• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان منچستری تو بازي رفت تا دقيقه 20 اصلا موقيت نداشتيد بعد داور با يه اشتباه کرنر گرفت و تو ادامه يه خطاي 100% پنالتي رو نگرفت و اينقدر رو بازي رئال تاثير گذاشت خلاصه اون بازي رئال از 29 موقعيت يه گل زد ولي هيچي از ناداوري نگفتند و حالا تنها جايي که گير ميديد يه خطاي بوده که داور سخت گيري کرده واينو از همون اول بازي ميشد ديد که داور چه راحت خطا رو ميگيره و کارتم ميده!اما درباره ي مورينيو که امروز اينطور حرف زده مي خوام بگم که همه کم و بيش ميدونيم که مورينيو به نيمکت منچسترچشم داره به خاطر همينه..
دوستان بارسایی هم کم دخالت کنن ... بابا چه قد سوزش آخه ... کم بسوزید ... به تیم دوم مادرید باختید ، فدای سرتون :دی
بارسا از داوری حرف نزنه که هنوز جامهای تو ویترینش خیلی کثیفه و هنوزم حرفش هست ...
تو بازیهای رو در رو هم که داورا سر مارو بریدن ... حالا فرضا بازی قبل یه پنالتی نگرفتن واستون ... دیگه بارسا از داور حرف نزنه ...
اون دوستانی هم که میگن بعضی دوستانو تازه داریم میبینیم با برد تیمشون اومدن ، باید خدمتشون عرض کنم به شخصه خودم تو فروم عصرجوان تو تاپیک رئال شرکت میکردم و تو پی تی بیشتر مشغول خرید و فروش هستم و خیلی کم پیش میاد به این فروم بیام و اگه هم بیام صد در صد به تاپیک تیم سر میزنم ...

و اینکه باز هم میگم منچستر حذفش دردناک بود به خاطر اون تصمیم سختگیرانه ولی دیگه خواهشن توهین به تیم ما نکنید ... و اینکه داورم تو چند صحنه خوب به شما حال داد که عکساشم گذاشتم.... امیدوارم منطقی باشید و دوستان بارسایی هم کم خودشونو شیرین کنن این وسط ... شما به فکر بازی با میلان باشید ...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اول اینکه ریپورت میدم(بخاطر قوانین فروم)

ادامه پیدا کرد جواب توهینو با توهین میدم

اره دقیقا ;)

ریپورت؟
اول اینکه فارسی صبت کن.
دوم اینکه من خلاف قوانین هیچی نگفتم.
سوم اینکه یک جمله ا ی قدیمی وجود داره ک میگه.

کسایی که تو زندگی واقعی به جایی نمیرسن در تلاشند تا تو فضای مجازی خودشون گنده نشون بدن و بگن اره مثلا ما اینیم

ولی تو کلا درگیری داری با خودت ها!!!!

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
خیلی بد شد منچستر برد :دی
ولی نانی الکی اخراج شد
انصافا رئال خوب بازی کرد اخراش . خیلی بهتر شده

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
کل دنیا داره میگه حق منچستر شدیدا دیشب خورده شد فقط طرفدارای رئال تو پی تی امدن میگن همچی روبه راه بود و اتفاق خاصی نیفتاده و ما با اقتدار صعود کردیم.

گزارش روز:واکنش های جهانی به تصمیم داور ترک - Goal.com

داداشم زامبروتا ، مربی من یونایتد و یه نفر دیگه کل دنیا هستن ؟ :D
عجیبه ...
حق تیمهای دیگرو که بارسا خیلی بدتر خورده ... و اون بازیا خیلی عجیب بوده ...
نمیدونم طرفداران بارسا این وسط چی میگن ...

متاسفانه این دردآوره که خیلی ها چشم دیدن اون خطارو داشتن که کارت قرمزم کاملا تو اون صحنه سلیقه ای که بدن یا نه ،ولی چشم اینو نداشتن رافائل توپو با دست کشید بیرون و کارت قرمز هم کمترین جریمش بود ، یا اون پنالتی بازی رفت ، یا اون گل من یونایتد که اصلا توپ کرنر نبود و داور کرنر راموس رو گرفت در حالی که کاگاوا توپو زده بود ...

شرم آوره :rolleyes:

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
[QUOTE="AmirHesam";6705319]داداشم زامبروتا ، مربی من یونایتد و یه نفر دیگه کل دنیا هستن ؟ :D
عجیبه ...
حق تیمهای دیگرو که بارسا خیلی بدتر خورده ... و اون بازیا خیلی عجیب بوده ...
نمیدونم طرفداران بارسا این وسط چی میگن ...

متاسفانه این دردآوره که خیلی ها چشم دیدن اون خطارو داشتن که کارت قرمزم کاملا تو اون صحنه سلیقه ای که بدن یا نه ،ولی چشم اینو نداشتن رافائل توپو با دست کشید بیرون و کارت قرمز هم کمترین جریمش بود ، یا اون پنالتی بازی رفت ، یا اون گل من یونایتد که اصلا توپ کرنر نبود و داور کرنر راموس رو گرفت در حالی که کاگاوا توپو زده بود ...

شرم آوره :rolleyes:[/QUOTE]
معتبرترین خبر گذاری ها که تو پستای قبلی دوستان معرفی کردن میگن نانی باید با کارت قرمز جریمه میشد.اون گل هم افساید بود
طرفدارای بارسا هم میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن این وسط
نمیدونم چزا ولی احساس میکنم هر تیمیو که میبریم طرفدارای تیمای دیگه بیشتر میشن!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تیم ترسوووووووووووووووو همیشه بازنده هست . منچستر ترسو بود و حقش باخت بود :)

راستی قابل توجه هواداری بارسا !

اینم از منچستر ! دیگه چییییییییییییییی :lol:

رئال مثل همیشه بدون کمکی از طرف داور تونست بازی رو ببره :blink:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
طرفدارای بارسا هم میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن این وسط

از اب گل الود ماهی نمی گیریم برادر صرفا جهت اطلاع داریم بهتون میگیم کیلیویی دارید میاد بالا یه وقت فکر نکنید با اقتدار صعود کردید.

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
از اب گل الود ماهی نمی گیریم برادر صرفا جهت اطلاع داریم بهتون میگیم کیلیویی دارید میاد بالا یه وقت فکر نکنید با اقتدار صعود کردید.

تو چهار روز 5 گل به بارسا زدیم . تو الترافورد هم 2 گل زدیم اونم در مقابل تیمی مثل من یونایتد . سطح اقتدار مادرید رو من و شما تعین نمیکنیم بلکه نتایج تعین میکنه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
attachment-315319d1362526125-529904_307896952669210_1719159826_n.jpg

داداش این عکس واضح تره

و این صحنه :دی حالا بگید داوری به نفع ما بوده

attachment-315305d1362523935-165920_502828706430808_1136767299_n.jpg

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
عجب ! اون صحنه ای که راموس تو محوطه جریمه خطای پنالتی کرد رو هم مینوشتی دیگه.

اصلا فکر کن داور به نفع بود که چی ؟ این همه تیمای دیگه جام بردن به کمک داور حالا اینبار هم نوبت ما. ارسنال بارسا. چلسی بارسا یا همین چلسی منچستر تو لیگ برتر نمونه هاش بودن.
اصلا فکر کنم ما تو انجمن هوادارای مادرید پول جمع کردیم با هم و داور رو خریدیم !! شما هم واسه دفعه بعد همین کارو بکنید...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
اینم صحبتها و نظرات در مورد داوری !!! بخونن دوستان ... که فقط به صحبت نصیرزاده قناعت کردن :rolleyes:

اما يك بى احتياتى از نانى همه چيز را عوض كرد و با اخراج خود از زمين، زمينه شكست منچستر را فراهم كرد . شايد داوران انگليسى هيچوقت تصميم چاكر داور مسابقه را درك نكنند، اما با تاكيد فراوان اتحاديه داوران يوفا به رياست پير لويجى كولينا، به داوران در تمامى سمينارهاى اخير كه مراقبت از بازيكنان و سلامت انها در اولويت قرار دارد، سر پيچى كردن از اين لزومات با توجه به حضور كولينا در ورزشگاه براى چاکرسخت بود و بايد بابت گرفتن تصميم درست به او در ميان آن جو سنگين تبريك گفت. هرچند كه او حتى ميبايست چند دقيقه قبل رافائل را نيز به دليل خطاى هند و گرفتن موقعيت مسلم گلزنى از حريف اخراج مى كرد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

مثل تیمای دسته دومی 11 نفره دفاع نمی کردید و بازی خودتون رو می کردید بهتون نشون میدادیم اقتدار یعنی چی
دفاع صرف رو دیگه الان همه تیمهای لیگ قهرمانان بلدن
خیلی بده یه تیم جلو 80 هزار تا تماشاگر خودی اینطوری دفاع کنه.بازم اگه بازی رفت 4 تا بهمون زده بودید یه چیزی می گفتیم خیالتون راحت بوده :دی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
لطفا دوستان تموم کنن بره ...
فرگوسن تیمش حذف شده حرف دیگه نزده و گفته فکرمون به بازیهای بعدی هست ...
و مطمئن باشید دیگه نه بازی برمیگرده و با اسناد و مدارک رئالیا از داوری باید طلبکار باشن نه من یونایتد...
و این هنده راموس که میگید پنالتی واقعا شرم آوره ... توپ با سرعت داره میاد و دستای بازیکن بسته س و باز نشده میگید پنالتیه ؟ این صحنه ها وقتی تیمی جلو هست و یا مساویه حتی خود بازیکنهای تیم اعتقاد به پنالتی ندارن ولی تا عقبن اینطور صحنه هارو میخوان پنالتی بدونن ...
بازی میلان با بارسا بازیکن میلان دستاشو باز کرد و جلوی توپ رو گرفت و افتاد جلوی پای بوآتنگ و همون توپ گل شد و هیچ خطایی هم نگرفتن و کارشناسها هم گفتن هند نبوده و حالا این توپ که میگید واسه منچستر پنالتی بوده دیگه واقعا اوج بی انصافیه ..:rolleyes::)
حالا عکسها و گزارشها بیاد میبینید رئال اصلا سود نکرده از داوری ...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
اگه هم میبینید این همه بحث میکنیم بابته اینه باختمونو زیر سوال نبرید ...
چون ما هیچ سودی از داوری نکردیم و تو خیلی از صحنه ها ضرر هم کردیم ...

و اینکه مثل بعضی از تیم ها نیستیم که فقط برد رو سرلوحه خودمون قرار بدیم و به جامهای کثیفمون بنازیم ...
عکسها و اسناد و گزارشهای بیشتر به زودی منتشر میشه و ما دوستان همراه با منبع و تصاویر از حق خودمون دفاع میکنیم ...
بازم میگم ما بردیم تموم شده رفته ولی اصلا تو کت ما نمیره بخواید بردمون رو زیر سوال ببرید اونم با بازی دفاعی و کثیفی که تو رفت و برگشت شاهد بودیم ...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کلا چیزی که مشخصه اینه که داور اصلا عملکرد خوبی نداشت و دو طرف ناراضین، فقط تیمی که حذف شده تاوان اشتباهات داور رو پس داد!

بالا