• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

سلام دوست من

یعنی یووه از اینتر یا چلسی کمتر هوادار داره با این که عمر باشگاهیش بیشتر از این دو مورد هست و اینتر برای اولین بار از تیم رقیب یووه یا همون آث میلان تشکیل شده ؟!

من تکذیب می کنم :)

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

مصدومیت پیرلو برای یووه مشکل ساز خواهد بود؟

29875808659615951839.jpg

آندره‌آ پیرلو، هافبک تیم یوونتوس، در دیدار یکشنبه مقابل اودینزه از ناحیه لیگامنت دچار مصدومیت شد و تقریبا نزدیک به دو ماه دور از میادین خواهد بود.

او دیدارهای آتی مقابل بلونیا، ساسولو و آتالانتا را از دست خواهد داد. اما مهم ترین بازی که یووه بدون پیرلو پیش رو خواهد داشت، آخرین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل گالاتاسارای است.
اما این مصدومیت چه عواقبی برای یوونتوس به دنبال خواهد داشت.

- تلاش یووه در دو جبهه پیش رو

یووه با برتری در ابتدای هفته مقابل تیم اودینزه، با سه امتیاز اختلاف نسبت به تیم رم به صدر جدول سری‌آ صعود کرد. یووه تا به اینجای فصل، یعنی هفته چهاردهم، پس از اینترمیلان بیشترین گل زده را داشته و بعد از رم نیز کمترین گل خورده را به ثبت رسانده است.

شاگردان کنته با حفظ شروع چشمگیر خود در سری‌آ، به سمت کسب سومین اسکودتو پیاپی ***** می‌شوند.

اگرچه همه می‌دانند جدال مقابل گالاتاسارای در لیگ قهرمانان که هفته آینده برگزار می‌شود، حساسترین دیدار شاید فصل تا به اینجای کار برای شاگردان کنته باشد.

عملکرد یووه تا به اینجای کار در لیگ قهرمانان دور از انتظارات بوده است، یووه از پنج بازی خود یک برتری، سه تساوی و یک شکست در کارنامه خود ثبت کرده است.

یووه در آخرین دیدار مرحله گروهی خود در مقابل تیم ترکیه‌ای یک امتیاز کسب کند تا بتواند راهی مرحله بعدی شود.

غیبت آندره آ پیرلو در این مسابقه برای یوونتوس بسیار چشمگیرتر از هر دیداری خواهد بود.

- تأثیر پیرلو در فصل جاری

هافبک باتجربه یوونتوس، در فصل جاری با توپ‌های نفوذی خود بسیاری از حملات بیانکونری را تشکیل داده است. بازی عمقی یووه پشت دفاع حریف، تماماً توسط پاس‌های پیرلو ساخته و پرداخته می‌شود.

پیرلو بستر خوبی برای مهاجمین تیم در نوک حمله ایجاد می‌کند، موقعیت‌هایی که او اغلب می‌سازد، برای مهاجم پرانرژی است و راحت تر او را در موقعیت گلزنی قرار می‌دهد.

پیرلو در فصل جاری 90 پاس موفق از خود برجای گذاشته که در هر بازی برای او آمار 1.9 درصد پاس کلیدی ثبت شده است.

کارلوس توز در این امر پشت سر توز قرار گرفته است. پیرلو در 14 بازی این فصل سری‌آ به جز یک بازی در 12 بازی حضور پیدا کرده است، آخرین بازی هم که او مصدوم شد تا دقیقه 15 در مسابقه حضور داشت.

آمار نشان می‌دهد او نقش برجسته ای در این هفته‌ها در سیستم 3-5-2 کنته ایفا کرده بود.

- پوگبا به مرکز خط میانی می‌رود

اگرچه تصور می‌‌شود یووه در دیدارهای پیش رو در لیگ که پیرلو را در اختیار نخواهد داشت، به مشکلی برنخورد، مشکل اصلی تیم لیگ قهرمانان است.

البته ناگفته نماند وضعیت یووه در صدرجدول سری‌آ نیز چندان مستحکم نیست و ناپولی رده سومی شش امتیاز با این تیم فاصله دارد، پس یووه قبل از تعطیلات زمستانی در صورت بدشانسی می‌تواند این رده را نیز از دست دهد.

هر سه مسابقه پیش روی یووه در سری‌آ مقابل تیم‌های نیمه پایین جدول است، اما ساسولو در این میان نمایشی استثنائی در فصل جاری از خود برجای گذاشته و در فصل جاری موفق به شکست اینتر شده است.
اگرچه کنته اخیراً به صورت چرخشی مدام جای هافبک‌ها را در زمین مسابقه عوض می‌کرد، اکنون تنها سه بازیکن در این پست در اختیار دارد.

وجود پاول پوگبا، ویدال و کلودیو مارکیزیو این امکان را به کنته می‌دهد که تغییری در سیستم تیمی خود اعمال نکند.

از طرفی انرژی تمام نشدنی ویدال و عملکردش در لیگ قهرمانان نشان داده که او یک بازیکن کلیدی برای تیمش در این تورنومنت است، اما کسی که می‌تواند در نبود پیرلو جای خالی او را پر کند و تفاوت را ایجاد کن پائول پوگبا خواهد بود.

هافبک فرانسوی فصل استثنائی را با یوونتوس پشت سرمی‌گذارد، در نبود پیرلو و طبیعتاً کارهای عمقی او، قطعاً پوگبا که همیشه متمایل به عمق بازی کرده با فیزیک چشمگیرش می‌تواند جای خالی او را پر کند.
شاید بگویند او مهارت با توپ پیرلو را ندارد، اما صدالبته استعداد او شکستن خط دفاعی حریف است که او را واقعاً به بازیکنی تبدیل کرده که می‌تواند شرایط یک بازی را تغییر دهد.

این توانایی پوگبا در خط میانی در دیدار مقابل گالاتاسارای بسیار مهم خواهد بود. یووه مطمئناً اولین برنامه اش در ترکیه، گل نخوردن خواهد بود و در مقطع بعدی می‌توان روی چالش پوگبا با تیم حریف حساب باز کرد.
نبود پیرلو قطعاً احساس خواهد شد، اما اگر پوگبا در فرم عالی خود مانند مسابقات گذشته باشد، تنها غیبت پیرلو در این چند بازی را می‌توان یک استراحت برای او تلقی کرد تا او آماده تر برای حضور در مرحله بعد لیگ قهرمانان، در صورت صعود احتمالی این تیم حاضر شود.

پوگبا برنده جایزه "پسر طلایی 2013" شد

40146401702338684602.jpg

پاول پوگبا، هافبک قدرتمند باشگاه یوونتوس و تیم ملی فرانسه، برنده جایزه پسر طلایی در سال 2013 شد.

به گزارش سرویس بین المللی گل دات کام، این هافبک 20 ساله، به خاطر درخشش در ترکیب یوونتوس و بردن اسکودتو و همچنین بردن جام جهانی جوانان همراه با فرانسه، به این عنوان دست پیدا کرد.

جایزه پسر طلایی، به بهترین بازیکن زیر 21 سال که در اروپا بازی می کند، تعلق می گیرد و داوران این جایزه، خبرنگاران مشهور روزنامه های اروپایی می باشند.

رده بندی نهایی به صورت زیر است:

یک - پاول پوگبا

دو - روملو لوکاکو

سه - جولیان دراکسلر

چهار - رافائل واران

پنج - مارکینیوس

در طول سالیان اخیر، ستارگانی چون لیونل مسی، ماریو بالوتلی و ماریو گوتزه، برنده این جایزه شده اند.

دوتا والپیپر از ویدال بمناسبت تمدید قراردادش

7191343297f7bb4b3.jpg

79a6782434136bb41.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

پست ویژه بمناسبت انتخاب پل پوگبا بعنوان پسر طلائی زیر ۲۱ سال اروپا در سال ۲۰۱۳

مصاحبه ای مفصل با پسر طلایی ۲۰۱۳

ec2ed84185bce65b1.jpg

پل پوگبا که به عنوان پسر طلایی زیر ۲۱ سال اروپا در سال ۲۰۱۳ شناخته شد در مصاحبه ای با مدیر توتواسپورت، ویتوریو اورگیا، شب رسیدن به این جایزه را بهترین شب عمرش خواند.

چه احساسی داشتی وقتی قهرمانی جهان در جام جهانی زیر ۲۱ سال را تجربه کردی؟
“خوشحال ، خوشحال و مفتخر. من از وقتی که بچه بودم به این هدف فکر میکردم ، افتخاری مانند این را میخواستم … در حال حاضر هدف بعدی من این است که برنده توپ طلای فیفا باشم …”

احساس می کنید از چه کسانی باید تشکر کنید؟
“از خانواده ام که به من کمک کردند ، زمانی که وضع مناسبی نداشتم ، از یوونتوس ، همه افراد مشغول به کار در یوونتوس که به من نیز کمک کردند. حتی از منچستر که من را پرورش داد … من افتخار می کنم و خوشحال هستم “

با ادامه حضور در یوونتوس ، دوست نداری در فرانسه باشی؟
“در تورین ، احساس میکنم در فرانسه هستم … همانند فرانسه هوا سرد است (می خندد) ، وقتی که من وارد وینوو میشوم احساس میکنم در خانه ام قدم میگذارم “

آیا فکر می کنی نیاز به بهتر شدن و پیشرفت داری؟
“بله. من در این مورد فقط به پیرلو می اندیشم که تا چه حد باید از نظر تاکتیکی و فنی پیشرفت کنم …”

در بین تیم های اروپایی قوی ترین خط هافبک را پوگبا ، پیرلو، مارکیزیو و ویدال تشکیل میدهند؟
“من نمی دانم ، اما بازی کردن با آنها واقعا زیبا است “

طرفداران یوونتوس می خواهند لیگ قهرمانان اروپا را به خوبی تمام کنند
“باید صبر داشته باشند … لیگ قهرمانان وابسته به شانس، قرعه کشی خوب، خسته نبودن از بازی های لیگ، تفکر بازیکنان و چیزهای بسیاری است …”

توز را هر روز میبینید ، آیا او واقعا اخلاق خشکی دارد؟
“او بازیکن سطح بالایی است و من به عنوان دوست با او بسیار آرام و صمیمی هستم، او همیشه باعث خنداندن من میشود “

وقتی در یک اتاق بسته باشید، چه کاری را انجام میدهید؟
“رقص …”

رقص؟
“بله، رقص … (می خندد)”

چه چیزی در جهان است که بیشتر به آن فکر می کنی؟
“اول از همه، من فکر می کنم باید برای بازی های جام جهانی آماده باشم، پس از آن حریف در من تنزل ایجاد نمیکند.”

ایتالیا حریف سختی خواهد بود؟
” نه، این امر باید در یک بازی رو در رو مشخص شود (می خندد)”

توپ طلا را به چه کسی اهدا میکنی؟
“بی شک آندرا پیرلو…”

ec2e86fa1c873f773.jpg

توتو اسپرت، چاپ تورین

پسر طلایی ۲۰۱۳: مهمانی با توتو اسپرت

جهان فوتبال در سنت وینست پیروزی آس جوان یووه را جشن گرفت

اکنون برای بهترین بازیکن جهان

کایرو به دی آبروزیو اولتیماتوم داد: همه چی انجام شده، ولی…

مشاجره میلان – برایدا

گتوزو به باربارا گفت:زنها متعلق به فوتبال نیستند

کوپا ایتالیا:اینتر صعود کرد و لی تراپانی محترم

یووتیچ در ژانویه(نقل و انتقالات زمستانی)

کونته: پسر طلائی باید سر خود را پائین نگه دارد

ec2e77238d48789a2.jpg

آنتونیو کونته سر مربی توانمند یوونتوس از پوگبا خواسته تا بعد از برنده شدن جایزه ی معتبر پسر طلائی نیز به کار خود همچنان با پشت کار ادامه دهد.

پوگبا توسط روزنامه نگاران مطرح اروپایی برای جایزه پسر طلائی اروپا که مخصوص افراد زیر ۲۱ سال است انتخاب شد، او در این فصل برای یووه تاکنون در ۱۴ بازی سری آ موفق به زدن ۴ گل شده است.

کونته ضمن این که از پوگبا خواست که تمرکز خود را از دست ندهد ، همچنین افزود :

“من برای عنوان پسر طلائی پوگبا خوشحالم ، او پتانسیل رسیدن به بالاترین نقاط را دارد.”

“او پس از یک سال نیم پیشرفت چشم گیری کرده، به عنوان یک تیم ماهمیشه به پوگبا معتقد بودیم، او میداند که باید سر به زیر باشد و فروتنی خود را حفظ کند.”

کونته همچنین اشاره کوتاهی نیز به بازی حساس تیمش برابر بولونیا داشت:

“بازی با بولونیا یک بازی دشوار خواهد بود ، ما نیاز به فکر کردن راجع به این بازی و به حافظه سپردن همه چیز داریم “

0094eafbea716d331.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان با گل های ویدال و کلینی موفق شدیم بلونیا را در خانه شکست بدیم :happy:

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
بازی زیبا
سه امتیاز شیرین
به امید پیشروی اروپایی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

3 خبر + لینک دانلود بازی یوونتوس 2-0 بولونیا

کنته: واقعاً از این نتیجه خوشحالم، باید بیش از این گل می‌زدیم

cont.jpg

آنتونیو کنته، سرمربی یوونتوس، پس از برتری 2-0 تیمش در هفته پانزدهم سری‌آ مقابل تیم بلونیا، از این نتیجه خوشحال است، اما می‌گوید تیمش باید بیش از این‌ها در این دیدار گل به ثمر می‌رسانده است. کنته پس از این مسابقه به خبرنگاران گفت:

" بازیکنان قدرتمندی در اختیار داریم، اما سازمان‌دهی، پایه و اساس بازی ماست. همه می‌دانند که در پست خود باید چکار کنند و این منطقی است که کیفیت تیم را بالا برده است. این برای من بسیار ارزشمند است که تیم حتی بعد از پنج تغییر در ترکیب هم، در همان سطح بازی می‌کند."

کنته ادامه داد:

" از این نتیجه خوشحالم، اما از عملکرد تیم خوشحال تر. وقتی یک گل جلو هستید باید تلاش کنید وقت بازی را تلف کنید، چراکه هر اتفاقی ممکن است بیافتد. اگرچه یورنته موقعیت های بسیاری را از دست داد و می‌توانستیم با گل‌های بیشتری پیروز شویم. "

یووه اکنون با 40 امتیاز صدرنشین فوتبال سری‌آ ست.

بوفون به رکورد کلین شیت تاریخ سری‌آ نزدیک شد

buffon.jpg

بسیاری پس از شکست یوونتوس مقابل فیورنتینا،رسانه‌های ایتالیایی تصور کردند که بوفون دیگر به دوران بازنشستگی خود نزدیک شده است، اما اکنون موضع خود را تغییر داده اند.

جیجی بوفون اکنون هفت بازی پشت سر هم در رقابت‌های سری‌آ گلی دریافت نکرده و این بهترین رکورد شخصی برای او به حساب می‌آید.

بوفون که دیشب نیز دروازه خود را بسته نگه داشت، رکورد پیشین خود در سال 2011 را با 568 دقیقه شکست.

بوفون از 20 اکتبر تا کنون گلی دریافت نکرده است و اکنون به رکورد 640 دقیقه بدون گل خورده رسیده است. این در حالی است که بوفون کم کم به رکورد سباستیانو روسی در سری‌آ نزدیک تر می‌شود.

دروازه بان افسانه ای میلان، در فصل 1993-94 موفق شد 929 دقیقه دروازه خود را بسته نگه دارد و بوفون فاصله زیادی برای رسیدن به این رکورد دارد.

ترزگه میهمان ویژه دیدار یوونتوس- رم

terze.jpg

ستاره افسانه‌ای باشگاه یوونتوس، میهمان ویژه نخستین دیدار این تیم در سال 2014 میلادی خواهد بود.

وبسایت باشگاه یوونتوس، اعلام کرد که در دیدار دوشنبه 6 ژانویه 2014 در استادیوم تورین، داوید ترزگه، مهاجم رویایی تیم یوونتوس به عنوان میهمان ویژه حضور خواهد داشت.

بهترین گلزن خارجی تمام ادوار باشگاه یوونتوس که در نزد هواداران با لقب ترزگل ملقب است، قرار بود برای بازی با اودینزه در استادیوم حاضر باشد، اما بنا به مشکلاتی قرار است سال آینده میلادی به دیدار دوستان قدیمی خود بیاید.

حضور 11 ساله‌ ترزگه خاطرات خوبی را از او برای هواداران یوونتوس بر جای گذاشته است.

گل ها و خلاصه بازی بولونیا 0 - 2 یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم از بازی >_<
-----------------

ادیت اینم خبر جدید :دی

تردید در مورد برگزاری بازی گالا - یووه
2013_12_10t203746z_56192431_lr1e9ca1lan6m_rtrmadp_3_soccer_champions_08593_immagine_ts673_400.jpg

بازی دو تیم یوونتوس و گالاتاسرای به علت بارش شدید برف در ترکیه ابتدا متوقف و سپس لغو شد و هنوز مشخص نیست که بازی به طور دقیق چه زمانی انجام خواهد شد .

پس از تصمیم داور برای لغو بازی اخباری مبنی بر انجام بازی در روز چهارشنبه (فردا) در ساعت 19:30 به وقت ترکیه اعلام شد که البته هنوز تایید نشده است .

گفتنی است که بر طبق قوانین ، بازی در صورتی فردا برگزار می شود که داور بازی رواقبل از دقیقه 30 تمام کرده باشد . در صورتی که داور در گزارش بازی ذکر کند که بازی بیش از 30 دقیقه انجام شده ، بازی یوونتوس فردا برگزار نمی شود .

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی امروز برگزار می شه این هم خبری در این باره
------------------

مشخص شدن ساعت بازی و مشکلات یوونتوس
attachment-502120d1386710404-2013_12_10t203746z_56192431_lr1e9ca1lan6m_rtrmadp_3_soccer_champions_08593_immagine_ts673_400.jpg

بر اساس اعلام رسمی یوفا، دیدار تیم های گالاتاسرای ترکیه و یوونتوس ایتالیا که به دلیل بارش برف نیمه تمام باقی ماند در روز چهارشنبه ساعت 15:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

یووه برای امشب هتل رزور نکرده بود و هتل یووه هم امشب برای مراسم عروسی رزور شده بود. این مسئله به علاوه ترافیک باعث شده بازیکنان یووه تا ساعت 1 شب سردرگم به دنبال هتل دیگری باشند.

درضمن مثل اینکه داور بازی را در دقیقه 27 نگه داشته ولی دقیقه 32 از زمین خارج شدند و بازی تعطیل شده است.بازی از دقیقه 32 ادامه پیدا می کند و 5 دقیقه وقت اضافه برای این مقطع از بازی منظور خواهد شد.

پلیس به دلایل امنیتی به ساعت بازی اعتراض داشته و هواشناسی پیش بینی کرده فردا هم هوا برفی خواهد بود ! حاشیه و بی نظمی های زیادی درگیر این بازی شده است.

پ.ن:

در مطلبی خواندم بازی ساعت 16:30 قراره برگذار بشه 59 دقیقه :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

97369_171.jpg

97370_127.jpg

97371_481.jpg

97372_406.jpg

97373_715.jpg

97374_560.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نیمه اول بازی که کمتر از 15 دقیقه بود تموم شد و جالب بود که 5 دقیقه وقت تلف شده رو فقط یک دقیقه داور حساب کرد و این امر با اعتراض شدید کنته هم همراه بود و این هم یک عکس از وضعیت زمین که دقیقا شبیه ورزشگاههای غیر استاندارد خودمون شده :|

Untitledf.jpg

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
الان یه لحظه اومدم نتایج زنده رو نگاه کنم ببینم یووه چیکار کرده
دیدم ای وای.........:eek:چرا اینطوری شد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,850
گل تقصیر بونوچی بود هیچ دفاعی نباید نزدیک محوطه 6 قدم با فوروارد راه بیاد و منتظر باشه فوروارد عکس العمل نشون بده باید مستقیم میرفت تو پاش این بونوچی هیچوقت دفاع خوبی نیوده :thumbsdow

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

همون طور که عرفان جان گفت حرف برای گفتن زیاده، خیلی زیاد...

واقعاً باید تاسف خورد برای تیمی که ادعای قهرمانی در اروپا رو داره و اونوقت نمیتونیم از گالاتاسرای یک مساوی بگیریم؛ گالاتاسرایی که در دو بازی 10 گل از رئال خورد و االخصوص که بازی برگشت مقابل رئال با تیم دوم رئال بازی کرد و از رئال 10 نفره 4 گل خورد.

اونوقت یووه ما میاد برای گرفتن یک مساوی به استانبول میره و از عهده اون هم برنمیایم!!!

وقتی که یک هوادار معمولی فوتبال ارنج یووه رو میبینه و میگه که تموم کننده نداریم، در هافبک به یکی مثل پیرلو برای زمان هایی که نداریمش نیاز داریم و سران یووه میان میشینن که کی از چه تیمی قراردادش تموم میشه تا برن بصورت آزاد بگیرنش، نتیجش بهتر از این نمیشه!

تا زمانی که تفکر مدیریت ما این باشه فقط میتونیم در ایتالیا مدعی باشیم، ایتالیایی که از فوتبال ملیش گرفته تا باشگاهیش سالهاست در انزواست!

یک مرور بر بازیهای یووه در لیگ قهرمانان اینو ثابت میکنه که در اروپا مثل همیشه مشکل داریم و نمیتونیم نتیجه بگیریم و خرابی زمین و بارش برف و کولاک همه بهونست...

تا بازیکن و ابزارش رو نداشته باشیم همینیم که هستیم و جای هیچ گله و بهانه نیست!!!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

اتفاقات غیر عادی در استانبول؛ چه بر سر زمین آمد؟؛ برنامه ریزی کثیف برای پایین بردن کیفیت چمن استانبول

آری باید یووه را حذف شده دانست، یک حذف ناباورانه از لیگ قهرمانان. درست است که بیانکونری ها در جهنم استانبول حضور داشتند، اما این برنامه ریزی ترک ها بود که سرانجام برنده بازی را مشخص کرد.

البته در این میان نباید به تزلزل یوونتوسی ها در خط دفاعی توجه نکرد، بدون شک این بازی یکی از ضعیف ترین بازی های یوونتوس کونته در این ۳ سال بود.

سران آماده سازی چمن برگزاری استادیوم آتا ترک بدون شک هدف هایی از پایین آوردن کیفیت چمن ورزشگاه داشتند.

1.jpeg

تصویر مربوط به شب بازی است که بازی متوقف شد و قرار بود از سر گرفته شود و حتی برخی بازیکنان دوباره به زمین مسابقه برگشتند، اما به یکبار یوفا تصمیم به تعویق بازی گرفت.

2.jpeg

تصویر بالا نیز مربوط به دو ساعت قبل از تکرار بازی در روز چهارشنبه است. تصویری که نشان می‌دهد شرایط آن بخش از استادیوم که سمت چپ تصاویر تلویزیونی است شرایط بسیار خوبی برای بازی دارد.

3.jpeg

این هم تقریباً یک ساعت مانده به بازی است، در حالی که زمین مسابقه کاملا آماده بوده، عده ای با بیل های شخم زن و یک تراکتور کوچک به تخریب آن بخش از استادیوم می‌پردازند.

4.jpeg

این تصویر نیز مربوط به شب بازی است، آیا این زمین برای انجام مسابقه شرایطی بهتر از حالت بازی در روز چهارشنبه ندارد.

جواب خیلی از سوال‌ها برای هواداران یوونتوس بی پاسخ مانده است، از جمله اینکه چرا بازی طبق قوانین یوفا دوباره تکرار نشد؟

پ.ن: هرچند که یکی از دلایل اصلی حذف یووه از لیگ قهرمانان میتونه همین برنامه ریزی کثیف ترکها باشه اما از نمایش ضعیف یووه در کل بازیهامون در لیگ قهرمانان نباید گذشت و نباید کار رو به اینجا میکشوندیم...

بالا