دوست عزیز من چندین لینک براتون گذاشتم که توی بعضی از اونها خصوصا مطلب اولم ذکر شده بود رئال مادرید بخاطر دربی 11-1 عذرخواهی کرده و اونو از تاریخچه دربیها حذف کرده. بالاخره اون هم یک منبع هستش و شما میتونید یک مدرک بر علیه حرف من بیارید. در تمام اون لینکها حمایت همه جانبه ژنرال فرانکو از باشگاه رئال مادرید آورده شده که خودتون هم میتونید ببینید. من توی پست اولم گفتم بهتره در رابطه با ژنرال فرانکو و باشگاه رئال مادرید و افتخارات داخلی اسپانیا در زمان فرانکو تحقیق کنید. فکر نمیکنم این حرفم بد بوده باشه. من لزومی برای ادامه این بحث نمیبینم و فکر میکنم لینکهایی که گذاشتم تاییدی بر حرفام بوده باشه و قضاوت هم با بقیه دوستان.
ببخشید یا شما تعریف دیگه ای از سند و مدرک و اثبات مدعا دارید یا من خیلی از مرحله پرتم
شما چهار تا لینک گزاشتید که سه تاش از سایت های هواداری و نویسنده افراطی ایرانی بود که هیچ ارزش تحقیقی و مطالعه ای ندارند
صرف اینکه شما "لینک" گزاشتید دلیل نمیشه که ادعاهاتون ثابت شده باشه. لینک از کجا گزاشتید ؟ از دانشگاه ها و پژوهش کده های معتبر جهانی لینک گزاشتید یا از یه سری هوادار افراطی ؟
شما این نوشته ها رو به عنوان مرجع قبول دارید ؟ اگه به عنوان مرجع قبول دارید که من دیگه هیچ بحثی نمی کنم و همین جا تمومش می کنم
من یه سری پرسش مطرح کردم که اگه بتونید با سند به اون پرسش ها پاسخ بدید یعنی اینکه ادعاهاتون ثابت شدن، حالا شما بفرمایید کجای این نوشته هایی که لینکشون رو گزاشتید اون پرسش ها رو پاسخ دادند ؟
من همه شون رو کامل خوندم و با خیال راحت بهتون میگم هیچ کجای اون نوشته ها ادعاهای شما ثابت نشده
از این لینک های بی ارزش توی اینترنت زیاده، من هم سایت های هواداری رئالیه زیادی رو سراغ دارم که ادعاهای زیادی رو علیه بارسلونا و جام هایی که توی این سه چهار ساله گرفتند مطرح می کنن ولی این لینک ها رو به عنوان مرجع جایی ارائه نمی کنم چون با این کار ادم اعتبار و سطح دانش خودش رو زیر سوال می بره.