• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
من از بازی بارسا یه بار ناداوری دیدم اونم بازی با چلسی بود وگرنه تو هر دو ال کلاسیکو قبلی حق بارسا رو خوردن

بارسا که اصلا بنده خدا حقشو این روزا دارن با بیل لودر میخورن... داداش گلم یکم لالیگا رو رسد کن داوری ها دستت میاد !
فقط کافیه یه رئالی تو بازی یه حرفی یا حرکتی انجام بده مستقیم اخراجه ! شما چی میگی بخدا !

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بعد باخت از میلان میبینیمتون همینجا
خیلی خیلی اون روز نزدیکه
مطمئنم خودتم میدونی این بارسلونا در حدی نیست بتونه 3 تا به آث میلان بزنه
این بارسا گل نخوره گل زدن پیش کشش:)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مصدق جون شما تو این چهار سال چکار کردین که بخواین تو کل کل کم نیارین؟
آهان گرفتم حتما یار دوازدهم!!!:D

attachment-312111d1362170287-426446_349269385178969_2018709222_n.jpg

استاد sarukhan... میفرمودیــــــه :D

بارسا که اصلا بنده خدا حقشو این روزا دارن با بیل لودر میخورن... داداش گلم یکم لالیگا رو رسد کن داوری ها دستت میاد !
فقط کافیه یه رئالی تو بازی یه حرفی یا حرکتی انجام بده مستقیم اخراجه ! شما چی میگی بخدا !

با جمله اول شما کاملا موافقم :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فشار باخت سنگینه :) یه تنه یدک کشیدنش خوب نیست:p

فشار باخت نیست. ما سرافرازانه نتیجه رو باختیم. اما بازی رو نباختیم.

فشار ناداوریه. من خودم بارها باخت تیمم رو دیدم. اما این داور خیلی بد بود. در حد همون داور نروژی چلسی بارسا.

به قول دوستان شما یه بار په په رو اخراج کردن اون همه عصبانی شدید. مورینیو میگفت چرا چرا چرا !!

اما حالا خودتون منتفع شدید اون به این شکل. بازی ای که اگه نگیم منچستر حمله نداشت شما هم نداشتید :) یعنی سیستم منچستر یه طوری بود که نمیذاشت اون بازی همیشگیتون رو اجرا کنید.

اما یه دفعه داور !! یه تصمیم بحث برانگیز !! فرشته نجات .........

این خطا شما میگی اخراج !! تو بازی رفت جام حذفی و بارسا. مگه رونالدو یه خطای سبک تر از این روی الوز انجام نداد. چون اونجا داوره حداقل به رونالدو یه کارت زرد نداد !!

اگه اون کارت زرد نداشت که نداشت (از نظر من) این خطا ماکزیممش یه کارت زرد داشت اونم به دلیل بی احتیاطی.

هر چند نانی مقصر نبود. اون واسه توپ رفت. اما اربلوآ تازه وقتی که توپ رو پای نانی بود حمله کرد برای گرفتن توپ .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
نه دوست رئالی

من هیچوقت از ناداوری دفاع نکردم. تو همین فروم هم بگردی در مورد همون بازی بارسلونا و چلسی من همون موقع هم گفتم که داوری ظلم کرد در حق چلسی.

همون بازی ای که شما همیشه ازش یاد میکنید.

خب الان شما بردید و مشخصه هم فقط براتون برد مهمه. (قیمتش مهم نیست)

اما من بهت قول میدم اگه تو بازی اینده رئال داورها نقش تعیین کننده نداشته باشن رئال قهرمان نخواهد شد. اون موقع امیدوارم شما رو ببینیم :)

تو بازی رفت داور باید واران رو اخراج میکرد. بعضی از دوستان اگه منصف بودند ، همون موقع قبول میکردند که داوری اشتباه کرد. نه اینکه به کل منکر قضیه بشن.

این بازی هم داور خرابش کرد. با کارت قرمز احمقانه اش.

دوست منچستری، بارسایی و احتمالا در اینده یوونتوسی (اینو شوخی کردم جدی نگیر)
شما که همیشه طرف حق رو میگیری پس چرا در مورد حرکت رافائل چیزی نمیگی ؟
در ضمن منچستر بعد از گلی که راموس به خودمون زد داشت ده نفره دفاع می کرد و من فقط فن پرسی رو می دیدم که توی زمینمون داره پرسه می زنه
اونا فکر کردن که با این کار می تونن جلوی رئال رو بگیرن، چون همون طور که از مصاحبه های فرگوسن هم میشد فهمید اونا فکر می کردن رئال فقط توی ضد حمله خطرناکه ولی دیگه حساب شوتهای پشت هجده قدم رو نکرده بودن
در ضمن فرگوسن هیچ وقت امار خوبی جلوی مورینیو نداشت و چه با اخراج و چه بی اخراج بازنده ی جنگ تاکتیکی در مقابل مورینیو بود (می تونید به تاثبر گذاری تعویض های دو طرف نگاه کنید).

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
  • Like
Reactions: rms

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چه میشه کرد که خریت یه داور کل زحمات و تاتیکهای فرگی و بازیکنا رو به باد داد و بازی رو که منچستر مثل اب خوردن ازش صعود میکرد باخت!من بعد خطا پیش خودم گفتم امکان نداره حتی کارت بده ولی با دیدن کارت قرمز چشام 2 برابر شد و یه لحظه فک کردم دارم خواب میبینم!
جالبه بعد از این اشتباه محضش رو دنده ی لج هم افتاده بود و پنالتی به اون واضحی رو هم برای منچستر نگرفت!
در کل باید همچین داورای خری رو حداقل 2 3 سال از قضاوت در چنین بازیهایی محروم کنن تا حالشون سر جاشون بیاد و دیگه به این راحتی حق یه تیمو نخورن!
3 بازی اخیر رئال(مخصوصآ این بازی) هر 3 با اشتباهات فاحش داوری همراه بوده!دیگه خودتون قضاوت کنین...
همینجا هم بهتون قول شرف میدم رئال عمرآ این جامو نمیبره چون حتی اگه بارسا رو حذف شده بزاریم که فعلا هم نشده و بالا هم میاد نمیتونه از پس بایرن و یووه و حتی پی.اس.جی بر بیاد و بازم هوادارای این تیم بعد از تحمل فشار زیاد و...شدن بعضیهاشون شاهد حذف تیمشون خواهند بود!
البته یونایتدیها هم یه جورایی همچین اتفاقی حقشون بود ولی نه تو همچین مسابقه ای!چون خیلی تو لیگ جزیره با کمک همین داورا برنده شدن!(نمونه بارزش مقابل چلسی دی متئو و 2 بازی رفت و برگشت جلوی لیورپول!)

• Like
Reactions: rms

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خوبه شما يه بار پپه رو بازي با رئال اخراج کرد تيمتون به فنا رفت هنوز که هنوزه دارين ميگين باز الان ميگي تيم اگه تيم بود از هم نميپاشيد؟

خدا شفا بده همه مريضا رو

البت 11 به 11 که حريف نميشدين مگه با اين کارا به جايي برسين
زیر خاکی بالا میاری :happy:نگا کن اشک تو چشماش جمع شده . رئال جدید بعد از اون سال متولد شد :D
مگه اینکه با دعای شما شفا پیدا کنیم البته اوضاع مریض مذکور بدتر از شرایط اینجانب است من بیشتر برات دعا می کنم=))

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
من نمیدونم بجث داوری چرا تموم نمیشه. اشتباه داوری همیشه بوده و هست . من خودم موافق اخراج نانی نیستم و به نظرم کارت زرد کافی بود ولی خوب با دست توپو در آوردن از تو گل هم پنالتی داشت. تو بازی رفت یه پنالتی واسه ما نگرفت داور و حتی تک گل منچستر تو مادرید هم رو کرنری به دست اومد که اصلا کرنر نبود!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
داداش گلم برد تیمتون تبریک اما این تیکه پستت رو که دیدم یاد اون مصاحبه ی رویانیان تو برنامه نود افتادم، که عادل پرسید آقای رویانیان شما چطوری شد از فوتبال اونم پرسپولیس سر در اوردید.
رویانیان گفت که:
خوب من بچه هام خیلی به فوتبال علاقه دارند :lol::lol:

دقیقا این موضوع ربطی به اینجا نداشت !

نکنه شما مادرزاد کارشناس داوری بودید که ما باید حرفای شمارو تایید کنیم کلا ؟!

یا اون نصیر زاده که دو پنالتی مسلم دربی ایران رو بخاطر حفظ منافعشون نادید گرفت ! من به هیچ کدوم این مفت خور ها اعتقاد ندارم ! اینا پرچمن !

من چیزیو که دیدم تحلیل میکنم... شما میخوای بپذیر نمیخوای هم اشک بریز :دی

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست منچستری، بارسایی و احتمالا در اینده یوونتوسی (اینو شوخی کردم جدی نگیر)
شما که همیشه طرف حق رو میگیری پس چرا در مورد حرکت رافائل چیزی نمیگی ؟
در ضمن منچستر بعد از گلی که راموس به خودمون زد داشت ده نفره دفاع می کرد و من فقط فن پرسی رو می دیم که توی زمینمون داره درسه می زنه
اونا فکر کردن که با این کار می تونن جلوی رئال رو بگیرن، چون همون طور که از مصاحبه های فرگوسن هم میشد فهمید اونا فکر می کردن رئال فقط توی ضد حمله خطرناکه ولی دیگه حساب شوتهای پشت هجده قدم رو نکرده بودن
در ضمن فرگوسن هیچ وقت امار خوبی جلوی مورینیو نداشت و چه با اخراج و چه بی اخراج بازنده ی جنگ تاکتیکی در مقابل مورینیو بود (می تونید به تاثبر گذاری تعویض های دو طرف نگاه کنید).

sarukhan عزیز
شما اول به من بگو خطای رافائل (البته از نظر شما) بعد از اون اشتباه (افتضاح) داوری بود یا قبلش ؟

قبول دارم فرگوسن از نظر اماری جلو مورینیو در مجموع بازنده بوده. اما هر بازی شرایط خودشو داره. تعویض مورینیو کی بود ؟ دقیقا بعد از اخراج نانی ؟ تازه اربلوآ که یک کارت زرد داشت رو برد بیرون.
==================================
من کارشناس داوری رو از خودم نمیگم. من پای صحبت کارشناسای الجزیره هستم. تازه از بازیکنای مهمانشون یکیشون مایکل اوونه. یکی هم میشل سالگادو بود. هر دو اینا بحث داشتن. هر چند اینا کارشناس داوری نیستند. اوون هم واسه رئال بازی کرده هم منچستر. (بیشتر رئالیه)

دوستمون در بالا هم اشاره کرد
کارشناس داوری رادیو مارکا، معتقد بود که داور می بایست به نانی کارت زرد نشان می داد و نه کارت قرمز

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
وقتی یه تیمی بعد از زدنه یه گل شانسی(گل به خودی)به بازی کثیف دفاعی رو میاره تا نتیجرو حفظ کنه لایق باخت با اختلاف.تا عابروش بره .و تیرک به دادتون رسید و در حدّو اندازه ی real نبودید...

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
البته یونایتدیها هم یه جورایی همچین اتفاقی حقشون بود ولی نه تو همچین مسابقه ای!چون خیلی تو لیگ جزیره با کمک همین داورا برنده شدن!(نمونه بارزش مقابل چلسی دی متئو و 2 بازی رفت و برگشت جلوی لیورپول!)

شما بازی های لیگو کامل پیگیری نکرد وگرنه میدیدی دو برابرشو سرمون در اوردن

بازی با چلسی هم جبران سال های گذشته بود که همش با داوری میبردن(گرچه تنها صحنه نادرست بازی با چلسی اخراج تورس بود)

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
:lol::lol: قسمت اول حرفاتو فقط خودت و رفیقات قبول دارین
سعی نکن ماسمالی کنی جناب

اما قسمت دومش

انتظار داری تیمی که یک گل جلو هست 10 نفره بیاد حمله کنه؟ بعد اینکه میگی همش دفاع می کرد اون سیو های لوپز صحنه اهسته بازی های قبل بود؟

سلام داداش
شبت به خیر
طرفدار منچستری و ناراحتی ، حقم داری ، منم تیمم میباخت با حرف و حدیث بیشتر ناراحت میشدم.
اون کارت قرمزی که داد دوار من بازم تاکید میکنم میتونست نده ، ولی تو قانون داوری فیفا اومده که اینطور خطاها و ضربه با استوک و ناشیانه عمل کردن میتونه اخراجم باشه... که دست من و شما نیست و این داور بود که انتخابش کارت قرمز بود ...
ولی چند دقیقه قبلشو ببینی بازیکن شما یهعنی رافائل گل مسلم مارو با دست از رو خط کشید بیرون .... صحیح میگم دیگه ؟ چون صحنه شلوغ بود داور ندید .... توپی که داره وارد دروازه میشه و بازیک حریف مانع از گل بشه به نظرتون اخراج نداره ؟ بس قبول کنید بازی 1-1 میشد و یه اخراجی زودتر میدادید....
من حرفم اینه که منچستر با این همه آوازه و شهرت چرا باید این همه دفاعی بازی کنه ...
خدایی منطقی باشیم میبینی تو ضد حمله فقط میومد جلو و تمام اون عکس العملهای لوپز هم بعد اخراج و 2-1 بود...

یه سلام هم خدمت مهرداد عزیز عرض میکنم و ایمدوارم داداش سر بعضی پستهایی که ناشیانه ست ناراحت نشی :ایکس

یه موضوع جالبی هم پیش میاد اینه که طرفدارای بارسا این وسط چی میگن :دی ؟ اصلا ما این بازی رو با داوری بردیم ... شما دیگه زشته از دواری و فوتبال کثیف حرف بزنید :D البته تحقیر شدن توسط تیم دوم مادرید عواقبش همینا میشه دیگه :):rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی یه تیمی بعد از زدنه یه گل شانسی(گل به خودی)به بازی کثیف دفاعی رو میاره تا نتیجرو حفظ کنه لایق باخت با اختلاف.تا عابروش بره .و تیرک به دادتون رسید و در حدّو اندازه ی real نبودید...

اولین تیر دروازه رو شما خوردید :) اونم با شانس که توپ توی گل نرفت.

شما یکم املا یاد بگیر. عابرو نه. آبرو.

داور در این بازی به کمک شما اومد.

بالا