Sir Pendar
Registered User
حالا بد نیست یه درخواست بدی:lol:باشه
نیازی به درخواست نیست
موقعش که رسید معلوم میشه هوادارها چند مرده حلاجن
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
حالا بد نیست یه درخواست بدی:lol:باشه
نیازی به درخواست نیست
موقعش که رسید معلوم میشه هوادارها چند مرده حلاجن
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
16 امتیاز بود . یادت رفته باختید خب عزیزم منطقی ام که بهت می گم اینو . اگه بازیکن ها یه ذره استعداد داشتن نیازی نبود که حالا یه مدت مربی بستری باشه تو بیمارستان! بدبختی اینه بارسا وابسته به یک سبکه بازیه و یک مربی ! مربی ش عوض شد پوکید ! یه بار 5 تا زدید نوش جونتون ما هم پودر تون کردیم نوش جونمون . الان چی داری اونو رو کن همش از 3 سال قبل حرف می زنهخودت حرف خودتو نقض کردی واسه چی 16 امتیاز جلو بودیم؟ چون مربی بالا سر تیم بود
دیگه یه زره منطقی باش کدوم تیم بدون مربی نتیجه گرفته که بارسا بگیره
معلومه که بدون مربی تیم از هم میپاشه شما با مربی پاشیده بودید 5 6 تا میخوردید این تیم که مربی هم نداره
مسی؟
5 6 نفر محاصرش میکنن میخوای چیکار کنه دیگه
در کل ما 5 تا بهتون زدیم انقدر منم منم نکردیم که شما ها دارید میکنید
16 امتیاز بود . یادت رفته باختید خب عزیزم منطقی ام که بهت می گم اینو . اگه بازیکن ها یه ذره استعداد داشتن نیازی نبود که حالا یه مدت مربی بستری باشه تو بیمارستان! بدبختی اینه بارسا وابسته به یک سبکه بازیه و یک مربی ! مربی ش عوض شد پوکید ! یه بار 5 تا زدید نوش جونتون ما هم پودر تون کردیم نوش جونمون . الان چی داری اونو رو کن همش از 3 سال قبل حرف می زنه
جواب قبلی هایی رو که واست رو کردم بده آمو تیم شما بی گواردیولا 0 هست . رونالدو هم بیاد بازی کنه بازم شما تیم تون داغونه . اینقدر با یه سیستم دزدی از تیم ملی اسپانیا بازی کردید که تا یه ذره تغییر می کنه راه به راه اینه روزگارتون6 تا هم زدیم اخه با 3 تا مقایسه نکنش
بازیکنای شما استعداد داشتن که 6 تا خوردن با مربی؟ یا اینکه تو این چند سال یه لیگو گرفتین و یه جام حذفی؟
راست کارش قرمزه ولی انصافا این خطا قرمز بودLooks like Webb has a rival
تصورات و توهمات عالی متعالیهذیان های خوبی استفرگوسن: " من 2 جام باشگاه ها رو به بارسلونا با یه بازی منصفانه از سوی بارسلونا واگذار کردم ، اما امروز احساس میکنم که ما دزدیده شدیم "
رئال تیمی شده که وقتی نمیتونن خودشون نتیجه بگیرن ، دست به دامن داور میشن ، دقیقا اتفاقایی که تو 2 ال کلاسیکو ی اخیر و بازی امشب رخ داد همه چیز رو نشون ، آیا این همه اشتباه داوری و پنالتی های نگرفته شده تو 3 بازی فقط یک اتفاق بود؟؟
رئال تیمی هست که همه ی باخت هاش رو به داوری ربط میده در صورتی که بردهاش رو فقط به لطف داوری میتونه بدست بیاره...
فرگوسن: " من 2 جام باشگاه ها رو به بارسلونا با یه بازی منصفانه از سوی بارسلونا واگذار کردم ، اما امروز احساس میکنم که ما دزدیده شدیم "
رئال تیمی شده که وقتی نمیتونن خودشون نتیجه بگیرن ، دست به دامن داور میشن ، دقیقا اتفاقایی که تو 2 ال کلاسیکو ی اخیر و بازی امشب رخ داد همه چیز رو نشون ، آیا این همه اشتباه داوری و پنالتی های نگرفته شده تو 3 بازی فقط یک اتفاق بود؟؟
رئال تیمی هست که همه ی باخت هاش رو به داوری ربط میده در صورتی که بردهاش رو فقط به لطف داوری میتونه بدست بیاره...
راست کارش قرمزه ولی انصافا این خطا قرمز بود
می گم همه 1100 پست ت رو اینطوری زدی ؟خیلی با محتوا اند حقت رو خوردن اینجاها