• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه:happy:
------------------

گفتگو با الساندرو دل پیرو، سوپر استار ایتالیایی و هافبک سیدنی
alexnew4.jpg

یک ساعت بعد از اینکه فرانک فارینا سرمربی سیدنی پایان تمرین را اعلام کرد، فقط یک مرد در زمین باقی مانده بود. الساندرو دل پیرو معمولا بیشتر از سایرین تمرین می کند. مثلا تمرین ایستگاهی می کند اما در این مورد خاص او مانده بود تا امضا بدهد.

یک ساعت بعد از اینکه دوش گرفت و گلویش را تازه کرد، نشست تا مصاحبه ای با هرالد سان داشته باشد، همزمان حدود 100 کودک جدید برای امضا گرفتن منتظر بودند.

شاید 1000 تا، این را دل پیرو با لبخند می گوید وقتی از او در مورد تعداد امضاهایی که در آن روز داده است سوال می شود. مقامات سیدنی ادعا می کنند جلسه تمرینی نیست که از او تقاضای امضا نشود.او با لذت اینکار را انجام میدهد، شاید به یاد دوران بچگی معمولی خود می افتد.

دل پیرو می گوید:"من در قسمتی از ایتالیا زندگی می کردم که پول زیادی برای مسافرت برای تماشای بازیها نداشتم."

"تعدادی از بازیها را می دیدم اما هیچ وقت این شانس را نداشتم که به بازیکنها نزدیک شوم به همین دلیل است که امضای هیچ کس را ندارم.اما مسئله ای نیست. من بدون داشتن امضا بزرگ شدم اما کودکی فوق العاده ای داشتم."

"پول مسئله بود اما برای خانواده. من فقط به یک چیز فکر میکردم : فوتبال. بخاطر همین من برای داشتن همین یک سرگرمی خوشحال بودم. توپ برای من کافی بود.آنها سربلند هستند، من خانواده فوق العاده ای دارم."

در حالی که او هیچ وقت امضایی نگرفت، اما کاملا اولین امضایی که بیش از 20 سال قبل داده است را به خاطر دارد، خیلی قبل از اینکه پادشاه فوتبال ایتالیا شود.

دل پیرو در این باره می گوید: "من در فرانسه با تیم جوانان ایتالیا بودم.16 سالم بود و شوکه شده بودم."

"گفتم من؟ مطمئنی؟ حتی هنوز چهره کودکی را که از من امضا درخواست کرد را به خاطر دارم. او حتی نمیدانست من چه کسی هستم."

"برای من اینکار لذت بخش است. من هم وقتی بچه بودم مانند همین بچه ها بودم. از دیدن یک ورزشکار بزرگ خوشحال می شدم و فکر میکنم این امضا دادن بخشی از شغل ماست."

"البته در واقع یک شغل نیست ولی اینکار بخشی از آن است و من از انجام دادن آن خیلی خوشحال می شوم.از نظر من امضا دادن برای یک ساعت مسئله ای نیست.من به استراحت نیاز دارم اما وقتی کار میکنم سعی میکنم در دسترس باشم."

ادامه دارد ...

به رقباي جديد كه برای اسكودتو تلاش مي كنند خوش آمد مي گویم
buffonnew13.jpg

جیجی بوفون سنگربان یوونتوس کار سختی را در دیدار مقابل کیه وو نداشت و تنها یک بار بر روی غفلت مدافعان دروازه ی خود را باز شده دید اما یووه در پایان تیم برتر میدان بود. جیجی در پایان مسابقه به خبرنگاران گفت:

"اين يك دوره سخت براي ما بود ، زیرا ما برنده بازي ها نشديم و شما حق داشتيد اگر بگوید ما در بهترين فرم خود نبوديم."

"در ماه ژانويه ما مشكلات زيادي داشتيم، و بعضي از بازيكن ها خيلي تحت فشار بودند و بعضي ها هم مصدوم شدند و كار براي ما سخت تر شد."

"در حال حاضر ما براي قهرمان شدن ميجنگيم و اين روياي ماست و در حقيقت اين كار به چالش كشيدن ركورد خودمان است."

"اين شما را خيلي با انگيزه تر و مصمم تر مي کند وقتي بدانيد كه شما برای رسيدن به هدفتان حق اشتباهي را نداريد."

"هنوز 15 بازي باقي مانده و همه چيز هنوز براي دزديده شدن وجود دارد ، من به رقباي جديد كه برای كسب اسكودتو تلاش ميكنند خوش آمد مي گویم. ما بايد تنها به بازي خودمان و بردن حريف ها توجه كنيم."

"ما بايد براي بازيهاي ليگ قهرمانان هم آماده باشیم ، بازي مهمي با سلتيك داريم و بازيكنان یوونتوس كمي تحت فشار هستند."

"شايد در آخر ماه دسامبر مردم فكر ميكردند ما از همون موقع اسكودتو را برديم ولي اين درست نيست و رقابت ادامه دارد تا اخر فصل."

جیجی در پایان به ناپولی اشاره کرد و گفت:
"وقتي آن ها در 6 بازي قبل خود، 5 بازي را برنده شدند و تنها يك بازي را مساوی کردند اين نشان ميدهد كه تيم خوبي هستند و به قدرت و شايستگي خودشان اعتقاد دارند."

"ناپولي تيم هماهنگي هست و با هم خوب بازي مي كنند ، دليلش هم اين است كه گروه آنها سالهاي زيادي هست كه با هم بازي ميكنند و در نتيجه آن ها همه چيز را براي رقابت و بردن اسكودتو دارند."

لیختشتاینر خرسند از برد دیروز مقابل کیه وو
Citta+di+Palermo+v+Juventus+FC+Serie+Dy7u9njObb3x.jpg

پایگاه خبری هواداران باشگاه یوونتوس در ایران (Juventusfc.ir) – استفان لیختشتاینر از این­که در بازی دیروز مقابل کیه­وو یک گل یه ثمر رساند و به پیروزی یووه در این بازی کمک کرد خوشحال است.

وینگر سرعتی یوونتوس دیروز یک گل در رویارویی با کیه­وو در ورزشگاه بنتگودی به ثمر رساند و به برد ۲-۱ تیمش کمک کرد.

لیختشتاینر ۲۹ ساله در گفتگو با اسکای اسپرت ایتالیا گفت:

” من به طور مداوم در حال تمرین هستم و بسیار خوشحالم.”

سوئیس اکسپرس یوونتوس با گلی که به ثمر رساند یوونتوس را در صدر جدول و در فاصله ی سه امتیازی ناپولی نگه داشت.

او ادامه داد:

” این پیروزی برای ما بسیار مهم بود، ما در ژانویه امتیازات بسیاری از دست دادیم که بسیاری از آن­ها نیز ناشی از بدشانسی ما بود.”

” ما هنوز در صدر جدول هستیم و ما نیاز داریم که بیش تر هوشیار باشیم چرا که ناپولی، اینتر و لاتزیو حریفان بزرگی هستند.”

گفتنی است لیختشتاینر در ۱۷ بازی در لیگ امسال ۳ گل برای یووه به ثمر رسانده است.

مصدومی دیگر در لیست یوونتوس ! سباستین جووینکو
sebanew1.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

پوگبا: این همان هدفی است که می خواستم

timthumb.php

پل پوگبا ستاره ی جوان یوونتوس و جانشین آینده ی بزرگان فرانسه مانند زیدان در بهترین فرم خودش در این فصل قرار دارد و بازی های درخشانی تا به اینجای فصل برای یووه انجام داده است.

پوگبا در حالی از منچستر یونایتد به یوونتوس منتقل شد که بسیاری از کارشناسان و رسانه های ایتالیایی او را جوان آینده داری توصیف کردند که ادامه دهنده ی راه ستاره های نه چندان دور فرانسه مانند زیدان و پاتریک ویرا است.

در واقع بسیاری از رسانه های ایتالیا این انتقال را یک پیروزی ارزشمند برای یوونتوس و ایتالیا ارزیابی کردند. چرا که انتقال این ستاره بدون هیچ گونه هزینه ای انجام شد!

بسیاری انتظار داشتند که پوگبا در ترکیب تیم ملی فرانسه برای بازی این هفته دعوت شود، اما محدودیت سنی او برای حضور در ترکیب اصلی تیم فرانسه اجازه نداد و او در حال حاضر برای تیم ملی زیر ۲۰ ساله های این کشور به میدان می رود.

پل پوگبا در این مورد می گوید:

” این همان هدفی است که من می خواستم، من منچستر را ترک کردم تا بازی کنم و این چیزی است که در یوونتوس اتفاق افتاد. در حال حاضر بایستی راه خود را ادامه دهم و امیدوارم که بازی های بیش تری به من برسد.”

اما هنگامی که از او در مورد رابطه با سر الکس فرگوسن پرسیده می شود:

” بین زمان های بازی کردن من تاخیر بسیار زیادی اتفاق می افتاد. من حتی به فرگوسن هم فکر نمی کنم و معتقدم که او نیاز دارد که بر روی بازی های تیمش در لیگ تمرکز کند.”

شاید دلیل اصلی ترک منچستر هم بازی نرسیدن به پل پوگبا و بی توجهی به استعدادهای پنهان این بازیکن توسط فرگوسن بود. ولی هنوز به طور کامل مشخص نیست چرا او منچستر را ترک کرد. با این حال پوگبا از حضور خود در یوونتوس راضی است.

در حال حاضر او به پیشرفت خود در سری آ ادامه می دهد و بدون شک ستاره ی جوان این روزهای سری آ همراه با جوانانی همچون مارونه، نیانگ، الشراووی و … است.

مربی آینده چلسی؛ کنته یا مورینیو؟

timthumb.php

روزنامه ی ورزشی گاتزتا دلو اسپرت امروز گزارشی را چاپ کرد که در آن ادعا کرده است که سرمربی فصل آینده ی چلسی آنتونیو کنته و یا خوزه مورینیو خواهند بود.

از زمانی که رافا بنیتز بر روی نیمکت مربی گری چلسی نشسته است نتایج چندان جالبی به دست نیاورده و در صورتی که در دو بازی آینده ی خود ( در برابر ویگان و رویارویی با بنتفورد در اف ای کاپ (FA Cup)) نتایج مطلوب را نگیرد، رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی، او را برکنار و موقتا آورام گرانت سرمربی سابق چلسی را به جای او خواهد آورد و برای فصل آینده سرمربی جدیدی در نظر خواهد داشت.

شایعه شده است خوزه مورینیو برای هدایت آبی پوشان استمفورد بریج مذاکرات خود را با این باشگاه آغاز کرده است. همچنین نام افرادی مانند جان فرانکو زولا و مایکل لادروپ نیز در گزینه های سرمربی گری چلسی دیده می شود.

گاتزتا می گوید که آنتونیو کنته سرمربی محبوب یوونتوس که همواره لیگ برتر را تحسین کرده است از دو سال گذشته اقدام به یادگیری زبان انگلیسی کرده و به احتمال فراوان برای انجام پروژه بزرگ خود به انگلستان خواهد رفت.

رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی هم پس از رویارویی یوونتوس و چلسی در لیگ قهرمانان در بازی های رفت و برگشت آنتونیو کنته را به عنوان یک گزینه ی جدی در لیست خود برای سرمربی آینده ی چلسی قرار داده است.

کنته تا پایان سال ۲۰۱۴ با یوونتوس قرارداد دارد، اما اگر آبراموویچ به طور جدی خواهان او باشد مشکلی برای رفتن ندارد.

کیه‌لینی جدال با ناپولی را نیز از دست خواهد داد

timthumb.php

بر اساس گزارشات رسیده از ایتالیا و صحبت های مدیربرنامه های جورجیو کیه‌لینی مدافع مستحکم یوونتوس ، این بازیکن احتمال فراوان جدال حساس با ناپولی را نیز از دست خواهد داد .

یووه ۲۵ روز دیگر ، یعنی یک مارس ۲۰۱۳ به مصاف نزدیک ترین تعقیب کننده خود در حال حاضر رقابت های سری‌آ ناپولی در سن‌پائولو خواهد رفت و به نظر می‌رسد مدافع ۲۸ ساله یوونتوس احتمالا این جدال حساس را نیز از دست دهد.

داویده لیپی مدیربرنامه های جورجیو کیه‌لینی به کالچیومرکاتو گفت :

جورجیو بازیکنی نیست که باشگاه بخواهد روی آن ریسک کند ،او احتمالا در پایان این ماه به میادین برگردد ، اما دقیقا مشخص نیست ، امیدوارم او برای جدال با ناپولی در اختیار کونته باشد ، اما واقعا هنوز مشخص نیست. “

جورجیو کیه‌لینی مصدومیت سه ماهه خود را پشت سرمی‌گذارد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یووه ای عزیز

قصد دارم یه پست ویژه رو به مناسبت هزارمین پستم تو فروم تو کلوپ هواداران یوونتوس کبیر بذارم که یه جورایی یادآوری خاطرات گذشته با یک سری عکس هستش...

پیشاپیش اگه بخاطر تعداد عکس ها صفحه سنگین میشه از همه دوستان معذزت میخوام.

لوگوی قدیمی یوونتوس کبیر

مشاهده پیوست 296655

خب این عکس خیلی نیاز به توضیح نداره و همه می دونن که تشکیل یووه چطور بوده و این عکس هم مربوط به دوران تاسیس باشگاهی بزرگ بنام یوونتوس هستش.

u1572_Pionieri_Juve_1898.gif

عکس زیر مربوط به یکی از اسطوره های باشگاه یوونتوس و فوتبال ایتالیا، دینوزوف افسانه ای هست.

از هیچ کس پوشیده نیست که یوونتوس همیشه بهترین دروازبانان ایتالیایی رو داشته و پرورش داده...

g372_Zoff0428md.gif

آنجلو پروتزی یکی دیگه از بهترین دروازبانان تاریخ فوتبال ایتالیا و یوونتوس

l184_juventusangeloperuzz.jpg

لوئیجی کبیر هم که نیازی به توضیح نداره.

t966_1.jpg

میشل پلاتینی افسانه ای و مارادونا

h228_mp44.jpg

اینم یکی از بهترین تیم های یووه که پر از ستاره های بزرگه

h6159_20z89e1.jpg

مشاهده پیوست 296657

روبرتو باجو افسانه ای و کاپ جام یوفا

w294_baggio261.jpg

جانلوکا ویالی کاپیتان و گلزن یک یوونتوس

c615_vialli_champions.jpg

ادوین وندسار هلندی یکی از بهترین دروازبانان تاریخ فوتبال هلند و یوونتوس

juventus-edwin-van-der-sar-.jpg

زیدان همیشه دوست داشتنی

g582_5464645.jpg

پائولو مونترو مدافع اسطوره ای یووه که خودم خیلی دوستش داشتم و دیوونه ی سبک بازیش بودم

f936_juventuspaolomontero.jpg

الیسیو تاکیناردی که بنظرم حقش رو از فوتبال نگرفت و خیلی زود محو شد...
یک متعصب واقعی به یوونتوس

m749_alessiotacchinardi18.jpg

ادگار داویدز هلندی...
بازیکن تمام خاص

y742_edgardavids.jpg

آنتونیو کونته

l8832_1249021986222_f.jpg

پاول ندود دوست داشتنی

c56_Pavel_Nedved_face.jpg

لیلیان تورام فرانسوی و فرزندانش(صخره ی فرانسوی)

9958_13.jpg

تره زگه یا تره زگل

r3318_77.jpg

بازیکن محبوب این روزای یووه که از نقش پر رنگش در موفقیت های جدید یووه نمی شه گذشت...

y411_po05e2c9uzq7yaiiz2j7.jpg

اسطوره در کنار خانواده

t243_pconline.jpg

اینم لحظه به لحظه گل دیدنی آله به آلمان در نیمه نهایی جام جهانی 2006

m589_48.jpg

p9473_49.jpg

h8364_51.jpg

s23_52.jpg

e845_59.jpg

این صحنه هم اصلا نمی شه ازش گذشت.
آلکس و تقدیم گلش به روح پدر تازه درگذشتش...

h147_365.jpg

k7339_RETRANSMISSIONFORIMP.jpg

آله و کاپ فوتبال ایتالیا

k942_image7475_4F510DD6.jpg

و آلکس تمام نشدنی اینبار در سیدنی استرالیا

y4636_AlessandroDelPiero_3.jpg

تیم پر ستاره و پر قدرت یوونتوس با لباس خاص و دوست داشتنی و پر خاطره برای هواداران

u778_2.jpg

و در آخر چند عکس تیمی خاطره انگیز

b8638_1.jpg

o6568_4.jpg

m8257_9.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
تبریک میگم به دوستان بابت برد با ارزش یووه
در غیاب داداش جواد که انشالا هرجا هست سالم و سلامت باشه، که همیشه خبرهای تکمیلی بازیها رو زحمت می کشید میذاشت، اینبار خبر پیروزی یووه رو من تو تاپیک میزنم...

یوونتوس 2 - 0 فیورنتینا؛ قهرمان ایتالیا ما هستیم

timthumb.php

تیم فوتبال یوونتوس عصر امروز به وقت ایتالیا و ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه به وقت تهران ، در چهارچوب هفته بیست‌و پنجم سری‌آ در استادیوم خانگی خود به مصاف تیم فیورنتینا رفت و موفق شد به کسب سه امتیاز از این مسابقه ، خود را آماده جدال سه‌شنبه شب در چمپیونز لیگ کند .

یوونتوس با هدایت آنجلو آلسیو در غیاب کونته با ترکیب : بوفون، پلوسو، مارونه، بارزالی، دی‌چلیه، مارکیزیو، پیرلو، ویدال، لخشتاینر، ووچنیچ،ماتری به مصاف تیم تحت هدایت مونتلا با بازیکنانی همچون : ویویانو ، رانکالیا، رودریگز،ساویچ،کوارادو، رومولو، والرو، پاسکوال، یووتیچ، تونی رفت .

در نیمه نخست مسابقه یووه موفق شد با دو گل میرکو ووچنیچ و الساندرو ماتری حریف فلورانسی خود را شکست دهد . یووه در شرایطی به مصاف ویولا رفت که لئوناردو بونوچی و آنتونیو کونته را به دلیل محرومیت در اختیار نداشت . در حالی که مصدومیت جورجیو کیه‌لین ،سیمونه‌په‌په و ایسلا و بنتنر نیز بر این شرایط افزوده شده بود .

در این نیمه واکنش های جیانلوئیجی بوفون که این هفته در بازی‌های ملی نیز درخشش قابل توجهی داشت به چشم می‌خورد ، بوفون یک ضربه والی زیبا را از کوارادو در نیمه نخست مهار کرد. هر دو تیم بازی باز و زیبایی را به نمایش گذاشتند .

این یووتیچ بود که روی یک موقعیت خطرناک حوالی نقطه پنالتی ضربه ای فنی به سمت دروازه بوفون زد ، اما دروازه بان ایتالیایی مانع گل شدن توپ شد و ریباند توپ توسط مدافعین یووه به کرنر فرستاده شد .

اما میرکو ووچنیچ مهاجم خودخواه بیانکونری دقیقه ۲۰ مسابقه ، پشت محوطه جریمه توپی که ازدفع ناقص مدافع ویولا به او رسیده بود با یک ضربه والی و فوق العاده زیبا وارد دروازه ویویانو کرد تا حساب کار یک بر صفر شود .

اما این ووچنیچ دقیقه ۳۲ می‌توانست خودش و یووه را دو گله کند اما در عین ناباوری ووچنیچ موقعیتی ۱۰۰ درصد گل را از دست داد تا ووچنیچ و ماتری مهاجمین یووه در محوطه جریمه مات و مبهوت باقی بمانند.

تنها چهار دقیقه به پایان مسابقه باقی مانده بود که حرکت تکنیکی ویدال و دریبل کردن سه بازیکن فیورنتینا او را به پشت محوطه جریمه این تیم رساند و با پاسی عمقی توپ را به ماتری رساند و او در شش قدمی دروازه با یک بقل پای مطمئن دروازه فیوره را برای بار دوم باز کرد.

در ابتدای نیمه‌دوم استیون یووتیچ مونته‌نگرویی با پاسی زیبا تونی را در محوطه جریمه در موقعیت خوبی قرار داد ، اما عملکرد مدافع توسکانی یووه ، آندره‌آ بارزالی باعث شد تا خطای تونی به روی او گرفته شود . دیچلیه حرکتی زیبا از سمت چپ زمین انجام داد و در حرکتی تکنیکی دو بازیکن فیورنتینا را از پیش روی برداشت ، اما نفر سوم او را متوقف کرده است .

کلودیو مارکیزیو با خطایی که در نیمه دوم روی پیزارو انجام داد با دریافت کارت زرد از بازی هفته آینده با رم در سری‌آ محروم شد . ووچنیچ از ناحیه زانو دچار مشکل شده و درخواست تعویض می‌کند .

جووینکو به جای میرکو ووچنیچ مصدوم وارد زمین مسابقه می‌شود . در نیمه دوم حرکات و واکنش های جیانلوئیجی بوفون نیز قابل چشم پوشی نبود . بوفون در چند صحنه مانع باز شدن دروازه خود و مانع حرکت استیون یووتیچ شد . یاچیچ دقیقه ۷۵ نیمه دوم به جای استیون یووتیچ ناامیدکننده وارد زمین مسابقه شد .

پاول پوگبا جوان به جای الساندرو ماتری وارد زمین مسابقه میشود. بوفون باز هم مانع حرکت الهمداوی می‌شود .

هواداران بیانکونری در استادیوم فریاد می‌زنند ” ما قهرمان ایتالیا هستیم ” قهرمان ایتالیا ما هستیم ”

عملکرد پیرلو در میانه میدان بازیکنان و هافبک های فیورنتینا را متحیر کرده است .

در نهایت بازی با پیروزی ۲-۰ یووه به پایان رسید تا یووه با ۵۴ امتیاز به صدرنشینی خود در سری‌آ ادامه داده و منتظر بازی سه‌شنبه شب مقابل سلتیک در لیگ قهرمانان باشد .

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود خدمت همه ی یوونوسی های عزیز و مهربون.:rolleyes:

اولین تبریک برای هزارتایی شدن آقا بهنام گل هست که ایشاا...توی همه ی عرصه ی زندگیشون موفق باشند.
c%20%2810%29.gif

و دومین تبریک بابت برد خوبی که در برابر فیورنتینا بدست آوردیم هست.تا باشه از این برده ای شیرین باشه.اگه خدا بخواد دیگه تصمیم به حضور مجدد و مستمر در پی تی رو دارم.امیدوارم ورود دویاره ی من و قبول کنید.
به امید برد در برابر سلتیک....

49972362014103946785.gif
49972362014103946785.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

سلام و درود خدمت همه ی یوونوسی های عزیز و مهربون.:rolleyes:
اولین تبریک برای هزارتایی شدن آقا بهنام گل هست که ایشاا...توی همه ی عرصه ی زندگیشون موفق باشند.
c%20%2810%29.gif

و دومین تبریک بابت برد خوبی که در برابر فیورنتینا بدست آوردیم هست.تا باشه از این برده ای شیرین باشه.اگه خدا بخواد دیگه تصمیم به حضور مجدد و مستمر در پی تی رو دارم.امیدوارم ورود دویاره ی من و قبول کنید.
به امید برد در برابر سلتیک....

خیلی مخلصیم داداش فرزاد گل:blush:
منتظر حضور پر رنگ شما اللخصوص تو کلوپ یوونتوس هستیم...

دوستان کسی گل ماتری رو داره برای دانلود بذاره؟

گل ووچینیچ

گل ماتری

ماتری: با جورابم گل زدم

fzmfxeiiyh909jww3f.jpeg

در جدال یوونتوس و فیورنتینا از چهارچوب هفته بیست‌و پنجم سری‌آ اتفاق جالبی افتاد و الساندرو ماتری درحالی که خود را آماده زدن ضربه گل کرد ، ناگهان کفش‌هایش جاماند ، اما او موفق به گلزنی شد .

الساندرو ماتری نیز در مصاحبه ای کوتاه با اسکای اسپرت گفت :

” کفش هایم از پایم بیرون آمد ، مانند کسی که از پشت پا روی کفش من بگذارد ، اما من بدون کفش و با جورابم گل زدم ، عالی بود ، این عالی است . ”

یووه سه‌شنبه شب در چمپیونز لیگ و مرحله یک‌هشتم میهمان تیم سلتیک گلاسکو اسکاتلند خواهد بود .

آلکس در راه فلامینگو

timthumb.php

بر اساس گزارشات رسیده از استرالیا، گفته می‌شود الساندرو دل‌پیرو اسطوره باشگاه یوونتوس که اکنون در تیم سیدنی توپ می‌زند به زودی این تیم را به مقصد فلامنگو برزیل ترک خواهد کرد .

روزنامه توتواسپرت مدعی شد که الساندرو دل‌پیرو از ادامه حضور در سیدنی‌اف‌سی ناخشنود شده و این به دلیل اتفاقات و ناپایداری هایی است که پس از تعویض سرمربی این تیم به وجود آمده است .

این درحالی است که تنها ۵ ماه از حضور الکس‌ در استرالیا می‌گذرد و گفته می‌شود باشگاه برزیلی فلامنگو پیشنهاد خوبی برای او ارائه کرده است ، زیکو سرمربی این تیم برزیلی در تماسی که با دل‌پیرو داشته در خصوص شرایط این تیم برای امضای قراردادی دو ساله با این تیم صحبت کرده است .

توتواسپرت در ادامه نوشته است که برادر دل‌پیرو ، استفانو دل‌پیرو که مدیربرنامه های الکس نیز لقب دارد برای مذاکرات بیشتر وارد ریو دو ژانیرو می‌شود .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فرزاد جان همیشه خوش خبر باشی :happy:

خوب بریم برای حواشی بازی با سلتیک
و اینم یادم نره که شبکه سه اعلام کرد بازی رو پوشش می دهد و اگه شبکه دیگه ای اضافه شد همینجا اضافه می کنم :)
----------------

بازی در چنین جوی آسان نیست
buffonnew1.jpg

جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس روز گذشته به محض ورود به اسکاتلند در مصاحبه ای شرکت کرد و از اهمیت این دیدار سخن گفت. جیجی در این رابطه گفت:

"ما به خوبی عملکرد آن ها را در لیگ قهرمانان را بررسی کرده ایم و ساماراس مهمترین بازیکن آن هاست."

"ساماراس بازیکن و فردی نمونه برای سلتیک است و روی اکثر گل های به ثمر رسیده این تیم موثر بوده است."

"ما توجه خاصی به سلتیک داریم،نه فقط به خاطر بردشان برابر بارسا بلکه در مورد کلیت عملکرد آنان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان و در کل آن ها تیمی فوق العاده خطرناکند."

"سلتیک به خصوص در خانه و با توجه به جوی که هوادارانش در استادیوم بوجود می آورند خطرناک تر است و بازی در چنین جوی آسان نیست اما ما خود را برای آن آماده کرده ایم."

"ما امسال دوباره به سطح اول اروپا بازگشتیم و با توجه به داشتن بازیکنان بزرگ و با کیفیت در ترکیب تیممان، باور داریم که امسال می تواند سال ما باشد."

تقابل دو صدرنشین ایتالیا و اسکاتلند
juveceltic.jpg

دو تیم یوونتوس ایتالیا و سلتیک اسکاتلند در حالی در مرحله حذفی چمپیونز لیگ،رو در روی هم قرار می گیرند که در لیگ کشور خود،وضعیتی کاملا مشابه داشته و هر دو با کسب،55 امتیاز در رده نخست لیگ کشور خود قرار گرفته اند.

بهترین گلزنان یووه در رقابت های لیگ قهرمانان،فابیو کوالیارلا و آرتورو ویدال هستند.هر دو ان ها موفق به بثمر رساندن 3 گل شده اند.

امار بیشترین پاس گل در تیم سلتیک مشترکا به ساماراس و مولگرو تعلق دارد آن هم با 3 پاس گل.آندره آ پیرلو با 3 پاس گل،لهترین عملکرد را در میان بازیکنان یووه به نام خود ثبت کرده است.

ویکتور مانیاما کنیایی با دریافت 5 کارت زرد و 1 کارت قرمز،در تیم سلتیک و کلودیو مارکیزیو و جورجو کیلینی با دریافت 3 کارت زرد،بیشترین کارت ها را در میان هم تیمی های خود از داوران دریافت کرده اند.

بهترین برد سلتیک در مرحله گروهی،برد 2-1 آنان برابر بارسا بوده است. بهترین بردهای یووه در مرحله گروهی،پیروزی 3-0 برابر چلسی و پیروزی 4-0 برابر نورشلند دانمارک بوده است.یووه در مرحله گروهی چمپیونز لیگ،شکست نخورد.

هر دو تیم در 15 دقیقه پایانی دیدارهای خود خطرناک تر بوده اند.سلتیک 35% و یووه 33% گل های خود را در بین دقایق 75 تا 90 به ثمر رسانده اند.

میانگین سنی تیم اسکاتلندی 22.9 سال و میانگین سنی یووه،25.9 سال سن است.

جوان ترین بازیکن سلتیک،لوئیس کید با 18 سال سن است. مسن ترین بازیکن تیم اسکاتلندی،دروازه بان لهستانی این تیم،لوکاژ زالوسکا با 30 سال سن است.سلتیک،17 بازیکن زیر 21 سال را در بین نفرات خود به همراه دارد.

ندود: من از جو ورزشگاه سلتیک باخبر هستم
nedvednew2.jpg

پاول ندود ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس که در حال حاضر نقش مدیریتی در تیم تورینی دارد در آستانه ی دیدار بانوی پیر در مقابل سلتیک در مقابل خبرنگاران حاضر شد و اعلام داشت: "

" من با جو ورزشگاه سلتیک آشنا هستم و می دانم چه چیزی در انتظار ماست. من قبلا در این میدان بازی کرده ام."

"ما مانند شیر در کمین آن ها خواهیم بود. فکر نمیکنم لازم باشد از همان ابتدا حریف را بترسانیم ، ما باید با فکر بازی کنیم و البته باید میزان آمادگی خود را به آن ها نشان دهیم."

"در ژانویه کمی افت کردیم اما شما نمی توانید در تمام فصل روی فرم باشید اما در حال حاضر به فرم خوب خود نزدیک شده ایم و برای بازی های اروپایی آماده ایم."

گفتنی است دیدار تیم های سلتیک و یوونتوس سه شنبه ساعت 23:15 برگزار خواهد شد.

آمار جالب توجه آندره‌آ بارزالی در یووه
timthumb (1).jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
این هم لیست باقی شبکه ها به همراه کد :D

Untitled.jpg

قصد دارم یه پست ویژه رو به مناسبت هزارمین پستم تو فروم تو کلوپ هواداران یوونتوس کبیر بذارم که یه جورایی یادآوری خاطرات گذشته با یک سری عکس هستش...

منم با کمی تاخیر به بهنام جان 1000 پسته شدنشون رو تبریک می گم و امیدوارم مثل گذشته بیشتر پست هاشون توی تاپیک خودشون باشه :blush:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان

منم با کمی تاخیر به بهنام جان 1000 پسته شدنشون رو تبریک می گم و امیدوارم مثل گذشته بیشتر پست هاشون توی تاپیک خودشون باشه
blushsmiley.gif

ممنون جواد جان، لطف کردی داداش...

اما امشب یه بازی فوق العاده حساس و سخت رو پیش رو داریم که انشالا بریم برای یه برد توپ...

سلتیک-یوونتوس

c8e427bb95eadd6e2f9fc6f0e7a72176d048b2c7.jpg

سلتیک باید با بازگشت به مرحله یک‌هشتم لیگ قهرمانان اروپا برای اولین بار در طول پنج فصل اخیر، بازهم از قهرمان ایتالیا، یووه در سلتیک پارک پذیرایی کند.

دیداری پر ازخاطره خوب برای سلتیک

nb6l8sk5kat9uebjbuq4.jpg

تیم دوم گروه G سلتیک اسکاتلند باید به مصاف یوونتوسی می رود که در گروه E رقابت ها با صدرنشینی به این مرحله آمده و پس از یازده سال از جدال رفت و برگشت تاریخی دو تیم که در سلتیک پارک با پیروزی 4-3 سلتیک و در تورین با پیروزی 3-2 یووه همراه بود، شاهدجدالی دیگر از این دو تیم باشیم.

دیدارهای قبلی

مربی تیم سلتیک، نیل لنون و دستیارش جان میابی، هردو در جدال دو تیم در سال 2001 حضور داشتند. در 18 سپتامبر 2001 در تورین، داویدترزگه با دو گل دقایق 43و55 خود تیمش را پیش انداخت، اما پتروف دقیقه 67 اختلاف را به حدقل رساند و در چهار دقیقه مانده به پایان بازی هنریک لارسون از روی نقطه پنالتی دروازه یووه را باز کرد تا بازی به تساوی 2-2 کشیده شود. اما این نیکولا آموئورسو بود که با پنالتی ثانیه های پایانی خود پیروزی را به بیانکونری در این دیدار نفسگیر هدیه کرد.

در دیدار برگشت، الساندرو دل‌پیرو دقیقه 19 مسابقه از روی یک ضربه آزاد زیبا سلتیک پارک را درسکوت فرو برد، اما دو گل والگارن دقیقه 24 و کریس شاتون دقیقه 45 ورق را برگرداند. ترزگه دقیقه 51 گل تساوی را به ثمر رساند، اما سلتیک پاسخ محکمی به یوونتوس با پنالتی لارسون و گل دقیقه 64 شاتون داد. ترزگه دقیقه 77 باردیگر دروازه سلتیک را باز کرد اما این تیم اسکاتلندی بود که پیروز مسابقه شد. تنها بازیکن باز مانده از آن دو بازی جیانلوئجی بوفون سنگربان یوونتوس است که در دیدار رفت در درون دروازه قرار داشت اما دیدار برگشت جای خود را به کارینی داده بود .پاول ندود مدیر کنونی یوونتوس نیز در آن بازی ها حضور داشت.

دو تیم همچنین در فصل 1981/82 رقابت های اروپایی به مصاف همدیگر رفته اند که دیدار رفت را سلتیک در خانه 1-0 از یووه برده بود اما دیدار برگشت را در تورین 2-0 مغلوب شد.

پیشینه بازی

z3dixouqkdrl4wsggcu.jpg

سلتیک در هشت بازی اخیر خود در مقابل تیم های ایتالیایی در سلتیک پارک هرگز شکست نخورده است، آخرین شکست سلتیک در خانه مقابل حریفی ایتالیایی، مقابل آث‌میلان در مسابقات اروپایی 1969 بود که در یک‌چهارم میلان با یک گل پیروز شد. در فصل گذشته رقابت های لیگ اروپا سلتیک در مقابل اودینزه در هر دو دیدار رفت و برگشت به تساوی 1-1 مقابل این تیم رسید. سلتیک در 19 بازی خود مقابل ایتالیایی ها، 5 پیروزی، 7 تساوی و 7 شکست به ثبت رسانده ( در گلاسکو ، 4 برد ، 4 تساوی و یک شکست ). خاطره انگیز ترین پیروزی سلتیک در مقابل ایتالیایی ها نیز به پیروزی 2-1 در فینال رقابت های اروپایی در لیسبون برمی‌گردد که برای نخستین بار یک تیم بریتانیایی موفق به فتح این رقابت ها می‌شود.

سلتیک در فصل جاری با پشت سرگذاشتن دو مرحله مقدماتی و پیروزی 2-1 مقابل هسلینکی و 2-0 مقابل هلسینبورگ به مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان صعود کرده اند. سلتیک در دیدار نخست خانگی خود در مرحله گروهی مقابل بنفیکا به تساوی 0-0 رسید و در دو دیدار دیگر خانگی خود موفق شد بارسلونا و اسپارتاک مسکو را با نتیجه 2-1 شکست دهد. سلتیک در خارج از خانه ، 3-2 تیم اسپارتاک مسکو را شکست دادندو در دو دیدار دیگر 2-1 مقابل بارسلونا و بنفیکا متحمل شکست شدند. تیم سلتیک، سه بار تاکنون توانسته به مرحله یک‌هشتم لیگ قهرمانان صعود کند و این‌بار در اندیشه حضور در جمع هشت تیم برتر رقابت هاست.

dnhl38wwj3kd8h11m372.jpg

در طرف مقابل، یوونتوس در مرحله گروهی بدون شکست به کار خود پایان داد و در صورت شکست نخوردن مقابل سلتیک دراسکاتلند به رکورد 16 بازی بدون باخت در اروپا دست پیدا می‌کند. یووه 10 بار به این مرحله از رقابت ها راه پیدا کرده که تنها دو بار در این مرحله متحمل حذف شده است. آخرین حضور در این مرحله نیز مقابل چلسی در فصل 2008/09 بود که چلسی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت 3-2 از سد یوونتوس عبور کرد.

بیانکونری ها در گروه E رقابت ها درنخستین دیدار خود در مقابل قهرمان فصل گذشته اروپا چلسی در استمفورد بریج به تساوی 2-2 رسیدند. یووه در دیدار مقابل نورژلاند نیز به تساوی 1-1 رسید و شاختار را در خانه اش با یک گل مغلوب کرد. در بازی های خانگی یووه، چلسی را با 3 گل در یوونتوس آره‌نا شکست داد و نورشلند دانمارک را نیز با 4 گل در هم کوبید و در مقابل تیم شاختار دونتسک به تساوی 1-1 رسید. یووه از 18 مارس 2010 تاکنون در اروپا شکست نخورده است و آخرین شکست این تیم در مقابل فولهام انگلیس بود که یووه در این مسابقه با نتیجه 4-1 مغلوب میزبان شد و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت 5-4 از دور یک‌هشتم لیگ اروپا حذف شد.

اگرچه یووه تاکنون شش بار مقابل حریفان اسکاتلندی قرار گرفته است و در مجموع دو پیروزی، یک تساوی و سه شکست برای این تیم به ثبت رسیده است. یووه در چهار جدال اخیر با اسکاتلندی ها در سه دیدار شکست خورده اند. ارزشمند ترین پیروزی یووه به فصل 95/96 و پیروزی 4-0 در اسکاتلند مقابل رنجرز این کشور بوده است.

نکات برابری

v110u64h3mkpr7ajg469.jpg

-آندره‌آ پیرلو پنج بار با میلان در مقابل سلتیک قرار گرفته است و آخرین دیدار او با سلتیک به فصل 2006/07 و دو دیدار رفت و برگشت با میلان برمی‌گردد.

-نیکلاس بنتنر 180 دقیقه در دو دیدار رفت و برگشت با آرسنال در مقابل سلتیک در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان در فصل 2009/10 بازی کرده است.

-مائوریسیو ایسلا و کوادو آساموائه در دو دیدار رفت و برگشت دو تیم اودینزه و سلتیک که در فصل گذشته لیگ اروپا انجام شد در تیم اودینزه حضور داشتند.

-بوفون، و پیرلو در مرحله مقدماتی یورو 2008 در 17 نومبر 2007، در پیروزی 2-1 تیم ملی ایتالیا مقابل اسکاتلند در گلاسکو، عضو آتزوری بودند.

-برادر ویکتو وانایاما، مک‌دونالد ماریجیا برای تیم اینتر‌میلان بازی کرده است.

-بوفون، پیرلو و فابیو کوالیارلا در پیروزی 2-0 مقابل اسکاتلند در مارس 2007 عضو تیم ملی ایتالیا بودند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بخاطر جواد و دل پیرو دوست دارم امشب یووه ببره و از این مرحله بیاد بالا...:p

ولی خوب وقتی به آرسنال بخوره حرفی برا گفتن نخواهد داشت :whistle:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود
راستش من که خیلی استرس دارم.امیدوارم ببریم و خودمون رو به همه تثبیت کنیم.اون جا جو ورزشگاه خیلی وحشتناکه امیدوارم کار سختی نداشته باشیم.
چه خبر از ترکیب بازی؟کسی خبر نداره؟خدا کنه این پلوسو رو تو بازی نذاره.خیلی سوتی میده.مارکیزیو هم خدا کنه به بازی رسیده باشه و بتونه کمک کنه.

در کل به امید پیروزی...:cool:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ترکیبی که رو سایتا اومده :
بوفون کبیر:p
بونوچی کاسارس بارزالی
لیختشتاینر ویدال پیرلو مارکیزیو پلوسو
ووچنیچ ماتری
اما به نظر من احتمالش هست یکی دو تغییر داشته باشه

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
سلام بر دوستان بیانکونری.:)

مطمئنا امشب بازی سختی در انتظار یووه ست.خیلی از کارشناسان گفتن که یووه قرعه خوبی بهش خورده.ولی من معتقدم که تیمی که بارسلونا رو شکست بده قطعا تیمی کوچیکی نیست.
امشب خیلی کارمون سخته.فقط میتونم آرزوی موفقیت کنم برای بانوی پیر ایتالیا. اصلا نمیشه دست کم گرفت این سلتیک رو.
در کل از این سلتیک خیلی بدم میاد.تیمه نچسبیه.:D
به امید سربلندی یووه در بازی امشب...

بالا