• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
با اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببینید رئال امسال قهرمان میشه
حالا هرچی هم می خواید بگید
هیچ تیمی جلوی ما خرفی برای گفتن نداره

وقتی داور باهاتون باشه بله..هیچ تیمی حرفی برای گفتن نداره.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بازم ناداوري!بازم ميراث به جامانده از كثافت و اشغال هاي دوران فرانكو!واقعا متاسفم براي خودم كه تو چنين محيط كثافتي نشستم فوتبال نگاه ميكنم،حيف وقت،حيف زمان،از اول جام رو بديد به ريال تا وقت ما الكي حروم نشه،بريد با جامتون تو كثافت هاي مادريد بازي كنيد.
WE ARE UNITED

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اگه منچستر واسه فوتبال ارزشی قائل بود نیمه اول رو مثل تیمای ایتالیایی دفاع نمی کرد;)
تو بازی رفت هم خیلی شانس آوردید که 1-1 شد.کسی نیمه اول اون بازی رو می دید فکر می کرد رئال داره با یه تیم دسته 2 لالیگا بازی می کنه
اگه زورت نمیرسه (مثل آرسنال) بازیت رو بکن.بد با خوب فوق 3 تا میخوری.ولی فوتبال بازی کن.بارسلون هم از رئال 3 تا میخوره ولی فوتبال بازی میکنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
وقتی داور باهاتون باشه بله..هیچ تیمی حرفی برای گفتن نداره.

اره ما همه داورهای دنیا و خریدیم !!!!
ببخشید که تمارض های بازیکن های منچستر و بارسلونا رو پنالتی نمیگیرن براتون

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بازم ناداوري!بازم ميراث به جامانده از كثافت و اشغال هاي دوران فرانكو!واقعا متاسفم براي خودم كه تو چنين محيط كثافتي نشستم فوتبال نگاه ميكنم،حيف وقت،حيف زمان،از اول جام رو بديد به ريال تا وقت ما الكي حروم نشه،بريد با جامتون تو كثافت هاي مادريد بازي كنيد.
WE ARE UNITED

شما فعلا از باخت تون ناراحت باشید و در این ناراحتی بمونید for ever
ما هم میریم جام ها رو جمع میکنیم
زنده باد رئال

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز نا داوري ملولم و کولينايم آرزوست

گفتند یافت می نشود گشته ایم ما
گفت آن چه یافت می نشود آنم آرزوست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه منچستر واسه فوتبال ارزشی قائل بود نیمه اول رو مثل تیمای ایتالیایی دفاع نمی کرد;)
تو بازی رفت هم خیلی شانس آوردید که 1-1 شد.کسی نیمه اول اون بازی رو می دید فکر می کرد رئال داره با یه تیم دسته 2 لالیگا بازی می کنه
اگه زورت نمیرسه (مثل آرسنال) بازیت رو بکن.بد با خوب فوق 3 تا میخوری.ولی فوتبال بازی کن.بارسلون هم از رئال 3 تا میخوره ولی فوتبال بازی میکنه

حرف شما اصلا منطقی نیست. جلو تیمی مثل رئال که اون فوروارد های وحشتناک رو داره برای چی باید اون جوری بازی کرد ؟ همون بلایی که سر بارسلونا اومد میخواستید سرمنچستر بیاد ؟

منچستر داشت طبق نقشه اش میرفت جلو . منتها داور با اون اشتباه تاثیر گذارش روند بازی رو خراب کرد.

بگذریم. با بحث من وشما چیزی عوض نمیشه. شما الان خوشحالی و ماها همه ناراحت. ناداوری شد دیگه. حالا دوستان هوادار رئال هی سعی میکنن که ناداوری داور رو توجیه کنن. اما اشتباهش اینقدر بزرگ بود که اصلا قابل پذیرش نیست.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
WE ARE UNITED

خوشم میاد که با یه باخت حقارت امیز سطح ادب و فرهنگ و شعورتون برملا میشه
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
بزرگتون بارسا بود که دو بار تحقیرش کردیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بازی رفت یه پنالتی 100% رو برا رئال نگرفت... این صحنه هم که اخراج کرد راحت طبق اصول فیفا میشد اخراج کرد ! ولی معمول فوتبالی نبود !
مگه میشه طرف آربلوا رو ندیده باشه اونم با این همه فاصله ای که نسبت به هم داشتن ؟!
بابا ما سر کوچمونم که بازی میکنیم اگر همچین صحنه ای پیش بیاد طرف رو لت و پار میکنیم :دی حالا به عمد کرده باشه یا نه ! حرکتش خطرناک بود و لایق اخراج..

بعد رافائل توپ رو با دست زده قشنگ ... توپ رو از تو گل درآورد ! حالا چه عمد یا غیر عمد اونجارو معمولا پنالتی میگیرن !

اشتباهات داوری زیاد هم بنفع رئال نبوده...
همون بازی رفت رافائل واران باید اخراج میشد که نشد داور اجازه زدن کرنر رو نداد

اینو هم کارشناس داوری تایید کرد اخراج نداشت شما در حد کارشناس داوری نیستی;)

پنالتی روی اورا رو نگرفت

صحنه رافائل پنالتی نبود اینم تایید شد اگر بخوای اینو پنالتی در نظر بگیری داور باید دو تا پنالتی دیگه برای یونایتد میگرفت

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آخه اينا همشون يار بي وفا هستن مث من و شما نيستن كه هميشه هوادار يه تيم باشن امروز اين تيم فردا يه تيم ديگه

همه بدن شما خوبی... ما طرفدار عدالتیم. حق هایی که داره توسط مافیای پرز شما خورده میشه و هیچ کس هم صداش درنمیاد. وگرنه من به شخصه امشب اومده بودم یه فوتبال قشنگ و داغ ببینم و برم بگیرم بخوابم و برام هم منچستر و رئال هیچ فرقی نمیکرد!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خوشم میاد که با یه باخت حقارت امیز سطح ادب و فرهنگ و شعورتون برملا میشه
امسال قهرمان چمپیونز لیگیم
بزرگتون بارسا بود که دو بار تحقیرش کردیم.

در 8 روز 3 بازی
3 برد در دو بازی خارج از خانه

زنده باد مورینیو

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با اینکه علاقه ای به بارسا ندارم امیدوارم میلانو ببرن تا فینال پیش برن و بخورن به رئال و رئالی ها بازیو با ناداوری ببازن اونوقت قیافه هاشون دیدن داره
چه آرزوهایی داری شما:دی
ولی از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست
WE ARE UNITED
چی از دوران فرانکو میدونی؟
یه مطالعه ای بکن بعد درافشانی کن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

بارسا؟ ناداوری؟ افشین جان انگار ال کلاسیکوها را نگاه نمی کنی اصلا!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باخت فشار زیادی اورده:pتوهمی بیش نیست که این تیم های دوزاری رئال رو ببرن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

تا قبل اخراج که حرفي براي گفتن نداشتين

الانم يهو از توي لپ لپ درومدي هر چي ميخاي ميگي؟

خيلي رو دارين به خدا همتون

تاپيک رئال رو فقط يه نفر ميچرخوند تا يه بازي رو بردن همشون اومدن مدعي کارشناسي فوتبال شدن

برين جمع کنين عمو ها

شماها اگه طرفدار بودين که وقت باخت ميومدين طرفداري تيمتون نه اينکه قايم شين يه بازي رو بردين بيان گنده .... کنين

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
بچه جون .
من نمیدونم شما چند سالته.

من اینجا حدودا 8 ساله که عضوم. همه هم میدونن کم من طرفدار منچستر یونایتد هستم. (تیم های مورد علاقه بعدیم بارسلونا و میلان و بایرن هستند)

اینقدر فکر نکرده صحبت نکن. وقتی در مورد کسی میخوای حرف بزنی اول در موردش یکن تحقیق کن.

بچه هم توئي پسر خوب سن من از موهاي سر تو بيشتره خيالت راحت اين اولاً
در ثاني از چيز ديگه اي ميسوزي بهتره حرف نزني نميگن لالي
سيوماً شخصيت به تاريخ عضويت نيست به شعور آدمه
افتاد؟؟؟

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
هوگو چاوز چرا مرد این وسط حالا؟ :دی
منچستری بود فک کنم خدابیامرز :D

بالا