• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آخه چه استرسی بهنام جان. ماهرخ خیلی تخسه. نمیشه ازش کاری رو به زور خواست. الانم تمرگیده تو قفس

ضمنا من از کجا فهمم بچه ها شیر میخوان؟ اولش یکم جیغ و ویغ میکردن. اما الان خوابیدن. من نمیدونم شیر خوردن یا نخوردن

الان میرم ببینم میتونم ماهرخو بخوابونم اینا شیر بخورن ازش یا نه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
استرس که یکی دو دلیل نداره.میتونه خیلی از عوامل سبب ایجاد استرس بشه که ممکنه از قبل از زایمان شروع شده باشه.کلا خرگوش به محل زایمان خیلی حساسه.در ضمن این رفتار چیز عجیبی نیست در بین خیلی از خرگوش ها اتفاق میوفته

zharfaaa

Registered User
لایک‌ها
2
قدم نو رسيده هات مبارك:D
حالا چندتا هستن؟:cool:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام دوست عزیز
واقعا کار خیلی خوبی کردین
غرض از مزاحمت من یک گربه ی نر داشتم که چند ماه پیش تو زمستون از تو خیابون پیداش کردم
وقتی پیداش کردم خیلی کوچیک بود و بچه بود
موقعی که تو خیابون دیدمش یک استخون خالی تو دهنش گرفته بود که من مردم از قصه ( هنوز که یادم می یاد اشک تو چشمام جمع می شه )
بعد از چند وقت که خوب خورد و خوابید دیگه نزدیک عید ( می گن موقع جفتگیریشون هست ) دو روز رفت و دوباره برگشت
این دفع یک هفته که رفته و بر نگشه ( cry )
خیلی از خونه می رفت بیرون ولی وقتی می خواست برگرد تو خونه می نشست پشت در و می یو می یو می کرد ( بی دستو پا بود )
می ترسم که بلایی سرش اومد باشه

به نظر شما دیگه بر می گرد یا نه ؟
چند نفر از همون روز اول می گفتن اگر نر باشه می ره ولی اگر ماد باشه همونجا هست ( جالبه درست برعکس ادما که خونه بیشتر از مردا هست و باید تهیه کنند )

من چی کار کنم دارم می میرممم
برم یک بچه گربه ی دیگه بخرم ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
احتمالا بر میگرده اگه دست آموز باشه و محیطی که شما براش مهیا کرده باشید رو به عنوان خونش قبول کرده باشه.کلا نگهداری گربه اصول خاصی داره.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
مرسی :(

4 تا هستن. اینجور که معاینه کردم 4 تاشون ماده هستن. نمیدونم درست دیدم یا نه. مگه میشه 4 تا ماده؟

تا قبل بلوغ تشخیصش سخته. :دی
پ.ن : یه مقاله در مورد یه بیماری میکروبی نوشته بودم دادم به استادمون.حالا عین همون تحقیقم و به اسم خودش تو نت پیدا شد.:blink: تف به این روزگار

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
احتمالا بر میگرده اگه دست آموز باشه و محیطی که شما براش مهیا کرده باشید رو به عنوان خونش قبول کرده باشه.کلا نگهداری گربه اصول خاصی داره.

دلم ازین می سوزه که خیلی خرج دانپزشکش کردم :D
گفتم حتما می خواد بمونه و بهتر مریضی نداشت باشه ولی نامرد منو به زنش فروخت :p
زنش بعضی وقتها می یومد خونه ی ما ولی منو که می دید در می رفت همش می خواستم کاری کنم که اونم اینجا بمونه ولی نشد :f34r:
نمی دونم چطوری با این همه بی دستو پایی چه جوری بچه می خواد بگهداری کنه ... غذا از کجا می یار :(
می خواستم بهش GPS وصل کنم که پشیمون شدم
بعضی وقتها زنشو تو کوچه می بینم...با خودم می گم اگر برم دنبال همین پیداش می کنم

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
معمولا بر میگرده.چون فهمیده بهش کمک میکنید و غذاش آمادس.ولی یه نصیحت گربه ای که در منزل نگه نمیدارید رو هرچی دوا درمون کنید فایده نداره ( این تجربه شخصیمه و خیلی از اساتیدم شاید مخالف نظر منو داشته باشند )

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خودم که عاشقشم ...:wub:

مطمئنی ؟؟
خب ، چیکارش کردی ؟ میگن تربیت میشه ... یعنی چی؟؟:eek: مثلا چه کارهایی میتونه بکنه بعد از تربیت شدن . اصلا چجوری تربیت میشه ...
تو محیط باز نمیپره بره ؟
غیر گوشت قرمز چی میخوره ؟

.
محسن جان من بچه بودم که قرقی داشتم. از بالا پشت بوممون گرفتمش. زیاد نگهش نداشتم. بزرگای فامیل یکم خرافات بازی در آوردن مارو ترسوندن. عموی من برد فروختش 90 تومن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
استرس که یکی دو دلیل نداره.میتونه خیلی از عوامل سبب ایجاد استرس بشه که ممکنه از قبل از زایمان شروع شده باشه.کلا خرگوش به محل زایمان خیلی حساسه.در ضمن این رفتار چیز عجیبی نیست در بین خیلی از خرگوش ها اتفاق میوفته
مرسی دکتر بهنام عزیز

به هر حال ماهرخ الان پیش بچه هاشه و بچه ها هم سر و صدا نمیکنن و پیش هم خوابیدن. من فک کنم اگر گرسنه باشن که باید سر و صدا راه بندازن

جاتون خالی دیروز رفته بودیم روستامون که یه بزغاله هم همون موقع به دنیا اومد. آوردیم بهش شیر دادیم چون مامانش یه مقدار حالش بد بود. زایمان سختی هم داشت. دیگه داشتیم ناامید میشدیم میخواستیم مادرشو ذبح کنیم. اما خدا رو شکر بالاخره به دنیا اومد. مادره چون خیلی جوان بود و زود بود برای آبستن شدنش و جثه کوچیکی داشت

08771798277126833839.jpg

05034433618379732498.jpg

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
آخه چه بزغاله ای....
در مورد خرگوشم نه حتما نباید سرو صدا کنن.ضعف داشته باشن میخوابن و ممکنه بیدار نشن/ولی ممکن ماهرخ آروم بشه و تا فردا صبح مشکلی پیش نیاد شیر بده بهشون.حتما مراقب باش استرس بهش وارد نشه.اون خرگوش نر رو هم فعلا نزدیکش نکن

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
منزور ماهرخ هنوز سرپاست؟
برو شاهرخو تنبیه کن عقیمش کن

full_hd

Registered User
لایک‌ها
24
یه سوال .:

من یه جفت همستر گرفتم بعد جفت گیری کردن و 9 تا بچه آوردن بعد همونجوری که گفته بودن نر و ماده رو از هم جدا کردم تا امنیت داشته باشن . اما بعد 1 هفته که همه چی خوب پیش میرفت اومدم ببینم چی شده که با جسد 5 تاشون برخوردم و 3 تا هم جسد نصفه و یکیشونم که نبود . همستر ماده تمام بچه هاشو کشته بودو خورده بود . من میدونستم اگه بترسه بچه هاشو می کشه اما دلیل دیگش چیه ؟؟؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
1. خرچنگ رو میشه تو خونه نگهداری کرد؟
تو باغچه میتونه زندگی کنه یا حتما باید تو آب (Aquarium) باشه؟
تو برکه چی؟ میشه تعدادی زیادی خرچنگ رو بندازیم تو یه برکه که زندگی کنن؟ یا تلف میشن؟
غذاشون چیه؟

2. تو باغ یه اردک با سه تا سگ دارم
کلا زندگی مسالمت آمیزی داشتن تا همین چند وقت پیش
کاری به کار هم نداشتن
یه روز یکی از سگا اردکمو کشت
قشنگ کله شو کنده بود انداخته بود کنارش
بعدم نخورده بودش
اون احمق که میدونست این اردک مال خودمونه. خودمون داریم ازش نگهداری می کنیم
به نظرتون دلیل این نوع رفتارش (کشتن اردک) چی میتونه باشه؟

Last edited:

Celine

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال .:

من یه جفت همستر گرفتم بعد جفت گیری کردن و 9 تا بچه آوردن بعد همونجوری که گفته بودن نر و ماده رو از هم جدا کردم تا امنیت داشته باشن . اما بعد 1 هفته که همه چی خوب پیش میرفت اومدم ببینم چی شده که با جسد 5 تاشون برخوردم و 3 تا هم جسد نصفه و یکیشونم که نبود . همستر ماده تمام بچه هاشو کشته بودو خورده بود . من میدونستم اگه بترسه بچه هاشو می کشه اما دلیل دیگش چیه ؟؟؟

من جدا نکردم بچه ها شون رو ....یه چیزهایی شنیده بودم فقط که البته نمیتونستم عمل کنم گوشت قرمز نهایتاً دو بند انگشت رو هیچ رقمه دلم نمیومد دست بزنم...
با چه صحنه های فجیعی رو برو نشدم من!میومدم یهو میدیدم بچه همستر رو که اصلاً نمیفهمیدم کی به دنیا اومده با دو تا دست کوچولوش گرفته داره میخوره صدای جیغ جیغ (جیر جیر در واقع!)محو بچه همستر هم میاد...
هنوز یادم میفته عصبی میشم ....

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
همستر داشتم یه زمانی .... به رحمت خدا پیوستند...
منم یه ماهی کویی عید سال پیش داشتم به اسم غلام بزرگ شد حدود بیست سانت آزادش کردم تو یه جایی بود پر از همین خویشو قوماش بود بره ایال وار بشه خلاصه امیدوارم الان نوه دارم شده باشه :cigar:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
خوبی ماهی و پرنده اینه که میشه آزاد کرد ولی همستر رو رها کنی یا گربه میخوره یا به جای موش میکشنش!
عجب ... عیب نداره آزادش کن بیچاره گربهه شب با دست پر می ره خونه یه نونی جلو خونوادش می زاره به جا اینکه گوجه گندیده ببره خونه ... :eek:

بالا