• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خودت حرف خودتو نقض کردی واسه چی 16 امتیاز جلو بودیم؟ چون مربی بالا سر تیم بود
دیگه یه زره منطقی باش کدوم تیم بدون مربی نتیجه گرفته که بارسا بگیره
معلومه که بدون مربی تیم از هم میپاشه شما با مربی پاشیده بودید 5 6 تا میخوردید این تیم که مربی هم نداره
مسی؟
5 6 نفر محاصرش میکنن میخوای چیکار کنه دیگه
در کل ما 5 تا بهتون زدیم انقدر منم منم نکردیم که شما ها دارید میکنید
16 امتیاز بود . یادت رفته باختید :) خب عزیزم منطقی ام که بهت می گم اینو . اگه بازیکن ها یه ذره استعداد داشتن نیازی نبود که حالا یه مدت مربی بستری باشه تو بیمارستان! بدبختی اینه بارسا وابسته به یک سبکه بازیه و یک مربی ! مربی ش عوض شد پوکید ! یه بار 5 تا زدید نوش جونتون ما هم پودر تون کردیم نوش جونمون . الان چی داری اونو رو کن همش از 3 سال قبل حرف می زنه :p

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
1362528185681.jpg

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
16 امتیاز بود . یادت رفته باختید :) خب عزیزم منطقی ام که بهت می گم اینو . اگه بازیکن ها یه ذره استعداد داشتن نیازی نبود که حالا یه مدت مربی بستری باشه تو بیمارستان! بدبختی اینه بارسا وابسته به یک سبکه بازیه و یک مربی ! مربی ش عوض شد پوکید ! یه بار 5 تا زدید نوش جونتون ما هم پودر تون کردیم نوش جونمون . الان چی داری اونو رو کن همش از 3 سال قبل حرف می زنه :p

6 تا هم زدیم اخه با 3 تا مقایسه نکنش
بازیکنای شما استعداد داشتن که 6 تا خوردن با مربی؟ یا اینکه تو این چند سال یه لیگو گرفتین و یه جام حذفی؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
6 تا هم زدیم اخه با 3 تا مقایسه نکنش
بازیکنای شما استعداد داشتن که 6 تا خوردن با مربی؟ یا اینکه تو این چند سال یه لیگو گرفتین و یه جام حذفی؟
جواب قبلی هایی رو که واست رو کردم بده آمو:) تیم شما بی گواردیولا 0 هست . رونالدو هم بیاد بازی کنه بازم شما تیم تون داغونه . اینقدر با یه سیستم دزدی از تیم ملی اسپانیا بازی کردید که تا یه ذره تغییر می کنه راه به راه اینه روزگارتون:)
حالا گیرت به این چند ساله ؟ نه چیزی جز 2تا جام نداشتیم:) اما اگه دلت خواست خیلی پز داشته های تیم ت رو بدی برو ببین تو همه چی جز یه کوپا دل ری که حالا که دستتون بهش نمی رسه ادا در میارید می گید به درد نمی خوره از رئال سر تر نیستید! تو لیگ قهرمانی ها پایین تر اید! چمپیونز بازم پایین تر اید ! تعداد برد ها پایین ترید ! بارسا چیزی نداره و نداشته بدون گواردیولا

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
فرگوسن: " من 2 جام باشگاه ها رو به بارسلونا با یه بازی منصفانه از سوی بارسلونا واگذار کردم ، اما امروز احساس میکنم که ما دزدیده شدیم "

رئال تیمی شده که وقتی نمیتونن خودشون نتیجه بگیرن ، دست به دامن داور میشن ، دقیقا اتفاقایی که تو 2 ال کلاسیکو ی اخیر و بازی امشب رخ داد همه چیز رو نشون ، آیا این همه اشتباه داوری و پنالتی های نگرفته شده تو 3 بازی فقط یک اتفاق بود؟؟

رئال تیمی هست که همه ی باخت هاش رو به داوری ربط میده در صورتی که بردهاش رو فقط به لطف داوری میتونه بدست بیاره...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
پائولو روسى:
من اكه به جاي يوونتوسيا يا ميلانيا باشم از حذف منچستر خوشحال ميشدم چون حذف رئال از من يونايتد به مراتب آسونتره...

FORZA JUVE

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فرگوسن: " من 2 جام باشگاه ها رو به بارسلونا با یه بازی منصفانه از سوی بارسلونا واگذار کردم ، اما امروز احساس میکنم که ما دزدیده شدیم "

رئال تیمی شده که وقتی نمیتونن خودشون نتیجه بگیرن ، دست به دامن داور میشن ، دقیقا اتفاقایی که تو 2 ال کلاسیکو ی اخیر و بازی امشب رخ داد همه چیز رو نشون ، آیا این همه اشتباه داوری و پنالتی های نگرفته شده تو 3 بازی فقط یک اتفاق بود؟؟

رئال تیمی هست که همه ی باخت هاش رو به داوری ربط میده در صورتی که بردهاش رو فقط به لطف داوری میتونه بدست بیاره...
تصورات و توهمات عالی متعالی:)هذیان های خوبی است:)

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159

د ال کلاسیکو قبلی؟؟ کوپا که صحنه مشکوکی نبود و تازه 3 بر یک هم بردیم . تو لیگ هم اون صحنه آخر بازی بود که پنالتی هم میشد تازه مساوی میشد . بعد دم از داوری چرا میزنی وقتی که تو بازی رفت مقابل مچستر پنالتی مارو نگرفتن؟ گلی هم که زدین که ....
مشچستر حذف شده از بارسلونا مایه نزارین...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
در باب بازی امشب:

ظالمی را خفته دیدم نیم‌روز
گفتم این فتنه‌است خوابش برده به
وآنکه خوابش بهتر از بیداری است
آن چنان بدزندگانی، مرده به

شيخ اجل سعدى

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
راست کارش قرمزه:) ولی انصافا این خطا قرمز بود

مارکای اسپانیا هم اعلام کرد که خطای نانی ماکزییمم یه زرد جریمه‌اش بوده.. این مارکا همون روزنامه‌ایه که به رونی گفته وحشی و په‌په رو هم در حد بکن باوئر دونسته..

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
می گم همه 1100 پست ت رو اینطوری زدی ؟:pخیلی با محتوا اند حقت رو خوردن اینجاها

بالا