[QUOTE="AmirHesam";6703999]
سلام داداش
شبت به خیر
طرفدار منچستری و ناراحتی ، حقم داری ، منم تیمم میباخت با حرف و حدیث بیشتر ناراحت میشدم.
اون کارت قرمزی که داد دوار من بازم تاکید میکنم میتونست نده ، ولی تو قانون داوری فیفا اومده که اینطور خطاها و ضربه با استوک و ناشیانه عمل کردن میتونه اخراجم باشه... که دست من و شما نیست و این داور بود که انتخابش کارت قرمز بود ...
ولی چند دقیقه قبلشو ببینی بازیکن شما یهعنی رافائل گل مسلم مارو با دست از رو خط کشید بیرون .... صحیح میگم دیگه ؟ چون صحنه شلوغ بود داور ندید .... توپی که داره وارد دروازه میشه و بازیک حریف مانع از گل بشه به نظرتون اخراج نداره ؟ بس قبول کنید بازی 1-1 میشد و یه اخراجی زودتر میدادید....
من حرفم اینه که منچستر با این همه آوازه و شهرت چرا باید این همه دفاعی بازی کنه ...
خدایی منطقی باشیم میبینی تو ضد حمله فقط میومد جلو و تمام اون عکس العملهای لوپز هم بعد اخراج و 2-1 بود...
یه سلام هم خدمت مهرداد عزیز عرض میکنم و ایمدوارم داداش سر بعضی پستهایی که ناشیانه ست ناراحت نشی :ایکس
یه موضوع جالبی هم پیش میاد اینه که طرفدارای بارسا این وسط چی میگن :دی ؟ اصلا ما این بازی رو با داوری بردیم ... شما دیگه زشته از دواری و فوتبال کثیف حرف بزنید
البته تحقیر شدن توسط تیم دوم مادرید عواقبش همینا میشه دیگه
[/QUOTE]
درود
شب شما هم بخیر
من نظر کارشناس مادریدی مارکا رو گذاشتم و دیگه حرفی نمیزنم
در مورد تدافعی بازی کردن یونایتد
مسلما مهره های هجومی رئال بهتر از یونایتد هستن
ما خیلی هم تدافعی بازی نکردیم و موقعیت های گلمون از رئال بهتر بود منتها رئال مالکیت توپ رو در اختیار داشت
برد رو تیر دروازه ضلع شرقی ورزشگاه و داور بهتون تقدیم کرد