• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
چه حالي داد ديشب فرگوسن باخت! :D چه قدرم سرخ شده بود بيچاره. تبريك

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
پپ گواردیولا یه مربی جوونه که هنوز امتحانش رو هم 100% پس نداده!(ببینیم تو بایرن چیکار میکنه!) که دستیارش امسال سرمربی تیمی به بزرگی بارسا شده و اصلا هم انتظاری ازش نمیرفت همونطور که اصلا انتظاری از خود پپ اولای کارش نمیرفت!حالا حساب کنید اون دستیار هم رو سر تیم نیست و در واقع دستیار دستیار بارسای سال پیش داره بارسای الان رو ***** میکنه!دیگه خودتون اشتباهات فاحش داوری علیه این تیمه نیمه جون رو هم روش بزارین و تا اخرش رو برین...(خیلی خیلی پررویی میخواد درباره ی این تیم و 3 باخت اخیرش حرفی بزنین!)
فک کنین اگه الان کسی مثل ونگر رو نیمکت بارسا بود بارسا چی میشد!
شما ریالیها با گرونترین مربی جهان و توی بهترین شرایطتون بازم نمیتونین از پس منچستر بربیاین و بازم داوری به کمکتون میاد!(داوری که جلوی همون تمیه نیمه جون هم چندین بار به کمکتون اومد تا به زور تونستید ببریدش!)
دقیقآ 3 بازی اخیر بارسا و ریال از لحاظ داوری مقایسه کنید!(هر 3 بازی بارسا داور کاملآ به ضررشون بوده و هر 3 بازی رئال داور در نتیجه گیری ریال نقش اول رو بازی کرده!)
خواستم برای اون دسته از ریالیها که بدجوری دور برداشتن گفته باشم که این موفقیت 8 روزتون موفقیت تیم یا مربیتون نبود!موفقیت قراردادهایی بود که با داورا بسته بودین!
بهتون از همینجا قول میدم حتی تو فینال کوپا هم حریف اتلتیکو و فالکائو نمیشد مگر اینکه بازم با داور چنین قرارداهایی ببندید! چه برسه به رسیدن فینال چمپیونز لیگ و قهرمان شدن تو اون که خودتونم میدونید تو خوابتون هم نمیتونید ببینید!دیگه گذشت اون زمون که با چندتا تیم محلات بازی میکردن و 5 6 تا جام چرت رو میبردن که بعدا از شانستون اون جامها رو هم رو تعداد جامهای چمپیونز لیگ حساب کردن!اگه وجودشو دارین و تیمتون تیمه الان 1 بار این جام رو ببرین و به جامهایی که وقتی از تیم محلات بردن و اون موقع شاید نطفه ی پدرتون هم تشکیل نشده بود چه برسه به خودتون نبالین!آفرین دختر و پسرهای خوب!
بازی با میلان رو هم حتما حتما نگاه کنید تا متوجه بشید جام امسال مال کیه!;)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
زامبروتا حرکتِ نانی را سهوی دانست و گفت فقط باید سوپر من باشی‌ تا در آن شرایط که توپ از پشت میاید و روبرویت را نمیبینی از برخورد جلو گیری کنی‌

-سایت گل

*نمایش امشب در تئاترِ رویاها یک درامِ کامل بود.منچستر با تاکتیکِ بسیار دقیق برایِ تک تک دقایق بازی رئال برنامه داشت،بازی را با یک گٔل جلو افتاد و روندِ بازی به نحوی بود که می‌توانست به راحتی‌ بازی را با همان یک گٔل تمام کند.اما یک تصمیم ویران کننده از داور تمام بازی را از بین برد.نانی اخراج شد و رئال طوفانی ده دقیقه ای بر پا کرد و دو گٔل به تیمی زد که از مشت داور با سرگیجه‌ای شدید بازی میکرد.

-*مورینیو بعد از بازی به شدت از بازی تیمش ناراحت بود و در همه مصاحبه‌هایش گفت که شبِ بدی را داشتیم ولی‌ این فوتبال است ، ورزشی غیرِ قابل پیشبینی‌ و ما در تصمیماتی که گرفته شد نقشی‌ نداشتیم؛

-*ویالی در اسکای اسپرت ایتالیا به قطع تصمیم داور را اشتباه دانست و به شدت از خراب شدنِ این بازی زیبا با تصمیم داور ناراحت بود.زامبروتا حرکتِ نانی را سهوی دانست و گفت فقط باید سوپر من باشی‌ تا در آن شرایط که توپ از پشت میاید و روبرویت را نمیبینی از برخورد جلو گیری کنی‌ . با این حل به هیچ وجه نمی‌توان از بازی درخشان لوپز دروازه بان مادرید گذشت؛او انقدر خوب بود که کاسیاس باید از همین الان نگرانِ روز بازگشتش باشد،چون این نمایش چه در این بازی چه در چند بازی اخیر در اسپانیا قابلیت نیمکت نشین کردنِ هر دروازه بانی‌ را دارد، حتی اگر این دروازه بان کاسیاس باشد.

-*فرگوسن بعد از بازی دستیارش فیلان را به مصاحبه مطبوعاتی فرستاد و او در اولین توضیحاتش حال فرگوسن و رختکن یونایتد را نامساعد خواند و گفت ما از اتفاقت افتاده عمیقا نا امید هستیم و به دنبال دلیل آن میگردیم.

-*امشب فوتبال طرفدارانش را بار دیگر تحتِ تاثیر قرار داد؛ حسّی که از اولدترافورد به دنیا منتقل شد نا‌داوری بود،تلخ و نا گزیر در مقابل قدرتِ شخصی‌ به نام : داور !

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
اون موقع که شما به دنیا نیومده بودی ی من طرفدار بارسا بودم

میلاد توربو تویی؟
میلاد توربو ام
خبر گذاری مهر:طبق اخرین اخبار از عکس العمل تیم من یونایتد پس از باخت دیشب.سر الکس فرگوسن در نقل قول به حرکت خطای نانی به خود نانی گفت.اخه نانی تو که مالکیته توپو از دست دادی دادا.پس گوه میخوری با خطا میخوای توپو بگیری ودر اخر هم ادامسشو در یک حرکت عیز منتظره پرت کرد تو به هوا و دوباره اونو بلعیدو بدونه کوچکترین مکثی قورتش داد!(خشم فرگوسن)

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
میلاد توربو ام
خبر گذاری مهر:طبق اخرین اخبار از عکس العمل تیم من یونایتد پس از باخت دیشب.سر الکس فرگوسن در نقل قول به حرکت خطای نانی به خود نانی گفت.اخه نانی تو که مالکیته توپو از دست دادی دادا.پس گوه میخوری با خطا میخوای توپو بگیری ودر اخر هم ادامسشو در یک حرکت عیز منتظره پرت کرد تو به هوا و دوباره اونو بلعیدو بدونه کوچکترین مکثی قورتش داد!(خشم فرگوسن)

بار اخرتون باشه به مربی و بازیکنای ما توهین میکنید

چند صفحه پیش هم یه عده توهین کردن هیچی نگفتم

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اولا از هر چیز خوشحالم که رئال حالا به لطف داوری یا تاکتیک های فرا منطقه ایی مورینیو در این چند بازی به پیروزی رسید چون حداقل باعث شد جز آقا میلاد که یه زمانی تک و تنها تو بدترین شرایط رئال تاپیک هواداریشون رو آپ میکرد و اینجا کل کل میگرد چشممون به رخسار تیفوسی های این تیم روشن بشه، صد البت که ما چشم بصیرت نداشتیم. :D اما حالا که اومدین خوش اومدین. فقط امیدوارم موقع باخت هاتون هم اینطوری عرض اندام کنید :D

اون موقع که تو به دنیا نیومده بودی من طرفدار رئال بودم.
توی تاپیک رئال هم پست دارم اما مثل تو بیکار نیستم که بشینم با این کارا وقتمو تلف کنم.
اگه تو ماهی فوقش دو تا بازی از تیم مورد علاقت میبینی من 4 ساله که شب و روز فوتبال اروپا رو تا دسته 2- 3 هم دنبال میکنم.
در ضمن دوستانی که تیمشون باخته و خودشونو زدن به اون راه بگم که میخواید چیو ثابت کنید؟
در ضمن نکته ی دیگه دوست شدن بارسایی ها منچستری هاست.
حیوونکی ها این فشار رو نمیتونن تحمل کنن.
اینایی هم که میان و میگن شما فقط بعد از برد ها میاید و پست میدی عرض کنم که من تو اونجایی که یادمه ما همش داریم میبریم .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
فرگوسن: " من 2 جام باشگاه ها رو به بارسلونا با یه بازی منصفانه از سوی بارسلونا واگذار کردم ، اما امروز احساس میکنم که ما دزدیده شدیم "

رئال تیمی شده که وقتی نمیتونن خودشون نتیجه بگیرن ، دست به دامن داور میشن ، دقیقا اتفاقایی که تو 2 ال کلاسیکو ی اخیر و بازی امشب رخ داد همه چیز رو نشون ، آیا این همه اشتباه داوری و پنالتی های نگرفته شده تو 3 بازی فقط یک اتفاق بود؟؟

رئال تیمی هست که همه ی باخت هاش رو به داوری ربط میده در صورتی که بردهاش رو فقط به لطف داوری میتونه بدست بیاره...

تا حالا فوتبال نیگا کردی؟
کدوم بازیه؟همونی که اگه توپ و بندازی تو سبد میبری یا اونی که توپ نباید تو زمینت بخوابه؟
ببین هر کی تا حالا 4 تا خبر و حاشیه های مسابقات اروپا رو خونده باشه میدونه که فرگوسن چه اعجوبه ای در امر خرید داوران هستش.
بازی سال گذشته با چلسی رو که یادتون نرفته؟2 تا اخراج کرد داور عشقی عشقی . بعد دید نمیتونن گل بزنن گل افسایدشون رو قبول کرد و اون بازی رو منچستر برد.
در مورد بارسا هم که در مورد ناداوری حرف میزنن برن ببینن در طول یک بازی مثلا وقتی 20 تا خطا واسه بارسا گرفته میشه 15 تاش از طریق دایوینگ هستش که بارسایی ها خیلی توش ماهرن.
یه چیزایی میگن آدم میمونه داره تو مدوم قرن زندگی میکنه.
قرن 21 هستش. اون زمان گذشت که میرفتن خیابون هرکی یه نظری میداد.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
بار اخرتون باشه به مربی و بازیکنای ما توهین میکنید

چند صفحه پیش هم یه عده توهین کردن هیچی نگفتم

مثلا چی میگی؟!؟
میخوای دعوا کنی؟
میخوای بزنیمون؟
یعنی واقعا انقدر برات اهمیت داره که بخوای با یک هم وطن اینطوری صحبت کنی؟
:wacko:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
ابتدا تبریک به رئالی های عزیز
این دوستان هم ک 20 سال پیش اینجا عضو شدن :lol: برن پستها قبل بازیشون رو بخونن
ک ادعاشون تا تو بازارچه هم ازش تعریف میکنن و میخندن بهش
قرار بود ببرین
داوری هم نمیدونم نانی ندید و کسی نبود بهش بگه اونجا کسی هست و...
اگه میخاست داوره کاری نکنه میومدن مشت میزدن به بقیه ک ندیدم ببخشید پشه بود
کلا برا هر باختی تو جیهی پیدا میشه
مربی نبود. داور چ کار کرد. نور کم بود. از ننش قهر کرده بود
----
بازم خوبه رئالی ها مثل بعضیا نمیرفتن خودشون رو به زمین بزنن مخصوصا اخر بازی
بیشتر به بازیگرها میخورن تا بازیکن

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
چرا طرفداری بارسا افتادن وسط بحث؟ زمونه عوض شده قبلا تیم ما میباخت یه دو هفته ای سر و کلمون جایی پیدا نمیشد ولی این روزا ... :D

در ضمن انقدر حرف از بارسای بی مربی نکنید تا من یادمه تا همین چند وقت پیش چپ و راست مقاله میدادین که بله بارسلونا اولین تیمیه که مربی رو از سیستم خودش حذف کرده و ... حالا بعد دو باخت .برد ما شد کم ارزش ؟؟؟

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
زمان زیادی نمیگذره...
تا یک ماه پیش که تو تاپیک مادرید میرفتی سوت و کور بود.زمانی که مادرید تو اروپا در مرحله گروهی دوم شد. زمانیکه که تو لیگا بدجور عقب افتاده بود. زمانی که دورتموند مادرید رو شکست داد.
جز یکی دو کاربر چیزی نمونده بود براش. اگر همت بلند یکی از طرفدارانش نبود تو صفحات دوم باید دنبال تاپیک می‌گشتیم.
چون کسی حوصله نداشت از تیمی که تو بدترین وضعیت بود حمایت کنه.
تو تاپیک کل کل هم خبری ازشون نبود.حتی بعد مساوی با بارسا هم امیدی بهشون نبود.
اما ناگهان و در طی یک هفته سیل عظیم طرفداران این تیم جاری شد.
کسانی که بار اوله زیارتشون میکنی
یا کسایی که مجموع پست هاشون برای تیم محبوبشان در طی سال های گذاشته به اندازه یکی دو شب اخیر نبوده.
و اما بعد
بردید. مبارک باشه. قهرمان میخواین بشین امیدوارم موفق باشید. دو جام بگیرید امسال. چون ما حذف شدیم و دیگه نیستیم تا سال بعد. ده جام بگیرید اگه لایق بودید.
فقط اینو میدونم لکه ننگ بازی دیشب به این زودی ها پاک نمیشه.
ما هواداران منچستر از تیم خودمون کاملا راضی هستیم(از پست های هواداران میشه فهمید). با افتخار بازی کردیم. تا دقیقه 90 جنگیدیم. هواداران تو استادیوم تیم رو تا آخر تشویق کردند. تو فوتبال عزت و افتخار یعنی این. این جامی که دارین براش له له میزنید رو پارسال چلسی گرفت. کجاست اون عزت و افتخارش. حاضریم هیچ سالی جام نگیریم اما طرفدارانمون همیشه حامی تیم باشند.
به همه برو بچ منچستری افتخار میکنم که تعدادشون تو برد و باخت یکیه.
و در آخر برای اون داور متاسفم. الان آرزو میکنه ایکاش زمان به عقب بر می‌گشت. آرزویی که پیتر اوربو دانمارکی هم شاید داشت اما دیگه کاریش نمیشه کرد. جز خفت برای داور، شاید یه جام برای مادریدو غرور و افتخار برای منچستر دیگه بازی دیشب چیزی نداشت.
چیزی که تو دو بازی رفت و بر گشت دو تیم قشنگ بود تشویق گیگز توسط مادریدی ها و تشویق دی ماریا توسط منچستری ها حین تعویض ها بود.
موفق باشید

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
چرا طرفداری بارسا افتادن وسط بحث؟ زمونه عوض شده قبلا تیم ما میباخت یه دو هفته ای سر و کلمون جایی پیدا نمیشد و این روزا ... :D

در ضمن انقدر حرف از بارسای بی مربی نکنید تا من یادمه همنی چند وقت پیش چپ و راست مقاله میدادین که بله بارسلونا اولین تیمیه که مربی رو از سیستم خودش جذف کرده و ... حالا بعد دو باخت برد ما شد کم ارزش ؟؟؟

والا ......

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون موقع که تو به دنیا نیومده بودی من طرفدار رئال بودم.
توی تاپیک رئال هم پست دارم اما مثل تو بیکار نیستم که بشینم با این کارا وقتمو تلف کنم.
اگه تو ماهی فوقش دو تا بازی از تیم مورد علاقت میبینی من 4 ساله که شب و روز فوتبال اروپا رو تا دسته 2- 3 هم دنبال میکنم.
در ضمن دوستانی که تیمشون باخته و خودشونو زدن به اون راه بگم که میخواید چیو ثابت کنید؟
در ضمن نکته ی دیگه دوست شدن بارسایی ها منچستری هاست.
حیوونکی ها این فشار رو نمیتونن تحمل کنن.
اینایی هم که میان و میگن شما فقط بعد از برد ها میاید و پست میدی عرض کنم که من تو اونجایی که یادمه ما همش داریم میبریم .

هاکلبرییفین :D شما اگه 4 ساله :lol: فوتبال میبینی من 15-16 ساله که پیگیرم :D

میخوان ثابت کنن 3 تا تصمیم داوری ملس تو سه بازی پشت سر هم یعنی عین خوش شانسی :lol: البته اگه بهش بشه گفت شانس :upsided:

اینجا کسی دشمن نبوده که حالا بخوان دوست باشن، یکم سطح ادراکت رو بیشتر کنی این مسئله کامل واست روشن میشه :)

متاسفانه حافظه ی بلند مدت و میان مدت برخی دوستان خوب کار نمیکنه، 6-2، 5-0، 3-1، 2-0 ، باخت های این فصل رئال، البته که واسه تیمی مثل رئال تو این محدوده گل خوردن خودش یه برد محسوب میشه :p

برخلاف دوستان که معتقدن طرفدارای رئال یه دفعه از لپ لپ سر در اوردن من معتقدم قرار نیست همه ی طرفدارای همه ی تیم ها تو هر شرایطی کنار تیمشون باشن که، شاید بعضی ها روشون نبوده تا الان بگن طرفدار رئالیم اما اومدن، اومدن هم قدمشون به روی چشم، برد هم مبارکشون باشه

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
تنها جای پی تیه ک مثلن ادمای با سابقش اینجوری رفتار میکنن
ک از اون روز تا حالا کجا بودی و نبودی و نمیشناسمت و..
تعدادشونم زیاده ماشالله
جای تاسف داره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مثلا چی میگی؟!؟
میخوای دعوا کنی؟
میخوای بزنیمون؟
یعنی واقعا انقدر برات اهمیت داره که بخوای با یک هم وطن اینطوری صحبت کنی؟
:wacko:

اول اینکه ریپورت میدم(بخاطر قوانین فروم)

ادامه پیدا کرد جواب توهینو با توهین میدم

اره دقیقا ;)

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
تا حالا فوتبال نیگا کردی؟
کدوم بازیه؟همونی که اگه توپ و بندازی تو سبد میبری یا اونی که توپ نباید تو زمینت بخوابه؟
ببین هر کی تا حالا 4 تا خبر و حاشیه های مسابقات اروپا رو خونده باشه میدونه که فرگوسن چه اعجوبه ای در امر خرید داوران هستش.
بازی سال گذشته با چلسی رو که یادتون نرفته؟2 تا اخراج کرد داور عشقی عشقی . بعد دید نمیتونن گل بزنن گل افسایدشون رو قبول کرد و اون بازی رو منچستر برد.
در مورد بارسا هم که در مورد ناداوری حرف میزنن برن ببینن در طول یک بازی مثلا وقتی 20 تا خطا واسه بارسا گرفته میشه 15 تاش از طریق دایوینگ هستش که بارسایی ها خیلی توش ماهرن.
یه چیزایی میگن آدم میمونه داره تو مدوم قرن زندگی میکنه.
قرن 21 هستش. اون زمان گذشت که میرفتن خیابون هرکی یه نظری میداد.

نه اونی که تو میگی بیلیارده
نظرت محترمه ولی اصلا مهم نیست :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیگه تمام شد.

حالا من و شما شاید فقط بیننده باشیم و همدیگه رو بخاطر طرفداری از تیمهای محبوبمون محکوم به قضاوت نادرست در مورد تصمیمات داور کنیم.

اما واکنش بازیکنا و پیشکسوتها که حداقل از من و شمای بیننده صرف بیشتر حالیشونه و استخون تو فوتبال ترکوندن هم جالبه.

بسیاری از ستاره های دنیای فوتبال تصمیم داور ترک در مورد دادن کارت قرمز به نانی را زیر سوال بردند

داور با این تصمیمش بازی رو خراب کرد. بازی ای که مطمئنا زیباتر میتونست بشه. اما همه چیز درست بود و در حد این بازی جز داور ترک. بیخود نیست اتحادیه اروپا با پیوستن ترکیه به خودش مشکل داشت. اگه ترکها همه چیزشون مثل این داورشون باشه واویلا.

تصمیم بحث برانگیزش کلا بازی رو از نظر فنی زیر سوال برد. من نمیخوام بگم اگه داور اشتباه نمیکرد یونایتد حتما برنده میشد. بالاخره فوتباله و هزار اتفاق. شاید یونایتد گلهای بیشتری میزد شایدم مساوی میشد و میرفت ضربات پنالتی. شایدم یونایتد گل میخورد و میباخت.

اما همه اینا رو بذاریم کنار - داوری واقعا بی عدالتی کرد.

لطفا دیگه با هم کل کل نکنیم. امشب بازیهای دیگه ای در راهه. بخصوص بازی یووه. شاید تشریفاتی به نظر بیاد اما میخوام ببینم سلتیک حالا تو جهنم تورین چطوری بازی میکنه.

برای دوستان رئالی ارزوی موفقیت میکنم. امیدوارم اگه بازیهای بعدی رو میبرید بدون حرف و حدیث و الطاف داوری بشه. هر چند من هم مثل یکی از دوستان معتقدم این تیم رئال نسبت به سال قبل ضعیفتره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
پست های بعد از بازی دیشب رو نخوندم.
5 تا گل رد و بدل شد که 4 تاش رو ما زدیم و اون یه دونه رو از روی کرنر زدید.کرنری که به اشتباه گرفته شد!!!180 دقیقه بدون یک گل زده در جریان بازی!
حداقل یه گل تو جریان بازی میزدین که بگیم آره منچستر خوب بازی کرد و با اشتباهات داوری حذف شد.
حداقل تو زمین خودتون اونجوری نمیرفتین تو دفاع که قبل اخراج نانی مالکیت توپ ما بیش از 2 برابر شما باشه.
قبول دارم که اشتباهات داوری تو این بازی بهمون کمک کرد ولی از یه طرف بازی رفت هم ببینید که پنالتی رو برای ما نگرفت،شاید اگه اون رو میگرفت اصلا این بجث ها هم پیش نمیومد.و کرنر اشتباهی که گرفته شد و تنها گلتون رو تو مجموع 2 بازی به ثمر رسوندین.
و من مطمئنم اگه اون اخراج هم اتفاق نمیوفتاد با وضعی که بازی داشت رئال بازم به گل میرسید.حالا چه 10 نفره دفاع میکردین چه 11 نفره!
الان کاملا هوادارای منچستر رو درک میکنم ولی به نظرم اگه قرار بود سوای از نتیجه و اتفاقات بازی تیم برتر بره مرحله بعد بازم بدون هیچ شکی رئال باید میرفت نه منچستری که تو 2 بازی رفت و برگشت 11 نفره دفاع میکرد.
دوس داشتم بدون حرف و حدیث بریم بالا ولی خوب همیشه تیمی که میبازه اشتباهاتی که به ضررش شده بزرگ میکنه و هیچ وقت از پنالتی بازی رفت صحبتی نمیشه.هرچند بازی دیشب هم باید یه کارشناس داوری درست حسابی نظر بده،به شخصه اصلا نصیرزاده رو قبول ندارم و قبلا تو 90 زیاد دیدم که رنگی نظر میده.(البته راجع به صحنه هند پنالتی رافائل فقط)
هیچ وقت دوس نداشتم با هوادارای منچستر کل کل کنم،همیشه احساس میکردم تو یه جبهه ایم.در هر صورت امیدوارم تو ادامه فصل موفق باشید.

ویرایش : الان یه خبر خوندم که گل به خودی راموس هم قبلش باید آفساید فن پرسی گرفته میشده!!حالا چقدر درسته نمیدونم!

بالا