر آتالانتا به ادامه شکست ناپذیری جیان لوئیجی بوفون در ورزشگاه یوونتوس آره‌نا ادامه داد و باعث شد رکود بسته نگه داشتن دروازه یووه در خانه به 6 بازی برسد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، دروازه‌بان ملی پوش بیانکونری بعد از شکست 3-1 یووه در برابر اینتر در ورزشگاه یوونتوس آره‌نا، هنوز گلی دریافت نکرده است. در واقع گل دقیقه 89 رودریگو پالاسیو آخرین گلی بود که بوفون در تورین دریافت کرده است.

یووه در طی این مدت، در سری آ میزبان لاتزیو (0-0)، تورینو (3-0) و آتالانتا (3-0) بوده است، آنها در جام باشگاهای اروپا نیز پذیرای نورشلند دانمارک (4-0) و چلسی انگلیس (3-0) بوده‌اند و در کوپا ایتالیا نیز در ورزشگاه یوونتوس آره‌نا به مصاف کالیاری (1-0) رفته اند.

جالب اینکه، اگر بخواهیم بازی های خارج از خانه را نیز وارد این آمار کنیم، دروازه بوفون در 8 دیدار گذشته یوونتوس تنها در بازی مقابل میلان و آن هم از روی نقطه پنالتی توسط روبینیو باز شده است!








یووه با حضور کونته قدرتمند‌ تر شده است

5c2b79f464d0e4a6578daa838af4e7537353c812.jpg


میرکو ووچینیچ‏ مهاجم باشگاه یوونتوس تاکید کرد که حضور کونته در کنار زمین در افزایش قدرت یووه بیشترین تاثیر را داشته است.

به گزارش فوتبال-ایتالیا‏، سرمربی با دانش بیانکونری پس از اتمام محرومیتش، در سه دیدار پیاپی موفق شده است یووه را بدون دریافت گل خورده، پیروز از میدان خارج کند.

ووچینیچ درباره بازگشت کونته بر روی نیمکت یووه می گوید: "او در کنار خط، قدرت و خشم خود را به ما انتقال می دهد و در واقع ما حضور او را بیشتر از قبل حس می کنیم."

بیانکونری در بازی شب گذشته موفق شد با نتیجه 3-0 آتالانتا را شکست دهد و اولین گل این تیم را مهاجم مونته نگرویی یووه به ثمر رساند، که اولین گل خانگی ووچینیچ در فصل جدید نیز به شمار می رفت.

مهاجم 29 ساله بانوی پیر در این‌باره می گوید: "ما با تمام قدرت بازی را شروع کردیم و در واقع مهمترین اتفاق برای ما همین بود. ما خیلی سریع گل اول را زدیم. بلافاصله توانستیم فاصله را دوبرابر کنیم و با کنترل بازی موفق شدیم گل سوم را نیز در نیمه اول وارد دروازه حریف کنیم.

"در این شرایط و البته 10 نفره شدن حریف حفظ نتیجه و کنترل بازی کار آسانی خواهد بود. به هر حال، کل تیم خیلی خوب بازی کرد. ما هم در حمله و هم در دفاع بدون نقص بودیم."

مهاجم سابق باشگاه رم، از سال 2011 به جمع بازیکنان یوونتوس ملحق شده و طی 55 بازی 16 گل برای این باشگاه ثمر رسانده است.






قرارداد لوسیو فسخ شد

7128f82b55d8b3ff6700a74c9e219131b5ee42e7.jpg


باشگاه یوونتوس بعد از گذشت تنها 5 ماه از حضور لوسیو در تورین، قرار داد این بازیکن را فسخ کرد.

به گزارش سایت انگلیسی گل، این مدافع 34 ساله پیش از این بارها اعلام کرده بود که از نیمکت نشینی در یووه ناراحت است و امروز با توافق طرفین قراردادش با بیانکونری فسخ شد تا او به راحتی بتواند باشگاه جدید خود را پیدا کند.

سایت رسمی باشگاه یوونتوس این خبر را اینگونه منتشر کرده است:

"ماجراجویی لوسیو با لباس بیانکونری به پایان رسیده است. یوونتوس و مدافع برزیلی در جلسه امروز به توافق رسیدند تا قرار داد لوسیو فسخ شود.

"لوسیو تابستان امسال به صورت آزاد به جمع بیانکونری پیوست و در چهار بازی رسمی پیراهن یوونتوس را به تن کرد. یک بازی در سری آ، دو بازی در لیگ قهرمانان اروپا و یک بازی در سوپر کاپ ایتالیا که در پکن برگزار شد."

لازم به ذکر است، باشگاه ولفسبورگ آلمان و چند باشگاه برزیلی به شدت خواهان به خدمت گیری این مدافع با تجربه برزیلی هستند.
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
درود



یوونتوس علاقه مند به مدافع اودینزه

cae50e1d8d539533fc720e187dabe0b93b571d8c.jpg


گزارش ها حاکی از این است که باشگاه یوونتوس علاقه مند به جذب مدافع میانی تیم اودینزه دانیلو لارانگیرا برای جایگزین کردن لوسیو که قراردادش را با یوونتوس فسخ کرد، می باشند. به نقل از Sportmediaset.it، یوونتوس خواهان جذب این مدافع در ژانویه به صورت قرضی با تعهد به خرید نیمی از حق مالکیت او می باشد، تا در صورت صلاحدید در تابستان وی را به صورت کامل خریداری کند.

دانیلو در سال 2011 از تیم پالمیراس به اودینزه پیوست و از آن زمان 49 بار با پیراهن این تیم به میدان رفته است و 4 گل به ثمر رسانده است.

این مدافع 28 ساله تا سال 2016 با اودینزه قرارداد دارد، اما قهرمان ایتالیا مشتاق است که وی را پیش از اتمام قراردادش به خدمت بگیرد.





کونته: باید فوتبال زیبا و سازمان یافته را به حریفان نشان دهیم

c415172b81cb6f90efbefa864c2c1caa962189c1.jpg


سرمربی یوونتوس پس از پیروزی برابر آتالانتا تاکید کرد باید فوتبال زیبا و سازمان یافته‌ای را به حریفان نشان دهند.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس در دیدار هفته هفدهم کالچو با پیروزی 3 بر صفر برابر آتالانتا فاصله امتیازی خود با تیم دوم جدول را به 7 امتیاز رساند.

آنتونیو کونته که پس از طی کردن دوران محرومیت خود بار دیگر روی نیمکت تیمش نشسته در مورد این دیدار گفت: همه چیز خوب پیش رفت و ما نمایش دلپذیری از خودمان ارائه کردیم. راه درستی را برای شکست تیم سرسختی مانند آتالانتا انتخاب کردیم. هنوز فصل به پایان نرسیده است. باید همچنان پیش برویم. باید خودمان را از راه فوتبال زیبا و سازمان یافتگی بالا به حریفان ثابت کنیم. باید در پایان فصل ببینیم در چه جایگاهی قرار می‌گیریم.


پنجره نقل و انتقالات زمستانی به زودی باز می‌شود و به نظر می‌رسد یوونتوس در حال نهایی کردن قرارداد با دیدیه دروگبا است.

کونته در این مورد گفت: می‌دانم که نقل و انتقالات زمستانی برای بیشتر باشگاه‌ها سرنوشت ساز بوده و از جنبه اقتصادی اهمیت بالایی دارد. به هیچ وجه با بازیکن بزرگی قرارداد امضا نمی‌کنیم زیرا در شرایطی نیستیم که بتوانیم این کار را انجام دهیم. به نظر من هیچ تیمی در سری A قادر به انجام چنین کاری نیست.






کیه لینی: در دوران جوانی طرفدار میلان بودم

b71129afaec70f1161ad55e31904bba4f471d8b8.jpg


جورجیو کیه لینی، مدافع مستحکم یوونتوس اعتراف کرد با وجود اینکه در حال حاضر تمام احساسش متعلق به بیانکونری است، ولی در دوران جوانی طرفدار میلان بوده است. به گزارش فوتبال-ایتالیا، این مدافع با تجربه، سال های قبل یک طرفدار واقعی روسونری بوده، اما با پیوستن به جمع بیانکونری در سال 2005 به طور کل همه چیز تغییر می کند، به طوری که حتی حاضر می شود با یووه به سری B برود و برای صعود تیم محبوبش به سری آ تلاش کند.

کیه لینی در مصاحبه ویدئویی با هواداران باشگاه یوونتوس می گوید:

"من در دوران جوانی طرفدار میلان بوده ام و هیچ مشکلی هم برای بازگو کردن آن ندارم. مهم این است که با آمدن به اینجا، عاشق این پیراهن شده ام و حالا با گذشت زمان این احساس قدرتمند تر نیز شده است.

"برای اوج گیری دوباره و قرار گرفتن بر قله سری آ هیچ چیزی جز احساس عمیق نسبت به این لباس، تورین و هواداران به شما کمک نمی کند."

یوونتوس فصل گذشته به مسیر پیروزی بازگشت و موفق شد پس از 5 سال اسکودتو را فتح کند. کیه لینی با تقدیر از ساخت استادیوم جدید بیانکونری، آنرا یکی از عوامل موفقیت یووه بر می شمارد.

"کاری که ما سال گذشته موفق به انجام دادن آن شدیم، یعنی قهرمانی در سری آ بدون شکست، کاری بود که مطمئنا تیمی نمی تواند دوباره آن را تکرار کند، مگر آنکه قدرت ما را داشته باشد."

مدافع 28 ساله بیانکونری درباره شب افتتاح ورزشگاه اختصاصی یووه ادامه می دهد: "افتتاح ورزشگاه یوونتوس آره نا یک بعد از ظهر رویایی بود. ما دو فصل نا امید کننده را پشت سر گذاشته بودیم و یک حس سحرآمیز در آن شب همه ما را به اوج برد.

"ما تاریخچه باشکوه باشگاه را در آن شب مرور کردیم و از همانجا رویای یک آینده باشکوه تر در ذهنمان شکل گرفت و برای رسیدن به آن تلاش کردیم."

کیه لینی حالا در کنار آندرا بارزالی و لئوناردو بونوچی یکی از ارکان دفاعی آنتونیو کونته و البته تیم ملی ایتالیا به شمار می رود.

"در طول سال گذشته من، لئوناردو و آندرا تلاش زیادی برای تشکیل یک دفاع متحد و یکپارچه انجام دادیم. ما یکدیگر را به خوبی می شناسیم، نه از طریق بازی، بلکه به وسیله قلب هایمان و چنین احساسی باعث می شود که شما به راحتی نقاط قوت و ضعف یکدیگر را پوشش دهید.

"به نظر من، شاید خط دفاعی قدرتمند تر از ما نیز در جهان وجود داشته باشد، اما شک دارم آنها بتوانند در آرایش سه نفره ما، به همین خوبی کار کنند."

و در آخر کاپیتان دوم بیانکونری نقش کاپیتان اول تیمش را در این موفقیت انکار ناپذیر توصیف می کند.

"و نباید فراموش کرد که ما جی جی بوفون را پشت سر خود داریم. هر واکنش او خیلی ساده به نظر می رسد، اما مطمئنا این به دلیل این است که او در انجام این کار استادانه عمل می کند."
 

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
4,676
لایک‌ها
4,543
محل سکونت
Iran
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
------------------

کونته رکورد کاپلو را هدف گرفته است
timthumb.jpg

پایگاه خبری هواداران یوونتوس در ایران

در حالی که همه چشم به انتظار شکسته شدن رکوردها یکی پس از دیگری توسط سوپر استارهای دو تیم بارسلونا و رئال مادرید یعنی لئو مسی و کریس رونالدو هستند، در گوشه ای دیگر از قاره سبز مربی ای در حال خلق شگفتی است.

آنتونیو کونته مربی کاریزماتیک تورینی ها، خود را آماده می کند تا لقب برترین مربی تاریخ یوونتوس را از آن خود کند. یوونتوس در سال ۲۰۱۲ و با سرمربیگری آنتونیو کونته تا به حال ۹۱ امتیاز بدست آورده است و تنها یک بازی دیگر تا پایان سال ۲۰۱۲ در سری آ و برابر کاتانیا برگزار خواهد کرد که در صورت کسب پیروزی مجموع امتیاز های او در سال ۲۰۱۲ به عدد ۹۴ خواهد رسید. این در صورتی است که این رکورد در اختیار فابیو کاپلو سرمربی کهنه کار ایتالیایی با ۹۳ امتیاز در سال ۲۰۰۵ است.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا آنتونیو کونته توان شکستن این رکورد را داراست یا خیر؟

یوونتوس در آخرین دیدار سری آ در سال ۲۰۱۲ ، روز جمعه میهمان کاتانیا است.


یادداشت روز : سیر صعود بانوی پیر در لیگ قهرمانان اروپا
timthumb (1).jpg

حرکت روبه جلو یوونتوس در اروپا با خط میانی سه نفره با شکوهش ، این تیم را پس از ناکامی در دور رفت بالا کشاند و آن‌ها را به عنوان صدرنشین گروه پنجم مسابقات معرفی کرد ، آن‌ها همچنین جزو چهار تیم بدون شکست دور گروهی هستند و به عنوان مدعی جدی و سرسخت جلوه می‌کنند .

به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر و به نقل از طرفداری بازگشت پس از سه سال غیبت به عرصه رقابت ها برای یوونتوسی ها خوش یمن بود ،اکنون یوونتوس با چهره ای پرابهت در میان ۱۶ تیم برتر مسابقات دیده می‌شود ، این درحالی بود که سرنوشت صعود بیانکونری ها به مرحله بعدی در بازی آخر مرحله گروهی رقم خورد ، اما صدرنشینی در گروهی که شاختار و چلسی مدافع عنوان قهرمانی در آن حضور داشتند بسیار با ابهت و باشکوه است .

ماجرای دور مقدماتی

یووه فصل قبل را بدون شکست پشت سرگذاشت و فاتح اسکودتو شد ، بازی ها را با جدالی سخت در استمفوردبریج آغاز کرد ، اما این قهرمان اروپا بود که از عملکرد بیانکونری شگفت زده شد و دو گل آرتورو ویدال و فابیو کوالیارلا یووه را از بازی ۲-۰ باخته به یک امتیاز ارزشمند رساند . در ادامه یووه متزلزل نشان داد ، تساوی در خانه مقابل شاختار و در ادامه تساوی در مقابل نورژلند ، شرایط را برای قهرمان ایتالیا سخت کرد ، اما یووه خوب موقعی به خود آمد و با سه پیروزی پی‌در پی با کلین شیت در دور برگشت به مرحله بعدی صعود کرد .

لحظات حیاتی تیم

ویکتور موزس زمان بیشتری به چلسی داد که در جدال چهارم خود موفق شود در مقابل شاختار نتیجه گیرد ، اما نتیجه گرفتن این تیم مقابل شاختار و پیروزی ۴-۰ یووه مقابل نورژلاند ، یووه را وادار و محکوم به پیروزی در جدال پنجم خود مقابل چلسی قهرمان اروپا می‌کرد ، اما همانطور که کیه‌لنی عملکرد یووه را ستودنی و فوق تصور خواند یووه با ۳ گل چلسی را در خانه در هم کوبید ،بسیاری بر این باورند این نتیجه روند چلسی را در ادامه کار خود مختل کرد .

بازیکن کلیدی تیم

هافبک خط میانی یووه ، آرتورو ویدال ملقب به جنگجو ، با زدن گل به چلسی در استمفوربریج با وضعیتی مصدوم لقب خود را به اثبات رساند . این بازیکن ۲۵ ساله شیلیایی مرحله گروهی را با سه گل و دو پاس گل پشت سرگذاشت و نشان داد که در حمله زهر دار و خطرناک است . در این میان نباید از عملکرد آندره‌آ پیرلو و کلودیو مارکیزیو نیز غافل بود .

آینده دار ترین بازیکن تیم

نباید عملکرد ستاره ۱۹ ساله یووه را دور از تصور دانست ، ستاره ای فرانسوی یووه که نشان داده یووه هر وقت بتواند می‌تواند روی او حساب باز کند ، توانایی بازی با هر دو پا ، قدرت فیزیکی بالا ، آهنگ مضمون تکنیکی ، از ویژگی های بارز این بازیکن به حساب می‌آید . پائول پوگبا در جدال با شاختار دونتسک به خوبی توانست جای کلودیو مارکیزیو محروم را پرکند و توانایی های خود را به نمایش بگذارد . همانطور که پیرلو در خصوص او می‌گوید که سبک بازی پوگبا او را به یاد پاتریک ویرا می‌اندازد .

اعداد و ارقام

پس از سه تساوی در دور رفت و در مجموع پس از نه تساوی پی‌در پی اروپایی ، یووه با سه پیروزی در مرحله گروهی به کار خود ادامه داد و یکی از چهار تیم بدون شکست رقابت ها در مرحله گروهی لقب گرفت .

نقل قول به یاد ماندنی

” این نمایشی از قدرت ما بود . ما به کل اروپا پیغامی فرستادیم ، اگر کسی در مورد ما شک و شبه‌ای دارد ، ما شک و شبه او را با نمایش و عملکرد خود برطرف خواهیم کرد . “

جیانلوئیجی بوفون سنگربان یوونتوس پس از صعود به مرحله بعدی رقابت ها


بوفون و قرارداد جدید در کریسمس
timthumb (2).jpg

پایگاه هواداران باشگاه یوونتوس در ایران – گزارش ها ادعا می کنند که بهترین دروازه بان دنیا قرارداد جدیدش را با قهرمان ایتالیا قبل از کریسمس امضا می کند.

Gazzetta Dello Sport مدعی است که بوفون که در حال حاضر تا پایان ۲۰۱۳ با یووه قرارداد دارد، می خواهد تا دو سال دیگر این قرارداد را تمدید کند.

سیلوانو مارتینا مدیر برنامه های بوفون با مدیران تورینی در روز دوشنبه در وینوو صحبت کرد که در آن شرایط جدیدی وضع شد.

این بازیکن ۳۴ ساله قبول کرده است سالانه دستمزد ۴ میلیون یورو در سال را دریافت کند، با این حال در صورت قهرمانی بیانکونری در اسکودتو و یا در لیگ قهرمانان ۱ میلیون یورو به عنوان جایزه دریافت خواهد کرد.

بوفون که در حال حاضر کاپیتان یوونتوس است در تابستان ۲۰۰۱ با قرادادی ۳۲ میلیون پوندی از پارما به یووه پیوست و به عنوان بهترین دروازه بان قرن شناخته شده است.
 

behnam behdadiyan

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
1,418
لایک‌ها
5,823
سن
39
محل سکونت
iran
سلام بر یووه ای های عزیز



فوری؛ کیه‌لینی سه ماه دور از میادین

2bfb4e279fd94a0cc6c5db2ad6640470f05195e0.jpg


دقایقی قبل رسانه های ایتالیایی در آستانه جدال جمعه شب دو تیم یوونتوس و کالیاری خبری را بر روی خروجی ها فرستاند که چندان برای یوونتوسی ها خوشایند نیست .

بر همین اساس جورجیو کیه‌لینی مدافع یوونتوس به دلیل مصدومیت در آستانه کریسمس و تعطیلات به مدت سه ماه از میادین دور خواهد بود ، این بازیکن به دلیل پارگی تاندون سه ماه آینده را نمی‌تواند با یووه باشد .

این در حالی است که ابتدای هفته لوسیو نیز قرارداد خود را با یووه فسخ کرد و بدین صورت یووه باید در ژانویه به دنبال مدافعی جدید برای جایگزینی کیه‌لینی باشد .

اطلاعات تکمیلی در این خصوص به زودی ارسال خواهد شد .





رسمی - لوسیو به سائوپائولو پیوست

ff1873765835ed8432c3052f4c63fc04eabde1bb.jpg


لوسیو مدافع سابق تیم های اینترمیلان و یوونتوس ایتالیا با امضای قراردادی دو ساله به تیم سائوپائولو برزیل پیوست و وب سایت رسمی این باشگاه نیز آن را تایید کرد. لوسیو 34 ساله تابستان امسال به صورت بازیکن آزاد از اینترمیلان راهی یوونتوس شد، اما پس از جای نداشتن در برنامه های آنتونیو کونته، روز دوشنبه قراردادش را با این باشگاه با توافق طرفین فسخ کرد.

ژائو پائولو ده خسوس لوپز نایب رییس باشگاه سائوپائولو به وب سایت رسمی این باشگاه در این باره گفت: "جذب بازیکنی با این کیفیت بدون شک سبب قدرتمندتر شدن تیم می شود."

لوسیو که سابقه بازی در تیم های بایرلورکوزن و بایرن مونیخ آلمان را نیز در کارنامه دارد، عضو تیم ملی برزیل قهرمان جام جهانی 2002 بود و به مدت 5 سال نیز کاپیتان سلسائو بود.

آدالبرتو باپتیستا مدیرورزشی باشگاه سائوپائولو نیز در این باره گفت: "لوسیو رویای قدیمی تیم سائوپائولو بود. ما به جذب او در ماه جولای بسیار نزدیک بودیم، اما وی سرانجام راهی یوونتوس شد. او با کیفیت، تجربه و قدرت ***** بالایی که دارد، می تواند کمک وافری به تیم ما کند.

کنفرانس مطبوعاتی مربوط به انتقال لوسیو روز چهارشنبه نوزدهم دسامبر، ساعت 00:00 در استادیوم مورومبی برگزار شد.





سریال مهاجمان مورد علاقه یوونتوس؛ این قسمت: مهاجم سلتیک

706473601ae49e4912562c9ab5035d6def923ed5.jpg


یوونتوس این بار آماده است تا با ارائه پیشنهادی گری هوپر مهاجم تیم سلتیک را در ژانویه به خدمت بگیرد. به نقل از Sky Sports، یوونتوس نام این مهاجم انگلیسی را به لیست بازیکنان مدنظر خود اضافه کرده و امیدوار است با جذب یک مهاجم آماده مشکل خود در خط حمله، چه در بازی های سری آ و چه لیگ قهرمانان اروپا را حل کند، هر چند که این بازیکن با بازی در لیگ قهرمانان نمی تواند در این جام برای تیم دیگری به میدان برود.

این مهاجم 24 ساله خواهان های زیادی از جمله لیورپول، ساوتهمپتون و نیوکاسل یونایتد دارد، اما به نظر می رسد غول ایتالیایی، شانس بیشتری برای جذب وی دارد.

هوپر از زمان پیوستن به سلتیک گلاسکو در سال 2010، در 111 بازی موفق به زدن 65 گل شده است.
 

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
4,676
لایک‌ها
4,543
محل سکونت
Iran
سلام دوستان

بدترین خبری بود که دیدم واقعا مصدومیت دکتر برامون بد شد :( ولی از طرفی هم به موقع بود:)

به خاطر نقل و انتقالات زمستانیمون که ایشالله یک مدافع خوب بگیریم ( البته هیچکس که دکتر نمی شه :( )
 

ali.phd71

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
40
سن
33
محل سکونت
khz
عشق است یوونتوس
حال میکنم دوباره برگشته رو فورم
کاش دوباره به رئال بخوره (گربه سیاه رئاله) حال میکنم رئال حریفش نمیشه
کش کونته زودی برگرده
کوچیک که بودم اخبار ورزشی گوش میدادم نتایجو ایتالیا رو که میگفت مثلا یوونتوس فلان نتیجه اصلا اسمش برام خیلی خاص خیلی غریبه جالب و متفاوت بود بخصوص چون تا واو داشت داداشمم طرفدارش بود این شد که ماهم یوونتوسی شدیم رفت
 

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
4,676
لایک‌ها
4,543
محل سکونت
Iran
سلام دوستان

همانطوری که مهرداد جان گفتند یووه با سلتیک بازی داره
این قرعه بدی ها و خوبی هایی داره که به نظر من خوبیش بیشتره :دی

جالب بود دومین قرعه برای یووه افتاد و اسمش بیرون آمد دقیقا همون لحظه ای که من انتظار داشتم :D
 
بالا