• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
زیر خاکی بالا میاری :happy:نگا کن اشک تو چشماش جمع شده . رئال جدید بعد از اون سال متولد شد :D
مگه اینکه با دعای شما شفا پیدا کنیم البته اوضاع مریض مذکور بدتر از شرایط اینجانب است من بیشتر برات دعا می کنم=))

نه عمو اشک تو چشام جمع نشده

مث شماها 5 تا و 6 تا که نخورديم تو بازي مهممون

ما که 11 به 11 برده بوديم داوري لطف کردن در حق شما وگرنه شما که در حد همون جام حدفي اسپانيا بودين

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بله عزیز دل.شیر پیر.
اون موقعی که 5-0 و 6-2 اونم تو سانتیاگو میباخین،حرفی ندارین.ولی حالا بال و پر درآوردین.

با این آواتارت باید خوب 11-0 رو یادت بیاد ؟! نمیاد ؟!! :lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نظر یکی دو تا کارشناس هم در مورد هند و اخراج رافائل بذار بی زحمت

صفحه رو باز کن کامل بخون

اما بیخیال اینجا میذارم دوستانتم ببینن

کارشناس داوری رادیو مارکا، معتقد بود که داور می بایست به نانی کارت زرد نشان می داد و نه کارت قرمز

سایت گل- جنجالی ترین صحنه دیدار دو تیم منچستریونایتد و رئال مادرید که امشب در اولدترافورد برگزار شد، در دقیقه 57 بازی رخ داد؛ زمانی که ضربه خشن نانی به اربلوا برخورد کرد و کنیت چاکر، داور ترکیه ای بازی، نانی را با کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج کرد.

حالا آندوخار اولیور، کارشناس داوری رادیوی مادریدی مارکا در گزارشی اعلام کرده که برای خطای نانی، یک کارت زرد کافی بود و لزومی به دادن کارت قرمز احساس نمی شد.

به علاوه از نظر آقای آندوخار خطای دقیقه 93 سرخیو راموس برروی پاتریس اورا می بایست یک ضربه پنالتی برای تیم میزبان به همراه می داشت.

کارشناس داوری رادیو مارکا همچنین معتقد است که خطاهای هندی که بااعتراض بازیکنان همراه بود، هیچ کدام معتبر نبوده. اول این بازیکنان رئال بودند که معتقد بودند که توپی که بعد از ضربه سر ایگواین به دست رافائل برخورد کرده، خطای هند بازیکن یونایتد بوده که این طور نبود ؛ چرا که توپ به صورت غیرعمدی به رافائل برخورد کرده و پس پنالتی ای در کار نبوده.

صحنه مشابهی هم در دیگر سوی زمین و توسط راموس خلق شد که این برخورد توپ به دست راموس نیز غیرعمدی بوده و خطای پنالتی نبوده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چیزی که برام جالبه توی این بحث های داوری اینه که طرفدارهای تیمها همیشه چند برگ از اشتباهات داوری که به ضررشون بوده و قبلا در موردش صحبت نکردنو تو جیبشون دارن و در مواقع نیاز رو میکنن :D

دوستان ما هم بریم بخوابیم دیگه. ولی انصافا اصلا برخوردی که با منچستر شد عادلانه نبود. کاش این اتفاقات نمیوفتاد و رئال "خودش" با یه بازی برتر برمیگشت به بازی تا ما هم از دیدن یه فوتبال داغ و پرهیجان و سطح بالا لذت ببریم :) در پایان هم اگرچه به وجود عدالت و قضا و قدر تو این دنیا اعتقادی ندارم، ولی با کمال احترام امیدوارم اگه قراره رویه تیمتون برای گرفتن یکی دو تا جام تو این فصل همین باشه، به هیچ وجه نتونید از پس تیم های دیگه بربیاید و نتیجه بگیرید :)

شب همگی خوش

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
sarukhan عزیز
شما اول به من بگو خطای رافائل (البته از نظر شما) بعد از اون اشتباه (افتضاح) داوری بود یا قبلش ؟

قبول دارم فرگوسن از نظر اماری جلو مورینیو در مجموع بازنده بوده. اما هر بازی شرایط خودشو داره. تعویض مورینیو کی بود ؟ دقیقا بعد از اخراج نانی ؟ تازه اربلوآ که یک کارت زرد داشت رو برد بیرون.
==================================
من کارشناس داوری رو از خودم نمیگم. من پای صحبت کارشناسای الجزیره هستم. تازه از بازیکنای مهمانشون یکیشون مایکل اوونه. یکی هم میشل سالگادو بود. هر دو اینا بحث داشتن. هر چند اینا کارشناس داوری نیستند. اوون هم واسه رئال بازی کرده هم منچستر. (بیشتر رئالیه)

دوستمون در بالا هم اشاره کرد

مگه فرقی داره که بعدش باشه یا قبلش ؟
اون کاری که رافائل کرد اخراج-پنالتی بود که متاسفانه داور ندید
تاکتیک یعنی اینکه شما با توجه به داشته هاتون و با توجه به شرایط بازی بهترین ترکیب و بازیکن ها رو به بهترین شیوه بچینید که فرگوسن در این زمینه از مورینیو شکست خورد
شما دیدید که مورینیو بلافاصله بعد از اخراج نانی یه تعویض کرد که این نشون میده همراه با جریان بازی داره مربی گری یا به اصطلاح کوچینگ می کنه ولی فرگوسن چه کرد ؟ تعویض های فرگوسن چی شد ؟ اشلی یانگ چه تاثیری روی بازی گزاشت ؟
مایکل اوون هم منچستریه چون پیش از بازی برای منچستر یونایتد ارزوی برد و موفقیت داشت.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
[QUOTE="AmirHesam";6703999]

سلام داداش
شبت به خیر
طرفدار منچستری و ناراحتی ، حقم داری ، منم تیمم میباخت با حرف و حدیث بیشتر ناراحت میشدم.
اون کارت قرمزی که داد دوار من بازم تاکید میکنم میتونست نده ، ولی تو قانون داوری فیفا اومده که اینطور خطاها و ضربه با استوک و ناشیانه عمل کردن میتونه اخراجم باشه... که دست من و شما نیست و این داور بود که انتخابش کارت قرمز بود ...
ولی چند دقیقه قبلشو ببینی بازیکن شما یهعنی رافائل گل مسلم مارو با دست از رو خط کشید بیرون .... صحیح میگم دیگه ؟ چون صحنه شلوغ بود داور ندید .... توپی که داره وارد دروازه میشه و بازیک حریف مانع از گل بشه به نظرتون اخراج نداره ؟ بس قبول کنید بازی 1-1 میشد و یه اخراجی زودتر میدادید....
من حرفم اینه که منچستر با این همه آوازه و شهرت چرا باید این همه دفاعی بازی کنه ...
خدایی منطقی باشیم میبینی تو ضد حمله فقط میومد جلو و تمام اون عکس العملهای لوپز هم بعد اخراج و 2-1 بود...

یه سلام هم خدمت مهرداد عزیز عرض میکنم و ایمدوارم داداش سر بعضی پستهایی که ناشیانه ست ناراحت نشی :ایکس

یه موضوع جالبی هم پیش میاد اینه که طرفدارای بارسا این وسط چی میگن :دی ؟ اصلا ما این بازی رو با داوری بردیم ... شما دیگه زشته از دواری و فوتبال کثیف حرف بزنید :D البته تحقیر شدن توسط تیم دوم مادرید عواقبش همینا میشه دیگه :):rolleyes:[/QUOTE]

درود

شب شما هم بخیر

من نظر کارشناس مادریدی مارکا رو گذاشتم و دیگه حرفی نمیزنم

در مورد تدافعی بازی کردن یونایتد

مسلما مهره های هجومی رئال بهتر از یونایتد هستن

ما خیلی هم تدافعی بازی نکردیم و موقعیت های گلمون از رئال بهتر بود منتها رئال مالکیت توپ رو در اختیار داشت

برد رو تیر دروازه ضلع شرقی ورزشگاه و داور بهتون تقدیم کرد

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
با این آواتارت باید خوب 11-0 رو یادت بیاد ؟! نمیاد ؟!! :lol:

اون یازده هیچی که نیمه اولش 1-0 بسود بارسا بود بعد ژنرال فرانکو قاتل دستور دادن که...
چرا دقیقا یادم میاد.
من بجای شما شرمم اومد که این موضوع رو واسه ادامه کل کل انتخاب کردی.:D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ما گذشتيم و گذشت آنچه تو با ما کردي ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازی تمام شده، رئال صعود کرده، نه کسی قهرمان شده و نه مطلب دیگه ای، فقط طی تصادفاتی توی 3 بازی پشت سر هم با دو فینالیست 2 دوره از 4 دوره ی گذشته ی جام قهرمانان لطف اشتباهات داوری به صورت کاملا سهوی با رئال همراه بوده.

اصلا اتفاقی نیوفتاده.

هنوز مراحل بعدی مونده، من همچنان بر سر مواضعم هستم :دی

خوشبختانه تیم هایی که دوسشون دارم هنوز در گردونه مسابقات هستند:دی بارسا، یووه، دورتموند، پی اس جی، حیف که لاتزیو و لیدز و اورتون نیستند که کلکسیون تیم های محبوبم کامل بشند. منچستر رو از دست دادیم.

قلبا خیلی دوست دارم یووه یا دورتموند قهرمان بشن. خیلی سالم، زیبا و تیمی بازی میکنند. حرف ندارند
خارج از کل کل :

من هنوز اعتقاد دارم رئال این فصل 60 درصد رئال فصل پیش نیست، فصل پیش خیلی قویتر بود.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درود

شب شما هم بخیر

من نظر کارشناس مادریدی مارکا رو گذاشتم و دیگه حرفی نمیزنم

در مورد تدافعی بازی کردن یونایتد

مسلما مهره های هجومی رئال بهتر از یونایتد هستن

ما خیلی هم تدافعی بازی نکردیم و موقعیت های گلمون از رئال بهتر بود منتها رئال مالکیت توپ رو در اختیار داشت

برد رو تیر دروازه ضلع شرقی ورزشگاه و داور بهتون تقدیم کرد

یعنی اینا رو همه رو گفتی که این جمله آخر رو بگی
نه اینکه ما کم توپ به تیر دروازتون زدیم!!!!
داوری هم درست بود فقط الان یک سری دارن حرص شون رو سر داور در میارن که توجیح باخت سنگینشون تو ورزشگاهشون بشه

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
یه عادته بدی که اکثر ما ایرانی ها داریم اینه که وقتی امتحانو خراب می کنیم تو جواب معلم میگیم دفترمون ناقص بودو دیشب برق خونمون رفتو واسمون مهمون اومدو بابابزرگم سکته زدو...وهمین بهونه ها در باخت تیمشون تبدیل میشه به زمین نا هموار بودو داورو خریده بودنو بازیامون پشت سرهم بودو...والاااا باید به بعضیا درس داد.چه فرهنگی چه ورزشی.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اون یازده هیچی که نیمه اولش 1-0 بسود بارسا بود بعد ژنرال فرانکو قاتل دستور دادن که...
چرا دقیقا یادم میاد.

وقتی میگم یه چیزی شنیدین همینه
بارسا اون یه دونه گلش رو هم توی بازی معروف ۱۱-۱ نیمه ی دوم زد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چرا دقیقا یادم میاد.

ها بخدا، یکی نیست بگه بابا طرف فاشیست بوده، 20 هزار نفر رو تیر بارون کرده، :D
خار مادر بازیکن ها بارسا که واسش کَره خوری بوده :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بازی تمام شده، رئال صعود کرده، نه کسی قهرمان شده و نه مطلب دیگه ای، فقط طی تصادفاتی توی 3 بازی پشت سر هم با دو فینالیست 2 دوره از 4 دوره ی گذشته ی جام قهرمانان لطف اشتباهات داوری به صورت کاملا سهوی با رئال همراه بوده.

اصلا اتفاقی نیوفتاده.

هنوز مراحل بعدی مونده، من همچنان بر سر مواضعم هستم :دی

خوشبختانه تیم هایی که دوسشون دارم هنوز در گردونه مسابقات هستند:دی بارسا، یووه، دورتموند، پی اس جی، حیف که لاتزیو و لیدز و اورتون نیستند که کلکسیون تیم های محبوبم کامل بشند. منچستر رو از دست دادیم.

قلبا خیلی دوست دارم یووه یا دورتموند قهرمان بشن. خیلی سالم، زیبا و تیمی بازی میکنند. حرف ندارند
خارج از کل کل :

من هنوز اعتقاد دارم رئال این فصل 60 درصد رئال فصل پیش نیست، فصل پیش خیلی قویتر بود.

خیلی باحال اومدی یعنی افتادم از خنده با این حرفت :D:D
این یووه اینقدر سالم بود که فرستادنش دسته پایین تر سر تبانی تو ایتالیا :D هر چی جام گرفته بوده با تبانی بوده .... این تیم ته سلامت هست ... کلا سلامت از روی یووه تعریف میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مگه فرقی داره که بعدش باشه یا قبلش ؟
اون کاری که رافائل کرد اخراج-پنالتی بود که متاسفانه داور ندید
تاکتیک یعنی اینکه شما با توجه به داشته هاتون و با توجه به شرایط بازی بهترین ترکیب و بازیکن ها رو به بهترین شیوه بچینید که فرگوسن در این زمینه از مورینیو شکست خورد
شما دیدید که مورینیو بلافاصله بعد از اخراج نانی یه تعویض کرد که این نشون میده همراه با جریان بازی داره مربی گری یا به اصطلاح کوچینگ می کنه ولی فرگوسن چه کرد ؟ تعویض های فرگوسن چی شد ؟ اشلی یانگ چه تاثیری روی بازی گزاشت ؟
مایکل اوون هم منچستریه چون پیش از بازی برای منچستر یونایتد ارزوی برد و موفقیت داشت.

فرقی نداره ؟ وقتی داور با یه تصمیم کل بازی رو میریزه به هم و جریان بازی عوض میشه فرقی نداره ؟

بگذریم. ما بریم بخوابیم. من کسی هستم که وقتی میبازیم میام به تیم حریف تبریک میگم. الان هم به شما تبریک میگم. هر چند بردتون عادلانه نبود.

من نمیگم شما به داور پول دادید و از این صحبتها. (اینکه ایا واقعا داوری مافیا داره رو اوناییکه درگیرشن میدونن)

من میگم داور تو این برد به کمک شما اومد. (عمدا یا سهوا) همونطور که تو همون بازی بارسا چلسی هم به کمم بارسا اومد (که مشخص نشد که عمدی بوده یا سهوی و اینکه ایا مافیایی در کار بوده یا نه) اگه اون اشتباه رو نمیکرد شاید الان ما خوشحال بودیم و شما ناراحت.

به هر حال من امیدوارم که در مراحل بعدی بازیها عادلانه برگزار بشه.

رئال از 3 بازی اخیرش از نظر ارقام و نتیجه سربلند بیرون اومد. اما اینکه این سربلندی توش ناپاکی بوده باشه یا نه رو خدا میدونه و عوامل. اما خب نتایج کسب شده پر حرف و حدیث بود.

شبتون بخیر. امیدوارم که همیشه خوشحال باشید.

• Like
Reactions: rms

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
وقتی میگم یه چیزی شنیدین همینه
بارسا اون یه دونه گلش رو هم توی بازی معروف ۱۱-۱ نیمه ی دوم زد.
نخیر داداش.اطلاعاتت ضعیفه مقصر من نیستم.
نیمه اول 1-0 بارسا برد و بعد در نیمه دوم اون حماسه ننگین برای رئال اتفاق افتاد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اولین تیر دروازه رو شما خوردید :) اونم با شانس که توپ توی گل نرفت.

شما یکم املا یاد بگیر. عابرو نه. آبرو.

داور در این بازی به کمک شما اومد.
خوبه تیر دروازه هم جبران کردیم:)
شانس از این برای شما ها بالاتر که گل براتونم می زنیم نمی تونید همونم نگه دارین:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی باحال اومدی یعنی افتادم از خنده با این حرفت :D:D
این یووه اینقدر سالم بود که فرستادنش دسته پایین تر سر تبانی تو ایتالیا :D هر چی جام گرفته بوده با تبانی بوده .... این تیم ته سلامت هست ... کلا سلامت از روی یووه تعریف میشه

گل آقا، شما یواش بخند این موقع شب سک سکه نگیرتد :D

خداییش برای بار هزارم میگم، هر تیمی سرمایه ی یووه رو داشت تا الان همه ی ستاره های فوتبال دنیا رو جمع کرده بود، نه یه سری بازیکن جوون میان قیمت رو. این یعنی سلامت.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نخیر داداش.اطلاعاتت ضعیفه مقصر من نیستم.
نیمه اول 1-0 بارسا برد و بعد در نیمه دوم اون حماسه ننگین برای رئال اتفاق افتاد.

حالا 5تاشم بخاطر ژنرال فرانکو ما کم میکنیم میشه 6تا :lol:

بالا