• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوشم میاد که با یه باخت حقارت امیز سطح ادب و فرهنگ و شعورتون برملا میشه
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
بزرگتون بارسا بود که دو بار تحقیرش کردیم.

2 بازی که پشیزی برای بارسا ارزش نداشت...لووووول.

تو لالیگا که قهرمانیم به کنار برا چی زور بزنیم مصدوم بدیم برای بازی با میلان ؟...جام حذفی هم که هیچ وقت بارسا براش ارزش قائل نبوده که بخواد سفتو سخت بگیره.

هرچند با اون که سفت بازی نکرد بارسا ولی دیدی که داور پیروزتون کرد تو بازی اخری.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
تا قبل اخراج که حرفي براي گفتن نداشتين

الانم يهو از توي لپ لپ درومدي هر چي ميخاي ميگي؟

خيلي رو دارين به خدا همتون

تاپيک رئال رو فقط يه نفر ميچرخوند تا يه بازي رو بردن همشون اومدن مدعي کارشناسي فوتبال شدن

برين جمع کنين عمو ها

شماها اگه طرفدار بودين که وقت باخت ميومدين طرفداري تيمتون نه اينکه قايم شين يه بازي رو بردين بيان گنده .... کنين
توهین آیا؟!:blink:باشه ما رئالی ها از لپ لپ اومدیم شما می شه بگی از کجا اومدی ؟:pبازنده اینقدر مصر این بگین اگه اخراج نمی شد الان شما برده بودید !
تیم شما اگه تیم بود با یه اخراج اینطور از هم نمی پاشید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
چه آرزوهایی داری شما:دی
ولی از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست

چی از دوران فرانکو میدونی؟
یه مطالعه ای بکن بعد درافشانی کن

اینا یه چیزی شنیدن، اصلا نمی دونن فرانکو کیه ؟
مطمئنم تاریخ مملکت خودشون رو نمی دونن ولی اینجا چنان فرانکو فرانکو می کنن که هر کی ندونه فکر می کنه این شخص از تاریخ دان های بزرگ معاصر اسپانیاست
شما برو تاریخ مملکت خودتو بخون، کاری به فرانکو نداشته باش.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید
امیدوارم دوستان منچستری صحنهدپنالتی رئال هم ببینن که رافائل توپ رو از خط دروازه با دست کشید بیرون و اگه داور اون صحنه رو میدید یه گل و یه اخراجی زودتر داده بودید.
بازی رفت هم امیدوارم یادشون باشه پنالتی گرفته نشده واسه رئال

تبریک میگم این برد رو خیلی خوشحال میشدم کریس مقدس بازی همیشگیشو میکرد و تعصب و علاقه شو میزاشت کنار و مطمئن باشید رئال بیشتر گل میزد و باید با اختلاف دو گل میبردیم این بازی رو ...
یه موضوعی که واسم مهمه اینه که طرفدارهای انگلیسی و با اون همه تعصب آخره بازی تیمشونو تشویق میکنن و به فکر بازیهای آینده هستن و دیگه بحث داوری نیستن و برد تیم مقابلو زیر سوال نمیبرن و باری بازیکنای رئال هم دست میزنن ولی امان از دست ما ایرانیا که معلوم نیست مشکلمون با خودمون چیه و چه قد تو این مسائل ابتدایی برخورد میکنیم.
واقعا من اواسط بازی بود که یه حس خوبی به بارسا پیدا کردم
و این بود که واقعا مردونه بازی میکنن و از یه لحاظم واسه بارسا دلم سوخت که خیلی تیمها جلوش اتوبوس میبندن...
منچستر با این آوازه و افتخار نباید این بازی زشت رو انجام میداد و با 10 بازیکن تو زمین خودش دفاع کنه ....
هم تو بازی رفت این بازی زشت رو انجام داد و هم بازی برگشت تو انگلیس و جلوی چشم هوادارنش
واقعا شرم آور بود ...

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

تو لالیگا که قهرمانیم به کنار برا چی زور بزنیم مصدوم بدیم برای بازی با میلان ؟...جام حذفی هم که هیچ وقت بارسا براش ارزش قائل نبوده که بخواد سفتو سخت بگیره.

تا اونجایی که ما می دونیم بیشترین جامی که بارسا توی تاریخ پر افتخار سه چهار ساله اش گرفته همین جام بی ارزش کوپا دل ری بوده. همون جامی که موقع "کل کل" خیلی بهش می نازید.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

ای جانم! دیدم پارسال چطور دنبال این جام حذفی که اصلا نمی خواستین افتاده بودبن:)
ضرب المثلی است می گوید : گربه دستش به گوشت نمی رسه می گه بو میده:lol:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خوشحال باشم؟ چرا؟

آره من بلد نیستم حرف بزنم...

۱. من طرفدار منچستر نیستم و بهتره خود هوادارهاش جواب شما را بدن.

۲. انقدر همه چیز واضح بود که شرح دادنش فقط توضیح واضحاته.

۳. همونوطور که گفتم این برخورد به دور از انصاف شما هم کلا بدون شرحه! البته تجربه ثابت کرده که هوادارهای همه تیم ها در این مواقع حتی اگه خودشونم بدونن حق با رقیبه ولی برای کم نیوردن تو کل کل و دفاع از تیمشون جانب حق را رها میکنن.

فلذا اونی که بهتره به خوشحالیش ادامه بده و با دمش گردو بشکنه که سرمایه گذاری هاشون به سوددهی رسیده، شمایید :)

دست شمارو از پشت بستن یا از جلو ؟!!! خوب شما هم سرمایه گذاری کن تو چیزی که ازش خبر نداری ;)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بارسا؟ ناداوری؟ افشین جان انگار ال کلاسیکوها را نگاه نمی کنی اصلا!

من از بازی بارسا یه بار ناداوری دیدم اونم بازی با چلسی بود وگرنه تو هر دو ال کلاسیکو قبلی حق بارسا رو خوردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ارتباطش اینه که توی بحث رئال بارسا هم شما همین حرفای تکراری تون رو در دفاع از یوفاسلونا می گید
کلا هوادارای دو روزه زیاد شده.

نه دوست رئالی

من هیچوقت از ناداوری دفاع نکردم. تو همین فروم هم بگردی در مورد همون بازی بارسلونا و چلسی من همون موقع هم گفتم که داوری ظلم کرد در حق چلسی.

همون بازی ای که شما همیشه ازش یاد میکنید.

خب الان شما بردید و مشخصه هم فقط براتون برد مهمه. (قیمتش مهم نیست)

اما من بهت قول میدم اگه تو بازی اینده رئال داورها نقش تعیین کننده نداشته باشن رئال قهرمان نخواهد شد. اون موقع امیدوارم شما رو ببینیم :)

تو بازی رفت داور باید واران رو اخراج میکرد. بعضی از دوستان اگه منصف بودند ، همون موقع قبول میکردند که داوری اشتباه کرد. نه اینکه به کل منکر قضیه بشن.

این بازی هم داور خرابش کرد. با کارت قرمز احمقانه اش.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
هوگو چاوز چرا مرد این وسط حالا؟ :دی
منچستری بود فک کنم خدابیامرز :D

مرد واقعا؟!

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز نا داوري ملولم و کولينايم آرزوست

گفتند یافت می نشود گشته ایم ما
گفت آن چه یافت می نشود آنم آرزوست

احساستو دوست داشتم :دی میبینی تراخدا سید؟! بازی را به این زشتی بردن تازه اومدن رقص عربی هم میرن تو تاپیک!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

هرچند با اون که سفت بازی نکرد بارسا ولی دیدی که داور پیروزتون کرد تو بازی اخری.

بعد باخت از میلان میبینیمتون همینجا
خیلی خیلی اون روز نزدیکه
مطمئنم خودتم میدونی این بارسلونا در حدی نیست بتونه 3 تا به آث میلان بزنه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همون بازی رفت رافائل واران باید اخراج میشد که نشد داور اجازه زدن کرنر رو نداد

اینو هم کارشناس داوری تایید کرد اخراج نداشت شما در حد کارشناس داوری نیستی;)

پنالتی روی اورا رو نگرفت

صحنه رافائل پنالتی نبود اینم تایید شد اگر بخوای اینو پنالتی در نظر بگیری داور باید دو تا پنالتی دیگه برای یونایتد میگرفت

داداش درسته من در حد کارشناس داوری نیستم ولی از 8--9 سالگی دارم فوتبال میبینم ! صحنه نانی داور هم میتونست اخراج کنه هم کارت زرد بده که اخراج کرد ! این دیگه نظره داوره ! چرا منو میزنی ؟ :دی

بازی رفت اصلا بنده خدا واران خطا هم نکرد چه برسه به اخراج ! تنه به تنه شدن یجورایی و اورا تعادلش رو از دست داد !

داداش گلم اگر همین صحنه برا منچستر پیش میومد مطمئن باش همین خود شما میگفتی پنالتیه ! چرا ؟! چون آخرین نفر توپ رو میبینه و اول دستاشو به سمت توپ میندازه بعد میخواد هد بزنه و دفع توپ کنه !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اولا از هر چیز خوشحالم که رئال حالا به لطف داوری یا تاکتیک های فرا منطقه ایی مورینیو در این چند بازی به پیروزی رسید چون حداقل باعث شد جز آقا میلاد که یه زمانی تک و تنها تو بدترین شرایط رئال تاپیک هواداریشون رو آپ میکرد و اینجا کل کل میگرد چشممون به رخسار تیفوسی های این تیم روشن بشه، صد البت که ما چشم بصیرت نداشتیم. :D اما حالا که اومدین خوش اومدین. فقط امیدوارم موقع باخت هاتون هم اینطوری عرض اندام کنید :D

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
تا اونجایی که ما می دونیم بیشترین جامی که بارسا توی تاریخ پر افتخار سه چهار ساله اش گرفته همین جام بی ارزش کوپا دل ری بوده. همون جامی که موقع "کل کل" خیلی بهش می نازید.

مصدق جون شما تو این چهار سال چکار کردین که بخواین تو کل کل کم نیارین؟
آهان گرفتم حتما یار دوازدهم!!!:D

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
خوشم میاد که با یه باخت حقارت امیز سطح ادب و فرهنگ و شعورتون برملا میشه
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
بزرگتون بارسا بود که دو بار تحقیرش کردیم.

بله،سطح فرهنگ شما بسيار بالاست،بسيار تيم متشخص و بافرهنگي هستيد!ولي موندم په په تو تيم بافرهنگ شما چكار ميكنه؟؟؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
توهین آیا؟!:blink:باشه ما رئالی ها از لپ لپ اومدیم شما می شه بگی از کجا اومدی ؟:pبازنده اینقدر مصر این بگین اگه اخراج نمی شد الان شما برده بودید !
تیم شما اگه تیم بود با یه اخراج اینطور از هم نمی پاشید

خوبه شما يه بار پپه رو بازي با رئال اخراج کرد تيمتون به فنا رفت هنوز که هنوزه دارين ميگين باز الان ميگي تيم اگه تيم بود از هم نميپاشيد؟

خدا شفا بده همه مريضا رو

البت 11 به 11 که حريف نميشدين مگه با اين کارا به جايي برسين

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
[QUOTE="AmirHesam";6703883]این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید
امیدوارم دوستان منچستری صحنهدپنالتی رئال هم ببینن که رافائل توپ رو از خط دروازه با دست کشید بیرون و اگه داور اون صحنه رو میدید یه گل و یه اخراجی زودتر داده بودید.
بازی رفت هم امیدوارم یادشون باشه پنالتی گرفته نشده واسه رئال

تبریک میگم این برد رو خیلی خوشحال میشدم کریس مقدس بازی همیشگیشو میکرد و تعصب و علاقه شو میزاشت کنار و مطمئن باشید رئال بیشتر گل میزد و باید با اختلاف دو گل میبردیم این بازی رو ...
یه موضوعی که واسم مهمه اینه که طرفدارهای انگلیسی و با اون همه تعصب آخره بازی تیمشونو تشویق میکنن و به فکر بازیهای آینده هستن و دیگه بحث داوری نیستن و برد تیم مقابلو زیر سوال نمیبرن و باری بازیکنای رئال هم دست میزنن ولی امان از دست ما ایرانیا که معلوم نیست مشکلمون با خودمون چیه و چه قد تو این مسائل ابتدایی برخورد میکنیم.
واقعا من اواسط بازی بود که یه حس خوبی به بارسا پیدا کردم
و این بود که واقعا مردونه بازی میکنن و از یه لحاظم واسه بارسا دلم سوخت که خیلی تیمها جلوش اتوبوس میبندن...
منچستر با این آوازه و افتخار نباید این بازی زشت رو انجام میداد و با 10 بازیکن تو زمین خودش دفاع کنه ....
هم تو بازی رفت این بازی زشت رو انجام داد و هم بازی برگشت تو انگلیس و جلوی چشم هوادارنش
واقعا شرم آور بود ...[/QUOTE]

:lol::lol: قسمت اول حرفاتو فقط خودت و رفیقات قبول دارین
سعی نکن ماسمالی کنی جناب

اما قسمت دومش

انتظار داری تیمی که یک گل جلو هست 10 نفره بیاد حمله کنه؟ بعد اینکه میگی همش دفاع می کرد اون سیو های لوپز صحنه اهسته بازی های قبل بود؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داداش درسته من در حد کارشناس داوری نیستم ولی از 8--9 سالگی دارم فوتبال میبینم ! !

داداش گلم برد تیمتون تبریک اما این تیکه پستت رو که دیدم یاد اون مصاحبه ی رویانیان تو برنامه نود افتادم، که عادل پرسید آقای رویانیان شما چطوری شد از فوتبال اونم پرسپولیس سر در اوردید.
رویانیان گفت که:
خوب من بچه هام خیلی به فوتبال علاقه دارند :lol::lol:

بالا