• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
همین تیم تو دور مقدماتی بردتون
یکبار هم به زور بردیدشون توهم قهرمانی برداشتید
به قول مموتی آب رو بریز اونجا که میسوزه حاجی

هنوز درکت به اون حد نرسیده که تیمی رو که از چهار بازی 12 امتیاز گرفته و به عنوان تیم اول صعود کرده رو با تیمی که تو مرحله یک چهارم و تو خونه خودش با یه حریف مشترک بازی دارند و دارای شرایط یکسانی نیستند، مقایسه نکنی؟
محض اطلاع شما باید عرض شود که تنها تیم مرحله گروهی بودیم که بعد از چهار بازی، صعود به عنوان تیم اول برامون قطعی شده بود. در ضمن برای یونایتد مهم رقابت در لیگ بود که اون مقطع هنوز فاصله امتیازی کم بود. واسه همین دوبازی بعد براش مهم نبود. اصلا چه مقایسه جالبی کردی. مثل دعواهای بچه هاست که بهانه های مسخره میارند
هنوز مونده درکت به اون حد برسه. یکم بزرگ شو. از لحاظ عقلی نه قدی!!!!
معلومه کی کجاش سوخته که همچین قیاسی داری انجام میدی:D
اینو یکم بهتر میدونستم اینطوری شد. وای به حال بقیه
تو این فکر بودم که چرا وقتی رئال میبره همه شاخند و وقتی میبازه همه موش
مطمئنم از زمانی که رائول جام رو بالا برده خاطرات مبهمی داری. مسلما طرفدار یه تیم باشی ظرف ده سال 2،3 تا جام بگیره عقده ای میشی. مخصوصا با رقبایی کل کل کنی که تو این چند ساله همه اش یه پای فینال یا نیمه نهایی بودند و عقده جام ندارند.(پیشاپیش از متعلقات بارسا بالا نروید لطفا:D)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ما که از قبل گفتیم، امسال سال رئاله. یوفا میبایست راموس رو محروم یا جریمه کنه، کاملا تعمدا زیر توپ زد تا واسه نیم نهایی خیالش راحت باشه، قبلا هم جلوی آژاکس چنین کاری کرده بودند.

خوب .... :D

گزارش روز-احتمال محرومیت اروپایی راموس و آلونسو درصورت اثبات تعمدی بودن کارت زردشان - Goal.com

خداییش مردم از خنده، اینو بخونید:

جالب اینجا بود که این بازیکنان با ضربه زدن به توپ در حالی که بازی متوقف شده بود از داور کارت زرد گرفتند تا بدین ترتیب شانس حضور در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا( درصورت راهیابی رئال به دور بعد) را از دست ندهند.

البته این اولین باری نیست که راموس وژابی آلونسو گرفتار چنین بازی ای شده اند. در روز 23 نوامبر سال 2010 ودر بازی رئال-آژآکس درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود که مورینیو به این دو بازیکن پیغام داد که کارت زرد از داور بگیرند. مورینیو هم برای یک جلسه محروم شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

بله به نظر من هم عمدی میومد

بخصوص اینکه هر دو دقیقا با یه شیوه کارت زرد گرفتند. زدن زیر توپ بعد از سوت داور

البته من بعید میدونم یوفا اینها رو جریمه کنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

منم چشمم آب نمیخوره.
همیشه گفتم که با تئوری توطئه مخالفم، اما خداییش اشتباهات داره یک سویه میشه. آخه یکی نیست بگه باهوش ها تیمتون 3 بر صفر جلوئه، من جهان سومی از تلوزیون با کلی تاخیر و دیلی هم متوجه شدم صحنه سازیه، پیش خودتون چی فکر کردید.

man_utd_4ever

Registered User
لایک‌ها
23
آقا من الان این تاپیک رو دیدم. گفتم یه خدا قوت به دوستای گلم ( طرفدارای منچستر ) بدم.
من غلام همه طرافدارای بامرام Man Utd هم هستم. دوستای گلم رئال و بارسا و چلسی و ... در حدی نیستن که شما با طرفداراشون بحث کنید و سرتون رو بدرد بیارید.رئال 10 ساله داره بهترین بازیکنان تیم های مختلف رو میخره و آخرم کارش هیچی نمیشه ولی در مقابلش منچستر یعنی سلطنت ؛ یعنی یه مکتب ؛ یعنی یه حکومت ؛ یعنی یه اسمی که با هیچ تیمی دیگه نمیشه مقایسش کرد.

رئیال به کمک داور هم کارش چیزی نمیشه. بازی با مارو به نامردی حق خوری کردن. بقیه تیمها چی؟؟
خلاصه من مخلص شما عزیزای گلم هستم :-*

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
چه فشاری آورده رئال...

معلومه راهشو درست رفته...:lol:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270

محروم نمی کنند چون اینیستا هم عمداً این کار رو انجام داد ولی محروم نشد

2 سال پیش با وقت کشی کارت گرفتن ولی مسال زدن به توپ تا حرف و حدیثی نمونه چون اینو دیگه نمیشه ثابت کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه فشاری آورده رئال...

معلومه راهشو درست رفته...:lol:

فشاری که خب حریف درست حسابی نداشته. منچستر رو که بازیش پر از حرف و حدیث بود. گالا هم خب از اول مشخص بود تیمی نیست که در حد رئال باشه.

حالا مراحل بعدی که حریفان سخت تر میشن عیار تیمها مشخص میشه. میخواد رئال باشه ، یا بارسا یا بایرن یا ........

armin ordak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فقط برزیل

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رئال حسادت برانگیز هست... واسه همین درک میکنیم دوستان بارسایی و ... رو:happy:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال حسادت برانگیز هست... واسه همین درک میکنیم دوستان بارسایی و ... رو:happy:

بدون شک حسادت بر انگیزه، مخصوصا وقتی که توی ده سال 1 میلیارد و دویست میلیون یورو هزینه کنی یه فینال اروپایی نری

توی این چارت، مبالغ جذب بازیکن این فصل وارد نشده، خرید بازیکنی نظیر رافائل واران، لوکا مودریچ و ....

از این لحاظ رئال واقعا با سیتی، چلسی و پی اس جی قابل قیاسه، فقط چون مالکش عرب یا روس نیست خیلی سر زبون ها نمیوفته وگرنه توی مخارج دست کمی از اونها نداره. نهایتا یک دیوید بکهام، زیدان و رونالدو پولسازی میکردند و میکنن. موندم این هزینه ها چطوری جبران شده تا الان

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
میتونه برادر...
رئال تا بوده همین بوده...
کلکسیون افتخارات رئال گویای همه چیز هست....
شما نمیتونی با یه نمودار رئال رو زیر سوال ببری...

دارندگی و برازندگی...

همین منچستر و بارسا کم خرج نکردن... ولی مطمئنا توان مالی هیچ باشگاهی به اندازه رئال نیست... حتی چلسی و سیتی..

و این ها همه از حسادت نشات میگیره ! چون رئال کیف کسی رو نزده... هرچی داره از هواداران بیشمار و سرمایه های خودشه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میتونه برادر...
رئال تا بوده همین بوده...
کلکسیون افتخارات رئال گویای همه چیز هست....
شما نمیتونی با یه نمودار رئال رو زیر سوال ببری...

دارندگی و برازندگی...

همین منچستر و بارسا کم خرج نکردن... ولی مطمئنا توان مالی هیچ باشگاهی به اندازه رئال نیست... حتی چلسی و سیتی..

و این ها همه از حسادت نشات میگیره ! چون رئال کیف کسی رو نزده... هرچی داره از هواداران بیشمار و سرمایه های خودشه...

اتفاقا رئال کیف مردم اسپانیا رو زده، همیشه درباره ی وابستگی رئال به سرمایه های دولتی و پادشاهی شایعاتی وجود داشته و داره.

ناصر الخلیفه و آل مکتوم هم کیف کسی رو نزدند. همین رئال از نظر ساختار باشگاهی مخصوصا در بحث خرید و فروش بازیکن کاملا مشابه سیتی، چلسی و پی اس جی هستش. کهکشانی های یک، کهکشانی های 2 و ...

برخلاف برخی دوستان که سیتی و چلسی و ... رو به نابود کردن فوتبال متهم میکنند، من فکر میکنم پرس و رئال مادرید در آغاز هزاره ی سوم کلنگ اول این عدم توازن رو زدند. واقعا برای بازیکنی مثل رائول، یا

گوتی یا الان کاسیاس ناراحتم وقتی میبینم توی این هجمه ی سرمایه گزاری اثری ازشون پیدا نمیکنید، حتی رائولی که اینقدر واسه این باشگاه زحمت کشید، بهش پسر طلایی مادرید میگفتند رو یک بازی

خداحافظی که هیچ، یک تقدیر مناسب در شانش انجام ندادند. سرنوشت کاسیاس هم هم شاید اینطوری رقم بخوره. این رئال مادرید نه دیگه ازش ایوان هلگئرایی در میاد، نه رائول، نه ایرو و نه کاسیاس. همونطوری که سیتی ، چلسی و ... بزرگی نخواهند داشت.

بنظرم رئال در این 10 سال هم قافیه ی موفقیت اخلاقی و ارزشی باشگاهی مثل رئال رو باخت هم قافیه ی موفقیت های فوتبالی.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همین که دشمن و بدخواهانش زیاد شدن نشون میده راهش رو درست رفته...

بالا