با اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره
ببینید رئال امسال قهرمان میشه
حالا هرچی هم می خواید بگید
هیچ تیمی جلوی ما خرفی برای گفتن نداره
وقتی داور باهاتون باشه بله..هیچ تیمی حرفی برای گفتن نداره.
بازم ناداوري!بازم ميراث به جامانده از كثافت و اشغال هاي دوران فرانكو!واقعا متاسفم براي خودم كه تو چنين محيط كثافتي نشستم فوتبال نگاه ميكنم،حيف وقت،حيف زمان،از اول جام رو بديد به ريال تا وقت ما الكي حروم نشه،بريد با جامتون تو كثافت هاي مادريد بازي كنيد.
WE ARE UNITED
اگه منچستر واسه فوتبال ارزشی قائل بود نیمه اول رو مثل تیمای ایتالیایی دفاع نمی کرد
تو بازی رفت هم خیلی شانس آوردید که 1-1 شد.کسی نیمه اول اون بازی رو می دید فکر می کرد رئال داره با یه تیم دسته 2 لالیگا بازی می کنه
اگه زورت نمیرسه (مثل آرسنال) بازیت رو بکن.بد با خوب فوق 3 تا میخوری.ولی فوتبال بازی کن.بارسلون هم از رئال 3 تا میخوره ولی فوتبال بازی میکنه
بازم ناداوري!بازم ميراث به جامانده از كثافت و اشغال هاي دوران فرانكو!واقعا متاسفم براي خودم كه تو چنين محيط كثافتي نشستم فوتبال نگاه ميكنم،حيف وقت،حيف زمان،از اول جام رو بديد به ريال تا وقت ما الكي حروم نشه،بريد با جامتون تو كثافت هاي مادريد بازي كنيد.
WE ARE UNITED
همون بازی رفت رافائل واران باید اخراج میشد که نشد داور اجازه زدن کرنر رو ندادبازی رفت یه پنالتی 100% رو برا رئال نگرفت... این صحنه هم که اخراج کرد راحت طبق اصول فیفا میشد اخراج کرد ! ولی معمول فوتبالی نبود !
مگه میشه طرف آربلوا رو ندیده باشه اونم با این همه فاصله ای که نسبت به هم داشتن ؟!
بابا ما سر کوچمونم که بازی میکنیم اگر همچین صحنه ای پیش بیاد طرف رو لت و پار میکنیم :دی حالا به عمد کرده باشه یا نه ! حرکتش خطرناک بود و لایق اخراج..
بعد رافائل توپ رو با دست زده قشنگ ... توپ رو از تو گل درآورد ! حالا چه عمد یا غیر عمد اونجارو معمولا پنالتی میگیرن !
اشتباهات داوری زیاد هم بنفع رئال نبوده...
آخه اينا همشون يار بي وفا هستن مث من و شما نيستن كه هميشه هوادار يه تيم باشن امروز اين تيم فردا يه تيم ديگه
خوشم میاد که با یه باخت حقارت امیز سطح ادب و فرهنگ و شعورتون برملا میشه
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
بزرگتون بارسا بود که دو بار تحقیرش کردیم.
چه آرزوهایی داری شما:دیبا اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره
چی از دوران فرانکو میدونی؟بازم ناداوري!بازم ميراث به جامانده از كثافت و اشغال هاي دوران فرانكو!واقعا متاسفم براي خودم كه تو چنين محيط كثافتي نشستم فوتبال نگاه ميكنم،حيف وقت،حيف زمان،از اول جام رو بديد به ريال تا وقت ما الكي حروم نشه،بريد با جامتون تو كثافت هاي مادريد بازي كنيد.
WE ARE UNITED
با اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره
باخت فشار زیادی اوردهتوهمی بیش نیست که این تیم های دوزاری رئال رو ببرنبا اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره
اگه منچستر واسه فوتبال ارزشی قائل بود نیمه اول رو مثل تیمای ایتالیایی دفاع نمی کرد
تو بازی رفت هم خیلی شانس آوردید که 1-1 شد.کسی نیمه اول اون بازی رو می دید فکر می کرد رئال داره با یه تیم دسته 2 لالیگا بازی می کنه
اگه زورت نمیرسه (مثل آرسنال) بازیت رو بکن.بد با خوب فوق 3 تا میخوری.ولی فوتبال بازی کن.بارسلون هم از رئال 3 تا میخوره ولی فوتبال بازی میکنه
بچه جون .
من نمیدونم شما چند سالته.
من اینجا حدودا 8 ساله که عضوم. همه هم میدونن کم من طرفدار منچستر یونایتد هستم. (تیم های مورد علاقه بعدیم بارسلونا و میلان و بایرن هستند)
اینقدر فکر نکرده صحبت نکن. وقتی در مورد کسی میخوای حرف بزنی اول در موردش یکن تحقیق کن.