• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اتفاقا رئال کیف مردم اسپانیا رو زده، همیشه درباره ی وابستگی رئال به سرمایه های دولتی و پادشاهی شایعاتی وجود داشته و داره.

ناصر الخلیفه و آل مکتوم هم کیف کسی رو نزدند. همین رئال از نظر ساختار باشگاهی مخصوصا در بحث خرید و فروش بازیکن کاملا مشابه سیتی، چلسی و پی اس جی هستش. کهکشانی های یک، کهکشانی های 2 و ...

برخلاف برخی دوستان که سیتی و چلسی و ... رو به نابود کردن فوتبال متهم میکنند، من فکر میکنم پرس و رئال مادرید در آغاز هزاره ی سوم کلنگ اول این عدم توازن رو زدند. واقعا برای بازیکنی مثل رائول، یا

گوتی یا الان کاسیاس ناراحتم وقتی میبینم توی این هجمه ی سرمایه گزاری اثری ازشون پیدا نمیکنید، حتی رائولی که اینقدر واسه این باشگاه زحمت کشید، بهش پسر طلایی مادرید میگفتند رو یک بازی

خداحافظی که هیچ، یک تقدیر مناسب در شانش انجام ندادند. سرنوشت کاسیاس هم هم شاید اینطوری رقم بخوره. این رئال مادرید نه دیگه ازش ایوان هلگئرایی در میاد، نه رائول، نه ایرو و نه کاسیاس. همونطوری که سیتی ، چلسی و ... بزرگی نخواهند داشت.

بنظرم رئال در این 10 سال هم قافیه ی موفقیت اخلاقی و ارزشی باشگاهی مثل رئال رو باخت هم قافیه ی موفقیت های فوتبالی.
کاملا با این جمله که دیگه بازیکن بزرگی ازش در نمیاد موافقم.
بازیکن بزرگ که در نمیاد پیشکششون. یه سری که بزرگ شدند رو زدن محو و نابود کردند. امثال اوون،انلکا،کاسانو، مودریچ،وندرفارت، و خیلی دیگه که الان حس و حال لیست کردن ندارم

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

• Like
Reactions: rms

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بازیکن بزرگ که در نمیاد پیشکششون. یه سری که بزرگ شدند رو زدن محو و نابود کردند. امثال اوون،انلکا،کاسانو، مودریچ،وندرفارت، و خیلی دیگه که الان حس و حال لیست کردن ندارم

مثلا منچستر چه چهره ای رو کرده تو این چند سال غیر از رونالدو ؟!
همین خود منچستر کم ستاره های تیم های دیگه رو نمیدزده و آخرشم میگه خودم پرورش دادم...

چهره های نابود شده ی منچستر هم کم نیستنا... برباتوف بگیر تا کاگاوا و توز و ...

رئال تیم بزرگیه و هرکسی نمیتونه اونجا تمام اون چیزی رو که داره به نمایش بزاره... شما با یه بازی متوسط هم اونجا زیر فشارید... اینو خود مودریچ و خیلی های دیگه هم گفتن...

خرج های امسال منچستر چیزی بالغ بر 100میلیون اشلوق بوده ...

در ضمن امسال رئال خرید آنچنانی هم انجام نداده...

در ضمن فک نکنم اسامی مثل دیماریا (که چند سال هست منچستر دنبالشه !!!) و کاسیاس و راموس و واران 19ساله (رفت و برگشت) !!! په په و اوزیل و... اینا اسامی کوچیکی باشن !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

کاکا رو از قلم انداختی. شاید بشه روبینیو رو هم مثال زد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

جوک سال 92 :دی

کاگاوا هنوز اولین سال حضورش تو منچستر تموم نشده! اونوقت نابودش کردیم؟ :lol: :lol: :lol:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مثلا منچستر چه چهره ای رو کرده تو این چند سال غیر از رونالدو ؟!
همین خود منچستر کم ستاره های تیم های دیگه رو نمیدزده و آخرشم میگه خودم پرورش دادم...

رئال تیم بزرگیه و هرکسی نمیتونه اونجا تمام اون چیزی رو که داره به نمایش بزاره... شما با یه بازی متوسط هم اونجا زیر فشارید... اینو خود مودریچ و خیلی های دیگه هم گفتن...

خرج های امسال منچستر چیزی بالغ بر 100میلیون اشلوق بوده ...

در ضمن امسال رئال خرید آنچنانی هم انجام نداده...

در ضمن فک نکنم اسامی مثل دیماریا (که چند سال هست منچستر دنبالشه !!!) و کاسیاس و راموس و واران 19ساله (رفت و برگشت) !!! په په و اوزیل و... اینا اسامی کوچیکی باشن !

یه چیزی که توی این تاپیک یاد گرفتم اینه که وقتی یه سری حرف مفت و بی ارزش رواج پیدا کنه خیلی سخته که از ذهن ها پاکش کرد
نمونه اش همین قضیه ی فرانکو که این همه در موردش صحبت کردیم و ثابت کردیم اینا همه اش چرندیاته ساخته و پرداخته شده ی ذهن ایرانیاست ولی باز هم میان در موردش حرف می زنن
حالا این قضیه بازیکن نابود کردن هم همینه، بین این گونه افراد جا افتاده که رئال بازیکن خراب می کنه در حالی که اگه خوب نگاه کنیم می بینیم در خیلی تیم ها خیلی بازیکن های بزرگ نتونستن مثل گذشته شون بازی کنن و رو به افول رفتند (البته خیلی هاشون اینو می دونن ولی چون بزرگی رئال براشون خیلی دردناکه این مزخرفاتو به هم می بافند)
کلا با این جماعت خشک مغز نباید بحث کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه چیزی که توی این تاپیک یاد گرفتم اینه که وقتی یه سری حرف مفت و بی ارزش رواج پیدا کنه خیلی سخته که از ذهن ها پاکش کرد
نمونه اش همین قضیه ی فرانکو که این همه در موردش صحبت کردیم و ثابت کردیم اینا همه اش چرندیاته ساخته و پرداخته شده ی ذهن ایرانیاست ولی باز هم میان در موردش حرف می زنن
حالا این قضیه بازیکن نابود کردن هم همینه، بین این گونه افراد جا افتاده که رئال بازیکن خراب می کنه در حالی که اگه خوب نگاه کنیم می بینیم در خیلی تیم ها خیلی بازیکن های بزرگ نتونستن مثل گذشته شون بازی کنن و رو به افول رفتند (البته خیلی هاشون اینو می دونن ولی چون بزرگی رئال براشون خیلی دردناکه این مزخرفاتو به هم می بافند)
کلا با این جماعت خشک مغز نباید بحث کرد.

ثابت کردید ؟!!؟ شما یه سری مستندات ارائه دادید و در مقابل بعضی دوستان مخالف عقیده شما هم یه سری مستندات ارائه دادند !

و سر اخر هم هر کسی روی حرف خودش پافشاری کرد.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ثابت کردید ؟!!؟ شما یه سری مستندات ارائه دادید و در مقابل بعضی دوستان مخالف عقیده شما هم یه سری مستندات ارائه دادند !

و سر اخر هم هر کسی روی حرف خودش پافشاری کرد.

مستندات ؟؟؟؟!!!!
ببخشید ما کل بحثمون در مورد این بود که اون چیزهایی که شما بهش میگید "سند" هیچ ارزشی ندارند
سند شما چی بود ؟
توی یک وبسایت ایرانی یه نویسنده ی گمنام اومده میگه رئال توی دوره فرانکو با کمک داورا جام گرفت ؟ این میشه سند ؟ شما اصلا معنی سند رو می دونید ؟
یعنی هر کسی بره توی یه وبسایت یه حرفی بزنه خود به خود اون حرف تبدیل میشه به سند ؟
منم الان یه وبسایت بسازم و در مورد بارسا دروغ پردازی کنم حرفام میشه سند ؟ هر کسی به دروغ های من لینک داد بقیه باید به عنوان سند قبولش کنن ؟
اگه سند اینه پس من هزاران سند میتونم بهتون نشون بدم که بارسا تک تک جامهای این سه چهار ساله اش رو با کمک داوران و یوفا و پلاتینی گرفته
برادر من به هر چیزی سند نمی گن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مستندات ؟؟؟؟!!!!
ببخشید ما کل بحثمون در مورد این بود که اون چیزهایی که شما بهش میگید "سند" هیچ ارزشی ندارند
سند شما چی بود ؟
توی یک وبسایت ایرانی یه نویسنده ی گمنام اومده میگه رئال توی دوره فرانکو با کمک داورا جام گرفت ؟ این میشه سند ؟ شما اصلا معنی سند رو می دونید ؟
یعنی هر کسی بره توی یه وبسایت یه حرفی بزنه خود به خود اون حرف تبدیل میشه به سند ؟
منم الان یه وبسایت بسازم و در مورد بارسا دروغ پردازی کنم حرفام میشه سند ؟ هر کسی به دروغ های من لینک داد بقیه باید به عنوان سند قبولش کنن ؟
اگه سند اینه پس من هزاران سند میتونم بهتون نشون بدم که بارسا تک تک جامهای این سه چهار ساله اش رو با کمک داوران و یوفا و پلاتینی گرفته
برادر من به هر چیزی سند نمی گن.

در مورد اینکه به وب سایت ایرانی نمیشه اتکا کرد حرف شما رو قبول دارم. اصلا به اونها هم کاری نداریم.

یه سری دوستان اگه درست گفته باشم لینک ها و مطالبی از سایتهای خارجی گذاشتند که خب صحت و اعتبار اونها رو هم نه میشه 100 درصد تایید کرد و نه تکذیب

اما یکی از دوستان حرف خوبی زد که با منطق بیشتر سازگاره و اون هم این بود که مسلماً در شرایطی که ایالات مختلف بخصوص کاتالان ها زیر فشار بودند نمیشه انتظار داشت که باشگاه های ورزشی اون ها وضعیت خوبی داشته باشند.

منظورم این هست که فارغ از صحبتی که در مورد علاقه این اقای ژنرال فرانکو به باشگاه های مادریدی میشه، اگه این فرض رو بپذیریم که فرانکو اصلا ادمی نبوده که بخواد به تیمهای فوتبال کمک کنه ، اما از اون طرف بخاطر فشارهایی که در زمان اون به معترضان میومده اون ها در بخشهای مختلف از جمله اقتصاد و یا همین ورزش دچار ضعف میشدند.

مثلا فکر کنید شما و یک رقیب با هم رقابت دارید. من به عنوان یه واسطه به رقیب شما کمک نمیکنم اما شرایط شما طوری سخت میکنم که نتونید اونطور که باید و شاید رقابت کنید. (حالا این فشارها میتونه عمدی باشه میتونه هم غیر عمدی باشه) یعنی شرایط اون زمان و اعتراضات باعث شده که مثلا تیمی مثل بارسلونا که از ایالتهای معترض بوده دچار ضعف بشه

دقیقا شرایطی که ما زمان جنگ داشتیم و بخاطر جنگ و شرایط خاص لیگمون یا برگزار نمیشد یا خیلی دست و پا شکسته بود و تیم ملیمون هم وضع مناسبی نداشت.

البته اینها دلیل و برهان نیست.

در مورد اون نتیجه 11 1 هم خب نه شما میتونی کاملا اون رو تکذیب کنی و نه من میتونم 100 درصد ثابت کنم که مثلا این نتیجه زیر فشار و تهدید بدست اومده.

من قبول دارم که ایرانیها استاد مسلم ساخت تئوری توطئه و ماله کشی هستند اما بالاخره این صحبتهایی که زده شده از یه منشا خارجی اغاز شده.

به هر حال صحبت کردن در این مورد راه به جایی نداره. در مورد اون کلمه مستندات هم حق با شماست. نمیشه به هر چیزی سند گفت. من اینو تصحیح میکنم. شاید بشه گفت ادعاهایی شده (که خب صحتشون نه تایید میشه و نه تکذیب)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اگه کسی واقعا دنبال اطلاعات در مورد فرانکو هست کتابهای این نویسنده و مورخ آمریکایی را پیدا کنه و بخونه
Stanley G. Payne - Wikipedia, the free encyclopedia
این نویسنده چندین کتاب در مورد تاریخ اسپانیا داره و طرفدار بارسلونا هم نیست!:D
تو خیلی از کتابهاش هم به دخالت این دیکتاتور در همه امور از جمله ورزش اشاره کرده

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
در مورد اینکه به وب سایت ایرانی نمیشه اتکا کرد حرف شما رو قبول دارم. اصلا به اونها هم کاری نداریم.

یه سری دوستان اگه درست گفته باشم لینک ها و مطالبی از سایتهای خارجی گذاشتند که خب صحت و اعتبار اونها رو هم نه میشه 100 درصد تایید کرد و نه تکذیب

یه لینک از بیبیسی گزاشتند که من اصلا نخوندمش چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده، و فقط برای اینکه یه لینک از وبسایت خارجی لابلای حرفاشون باشه اون لینک رو گزاشتند
اون متن انگلیسی باید ترجمه بشه و اون قسمت هاییش که مربط به بحث هست برجسته بشه تا بتونیم روش بحث کنیم

اما یکی از دوستان حرف خوبی زد که با منطق بیشتر سازگاره و اون هم این بود که مسلماً در شرایطی که ایالات مختلف بخصوص کاتالان ها زیر فشار بودند نمیشه انتظار داشت که باشگاه های ورزشی اون ها وضعیت خوبی داشته باشند.

منظورم این هست که فارغ از صحبتی که در مورد علاقه این اقای ژنرال فرانکو به باشگاه های مادریدی میشه، اگه این فرض رو بپذیریم که فرانکو اصلا ادمی نبوده که بخواد به تیمهای فوتبال کمک کنه ، اما از اون طرف بخاطر فشارهایی که در زمان اون به معترضان میومده اون ها در بخشهای مختلف از جمله اقتصاد و یا همین ورزش دچار ضعف میشدند.

مثلا فکر کنید شما و یک رقیب با هم رقابت دارید. من به عنوان یه واسطه به رقیب شما کمک نمیکنم اما شرایط شما طوری سخت میکنم که نتونید اونطور که باید و شاید رقابت کنید. (حالا این فشارها میتونه عمدی باشه میتونه هم غیر عمدی باشه) یعنی شرایط اون زمان و اعتراضات باعث شده که مثلا تیمی مثل بارسلونا که از ایالتهای معترض بوده دچار ضعف بشه

دقیقا شرایطی که ما زمان جنگ داشتیم و بخاطر جنگ و شرایط خاص لیگمون یا برگزار نمیشد یا خیلی دست و پا شکسته بود و تیم ملیمون هم وضع مناسبی نداشت.

زمان جنگ های داخلی اسپانیا مجموعه ورزشی رئال هم خیلی اسیب دید و برای بازسازیش دولت وقت هیچ کمکی به سانتیاگو برنابئو نکرد چون برنابئو رابطه ی خوبی با فرانکو و افسرانش نداشت
در ضمن فرانکو هوادار اتلتیکو مادرید بود، نه رئال مادرید. اتلتیکو اون موقع متعلق به نیروی هوایی ارتش بود و خیلی از بازیکن هاش هم ارتشی بودند به همین خاطر فرانکو متمایل به اون ها بود
در مورد اون نتیجه 11 1 هم خب نه شما میتونی کاملا اون رو تکذیب کنی و نه من میتونم 100 درصد ثابت کنم که مثلا این نتیجه زیر فشار و تهدید بدست اومده.

من قبول دارم که ایرانیها استاد مسلم ساخت تئوری توطئه و ماله کشی هستند اما بالاخره این صحبتهایی که زده شده از یه منشا خارجی اغاز شده.

به هر حال صحبت کردن در این مورد راه به جایی نداره. در مورد اون کلمه مستندات هم حق با شماست. نمیشه به هر چیزی سند گفت. من اینو تصحیح میکنم. شاید بشه گفت ادعاهایی شده (که خب صحتشون نه تایید میشه و نه تکذیب)
در مورد ۱۱ - ۱ من زیاد فکر کردم
ببینید بارسا سابقه ی باخت ۱۲ - ۱ به بیلبائو رو هم داشت ولی در مورد اون بازی انقدر دروغ پردازی نشد، چرا ؟ چون یک نگاه به جایگاه بیلبائو کنیم می بینیم بارسا نیازی نداره که اون باخت حقارت امیز رو ماست مالی کنه ولی در مورد رئال قضیه فرق داره
این دو تیم از همون اول با هم رقیب بودند و هر باختی براشون سنگینه، نتیجه ۱۱ - ۱ هم یه چیزی در حد و اندازه های فاجعه برای بارساست به خاطر همین هوادارانش این دروغ پردازی رو کردند که اون باخت سنگین رو زیر سایه ببرند وگرنه هیچ سند و مدرکی که حرفای اونا رو ثابت کنه وجود نداره
برای من قابل درکه که همچین حرفایی از طرف یه بارسایی زده بشه، شاید اگه رئال به بارسا ۱۱ - ۱ باخته بود هواداران رئال هم همچین داستان هایی می ساختند
ولی اینکه یه هوادار منچستر یونایتد یا کسی که هوادار هفت هشت تا تیمه بیاد این حرفا رو بزنه جای شگفتی داره، دلیلش رو هم توی پستای پیشین گفتم، دلیلش اینه که بزرگی رئال رو نمی تونن تحمل کنند و به همین خاطر اویزون این جور داستان های نخ نما میشن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه لینک از بیبیسی گزاشتند که من اصلا نخوندمش چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده، و فقط برای اینکه یه لینک از وبسایت خارجی لابلای حرفاشون باشه اون لینک رو گزاشتند
اون متن انگلیسی باید ترجمه بشه و اون قسمت هاییش که مربط به بحث هست برجسته بشه تا بتونیم روش بحث کنیم

زمان جنگ های داخلی اسپانیا مجموعه ورزشی رئال هم خیلی اسیب دید و برای بازسازیش دولت وقت هیچ کمکی به سانتیاگو برنابئو نکرد چون برنابئو رابطه ی خوبی با فرانکو و افسرانش نداشت
در ضمن فرانکو هوادار اتلتیکو مادرید بود، نه رئال مادرید. اتلتیکو اون موقع متعلق به نیروی هوایی ارتش بود و خیلی از بازیکن هاش هم ارتشی بودند به همین خاطر فرانکو متمایل به اون ها بود

در مورد ۱۱ - ۱ من زیاد فکر کردم
ببینید بارسا سابقه ی باخت ۱۲ - ۱ به بیلبائو رو هم داشت ولی در مورد اون بازی انقدر دروغ پردازی نشد، چرا ؟ چون یک نگاه به جایگاه بیلبائو کنیم می بینیم بارسا نیازی نداره که اون باخت حقارت امیز رو ماست مالی کنه ولی در مورد رئال قضیه فرق داره
این دو تیم از همون اول با هم رقیب بودند و هر باختی براشون سنگینه، نتیجه ۱۱ - ۱ هم یه چیزی در حد و اندازه های فاجعه برای بارساست به خاطر همین هوادارانش این دروغ پردازی رو کردند که اون باخت سنگین رو زیر سایه ببرند وگرنه هیچ سند و مدرکی که حرفای اونا رو ثابت کنه وجود نداره
برای من قابل درکه که همچین حرفایی از طرف یه بارسایی زده بشه، شاید اگه رئال به بارسا ۱۱ - ۱ باخته بود هواداران رئال هم همچین داستان هایی می ساختند
ولی اینکه یه هوادار منچستر یونایتد یا کسی که هوادار هفت هشت تا تیمه بیاد این حرفا رو بزنه جای شگفتی داره، دلیلش رو هم توی پستای پیشین گفتم، دلیلش اینه که بزرگی رئال رو نمی تونن تحمل کنند و به همین خاطر اویزون این جور داستان های نخ نما میشن.

من مشکلی با بزرگی رئال ندارم. با صحبتهای من و شما نه رئال کوچیک میشه و نه بزرگ . هر چند از نظر من رئال دلبوسکه بزرگتر از رئال مورینیو هست.
در مورد باخت هم به هر حال اون نتیجه ثبت شده و دیگه صحبت کردن در موردش تاثیری نداره.

اینکه یه هوادار یونایتد در مورد یه باشگاه حتی رقیبش صحبت کنه چیز عجیبی نیست. من در مورد لیورپول با وجود اینکه دشمن خونی ماست هم صحبت کردم و ازش دفاع هم کردم و به یه هوادار لیورپولی هم خرده گرفتم که چرا شان باشگاه رو در حد باشگاهی مثل سیتی تنزل میده.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
در نقد دیگران لباس فرشتگان رو پوشیدید
کلا باید از حرف های برخی دوستان کلی مطلب یاد گرفت
این‌طور که آقای ساکوراخان می فرمایند کلا باید تاریخ رو زیر سوال برد.
باید از کورش و روم باستان بگیر تا رنسانس رو به دلیل نبود مدرک قطعی کلا ساخته و پرداخته ذهن یه سری مورخ دونست.
صحبت سر قرن گذشته بوده و سی چهل سال پیش. انگار این طور که شما می فرمایید مجهول ترین بخش تاریخ همین بخشه. همچین حرف میزنی که انگار فرانکو عمویی داداشی چیزی بوده. برای شما هم خود فرانکو اقرار کنه شما میگی در حالت طبیعی نبوده
تعجب می‌کنم دوستان چرا دارند این بحث رو ادامه میدن. مادرید بزرگه اما تو ده سال اخیر جزو بزرگان نبوده. پس حرف مفت نزنید. مدرکشم جام های زیادیه که این ده ساله به دست نیاوردن.
البته اگه این مدرک از سوی بزرگان معتبر باشه.
شما بهتره برین با لیورپول و آژاکس کل کل کنید که در گذشته موندن. شما هم در گذشته موندین. یه تیم بزرگ ظرف ده سال دو سه جام نمیگیره.
البته امسال پلاتینی جام رو میده به مادرید. از امسال شاید بشه با مادرید کل کل کرد. فعلا برید کنار بزارید باد بیاد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

ممنون دوست عزیز که خودتون اعتراف کردین اصلا لینکهای خارجی رو نخوندین!!! شما که از اول تصمیم بر نخوندن لینک داشتین چرا اینقدر اصرار بر گذاشتن لینک داشتین؟؟؟
خدمت شما عرض کنم یک لینک نبود و 3 لینک تنها از طرف من گذاشته شده بود. دوست عزیز کاربر Brainsore هم فکر کنم 3 لینک از سایتهای خارجی براتون گذاشتن که مطمئنا اونها رو هم مطالعه نکردین. حتی من اشاره کردم توی سایت ویکیپدیا خارجی در رابطه به ژنرال فرانکو و ظلمهایی که نسبت به ایالت کاتالونیا کرده مطلب وجود داره که با این تفاسیر اصلا اونها رو هم ندیدین!!!
واقعا اونهمه جدیت و خشونت برای درخواست ارائه لینک از سایتهای معتبر و حتی ندیدن تعداد لینکها که ذکر کردید تنها یک مطلب خارجی بوده نشون دهنده منطق شما در بحث کردن هستش. همونجور که شما اینهمه پافشاری در ارائه لینک معتبر میکردید باید میدونستید برای search و گذاشتن لینکهای مرتبط وقت صرف میشه و به احترام شما و حرفتون این وقت صرف شده ولی شما نه تنها مطلب رو نخوندید بلکه حتی تعدادشون رو هم نشمردید.
در رابطه با این قسمت حرفتون هم که گفتید: چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده باید بگم من برخلاف شما برای خودم و حرفم ارزش قائلم و به دیگران و حرفشون احترام میذارم لذا بر اساس درخواست شما مبنی بر ارائه مستندات وقت گذاشته و سعی کردم از سایت بیطرف مطلب بگذارم ولی شما حتی برای حرف خودتون و بالطبع خودتون هم ارزش قائل نشدید که حتی یکبار مطلب مربوطه رو بخونین حالا احترام به دیگران پیشکش.
برای اثبات بی اساس بودن حرفتون که قاطعانه گفتین چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده ، در پستهای قبلی من که موجود است میتونید ببینید که از مطلب سایت بی بی سی قسمت مربوط به ژنرال فرانکو رو براتون بصورت هایلایت شده آوردم ولی مطمئنا شما اون رو هم ندیدین، لذا پست گذشته خودم رو اینجا نقل قول میکنم تا بدونید که حرفتون بی اساس بوده.
پست شماره 3430

ببینید دوست عزیز کاربر sarukhan شما از من مدرک خواستید که باشگاه رءال عذر خواهی کرده باشه و شدیدا روی این حرف تاکید میکنید و حرفی از بقیه موارد گفته شده نمیزنید و به نوعی دنبال مچگیری هستید و نه مشخص شدن واقعیت. من هم توی پست اولی که گذاشته بودم که عکس روزنامه ضمیمه شده، مطلب عذرخواهی باشگاه رءال رو آوردم البته تنها به آوردن پست بسنده نکردم و عکس روزنامه رو هم ضمیمه کردم تا بدونید که از خودم حرفی در نیاوردم. پس من حرفم رو ثابت کردم و مطمءنا نویسنده اون روزنامه من نبودم! حالا از نظر شما معتبر نیست و نظر یک آدم عقده ای طرفدار بارسا هستش این نظر شخصی شماست و میتونید برید از اون نویسنده و روزنامه شکایت کنید. اون روزنامه هم وبلاگ شخصی یک هوادار بارسلونایی نبود. شما از من برای حرفم مدرک خواستید و من هم اراءه کردم و نیازی نمیبینم مجدد سر اون موضوع بحث کنم چون پیشرفتی در گفتگو حاصل نمیشه. در رابطه با لینکها هم باید بگم من علاوه بر 3 سایت داخلی که یکیشون سیاسی بود و ورزشی نبود و بالطبع وبلاگ یک طرفدار بارسلونایی نمیتوست باشه! از 3 سایت خارجی هم لینک گذاشتم و مثل اینکه شما اصلا اونها رو ندیدین! خصوصا سایت بی بی سی که کاملا یک سایت بیطرف نسبت به باشگاههای رءال و بارسا هستش. مجددا لینک ساینت بی بی سی رو واستون میذارم شاید اینبار دیده شد!!!
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/9497378.stm
این هم مطلبی که در این لینک درباره ژنرال فرانکو ذکر شده:

Franco's legacy

General Francisco Franco hated independence-minded Catalonia. During his long dictatorship, he persecuted the region
He favoured Real Madrid, while FC Barcelona, owned by its fans, became a symbol of democracy and resistance

در ضمن در صفحه ویکیپدیا خارجی ژنرال فرانکو هم توضیحاتی در رابطه با ظلمهایی که به ابالت کاتالونیا و باسک کرده هستش و میتونید مطالعه کنید. یک بار گفتم حرفام رو زدم و قضاوت بر عهده دوستان و دوست عزیز آقا میلاد هم خواستن بحث رو ادامه ندیم که من گفتم اوکی و کسانی که دوست داشته باشن خودشون تحقیق میکنن.لذا دلیلی برای ادامه بحث با شما نمیبینم و قضاوت و تحقیق رو بر عهده دوستان میگذارم.

در پایان باید بگم کاربر sarukhan عزیز، با شناختی که از شما پیدا کردم و نتیجه ای که از بحث باهاتون گرفتم، مطمئنا دیگه هیچوقت باهاتون سر موضوعی بحث و بنوعی کل کل نمیکنم. موفق باشید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در نقد دیگران لباس فرشتگان رو پوشیدید
کلا باید از حرف های برخی دوستان کلی مطلب یاد گرفت
این‌طور که آقای ساکوراخان می فرمایند کلا باید تاریخ رو زیر سوال برد.
باید از کورش و روم باستان بگیر تا رنسانس رو به دلیل نبود مدرک قطعی کلا ساخته و پرداخته ذهن یه سری مورخ دونست.
صحبت سر قرن گذشته بوده و سی چهل سال پیش. انگار این طور که شما می فرمایید مجهول ترین بخش تاریخ همین بخشه. همچین حرف میزنی که انگار فرانکو عمویی داداشی چیزی بوده. برای شما هم خود فرانکو اقرار کنه شما میگی در حالت طبیعی نبوده
تعجب می‌کنم دوستان چرا دارند این بحث رو ادامه میدن. مادرید بزرگه اما تو ده سال اخیر جزو بزرگان نبوده. پس حرف مفت نزنید. مدرکشم جام های زیادیه که این ده ساله به دست نیاوردن.
البته اگه این مدرک از سوی بزرگان معتبر باشه.
شما بهتره برین با لیورپول و آژاکس کل کل کنید که در گذشته موندن. شما هم در گذشته موندین. یه تیم بزرگ ظرف ده سال دو سه جام نمیگیره.
البته امسال پلاتینی جام رو میده به مادرید. از امسال شاید بشه با مادرید کل کل کرد. فعلا برید کنار بزارید باد بیاد

پلاتینی داره سعی خودشو میکنه اما من با این بازی که امروز از بایرن مونیخ دیدم به نظرم پلاتینی کار خیلی سختی داشته باشه.

بازی بایرن و فرانکفورت فوق العاده جذاب و زیبا بود. این بازیکنای بایرن تا دقیقه 93 عین جنگنده های گلادیاتوری میدویدند و تکل میرفتند. اون نویر هم یه سیو فوق العاده داشت.

بایرن خیلی اماده است. اون باختش جلو ارسنال یه باخت از سر غرور بود. ارسنال با اون پیروزی بد جوری بایرنیها رو از خواب بیدار کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من فکر میکنم امسال رئال یک پای فیناله حالا به هر نحوی که شده، اما نباید فراموش کرد که تا به امروز بایرن از همه لایق تره.
ولی نمیشه قضاوت کرد، کار یووه خیلی سخته ،بارسا که دفاعش همینطوری لنگ بود الان فقط پیکه و بارترا که بعد چندماه برگشته رو به عنوان مدافع میانی داره. واسه دور بعد صادقانه بخوام بگم، شانسی واسش قائل نیستم.
من فقط امیدوارم امسال یووه یا دورتموند قهرمان بشن، مخصوصا دورتموند، این تیم یه هوای تازست، یه انرژی جدیده، امیدوارم بتونه قهرمان بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بایرنی که من امروز دیدم بارسا و رئال رو به نظر من راحت از پیش رو برمیداره.

همه خطوطش قوی هستند. بخصوص خط میانه و حمله اش که فوق العاده قدرتی و سرعتی هستند. خط دفاعش شاید همشون اسمای بزرگ نباشن اما خط دفاع خوبین و از همه مهمتر هماهنگی فوق العاده ای در خطوط بازی بایرن وجود داره.

یه مساله مهم هم اینه که بایرن نیمکت خیلی عالی ای هم داره. مثلا در خط حمله گومز داره ، مانزوکیچ داره ، روبن داره ، ریبری داره ، پیزارو داره .

در خط میانه هم با اینکه کروس مصدوم شد اما بازم بازیکن تاپ داره. توی دروازه هم که ماشالله دروازه بانی داره که هم سخت گل میخوره هم کم اشتباهه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

جالب ترين مقالي که يکي از دوستان در اين باب ميزد ديويد بکهام بود ميگف منچستر اين بازيکن رو نابود کرد ميگفتم چرا ميگفت چون تو رئال خوب بازي نميکرد :lol:

در کل شخصيت هاي جالبي هستن بعضي از بچه ها

بالا