• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
این پست رو به این دلیل گذاشتم که تاپیک یووه پایین نمونه...:happy:

روحیه ی خودم خیلی خوب نیست که بخوام حرفهای امیدوار کننده بزنم و بخوام روحیه بدم...

اما...

در مورد حذف یووه مطمئناً همگی در شک هستیم و برای همه ما غیر قابل باور هست اما خب اینم طبیعت فوتبال هستش.

یک ضرب المثل میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری!!!

فکر نمی کنم در بین ما، طرفداری باشه که از یووه انتظار قهرمانی در اروپا رو داشته باشه، چون نه تیم برای این هدف بسته شده و نه ابزار رسیدن بهش رو داریم!

اینکه ما در خرید بازیکن و ابزارهای لازم برای موفقیت در چنین بازیهایی کاملاً ناموفق بودیم هیچ شکی درش نیست اما اتفاقی که افتاد هرچند خیلی زود بود اما مطمئناً بلخره رخ میداد و تیم ما بنظر خود من در این فصل لیگ قهرمانان اینقدر ضعیف عمل کرد که مطمئنم در صورت صعود در اولین مرحله حذفی کنار میرفتیم!

به هر حال یووه حذف شد اما باید به آینده امیدوار باشیم و از یووه حمایت کنیم که انشالا بتونیم یک 3 گانه رو در این فصل بدست بیاریم؛ اللخصوص که بازی نهایی لیگ اروپا در تورین خواهد بود و این میتونه یک انگیزه فوق العاده در تیم ایجاد کنه...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب ساعت 21:00 با ساسولو بازی داریم که می تونیم تموم عصبانیتمون رو روشون خالی کنیم :D

------------------

آینده پیش ِ روی یوونتوس اسـت
C_3_Media_1809422_immagine_ts673_400.jpg

یوونتوس پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا باید به سری آ بازگردد و در مقابل ساسولو لیگ را پیگیری کند. آنتونیو کونته ، سرمربی یوونتوس در آستانه دیدار با ساسولو در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سوالات آن ها پاسخ داد .

" خوب این اولین باری نیست که زمین می خوریم . در واقع امسال ما دو بار متحمل این شدیم و زمین خوردیم . این اولین بار است که در حضور من در یووه ، تیم دچار 2 بار پیاپی به این مشکل می خورد "

" ما در بازی های زیادی پیروز شدیم . اما شکست در این فصل بیشتر از هر چیزی به چشم آمده است . به نظر شما دلیل آن چیست ؟ شاید بخاطر این باشد که چشم و ذهن همه عادت به پیروزی یوونتوس کرده است "

" کسی که در ورزش باشد و آن را بشناسد می داند که پیروزی و شکست هر دو وجود دارد و شما می توانید برنده باشید و یا شکست بخورید ، پس باید برای هر دو آماده باشید "

" ما از ابتدا سختی ها را پیش بینی کردیم . درست زمانی که همه از برد پرگل مقابل لاتزیو و در هم شکستن رقبا در ادامه توسط یوونتوس می گفتند . ما می دانستیم که همه چیز ساده و راحت نخواهد بود . باید اشتباهات را کم کرد و از تمام فرصت ها بهره برد "

" اگر ما از ابتدا لیگ قهرمانان را هدف اصلی خود قرار داده باشیم اشتباه کرده ایم . شما باید یک مسیر درست و قطعی را برای ادامه را انتخاب کنید . مشخص است که برنده شدن لیگ قهرمانان سخت و دشوار است برای تیمی که مدت ها در آن نبوده "

" ما باید هدف خود را مشخص می کردیم . برنده شدن اسکودتو ، کوپا و سوپر کاپ. این چیزهایی است که برای ما شدنی تر است . اما حذف زودهنگام از لیگ قهرمانان هم چیزی نبود که ما را راضی کند . ما به صعود امید داشتیم "

" اما فراموش نکنید که حتی حضور در لیگ قهرمانان بعد از 2 سال هفتم شدن چیز فوق العاده ای است . این فوق العاه بود چرا که ما موفق به کسب 2 اسکودتو و سوپرکاپ شدیم . اما ما نمی خواهیم اینجا متوقف شویم "

" ما در لیگ قهرمانان در فصل پیش به مرحله بعدی رفتیم و در مقابل بایرن مونیخ شکست خوردیم . روز و شب ، صحبت از پیروزی آسان است اما معمولا کسی اینگونه مدام حرف از پیروزی می زند که خود در زندگی تا کنون برنده نشده باشد "

" تیم ها از نظر اقتصادی در حال بهتر شدن هستند و کار برای ما سخت است . به نظر من تا چند سال آینده ، حضور یک تیم ایتالیایی در فینال سخت و بسیار دشوار است "

" بازیکنان یوونتوس در لیگ قهرمانان نباید هرگز راضی شوند . باید اهداف مشخص خود را دنبال کنند و به آن برسند . شاید اتفاقی که در بازی رفت در مقابل گالا در ورزشگاه یوونتوس افتاد سرنوشت ما بود . اما نباید اشتباهات را هم فراموش کرد . چیزهایی که باعث روی دادن اتفاقی عجیب شد "

" این است که می گویم بازیکنان نباید در اروپا هرگز به نتیجه ای که گرفتند راضی باشند و تا انتها برای بدست آوردن هدف تلاش کنند . ما باید برای پیشرفت و بالا بردن خود و نوشتن داستانی جدید تلاش کنیم . تلاش برای بالا رفتن اما به همراه عشق و صبر و شوق برای رسیدن به هدف . درست همانگونه که در طول این 2 سال خواستیم و به آن رسیدیم "

بازی با ساسولو ؟

" ما باید به سرعت گذشته را فراموش کنیم و به آینده فکر کنیم . فکر کردن درباره گذشته اهمییتی ندارد و برای ما چیزی را به همراه نخواهد داشت . ساسولو تیمی است که ناپولی و رم را به زحمت انداخته است "

" ما باید قبل از کریسمس بهترین نتایج را بگیریم . بازی با ساسولو و بعد بازی چهارشنبه در جام حذفی و در ادامه آتالانتا . باید بر روی آینده تمرکز کنیم چرا که آینده برای ما مهم ترین چیز است "

" شاید برای بررسی عملکرد مهاجمان همه به آمار گلزنی توجه کنند . اما برای من مهم طرز بازی و نقش بازیکن است . توز موفق به گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا نشد اما من بسیار خوشحالم که او با ما بود . او در ترکیه بسیار خوب بازی کرد و درزمین مثله شیر و مانند یک **** بود . اما با شرایط زمین بازی کردن و گلزنی در آنجا سخت بود "

" برای من عملکرد تیمی ، نقش بازیکن در زمین و ایجاد فرصت و همچنین ***** و تحریک تیم مهم است و شاید برای شما تنها آمار گلزنی مهم باشد . بنابراین طرز فکر شما و من کاملا متفاوت است و من کار خودم را خواهم کرد و شما کار خود را ! "

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

تبریک بابت برد 4 بر 0 یوونتوس؛ جواد جان ظاهراً توز خیلی عصبانی بود...:D

تثبیت صدر نشینی در سری آ ( یوونتوس 4 - 0 ساسولو ) + گل ها

172.jpg

سه گل از کارلوس توز مهاجم آرژانتینی و تک گل دیدنی فدریکو پلوزو، موجبات پیروزی شیرین و پرگل بانوی پیر را در ورزشگاه یوونتوس به ارمفان آورد و تورینی ها در دیداری تهاجمی سه امتیاز دیگر به اندوخته های خود اضافه کردند.

کونته سرمربی تیم یوونتوس در ابتدا بازی را با ترکیب بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - ایزلا - ویدال - پوگبا - اساموا - پلوزو - توز و یورنته آغاز کرد.

از همان دقایق ابتدایی مشخص بود یوونتوس برای کسب یک پیروزی با گل های زیاد پا به میدان گذاشته و بازیکنان تیم تورینی انگیزه های زیادی برای باز کردن دروازه ی ساسولو داشتند.

حریف سبز پوش هم با تدافعی ترین سیستم ممکن نفرات خود را در زمین آرایش داده بود و تنها به ضد حملات توسط مهاجم بلند قامت خود، فلورو فلورس امید داشتند.

کارلوس توز که به کارلیتوس مشهور است در دقایق 15 و 45 موفق شد دو بار دروازه ی حریف نگون بخت را باز کند و فدریکو پلوزو بازیکن اغلب نیمکت نشین یووه در این مسابقه به زیبایی گل دوم بانوی پیر را به ثمر رساند.

البته یوونتوس در نیمه اول موقعیت های فراوان دیگری را برای گلزنی به دست آورد که نتوانست از آنها به خوبی استفاده کند و بانوی پیر در چهل و پنج دقیقه ی اول با سه گل برتری راهی رختکن شد.

در نیمه دوم یوونتوس همانند تاکتیک های وقت اول را در دستور کار خود قرار داد و با آرایشی کاملا تهاجمی راهی میدان شد که در این میان هماهنگی توز و یورنته بسیار جالب توجه بود.

کارلوس توز با هنرنمایی مثال زدنی خود موفق شد گل سوم خود را وارد دروازه ی تیم ساسولو کند و برتری یوونتوس میزبان را به عدد چهار افزایش دهد.

در ادامه کونته سرمربی یوونتوس دست به تغییر نفرات در ترکیب تیم خود زد و بازیکنان اصلی را برای استراحت تعویض و نفراتی چون کوالیارلا و پادوین را به ترکیب تیم خود اضافه کرد.

شانس های گل یوونتوس در این مسابقه فراتر از حد انتظار بود و شاگردان کونته می توانستند به راحتی تعداد گل های خود را بیش از انگشتان یک دست کنند اما بی دقتی بازیکنان یووه در کنار عملکرد دروازه بان حریف مانع از این مهم شد.

بانوی پیر با کسب این برتری به امتیاز 43 رسید و اختلاف امتیاز خود را تیم های صدرنشین را حفظ کرد تا خود را برای آخرین دیدار مقابل اولینو در جام حذفی آماده کند.

گل اول - کارلوس توز :
https://www.mediafire.com/?y9pt8n4z7t5ajki

گل دوم - فدریکو پلوزو :
https://www.mediafire.com/?jy95yv51a4ko5n5

گل سوم - کارلوس توز
https://www.mediafire.com/?xo2yjjy4b8d85i7

گل چهارم - کارلوس توز
https://www.mediafire.com/?bjhqmw9bhnqqio1

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بعد از یک برد خوب رسیدیم به قرعه کشی لیگ اروپا که بازم خوردیم به یک تیم ترکیه ای...

حالا اگه بالا بریم باید با برنده بازی فیورنتینا و ازبرگ دانمارک بازی کنیم:)

قرعه کشی لیگ اروپا؛ رویارویی مجدد یووه با ترکیه‌ای‌ها

2038602_w1.jpg

پس از قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، ساعت 15:30 به وقت تهران قرعه کشی مرحله یکشانزدهم نهایی مسابقات لیگ اروپا نیز انجام شد و تیم‌های حاضر در این مرحله حریفان خود را شناختند.

قرعه کشی این مرحله توسط چیرو فرارا، مدافع سابق تیم فوتبال یوونتوس که با ناپولی در سال 1989 موفق به فتح این رقابت‌ها شده بود انجام شد.

بر همین اساس بازی‌های مرحله یکشانزدهم نهایی به شرح زیر است:

بازي 1: دنيپرو اوکراين - تاتنهام انگليس

بازي 2: رئال بتيس اسپانيا - روبين کازان روسيه

بازي 3: سوانزي انگليس - ناپولي ايتاليا

بازي 4: يونتوس ايتاليا - ترابزون اسپور ترکيه

بازي 5: ماريبور اسلووني - سويا اسپانيا

بازي 6: ويکتوريا پلژن جمهوري چک - شاختار دونتسک اوکراين

بازي 7: کورنومورتس اوکراين - ليون فرانسه

بازي 8: لاتزيو ايتاليا - لودوگورتس بلغارستان

بازي 9: ازبرگ دانمارک - فيورنتينا ايتاليا

بازي 10: آژاکس هلند - سالزبورگ اتريش

بازي 11: مکابي رژيم اشغالگر قدس - بازل سوئيس

بازي 12: پورتو پرتغال - اينتراخت فرانکفورت آلمان

بازي 13: آنژي ماخاچ‌کالا - خنک بلژيک

بازي 14: دينامو کيف اوکراين - والنسيا اسپانيا

بازي 15: پائوک اف‌سي يونان - بنفيکا پرتغال

بازي 16: ليبرچ جمهوري چک - آلکمار هلند

ديدارهاي مرحله يک‌هشتم نهايي ليگ اروپا هم به شرح زير برگزار خواهد شد:

برنده بازي16 با برنده بازي 13

برنده بازي 8 با برنده بازي 14

برنده بازي 12 با برنده بازي 3

برنده بازي7 با برنده بازي 6

برنده بازي 5 با برنده بازي 2

برنده بازي 1 با برنده بازي 15

برنده بازي 11 با برنده بازي 10

برنده بازي4 با برنده بازي
9

دیدارهای دور یکشانزدهم در دو دیدار رفت و برگشت انجام می‌شود که دیدار رفت در پنج شنبه ۱ اسفند ماه ۱۳۹۲ و دیدار برگشت ۷ اسفند ماه ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد.

ندود: امیدواریم هوای ترکیه دوباره برفی نباشد!

nedved.jpg

پاول ندود، مدیراجرایی باشگاه یوونتوس، پس از قرعه کشی لیگ اروپا و رویارویی یووه با تیم ترابزون اسپور ترکیه، ابراز امیدواری کرد که اتفاقات دیدار با گالاتاسارای تکرار نشود .

یوونتوس در حالی هفته گذشته در لیگ قهرمانان حذف شد که دیدار این تیم با گالاتاسارای به دلیل بارش برف نیمه تمام ماند و روز بعدش در شرایط نامناسب زمین یووه نتوانست نتیجه لازم را بگیرد و از گردونه مسابقات حذف شد.

پاول ندود در این خصوص گفت:

" امیدواریم ترکیه دوباره هوا برفی نباشد و ما بتوانیم فوتبال خودمان را بازی کنیم. بازی خوبی خواهد بود، اگرچه ما در مقابل گالاتاسارای نتوانستیم خوب بازی کنیم. این مسابقات کم ارزش‌نیست و نباید آن را دست کم گرفت. راه طولانی پیش رو داریم و باید بسیار مراقب باشیم. اینکه فینال در تورین برگزار می‌شود زیاد مهم نیست، چراکه راه و مسیر طولانی تا فینال پیش رو خواهد بود."

کنته: هنوز هیچ چیزی را تضمین نکرده ایم

cont.jpg

آنتونیو کنته، سرمربی یوونتوس، پس از برتری 4-0 تیمش در مقابل ساسولو در هفته شانزدهم مسابقات سری‌آ، می‌گوید تیمش هنوز چیز خاصی را به دست نیاورده است.

بیانکونری اکنون هشت بازی پشت سرهم در سری‌آ را با پیروزی پشت سرگذاشته است و دروازه خود را بسته نگه داشته است.

کنته در پایان به اسکای اسپرت ایتالیا گفت:

" بازیکنانم کار خارق العاده ای را با برتری در 14 دیدار از 16 دیدار سری‌آ در این فصل انجام داده اند. واضح است حذف از لیگ قهرمانان ناامید کننده بود، اما ذهنیت و انگیزه بیشتری به ما اعطا کرد، چرا که ما شایسته حذف نبودیم. "

کنته ادامه داد:

" سری‌آ روندی طاقت فرسا و طولانی دارد و نیاز به تحمل و فشار بیشتری در هر هفته دارید. باید روی نیم فصل دوم تمرکز بیشتری داشته باشیم، اما هشت برتری و کلین شیت پی در پی بی‌نظیر است. ما به این راه خود ادامه می‌دهیم، هرچند می‌دانیم هنوز هیچ چیزی را در سری‌آ تضمین نکرده ایم. "

سرمربی بانوی پیر ادامه داد:

" ما نقطه عطف جدیدی در فوتبال خود بعد از حذف در استانبول خواهیم داشت. همیشه گفته ام، گذشته ها را فراموش کنید. حذف ناامید کننده بود، مخصوصاً زمانی که نتوانستیم در آن شرایط بازی واقعی خود را به نمایش بگذاریم."

یووه با 43 امتیاز و یک بازی بیشتر، 6 امتیاز با آاس رم صدرنشین اختلاف دارد.

بوفون: باید برای بردن تقاص پس دهید

buffon.jpg

سنگربان افسانه ای یوونتوس، جیانلوئیجی بوفون، می‌گوید پیروزی مقابل ساسولو، پاسخ خوبی برای حذف از لیگ قهرمانان اروپا در هفته گذشته بوده است.

بوفون که ۷۳۰ دقیقه است در رقابت‌های سری‌آ دروازه خود را بسته نگه داشته در پایان بازی گفت:

” پاسخ خوبی برای آن چهارشنبه تلخ بود. همه فکر می‌کردند ما همیشه پیروزی را تضمین کرده ایم، اما در این شرایط برای بردن باید تقاص پس دهیم و رنج بکشیم. واقعاً به خاطر حذف ناراحتیم، اما می‌دانیم در لیگ اروپا باید بهترین تلاش خود را برای فتح آن در تورین به کار ببریم .”

هشت بازی بدون شکست:

” تلاش همه بوده است، حتی مهاجمین. من هم به وظیفه خودم عمل کرده ام. ”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه خبر خوش که البته می دونم همتون ازش اطلاع دارید و اونم ادامه ارتقاع رکورد بوفون هست که عکس رکودردش رو با چند خبری از یووه براتون می گذارم :happy:

-----------------
ما در صدر هستیم و من آرامش دارم
juventus_sassuolo_87_35246_immagine_ts673_400.jpg

کارلوس توز مهاجم آرژانتینی یوونتوس که در بازی امشب 3 گل بثمر رساند و بسیار خوش درخشید در مصاحبه ای کوتاه از بازی گفت .

" من همیشه برای انجام بازی خوب تلاش می کنم ، گاهی شما موفق هستید و گاهی نه . اما مهم این است که همه چیز را برای موفقیت ارائه دهید . و امروز شرایط به کمک تمام هم تیمی هایم خوب پیش رفت "

شکست در استانبول ؟

" ما در مورد آن صحبت کردیم . یوونتوس یک باشگاه بزرگ است . قابلیت ها و توانایی هایمان را می شناسیم ، این حذف بخاطر اشتباهاتمان در مقابل کپنهاگن در بازی رفت بود . فصل هنوز تمام نشده و گل های زیادی باقی مانده "

بازی ناپولی - اینتر ؟

" من می خواهم برای صرف شام در کنار همسر و دخترم باشم . ما در صدر هستیم و من آرامش دارم "

1505319_554131638008851_233595228_n.jpg

به عملکرد خود می اندیـشیم
254495_heroa.jpg

کوادو آزاموا ، بازیکن غنایی یوونتوس که دیشب در بازی مقابل ساسولو در پست تخصصی خود به میدان رفت و یازی بسیار خوبی را هم به نمایش گذاشت می گوید بازیکنان یووه تنها به عملکرد خود می اندیشند .

" ما بخاطر پیروزی و ماندن در صدر جدول بسار خوشحال هستیم . ما نیاز داریم که همچنان کار خود را انجام دهیم و به نتایج سایر تیم های سری آ کاری نداشته یاشیم "

" ما برای یوونتوس و موفقیت خودمان تلاش می کنیم . همانطور که رئیس کونته گفت ، اگر ما خوب باشیم در انتها تنها خودمان را در صدر جدول خواهیم دید پس باید بدون نگاه کردن و توجه به نتیجه تیم های دیگر به کار خود ادامه دهیم "

شکست در استانبول ؟

" ما در استانبول شکست خوردیم دیگر اثری از آن شکست باقی نمانده . ما می خواهیم در ادامه خوب کار کنیم و جام هایی که در دسترس داریم را کسب کنیم . هارشنبه برای شروع رقابتی جدید باید اماده باشیم "

" در مقابل ساسولو مانند یک تیم بزرگ بودیم و برای پیروزی به همدیگر کمک کردیم در طول بازی ، درست مانند آنچه که یک تیم بزرگ باید باشد "

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان فکر کنم بازی بعدی به رم می خوریم , په په هم بلاخره برگشت و در دقایقی برای یووه بازی کرد ^_^
---------------

صعود راحت ( یوونتوس 3 - 0 اولینو ) دانلود گل ها
1387398403703_vig_04_98481_immagine_ts673_400.jpg

یوونتوس در دیداری راحت و قابل پیش بینی موفق شد تیم دسته اولی اولینو را شکست دهد و خود را به مرحله ی بعد رقابت های جام حذفی ایتالیا برساند.

کونته که در دیدارهای جام حذفی به بازیکنان نیمکت نشین فرصت بازی می دهد در این مسابقه تیم خود را با ترکیب استوراری - کاسرس - پلوزو - اوگبونا - ده چلیه - موتا - پادوین - اساموا - مارکیزیو - جووینکو و کوالیارلا به میدان فرستاد.

بانوی پیر در نیمه اول نمایش خوبی را از خود به جا گذاشت و موفق شد توسط جووینکو - کاسرس و کوالیارلا دروازه ی حریف سبز پوش را باز کند و صعود خود به مرحله ی بعدی را از همان نیمه اول جشن بگیرد.

البته بانوی پیر موقعیت های مناسبی را برای افزایش تعداد گل های خود به دست اورد اما بی دقتی مهاجمان یوونتوس و عکس العمل های مناسب از دروازه بان حریف باعث شد تا بازی با همان نتیجه به پایان برسد.

در نیمه دوم شاهد بازی آرام تری از دو تیم بودیم و یوونتوسی ها تلاش چندانی برای گلزنی انجام نمی دادند و اولینو تنها به ضد حملات چشم داشت و بیشتر در زمین خودی صاحب توپ و میدان بود.

حضور نفرات زیاد در محوطه ی جریمه ی اولینو باعث شده بود تا یووه نتواند برنامه های هجومی خود را پیاده کند و بازیکنان تیم سبز پوش همگی در نفش مدافع انجام وظیفه می کردند.

نکته ی جالب توجه در نیمه دوم حضور سیمونه په په بازیکن سرعتی یووه بعد از مدت ها غیبت در میدان بود که این موضوع باعث خوشحالی تیفوسی های تورین شد.

در نهایت بانوی پیر در یک شب آرام و بدون حضور ستارگان خود موفق شد تیم اولینو را شکست دهد و راهی مرحله ی بعدی بازی ها شود.

دانلود گل ها :

سباستین جووینکو
gio-coppa

مارتین کاسرس
caceres-coppa

فابیو کوالیارلا
https://www.mediafire.com/?f5i7eink1m17cis

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

بازگشت سیمونه مبارک...:)

دوری ۳۹۶ روزه؛ په‌په: کابوسم سرانجام تمام شد

pepe.jpg

سیمونه په په، هافبک ایتالیایی تیم فوتبال یوونتوس دیشب در برتری ۳-۰ تیمش مقابل آولینو فرصت حضور در زمین را پیدا کرد. آخرین بازی که په په در یووه انجام داده بود به تساوی ۰-۰ مقابل لاتزیو در نوامبر ۲۰۱۲ برمی‌گردد.

په په در مصاحبه پایان بازی گفت:

” مدت زمان زیادی طول کشید تا برگردم، اما خوشبختانه سرانجام این کابوس تمام شد. نیاز به تلاش بیشتر برای رسیدن به آمادگی کامل در سطح سایر هم تیمی‌هایم دارم. آدم احساسی نیستم. اما واقعاً وقتی شلوغی استادیوم را دوباره شنیدم، بسیار خوشحال شدم. باید از هواداران تشکر کنم، همچنین از خانواده ام و هم بازی‌هایم که من را در این مسیر حمایت کردند. “

1.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

آتالانتا – یوونتوس

1.png

هفته شانزدهم هفته پایانی پیش از تعطیلات کریستمس در سری آ است که پس از این بازی کالچو دو هفته تعطیل میشود، در این هفته پایانی یووه در برگامو راس ساعت ۱۷:۳۰ به مصاف تیم آبی و سیاه آتالانتا میرود.

یووه که تیم نخست سری آ است در صدد بردن تا اختلاف ۵ امتیازی خود را با رم حفظ کند اما اتالانتا رده سیزدهمی فقط میخواهد که خودش را از کمرکش جدول بالا بکشد.یووه بازی قبلی خود را با نتیجه۴-۰ از ساسولو برده است و اتالانتا در مقابل جنوا به مساوی بدون گل رسید.

نکته جالب توجه بازگشت کونته ، پادویین و پلوسو به آتالانتا است که زمانی در برگامو حضور داشتند.

جوزپه دی لوکا مربی اتالانتا از سیستم۴-۴-۱-۱ استفاده میکند و مطمئنا جرمن دنیس مهاجم نوک اتالانتا خطرناک ترین بازیکن این تیم است،بوفون اگر میخواهد همچنان به کلین شیت خود ادامه دهد باید از دنیس غافل نشود.

در مقابل یووه زخم خورده از لیگ قهرمانان شدیدا پیگیر سری آ است و فقط برد میخواهد ضمن این که یوونتوس توانسته ۸ بازی دروازه خود را بسته نگه دارد که نباید از کنار نام بزرگ بوفون گذشت،سوپر من افسانه ای بیانکونری ها ۷۳۰ دقیقه است که کلین شیت کرده است.

خوشبختانه پس از مدتها یووه هیچ محروم و مصدومی ندارد حتی په په ، جووینکو و ووچینیچ که مدت مدیدی بود مصدوم بودند میتوانند بازی کنند که خبر خوشحال کننده ای است اما هنوز پیرلو تنها غایب یووه است.

در نبود پیرلو مصدوم ، پوگبا در پست او بازی میکند.کونته در نبود پیرلو از پوگبایی استفاده میکند که پست اصلی او بازیسازی نیست اما حالا چشم ها به پوگبا دوخته شده و باید دید میتواند از پس این پست برآید؟
در پایان گفتنی است که شبکه ورزش این بازی را از ساعت۱۸:۳۰ پخش میکند.

ترکیب احتمالی دو تیم:

یوونتوس(۳-۵-۲):بوفون-بارزاگلی- بونوچی-کیلینی-لیخ-ویدال-پوگبا-مارکیزیزو-اساموا-توز-یورنته

اتالانتا(۴-۴-۱-۱-):کانسیگلی-اسکالونی-کانینی-لوچینی-بریویو-برینزا-کارمونا-سیگارینی-کونه-مورالز-دنیس

ووچینیچ هفتمین بار مرد سال فوتبال مونته نگرو شد

4.jpg

میرکو ووچینیچ ستاره مونته نگرویی یوونتوس برای هفتمین بار به عنوان برترین بازیکن سال فوتبال این کشور انتخاب شد.

ستاره بیانکونری در نظرسنجی انجام شده که از میان مربیان و کاپیتان های تیم های برتر مونته نگرو صورت گرفت بالاتر از استوان یووتیچ ستاره منچسترسیتی و دژان دامیانوویچ ستاره اف سی سئول قرار گرفت.

شایان ذکر است که ووچینیچ در هفت سال گذشته شش بار این عنوان را بدست آروده است.

توپچی های لندن آماده جذب یورنته در ژانویه

2.jpg

بر طبق گزارش اسپرت دیرکت نیوز، مسئولان پولدار آرسنال آماده پیشنهاد به ستاره این روزهای خط حمله یووه، فرناندو یورنته اسپانیایی شده اند تا هر طور شده او را به لندن بیاورند.

تئو والکات و لوکاس پودولسکی مهاجمان سرعتی قرمزها بیشتر فصل را مصدوم هستند از این رو ونگر مربی توپچی ها در فکر داشتن یک مهاجم نوک در کنار الیور ژیرو است که تا کنون نتوانسته مهاجمی جز یورنته را مد نظر قرار دهد.

آرسن ونگر بارها پیش از این که یورنته راهی تورین شود خواستار یورنته شده بود حتی با بالاتر از حقوقی که شیرشاه از بیانکونری ها در یافت میکند اما سرانجام ماروتا فرناندو را به یووه اضافه کرد.

اما نکته قابل یحث این است که یوونتوس از لیگ قهرمانان حذف شده است و این مورد میتواند انگیزه اصلی یورنته و ارسنالی ها برای پیشنهاد انتقال در نقل و انتقالات زمستانی باشند.

نبرد آرسنال و منچستریونایتد بر سر مارکیزیو

3.jpg
رسانه های ایتالیایی، از رقابت احتمالی دو تیم آرسنال و منچستر یونایتد بر سر خرید کلودیو مارکیزیو خبر می دهند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، روزنامه Il Sussidiario از احتمال ارائه پیشنهادات تیم های انگلیسی در هفته های آتی برای خرید مارکیزیو خبر داد.

شیاطین سرخ در طی سالیان اخیر، از علاقه شدید خود به خرید هافبک متعصب بیانکونری پرده برداری کرده بودند اما اشتیاق آرسنال به این بازیکن 27 ساله، به تازگی برملا شده است.

پس از تمدید قرارداد آرتورو ویدال و احتمال زیاد تمدید کردن پاول پوگبا و آندره آ پیرلو، موقعیت شاهزاده تورینی ها بیش از پیش در خطر افتاده است. این قضیه به حدی جدی است که دو تیم آرسنال و منچستر یونایتد، آماده ارائه پیشنهادات خود در همین فصل نقل و انتقالات زمستانی هستند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان این هدیه کریسمس یووه به هوادارانش ^_^

----------------

کریسمس با طعم صدرنشینی ( آتالانتا 1 - 4 یوونتوس )
live0052_25546_immagine_ts673_400.jpg

آخرین دیدار باشگاه یوونتوس در سال 2013 با برتری قاطع مقابل تیم آتالانتا به پایان رسید و بانوی پیر در یک نمایش دیدنی موفق شد با 4 گل حریف خود را شکست دهد و به تنهایی در صدر جدول قرار گیرد.

گل دقایق ابتدایی کارلوس توز برای یوونتوسی ها زیاد ماندگار نبود و بانوی پیر پس از هشت دیدار دروازه ی خود را توسط بازیکنان آتالانتا باز شده دید تا رکورد جیجی بوفون در همین جا به پایان برسد.

آنتونیو کونته سرمربی یووه تیم خود را با ترکیب بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیلینی - لختشتانینر - ویدال - پوگبا - مارکیزیو - آزاموا - توز - یورنته به میدان فرستاد.

کارلوس توز مهاجم آرژانتینی یوونتوس در ششمین دقیقه از بازی بر روی حرکت انفرادی و مانور میان مدافعان حریف موفق شد به زیبایی دروازه ی آتالانتا را باز کند و بانوی پیر خیلی زود به برتری رسید.

بعد از این گل یوونتوس تا اندازه ای بازی را از دست داد و اتالانتا سرعت زیادی به بازی داد تا بتواند از فضای خالی پشت مدافعان یووه استفاده کند و در یکی از این صحنه ها و بر روی اشتباه پوگبا، مهاجمان میزبان موفق شدند وارد محوطه ی جریمه ی یوونتوس شوند و دروازه ی جیجی بوفون بعد از هشت بازی گشوده شد.

در ادامه یوونتوس که سه امتیاز بازی را از دست رفته می دید تلاش بیشتری از خود نشان داد و به دنبال راهی برای رسیدن به دروازه ی حریف بود اما عملکرد ضعیف برخی از بازیکنان یووه این اجازه را به بانوی پیر نمی داد تا بتواند نمایش واقعی خود را نشان دهد.

در نهایت تلاش دو تیم در نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان رسید و باز شدن دروازه ی جیجی بوفون بعد از هشت بازی، نکته ی تلخ این نیمه برای طرفداران یووه به شمار می رفت.

در نیمه دوم یوونتوس همانند وفت اول خیلی زود توسط پول پوگبا ستاره ی فرانسوی خود به گل رسید تا برتری یووه خیلی زود در ابتدای نیمه دوم تثبیت شود.

نمایش یوونتوس بعد از گل برتری قابل تحسین بود و شاگردان کونته بازی بهتری را نسبت به نیمه اول به نمایش گذاشتند و در ادامه ی دیدار صاحب مطلق توپ و میدان بودند.

فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی یوونتوس با حرکتی دیدنی و فریب مدافع آتالانتا موفق شد به زیبایی دروازه ی میزبان مسابقه را باز کند و اختلاف یووه به دو گل رسید.

ارتورو ویدال ستاره شیلیایی یوونتوس گلزن بعدی بانوی پیر بود و او موفق شد با جاگیری بسیار خوب دروازه ی حریف را باز کند و بازی با همین نتیجه به سود یووه به پایان رسید.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

با یک برد خوب رفتیم تعطیلات: دی:goatee:

جدول تا پایان هفته 17

s a.png

_ بعد از چند سال در جدول گلزنان هم یک بازیکن داریم...

سری آ ایتالیا (تا پایان هفته هفدهم)

بهترین گلزنان: 1. جوزپه روسی (فیورنتینا – 14 گل)

2. کارلوس توز (یوونتوس – 11 گل)

3. رودریگو پالاسیو (اینترمیلان – 10 گل)

بهترین پاسورها: 1. الیسیو چرچی (تورینو – 7 پاس گل)، 2. ریکی آلوارز (اینترمیلان – 6 پاس گل) – فرانچسکو توتی (رم – 6 پاس گل) - لوکا تونی (هلاس ورونا – 6 پاس گل) - لوکا سیگارینی (آتالانتا – 6 پاس گل) - بورخا والرو (فیورنتینا – 6 پاس گل) – کوین استروتمن (رم – 6 پاس گل)

بوفون ششمین رکورددار بسته نگه داشتن دروازه در سری آ

buffon.png

اکنون تنها 5 دروازه بان از جیان لوییجی بوفون در سری آ رکورد بهتری در زمینه بسته نگه داشتن دروازه دارند.

جیان لوییجی بوفون پس از هشت کلین شیت متوالی، در دیدار مقابل آتالانتا توسط ماکسی مورالز دروازه اش را باز شده دید، تا رکوردش در عدد 745 متوقف شود.

اکنون او به صورت مشترک با لوکا مارکه جیانی دروازه بان سابق لاتزیو در رتبه ششم جدول بهترین دروازه بانان از لحاظ بسته نگه داشتن دروازه قرار گرفته است.

1. سباستیانو روسی (میلان): 929 دقیقه - فصل 94-1993

2. دین زوف (یوونتوس): 903 دقیقه - فصل 73-1972

3. دا پوتزو (جنوا) 791 دقیقه – فصل 64-1963

4. ایوان پلیتزولی (رم) 774 دقیقه – فصل 04-2003

5. پیناتو (آتالانتا) 757 دقیقه - فصل 97-1996

6. لوکا مارکه جیانی (لاتزیو) 745 دقیقه – فصل 98-1997

6. جیان لوییجی بوفون (یوونتوس) 745 دقیقه – فصل 14-2013

8. مورگان دی سانتیس (رم) دقیقه 744 – فصل 14-2013

9. رجیناتو (کالیاری) 712 دقیقه – فصل 67-1966

10. سمیر هاندانوویچ (اودینزه) 704 دقیقه - فصل 11-2010

یورنته: از حضور در یووه خوشحالم

1.jpg

فرناندو یورنته مهاجم ملی پوش باشگاه یوونتوس ایتالیا اذعان کرد پس از گذشت ۶ ماه از پیوستنش به یووه، از حضور در این باشگاه تورینی کاملا راضی است.

به گزارش football-italia، فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی بیانکونری ها که در ابتدای فصل با استفاده از قانون بوسمن از اتلتیکو بیلبائو به یوونتوس پیوست، پس از گلزنی در آخرین دیدار سال ۲۰۱۳ یوونتوس برابر آتالانتا، در صحبت با خبرنگاران اعلام کرد که از حضور در یووه کاملا راضی و خوشحال است.

"از حضور در یووه بسیار خوشحالم، اینجا همه بازیکنان برای یکدیگر کار می کنند و به همدیگر کمک می کنند تا تیم هر روز پیشرفت کند. بازی سختی برابر آتالانتا داشتیم، زیرا آنها به خصوص در برگامو تیم بسیار قدرتمندی هستند. اما ما توانستیم با اجرای برنامه های سرمربی با پیروزی از زمین خارج شویم. حالا می توانیم از تعطیلات کریسمس لذت ببریم و پس از آن برای دیدار حساس رو در رو برابر آاس رم آماده شویم."

گفتنی است یورنته تا بدین جای فصل موفق شده ۵ گل در سری آ برای بیانکونری ها به ثمر برساند.

ویدال: انتقام چمپیونز لیگ را از لیگ اروپا می‌گیریم

vidal.jpg

آرتورو ویدال، که ماه جاری قراردادش را با یوونتوس تا ژوئن ۲۰۱۷ تمدید کرد، از دلایل ماندنش در این تیم می‌گوید و می‌خواهد با این تیم به موفقیت‌‌های بزرگی برسد.

آرتورو ویدال شیلیایی در مصاحبه با روزنامه گاتزتا دلو اسپرت گفت:

"یوونتوس یکی از بهترین و قدرتمندترین تیم‌های دنیاست و بازی برای آن افتخار بزرگی است. وقتی که لباس این تیم را می‌پوشم، احساس عجیب و خاصی دارم. حذف از لیگ قهرمانان تلخ ترین اتفاق دوران فوتبالی من بود. ما تیم منسجمی برای فتح این رقابت‌ها داشتیم نه تیمی که در همان مرحله اول حذف شود. در مرحله گروهی ضعیف ظاهر شدیم و در فرم همیشگی خود ظاهر نشدیم."

ویدال در خصوص لیگ اروپا نیز گفت: "برگزاری فینال در تورین، یک انگیزه مضاعف برای فتح این رقابت‌هاست. هنوز هم بابت حذف از لیگ قهرمانان ناراحتم، انتقام چمپیونز لیگ را از لیگ اروپا می‌گیریم."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛ چند خبر...

آساموا بهترین بازیکن غنا شد

asa.jpg

کوادوو آساموا هافبک غنایی تیم فوتبال یوونتوس، از سوی کاربران وبسایت گل در کشور غنا به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ این کشور انتخاب شد.

کوادو آساموا در توئیتر خود در این باره توئیت کرد: "از خوانندگان گل در غنا به خاطر رای دادن به من به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ تشکر می‌کنم."

آساموا تابستان ۲۰۱۲ از تیم اودینزه به یوونتوس پیوست و نقش کلیدی در تیم کونته در موفقیت‌های اخیر داشته است.

توز: یوونتوس بسیار دیدنی و جذاب است

teve.jpg

مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال یوونتوس که تابستان گذشته به این تیم ملحق شد در این مدت در رقابت‌های سری‌آ 11 گل به ثمر رسانده است و پشت سر روسی در مکان دوم بهترین گلزنان این لیگ قرار گرفته است.

کارلوس توز آرژانتینی که در این فصل 24 بازی را در ترکیب یوونتوس تجربه کرده است در مصاحبه با روزنامه کوریره دلو اسپرت گفت:

" در تورین بسیار خوشحال هستم. اکنون مهم ترین مسئله این است که کمی استراحت کنیم و خود را برای دیدار با رم آماده کنیم. می‌خواهیم به روند صدرنشینی خود ادامه دهیم. می‌دانیم که این یوونتوس خیلی قدرتمند تر از یوونتوسی است که دو فصل اخیر دو اسکودتو را کسب کرده است. از بودن در اینجا بسیار خوشحالم، چرا که این تیم بسیار دیدنی و جذاب است ."

یوونتوس با پنج امتیاز اختلاف نسبت به رم رده دومی در صدر جدول قرار دارد و 15 دی ماه در نخستین دیدار سال نو میلادی میزبان جالوروسی خواهد بود.

ویدال: بازی بسیار مهمی پیش رو خواهیم داشت

vidal.jpg
هافبک شیلیایی تیم فوتبال یوونتوس، آرتورو ویدال که سال میلادی موفقی را با تیم یوونتوس پشت سرگذاشته است، می‌گوید آن‌ها بعد از استراحت کریسمس، تمرکزشان بر روی دیدار ۵ ژانویه مقابل رم خواهد بود.

بیانکونری آخرین بازی خود را در سال ۲۰۱۳، با پیروزی ۴-۱ مقابل آتالانتا پشت سرگذاشت و اکنون با ۴۶ امتیاز و ۵ امتیاز بالاتر از تیم آاس رم در صدر جدول جای گرفته است. ویدال در مصاحبه با Las Ultimas Noticias گفت:
” کریسمس بسیار خوبی است، تنها کمی استراحت می‌خواهیم تا برای دیدار ۵ ژانویه مقابل تیم رم که دیدار بسیار مهمی است آماده باشیم. ما هنوز هم جلوتر از رم قرار داریم و با پیروزی مقابل آتالانتا برتری خود بر رم را همچنان حفظ کردیم. وقتی به ایتالیا آمدم، تیم را برای قهرمانی بسیار مجهز و آماده دیدم و موفق شدیم دو بار اسکودتو را پیاپی فتح کنیم. البته که از بودن در این گروه خوشحال هستم.”

دو تیم یوونتوس و آاس رم، ۱۵ دی ماه در استادیوم یوونتوس به مصاف هم خواهند رفت.

ماروتا: هدف یوونتوس قهرمانی در لیگ اروپاست

juve.jpg

پپه ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس می گوید که قهرمانی در لیگ اروپا یکی از اهداف باشگاه یوونتوس است.

به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، بانوی پیر پس از شکست 1-0 مقابل گالاتاسارای از صعود به دور بعد لیگ قهرمانان بازماند و راهی لیگ اروپا شد.

ماروتا گفت: "این واقعیت که فینال لیگ اروپا در ورزشگاه یوونتوس در تورین برگزار خواهد شد، سبب می شود که ما حداکثر فشار را برای فتح آن انجام دهیم. ما به تلخی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدیم، اما هرگز نباید به بازی گذشته با این همه بازی پیش رو فکر کنیم."

یوونتوس در دور بعدی لیگ اروپا به مصاف ترابوزان اسپور ترکیه خواهد رفت.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب چند خبر از یووه , سعی کردم خبرهای نقل و انتقالات که اکثرا شایعه هستند رو پوشش ندهم که با این وجود پست طولانی شد که از همینجا برای طولانی بودن پست معذرت خواهی می کنم :happy:
-------------------

بوفـون از دروازه بانی می گوید
C_3_Media_1796668_immagine_ts673_400.jpg

کاپیتان یوونتوس ، در مصاحبه ای خواندنی با روزنامه کوریره دلو اسپرت از شرایط خود و همچنین موضوعات مربوط به دروازه بانی صحبت می کند .

" به نظرم واقعاً شناختِ درستی از پُستِ دروازبانی وجود ندارد . نظرها و قضاوت هایی را می خوانم و می شنوم که عصبانی کننده یا خنده برانگیز هستند ، طوری که از خواب بیدار می شوی ! محوطه ی زیادی جلوی یک دروازبان وجود دارد که به اندازه ی یک خانه ی بزرگ است "

" زمانی که نوشته می شود یا گفته می شود که دروازبانی در خروج از دروازه اشتباه کرد ، باید فهمید و توضیح داد که چرا اینطور شد ، در غیرِ این صورت خواننده ی مطلب را تحتِ نفوذِ خود در می آورد و اطلاع رسانی به درستی انجام نگرفته است "

چگونه باید این موضوع را بهبود بخشید ؟

" شاید با ترتیب دادنِ یک دوره ی آموزشی . با انتقاد می توان بعضی از شکل های فکر کردن و قضاوت کردن را تغییر داد . همانطور که از ما خواسته می شود کمترین اشتباهات را داشته باشیم ، به همین صورت باید از اهل ِ فن(اشاره به کارشناس های حرفه ای در فوتبال) خواسته شود "

" به نظرِ من باید خود را ملزم به درک و شناختِ موضوعات از عمق کنیم . دروازبانی پستی است که قضاوت کردن درباره ی آن خیلی سخت است . حتی مربیان و مدیرانی هستند که چیز ِ کمی یا اصلاً هیچی از دروازبانی نمی دانند ، و واقعاً نادان به نظر می آیند "

" برعکس ، زمانی که صحبت کردنِ مارکه جانی را از یک دروازبان یا یک سِیو یا گل ِ بدی که یک دروازبان دریافت کرده است را می شنوم طوفانی در قلبِ من به را می افتد "

نقش ِ دروازبانی از نظر تکنیکی تغییر کرده است ؟

" قطعاً تغییر کرده است،اما بحثِ مهمتر روی بخش جوانان است که وقتِ کمی برای تکنیکِ یک دروازبان صرف می شود ، به دلیل این که خواسته ها عوض شده است . امروزه وقت بیشتری برای پاه ها گذاشته می شود تا دست ها "

" در این سال ها سختیِ پُستِ دروازبانی بیشتر شده است و نگرانی های بیشتری وجود دارند . به نظرِ من بهتر است که دوباره تمرکز روی بخشِ تکنیکی گذاشته شود ، به دلیل این که امروزه دروازبانان توپ را بیشتر دفع می کنند ، که این به دلیل ِ متفاوت بودنِ توپ ها و همچنین کمی به دلیل ِ کم کاری از سوی مربیانِ بخش ِ جوانان است "

توپ ها غیر قابل کنترل هستند ؟

" مواد به کار رفته در توپ ها تغییر کرده اند و مثل گذشته نیستند . در مسیر بی ثبات و متزلزل هستند . امروزه بازیکنانِ بزرگ حتی سعی می کنند از فاصله ی 35 متری شوت کنند ، به دلیل ِ این که آنها می دانند که با توپ های جدید می توان چنین کاری را انجام داد . چنین چیزی 10 سالِ پیش غیر ممکن بود "

درباره ی قانونِ محدودیتِ خروج دروازبان از دروازه ؟

" این یک قانونِ غیر ِ انسانی است . قصدِ آنها از گذاشتن این قانون افزایش ِ تعدادِ گل ها بوده است. منظور آنها زیباتر کردنِ بازی بوده است اما برعکس است ، به دلیل این که امکانِ یک ژستِ تکنیکیِ زیبا مثل ِ خروج به صورتِ زمینی را از دروازبان می گیرد "

" در 10 سالِ اولِ دورانِ بازیگری خود یکی از دروازبان های موفق در این چنین خروج هایی در نظر گرفته می شدم ، برای زمان و سبکی که با آن توپ را از پاهای مهاجم می گرفتم . دیگر این کار را نمی کنم ، دیگر از دروازه خارج نمی شوم و این کار خطرِ زیادی دارد "

" محدود کردنِ یک دروازبان کار ِ درستی نیست . همچنین ، به این شکل زیبا کردنِ فوتبال مضحک است ؛ زیرا اگر دروازبانی در 10 دقیقه ی اولِ بازی اخراج شود و تیم ِ حریف به وسیله ی پنالتی به گل برسد ، بعد ممکن است فقط به دفاع کردن روی بیاورد ، و با چنین سبکی بازی بسیار زشت می شود "

یک راهِ حل ؟

" برای حل ِ این مشکل وقت گذاشته شود ، به عنوانِ مثال قانونِ دادنِ کارتِ قرمز تغییر کند ؛ در 70 دقیقه ی ابتدایی بازی فقط کارتِ زرد وجود داشته باشد و در 20 دقیقه ی پایانی امکانِ دادنِ کارتِ قرمز وجود داشته باشد "

درباره ی ضرباتِ آزاد ؟

" اگر در سری آ بازی نمی کردم ، اگر بوفون نبودم و اگر همیشه اینقدر تحتِ نظر نبودم ، دیواره ی دفاعی ِ مقابلِ ضرباتِ آزاد را بر می داشتم . متاسفانه اگر این را بگویم ، احتمالاً می گویند که او گزافه گو است "

درباره ی پنالتی ها ؟

" بعد از برگشتن از جام کنفدراسیون ها در یک مقاله انتقادهای زیادی از خودم خواندم ، می گفتند که بوفون پنالتی گیر نیست . میل ِ زیادی برای اثباتِ این ندارم . اگر مهاجمی پنالتی را خوب بزند نمی توان آن پنالتی را دفع کرد ، ما فقط محدود به بررسی و مطالعه ی حریف هستیم "

N'Kono ، بُتِ تو ؟

" اولین ژستی از او که من را فریفته کرد نحوه ی دفعِ توپِ او با مُشت بود ، برای همین بُتِ من بود ، حتی موفق می شد توپ را 30 یا 40 متر دور کند "

بهترین دروازبانانی که دیده ای ؟

" بهترین دروازبانانی که از سالِ 93 تا به امروز دیده ام،مارکه جانی ، پروتزی ، پالیوکا ، تولدو و آنتونیولی هستند "

سبکی که آنچلوتی به کاسیاس بازی می دهد را می پسندید . (فقط در لیگ قهرمانان به او بازی می دهد) ؟

"نه "

آینده ؟

" من برای هر کاری آماده ام ، هرگز به کسی حسادت نداشته ام و از زندگیم بسیار راضی هستم . اگر بعد از جام جهانی هنوز من را مفید بدانند ، با میل ادامه خواهم داد ، در غیر این صورت مشکلی وجود ندارد ، هر چند که تاریخ با اعداد و ارقام نوشته می شود و با عشق برای این لباس "

" تیم ترجمه انجمن یوونتوس "

کونته برنده است و باید مثل ِ کونته باشید
juventus_sassuolo_65_32011_immagine_ts673_400.jpg

توز که این روزها در یوونتوس همه کار می کند و حتی امید زیادی برای آقای گلی سری آ دارد ، در مصاحبه ای با روزنامه با کوریره دلا سرا درباره شرایط خود و رقابت در ایتالیا گفت :

" فکر نمی کردم که اینقدر سریع در قلبِ هواداران جا پیدا کنم . همیشه برای نمایشِ صد در صد به سختی تلاش می کنم . دارم خوب عمل می کنم و باید همین طور ادامه بدهم . مدت ها بود که موفق به زدنِ سه گل در یک بازی نشده بودم یا حتی دو گل "

سری آ و کونته ؟

" سخت است ، دیدنِ بازی ها از تلویزیون متفاوت با بازی کردنِ آن است . سری آ آسان به نظر می آید ، اما در حقیقت خیلی سخت است . همه ی تیم ها برابرِ یوونتوس با قدرت بازی می کنند و برای آنها بازی کردن با یوونتوس هرگز یک بازیِ معمولی نیست "

" جا افتادنم در این تیم کارِ سختی نبود ، زیرا این تیم داخل و خارج از زمین یک تیمِ واقعی است .غذاهای ایتالیایی من را تحت تاثیر قرار داده اند و هر کجا که می روی خوب می خوری . این کشور را خیلی دوست دارم ، احساس می کنم در خانه هستم و این مسئله ی مهمی برای یک بازیکن است "

" کونته یک "برنده" است . و اگر کسی می خواهد برنده شود باید به سخت کار کردن عادت کند و مثل ِ کونته شود ؛ گذاشتن ِ حداکثرِ تلاش برای به دست آورنِ پیروزی "

پوگبا و پیرلو ؟

"پیرلو در تیم ، اربابِ توپ است ... او را در تمرین نگاه می کنم ، او یک بازیکن استثنائی است . پوگبا خیلی من را شگفت زده کرده است . او خیلی می خواهد رُشد کند و این فقط به خودِ او بستگی دارد "

لیگ قهرمانان ؟

" برای همه ضربه ی سختی بود . این احساس دو یا سه روز طول کشید . ناراحت کننده است ، اما در بازی های اولِ مرحله ی گروهی خوب نبودیم . شکست خورده بودن در لیگ قهرمانان خواب را از من نمی گیرد . لیگِ اروپا یکی از اهدافِ ما است . معتقدم اتفاق افتادنِ هر چیزی دلیلی دارد. چیزی که در ترکیه اتفاق افتاد ؛ برف، تکرار ِ بازی، زمینی نامساعد ، چیزِ طبیعی ای نیست و در آینده دلیلی خواهد داشت "

آینده ؟

" 9 سال است که از آرژانتین و خانواده ام دور هستم . این آسان نیست ، زمان می گذرد و پدر و مادر من پیر می شوند . این ها چیزهایی هستند که روی آنها فکر می کنم . خوشبختانه نیازی به پول ندارم و از این رو بیشتر به کمبودهای دیگر فکر می کنم "

" من زندگی کردن در بدبختی را تجربه کرده ام و اکنون از زندگی ای که دارم خوشحال هستم . پول چیزی را برای من تغییر نداده است ، البته چیز ِ مهمی است . اما خوشحالی نیست . اگر زمان باز می گشت دوباره همان کارهایی که کردم را می کردم . اصلاً پشیمان نیستم . بله ، من اشتباه کرده ام ، و از اشتباهات درس گرفته ام . اما بدونِ پشیمانی "

تو ، بازیکن ِ محبوبِ مردم آرژانتین ؟

" این مهم است . مردم ِ فقیر خود را با من یکی می دانند ، که این مسئله ی بسیار زیبایی است . یک سُفره خانه به نام من در آرژانتین است که در آنجا به بچه ها غذا می دهیم و به آنها کمک می کنیم "

شُهرت و نوشته ی تو در توئیتر درباره ی یوورنته ؟

" من عصبانی شدم ، به دلیل ِ این که در حالِ گذراندنِ لحظاتِ خوبی بودیم و بعضی ها همیشه سعی می کنند که من را گرفتارمشکلاتی با بازیکنانِ دیگر کنند . من مشهور به ایجاد کشمکش و زد و خورد در تیم هستم ، اما این واقعیت ندارد . فرناندو را هر روز در تمرین می بینم ، بنابراین چیزِ شگفت آوری وجود ندارد . اما هر دو می توانیم بهتر عمل کنیم و هنوز مدتِ کمی است که در کنارِ هم بازی می کنیم "

رُقبای یوونتوس ؟

" در بازی با رُم سری آ تمام نمی شود . در ایتالیا تا دو یا سه هفته ی پایانی تیمی به قهرمانی نمی رسد . مدت ها است که بازی های میلان را دنبال می کنم و برای کسی که بازی های آن را دنبال می کند وضعیت اکنونِ آن شگفت آور نیست . میلان و اینتر سال ها است که بازیکنانِ مهمی برای قدرت دادن به تیم نمی خرند . بدونِ داشتنِ یک تیم ِ قوی خوب کار کردن در لیگ سخت است "

" تیم ترجمه انجمن یوونتوس "

تلاش تا حـد مرگ !
hi-res-185481492-fernando-llorente-of-juventus-in-action-during-the_crop_north.jpg

فرناندو یورنته ، مهاجم یوونتوس پس از گذراندن دورانی سخت با یووه اکنون مورد توجه کونته قرار گرفته و مربی یووه اطمینان زیادی به زوج او و توز دارد .

در ادامه مصاحبه بازیکن اسپانیایی یووه را می خوانید .

" من الان یک مرد خوشحالم . آمدن به اینجا بهترین تصمیمی بود که ن می توانست بگیرم . در نهایت احساس بازیکنی که همیشه دوست داشت باشم را دارم "

چرا ابتدا آمدن شما به یوونتوس با شک و تردید همراه بود و درست به نظر نمی رسید ؟

" این در اردوی امریکا بود ، دوران سختی را گذراندم زیرا متوجه نمی شدم که چه چیزی در حال اتفاق افتادن است . اما سپس اردو در چارلیتون خوب بود . اما بعد از اون من باید سخت کار می کردم و وظایف سنگینی داشتم . و من هم احساس خستگی می کردم و البته به این عادت کرده بودم "

" خستگی روحی و جسمی . این من را به شک و تردید انداخت . من هرگز خودم را نشناختم و در واقع آن بازیکن من نبودم "

کونته چه گفت ؟

" نگران نباش و کار کن . زمان تو هم فرا خواهد رسید "

" پنج ماه بعد من بازیکنی شدم که بودم. من از بازی هایی که فرصت بازی پیدا کردم خودم را پیدا کردم . من با این تیم پس از کارهای زیاد ِ فیزیکی و تاکتیکی حالا خیلی خوشحالم . و من یک شخص ِ خوشحالم . آمدن به یوونتوس بهترین تصمیم بود "

" می توانم قدرتمندتر از آن چیزی که بودم بشوم ، کجا و در چه پستی را نمی دانم اما من و تیم می دانیم که ما می توانیم رشد کنیم گ

" گل زنی مهم است ، این اعتماد به نفس ِشما را بیشتر می کند و به پیشرفت تو کمک می کند . اما این درست است که من خیلی حسس هستم و می خواهم که همراه تیم بازی کنم . اما اگر من بهتر از خودم را ببینم توپ را رها می کنم و کنار می روم "

وقتی عصبانی شوی چه می شود ؟

" فقط چند بار اتفاق افتاده . و آن ها می گویند زمانی که این اتفاق می افتد بهتر بازی می کنم ! در واقع در زمین این یکی از چیزهایی است که من باید در آن بهتر بشوم و رشد کنم "

" من در یوونتوس جورجو کیلینی را بسیار تحسین می کنم . او همیشه دقت و توجه دارد ، و هرگز او را در خارج از بازی و بی تمرکز ندیدم . تنها نگاه کنید که او چگونه آموزش می بیند . میل و علاقه او که هر روز با حرارت و گرمی زیاد وجود دارد و این چیزی است که شما آن را نمی بینید "

فصل و اوضاع من چگونه تغییر کرد ؟

" این هدف من نبود ، اما اعتماد سرمربی به من باعث این شد که بتوانم هر بازی به میدان بروم و آن چیزی بود که باعث پیشرفت من شد "

نامزدت ، ماری ؟

" او اکنون در مادرید است و در حال کارآموزی در بیمارستان بسر می برد . اما در کریسمس در اینجا خواهد بود . ما 10 سال است که با هم هستیم و من بسیار خوشحال هستم "

" او اصلاً از فوتبال خوشش نمی آمد ، اما حالا ، پس از سالها ، همه ی بازی ها را می بیند "

حسادت ؟

" نه زیاد . اما بالاخره همه خانوم ها کمی دچارش هستند . اما من ؟ نه . چون دلیلی برای حسود بودن نمی بینم . من زمانی که یازده سالم بود در اتلتیک بودم و خوشبختانه همیشه از همه بالاتر بودم "

بیشتر بازی با سر ِ شما خوب است یا پا ؟

" من در طول دوران حرفه ای خود در هوا بهتر توانستم از استعدادهایم استفاده کنم. من مربی های خوبی داشتم ، مانند اسماعیل اورزایز . و این یک کیفیت متمایز است که می توانم در هوا از قابلیت هایم استفاده کنم "

سر زنی بیشتر در گل زدن مهم است یا فکر کردن ؟

" شما باید در جای مناسب باشید برای گل زدن "

در سن 11 سالگی به بیلبائو رفتی که 80 کیلومتر از خانه دور بود . و این خیلی سخت بود ؟

" بله . حتی سخت تر از آنچه که بتوانید درک کنید "

بـُت دوران کودکیت ؟

" من در زمان تیم ِ رویایی بارسلونا ی کرایوف بزرگ شدم . میشل لادروپ ، رونالدو ، روماریو ، استویچکوف . بله این همیشه مهم است که از دیگران یاد بگیرید . بخصوص کسانی که مثل ِ من بلند قامت هستند "

از بازیکنایی که در پستی مثل تو بازی می کنند سعی می کنی یاد بگیری ؟

" بله ، همیشه مهمه یاد گرفتن از دیگران . مخصوصاً آن هایی که در قد و قامت شبیه من هستند . مثلا ؟ ایبراهیموویچ "

بازی در کنار توز ؟

" من شخصیت او را دوست دارم ، او یک جنگجو است . مدافعین کمی هستند که می توانند مقابل او خوب دفاع کنند و توپ را بازگردانند . او بسیار با استعداد است و به خوبی مدافعین را دور می زند "

اسکودتو ، لیگ اروپا ، کوپا ایتالیا .. یوونتوس می تواند همه این ها را برنده شود ؟

" ما فقط به این فکر می کنیم و برای این هدف باید در هربازی تا حد مرگ تلاش کنیم و جلو برویم "

باید به بردن ادامه دهیـم
C_3_Media_1790746_immagine_ts673_400.jpg

کوادو آزاموا ، هافبک غنایی یوونتوس که در یووه و در سمت ِ چپ بازی های خوبی به نمایش می گذارد و در چند بازی آخر ِ یووه جز بازیکنان ِ خوب بیانکونری بوده موفق به دریافت ِ عنوان ِ بهترین بازیکن غنا در سال ِ 2013 شد .

" بردنِ این عنوان فوق العاده هست ! بازیکن های دیگری هم در این لیست بودند که برای من قابل احترام هستند و در باشگاه های خود عملکرد خوبی دارند . برای همین قدردانی می کنم از اینکه من را برای این عنوان انتخاب کردند . این عنوانِ بزرگی است و به من شجاعتِ بیشتری برای عملکردِ بهتر می دهد ؛ زیرا این عنوان بیان کننده ی این است که من برای غنایی ها مهم هستم "

" امسال ، سالِ فوق العاده ای برای من بود و حذف از لیگ قهرمانان تنها چیزی بود که خوب پیش نرفت . در سری آ ، برعکس ، فصل قبل موفق شدیم سری آ و سوپرکاپ را ببریم . اکنون باید تمرکزمان روی لیگِ اروپا باشد ، زیرا اکنون لیگِ اروپا ، هدفِ اروپایی ای است که می توانیم به آن برسیم "

خط هافبک یا بازی در کناره ی زمین ؟

" من از بازی کردن در هر دو پست خوشحال هستم . توانایی بازی کردن در پُست های بیشتر به نفع بازیکن و همچنین تیم است من برای انجام دادن هر کاری که به نفعِ یوونتوس باشد آماده ام "

اسکودتوی سوم ؟

" فقط به خودِ ما بستگی خواهد داشت و باید همین گونه به بردنِ بازی ها ادامه بدهیم . نباید به آنچه که تیم های دیگر می کنند توجه کنی م. سالِ 2014 ، سالِ سختی خواهد بود ؛ زیرا می دانیم که بردنِ سه اسکودتوی متوالی کار ِ آسانی نیست . رُم و ناپولی عملکردِ خوبی دارند و برای همین باید در هر بازی تمرکز بالایی داشته باشیم و در نهایت خواهیم دید که چه تیمی فاتح ِ جام خواهد بود "

بازگشتی فوق العاده داشتم ; باید اسکودتو را لمـس کنیم
Juventus-Chelsea-CL-Barzagli-header-500x333.jpg

آندره بارتزالی مدافع ملی پوش یوونتوس که در فصل جاری جز بازیکنان اصلی و مهم یوونتوس بوده درباره سالی که در یوونتوس گذراند و برنامه خود و یووه در سال 2014 میلادی می گوید .

سال 2013 تمام شد . به نظرت چطور بود ؟

" در کل سال خوبی بود . من با یوونتوس روند خوبی را ادامه دادم ، در تیم ملی فرصت بازی پیدا کردم و پیروزی های زیادی را در یووه کسب کردیم . فکر می کنم که تنها اگر همچنان در لیگ قهرمانان اروپا بودیم برای ما بهتر بود "

" در سالی که در روزهای پایانی آن قرار داریم نشان دادیم که یوونتوس بازگشته و نتیجه ای که در طول ی 2 سال قبل رقم خورد ، به هیچ وجه اتفاقی نبوده . ما می دانیم که هدف بالایی داریم و باید از این هم بهتر باشیم "

" من از بودن در یوونتوس احساس رضایت دارم . من در وُلفسبورگ بازی کردم . در لیگ آلمان هم فشردگی بالا است و تیم ها بسیار قدرتی بازی می کنند ، اما از اینکه به یووه آمدم خوشحال هستم زیرا این بازگشت به ایتالیا بازگشتی فوق العاده برای من بود "

3 دفاع که بازی های زیادی در کنار هم انجام دادند .

" درست است . بازی هایی که واقعا با سختی پشت ِ سر گذاشته شده اما خوشبختانه در بیشتر آن ها برنده بودیم . من ، جورجو ، لئوناردو در کنار هم بازی راحتی را انجام می دهیم و شاید این نقطه مثبت و مهم موفقیت های ما است "

بقیه مدافعین ؟

" البته . کاسرس ، اوگبونا و حتی پلوزو . خوبی بازیکنان یوونتوس در این است که انعطاف دارند و می توانند در چندین پست بازی کنند . آن ها هم هر بازی که به میدان رفته اند خوب بودند و باعث ی غرور شدند "

شاید فریادهای کونته دلیل انعطاف پذیری بازیکنان یووه باشد ؟

" ممکن است ( می خندد ) ! اما گذشته از شوخی ، بازیکان یوونتوس خود را در موقعیت ها متفاوت پیدا کرده اند و عملکرد خوبی داشته اند . فریادهای کونته هم در پیشرفت ِ ما و مصمم تر شدن ِ ما نقش دارد "

" نمی توان نادیده گرفت که کونته 13 سال در یوونتوس بازی کرده ، او ه خوبی می داند که اصل و ذات باشگاه یوونتوس بر اساس ِ تلاش و جنگندگی است و باید همیشه در این تیم پیروز بود "

در سال ی جدید با رُم بازی دارید . نزدیک ترین تعقیب کنده ؟

" بله . اما شاید زود باشد که از تعیین قهرمان حرف بزنیم . می دانیم که م و رم اختلافی خوب با سایر ِ تیم ها داریم و برتری ما مقابل رُم یعنی اختلاف ِ 8 امتیازی با این تیم . اما فکر کردن به این ها نمی تواند برای ما قهرمانی را به ارمغان بیاورد "

" فکر می کنم تا زمانی که ما و آنتونیو کونته اسکودتو را لمس نکردیم نمی توانیم از تلاش دست برداریم . باید به راهی که در آن هستیم ادامه دهیم "

لیگ اروپا و فینالی که در زمین یوونتوس خواهد بود ؟

" بله . اما تضمینی نیست که ما در لیگ اروپا به سادگی پیش برویم . بازی ها را باید جدی بگیریم و اگر به فکر برپایی جشن در ورزشگاه خودی هستیم نباید چیزی را دست ِ کم بگیریم "

27 دسامبر ؛ بوبو گل 63 ساله شد !
46594065411594769280.jpg

روبرتو بتگا مهاجم ایتالیایی و سابق یوونتوس امروز 63 ساله شد .

او همواره یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس بود و در دوران اوج خود یکی از بهترین گلزنان در کشورش بود و در 15 سال حضور خود در یووه موفقیت های بزرگ داخلی ای به همراه یووه به دست آورد که او را تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ این باشگاه کرد.

بتگا در 27 دسامبر سال 1950 در تورین به دنیا آمد . او بازیکنی بود که به واسطه ی هوش بالای خود در زمان خود یکی از ترسناکترین مهاجمان فوتبال ایتالیا و جهان بود

بتگا در سال 1961 و در یازده سالگی با پیوستن به تیم های پایه ی یوونتوس به عنوان هافبک، زندگی بیانکونری خود را آغاز کرد و پس از طی دوران رشد در تیم پریماورای یووه در فصل 1968-69 به تیم اصلی راه یافت .

اما اولین فصل حضور او در یووه با نیمکت نشینی همراه بود تا اینکه پس از یک فصل نیمکت نشینی در تیم اصلی یووه در فصل 69-70 و در 19 سالگی بصورت قرضی به تیم وارسه در سری B پیوست.

بتگا در یک فصل حضور خود در تیم وارسه تحت مربیگری نیلز لیدهولم مربی سوئدی این تیم در 30 بازی به میدان رفت و موفق به زدن 13 گل در رقابت های سری ب شد و این تیم را در رسیدن به سری آ یاری رساند.

سپس دوباره به یوونتوس فراخوانده شد . اولین حضور او در تیم اصلی یوونتوس در پاییز سال 1970 بود که سرآغازی بود بر یک دهه موفقیت های بزرگ به همراه تیم شهر زادگاهش.

او اولین بازی خود را در سری آ در 27 سپتامبر سال 1970 و در مقابل کاتانیا انجام داد.یوونتوس آن بازی را با نتیجه ی یک بر صفر به سود خود به پایان برد و زننده ی گل برتری یووه در آن بازی هم کسی نبود جز بتگا .

بتگا در این فصل به همراه یوونتوس در 28 بازی در سری آ به میدان رفت و موفق به زدن 13 گل شد و در مجموع کل بازیهای یووه اعم از رقابت های اروپایی و کوپا ایتالیا و دوستانه در این فصل 46 بار به میدان رفت و موفق شد 22 بار دروازه ی حریفان را باز کند . یووه در آن فصل مقامی بهتر از چهارمی بدست نیاورد .

بتگا در فصل 72-73 به همراه یووه دومین اسکودتوی خود را هم بدست آورد . او در این فصل در تمام رقابت ها 43 بار با لباس یووه به میدان رفت و در مجموع 11 بار موفق به گشودن دروازه ی حریفان شد.

در طی دو فصل پیاپی 73-74 و 74-75 بتگا فروغ چندانی در گلزنی نداشت و در هر یک از این دو فصل در تمام بازیها تنها موفق شد 10 بار دروازه ی حریفان را باز کند و در حالی 20 گل در طول این دو فصل به ثمر رساند که در مجموع 79 بازی برای یووه انجام داد.
البته در فصل 74-75 یووه با 18 پیروزی و 7 تساوی و 5 باخت به همراه بته گا باز هم مقام قهرمانی لیگ ایتالیا را بدست آورد و بتگا زننده ی تنها 6 گل یووه در این فصل از سری آ بود.

در طول فصل 75-76 بتگا 36 بار در مجموع رقابت ها با پیراهن یووه به میدان رفت و موفق شد 18 بار با لباس یووه گلزنی کند که 15 تای ان در قالب رقابت های لیگ و در 29 بازی بود.

فصل 76-77 مصادف بود با چهارمین اسکودتوی بتگا. این فصل در شرایطی آغاز شد که پیترو آناستازی زوج بتگا در خط حمله در تابستان سال 76 به تیم اینتر پیوست و بتگا مرد اول خط حمله ی یووه لقب گرفت.
بتگا در این فصل به همراه یووه و با مربیگری جیووانی تراپاتونی در حالیکه به عنوان مرد اول خط حمله ی یووه شناخته میشد در 30 بازی در لیگ به میدان رفت و موفق شد 17 بار دروازه ی حریفان را باز کند.این بهترین عملکرد او از لحاظ آماری در رقابت های یک فصل از سری آ بود.

در طی دو فصل 77-78 و 78-79 بتگا در مجموع 60 بار در سری آ برای یووه به میدان رفت و موفق شد در مجموع 20 گل به ثمر برساند.ضمن اینکه در فصل 77-78 پنجمین اسکودتو خود را نیز به همراه یووه بدست آورد.

بتگا از فصل 79-80 تا آخرین فصل حضور خود در یووه یعنی 82-83 در مجموع 87 بار در سری آ به میدان رفت و در مجموع 32 گل برای یووه به ثمر رساند.

بنابراین او به همراه یووه 326 بار در سری آ به میدان رفت و موفق به زدن 129 گل در این رقابت ها شد و در مجموع دوران فوتبال خود در تمام رقابت های ملی و باشگاهی 490 بار به میدان رفت که ماحصل آن به ثمر رساندن 179 گل بود.

او دو سال آخر فوتبال خود را در تیم تورنتو بلیزارد در لیگ NASL گذراند و در سال 1984 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

تیم ملی ایتالیا

در سال 1981 در حالیکه خود را برای ***** تیم در جام جهانی 1982 آماده میکرد در رقابت های جام قهرمانان اروپا در برخوردی که با دروازه بان تیم اندرلخت بلژیک داشت دچار مصدومیت شدیدی شد و از ناحیه ی لیگامنت زانو به شدت آسیب دید و در حالیکه ایتالیا در رقابت های 1982 قهرمان جهان شد او در حسرت رسیدن به قله ی فوتبال دنیا ماند.

او در مجموع 42 بار با لباس تیم ملی ایتالیا به میدان رفت و موفق ه زدن 19 گل در بازیهای ملی شد.

افتخارات

بتگا در دوران ورزشی خود 7 اسکودتو در سالهای 71-72 و 72-73 و 74-75 و 76-77 و 77-78 و 80-81 و 81-82 به همراه یووه بدست آورد.

دو قهرمانی کوپا ایتالیا در سالهای 78-79 و 82-83 و یک قهرمانی در جام یوفا در سال 76-77 نیز در کارنامه ی افتخارات او به چشم میخورد.

بتگا در مجموع 490 بار در رقابت های مختلف برای یووه به میدان رفت و در کل این بازیها 179 بار با لباس یووه موفق به گلزنی شد.

ضمن اینکه در کارنامه ی او 30 بازی با تیم وارسه با 13 گل و 42 بازی با تیم تورنتو بلیزارد با 19 گل هم به چشم می خورد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
پست دوم خبری :D
--------------

شکارچی توپ ها هسـتم ; بازی برای یوونتوس افتـخار اسـت
1387902341_057.jpg

آرتورو ویدال ستاره شیلیایی تیم یوونتوس ایتالیا در مصاحبه ای مفصل با روزنامه گاتـزا دلو اسپورت از شرایط خود در تیم تورینی و از آینده ورزشی می گوید .

" در کودکی سختی های زیادی کشیدم . خیلی ناراحت بودم ؛ زمانی که 5 سال داشتم پدرم ما را ترک کرد و کمبود او را احساس می کردم . چیزِ زیادی برای خوردن وجود نداشت و مشکلاتِ زیادی وجود داشتند و همیشه یک اخم روی صورت من دیده می شد "

" یک روز به خود آمدم و دیدم که نمی توان اینطور به زندگی ادامه داد و از آن موقع شروع کردم به خندیدن ؛ که این مسئله ی مهمی است . این سبک زندگی کردنِ من است و لبخند همیشه به تو کمک می کند "

" نمی دانم چرا پدرم ما را ترک کرد و هرگز این را از او نپرسیده ام. در شیلی زندگی کردن بدونِ پول خیلی سخت است . در کودکی نهایت تلاشم را برای کمک به خواهر و برادرانم انجام دادم و از انجام دادن آن خوشحال بودم "

" اکنون برای جبرانِ آن برای دیدنِ من به تورین می آیند و همیشه یکی از اعضای خانواده ام اینجا در خانه ی من است . مادرم نقش بسیار تعیین کننده ای برای ما داشت . همه چیز را به ما یاد داد و به ما توضیح می داد که چه چیزی درست است و چه چیزی اشتباه "

" مضحک است که لقب من "جنگجو" باشد ؛ برای من همیشه مادرم یک "جنگجو" بوده است . توپ و تیمِ اولم را به خوبی به یاد دارم ، نامِ تیم اول من "رودلیندو رومن" بود و اینجا جایی بود که رویاها شروع شدند "

" به محل تولدم خیلی تعلق خاطر دارم و زمانی که به شیلی می روم همیشه به سَن خواکین می روم ، حومه ی شهرِ سانتیاگو ، جایی که متولد شدم "

کریسمس در شیلی چطور بود ؟

" یک رسم اجباری برای بچه ها وجود داشت ؛ حوالیِ ساعتِ 23:30 در روز 24 سپتامبر در زمینی دورِ هم جمع می شدیم . بعد ، فوراً بعد از نیمه شب ، به خانه بازمی گشتیم برای هدایایی که کسی آنها را زیرِ درخت گذاشته بود . احساس ِ فوق العاده ای بود "

" امسال برای سرگرم کردنِ پسرم آلونسو ، درختِ کریسمس را در نوامبر گذاشتیم . امسال کریسمس را در تورین خواهیم بود . همسرم منتظرِ فرزندی است و سفرهای طولانی برای او خوب نیستند . دُخترمان در تورین متولد خواهد شد و نامِ او الیزابتا خواهد بود "

تیم ملی شیلی ؟

زمانی که لباس ِ تیم ملی کشورم را می پوشم احساس غرور می کنم . بازی کردن برای کشورم برای من مایه ی افتخار است . به کشورم تعلق خاطر بسیار زیادی دارم و به دلیل ِ زندگی کردن در خارج هر بار که برای شیلی بازی می کنم حس ِ بسیار خوبی را تجربه می کنم "

بزرگترین بازیکن تاریخِ شیلی تو هستی یا سامورانو ؟

" این را نمی دانم و بهتر است که شما آن را به من بگویید . بودنم در بین یکی از بهترین بازیکنان شیلی خوشحالی بزرگی است و امیدوارم که در پایان دورانِ بازیگری من شماره ی یک در تاریخ فوتبال کشورم باشم "

جام جهانی ؟

" این جام جهانی بسیار مهمی برای ما است . شیلی تیم بسیار خوب و قوی ای است و همه ی تیم ها باید مراقب ما باشند "

در پست ها مختلف بازی می کنی ...

" دوست دارم بازی کردن در پست های مختلف را بلد باشم . از کودکی اینطور بوده ام و این ویژگی ای است که مربیان آن را دوست دارند . و شاید باعث شود که زمانی که فوتبال را کنار گذاشتم یک تکنسین ِ (مربی با مهارت در امورِ فنی) خوب باشم "

آنتونیو کونته ؟

" از همان ابتدا اعتمادش را نسبت به من احساس کردم . همیشه به من کمک کرده است و چیزهای زیادی را به من درس داده است ، به من آرامش را داده است . برای من کونته مثل یک پدر است "

کونـته در بازی با فیورنتینا به دلیلِ تاخیر تو را جریمه کرد ؛ کار ِ او درست بود ؟

" بله ، من اشتباه کرده بودم. کونته تصمیم درستی گرفت "

انگیزه ی تو از تمدید قراردادت با یوونتوس ؟

" یوونتوس یکی از قوی ترین تیم های جهان است . بازی کردن برای آن یک افتخار است . هواداران یوونتوس همه جا هستند و با تشویق هایشان من را به وَجد می آورند . زمانی که لباس یوونتوس را می پوشم چیزهای خاص ِ زیادی را حس می کنم . قبل از آمدن به اینجا هم درباره ی یوونتوس چنین فکر می کردم "

حذف از لیگ قهرمانان بزرگترین اندوه تو در کارنامه ی ورزشی تو ؟

" بله ، ما تیمی برای بردنِ کاپ هستیم ، نه حذف شدن در مرحله ی گروهی . در بازی های اول در فرم مناسب نبودیم و بازی های خوبی را انجام ندادیم "

بعد از شکست از گالا با هم صحبت کردید ؟

" بله ، اما در نهایت هر کسی ارزیابی شخصی خود را دارد . بعد از آن بازی عصبانی و اندوهگین بودم . یک تیم ِ قوی باید تمرکز و آگاهی را هم داشته باشد و این درس در آینده به ما کمک خواهد کرد "

لیگِ اروپا ؛ رنج یا یک فرصت ؟

" فینال در تورین خواهد بود که این خود انگیزه ی بیستری برای تلاش کردن برای بردن این جام است . برای من اروپا لیگ یک فرصتِ جبران و تلافی است ؛ چون هنوز از حذف از لیگ قهرمانان ناراحت هستم "

یوونتوس - رم ؛ سه امتیازی برای اسکودتو ؟

" نه ، اما آخرین امتیاز ِ مرحله ی رفتِ مسابقات است و از این جهت مهم است . رُم عملکرد بسیار خوبی در لیگ امسال داشته است و 5 ژانویه بازی مهمی برای هر دو تیم خواهد بود "

بهتر نبود که این بازی زودتر انجام می شد ؟

" نه ، زمان بازی مناسب است . ما آماده هستیم و می دانیم چه کاری باید انجام دهیم ، با چنین شرایطی آشنا هستیم "

اما معمولا در شروع ژانویه در فرم مناسب نیستید ...

" سالِ قبل سیلی ِ محکمی از سمپدوریا خوردیم و به همین دلیل باید با تمام توان عمل کنیم "

تو ؛ شکارچی ِ توپ ها ...

" به نظرم تعریفِ مناسبی است ، زیرا از بچگی پشتِ توپ می دویدم . این سبکِ بازیِ من است "

از دویدن خسته نمیشی؟

" نه ، من همیشه خیلی دویده ام . حتی اتفاق می افتد که کونته در تمرینات سوت را بدهد به من و من تیم را هدایت بکنم ، و من این مسئولیت را خیلی دوست دارم "

تقریباً مثل یک مهاجم گل می زنی ...

" بله ، و اگر موفق نشوم در دو بازیِ پشتِ سر ِ هم گل بزنم عصبانی می شوم ... جدا از شوخی ، گل زدن زیبا است ، حتی از طریق ِ پنالتی "

ضربه ی آزاد ..

" باید در زدنِ آنها بهتر شوم ، اما پیرلو است و او ضربه های آزاد را می زند "

چیزی است که بتواند تو را از تورین دور کند ؟

" اکنون می گویـم که سخت است . من میخواهم که جام ِ مهمی را در اروپا با این لباس برنده شوم "

-اگر می تونستی انتخاب کنی ، امسال خودت را در فهرست 23 نفره ی توپ طلا قرار داده می دادی ؟

" بله و در سالِ 2014 میروم برای بردنِ آن ! "

یووه را بدون کونتـه تصور نمی کنم / خرید برای تابستان !
12054468_large_16281_immagine_ts673_400.jpg

آندره آ آنیلی ریاسـت باشگاه یوونتوس پس از پشت سر گذاشتن ِ سال 2013 ، و موفقیت های یووه در مورد بازیکنان یووه و شرایط این تیم می گوید .

" ما همراه آنتونیو کونته احساس رضایت و خوشبختی می کنیم و فکر می کنم که او با بودن در کنار یوونتوس و ما خوشحال است . من یوونتوس را بدون کونته تصـور نمی کنم "

" همه چیز برای پیرلو اینجا وجود دارد . من همچنین یووه را بدون او نمی بینم و به او گفتم که اینجا خانه ی تو است . می دانم که او جلسه ای را با ماروتا در فوریه و یا مارس خواهد داشت و برای خود تصمیم خواهد گرفت "

" پیرلو بازیکن بسیار خوب و مهمی برای تیم ما و حتی آتزوری است . هنگامی که او در این سن می تواند تا این حد اختلاف ایجاد کند و بدرخـشد از دست دادن ِ او آسان نخواهد بود . بنابراین او تا مدت ها با ما خواهد ماند "

پوگبا ؟

" ما در ایتالیا منابع کافی برای پرداخت دستمزد هایی بالا تر از 5 یا 6 میلیون برای بازیکنان را نداریم و این مشکل کل فوتبال ما است . پوگبا بهترین بازیکن جوان در دنیا در حال حاضر در خط میانی است و حفظ آن سخت است اما ما او را خواهیم داشت "

" کونته نظر بسیار مثبتی بر روی او دارد و او در یوونتوس و تیم ملی فرانسه پیشرفت بسیار چشمگیری داشته و او هم با ما روابط ِ خوبی دارد . فکر نمی کنم که مشکلی برای تمدید قرارداد با او داشته باشیم "

" همه ما شاهد وضعیت ِ فوتبال در ایتالیا هستیم . باید عقب ماندگی ها را جبران کنیم . باید به روز باشیم و منابع بیشتری داشته باشیم و از ستاره های زیادی در تیم استفاده کنیم . بودن ِ تنها 1 تیم از ایتالیا در 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان مشخص کننده وضعیت بد ما است "

" فکر می کنم که ما روند خوبی را شروع کردیم و در چند سال ِ آینده اتفاقات مهم و زیبایی برای مجموعه ما خواهد افتاد "

یورنته و توز ؟

" یورنته و توز دو خرید ِ عالی توسط ماروتا ، فابیو پاراتاچی و پاول ندود بودند که به تیم ما آمدند و خوب کار کردند . همچنین کونته در انتخاب آنها به عنوان خرید این فصل ما عملکرد فوق العاده ای داشـت "

نقل و انتقالات زمستانی ؟

" بازار ژانویه زمانی برای تغییرات در تیم است . ما مشکل خاصی را نمی بینیم و کونته هم خرید بزرگی را فعلا در دستور ِ کار قرار نداده "

" من فکر نمی کنم نیازی به خرید در زمستان داشته باشیم . البته ما در ماه ژوئن فعالیت بیشتری خواهیم داشت "

مشکلی برای یوونتوس نیـست
Capello.jpg

فابیو کاپلو سرمربی سابق ِ یوونتوس و کسی که سابقه 165 بازی با لباس ِ یوونتوس را دارد در مصاحبه ای از نبرد اسکودتـو و شرایط یووه می گوید .

" خیلی زود است برای گفتن ِ این که بازیِ مستفیم ِ یوونتوس و رم تغییری در نبردِ اسکودتو ایجاد کند . پیش بینیِ یک بازیِ بسیار متعادل آسان است . یوونتوس در فرمِ عالی ای است و بازیِ بسیار عالی ای را از خود به نمایش خواهد گذاشت ، اما تیم گارسیا ثابت کرده است که توانایی بازی کردن با هر تیمی را دارد ، حتی اگر خارج از خانه باشد "

" کونته ، اداره کردنِ تیم خود را به بهترین شکل می داند . هر چقدر هم که رُم و ناپولی در حال انجام کارهای فوق العاده باشند من مشکل ِ خاصی برای بیانکونری ها نمی بینم . تنها تردیدی که درباره ی یوونتوس وجود دارد لیگِ اروپا است که به دلیلِ برگزار شدنِ فینال در استادیوم خودشان مسئولیت دو برابر است "

" یوونتوس می تواند لیگِ اروپا را ببرد و لیگِ اروپا ممکن است باعث منحرف شدنِ آنها شود . به این دلیل ، برای پیش بینی کردن زود است ، هر چند که ارزش های یوونتوس در زمینِ بازی مشخص هستند "

" یوونتوس و رُم به این دلیل صدر جدول هستند که در سال های اخیر پولِ بیشتری خرج کردند و از نظر فنی در سطح بالاتری هستند "

گفتنی است که کاپلو علاوه بر بازی در یوونتوس ، در تیم رُم هم بازی کرده است و در هر دو تیم سابقه مربیـگری دارد .

" تیم انجمن یوونتوس "

پوگبا در تیم منتخب سال نشریه اکیپ
d3e0e9f0-389f-47f9-a309-94286f444306-600x311.jpg

سال ۲۰۱۳ رو به اتمام است و اکثر وبسایت‌ها و نشریه های معتبر ورزشی مشغول معرفی تیم‌ منتخب سال از نگاه کاربران خود هستند. اکنون عملکرد خوب پوگبا باعث شده تا او به انتخاب خوانندگان نشریه اکیپ در تیم منتخب سال قرار بگیرد.

نشریه فرانسوی اکیپ امروز در معرفی تیم منتخب سال ۲۰۱۳ نام ستاره فرانسوی تیم فوتبال یوونتوس را نیز قرار داد. پوگبا در سال گذشته نقش کلیدی و مهمی در ترکیب یووه از خود برجای گذاشته بود.

مهم ترین عملکرد پوگبا به دیدار سوپرکاپ مقابل لاتزیو برمی‌گردد. پوگبا تا به اینجای فصل بعد از توز و ویدال بیشترین حضور را در ترکیب یووه تجربه کرده و شش گل نیز به ثمر رسانده است.

پوگبا همچنین در جام جهانی زیر ۲۰ ساله تیم ملی فرانسه که کاپیتان این تیم نیز بود، موفق به قهرمانی در جهان شد و به عنوان بهترین بازیکن این تورنومنت انتخاب شد.

تیم منتخب سال از دیدگاه نشریه اکیپ فرانسه: مانوئل نویر(بایرن مونیخ)، فلیپ لام(بایرن مونیخ)، سرخیو راموس(رئال مادرید)، تیاگو سیلوا(پاریس سنت ژرمن)، یوردی آلبا(بارسلونا)، یایا توره(منچسترسیتی)، کریستیانو رونالدو(رئال مادرید)،پائول پوگبا(یوونتوس)، مسوت ازیل(آرسنال)، فرانک ریبری(بایرن مونیخ)، لئو مسی(بارسلونا)

خبر بد برای جالوروسی؛ پیرلو برای بازی رم آماده خواهد بود
pirlojsetcourmayeur9_51317_immagine_ts673_400-600x356.jpg

آندره‌آ پیرلو، هافبک بازیساز و طراح تیم فوتبال یوونتوس که به دلیل مصدومیتی که ماه گذشته در دیدار مقابل اودینزه گریبانگیر او شد، یک ماه از میادین دور بود، اما اکنون گفته می‌شود به زودی به تمرینات بانوی پیر برمی‌گردد.

در حالی که تیم فوتبال یوونتوس در تعطیلات کریسمس به سر می‌برد، اما گفته می‌شود، آندره‌آ پیرلو دو روز زودتر از سایرین، یعنی جمعه در زمین تمرینی وینوو حاضر خواهد شد تا روند آماده سازی خود را سریعتر دنبال کند.

یووه یکشنبه دو هفته آینده، ۱۵ دی میزبان تیم رم رده دومی خواهد بود و احتمال فراوان پیرلو برای این دیدار حساس آماده خواهد بود.

کیه‌لینی به عدد ۳۰۰ رسید
2013_12_06t215913z_216889430_gm1e9c70gkv01_rtrmadp_3_soccer_italy_68168_immagine_ts673_400-600x3.jpg

جورجیو کیه‌لینی، مدافع ایتالیایی و مستحکم بانوی پیر، در صورت حضور در دیدار مقابل آاس رم در سال نو میلادی، به رکورد ۳۰۰ بازی با پیراهن این تیم دست پیدا خواهد کرد.

مدافع مرکزی یوونتوس که در اصل یک مدافع چپ است، از نخستین حضورش در سال ۲۰۰۵ با پیراهن این تیم تاکنون ۲۹۹ بار برای این تیم به میدان رفته است.

کیه‌لینی ۲۱۱ بازی را در سری‌آ انجام داده و ۱۸ گل به ثمر رسانده است. کیه‌لینی در دوران کالچوپولی نیز ۳۲ بازی را در یوونتوس و سری‌ب انجام داد که یک گل نیز در این رقابت‌ها به ثمر رساند.

کیه‌لینی ۱۳ مسابقه را در کوپا ایتالیا با یک گل زده و یک بازی را در سوپرکاپ ایتالیا تجربه کرده است. کیه‌لینی ۳۱ بازی را در لیگ قهرمانان با یک گل زده و ۱۱ بازی را در لیگ اروپا با دو گل زده در کارنامه دارد.

کیه‌لینی باتجربه سال ۲۰۰۴ با قراردادی ۶ میلیون یورویی از لیورنو به یوونتوس ملحق شد اما فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵ را به صورت قرضی در فیورنتینا تجربه کرد.

بالا