• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
پاشو نزد. دقیقا روی پاش لگد کرد و مانع حرکتش شد. پنالتی که به شدت و ضعف نیست. این راه فراریه که داورا اخیرا کشف کردند. آیا همین حرکت بیرون محوطه جریمه خطا گرفته نمیشد؟
به نظر من کاملا پنالتی بود. و شکی هم توش نیست

داورها که راه فرار زیاد ساختن برا خودشون
ولی اونجوری نبود ک ایلماز خودشو زد زمین
شاید تقصیر خودش بود که میخاست خطا رو قشنگ نشون بده :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
قضاوت با دیگر دوستان. دیگه حرفی ندارم چون معلومه هر لینکی که من میذارم از ارزش و اعتبار لازم از نظر شما برخوردار نیست. این رو هم بگم من از هیچ سایت هواداری بارسلونا لینک نگذاشتم و مطالب ارائه شده همگی از سایتهای بیطرف بود. شما هم اگه لینکی از سایتهای بیطرف حتی طرفداران رئال دارید که در اونها ذکر شده فرانکو از باشگاه رئال مادرید حمایت نمیکرده، خوشحال میشم بذارید تا استفاده کنیم.

از اولش هم مشخص بود که نمی تونید ادعاهاتون رو ثابت کنید چون اگه اگه این ادعاها قرار بود ثابت بشه پیش از شما خیلی های دیگه با ارائه سند و مدرک این حرفا رو ثابت می کردند
من فقط این بحث رو خواستم منطقی ادامه بدم که هوادارای نوجوون بارسا یاد بگیرند که بی سند و مدرک نمیشه حرف زد، هر چند که فایده ای نداره و چند روز دیگه دوباره یه سری پیدا میشن و فرانکو فرانکو می گن
همون طور که شما بدون هیچ سندی رئال رو متهم می کنید بارسا رو هم خیلی های دیگه الان دارن متهم می کنن که با کمک داور و پوفا جام می گیره، چیزی که مهمه اینه که این حرفا هیچ ارزشی نداره و از ارزش های این تیم ها کم نمی کنه، ما همچنان از بازی این دو تیم لذت می بریم ولی بدبختی اینجاست که این روند توی جامعه هم جا افتاده، بدون هیچ سند و مدرکی حرف می زنیم و دیگران رو متهم می کنیم
در ضمن اون کسی که ادعا می کنه باید حرفاش رو ثابت کنه، یعنی شما باید لینک معتبر می زاشتید نه من.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داورها که راه فرار زیاد ساختن برا خودشون
ولی اونجوری نبود ک ایلماز خودشو زد زمین
شاید تقصیر خودش بود که میخاست خطا رو قشنگ نشون بده :D

گند زد با تمارضش، هر چند که پاش رو لگد کرد. داداشم رئالیه من بارسایی، نگاه هم کردیم و از هم پرسیدیم خطا بود؟ :lol:

بنظرم اگه اونطوری ضایع زمین نمی افتاد میشد یه بحثایی در موردش کرد اما حرکت راموس باید جز خطاها باشه

پ.ن:
راستی توجه کردید در این 5-6 ماه تاپیک کل کل از 40 و خرده ای صفحه چه پیشرفتی داشته ؟ :p

در اینجا باید از میلاد عزیز تشکر کنم که تنور این تاپیک رو اکثر اوقات داغ نگه میداره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از اولش هم مشخص بود که نمی تونید ادعاهاتون رو ثابت کنید چون اگه اگه این ادعاها قرار بود ثابت بشه پیش از شما خیلی های دیگه با ارائه سند و مدرک این حرفا رو ثابت می کردند
من فقط این بحث رو خواستم منطقی ادامه بدم که هوادارای نوجوون بارسا یاد بگیرند که بی سند و مدرک نمیشه حرف زد، هر چند که فایده ای نداره و چند روز دیگه دوباره یه سری پیدا میشن و فرانکو فرانکو می گن
همون طور که شما بدون هیچ سندی رئال رو متهم می کنید بارسا رو هم خیلی های دیگه الان دارن متهم می کنن که با کمک داور و پوفا جام می گیره، چیزی که مهمه اینه که این حرفا هیچ ارزشی نداره و از ارزش های این تیم ها کم نمی کنه، ما همچنان از بازی این دو تیم لذت می بریم ولی بدبختی اینجاست که این روند توی جامعه هم جا افتاده، بدون هیچ سند و مدرکی حرف می زنیم و دیگران رو متهم می کنیم
در ضمن اون کسی که ادعا می کنه باید حرفاش رو ثابت کنه، یعنی شما باید لینک معتبر می زاشتید نه من.

بنظر شما من نتونستم حرفم رو ثابت کنم و بنظرخودم من تونستم حرفم رو ثابت کنم. تاپیک کل کل هم جای همین جور بحث کردنهاست که اطلاعاتمون زیاد شه. اگه من معذرت خواهی کردم بهیچ عنوان بدلیل عدم توانایی در اثبات حرفهام نبود چون حرفهامو با مدرک ثابت کردم و تنها بدلیل ناراحت شدن شما بود و نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم. شما هم اگه مدرکی داشتین که نشون میداد ژنرال فرانکو در زمان حکومتش از رئال حمایت نمیکرده و شرایط باشگاهها یکسان بوده حتما اونو میذاشتید تا با دلیل و مدرک تبادل اطلاعات کنید حتی اگه اون مطلب برای یک سایت طرفدار رئال مادرید بود.
گفتم دیگه حرفی ندارم و قضاوت رو بر عهده دیگر دوستان میذارم. موفق باشید.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بنظر شما من نتونستم حرفم رو ثابت کنم و بنظرخودم من تونستم حرفم رو ثابت کنم. تاپیک کل کل هم جای همین جور بحث کردنهاست که اطلاعاتمون زیاد شه. اگه من معذرت خواهی کردم بهیچ عنوان بدلیل عدم توانایی در اثبات حرفهام نبود چون حرفهامو با مدرک ثابت کردم و تنها بدلیل ناراحت شدن شما بود و نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم. شما هم اگه مدرکی داشتین که نشون میداد ژنرال فرانکو در زمان حکومتش از رئال حمایت نمیکرده و شرایط باشگاهها یکسان بوده حتما اونو میذاشتید تا با دلیل و مدرک تبادل اطلاعات کنید حتی اگه اون مطلب برای یک سایت طرفدار رئال مادرید بود.
گفتم دیگه حرفی ندارم و قضاوت رو بر عهده دیگر دوستان میذارم. موفق باشید.

یعنی من الان توی یه وبسایت بنویسم که بارسلونا با کمک داور و یوفا جام گرفته شما اونو به عنوان سند قبول می کنید ؟
فقط چون توی یه وبسایت نوشته شده یعنی اینکه سنده ؟
شما ادعا کردید رئال عذرخواهی کرده که نتونستید ثابتش کنید
باز هم میگم شما باید ادعاتون رو ثابت کنید نه من، اگه این جوریه پس من هم میگم شما ثابت کنید که بارسا بدون کمک داوران و یوفا و پلاتینی جام گرفته، همچنین ثابت کنید داوران توی لیگ برتر به نفع فرگوسن کار نمی کنن و خیلی چیز های دیگه ...
شما هنوز اصول اولیه بحث کردن رو نمی دونید، هنوز فرق بین لینک معتبر و غیر معتبر رو نمی دونید، یا می دونید و فقط به خاطر اینکه نمی خواید حرفتون رو پس بگیرید دارید بیخود پافشاری می کنید، به خاطر همین مسائله که زیاد توی این تاپیک نمیام
درسته این تاپیک کل کله و بهتره اینجا کل کل کنید نه اینکه با لینک های نا معتبر دروغ پردازی کنید و به اسم کل کل به خورد دیگران بدید
شما هم موفق باشید.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من بازی امشب رو ندیدم. ابتدا جا داره به دوستان رءالی تبریک بگم. می خواستم نظر دوستان رو راجع به این عکس بدونم که واسه بازی امشب هستش.uploadfromtaptalk1365025944784.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یعنی من الان توی یه وبسایت بنویسم که بارسلونا با کمک داور و یوفا جام گرفته شما اونو به عنوان سند قبول می کنید ؟
فقط چون توی یه وبسایت نوشته شده یعنی اینکه سنده ؟
شما ادعا کردید رئال عذرخواهی کرده که نتونستید ثابتش کنید
باز هم میگم شما باید ادعاتون رو ثابت کنید نه من، اگه این جوریه پس من هم میگم شما ثابت کنید که بارسا بدون کمک داوران و یوفا و پلاتینی جام گرفته، همچنین ثابت کنید داوران توی لیگ برتر به نفع فرگوسن کار نمی کنن و خیلی چیز های دیگه ...
شما هنوز اصول اولیه بحث کردن رو نمی دونید، هنوز فرق بین لینک معتبر و غیر معتبر رو نمی دونید، یا می دونید و فقط به خاطر اینکه نمی خواید حرفتون رو پس بگیرید دارید بیخود پافشاری می کنید، به خاطر همین مسائله که زیاد توی این تاپیک نمیام
درسته این تاپیک کل کله و بهتره اینجا کل کل کنید نه اینکه با لینک های نا معتبر دروغ پردازی کنید و به اسم کل کل به خورد دیگران بدید
شما هم موفق باشید.

با سلام میشه بپرسم یک مدرک باید دارای چه ویژگی هایی باشد که از نظر شما معتبر باشد؟! امضای ژنرال فرانکو زیرش باشه خوبه؟ :دی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
دوستان من بازی امشب رو ندیدم. ابتدا جا داره به دوستان رءالی تبریک بگم. می خواستم نظر دوستان رو راجع به این عکس بدونم که واسه بازی امشب هستش.مشاهده پیوست 333711

اخه دوتاش باید پیش هم باشه بشه مقایسه کرد
ولی خارج از شوخی پای نانی بالاتر بود
نبود؟
---
تازه داور این بازی کلا زرد میداد دی:

• Like
Reactions: rms

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ای بابا بازی منچستر تموم شد هنوز میگن خطای نانی خطا نبوده:)
گالاتاسرای هم لوله کردیم و کاغذ دیواری شد . حریف بعدی هم همین وضعش:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نبود؟
---

داداش گلم، پای نانی توی پهلوی آربئوا بود، این تو انتهای سمت راست مخچه ی طرف :دی

حرکت خیلی خطرناکی بود، از دست داوران چه بگویم گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نبود؟
---
داداش جعفر من خدمت شما ارادت دارم. فقط خواستم نظر دوستان رو بدونم. پای نانی پایینتر بود و البته آربلوا رو هم ندید. حالا حرکت نانی رو بیخیال چون زیاد راجع بهش بحث شد. من خواستم نظر دوستان راجع به این عکس رو بدونم. گفتم بازی رو ندیدم و این عکس رو توی FB دیدم و اینجا گذاشتم.البته لازم به ذکره که مثل اینکه داور به این حرکت کارت زرد هم نداده.

دوست عزیز راجع به بازی یونایتد و رءال زیاد بحث شد. من فقط خواستم نظر دوستان رو نسبت به این عکس بدونم. داور به این حرکت کارت زرد هم نداده البته من اینو توی FB دیدم و از اونجا نقل قول میکنم چون خودم بازی رو ندیدم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

حرکت خیلی خطرناکی بود، از دست داوران چه بگویم گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست

داداش این شعر رو باید با طلا بنویسن بزنن سردر اتحادیه داوران اروپا که کولینا رییسش هست;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اندر احوالات بزرگترین رییس رئال و بنیانگذار فدراسیون فوتبال اسپانیا!
Santiago Bernabéu Yeste - Wikipedia, the free encyclopedia
Agustín Muñoz Grandes - Wikipedia, the free encyclopedia

شرح ماوقع بازی ۱۹۴۳ از زبان یک کاتالان:
A question about that 11-1 trumping RM gave Barcelona? - Yahoo! UK & Ireland Answers
Obviously Franco's assistance was not immediate after he took over. He was never a football fanatic but more of a casual fan and he wanted everything to be Castillian (Spanish). Catalans were the loudest of the rebellious groups and they loved their football club. This is when Franco started to understand that football was more than a game and could be an aid in his dominance. Once Santiago Bernabéu took over Real Madrid, who happens to have fought on Franco's side during the Spanish Civil War and very good friends, the plan was set in motion. Bernabéu was one of the main authors for the European Cup and it happens to be that his team not only won the first five, but was able to win the league in order to get there.

As per that match, I've never heard anyone say the talk was at HT and if they did then they're not aware. Barça won the 1st leg 3-0 and BEFORE the 2nd leg, they were paid a visit by Franco's people who stated, not verbatim "out of respect to the regime, you know what to do in this match." That's all that was needed to say...
Another interesting fact: Countless acts of violence by Madrid fans by throwing objects, threats and insults to the Catalans, set a mood of terror for the Barça players who were unable to play for fear of retaliation from the hostile environment. At half-time representatives of the regime came into the locker room to talk with the players demanding them to stop "inciting" the fans in the stadium. The game ended 11-1. Surprisingly the federal authorities fined Real Madrid 5,000 pesetas for the incident and Barcelona with 25,000 pesetas!

Another interesting fact: The Spanish FA was created by Franco, who happens to be the party that declined the deal between Barça and di Stéfano...

و البته پنهان کردن حقیقت با شلوغ کاریهای موذیانه کار ساده ایست :)

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

راست میگی من درست یادم نبود :whistle:

داداش جعفر من خدمت شما ارادت دارم. فقط خواستم نظر دوستان رو بدونم. پای نانی پایینتر بود و البته آربلوا رو هم ندید. حالا حرکت نانی رو بیخیال چون زیاد راجع بهش بحث شد. من خواستم نظر دوستان راجع به این عکس رو بدونم. گفتم بازی رو ندیدم و این عکس رو توی FB دیدم و اینجا گذاشتم.البته لازم به ذکره که مثل اینکه داور به این حرکت کارت زرد هم نداده.

من کوچیکتم. اقایی. اره پایینتر بود.
نه به این فک نکنم ولی نیمه دوم که خوب کارت زرد میداد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722

عجب تیمی رو هم بردن:D

چه حالی هم می‌کنند.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
عجب تیمی رو هم بردن:D

چه حالی هم می‌کنند.

همین تیم تو دور مقدماتی بردتون
یکبار هم به زور بردیدشون توهم قهرمانی برداشتید
به قول مموتی آب رو بریز اونجا که میسوزه حاجی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
dreamypixy

ی جوری کامنت مینویسی درمورد زنرال فرانکو که هرکی نمیدونه شما تو دوران فرانکو بزرگ شدی :lol:

بسه اقای مورخ

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
soheil-mourinho-blogfa-com.jpg

29427845990551195020.jpg

ژنرال فرانکو و سانتیاگو برنابئو

انتی مادریدیستا افسانه های ساختگی زیادی را تا کنون بر علیه رئال مادرید عنوان کرده اند ولی در میان این افسانه های دروغین تلاش برای نشان دادن رابطه صمیمی بین سانتیاگو برنابئو و فرانسیسکو فرانکو از همه دردناکتر است . طبق گفته بدگویان برنابئو نتایج درخشان رئال مادرید در طول ریاست وی ثمره کار و کوشش فراوان وی و نحوه مدیریتش نبوده است بلکه کمک های فرانکو به رئال مادرید باعث بوجود امدن این نتایج درخشان شده است .

حقایق :

رابطه بین بهترین رئیس تاریخ فوتبال با حکومت به ندرت صمیمی بود . با وجود انکه برنابئو یک میهن پرست واقعی بود ولی همواره از سیاست دوری میکرد و سعی داشت رئال مادرید را از دخالتهای طرف پیروز جنگهای داخلی در امان نگه دارد .**** فرانکو کمکی به رئال مادرید نمیکرد ولی با زیرپا گذاشتن قوانین و بدون کسب اجازه از باشگاه رئال مادرید از افتخارات بی نظیر این باشگاه برای تبلیغ نحوه کشورداری خود استفاده میکرد . جالب اینجاست که حتی دلیل اصلی نشستن برنابئو بر صندلی ریاست رئال مادرید حمایت دولت از بارسلونا بود . پیروزی 11-1 رئال مادرید مقابل بارسلونا باعث بوجود امدن خشونت و اعتراض

های بسیاری شد از همین رو دولت تصمیم گرفت تا رئیس هر دو باشگاه را به زور برکنار کرده و رئیس جدید برای هر دو باشگاه انتخاب کند . در 15 سپتامبر 1943 برنابئو به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب شد و تا زمان مرگش در تاریخ 2 ژوئن 1978 این سمت را عهده دار بود تا قبل از جنگهای داخلی اسپانیا (1931-1936 ) رئال مادرید به عنوان یکی از باشگاه های خوب اسپانیا شناخته میشد ولی پس از پایان

جنگهای داخلی اسیب های زیادی بر پیکره این باشگاه وارد شد و روزهای خوش این تیم به پایان رسید .

پس از پایان جنگ در سال 1939 سیصد هزار پزو (پول رایج در ان زمان) نیاز بود تا چامارتین قدیمی بازسازی شود چرا که این ورزشگاه در طول جنگ به محل نگهداری اسیران تبدیل شده بود و اسیب های زیادی دیده بود . از طرفی رئال مادرید نیاز داشت تا بازیکنان جدیدی به خدمت بگیرد (فقط 5 بازیکن از ترکیب تیم 1936 در اختیار بودند) .رسیدن به این اهداف بسیار مشکل بود چرا که میراث باشگاه در طول جنگ غارت

شده بود و حتی تعدادی از افتخارات سالهای گذشته این تیم به سرقت رفته بود . هیچ کمکی نیز از سوی دولت انجام نمیگرفت چرا که ارتش اسپانیا اتلتیکومادرید را به عنوان نماینده خود انتخاب کرده بود و حتی نام ان را به نیروی هوایی اتلتیکو تغییر داده بود ( اتلتیکو با تیم هواپیمایی ملی که متعلق به دولت بود متحد شده بود ) بنابراین تمام کمک ها به این تیم صورت میگرفت .

همانطور که خواندید رئال مادرید به هنگام ورود سانتیاگو برنابئو به یک باشگاه مرده ( از نظر مالی , افتخارات و ...) تبدیل شده بود . اما تلاش فراوان برنابئو و افرادی همچون ادولف ملندز , پدرو پاراگز , انتونیو پرالبا و ... باعث شد تا رئال مادرید یکباردیگر به اوج برسد . برای رد دروغهایی که انتی مادریدیستا برای تخریب چهره برنابئو مطرح میکنند ما مجبوریم به رودرویی های وی با **** فرانکو بپردازیم . در ان دوران اسپانیا به

علت وضعیت بد اقتصادی و نبود دموکراسی چهره بدی در نزد افکار عمومی جهان داشت و رئال مادرید یکی از معدود امیدهای مردم بود که میتوانستند با افتخار ان را به رخ جهانیان بکشانند . پیروزهای رئال مادرید در ان سالها و بخصوص موفقیت های کسب شده در جام باشگاه های اروپا (5 قهرمانی اول و نیز قهرمانی در سال 1966 ) توضیح بسیار واضحی دارد : رئال مادرید در ان سالها بهترین تیم دنیا را در اختیار داشت و هیچ ادعایی نمیتوانست حکم رانی رئال بر فوتبال اروپا را خدشه دار کند. هنگامی که رئال مادرید در راه کسب ششمین عنوان قهرمانی پیاپی خود در اروپا قرار داشت در بازی برگشت مقابل بارسلونا (بازی رفت در مادرید 2-2 مساوی تمام شده بود) داور مسابقه 3 گل رئال مادرید را مردود اعلام کرد و یکی از ننگهای تاریخ رقابتها را رقم زد و به این ترتیب رئال مادرید با نتیجه ناعادلانه 2-1 مغلوب بارسلونا شد و از دور رقابتها کنار رفت .

سالهای موفقیت در اروپا همراه با کشمکش های فراوان برنابئو با سران یوفا بود. بیشترین و سختگیرانه ترین قوانین مخصوص رئال بود و بیشترین درگیری ها بین سران باشگاه و یوفا وجود داشت. برنابئو هرگز در برابر فشارهای یوفا تسلیم نشد و با شکیبایی فراوان در برابر کارهای شرم اور یوفا مقاومت کرد . دن سانتیاگو این رفتارها را هرگز فراموش نکرد و بعدها به طرز ماهرانه ای به انها پاسخ داد . وی مانع حضور رئال مادرید در جام تازه تاسیس یوفا شد و اعلام کرد که این جام در حد و اندازه های شخصیت رئال مادرید نیست . این تصمیم برنابئو خشم سران یوفا را برانگیخت و به این ترتیب کمپین انتی مادرید در یوفا تشکیل شد که اغلب سعی داشت با ناداوری به رئال مادرید لطمه وارد کند . برنابئو درگیری های زیادی با افراد حکومت داشت و نمونه بارز این درگیریها, درگیری وی با ژنرال میان استرای بود . استرای که بنیان گذار **** اسپانیا

و از فرماندهان جنگی فرانکو بود چهره وحشتناکی در نزد افکار عمومی داشت و به عنوان مثال در ان دوران به کارلوس گاردل خواننده معروف ارژانتینی حمله کرده بود . وی در طول یکی از بازیهای رئال مادرید در جایگاه اختصاصی چامارتین حضور داشت و با زن یکی از مهمانان زیاده روی کرده بود هنگامی که برنابئو از این موضوع مطلع شد سریعا خود را به جایگاه رساند و وی را از انجا اخراج کرد و پس از ان مانع ورود وی به ورزشگاه شد . استرای برنابئو را تهدید به مرگ کرد ولی پادرمیانی ژنرال اگوستین مونوز به درگیری خاتمه داد .

رفتار و کردار برنابئو پس از پایان جنگهای داخلی توصیف ناپذیر بود و همین امر شخصیت وی را برای مادریدیستا در حد یک قهرمان بالا برد . مثال دیگری که شخصت استوار و محکم برنابئو را اشکار میکند نحوه برخورد وی در زمین بسکتبال قدیمی رئال مادرید (ریموندو ساپورتا ) بود . برنابئو در جریان بازی بسکتبال بین رئال مادرید و مکابی ,در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی نشان طلایی مخصوص رئال مادرید را به موشه دایان (که به مادردیستا بودن خود افتخار میکرد) اهدا کرد . این اقدام باعث برانگیخته شدن خشم دولت فرانکو شد (**** فرانکو سرزمینی به نام اسرائیل را به رسمیت نمیشناخت) و همین امر باعث نفرت ابدی **** فرانکو نسبت به دن سانتیاگو شد و از همین رو هنگامی که برنابئو در سال 1973 از تصمیم خود برای ساخت یک ورزشگاه جدید سخن گفت دولت با ان مخالفت کرد و مانع از ساخت ان شد . اریاس ناوارو شهردار وقت مادرید حتی زحمت بررسی موضوع را نیز به خود نداد . در بارسلونا جریان مخالف کمک دولت به رئال مادرید برای ساخت ورزشگاه توسط قاضی پرز استویل هدایت میشد . اریاس ناوارو بعدها به عنوان سفیر دولت اسپانیا منصوب شد ولی پس از مرگ فرانکو , خوان کارلوس پادشاه اسپانیا او را از کار برکنار کرد چرا که وی با اصلاحات دموکراتیک مخالف بود .
همچنین پرز استویل به رشوه خواری و فساد در کنار چند متهم دیگر محکوم شد . در مقابل بارسلونا (که امروز هم خود را به عنوان انتی فرانکو ترین تیم ان سالها مطرح میکند) در تعویض زمین های قدیمی لس کورتز از حمایت دولت برخوردار بود (دولت به انها اجازه داد تا با قیمت بیشتری زمینهای خود را بفروشند) . اولین حمایت رسمی دولت در دهه 50 اتفاق افتاد و خود شخص فرانکو دستور داد تا جهت رفع مشکلات مالی بارسلونا در این دهه به این تیم کمک شود و به این ترتیب توافقی بین انتونیو ماریا سیمارو شهردار بارسلونا و فرانسیسکو سانز رئیس بارسلونا صورت گرفت تا این کمک انجام گیرد .

دومین کمک با انتصاب شهردار برگزیده فرانکو خوزه ماریا پورسیولس به عنوان عضو افتخاری بارسلونا انجام گرفت و به این ترتیب بارسلونا توانست بدهی های خود در اوایل دهه 60 را پرداخت نماید . در سال 1965 دوستی تورکوئاتو فرناندز میراندا رئیس مجلس وزیران اسپانیا و یکی از اعضای کادر مدیریت بارسلونا (خوان خیچ) مقدمات کمک بعدی دولت به بارسلونا را فراهم کرد .

تمام تغییر و تحولات فقط به علت داشتن ارتباط با دولت فرانکو مقدور بود حتی برخی از رئیسان این باشگاه طرفدار فرانکو بودند . در طرف دیگر رئال مادرید و سانتیاگو برنابئو (به خاطر درگیری های ذکر شده ) بدون کمک مانده بودند و تمام افتخارات این باشگاه در زمین فوتبال به دست امد .

دیگه بحث رو ادامه ندید لطفا تموم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قهرمانان چمپیونز لیگ پس از سال 1992 با فرمت جدید و امروزی::blush:

FC Barcelona------------- 4 cup

Realmadrid,Milan-------------3 cup

Man Utd--------------2cup

Bayern,ajax,juve,Inter,Chelsea and ... 1

بالا