برادر شما داستانت چیه ؟
یه روز هوادار بارسلونایی یه روز منچستر یونایتد، لابد چند روز دیگه هم هوادار یوونتوس میشی.
ارتباطش به شما چیه برادر؟
برادر شما داستانت چیه ؟
یه روز هوادار بارسلونایی یه روز منچستر یونایتد، لابد چند روز دیگه هم هوادار یوونتوس میشی.
برادر شما داستانت چیه ؟
برادر شما داستانت چیه ؟
New Real Madrid Logo ! UEFAMADRID
امیدوارم فقط اینا نتونن قهرمان بشن... البته تیم های گنده کم سر راهشون نیست. اینجا هم با وجود همه این بی عدالتی ها شانس اوردن که جستن.
آخه اينا همشون يار بي وفا هستن مث من و شما نيستن كه هميشه هوادار يه تيم باشن امروز اين تيم فردا يه تيم ديگه
ببینید رئال امسال قهرمان میشه
حالا هرچی هم می خواید بگید
هیچ تیمی جلوی ما خرفی برای گفتن نداره
والا بعد به تیم اماتوری مثل بارسا می گن 1 دنیاببینید رئال امسال قهرمان میشه
میتونم بپرسم به شما چه ارتباطی داره داستان من چیه ؟ اینجا همه میدونن داستان من چیه. من طرفدار یونایتدم.
تیمتون با ناداوری برد. میخواید قبول کنید میخواید نکنید. حالا هی بارسلونا بارسلونا - پلاتینی پلاتینی نکنید.
طرفدارن منصف بارسلونا قبول دارند که اون داور نروژی سر چلسی رو برید. مطمئن باشد اون دسته از طرفداران رئال هم انصاف دارند خواهند پذیرفت که داور این بازی رو برای رئال در اورد وگرنه رئال به این راحتی حریف منچستر نبود.
خوشحال باش ! منم اگه بلد نباشم حرف بزنم از این جور جملات استفاده میکنم ! :lol:
ببینید رئال امسال قهرمان میشه