• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من يادم نيست عمو :(

قضيه اش چيه؟

مثل اینکه قتل غیر عمد انجام داده بود، فکر کنم سال 97 بود، کلی سال گذشته، اما یادم هست قتل غیر عمد انجام داده بود و حبس تعزیری بود، شبها زندان میخوابید

از اون بازیکن های خشن بود که دیگو سیمئونه از دستش در میرفت :D خیلی دوست داشتنی و فوتبالیستی عالی

Edmundo Alves de Souza Neto - Wikipedia, the free encyclopedia

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
عصبانیتم به خاطر اینه که تازگیا باب شده هر کسی میاد بدون هیچ سند و مدرکی یه حرفایی می زنه بعدشم با خیال راحت میزاره میره، انگار که نه انگار هر حرفی با خودش مسئولیتی به همراه داره
.......
شما به این بریده ی روزنامه ی ایرانی میگید سند ؟!
اینکه ایتالیا کاتالونیا رو بمبارون کرده چه ربطی به باشگاه رئال داره ؟ توی اون جنگ داخلی هم ورزشگاه رئال نابود شد و دولت فرانکو هم هیچ کمکی برای بازسازیش به رئال نکرد، پس حالا ما بیایم به بارسلونا فحش بدیم و جام هایی که گرفتند رو زیر سوال ببریم ؟ این دروغ پردازی ها همه اش نشونه ی ضعفبه که هواداران این تیم در مقابل بزرگی رئال احساس می کنند و با دروغ و دبنگ ها می خوان کوچیکی خودشون رو پنهان کنند وگرنه ما هم می تونیم یه سری داستان دروغ از خودمون درست کنیم، ولی این کار رو نمی کنیم چون به اندازه ی کافی بزرگ هستیم
در مورد اون بازجوها و تهدید به مرگ هم هیچ سندی در دست نیست بلکه بعضی از بازیکن های بارسای اون دوران هم چنین چیزی رو تکدیب کردند
تیمی که سابقه ی خوردن دوازده تا گل رو از بیلبائو داره، خوردن یازده گل رو می تونه توی تاریخش داشته باشه
رئال مادرید چه زمانی و توسط چه کسی و بابت "چه چیزی" عذرخواهی کرده ؟
در ضمن اگه قرار باشه وبلاگ ها مرجع باشند که دیگه باید فاتحه ی تاریخ رو خوند.

دوست عزیز من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. ولی میشه راجع به حکومت دیکتاتوری ژنرال فرانکو در اسپانیا و نحوه برخورد اون با ایالتهای مختلف اسپانیا تحقیق کرد.
ال کلاسیکو:جنبه های سیاسی و فرهنگی - Goal.com

http://www.irdiplomatic.com/view-10124.html

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوست عزیز من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. ولی میشه راجع به حکومت دیکتاتوری ژنرال فرانکو در اسپانیا و نحوه برخورد اون با ایالتهای مختلف اسپانیا تحقیق کرد.
ال کلاسیکو:جنبه های سیاسی و فرهنگی - Goal.com

ال کلاسیکو؛ فوتبال علیه دشمن + تصاویر تاریخی - سایت خبری تحلیلی ایران دیپلماتیک

کسی منکر دیکتاتوری فرانکو نیست ولی بحث بر سر اینه که اینا چه ربطی به رئال داره ؟
فرانکو چکاره ی رئال بوده ؟
منم بیام کشتار مردم کرمان توسط اغا محمدخان رو به بارسلونا ربط بدم ؟
حرف من اینه که هیچ جای دنیا موفقیت های رئال رو به فرانکو ربط نمیدن بلکه فقط توی ایران که مردمش علاقه ی شدیدی به تئوری توطئه دارند این حرفا زده میشه
نگفتید رئال مادرید کی و توسط چه کسی و بابت چه چیزی و از چه کسانی عذرخواهی کرده ؟

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
راموس پنالتی کرده. داور علاوه با این که نگرفته به بازیکن حریف که اتفاقا آقای گل لیگ قهرمانان هم هست کارت میده و اتفاقا هم اونو از بازی برگشت محروم میکنه.
یه حال اساسی دیگه به مادرید
بگذریم که حال اساسی زمانی بود که مادرید به ضعیف ترین تیم این مرحله خورد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راموس پنالتی کرده. داور علاوه با این که نگرفته به بازیکن حریف که اتفاقا آقای گل لیگ قهرمانان هم هست کارت میده و اتفاقا هم اونو از بازی برگشت محروم میکنه.

پاشو زد اما به نظر نمیومد به اون شکل باشه که اون خودشو انداخت زمین.

کاری به قرعه کشی ندارم اما گالا جلو رئال انصافا حرفی برای گفتن نداشت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کسی منکر دیکتاتوری فرانکو نیست ولی بحث بر سر اینه که اینا چه ربطی به رئال داره ؟
فرانکو چکاره ی رئال بوده ؟
منم بیام کشتار مردم کرمان توسط اغا محمدخان رو به بارسلونا ربط بدم ؟
حرف من اینه که هیچ جای دنیا موفقیت های رئال رو به فرانکو ربط نمیدن بلکه فقط توی ایران که مردمش علاقه ی شدیدی به تئوری توطئه دارند این حرفا زده میشه
نگفتید رئال مادرید کی و توسط چه کسی و بابت چه چیزی و از چه کسانی عذرخواهی کرده ؟

دوست عزیز بر همگان واضح هستش که ژنرال فرانکو یکی از بزرگترین دیکتاتورهای تاریخ بوده (که خودتون هم قبول دارید)و در زمان حکومت اون یکسری از ایالتهای اسپانیا از جمله کاتالان و باسک تحت ریاضتهای اقتصادی و سیاسی اداره میشدن. شما انتظار داری باشگاه بارسلونا که در ایالت کاتالان بوده در زمان فرانکو از همه لحاظ تامین بوده باشه و بمانند باشگاههای رئال مادرید و اتلتیکو مادرید به یک چشم دیده شده باشه؟! راجع به ظلمهای فراکو در کاتالونیا سایتهای معتبر بسیار زیادی مطلب گذاشتن و بالطبع باشگاه بارسلونا که در ایالت کاتالونیا بوده تحت تاثیر این روش غلط حکومت داری قرار می گرفته و از طرف دیگر باشگاههای رئال و اتلتیکو مادرید که باشگاههای شهر مادرید و محبوب حکومت مرکزی بودن تحت حمایت همه جانبه حکومت قرار میگرفتند. لطفا مطلب لینکهای خارجی که گذاشتم رو مطالعه کنید. در همه اونها از ظلمهایی که به ایالت کاتالونیا شده مطلب گذاشته شده و از طرفی علاقه وافر ژنرال فرانکو به باشگاههای شهر مادرید که ابتدا به اتلتیکو مادرید بوده و سپس طرفدار رئال شده. شما انتظار دارید باشگاه بارسلونا که در ایالت کاتالونیا بوده مورد حمایت حکومت باشه یا باشگاه رئال مادرید؟؟؟ اصلا فکر کنید بر فرض فرانکو هیچ دخالتی در نحوه اجرای مسابقات و داوریها و به نوعی فدراسیون فوتبال اسپانیا نداشته ولی وقتی باشگاه رئال مادرید که محبوب فرانکو بوده و از لحاظ مالی همه جوره از طریق حکومت تامین میشده برخلاف بارسلونا که کمک مالی از حکومت دریافت نمیکرده و بصورت خودمختار تامین میشده، این شرایط عادلانه بوده؟؟؟ فرانکو طرفدار رئال مادرید بوده و با توجه به دیکتاتوری شدید ایشون امکان نداشته از این باشگاه حمایت نکرده باشه حتی اگر این حمایت بصورت حمایت شدید مالی بوده باشه. پس دو باشگاه رئال و بارسا در زمان برانکو از شرایط یکسان بهره مند نبودند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ما که از قبل گفتیم، امسال سال رئاله. یوفا میبایست راموس رو محروم یا جریمه کنه، کاملا تعمدا زیر توپ زد تا واسه نیم نهایی خیالش راحت باشه، قبلا هم جلوی آژاکس چنین کاری کرده بودند.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اینم یک لینک از سایت بی بی سی که شیلتر هستش:
BBC News - Spirit of Catalonia at the heart of Barcelona FC

این لینک هایی که تا الان گزاشتید کلا بی ربط بودن و سند حرفایی که زدید نبودند
شما باید حرفایی که زدید رو اثبات کنید و به عنوان سند لینک بزارید
شما گفتید رئال عذرخواهی کرده، باید بگید چه کسی و چه زمانی و از چه کسانی و بایت چه چیزی عذرخواهی کرده
موفقیت های رئال رو به فرانکو ربط می دید، باید بگید بر چه اساسی این حرف رو می زنید ؟ نقش فرانکو در موفقیت های رئال چه بوده ؟
تا الان فقط یه بریده ی روزنامه گزاشتید که هیچ ربطی به ادعاهاتون نداشت و یه مقاله از یه هوادار افراطی بارسلونا که توی اون مقاله هم هیچ پاسخی برای این پرسش ها نبود
همچنان منتظر پاسخ درست به این پرسش ها هستم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
در پایان این بحث باید بگم من یونایتدیم و تنها از یونایتد طرفداری میکنم و در اولین پستم هم گفتم که به عنوان یک بیطرف نظرمو میگم. شما میتونستید با من بحث منطقی کنید ولی با پستتون معلوم بود از حرفم خیلی ناراحت شدید و از من درخواست ارائه مدرک برای حرفم کردید. من هم چندین لینک از هم سایتهای داخلی که بیطرف بودند و هم از سایتهای خارجی براتون گذاشتم. توی همه اون لینکها حمایت ژنرال فرانکو و حکومت مرکزی ایشون از باشگاه رئال مادرید ذکر شده و خودتون هم میتونید مطالعه کنید. با اینحال چون به هیچ وجه قصد ناراحت کردن کسی رو نداشته و ندارم از شما و دیگر دوستان رئالی که از پست من ناراحت شدن معذرت میخوام و تنها بهمین دلیل عذرخواهی میکنم چون حرفهامو با مدرک ثابت کردم. از طرفی فکر میکنم تاپیک کل کل محلی برای بحث و تبادل نظر هستش. شما هم میتونید با ارائه لینکهایی حتی از سایتهای غیرمعتبری که به لینکها من گفتید و یا حتی از سایتهای طرفدار رئال مادرید مطلب من رو نقد کرده و به چالش بکشید تا من هم چیزی به اطلاعاتم اضافه بشه.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این لینک هایی که تا الان گزاشتید کلا بی ربط بودن و سند حرفایی که زدید نبودند
شما باید حرفایی که زدید رو اثبات کنید و به عنوان سند لینک بزارید
شما گفتید رئال عذرخواهی کرده، باید بگید چه کسی و چه زمانی و از چه کسانی و بایت چه چیزی عذرخواهی کرده
موفقیت های رئال رو به فرانکو ربط می دید، باید بگید بر چه اساسی این حرف رو می زنید ؟ نقش فرانکو در موفقیت های رئال چه بوده ؟
تا الان فقط یه بریده ی روزنامه گزاشتید که هیچ ربطی به ادعاهاتون نداشت و یه مقاله از یه هوادار افراطی بارسلونا که توی اون مقاله هم هیچ پاسخی برای این پرسش ها نبود
همچنان منتظر پاسخ درست به این پرسش ها هستم.

دوست عزیز من چندین لینک براتون گذاشتم که توی بعضی از اونها خصوصا مطلب اولم ذکر شده بود رئال مادرید بخاطر دربی 11-1 عذرخواهی کرده و اونو از تاریخچه دربیها حذف کرده: اینم مطلب اون روزنامه: ((نتیجه ای که بعد ها و پس از مرگ فرانکو به پیشنهاد سران باشگاه رئال مادرید از آمار و ارقام ال کلاسیکو خارج شد و مدیران باشگاه رئال مادرید در زمان پادشاهی اسپانیا بارها و به صورت رسمی به خاطر ان حادثه ی شوم از باشگاه بارسلونا عذرخواهی کردند.)) بالاخره اون هم یک منبع هستش و شما میتونید یک مدرک بر علیه حرف من بیارید. من بر اساس این منبع این حرف رو زدم پس حرف من از روی هوا نبوده و بدون منبع چیزی رو نگفتم. در تمام اون لینکهایی هم که گذاشتم حمایت همه جانبه ژنرال فرانکو از باشگاه رئال مادرید آورده شده که خودتون هم میتونید ببینید. من توی پست اولم گفتم بهتره در رابطه با ژنرال فرانکو و باشگاه رئال مادرید و افتخارات داخلی اسپانیا در زمان فرانکو تحقیق کنید. فکر نمیکنم این حرفم بد بوده باشه. من لزومی برای ادامه این بحث نمیبینم و فکر میکنم لینکهایی که گذاشتم تاییدی بر حرفام بوده باشه و قضاوت هم با بقیه دوستان.

Last edited:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

خسته نشدی
اصلن اونجوری نبود که ایلماز خودشو زد زمین
راموس هم کارت گرفت بازی بعد محروم شد
شما 3-1 حساب کن
برگشت هم حساب کن. بیا بگو من الکی میگم
;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مطلب سایت ال کلاسیکو؛ فوتبال علیه دشمن + تصاویر تاریخی - سایت خبری تحلیلی ایران دیپلماتیک رو هم یک هوادار افراطی بارسلونا نوشته؟؟؟

ال کلاسیکو؛ فوتبال علیه دشمن + تصاویر تاریخی
بار دیگر تب ال کلاسیکو در اسپانیا بالا گرفته است؛ تبی که بیش از آن‌که فوتبالی باشد، ریشه در اتفاقات تاریخی میان ایالت کاتالان و دولت اسپانیا دارد. شعار بارسلونا "فراتر از یک باشگاه" است و طرفداران این تیم بیش از آن‌که خود را اهل اسپانیا بدانند، متعلق به کاتالان می‌دانند.
ایران دیپلماتیک: مادرید و بارسلونا بزرگترین شهرهای اسپانیا هستند، ‌اولی هویتی دولتی برای خود انتخاب کرده اما دومی به دنبال استقلال است. ‌تیم اول فوتبال هر دو منطقه از قدرتمندترین‌ها در اروپا و اسپانیا هستند و دیدار این تیم‌ها را را صدها میلیون نفر در سراسر جهان تماشا می‌کنند. ‌اصطلاح کلاسیکو در زبان اسپانیایی به هر مسابقه فوتبال حساسی در آمریکای جنوبی اطلاق می‌شود چند سالی است که برای این دربی مورد استفاده قرار می‌گیرد و علت آن حضور بیش از پیش فوتبال اسپانیا در این قاره است.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88.jpg

از همان روزهای اول ورود فوتبال به اسپانیا، ‌این 2 باشگاه که از نظر فرهنگی، ‌زبانی، ‌سیاسی و اجتماعی با یکدیگر اختلاف داشتند، ‌به عنوان 2 قطب این رشته نوپا مطرح شدند. ‌رئال مادرید به دولت و خانواده سلطنتی تعلق داشت و به ویژه در دوران ژنرال فرانکو قدرت زیادی داشت، ‌بارسلونا اما در هنر حرف برای گفتن داشت. ‌به هر حال در دهه 50 و به دلیل درگیری 2 تیم برای خرید آلفردو دی استفانو، ‌آتش اختلافات شعله گرفت. ‌مهاجم آرژانتینی تبار با دخالت فدراسیون فوتبال اسپانیا راهی رئال شد و نقش بسزایی در 5 قهرمانی پیاپی این تیم در نخستین سال‌های برگزاری جام باشگاه‌های اروپا ایفا کرد.
حمایت پادشاهی اسپانیا از رئال مادرید باعث شد تا بسیاری از بازی‌های آن دوران را رئال مادرید با کمک داوران و دیگر شرایط به خود اختصاص دهد، اما با افول تدریجی قدرت پادشاهی در اسپانیا تیم رئال مادرید نیز بیش از پیش در بازی‌های مقابل بارسلونا طعم شکست را چشید. در جنگ داخلی دهه 30 کاتالونیا مدت‌ها با ژنرال فرانکو جنگید ولی در نهایت شکست خورد و تا زمان مرگ فرانکو زیر سلطف او بود.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%203.jpg

ریشه اصلی این خشم و کینه نیز به سال 1938 باز می گردد که ارتش ایتالیا با پشتیبانی نیروی هوایی خود به منطقه کاتالونیا حمله کرد؛ در شرایطی که مردم این منطقه از کمک ژنرال فرانکو و همراهانش قطع امید کرده بودند نه تنها کمکی از سوی دولت مرکزی ندیدند بلکه شاهد خیانت تاریخی پایتخت برای بمباران هدف دار کاتالونیا و شهر بارسلونا نیز بودند. در جریان این بمباران بود که شش بازیکن بارسلونا تیرباران شدند و همین امر سبب خشم هواداران این تیم را دربرداشت؛ در جریان آن خیانت تاریخی بیش از 3 هزار نفر کشته شدند و بعدها مشخص شد که یکی از نقاط اصلی که ژنرال فرانکو برای بمباران هوایی به ارتش ایتالیا پیشنهاد کرده بود دفتر مرکزی باشگاه بارسلونا بوده است!
وقتی از پیرزنی اهل شهر بارسلون درباره اهمیت ال کلاسیکو پرسیده شد، گفت: "فرانکو خودمختاری ما را نابود کرد، زبان ما را ممنوع کرد و حامی رئال مادرید بود." زنی دیگر می‌گفت: "وقتی به نوکمپ می‌روم احساس می‌کنم انگار ناگهان به دوران فرانکو برگشته‌ام.
به گزارش ایران دیپلماتیک، در دوران حکومت ژنرال فرانکو مردم کاتالان حق نداشتند پرچم‌های کتالانیا را به ورزشگاه بیاورند اما اکنون آن‌ها با افتخار پرچم‌های راه راه قرمز و زرد کاتالونیا را به ورزشگاه می آورند.

در این میان بازیکنانی مثل کارلوس پویول مدافع تیم بارسونا پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010 آلمان به جای در دست گرفتن پرچم اسپانیا، پرچم کاتالونیا را با افتخار در دست گرفت.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%204.jpg

در دهه 60 که رئال و بارسا در جام باشگاه‌ها 2 بار با هم دیدار کردند، ‌رقابت شان به سطح قاره رسید. ‌داستان جذب ستاره‌های بارسا توسط رئال در دهه 80 با برند شوستر ادامه یافت و در دهه 90 میشل لادروپ آن را تکرار کرد، اما در سال 2000 که لوییز فیگو تصمیم گرفت نوکمپ را به مقصد سانتیاگوبرنابئو ترک کند، ‌تضاد میان 2 تیم به اوج خود رسید. ‌2 سال بعد رئال مادرید و بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با هم رو به رو شدند و رئال در مجموع 2 بازی 3- یک پیروز شد و در نهایت به قهرمانی رسید، ‌رسانه‌های اسپانیا این بازی را مسابقه قرن توصیف کردند.
اما در طول سال‌های اخیر بارسلونا با اقتدار بازی‌ها را یکی بعد از دیگری با برد پشت سر گذاشته است که در مهم‌ترین آن‌ها با نتیجه 5 بر صفر توانست رقیب دیرینه خود را شکست دهد؛ شعار اصلی باشگاه بارسونا "فراتر از یک باشگاه" است که خود نشانگر آن است که مردم کاتالان چیزی اعدافی بیش از فوتبال در باشگاه بارسلونا مورد نظر دارند.
هرچند در سال‌های اخیر کمی از تب سیاست در ال کلاسیکو کاسته شده است، اما این تب هرگز پایان ناپذیر نیست. تبی که سبب شده بهترین بازیکنان جهان در دو تیم گردهم بیایند و دیدارهای زیبایی را برای مردم جهان به ارمغان بیاورند.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%205.jpg

%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%201.jpg

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوست عزیز من چندین لینک براتون گذاشتم که توی بعضی از اونها خصوصا مطلب اولم ذکر شده بود رئال مادرید بخاطر دربی 11-1 عذرخواهی کرده و اونو از تاریخچه دربیها حذف کرده. بالاخره اون هم یک منبع هستش و شما میتونید یک مدرک بر علیه حرف من بیارید. در تمام اون لینکها حمایت همه جانبه ژنرال فرانکو از باشگاه رئال مادرید آورده شده که خودتون هم میتونید ببینید. من توی پست اولم گفتم بهتره در رابطه با ژنرال فرانکو و باشگاه رئال مادرید و افتخارات داخلی اسپانیا در زمان فرانکو تحقیق کنید. فکر نمیکنم این حرفم بد بوده باشه. من لزومی برای ادامه این بحث نمیبینم و فکر میکنم لینکهایی که گذاشتم تاییدی بر حرفام بوده باشه و قضاوت هم با بقیه دوستان.

ببخشید یا شما تعریف دیگه ای از سند و مدرک و اثبات مدعا دارید یا من خیلی از مرحله پرتم
شما چهار تا لینک گزاشتید که سه تاش از سایت های هواداری و نویسنده افراطی ایرانی بود که هیچ ارزش تحقیقی و مطالعه ای ندارند
صرف اینکه شما "لینک" گزاشتید دلیل نمیشه که ادعاهاتون ثابت شده باشه. لینک از کجا گزاشتید ؟ از دانشگاه ها و پژوهش کده های معتبر جهانی لینک گزاشتید یا از یه سری هوادار افراطی ؟
شما این نوشته ها رو به عنوان مرجع قبول دارید ؟ اگه به عنوان مرجع قبول دارید که من دیگه هیچ بحثی نمی کنم و همین جا تمومش می کنم
من یه سری پرسش مطرح کردم که اگه بتونید با سند به اون پرسش ها پاسخ بدید یعنی اینکه ادعاهاتون ثابت شدن، حالا شما بفرمایید کجای این نوشته هایی که لینکشون رو گزاشتید اون پرسش ها رو پاسخ دادند ؟
من همه شون رو کامل خوندم و با خیال راحت بهتون میگم هیچ کجای اون نوشته ها ادعاهای شما ثابت نشده
از این لینک های بی ارزش توی اینترنت زیاده، من هم سایت های هواداری رئالیه زیادی رو سراغ دارم که ادعاهای زیادی رو علیه بارسلونا و جام هایی که توی این سه چهار ساله گرفتند مطرح می کنن ولی این لینک ها رو به عنوان مرجع جایی ارائه نمی کنم چون با این کار ادم اعتبار و سطح دانش خودش رو زیر سوال می بره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نمیدونم منبع خبری از دید شما یعنی چی؟؟؟!!! من فکر میکنم تو همه لینکهایی که گذاشتم حقانیت حرفم رو ثابت کردم و قضاوت رو بر عهده دیگر دوستان میگذاریم.

• Like
Reactions: rms

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ببخشید یا شما تعریف دیگه ای از سند و مدرک و اثبات مدعا دارید یا من خیلی از مرحله پرتم
شما چهار تا لینک گزاشتید که سه تاش از سایت های هواداری و نویسنده افراطی ایرانی بود که هیچ ارزش تحقیقی و مطالعه ای ندارند
صرف اینکه شما "لینک" گزاشتید دلیل نمیشه که ادعاهاتون ثابت شده باشه. لینک از کجا گزاشتید ؟ از دانشگاه ها و پژوهش کده های معتبر جهانی لینک گزاشتید یا از یه سری هوادار افراطی ؟
شما این نوشته ها رو به عنوان مرجع قوبل دارید ؟ اگه به عنوان مرجع قبول دارید که من دیگه هیچ بحثی نمی کنم و همین جا تمومش می کنم
من یه سری پرسش مطرح کردم که اگه بتونید با سند به اون پرسش ها پاسخ بدید یعنی اینکه ادعاهاتون ثابت شدن، حالا شما بفرمایید کجای این نوشته هایی که لینکشون رو گزاشتید اون پرسش ها رو پاسخ دادند ؟
من همه شون رو کامل خوندم و با خیال راحت بهتون میگم هیچ کجای اون نوشته ها ادعاهای شما ثابت نشده
از این لینک های بی ارزش توی اینترنت زیاده، من هم سایت های هواداری رئالیه زیادی رو سراغ دارم که ادعاهای زیادی رو علیه بارسلونا و جام هایی که توی این سه چهار ساله گرفتند مطرح می کنن ولی این لینک ها رو به عنوان مرجع جایی ارائه نمی کنم چون با این کار ادم اعتبار و سطح دانش خودش رو زیر سوال می بره.

قضاوت با دیگر دوستان. دیگه حرفی ندارم چون معلومه هر لینکی که من میذارم از ارزش و اعتبار لازم از نظر شما برخوردار نیست. این رو هم بگم من از هیچ سایت هواداری بارسلونا لینک نگذاشتم و مطالب ارائه شده همگی از سایتهای بیطرف بود. شما هم اگه لینکی از سایتهای بیطرف حتی طرفداران رئال دارید که در اونها ذکر شده فرانکو از باشگاه رئال مادرید حمایت نمیکرده، خوشحال میشم بذارید تا استفاده کنیم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مطلب سایت ال کلاسیکو؛ فوتبال علیه دشمن + تصاویر تاریخی - سایت خبری تحلیلی ایران دیپلماتیک رو هم یک هوادار افراطی بارسلونا نوشته؟؟؟

ال کلاسیکو؛ فوتبال علیه دشمن + تصاویر تاریخی
بار دیگر تب ال کلاسیکو در اسپانیا بالا گرفته است؛ تبی که بیش از آن‌که فوتبالی باشد، ریشه در اتفاقات تاریخی میان ایالت کاتالان و دولت اسپانیا دارد. شعار بارسلونا "فراتر از یک باشگاه" است و طرفداران این تیم بیش از آن‌که خود را اهل اسپانیا بدانند، متعلق به کاتالان می‌دانند.
ایران دیپلماتیک: مادرید و بارسلونا بزرگترین شهرهای اسپانیا هستند، ‌اولی هویتی دولتی برای خود انتخاب کرده اما دومی به دنبال استقلال است. ‌تیم اول فوتبال هر دو منطقه از قدرتمندترین‌ها در اروپا و اسپانیا هستند و دیدار این تیم‌ها را را صدها میلیون نفر در سراسر جهان تماشا می‌کنند. ‌اصطلاح کلاسیکو در زبان اسپانیایی به هر مسابقه فوتبال حساسی در آمریکای جنوبی اطلاق می‌شود چند سالی است که برای این دربی مورد استفاده قرار می‌گیرد و علت آن حضور بیش از پیش فوتبال اسپانیا در این قاره است.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88.jpg

از همان روزهای اول ورود فوتبال به اسپانیا، ‌این 2 باشگاه که از نظر فرهنگی، ‌زبانی، ‌سیاسی و اجتماعی با یکدیگر اختلاف داشتند، ‌به عنوان 2 قطب این رشته نوپا مطرح شدند. ‌رئال مادرید به دولت و خانواده سلطنتی تعلق داشت و به ویژه در دوران ژنرال فرانکو قدرت زیادی داشت، ‌بارسلونا اما در هنر حرف برای گفتن داشت. ‌به هر حال در دهه 50 و به دلیل درگیری 2 تیم برای خرید آلفردو دی استفانو، ‌آتش اختلافات شعله گرفت. ‌مهاجم آرژانتینی تبار با دخالت فدراسیون فوتبال اسپانیا راهی رئال شد و نقش بسزایی در 5 قهرمانی پیاپی این تیم در نخستین سال‌های برگزاری جام باشگاه‌های اروپا ایفا کرد.
حمایت پادشاهی اسپانیا از رئال مادرید باعث شد تا بسیاری از بازی‌های آن دوران را رئال مادرید با کمک داوران و دیگر شرایط به خود اختصاص دهد، اما با افول تدریجی قدرت پادشاهی در اسپانیا تیم رئال مادرید نیز بیش از پیش در بازی‌های مقابل بارسلونا طعم شکست را چشید. در جنگ داخلی دهه 30 کاتالونیا مدت‌ها با ژنرال فرانکو جنگید ولی در نهایت شکست خورد و تا زمان مرگ فرانکو زیر سلطف او بود.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%203.jpg

ریشه اصلی این خشم و کینه نیز به سال 1938 باز می گردد که ارتش ایتالیا با پشتیبانی نیروی هوایی خود به منطقه کاتالونیا حمله کرد؛ در شرایطی که مردم این منطقه از کمک ژنرال فرانکو و همراهانش قطع امید کرده بودند نه تنها کمکی از سوی دولت مرکزی ندیدند بلکه شاهد خیانت تاریخی پایتخت برای بمباران هدف دار کاتالونیا و شهر بارسلونا نیز بودند. در جریان این بمباران بود که شش بازیکن بارسلونا تیرباران شدند و همین امر سبب خشم هواداران این تیم را دربرداشت؛ در جریان آن خیانت تاریخی بیش از 3 هزار نفر کشته شدند و بعدها مشخص شد که یکی از نقاط اصلی که ژنرال فرانکو برای بمباران هوایی به ارتش ایتالیا پیشنهاد کرده بود دفتر مرکزی باشگاه بارسلونا بوده است!
وقتی از پیرزنی اهل شهر بارسلون درباره اهمیت ال کلاسیکو پرسیده شد، گفت: "فرانکو خودمختاری ما را نابود کرد، زبان ما را ممنوع کرد و حامی رئال مادرید بود." زنی دیگر می‌گفت: "وقتی به نوکمپ می‌روم احساس می‌کنم انگار ناگهان به دوران فرانکو برگشته‌ام.
به گزارش ایران دیپلماتیک، در دوران حکومت ژنرال فرانکو مردم کاتالان حق نداشتند پرچم‌های کتالانیا را به ورزشگاه بیاورند اما اکنون آن‌ها با افتخار پرچم‌های راه راه قرمز و زرد کاتالونیا را به ورزشگاه می آورند.

در این میان بازیکنانی مثل کارلوس پویول مدافع تیم بارسونا پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010 آلمان به جای در دست گرفتن پرچم اسپانیا، پرچم کاتالونیا را با افتخار در دست گرفت.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%204.jpg

در دهه 60 که رئال و بارسا در جام باشگاه‌ها 2 بار با هم دیدار کردند، ‌رقابت شان به سطح قاره رسید. ‌داستان جذب ستاره‌های بارسا توسط رئال در دهه 80 با برند شوستر ادامه یافت و در دهه 90 میشل لادروپ آن را تکرار کرد، اما در سال 2000 که لوییز فیگو تصمیم گرفت نوکمپ را به مقصد سانتیاگوبرنابئو ترک کند، ‌تضاد میان 2 تیم به اوج خود رسید. ‌2 سال بعد رئال مادرید و بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با هم رو به رو شدند و رئال در مجموع 2 بازی 3- یک پیروز شد و در نهایت به قهرمانی رسید، ‌رسانه‌های اسپانیا این بازی را مسابقه قرن توصیف کردند.
اما در طول سال‌های اخیر بارسلونا با اقتدار بازی‌ها را یکی بعد از دیگری با برد پشت سر گذاشته است که در مهم‌ترین آن‌ها با نتیجه 5 بر صفر توانست رقیب دیرینه خود را شکست دهد؛ شعار اصلی باشگاه بارسونا "فراتر از یک باشگاه" است که خود نشانگر آن است که مردم کاتالان چیزی اعدافی بیش از فوتبال در باشگاه بارسلونا مورد نظر دارند.
هرچند در سال‌های اخیر کمی از تب سیاست در ال کلاسیکو کاسته شده است، اما این تب هرگز پایان ناپذیر نیست. تبی که سبب شده بهترین بازیکنان جهان در دو تیم گردهم بیایند و دیدارهای زیبایی را برای مردم جهان به ارمغان بیاورند.
%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%205.jpg

%D8%A7%D9%84%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88%201.jpg

توی همین مقاله ای که گزاشتید نویسنده همین جوری الکی و بیخود و بی جهت میگه : "
حمایت پادشاهی اسپانیا از رئال مادرید باعث شد تا بسیاری از بازی‌های آن دوران را رئال مادرید با کمک داوران و دیگر شرایط به خود اختصاص دهد"
همین جمله ای که بی سند زده شده نشون دهنده ی اعتبار این نوشته ست
این جمله رو یه بار دیگه بخونید ببینید براتون اشنا نیست ؟ همین الان هواداران خیلی از تیم های دیگه بارسا رو متهم نمی کنن که از حمایت یوفا و داوران برخورداره ؟ حالا چون همه اینو میگن پس ما هم با خیال راحت بارسا رو زیر سوال ببریم و همه ی جام هاش رو به داوران و یوفا و پلاتینی ربط بدیم ؟
اینکه توی یه سایت یه نویسنده ی گمنام میاد یه جمله ای رو بدون سند میگه برای شما میشه "مدرک" ؟

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
پاشو زد اما به نظر نمیومد به اون شکل باشه که اون خودشو انداخت زمین.

کاری به قرعه کشی ندارم اما گالا جلو رئال انصافا حرفی برای گفتن نداشت.

پاشو نزد. دقیقا روی پاش لگد کرد و مانع حرکتش شد. پنالتی که به شدت و ضعف نیست. این راه فراریه که داورا اخیرا کشف کردند. آیا همین حرکت بیرون محوطه جریمه خطا گرفته نمیشد؟
به نظر من کاملا پنالتی بود. و شکی هم توش نیست

بالا