• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دانلود کتاب تاریخچه تیم فوتبال یوونتوس

روزگاری چکمه ای (لقب ایتالیا) بود، ولی نگینی کم داشت
تورینِ پیه مونته (نام استان به مرکزیت تورین ) بود، ولی عظمتی کم داشت
چنین شد که در اومبرتو، نیمکتی خالی، پر شد
و بیانکونری بسان طرحی از لئوناردو متولد شد

فصل سیاه به پایان رسیده ، fidanzata ایتالیا بازگشته
سیاه و سفید (لقب یوونتوس) دوباره چون قو پروازکنان به برکه بازگشته
بانوی پیر عاشقانی به صف دارد ، په نه لوپه به حسادت برخواسته
و جوش و خروش بار دیگر در دل آلپی به پا خواسته

مقبره( لقب دینو زوف) که مردگان هم از دستانش هراسان بودند
پائولو شکارچی که هر تیرش زخمی بر تور حریفان بود
الماس ( لقب پلاتینی) که درخشندگی اش چشم از همه کور می کرد
بودای طلایی (لقب باجو) که بعد ضربه ای ایمان به او بیشتر می شد
پیرانا (لقب داویدز) که وحشت افراد از جنگندگی اش فراوان بود
زیزو که زئوس بود در قامت انسان ، جادوی او تمامی نداشت

و اکنون شکوه و عظمت دیگر بار به تورین باز گشته است
جی جی (بوفون) که حتی شهاب آسمانی تاب عبور از او را ندارد
معمار کبیر(پیرلو) که حضورش رعشه بر اندام حریف است
دیوار برلین (کاناوارو) که فرو ریختنش آرزویی ست محال
همه آنها با عظمت هستند، خدایگان بودند و هستند
اما پینتوریچیو (لقب دلی پیرو) همه چیز است ، تنها خورشید تورین است
تنها تک ستاره شبهای تاریک بیانکونری ، الکسی (دل پیرو) است

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بازی با بایرن منم یه یوونتوسیم :دی
ایشالا بیاید بالا بعد رئال براحتی حذفتون کنه :p

خط اول:

مخلصتیم :دی

خط دوم:

دوست عزیز آسیاب به نوبت...

بایرن رو که حذف کردیم، نوبت به رئال هم میشه :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بریم سراغ زمان بندی بازی های پیش رو

با اضافه شدن بازی با بایرن , به نظر زمان برای بازی با بایرن خیلی کمه و کونته باید این وسط از بازیکن های ذخیره هم بیشتر استفاده کنه که بازیکنان نه برای لیک کم بیارین نه برای جام باشگاهها و دوباره از نظر نیرو کم نیاورند.

Juve -.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاش الکس هم بود.طرفدار رئال هستم ولی واقعا از بازی الکس لذت می بردم مخصوصاً ضربات ایستگاهیش

تقریبا یک بازی در میون به رئال گل زده بود، از شوت با پای چپ گرفته تا ضربات ایستاگی

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
تقریبا یک بازی در میون به رئال گل زده بود، از شوت با پای چپ گرفته تا ضربات ایستاگی

واسه من گله هایی که به رئال زده مهم نیست.حتی اگه باعث حذف رئال شده باشه
چون واقعا الکس رو دوست دارم.شخصیت و جایگاهش تو یوونتوس درست عین رائول برای رئال بوده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
واسه من گله هایی که به رئال زده مهم نیست.حتی اگه باعث حذف رئال شده باشه
چون واقعا الکس رو دوست دارم.شخصیت و جایگاهش تو یوونتوس درست عین رائول برای رئال بوده

سلام دوست من

شما که طرفدار یووه نیستید و عاشق شخصیت این عجوبه فوتبال هستید و از ندیدن بازی هاش حسرت می کشید ببینید اوضاع ما هایی که سالیان سال با الکس توی تیممون زندگی کردیم چه طوریه , واقعا نبودش خیلی سخته واقعا هیچ وقت نبودش توی تیم فراموش نمی شه هنوزم باورم نمی شه که الکس توی تیم نیست :)

خیلی ها عاشق این عجوبه فوتبال بودند و هستند و خواهند بود :)

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
سلام به یوونتوسی های عزیز ...

با اینکه هیچ وقت نتونستم با این تیم ارتباط برقرار کنم اما پارسال و امسال تیم بهتری نشون دادن. دوستانی که باید بدونن میدونن از چه لحاظ عرض میکنم !!
اون دوستانی که بیش از 10 , 15 ساله شاهد بازی های اروپایی هستن میدونن که یه سری اتفاق ها چقدر بر علیه حریف های این تیم شد و آه و نفرینش موند پشت سر این تیم و عاقبتش رو هم که چند سال پیش دیدیم.
اما با این وجود این تیمی که الان شاهد هستیم بر خلاف سال های گذشته ( اونم طی یه مقطع کوتاه به سرپرستی جناب موجی ) صرفا داره با فوتبالش نتیجه شو میبینه و امیدوارم به حق واقعیش هم برسه.

آرزوی سربلندی دارم واسه هوادارها و اعضای این تیم محترم و با سابقه...

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام به یوونتوسی های عزیز ...

با اینکه هیچ وقت نتونستم با این تیم ارتباط برقرار کنم اما پارسال و امسال تیم بهتری نشون دادن. دوستانی که باید بدونن میدونن از چه لحاظ عرض میکنم !!
اون دوستانی که بیش از 10 , 15 ساله شاهد بازی های اروپایی هستن میدونن که یه سری اتفاق ها چقدر بر علیه حریف های این تیم شد و آه و نفرینش موند پشت سر این تیم و عاقبتش رو هم که چند سال پیش دیدیم.
اما با این وجود این تیمی که الان شاهد هستیم بر خلاف سال های گذشته ( اونم طی یه مقطع کوتاه به سرپرستی جناب موجی ) صرفا داره با فوتبالش نتیجه شو میبینه و امیدوارم به حق واقعیش هم برسه.

آرزوی سربلندی دارم واسه هوادارها و اعضای این تیم محترم و با سابقه...

دوست عزیز با کلیات حرفات موافقم اما این 10 ، 15 سال رو موندم شما از کجا آوردید؟!!!

داستان کالچوپولی و اتفاقات بعد از اون طی دو سه فصل رخ داد و تنها مربوط به یوونتوس هم نمیشه...

تو این قضیه، چند تیم دیگه از جمله میلان و اینتر و چند تیم دیگه هم دست داشتن که دودش تو چشم یووه رفت و دو قهرمانی ازش گرفته شد و به اینتر هدیه داده شد؛ و بعد از اون یووه دوباره از نو همه چیز رو ساخت و به اینجا رسیده که بازهم قدرت اول فوتبال ایتالیاست و هیچ منت و انگی به این تیم نمی چسبه چون تاوانش رو فراتر از حد پس داد...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام به دوستان عزيز يوونتوسي،اميدوارم امسال قهرمان چمپونز ليگ بشيد،جام به دستان فردي به جز كاپيتان بوفون نمياد.
فورتزا يووه

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوست من

شما که طرفدار یووه نیستید و عاشق شخصیت این عجوبه فوتبال هستید و از ندیدن بازی هاش حسرت می کشید ببینید اوضاع ما هایی که سالیان سال با الکس توی تیممون زندگی کردیم چه طوریه , واقعا نبودش خیلی سخته واقعا هیچ وقت نبودش توی تیم فراموش نمی شه هنوزم باورم نمی شه که الکس توی تیم نیست :)

خیلی ها عاشق این عجوبه فوتبال بودند و هستند و خواهند بود :)

درسته طرفدار بووه نیستم ولی تیم دوم من یووه هستش
فکر نکنم کسی باشه که از الکس بدش بیاد.بازیکن هایی مثل الکس و رائول تو دنیای امروز کم هستن چون اونها برای تیمشون فقط یه بازیکن نبودند.

خیلی از باریکن ها میان و میرن ولی اون بازیکنی که از جنس باشگاه باشه و با تمام وجود براش بازی بکنه خیلی کمه.ممکنه تو رئال و یووه بازیکن های بزرگی باشن ولی هر سال ممکنه با باشگاه دیگه ای قرار داد ببندن ولی بازیکن هایی از جنس الکس و رائول حتی خواب اینکه مقابل تیمشون باشن و تو باشگاه دیگه ای بازی بکنن رو هم نمیبینند.البته این مسائل در مورد بازیکنی مثل مالدینی هم صدق می کنه

من طرفدار رئال بودم و هستم ولی جالب اینه که کنار پوستر بازیکن هایی مثل گوتی و رائول که رو دیوارم بود همیشه عکس الکس هم بوده

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
دوست عزیز با کلیات حرفات موافقم اما این 10 ، 15 سال رو موندم شما از کجا آوردید؟!!!

داستان کالچوپولی و اتفاقات بعد از اون طی دو سه فصل رخ داد و تنها مربوط به یوونتوس هم نمیشه...

تو این قضیه، چند تیم دیگه از جمله میلان و اینتر و چند تیم دیگه هم دست داشتن که دودش تو چشم یووه رفت و دو قهرمانی ازش گرفته شد و به اینتر هدیه داده شد؛ و بعد از اون یووه دوباره از نو همه چیز رو ساخت و به اینجا رسیده که بازهم قدرت اول فوتبال ایتالیاست و هیچ منت و انگی به این تیم نمی چسبه چون تاوانش رو فراتر از حد پس داد...

بله , همونطور که عرض کردم طی یه مقطع کوتاه به سرپرستی لوچیانو موجی .
از 10 , 15 سال منظورم دوستداران قدیمی فوتبال هستن . خواستم تفکیک کنم این دوستان رو با عزیزانی که 3 , 4 ساله وارد عرصه طرفداری شدن.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ اخبار حاشیه ای مربوط به بازی یوونتوس و بایرن خیلی زیاده و هر لحظه مصاحبه های مختلفی درباره این بازی از بزرگان این دو باشگاه انجام میشه که 3 نونمه اونو بد ندیدم اینجا بزارم...

موجی: یووه، بایرن را حذف خواهد کرد

timthumb.php

لوچیانو موجی، مدیر ورزشی سابق باشگاه یوونتوس در مصاحبه‌ای با ilsussidiario.net ، در خصوص قرعه‌کشی مرحله یک‌چهارم لیگ‌قهرمانان اروپا و رویارویی دو تیم یوونتوس و بایرن مونیخ صحبت کرد.

” اگر می‌خواهید چمپیونز لیگ را برنده شوید، باید با تیم‌های قدرتمند روبرو شوید، کنته در دو سال اخیر به خوبی تیم را تقویت کرده و یوونتوس را به تیمی مهم تبدیل کرده است.

در طرف مقابل بایرن مونیخ تیم فوق‌العاده ای نیست. بازی آن‌ها در مقابل آرسنال را دیدم، آن‌ها از نظر دفاعی در شرایط اسفناکی قرار دارند، اما در خط حمله بازیکنان مهمی دارند، مطمئناً باوارایی‌ها در حمله بسیار خطرناک تر هستند، اما یوونتوس گروهی متحد است و در تمامی خطوط قدرت کافی را دارد و علی‌الخصوص بازیکنانی با ویژگی‌های فردی منحصر به فرد دارد، به نظرم بازی زیبایی خواهد بود و یووه توانایی حذف بایرن مونیخ را دارد.”

بازی رفت دو تیم ۱۳ فروردین در آلیانز آره‌نا و بازی برگشت ۲۱ فروردین در یوونتوس‌آره‌نا برگزار خواهد شد.

ماتئوس: یوونتوس توانایی فتح چمپیونزلیگ را دارد

timthumb.php

لوتر ماتئوس ، ستاره سابق باشگاه های اینتر و بایرن مونیخ معتقد است که اگر یووه موفق شود در مرحله یک‌چهارم بایرن مونیخ را از پیش روی بردارد به راحتی توانایی قهرمانی در چمپیونز لیگ‌را دارد.

دو غول ایتالیا و آلمان ۲ آوریل(۱۳ فروردین ۱۳۹۲) باید در آلمان به مصاف هم روند و هشت روز بعد در تورین بازی برگشت را برگزار کنند، متئوس به ایتااسپورت گفت:

” رویارویی یووه و بایرن که در یک سطح قرار دارند، بازی جالبی را رقم خواهد زد، بایرن را مدعی این دوره نمی‌بینم، چرا که یووه‌ای که من در مقابل سلتیک دیدم فوق‌العاده خطرناک و قوی به نظر می‌رسد.

کنته به خوبی روح یوونتوس را در بازیکنان زنده کرده است، اگر در آلیانز آره‌نا یووه شکست نخورد به راحتی در یوونتوس استادیوم و شور و شوق هوادارانش به نیمه‌نهایی راه پیدا می‌کند، بایرن باتجربه تر است، اما در ۱۸۰ دقیقه فوتبال هر اتفاقی ممکن است بیافتد، اگر یووه بایرن را از پیش روی بردارد به راحتی می‌تواند قهرمان اروپا شود.”

ماتئوس یکی از بازیکنان افسانه‌ای سری‌آ در طول دوران بازی خود در اینترمیلان محسوب می‌شود.

کونته: فینالیست دیگری را پیش رو داریم

timthumb.php

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا، آنتونیو کونته در خصوص قرعه کشی امروز رقابت‌های لیگ‌قهرمانان اروپا و رویارویی با باشگاه بایرن مونیخ نایب قهرمان فصل گذشته رقابت‌ها گفت:

” از قبل هم می‌دانستیم قطعا در یک‌چهارم نهایی حریف سرسختی پیش رو داریم، بعد از چلسی، اکنون ما با فینالیست دیگر لیگ‌قهرمانان روبرو می‌شویم، بایرن یکی از تیم استوار حال حاضر اروپاست که از تجاربی که در چندسال اخیر در اروپا کسب کرده‌اند نهایت استفاده را می‌برند.

این بازی قطعا برای ما تحریک کننده خواهد بود، با آرامش و تمرکز ماکزیموم از این جدال لذت خواهیم بود، ما یک رویا را دنبال می‌کنیم و دوست داریم از راهی که تا پایان رقابت‌ها داریم لذت ببریم .”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش‌بازی بولونیا-یوونتوس؛ حساسیت به صدر جدول باز می‌گردد؟

59cff0fdd899ebbc756aaae3ad498b2be8814c2e.jpg

شنبه شب در آغاز هفته بیست و نهم سری آ دو دیدار حساس برگزار می شود که در یکی از آنها، بولونیا در رناتو دالارا میزبان تیم یوونتوس خواهد بود.

بازی امشب در حالی ساعت 23:15 آغاز خواهد شد که تا پایان هفته بیست و هشتم، یووه با 62 امتیاز و 9 امتیاز بیشتر از ناپولی رده دومی، در صدر جدول سری آ قرار گرفته است و از دست دادن امتیاز در این بازی می تواند حساسیت را به صدر جدول باز گرداند. در سوی دیگر میدان، شاگردان استفانو پیولی با کسب 35 امتیاز بالاتر از سمپدوریا و پارما در مکان دهم جدول جای دارند.

seriea1112bolo111111111111111gnajuvent.jpg

1249.png
بولونیا

روسوبلو با برد 1-0 هفته گذشته برابر اینترمیلان، آن هم در سن سیرو به رکورد سه برد پیاپی در سری آ دست یافت. آنها پیش از این تیم های کالیاری و فیورنتینا را شکست داده بودند.

پیولی که معمولا از شیوه چهار دفاعه در آرایش خط دفاعی تیمش استفاده می کند، با مصدومیت فردریک سورنسن، بازیکن جوان سابق یوونتوس، تنها شاهد یک تغییر در دفاع تیمش خواهد بود.

بدون شک، مهمترین بازیکن بولونیا، الساندرو دیامانتی، کاپیتان باتجربه روسوبلو خواهد بود. او در کنار گابیادینی و کونه، پشت سر آلبرتو جیلاردینوی آماده قرار خواهند گرفت.

بازیکن محروم: -

بازیکن مصدوم: فردریک سورنسن

ترکیب احتمالی بولونیا: (1-3-2-4)

چرچی – گاریچیز – آنتونسون – چیروبین – مورلئو – پرز – تایدر – کونه – دیامانتی – گابیادینی – جیلاردینو

1242%20l.png
یوونتوس

بیانکونری هفته گذشته موفق شد در یک بازی حساس با گل دقایق پایانی جاکرینی از پس کاتانیا برآید و اختلاف خود را با تیم دوم به 9 امتیاز برساند.

شاید مهمترین خبر برای یوونتوس طی هفته گذشته، قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا و برخورد شاگردان کونته با بایرمونیخ آلمان در مرحله یک چهارم نهایی باشد.

یووه در این دیدار و در خط دفاع، شاهد بازگشت کاسرس و دی چلیه مصدوم خواهد بود. البته هر دو بدون شک این بازی را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.

در خط میانی هم مثلث پیرلو، ویدال و مارکیزیو بار دیگر شکل خواهد گرفت و گزینه های احتمالی خط حمله هم جووینکو و ووچینیچ خواهند بود.

بازیکن محروم: -

بازیکنان مصدوم: نیکلاس بنتنر – سیمونه په په

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کیه لینی – لیخشتاینر – ویدال – پیرلو – مارکیزیو – آساموآ – ووچینیچ – جووینکو

بولونیا – یوونتوس از نگاه آمار

1- بولونیا در 25 بازی گذشته خود برابر یووه (در تمامی رقابت ها) تنها یک بار پیروز شده است که برمی گردد به فوریه 2011 و پیروزی 2-0 با گل های مارکو دی وایو.

2- بیانکونری رکورد 10 بازی خارج از خانه بدون شکست در لیگ را برابر میزبان خودرقم زده است. (آخرین باخت آنها در زمین بولونیا در سال 1998 رقم خورده است!)

3- دو بازی آخر دو تیم در سری آ در ورزشگاه رناتو دالارا با تساوی به پایان رسیده است.

4- در بازی رفت در یوونتوس آره نا، شاگردان کونته موفق شدند با دو گل کوالیارلا و پوگبا (دقیقه 90) 2-1 حریف خود را شکست دهند.

5- شاگردان پیولی در این فصل در بازی های خانگی تنها 3 بار شکست خوردند. (مقابل میلان، پارما و اینتر)

6- یوونتوس در 5 دیدار گذشته خارج از خانه خود در سری آ تنها 2 بار پیروز شده است.

7- بولونیا در 7 دیدار گذشته خود در سری تنها یکبار آن هم در برابر کاتانیا شکست خورده است.

8- یووه در 7 دیدار گذشته خود در تمامی رقابت ها تنها 2 بار دروازه اش باز شده است. (12 گل زده)

بالا