سلام دوستان
خوب چند خبر از یووه , سعی کردم خبرهای نقل و انتقالات که اکثرا شایعه هستند رو پوشش ندهم که با این وجود پست طولانی شد که از همینجا برای طولانی بودن پست معذرت خواهی می کنم :happy:
-------------------
بوفـون از دروازه بانی می گوید
کاپیتان یوونتوس ، در مصاحبه ای خواندنی با روزنامه کوریره دلو اسپرت از شرایط خود و همچنین موضوعات مربوط به دروازه بانی صحبت می کند .
" به نظرم واقعاً شناختِ درستی از پُستِ دروازبانی وجود ندارد . نظرها و قضاوت هایی را می خوانم و می شنوم که عصبانی کننده یا خنده برانگیز هستند ، طوری که از خواب بیدار می شوی ! محوطه ی زیادی جلوی یک دروازبان وجود دارد که به اندازه ی یک خانه ی بزرگ است "
" زمانی که نوشته می شود یا گفته می شود که دروازبانی در خروج از دروازه اشتباه کرد ، باید فهمید و توضیح داد که چرا اینطور شد ، در غیرِ این صورت خواننده ی مطلب را تحتِ نفوذِ خود در می آورد و اطلاع رسانی به درستی انجام نگرفته است "
چگونه باید این موضوع را بهبود بخشید ؟
" شاید با ترتیب دادنِ یک دوره ی آموزشی . با انتقاد می توان بعضی از شکل های فکر کردن و قضاوت کردن را تغییر داد . همانطور که از ما خواسته می شود کمترین اشتباهات را داشته باشیم ، به همین صورت باید از اهل ِ فن(اشاره به کارشناس های حرفه ای در فوتبال) خواسته شود "
" به نظرِ من باید خود را ملزم به درک و شناختِ موضوعات از عمق کنیم . دروازبانی پستی است که قضاوت کردن درباره ی آن خیلی سخت است . حتی مربیان و مدیرانی هستند که چیز ِ کمی یا اصلاً هیچی از دروازبانی نمی دانند ، و واقعاً نادان به نظر می آیند "
" برعکس ، زمانی که صحبت کردنِ مارکه جانی را از یک دروازبان یا یک سِیو یا گل ِ بدی که یک دروازبان دریافت کرده است را می شنوم طوفانی در قلبِ من به را می افتد "
نقش ِ دروازبانی از نظر تکنیکی تغییر کرده است ؟
" قطعاً تغییر کرده است،اما بحثِ مهمتر روی بخش جوانان است که وقتِ کمی برای تکنیکِ یک دروازبان صرف می شود ، به دلیل این که خواسته ها عوض شده است . امروزه وقت بیشتری برای پاه ها گذاشته می شود تا دست ها "
" در این سال ها سختیِ پُستِ دروازبانی بیشتر شده است و نگرانی های بیشتری وجود دارند . به نظرِ من بهتر است که دوباره تمرکز روی بخشِ تکنیکی گذاشته شود ، به دلیل این که امروزه دروازبانان توپ را بیشتر دفع می کنند ، که این به دلیل ِ متفاوت بودنِ توپ ها و همچنین کمی به دلیل ِ کم کاری از سوی مربیانِ بخش ِ جوانان است "
توپ ها غیر قابل کنترل هستند ؟
" مواد به کار رفته در توپ ها تغییر کرده اند و مثل گذشته نیستند . در مسیر بی ثبات و متزلزل هستند . امروزه بازیکنانِ بزرگ حتی سعی می کنند از فاصله ی 35 متری شوت کنند ، به دلیل ِ این که آنها می دانند که با توپ های جدید می توان چنین کاری را انجام داد . چنین چیزی 10 سالِ پیش غیر ممکن بود "
درباره ی قانونِ محدودیتِ خروج دروازبان از دروازه ؟
" این یک قانونِ غیر ِ انسانی است . قصدِ آنها از گذاشتن این قانون افزایش ِ تعدادِ گل ها بوده است. منظور آنها زیباتر کردنِ بازی بوده است اما برعکس است ، به دلیل این که امکانِ یک ژستِ تکنیکیِ زیبا مثل ِ خروج به صورتِ زمینی را از دروازبان می گیرد "
" در 10 سالِ اولِ دورانِ بازیگری خود یکی از دروازبان های موفق در این چنین خروج هایی در نظر گرفته می شدم ، برای زمان و سبکی که با آن توپ را از پاهای مهاجم می گرفتم . دیگر این کار را نمی کنم ، دیگر از دروازه خارج نمی شوم و این کار خطرِ زیادی دارد "
" محدود کردنِ یک دروازبان کار ِ درستی نیست . همچنین ، به این شکل زیبا کردنِ فوتبال مضحک است ؛ زیرا اگر دروازبانی در 10 دقیقه ی اولِ بازی اخراج شود و تیم ِ حریف به وسیله ی پنالتی به گل برسد ، بعد ممکن است فقط به دفاع کردن روی بیاورد ، و با چنین سبکی بازی بسیار زشت می شود "
یک راهِ حل ؟
" برای حل ِ این مشکل وقت گذاشته شود ، به عنوانِ مثال قانونِ دادنِ کارتِ قرمز تغییر کند ؛ در 70 دقیقه ی ابتدایی بازی فقط کارتِ زرد وجود داشته باشد و در 20 دقیقه ی پایانی امکانِ دادنِ کارتِ قرمز وجود داشته باشد "
درباره ی ضرباتِ آزاد ؟
" اگر در سری آ بازی نمی کردم ، اگر بوفون نبودم و اگر همیشه اینقدر تحتِ نظر نبودم ، دیواره ی دفاعی ِ مقابلِ ضرباتِ آزاد را بر می داشتم . متاسفانه اگر این را بگویم ، احتمالاً می گویند که او گزافه گو است "
درباره ی پنالتی ها ؟
" بعد از برگشتن از جام کنفدراسیون ها در یک مقاله انتقادهای زیادی از خودم خواندم ، می گفتند که بوفون پنالتی گیر نیست . میل ِ زیادی برای اثباتِ این ندارم . اگر مهاجمی پنالتی را خوب بزند نمی توان آن پنالتی را دفع کرد ، ما فقط محدود به بررسی و مطالعه ی حریف هستیم "
N'Kono ، بُتِ تو ؟
" اولین ژستی از او که من را فریفته کرد نحوه ی دفعِ توپِ او با مُشت بود ، برای همین بُتِ من بود ، حتی موفق می شد توپ را 30 یا 40 متر دور کند "
بهترین دروازبانانی که دیده ای ؟
" بهترین دروازبانانی که از سالِ 93 تا به امروز دیده ام،مارکه جانی ، پروتزی ، پالیوکا ، تولدو و آنتونیولی هستند "
سبکی که آنچلوتی به کاسیاس بازی می دهد را می پسندید . (فقط در لیگ قهرمانان به او بازی می دهد) ؟
"نه "
آینده ؟
" من برای هر کاری آماده ام ، هرگز به کسی حسادت نداشته ام و از زندگیم بسیار راضی هستم . اگر بعد از جام جهانی هنوز من را مفید بدانند ، با میل ادامه خواهم داد ، در غیر این صورت مشکلی وجود ندارد ، هر چند که تاریخ با اعداد و ارقام نوشته می شود و با عشق برای این لباس "
" تیم ترجمه انجمن یوونتوس "
کونته برنده است و باید مثل ِ کونته باشید

توز که این روزها در یوونتوس همه کار می کند و حتی امید زیادی برای آقای گلی سری آ دارد ، در مصاحبه ای با روزنامه با کوریره دلا سرا درباره شرایط خود و رقابت در ایتالیا گفت :
" فکر نمی کردم که اینقدر سریع در قلبِ هواداران جا پیدا کنم . همیشه برای نمایشِ صد در صد به سختی تلاش می کنم . دارم خوب عمل می کنم و باید همین طور ادامه بدهم . مدت ها بود که موفق به زدنِ سه گل در یک بازی نشده بودم یا حتی دو گل "
سری آ و کونته ؟
" سخت است ، دیدنِ بازی ها از تلویزیون متفاوت با بازی کردنِ آن است . سری آ آسان به نظر می آید ، اما در حقیقت خیلی سخت است . همه ی تیم ها برابرِ یوونتوس با قدرت بازی می کنند و برای آنها بازی کردن با یوونتوس هرگز یک بازیِ معمولی نیست "
" جا افتادنم در این تیم کارِ سختی نبود ، زیرا این تیم داخل و خارج از زمین یک تیمِ واقعی است .غذاهای ایتالیایی من را تحت تاثیر قرار داده اند و هر کجا که می روی خوب می خوری . این کشور را خیلی دوست دارم ، احساس می کنم در خانه هستم و این مسئله ی مهمی برای یک بازیکن است "
" کونته یک "برنده" است . و اگر کسی می خواهد برنده شود باید به سخت کار کردن عادت کند و مثل ِ کونته شود ؛ گذاشتن ِ حداکثرِ تلاش برای به دست آورنِ پیروزی "
پوگبا و پیرلو ؟
"پیرلو در تیم ، اربابِ توپ است ... او را در تمرین نگاه می کنم ، او یک بازیکن استثنائی است . پوگبا خیلی من را شگفت زده کرده است . او خیلی می خواهد رُشد کند و این فقط به خودِ او بستگی دارد "
لیگ قهرمانان ؟
" برای همه ضربه ی سختی بود . این احساس دو یا سه روز طول کشید . ناراحت کننده است ، اما در بازی های اولِ مرحله ی گروهی خوب نبودیم . شکست خورده بودن در لیگ قهرمانان خواب را از من نمی گیرد . لیگِ اروپا یکی از اهدافِ ما است . معتقدم اتفاق افتادنِ هر چیزی دلیلی دارد. چیزی که در ترکیه اتفاق افتاد ؛ برف، تکرار ِ بازی، زمینی نامساعد ، چیزِ طبیعی ای نیست و در آینده دلیلی خواهد داشت "
آینده ؟
" 9 سال است که از آرژانتین و خانواده ام دور هستم . این آسان نیست ، زمان می گذرد و پدر و مادر من پیر می شوند . این ها چیزهایی هستند که روی آنها فکر می کنم . خوشبختانه نیازی به پول ندارم و از این رو بیشتر به کمبودهای دیگر فکر می کنم "
" من زندگی کردن در بدبختی را تجربه کرده ام و اکنون از زندگی ای که دارم خوشحال هستم . پول چیزی را برای من تغییر نداده است ، البته چیز ِ مهمی است . اما خوشحالی نیست . اگر زمان باز می گشت دوباره همان کارهایی که کردم را می کردم . اصلاً پشیمان نیستم . بله ، من اشتباه کرده ام ، و از اشتباهات درس گرفته ام . اما بدونِ پشیمانی "
تو ، بازیکن ِ محبوبِ مردم آرژانتین ؟
" این مهم است . مردم ِ فقیر خود را با من یکی می دانند ، که این مسئله ی بسیار زیبایی است . یک سُفره خانه به نام من در آرژانتین است که در آنجا به بچه ها غذا می دهیم و به آنها کمک می کنیم "
شُهرت و نوشته ی تو در توئیتر درباره ی یوورنته ؟
" من عصبانی شدم ، به دلیل ِ این که در حالِ گذراندنِ لحظاتِ خوبی بودیم و بعضی ها همیشه سعی می کنند که من را گرفتارمشکلاتی با بازیکنانِ دیگر کنند . من مشهور به ایجاد کشمکش و زد و خورد در تیم هستم ، اما این واقعیت ندارد . فرناندو را هر روز در تمرین می بینم ، بنابراین چیزِ شگفت آوری وجود ندارد . اما هر دو می توانیم بهتر عمل کنیم و هنوز مدتِ کمی است که در کنارِ هم بازی می کنیم "
رُقبای یوونتوس ؟
" در بازی با رُم سری آ تمام نمی شود . در ایتالیا تا دو یا سه هفته ی پایانی تیمی به قهرمانی نمی رسد . مدت ها است که بازی های میلان را دنبال می کنم و برای کسی که بازی های آن را دنبال می کند وضعیت اکنونِ آن شگفت آور نیست . میلان و اینتر سال ها است که بازیکنانِ مهمی برای قدرت دادن به تیم نمی خرند . بدونِ داشتنِ یک تیم ِ قوی خوب کار کردن در لیگ سخت است "
" تیم ترجمه انجمن یوونتوس "
تلاش تا حـد مرگ !

فرناندو یورنته ، مهاجم یوونتوس پس از گذراندن دورانی سخت با یووه اکنون مورد توجه کونته قرار گرفته و مربی یووه اطمینان زیادی به زوج او و توز دارد .
در ادامه مصاحبه بازیکن اسپانیایی یووه را می خوانید .
" من الان یک مرد خوشحالم . آمدن به اینجا بهترین تصمیمی بود که ن می توانست بگیرم . در نهایت احساس بازیکنی که همیشه دوست داشت باشم را دارم "
چرا ابتدا آمدن شما به یوونتوس با شک و تردید همراه بود و درست به نظر نمی رسید ؟
" این در اردوی امریکا بود ، دوران سختی را گذراندم زیرا متوجه نمی شدم که چه چیزی در حال اتفاق افتادن است . اما سپس اردو در چارلیتون خوب بود . اما بعد از اون من باید سخت کار می کردم و وظایف سنگینی داشتم . و من هم احساس خستگی می کردم و البته به این عادت کرده بودم "
" خستگی روحی و جسمی . این من را به شک و تردید انداخت . من هرگز خودم را نشناختم و در واقع آن بازیکن من نبودم "
کونته چه گفت ؟
" نگران نباش و کار کن . زمان تو هم فرا خواهد رسید "
" پنج ماه بعد من بازیکنی شدم که بودم. من از بازی هایی که فرصت بازی پیدا کردم خودم را پیدا کردم . من با این تیم پس از کارهای زیاد ِ فیزیکی و تاکتیکی حالا خیلی خوشحالم . و من یک شخص ِ خوشحالم . آمدن به یوونتوس بهترین تصمیم بود "
" می توانم قدرتمندتر از آن چیزی که بودم بشوم ، کجا و در چه پستی را نمی دانم اما من و تیم می دانیم که ما می توانیم رشد کنیم گ
" گل زنی مهم است ، این اعتماد به نفس ِشما را بیشتر می کند و به پیشرفت تو کمک می کند . اما این درست است که من خیلی حسس هستم و می خواهم که همراه تیم بازی کنم . اما اگر من بهتر از خودم را ببینم توپ را رها می کنم و کنار می روم "
وقتی عصبانی شوی چه می شود ؟
" فقط چند بار اتفاق افتاده . و آن ها می گویند زمانی که این اتفاق می افتد بهتر بازی می کنم ! در واقع در زمین این یکی از چیزهایی است که من باید در آن بهتر بشوم و رشد کنم "
" من در یوونتوس جورجو کیلینی را بسیار تحسین می کنم . او همیشه دقت و توجه دارد ، و هرگز او را در خارج از بازی و بی تمرکز ندیدم . تنها نگاه کنید که او چگونه آموزش می بیند . میل و علاقه او که هر روز با حرارت و گرمی زیاد وجود دارد و این چیزی است که شما آن را نمی بینید "
فصل و اوضاع من چگونه تغییر کرد ؟
" این هدف من نبود ، اما اعتماد سرمربی به من باعث این شد که بتوانم هر بازی به میدان بروم و آن چیزی بود که باعث پیشرفت من شد "
نامزدت ، ماری ؟
" او اکنون در مادرید است و در حال کارآموزی در بیمارستان بسر می برد . اما در کریسمس در اینجا خواهد بود . ما 10 سال است که با هم هستیم و من بسیار خوشحال هستم "
" او اصلاً از فوتبال خوشش نمی آمد ، اما حالا ، پس از سالها ، همه ی بازی ها را می بیند "
حسادت ؟
" نه زیاد . اما بالاخره همه خانوم ها کمی دچارش هستند . اما من ؟ نه . چون دلیلی برای حسود بودن نمی بینم . من زمانی که یازده سالم بود در اتلتیک بودم و خوشبختانه همیشه از همه بالاتر بودم "
بیشتر بازی با سر ِ شما خوب است یا پا ؟
" من در طول دوران حرفه ای خود در هوا بهتر توانستم از استعدادهایم استفاده کنم. من مربی های خوبی داشتم ، مانند اسماعیل اورزایز . و این یک کیفیت متمایز است که می توانم در هوا از قابلیت هایم استفاده کنم "
سر زنی بیشتر در گل زدن مهم است یا فکر کردن ؟
" شما باید در جای مناسب باشید برای گل زدن "
در سن 11 سالگی به بیلبائو رفتی که 80 کیلومتر از خانه دور بود . و این خیلی سخت بود ؟
" بله . حتی سخت تر از آنچه که بتوانید درک کنید "
بـُت دوران کودکیت ؟
" من در زمان تیم ِ رویایی بارسلونا ی کرایوف بزرگ شدم . میشل لادروپ ، رونالدو ، روماریو ، استویچکوف . بله این همیشه مهم است که از دیگران یاد بگیرید . بخصوص کسانی که مثل ِ من بلند قامت هستند "
از بازیکنایی که در پستی مثل تو بازی می کنند سعی می کنی یاد بگیری ؟
" بله ، همیشه مهمه یاد گرفتن از دیگران . مخصوصاً آن هایی که در قد و قامت شبیه من هستند . مثلا ؟ ایبراهیموویچ "
بازی در کنار توز ؟
" من شخصیت او را دوست دارم ، او یک جنگجو است . مدافعین کمی هستند که می توانند مقابل او خوب دفاع کنند و توپ را بازگردانند . او بسیار با استعداد است و به خوبی مدافعین را دور می زند "
اسکودتو ، لیگ اروپا ، کوپا ایتالیا .. یوونتوس می تواند همه این ها را برنده شود ؟
" ما فقط به این فکر می کنیم و برای این هدف باید در هربازی تا حد مرگ تلاش کنیم و جلو برویم "
باید به بردن ادامه دهیـم
کوادو آزاموا ، هافبک غنایی یوونتوس که در یووه و در سمت ِ چپ بازی های خوبی به نمایش می گذارد و در چند بازی آخر ِ یووه جز بازیکنان ِ خوب بیانکونری بوده موفق به دریافت ِ عنوان ِ بهترین بازیکن غنا در سال ِ 2013 شد .
" بردنِ این عنوان فوق العاده هست ! بازیکن های دیگری هم در این لیست بودند که برای من قابل احترام هستند و در باشگاه های خود عملکرد خوبی دارند . برای همین قدردانی می کنم از اینکه من را برای این عنوان انتخاب کردند . این عنوانِ بزرگی است و به من شجاعتِ بیشتری برای عملکردِ بهتر می دهد ؛ زیرا این عنوان بیان کننده ی این است که من برای غنایی ها مهم هستم "
" امسال ، سالِ فوق العاده ای برای من بود و حذف از لیگ قهرمانان تنها چیزی بود که خوب پیش نرفت . در سری آ ، برعکس ، فصل قبل موفق شدیم سری آ و سوپرکاپ را ببریم . اکنون باید تمرکزمان روی لیگِ اروپا باشد ، زیرا اکنون لیگِ اروپا ، هدفِ اروپایی ای است که می توانیم به آن برسیم "
خط هافبک یا بازی در کناره ی زمین ؟
" من از بازی کردن در هر دو پست خوشحال هستم . توانایی بازی کردن در پُست های بیشتر به نفع بازیکن و همچنین تیم است من برای انجام دادن هر کاری که به نفعِ یوونتوس باشد آماده ام "
اسکودتوی سوم ؟
" فقط به خودِ ما بستگی خواهد داشت و باید همین گونه به بردنِ بازی ها ادامه بدهیم . نباید به آنچه که تیم های دیگر می کنند توجه کنی م. سالِ 2014 ، سالِ سختی خواهد بود ؛ زیرا می دانیم که بردنِ سه اسکودتوی متوالی کار ِ آسانی نیست . رُم و ناپولی عملکردِ خوبی دارند و برای همین باید در هر بازی تمرکز بالایی داشته باشیم و در نهایت خواهیم دید که چه تیمی فاتح ِ جام خواهد بود "
بازگشتی فوق العاده داشتم ; باید اسکودتو را لمـس کنیم

آندره بارتزالی مدافع ملی پوش یوونتوس که در فصل جاری جز بازیکنان اصلی و مهم یوونتوس بوده درباره سالی که در یوونتوس گذراند و برنامه خود و یووه در سال 2014 میلادی می گوید .
سال 2013 تمام شد . به نظرت چطور بود ؟
" در کل سال خوبی بود . من با یوونتوس روند خوبی را ادامه دادم ، در تیم ملی فرصت بازی پیدا کردم و پیروزی های زیادی را در یووه کسب کردیم . فکر می کنم که تنها اگر همچنان در لیگ قهرمانان اروپا بودیم برای ما بهتر بود "
" در سالی که در روزهای پایانی آن قرار داریم نشان دادیم که یوونتوس بازگشته و نتیجه ای که در طول ی 2 سال قبل رقم خورد ، به هیچ وجه اتفاقی نبوده . ما می دانیم که هدف بالایی داریم و باید از این هم بهتر باشیم "
" من از بودن در یوونتوس احساس رضایت دارم . من در وُلفسبورگ بازی کردم . در لیگ آلمان هم فشردگی بالا است و تیم ها بسیار قدرتی بازی می کنند ، اما از اینکه به یووه آمدم خوشحال هستم زیرا این بازگشت به ایتالیا بازگشتی فوق العاده برای من بود "
3 دفاع که بازی های زیادی در کنار هم انجام دادند .
" درست است . بازی هایی که واقعا با سختی پشت ِ سر گذاشته شده اما خوشبختانه در بیشتر آن ها برنده بودیم . من ، جورجو ، لئوناردو در کنار هم بازی راحتی را انجام می دهیم و شاید این نقطه مثبت و مهم موفقیت های ما است "
بقیه مدافعین ؟
" البته . کاسرس ، اوگبونا و حتی پلوزو . خوبی بازیکنان یوونتوس در این است که انعطاف دارند و می توانند در چندین پست بازی کنند . آن ها هم هر بازی که به میدان رفته اند خوب بودند و باعث ی غرور شدند "
شاید فریادهای کونته دلیل انعطاف پذیری بازیکنان یووه باشد ؟
" ممکن است ( می خندد ) ! اما گذشته از شوخی ، بازیکان یوونتوس خود را در موقعیت ها متفاوت پیدا کرده اند و عملکرد خوبی داشته اند . فریادهای کونته هم در پیشرفت ِ ما و مصمم تر شدن ِ ما نقش دارد "
" نمی توان نادیده گرفت که کونته 13 سال در یوونتوس بازی کرده ، او ه خوبی می داند که اصل و ذات باشگاه یوونتوس بر اساس ِ تلاش و جنگندگی است و باید همیشه در این تیم پیروز بود "
در سال ی جدید با رُم بازی دارید . نزدیک ترین تعقیب کنده ؟
" بله . اما شاید زود باشد که از تعیین قهرمان حرف بزنیم . می دانیم که م و رم اختلافی خوب با سایر ِ تیم ها داریم و برتری ما مقابل رُم یعنی اختلاف ِ 8 امتیازی با این تیم . اما فکر کردن به این ها نمی تواند برای ما قهرمانی را به ارمغان بیاورد "
" فکر می کنم تا زمانی که ما و آنتونیو کونته اسکودتو را لمس نکردیم نمی توانیم از تلاش دست برداریم . باید به راهی که در آن هستیم ادامه دهیم "
لیگ اروپا و فینالی که در زمین یوونتوس خواهد بود ؟
" بله . اما تضمینی نیست که ما در لیگ اروپا به سادگی پیش برویم . بازی ها را باید جدی بگیریم و اگر به فکر برپایی جشن در ورزشگاه خودی هستیم نباید چیزی را دست ِ کم بگیریم "
27 دسامبر ؛ بوبو گل 63 ساله شد !

روبرتو بتگا مهاجم ایتالیایی و سابق یوونتوس امروز 63 ساله شد .
او همواره یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس بود و در دوران اوج خود یکی از بهترین گلزنان در کشورش بود و در 15 سال حضور خود در یووه موفقیت های بزرگ داخلی ای به همراه یووه به دست آورد که او را تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ این باشگاه کرد.
بتگا در 27 دسامبر سال 1950 در تورین به دنیا آمد . او بازیکنی بود که به واسطه ی هوش بالای خود در زمان خود یکی از ترسناکترین مهاجمان فوتبال ایتالیا و جهان بود
بتگا در سال 1961 و در یازده سالگی با پیوستن به تیم های پایه ی یوونتوس به عنوان هافبک، زندگی بیانکونری خود را آغاز کرد و پس از طی دوران رشد در تیم پریماورای یووه در فصل 1968-69 به تیم اصلی راه یافت .
اما اولین فصل حضور او در یووه با نیمکت نشینی همراه بود تا اینکه پس از یک فصل نیمکت نشینی در تیم اصلی یووه در فصل 69-70 و در 19 سالگی بصورت قرضی به تیم وارسه در سری B پیوست.
بتگا در یک فصل حضور خود در تیم وارسه تحت مربیگری نیلز لیدهولم مربی سوئدی این تیم در 30 بازی به میدان رفت و موفق به زدن 13 گل در رقابت های سری ب شد و این تیم را در رسیدن به سری آ یاری رساند.
سپس دوباره به یوونتوس فراخوانده شد . اولین حضور او در تیم اصلی یوونتوس در پاییز سال 1970 بود که سرآغازی بود بر یک دهه موفقیت های بزرگ به همراه تیم شهر زادگاهش.
او اولین بازی خود را در سری آ در 27 سپتامبر سال 1970 و در مقابل کاتانیا انجام داد.یوونتوس آن بازی را با نتیجه ی یک بر صفر به سود خود به پایان برد و زننده ی گل برتری یووه در آن بازی هم کسی نبود جز بتگا .
بتگا در این فصل به همراه یوونتوس در 28 بازی در سری آ به میدان رفت و موفق به زدن 13 گل شد و در مجموع کل بازیهای یووه اعم از رقابت های اروپایی و کوپا ایتالیا و دوستانه در این فصل 46 بار به میدان رفت و موفق شد 22 بار دروازه ی حریفان را باز کند . یووه در آن فصل مقامی بهتر از چهارمی بدست نیاورد .
بتگا در فصل 72-73 به همراه یووه دومین اسکودتوی خود را هم بدست آورد . او در این فصل در تمام رقابت ها 43 بار با لباس یووه به میدان رفت و در مجموع 11 بار موفق به گشودن دروازه ی حریفان شد.
در طی دو فصل پیاپی 73-74 و 74-75 بتگا فروغ چندانی در گلزنی نداشت و در هر یک از این دو فصل در تمام بازیها تنها موفق شد 10 بار دروازه ی حریفان را باز کند و در حالی 20 گل در طول این دو فصل به ثمر رساند که در مجموع 79 بازی برای یووه انجام داد.
البته در فصل 74-75 یووه با 18 پیروزی و 7 تساوی و 5 باخت به همراه بته گا باز هم مقام قهرمانی لیگ ایتالیا را بدست آورد و بتگا زننده ی تنها 6 گل یووه در این فصل از سری آ بود.
در طول فصل 75-76 بتگا 36 بار در مجموع رقابت ها با پیراهن یووه به میدان رفت و موفق شد 18 بار با لباس یووه گلزنی کند که 15 تای ان در قالب رقابت های لیگ و در 29 بازی بود.
فصل 76-77 مصادف بود با چهارمین اسکودتوی بتگا. این فصل در شرایطی آغاز شد که پیترو آناستازی زوج بتگا در خط حمله در تابستان سال 76 به تیم اینتر پیوست و بتگا مرد اول خط حمله ی یووه لقب گرفت.
بتگا در این فصل به همراه یووه و با مربیگری جیووانی تراپاتونی در حالیکه به عنوان مرد اول خط حمله ی یووه شناخته میشد در 30 بازی در لیگ به میدان رفت و موفق شد 17 بار دروازه ی حریفان را باز کند.این بهترین عملکرد او از لحاظ آماری در رقابت های یک فصل از سری آ بود.
در طی دو فصل 77-78 و 78-79 بتگا در مجموع 60 بار در سری آ برای یووه به میدان رفت و موفق شد در مجموع 20 گل به ثمر برساند.ضمن اینکه در فصل 77-78 پنجمین اسکودتو خود را نیز به همراه یووه بدست آورد.
بتگا از فصل 79-80 تا آخرین فصل حضور خود در یووه یعنی 82-83 در مجموع 87 بار در سری آ به میدان رفت و در مجموع 32 گل برای یووه به ثمر رساند.
بنابراین او به همراه یووه 326 بار در سری آ به میدان رفت و موفق به زدن 129 گل در این رقابت ها شد و در مجموع دوران فوتبال خود در تمام رقابت های ملی و باشگاهی 490 بار به میدان رفت که ماحصل آن به ثمر رساندن 179 گل بود.
او دو سال آخر فوتبال خود را در تیم تورنتو بلیزارد در لیگ NASL گذراند و در سال 1984 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
تیم ملی ایتالیا
در سال 1981 در حالیکه خود را برای ***** تیم در جام جهانی 1982 آماده میکرد در رقابت های جام قهرمانان اروپا در برخوردی که با دروازه بان تیم اندرلخت بلژیک داشت دچار مصدومیت شدیدی شد و از ناحیه ی لیگامنت زانو به شدت آسیب دید و در حالیکه ایتالیا در رقابت های 1982 قهرمان جهان شد او در حسرت رسیدن به قله ی فوتبال دنیا ماند.
او در مجموع 42 بار با لباس تیم ملی ایتالیا به میدان رفت و موفق ه زدن 19 گل در بازیهای ملی شد.
افتخارات
بتگا در دوران ورزشی خود 7 اسکودتو در سالهای 71-72 و 72-73 و 74-75 و 76-77 و 77-78 و 80-81 و 81-82 به همراه یووه بدست آورد.
دو قهرمانی کوپا ایتالیا در سالهای 78-79 و 82-83 و یک قهرمانی در جام یوفا در سال 76-77 نیز در کارنامه ی افتخارات او به چشم میخورد.
بتگا در مجموع 490 بار در رقابت های مختلف برای یووه به میدان رفت و در کل این بازیها 179 بار با لباس یووه موفق به گلزنی شد.
ضمن اینکه در کارنامه ی او 30 بازی با تیم وارسه با 13 گل و 42 بازی با تیم تورنتو بلیزارد با 19 گل هم به چشم می خورد.