• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داوری بیشتر متمایل به رئال بود. مثلا اون صحنه که داور به ایلماز کارت زرد داد به نظر خطای راموس میومد که ایلمازه پیاز داغشو زیاد کرد. راموس قشنگ پاشو گذاشت روی پنجه های پای ایلماز.

یا همین صحنه که پای بازیکن رئال تو صورت هست. البته معمولا این صحنه ها رو اگه برخورد انجام نشه کارت قرمز نمیدن ولی کارت زرد رو میدن.

================

ولی در کل باید پذیرفت که اگه این اشتباهات داور هم نبود باز رئال بازی رو میبرد. مثلا 2 0 میبرد چون گالا اصلا تیمی نبود که بتونه رئال رو اذیت کنه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
dreamypixy

ی جوری کامنت مینویسی درمورد زنرال فرانکو که هرکی نمیدونه شما تو دوران فرانکو بزرگ شدی :lol:

بسه اقای مورخ

برای کسب اطلاع از زمان خاصی حتما نیاز نیست که در آن دوران زندگی کرده باشیم!!! الان سال 2013 است و دنیای تکنولوژی براحتی امکان جستجو در هر زمانی را فراهم کرده. البته شاید شما دوست نداشته باشید از دوران ژنرال فرانکو حرفی زده بشه و دلیلش رو هم خودتون میدونید حتما. من که دیشب هم گفتم در رابطه با اون مطلب دیگه حرفی ندارم و چندین لینک از منابع داخلی و خارجی در تاپیک قرار دادم. البته توانایی احضار روح ژنرال فرانکو رو نداشتم چون بعضی دوستان هیچ لینک و مطلبی رو معتبر ندونستن و احتمالا تنها اعتراف شخصی ژنرال فرانکو براشون مدرک معتبر بود. از طرفی فکر کنم تاپیک کل کل جای اینجور بحثهاست دیگه که از هم چیز یاد بگیریم. در کل قضاوت رو گذاشتیم بر عهده دوستان.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
soheil-mourinho-blogfa-com.jpg

29427845990551195020.jpg

دیگه بحث رو ادامه ندید لطفا تموم
چون درخواست تموم کردن این بحث رو دارین من هم دیگه ادامه نمیدم. دوستان خودشون سرخط مطلب دستشون اومده و اگه علاقه به تحقیق و تفحص دارن میتونن پیگیر این مطلب بشن و به حقیقت موضوع دست پیدا کنند.بشخصه خوشحال میشم که بدون ترعیب و خشونت و ضمن حفظ احترام دوستان کل کل کنن تا ما هم اطلاعاتمون زیاد شه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
داوری بیشتر متمایل به رئال بود. مثلا اون صحنه که داور به ایلماز کارت زرد داد به نظر خطای راموس میومد که ایلمازه پیاز داغشو زیاد کرد. راموس قشنگ پاشو گذاشت روی پنجه های پای ایلماز.

یا همین صحنه که پای بازیکن رئال تو صورت هست. البته معمولا این صحنه ها رو اگه برخورد انجام نشه کارت قرمز نمیدن ولی کارت زرد رو میدن.

================

ولی در کل باید پذیرفت که اگه این اشتباهات داور هم نبود باز رئال بازی رو میبرد. مثلا 2 0 میبرد چون گالا اصلا تیمی نبود که بتونه رئال رو اذیت کنه.

مرسی دوستان یونایتدی منطقی;) من بازی رو ندیدم و نمیتونم نظری راجع به بازی بدم. فقط یدونه عکس توی FB دیدم که گذاشتم و خواستم نظر دوستان رو بدونم. باز هم برد رو به دوست داران رءال تبریک میگم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
عجب تیمی رو هم بردن:D

چه حالی هم می‌کنند.
اخه منچستری دستت به هیچ جامی نمی رسه چرا ادا در میاری ؟:) یه سر برید تو همین تاپیکشون تیم ته جدول رو می برن می خوان خودشون رو خفه کنن بعد به ما گیر می دن . توصیه می کنم با این تفکرات مشکل دارت تو همون تاپیک ت بمون اینجا جای افراد نرمال هست

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
برای کسب اطلاع از زمان خاصی حتما نیاز نیست که در آن دوران زندگی کرده باشیم!!! الان سال 2013 است و دنیای تکنولوژی براحتی امکان جستجو در هر زمانی را فراهم کرده. البته شاید شما دوست نداشته باشید از دوران ژنرال فرانکو حرفی زده بشه و دلیلش رو هم خودتون میدونید حتما. من که دیشب هم گفتم در رابطه با اون مطلب دیگه حرفی ندارم و چندین لینک از منابع داخلی و خارجی در تاپیک قرار دادم. البته توانایی احضار روح ژنرال فرانکو رو نداشتم چون بعضی دوستان هیچ لینک و مطلبی رو معتبر ندونستن و احتمالا تنها اعتراف شخصی ژنرال فرانکو براشون مدرک معتبر بود. از طرفی فکر کنم تاپیک کل کل جای اینجور بحثهاست دیگه که از هم چیز یاد بگیریم. در کل قضاوت رو گذاشتیم بر عهده دوستان.

ببخشید که ما نمی دونستیم حرف یه ادم عقده ای توی یه وبسایت درپیت ایرانی برای شماها سنده
شما برید اول در مورد مفاهیم سند و مدرک تحقیق کنید بعد بیاید در مورد یه مساله ی تاریخی با دیگران بحث کنید
یه سری لینک از وبسایت های ایرانی گزاشتید که طرف برگشته میگه داورا از رئال حمایت کردند، بدون اینکه هیچ دلیل و مدرکی بیاره، اون وقت از نظر شما این میشه سند.
منم الان توی انجمن پرشین تولز میگم داورا به بارسا کمک کردند که توی این دو سه ساله جام بگیرن. از این به بعد هم دیگران می تونن لینک این نوشته ی من رو به عنوان مرجع در جاهای دیگه استفاده کنن
مهم اینه که فقط "لینک" باشه. کلا واژه ی لینک باعث میشه هر چیزی اتوماتیک وار تبدیل به سند بشه

راستی شما دیشب ادعا کردید که رئال عذرخواهی کرده و من فکر کنم چهار پنج بار در پست های مختلف از شما پرسیدم که از چه کسی و چه زمانی و توسط چه شخصی و بابت چه چیزی عذرخواهی کرده ؟ الان هم دوباره دارم می پرسم و باید ادعاتون رو ثابت کنید
همچنان منتظر پاسخ به این پرسش ها هستم

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این هم یه "لینک" خدمت دوستداران لینک :
اینجا توضیح داده که بارسا چه جوری جام گرفته و داورا به چه شکلی بهش کمک کردن، همچنین در مورد عذرخواهی بارسا از جامعه بشریت و کشتار ارامنه هم توضیح داده (ما هم از این به بعد از خودمون اراجیف می بافیم و یه سری لینک بی ربط می زاریم، انتظار هم داریم دیگران قبول کنن، چرا ؟ چون "لینک" گزاشتیم. کاری نداشته باشید که این لینک ها به حرفامون مرتبطه یا معتبر هستند، فقط چون لینک هستند باید به عنوان سند قبولشون کنید) :

یادداشت وارده: منطق صفر و صدی تا کجا؟ - Goal.com

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فراتر از یک باشگاه!

1. صعود به فينال با گلى كه دزديده شد - 26 آپريل 2006 ، بازى برگشت مرحله نيمه نهايى چمپيونزليگ بارسلونا تو نيوكمپ ميزبان ميلان كارلو آنچلوتى بود ، بارسا بازى رفت رو تو سن سيرو 1 - 0 با گل لودويك ژولى ميبره ولى بازى برگشت - دقيقا 26 آپريل 2006 - سرآغاز تمام دزدى ها و رسوايى هايى ميشه كه بعد ها اسم مستعار " تيكى تاكا" يا "فوتبال فردا" روبه خودش ميگيره! دقيقه ى 85 ماركوس مرك بهترين داور اون زمان جهان اشتباه مرگبارى رو مرتكب ميشه كه نه تنها خدشه ى بزرگى به كارنامه ى داورى خودش بلكه سرنوشت قهرمانى اروپا رو به طور كلى عوض ميكنه ، مرك آلمانى گل سالم شوچنكو رو در عين ناباورى مردود اعلام ميكنه و خطاى بازيكن اوكراينى روى كارلس پويول رو ميگيره!

اون شب نه لنزهاى دوربين و نه ميليون ها چشم مسلح و غير مسلح نديدن شوچنكو چه خطايى روى پويول مرتكب شد! فقط يك نفر ديد - كه احتمالا "بايد" ميديد (!) - و اونم كسى نبود جز ماركوس مرك! بارسا با درخشش ماركوس مرك به فينال چمپيونزليگ صعود ميكنه و با شكست آرسنال دومين عنوان اروپاييش رو بعد از 14 سال با طعم رسوايى - كه بعد ها بدجورى به مزاجشون سازگارى كرد - رو به ويترين خاك خورده و تار عنكبوت بستش اضافه ميكنه!

2. رسوايى استمفوردبريج ، وقتى زور چلسى به اووربو نرسيد - همه ى اهل دنيا براى به ياد آوردن فاجعه ى 6 مى 2009 نيازى نيست هر روز تمرين كنن! فقط كافيه برن تو گوگل سرچ كنن و يه نگاه به دست راست پيكه بندازن تا تمام اتفاقات وحشتناك اون بازى جلو چشمشون بياد! تام هنينگ اووربو بزرگ ترين دزد تاريخ فوتبال 6 مى 2009 فاجعه اى رو رقم زد كه تا ابد به راحتى ميشه ازش به عنوان ننگ آور ترين اتفاق تاريخ فوتبال ياد كرد، ننگى كه هرگز از دامن فوتبال پاك نميشه و نخواهد شد ،

در حالى كه بارساى رويايى (!!!) پپ گوارديولا هر دو بازى رفت و برگشت مقهور و مبهوت تفكرات ناب گاس هيدينك هلندى شده بود دقيقه ى 24 بازى برگشت تام هنينگ اووربو - قاتل فوتبال پاك - خطاى پنالتى آلوز روى مالودا رو بيرون محوطه جريمه تشخيص داد در حالى كه خطا كاملا داخل محوطه بود ، دقيقه ى 26 دومين اشتباه فاحش رقم ميخوره و خطاى پنالتى آبيدال روى دروگبا گرفته نميشه تا هواداراى چلسى و همه ى مردم دنيا كاملا آگاه بشن كه يوفا قرار نيست فينال منچستر - چلسى رو دوباره تكرار كنه! دقيقه 56 خطاى توره روى دروگبا و دقيقه 76 روى آنلكا ، دقيقه ى 81 هند پيكه و دقيقه ى 96 هند اتوئو گرفته نشد تا سريال بلعيدن پنالتى ها توسط تام هنينگ اووربو تكميل بشه و بارسا توسط اينيستا بعد از 3 سال دوباره با يه رسوايى ديگه فيناليست چمپيونزليگ بشه و كثيف ترين 6 گانه ى تاريخ رو به نام خودش ثبت كنه ، 6 گانه اى كه حالا با افتخار ازش ياد ميشه و ظاهرا براى برخى ها تراژدى استمفوردبريج و شب مرگ فوتبال به دست فراموشى سپرده شده! شب نعره هاى بالاك ، پخش شدن تصاوير گريه ى طرفداراى چلسى و تبانى تبانى گفتن هاى ديديه دروگبا تبديل به شب ظهور بهترين تيم تاريخ شد!!!

3. رسوايى برنابئو ، مسى با اخراج په په پرواز كرد! - 27 آپريل 2011 ، نيمه نهايى چمپيونزليگ بارسلونا به سانتياگو برنابئوى مقدس مياد تا به مصاف رئالى بره كه يه هفته قبلش تو فينال كوپا دل رى در يك نبرد تمام تاكتيكى ازش شكست خورده بود ، اول قرار بود اولگاريو بنكوئرنكاى پرتغالى بازى رو قضاوت كنه ولى ظاهرا به جرم هم وطن بودن با مورينيو و همچنين درخواست بارسلونا داور بازى به ولفگانگ اشتارك تغيير نام ميده! اشتاركى كه بازى ليون - رئال دو پنالتى واسه رئال نگرفت مأموريتشو از دقيقه 56 شروع كرد و به ماسكرانو بعد از برخورد شديد و لگد وحشيانش به په په فقط يه كارت زرد نشون داد! اوج شاهكار اين داور آلمانى 4 دقيقه بعد رقم خورد ، وقتى په په واسه مهار توپ با كف پا به سمت توپ رفت و اشتارك از خدا خواسته در عين شگفتى و بهت همگان كارت قرمز مستقيم رو به په په نشون داد ، تصاوير تلويزيونى كاملا نشون ميدن كه حتى باد پاى په په هم به پاى دنى آلوز نخورد و اين اخراج حاصل تمارض هنرمندانه ى دنى آلوز بود ، بعد از اين اخراج ليونل مسى كه بدجورى اسير تاكتيك مورينيو و قدرت په په شده بود آزادانه 2 گل ميزنه تا بارسا 2 - 0 برنده ى بازى باشه ، بازى برگشت هم سناريوى جديدى رقم ميخوره و فرانك ده بليكر (داورى كه تياگو موتا رو بى دليل اخراج كرد) با مردود كردن گل سالم هيگوآين رسوايى ديگه اى به بار مياره تا بارسلونا - تيمى كه ادعاى پاك بودنش گوش فلك رو كرده و شعار فراتر از يك باشگاه سرلوحه ى كارشه - به سومين فينال كثيف اروپاييش برسه.

ين 3 موردى كه گفتم فقط 3 فاجعه اى بود كه باعث قهرمانى بارسلونا تو اروپا شد و الا هنوز گل آفسايد زلاتان (ال كلاسيكوى رفت فصل 10 - 2009) و اخراج بى شرمانه ى تياگو موتا با تمارض آشكار بوسكتس وگل آفسايد پيكه به اينتر - كه حتى اينا هم واسه صعود بارسا به فينال كافى نبود - از ياد نبرديم ، يادمون نرفته فن پرسى به مضحك ترين شكل ممكن - زمانى كه خطر حذف بيخ گوش بارسا بود - اخراج شد و بازى برگشت با ميلان عجيب ترين پنالتى تاريخ روى بوسكتس - وقتى توپ در جريان بازى نبود - گرفته شد تا باز هم امداد غيبى از آسمون نازل بشه و بارسا به مرحله ى بعدى صعود كنه! هنوز يادمون نرفته فصل پيش فرناندو تيكسيرا ويتينس - جانشين خلف ايتورالده گونزالز - به سبك اووربو 3 پنالتى رئال رو (2 تا بازى رفت سوپركاپ - هند آبيدال و خطاى والدز روى رونالدو و يكى هم بازى برگشت كوپادل رى - هند آلوز-) نگرفت و گل سالم راموس رو مردود كرد تا بارسلونا يه سوپركاپ و يه كوپا دل رى ديگه به ويترين افتخارات تهوع آورش اضافه كنه ، همينطور جونيت چاكر داورى كه به خاطر اخراج نانى به حمايت از رئال محكوم شده دقيقا همون داوريه كه پارسال بازى برگشت با چلسى جان ترى رو به خاطر خطايى كه يك دهم خشونت خطاى نانى رو نداشت اخراج كرد تا چلسى هم مثل اينتر تو نيوكمپ مجبور بشه تقريبا 70 دقيقه 10 نفره بازى كنه ، ولى اخراج ترى دردى رو دوا نكرد تا تيمى كه داعه دار بهترين بودن در تاريخ فوتبال جهانه و يه تريلى هم قادر نيست اسم و رسم بازيكناشو بكشه بازى 2 - 0 برده رو با شاهكار بهترين بازيكن تاريخ (!!!) 2 - 2 كنه و از صعود به فينال باز بمونه!

و در آخر سخنى هم دارم با طرفداراى بارسلونا ، مخصوصا اون دسته از هواداراى نوشكفته كه با چنتا برد و به عشق كرى خوندن با دوست و رفقا طرفدار بارسا شدن و خيلى وقتا - غير ارادى و ندونسته - به تاريخ فوتبال دهن كجى ميكنن ، همونايى كه با يه نسيم بهارى اومدن و به زودى با همون نسيم بهارى هم خواهند رفت! دوست عزيز! ترديدى نيست كه اشتباهات داورى واسه همه ى تيم ها هست ، چه به ضررشون چه به نفعشون ، هر داورى هم ممكنه اشتباه كنه ، همونطور كه ماركوس مرك بزرگم اشتباه كرد ، ولى واقعا شرم آوره ، واقعا شرم آوره ، به خدا شرم آوره در مواقعى كه به نفعت نيست آلزايمر مصلحتى بگيرى و لگد بزنى به تمام اتفاقاتى كه تو اين سال هاى اخير افتاده ، ما فراموش نكرديم شما هم فراموش نكن اين بارسايى كه چپ و راست لقب هاى عجيب غريب به نافش ميبندى و با افتخار جمله ى فراتر از يك باشگاه

رو به زبون ميارى خودش وام دار و مديون همين اشتباهات فاحش داوريه كه از سال 2006 تا حالا - و معلوم نيست تا كى - پروژه اش كليد خورده ، اونايى كه بعد از بازى منچستر - رئال با يه مظلوم نمايى رقت انگيزى اخراج نانى رو تو بوق و كرنا كردن و تحت تأثير جو رسانه اى هيايوى جهت دارى رو به راه انداختن يادشون باشه رد پاى همين داورى ها تو 70 درصد جام هاى 6 سال اخير تيمشون ديده ميشه ، تيمى كه خودش ، اعتبارش ، شهرتش ، تعداد جام هاش و تعداد هواداراش وابستگى شديدى به همين داورى ها داره منطقى نيست طرفداراش قيافه ى حق به جانب بگيرن كه فلان تيم داورى ها به نفعشه و تو اون بازى داورى به ضرر بارسا بوده ، 6 سال تموم با همين رسوايى ها جام رو جام گذاشتين و چماق كردين كوبيدين تو سر همه! اربابتون ادعا ميكرد كه در شأن ما نيست در مورد داورى ها حرف بزنيم! ما تو كار داور ها دخالت نميكنيم!

حالا چى شده كه واسه يه اوت دستى هم زمين و زمانو به هم ميدوزيد؟! اشتباهات سهوى (!) داورا به نفعتون كم شده كه اينجورى شاكى شدين؟! آره ، ممكنه بعضى مواقع داورى ها به ضرر بارسا هم باشه ، ممكنه به نفع رئال هم باشه ، ولى حقيقت يه چيز ديگه ست ، هيچ قدرتى تو دنيا نميتونه واقعيت ها رو كتمان كنه ، واقعيت اينه كه بارسلونا على رغم بازيكناى بزرگ و سبك بازى منحصر به فردى كه داره همين اشتباهات داورى كمك شايانى به اعتبار نام باشگاه و فوتبالش كرده ، بارسا هر چقدر كه اشتباهات داورى به ضررش بوده حداقل 3 - 4 برابرش از اين اشتباهات داورى سود برده ، سود هاى سريالى بسيار بزرگ - در بازى هاى بزرگ - به شكل نا متعارف و البته شبيه به هم و تكرارى ، مردم ميگن بارساى پپ تو 4 سال 14 جام رو درو كرده ولى خيليا هستن كه نميگن اين 14 جام پپ گوارديولا چجورى به دست اومده ، آيا واقعا بارساى پپ شايسته ى بردن هر 14 تا جام بوده؟! هر چقدر هم بگيد بارسا مسى و ژاوى و اينيستا رو داره و فوتبال زيبايى رو ارائه ميده و كارشناسا و بزرگان فوتبال از اين سبك تعريف و تمجيد كردن بازم دليل قانع كننده اى واسه توجيه اين رسوايى ها نيست ، و در آخر ميخوام به يه جمله ى خوزه مورينيو استناد كنم ، جمله اى ساده اما كليدى كه هميشه تو ذهنم ميمونه و محاله از حافظه ى تاريخيم پاك بشه ، "بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!"

ين 3 موردى كه گفتم فقط 3 فاجعه اى بود كه باعث قهرمانى بارسلونا تو اروپا شد و الا هنوز گل آفسايد زلاتان (ال كلاسيكوى رفت فصل 10 - 2009) و اخراج بى شرمانه ى تياگو موتا با تمارض آشكار بوسكتس وگل آفسايد پيكه به اينتر - كه حتى اينا هم واسه صعود بارسا به فينال كافى نبود - از ياد نبرديم ، يادمون نرفته فن پرسى به مضحك ترين شكل ممكن - زمانى كه خطر حذف بيخ گوش بارسا بود - اخراج شد و بازى برگشت با ميلان عجيب ترين پنالتى تاريخ روى بوسكتس - وقتى توپ در جريان بازى نبود - گرفته شد تا باز هم امداد غيبى از آسمون نازل بشه و بارسا به مرحله ى بعدى صعود كنه! هنوز يادمون نرفته فصل پيش فرناندو تيكسيرا ويتينس - جانشين خلف ايتورالده گونزالز - به سبك اووربو 3 پنالتى رئال رو (2 تا بازى رفت سوپركاپ - هند آبيدال و خطاى والدز روى رونالدو و يكى هم بازى برگشت كوپادل رى - هند آلوز-) نگرفت و گل سالم راموس رو مردود كرد تا بارسلونا يه سوپركاپ و يه كوپا دل رى ديگه به ويترين افتخارات تهوع آورش اضافه كنه ، همينطور جونيت چاكر داورى كه به خاطر اخراج نانى به حمايت از رئال محكوم شده دقيقا همون داوريه كه پارسال بازى برگشت با چلسى جان ترى رو به خاطر خطايى كه يك دهم خشونت خطاى نانى رو نداشت اخراج كرد تا چلسى هم مثل اينتر تو نيوكمپ مجبور بشه تقريبا 70 دقيقه 10 نفره بازى كنه ، ولى اخراج ترى دردى رو دوا نكرد تا تيمى كه داعه دار بهترين بودن در تاريخ فوتبال جهانه و يه تريلى هم قادر نيست اسم و رسم بازيكناشو بكشه بازى 2 - 0 برده رو با شاهكار بهترين بازيكن تاريخ (!!!) 2 - 2 كنه و از صعود به فينال باز بمونه!

و در آخر سخنى هم دارم با طرفداراى بارسلونا ، مخصوصا اون دسته از هواداراى نوشكفته كه با چنتا برد و به عشق كرى خوندن با دوست و رفقا طرفدار بارسا شدن و خيلى وقتا - غير ارادى و ندونسته - به تاريخ فوتبال دهن كجى ميكنن ، همونايى كه با يه نسيم بهارى اومدن و به زودى با همون نسيم بهارى هم خواهند رفت! دوست عزيز! ترديدى نيست كه اشتباهات داورى واسه همه ى تيم ها هست ، چه به ضررشون چه به نفعشون ، هر داورى هم ممكنه اشتباه كنه ، همونطور كه ماركوس مرك بزرگم اشتباه كرد ، ولى واقعا شرم آوره ، واقعا شرم آوره ، به خدا شرم آوره در مواقعى كه به نفعت نيست آلزايمر مصلحتى بگيرى و لگد بزنى به تمام اتفاقاتى كه تو اين سال هاى اخير افتاده ، ما فراموش نكرديم شما هم فراموش نكن اين بارسايى كه چپ و راست لقب هاى عجيب غريب به نافش ميبندى و با افتخار جمله ى فراتر از يك باشگاه رو به زبون ميارى خودش وام دار و مديون همين اشتباهات فاحش داوريه كه از سال 2006 تا حالا - و معلوم نيست تا كى - پروژه اش كليد خورده ، اونايى كه بعد از بازى منچستر - رئال با يه مظلوم نمايى رقت انگيزى اخراج نانى رو تو بوق و كرنا كردن و تحت تأثير جو رسانه اى هيايوى جهت دارى رو به راه انداختن يادشون باشه رد پاى همين داورى ها تو 70 درصد جام هاى 6 سال اخير تيمشون ديده ميشه ، تيمى كه خودش ، اعتبارش ، شهرتش ، تعداد جام هاش و تعداد هواداراش وابستگى شديدى به همين داورى ها داره منطقى نيست طرفداراش قيافه ى حق به جانب بگيرن كه فلان تيم داورى ها به نفعشه و تو اون بازى داورى به ضرر بارسا بوده ، 6 سال تموم با همين رسوايى ها جام رو جام گذاشتين و چماق كردين كوبيدين تو سر همه! اربابتون ادعا ميكرد كه در شأن ما نيست در مورد داورى ها حرف بزنيم! ما تو كار داور ها دخالت نميكنيم!

حالا چى شده كه واسه يه اوت دستى هم زمين و زمانو به هم ميدوزيد؟! اشتباهات سهوى (!) داورا به نفعتون كم شده كه اينجورى شاكى شدين؟! آره ، ممكنه بعضى مواقع داورى ها به ضرر بارسا هم باشه ، ممكنه به نفع رئال هم باشه ، ولى حقيقت يه چيز ديگه ست ، هيچ قدرتى تو دنيا نميتونه واقعيت ها رو كتمان كنه ، واقعيت اينه كه بارسلونا على رغم بازيكناى بزرگ و سبك بازى منحصر به فردى كه داره همين اشتباهات داورى كمك شايانى به اعتبار نام باشگاه و فوتبالش كرده ، بارسا هر چقدر كه اشتباهات داورى به ضررش بوده حداقل 3 - 4 برابرش از اين اشتباهات داورى سود برده ، سود هاى سريالى بسيار بزرگ -

در بازى هاى بزرگ - به شكل نا متعارف و البته شبيه به هم و تكرارى ، مردم ميگن بارساى پپ تو 4 سال 14 جام رو درو كرده ولى خيليا هستن كه نميگن اين 14 جام پپ گوارديولا چجورى به دست اومده ، آيا واقعا بارساى پپ شايسته ى بردن هر 14 تا جام بوده؟! هر چقدر هم بگيد بارسا مسى و ژاوى و اينيستا رو داره و فوتبال زيبايى رو ارائه ميده و كارشناسا و بزرگان فوتبال از اين سبك تعريف و تمجيد كردن بازم دليل قانع

كننده اى واسه توجيه اين رسوايى ها نيست ، و در آخر ميخوام به يه جمله ى خوزه مورينيو استناد كنم ، جمله اى ساده اما كليدى كه هميشه تو ذهنم ميمونه و محاله از حافظه ى تاريخيم پاك بشه ، "بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!"

بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!"

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ببینید دوست عزیز کاربر sarukhan شما از من مدرک خواستید که باشگاه رءال عذر خواهی کرده باشه و شدیدا روی این حرف تاکید میکنید و حرفی از بقیه موارد گفته شده نمیزنید و به نوعی دنبال مچگیری هستید و نه مشخص شدن واقعیت. من هم توی پست اولی که گذاشته بودم که عکس روزنامه ضمیمه شده، مطلب عذرخواهی باشگاه رءال رو آوردم البته تنها به آوردن پست بسنده نکردم و عکس روزنامه رو هم ضمیمه کردم تا بدونید که از خودم حرفی در نیاوردم. پس من حرفم رو ثابت کردم و مطمءنا نویسنده اون روزنامه من نبودم! حالا از نظر شما معتبر نیست و نظر یک آدم عقده ای طرفدار بارسا هستش این نظر شخصی شماست و میتونید برید از اون نویسنده و روزنامه شکایت کنید. اون روزنامه هم وبلاگ شخصی یک هوادار بارسلونایی نبود. شما از من برای حرفم مدرک خواستید و من هم اراءه کردم و نیازی نمیبینم مجدد سر اون موضوع بحث کنم چون پیشرفتی در گفتگو حاصل نمیشه. در رابطه با لینکها هم باید بگم من علاوه بر 3 سایت داخلی که یکیشون سیاسی بود و ورزشی نبود و بالطبع وبلاگ یک طرفدار بارسلونایی نمیتوست باشه! از 3 سایت خارجی هم لینک گذاشتم و مثل اینکه شما اصلا اونها رو ندیدین! خصوصا سایت بی بی سی که کاملا یک سایت بیطرف نسبت به باشگاههای رءال و بارسا هستش. مجددا لینک ساینت بی بی سی رو واستون میذارم شاید اینبار دیده شد!!!
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/9497378.stm
این هم مطلبی که در این لینک درباره ژنرال فرانکو ذکر شده:

Franco's legacy

General Francisco Franco hated independence-minded Catalonia. During his long dictatorship, he persecuted the region
He favoured Real Madrid, while FC Barcelona, owned by its fans, became a symbol of democracy and resistance

در ضمن در صفحه ویکیپدیا خارجی ژنرال فرانکو هم توضیحاتی در رابطه با ظلمهایی که به ابالت کاتالونیا و باسک کرده هستش و میتونید مطالعه کنید. یک بار گفتم حرفام رو زدم و قضاوت بر عهده دوستان و دوست عزیز آقا میلاد هم خواستن بحث رو ادامه ندیم که من گفتم اوکی و کسانی که دوست داشته باشن خودشون تحقیق میکنن.لذا دلیلی برای ادامه بحث با شما نمیبینم و قضاوت و تحقیق رو بر عهده دوستان میگذارم.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راستی شما دیشب ادعا کردید که رئال عذرخواهی کرده و من فکر کنم چهار پنج بار در پست های مختلف از شما پرسیدم که از چه کسی و چه زمانی و توسط چه شخصی و بابت چه چیزی عذرخواهی کرده ؟ الان هم دوباره دارم می پرسم و باید ادعاتون رو ثابت کنید
همچنان منتظر پاسخ به این پرسش ها هستم

فقط در رابطه با این موضوع و برای اثبات حرفم مجدد عکس روزنامه رو ضمیمه میکنم. در پست قبل هم گفتم که اگه این نوشته توسط یک انسان عقده ای طرفدار بارسلونا نوشته شده شما میتونید از نویسنده و مدیر مسئول روزنامه شکایت کنید. این رو اضافه کنم که استفاده از لفظ باید هم به نوعی جالب هستش و شاید خلق و خوی دیکتاتور مآبانه ژنرال فرانکو در شما هم تاثیر گذاشته!!!

منبع: روزنامه گل در تاریخ 19 آذر 1390 شماره 1663

1.jpg

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
همون منبع اتون همیشه گل باشه خوبه ادامه بده:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میلاد، همون مقاله صفر و 100 رو یک میلیارد بار تو این تاپیک کپی پیست کردی، افه ی دگراندیشی به خودت نگیر :hmm:

:)

پژمان راهبر سردبیر سایت گل، سردبیر همین روزنامه هم هستش

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
میلاد، همون مقاله صفر و 100 رو یک میلیارد بار تو این تاپیک کپی پیست کردی، افه ی دگراندیشی به خودت نگیر

پژمان راهبر سردبیر سایت گل، سردبیر همین روزنامه هم هستش

صدبار نبود 2بار بود 98 بار دیگه کجا کپی کردم اقای طراح

همین پزمان راهبر سردبیر بخش فارسی هست نه سایت گل .که بیشتر مقاله هاشون از روی تعصب هست ولی اون مقاله حرف حقیقت بود وبقیه هم قبول دارن

• Like
Reactions: rms

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

شما خودتون خواستید ادامه ندیم و مجددا ادامه میدید؟! منبع روزنامه گل تنها برای اثبات قسمتی از حرفهای من بود که کاربر sarukhan تنها همون قسمت رو دیده بود و تاکید داشت باید ثابت کنم. منم واسشون مدرک گذاشتم. نمیدونم چرا بقیه قسمتهای حرف من اصلا دیده نشد! من همچنین گفتم باشگاه رءال مادرید در زمان ژنرال فرانکو بدلیل علاقه ایشون به این باشگاه تحت حمایت زیاد حکومت مرکزی بوده و از طرف دیگه ظلمهایی که در زمان حکومتش در زمینه سیاسی و اقتصادی به مردم ایالت باسک و کاتالونیا کرد و بالطبع باشگاه بارسلونا هم که در ایالت کاتالونیا بوده از این ظلمها بی نصیب نبوده و حتی ذکر کردم اگر این حمایت تنها مادی هم بوده باشه باعث میشده بین دو باشگاه توازن و عدالتی برقرار نبوده باشه. این قسمت حرفهای من اصلا دیده نشد و ایشون از من خواستن در رابطه با عذرخواهی باشگاه رءال مدرک بیارم که عکس روزنامه رو واسشون ضمیمه کردم و گفتم اگه بنظر ایشون معتبر نیست و نویسندش یک عقده ای طرفدار بارسلونا بوده برن از نویسنده و مدیر مسءول روزنامه شکایت کنن. واقعا دیگه علاقه ای به ادامه این موضوع ندارم چون حرفهام رو کامل زدم و حتی بعضا مجبور شدم چندبار یک مطلب رو تکرار کنم. پستهای من ، شما و کاربر sarukhan در تاپیک موجود هست دوستان خودشون میتونن بخونن، تحقیق کنن و قضاوت کنن. موفق باشید.

Last edited:
  • Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
صدبار نبود 2بار بود 98 بار دیگه کجا کپی کردم اقای طراح

همین پزمان راهبر سردبیر بخش فارسی هست نه سایت گل .که بیشتر مقاله هاشون از روی تعصب هست ولی اون مقاله حرف حقیقت بود وبقیه هم قبول دارن

سردبیر فارسیه، مقاله هاش رو ایرانی ها مینویسند، کم پیش میاد کپی پیست کنند جز اخبار رو

98 بار نه داداشم، 999999998 بار رو از کجا اوردم :p

پ.ن:

میدونی میلاد جان، این اکثریت و اقلیت و مقبول بودن مباحث معیار مرگباریه، لزوما اکثریت منطق رو نمیگن، اقلیت هم همینجور

در ضمن، چیزی که از نظر شما پسندیدست که نباید درست مطلق باشه که اخوی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه باهات کل کل نمیکنم

وقت خودمو تلف میکنم

حسرت این زمان وتایپ کردن برای شما رو بعدان میخورم

تقصیر خودم بود تا دو ماه پیش این تاپیک تا صفحه 50بیشتر نبود ولی الان به یاری دوستان بارسایی وبحث های بیهوده از230صفحه گذشته

در اخرین کامتنم تو اینجا اینو بگم "بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!"

بیخیال بای از همگی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
دیگه باهات کل کل نمیکنم وقت خودمو تلف میکنم حسرت این زمان وتایپ کردن برای شما رو بعدان میخورم تقصیر خودم بود تا دو ماه پیش این تاپیک تا صفحه 50بیشتر نبود ولی الان به یاری دوستان بارسایی وبحث های بیهوده از230صفحه گذشته در اخرین کامتنم تو اینجا اینو بگم "بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!" بیخیال بای از همگی

ای بابا

من نه به عنوان یه هوادار رئال

به عنوان طرفدار هرچی تیمه به جز رئال :lol:

میگم بیخیال

----

ما باید یه منبع پیدا کنیم همه قبولش داشته باشن

اینجوری نمیشه :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

Robert Chalmers doesn't like... Real Madrid

This month, Robert Chalmers blows the whistle on the gluttonous Galácticos, talent plunderers and truly fearsome right wingers who have muddied the famed white shirt

Mourinho_GQ_31May12_pr_bt_642x390.jpg

Who else could sport an immaculate white outfit with quite such dignity and ease? A dental hygienist? The Pope? A virgin bride? There's a certain irony in Real Madrid's association with the colour of innocence and purity, a strip so dazzlingly impractical that it is avoided by most amateur teams, even if it's the only one you ever see laundered in a detergent commercial. The trouble is that Madrid (even more than the infamous Leeds United side of the Sixties, who copied the kit) proved that there are some stains you can never quite wash out.

Enjoy watching Real Madrid? Welcome to your team, and their vicious history of fascism, bullying and arrogance, whose echoes endure to this day. Franco's boys, whose colour is also evocative of the "White Terror", in which the Generalissimo, butcher of Guernica, killed hundreds of thousands of people between 1936 and 1945. And whose stadium is named after Santiago Bernabéu, who served Franco under General Grandes (subsequently a commander of the general's Blue Division, who fought with the Nazis).

It would be unthinkable for a player with an awareness of political injustice ever to have worn the white jersey. Johan Cruyff, who laid the foundations of the current Barcelona side, said in 1973 that he could never even have contemplated joining "a team associated with Franco".

Real Madrid is the natural home for pampered mercenaries with salaries inflated by absurd TV revenue (Real Madrid and Barcelona each receive almost 20 times more than their smaller rivals; ten times the differential in England). They are a club where the manager, José Mourinho, can poke a finger into the eye of an opposing coach and escape with a fine of €600. In the Bernabéu, as recently as eight years ago, the fascist-saluting Ultras Sur had a room where they stored their regalia: part of the litany of shame recounted in undercover reporter Antonio Salas' book Diario De Un Skin [Diary Of A Skinhead, 2003]. The Ultras refer to Catalans as the "Jews of Spain" and, after games, roam the streets looking to attack blacks, prostitutes and gays.

In 2001, the then club president, Florentino Pérez, wiped out all debt by selling Real's training ground to Madrid council, run by the right-wing Partido Popular, whose leader, José María Aznar, was Spanish prime minister and a loyal supporter. The purchase price of €480m was seen as generous.

With Madrid... there's a kind of toxic hubris that passes from generation to generation, like a bad gene​
No wealthy club is free of allegations of dubious practice and unpalatable supporters (in Barcelona's case, the psychopathic Boixos Nois). With Madrid though, there's a kind of toxic hubris that passes from generation to generation, like a bad gene.

I have to declare an interest at this point; I lived in Barcelona for three years. Normally it's hard for an outsider to develop affection for a club, but FC Barcelona, universally welcoming to the newcomer, somehow make it easy. Franco banned all public use of Catalan. The stadium was the only place where residents could speak their language: the principal reason that Barcelona are, as their motto declares, "More than a club".

Comedian Andy Hamilton's ironic confession that, when watching Chelsea, he is troubled by images of the Stamford Bridge turf "stained with the blood of innocent Russian peasants" might carry some resonance in Barcelona, whose club president, Josep Sunyol, was shot dead in 1936 by Franco supporters.

Real Madrid have never been convicted of bribing or intimidating referees. Certain incidents have, however, raised suspicion in some quarters. In 1943, before a cup semifinal in Barcelona, Franco's feared director of state security entered the Catalans' dressing room and gave a team talk. Madrid won 11-1.

In 1966, when Real Madrid played Barcelona at the Bernabéu, with the score at 0-0, referee Ortiz de Mendíbil played eleven minutes of time-added-on, until Madrid scored. The official claimed his watch had stopped. In a 1970 game between the old enemies, Madrid were beneficiaries of bizarre decisions from referee Emilio Guruceta who, months later, owned a BMW. (In 1977, the president of Anderlecht admitted having bribed Guruceta before a UEFA Cup semifinal against Nottingham Forest.)
Spain's self-styled "Gentlemen's Club" are probably the worst losers in the world​
Franco died in 1975. Does it really matter now that Madrid robbed Barcelona of Alfredo Di Stéfano - the Argentine genius who had already moved to Barcelona and played two matches in the Catalan team's shirt, before an unsavoury manoeuvre co-ordinated by Franco's favourite, General Moscardó, forced a move to the Bernabéu? Yes, because Di Stéfano was the pivotal figure in the legendary Madrid team of Francisco Gento and Ferenc Puskás. The procurement of Di Stéfano was a complex process explained in Phil Ball's superbly definitive book Morbo [new edition 2010]. A pragmatic approach to transfers endures.

"One of the obnoxious things about Real Madrid," a well-known commentator told me, "is their pursuit of top players. Tap him up; destabilise him, then offer to help the selling club off-load an 'unsettled employee'." In the closed season of 2009 alone, Madrid spent £225m on Cristiano Ronaldo, Kaká, Karim Benzema, Xabi Alonso and Raúl Albiol.
Spain's self-styled "Gentlemen's Club" are probably the worst losers in the world. Wealth and connections are not always enough, even if an institution like Real Madrid, historically prepared to employ almost any means to achieve success, are always likely to get at least some of what they want. But then, as the legendary writer Arthur Hopcraft once observed, in another context, "there are ways and ways of winning. But if the opportunity for victory in a sport is not even - if things are not on a level footing - that's when a reasonable person starts to ask themselves the question: 'What's the point?'"​

بالا