• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
هر دو بازیکن های کثیفی هستند هم رونالدو هم آلوز

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
متقلب تا دلقک :lol:
جزو نامزدهای اسکار 3تاش هم بارسایی باشه خوبه

رونالدو تو منچستر از این کارا میکرد ولی الان دیگه نه

نخواستم جوابتو بدم

خدا میدونه روزی چند ساعت از بیکاری و... رو صرف ترول کردن بیهوده رئال میکنی اخر بازم نمیتونی هیچ چیز از ارزش های رئال کم کنی خودتو نشون میدی

ویرایش:من تو فوتبال از این کارا میکنم اجازه میدم بزنه تو ساق پاهام ولی بازیکن حریف کارت قرمز بگیره لذت ده نفره شدن رو تجربه کن بعد
اینجور که معلومه در سطح کاملا حرفه ای بازی میکنی.
بی‌خیال بابا. بچه اول به فکر سلامتیت باش. فینال جام جهانی نیست که لذت ده نفره شدن رو بخوای ببری.
تو تیم محله تون احتمالا همینجوری 5به 4 و 7-8 بازی میکنید. دیگه لذت ده نفره شدن چه کشکیه!! بشین سر درسات. نهایت یه پلی استیشنم بزن تو رگ.گل کوچیک و اینجور چیزارو هم بزار واسه بعد امتحان دانشگات.
البته اگرچه با اون جمله این کاراش واسه منچستر بود اصلا حال نکردم اما چه میشه کرد. نونوای تاپیکی دیگه. چیزی نمیشه بهت گفت

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بی‌خیال بابا. بچه اول به فکر سلامتیت باش. فینال جام جهانی نیست که لذت ده نفره شدن رو بخوای ببری.
تو تیم محله تون احتمالا همینجوری 5به 4 و 7-8 بازی میکنید. دیگه لذت ده نفره شدن چه کشکیه!! بشین سر درسات. نهایت یه پلی استیشنم بزن تو رگ.گل کوچیک و اینجور چیزارو هم بزار واسه بعد امتحان دانشگات.
البته اگرچه با اون جمله این کاراش واسه منچستر بود اصلا حال نکردم اما چه میشه کرد. نونوای تاپیکی دیگه. چیزی نمیشه بهت گفت

عیدی ها رو جمع کردی خیلی حوشحالی :lol:
---
همه رو هم مثل خودتون نبینید. تشکر
چیزی هم میخایین بگین پ خ هست.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من که میگم این اقا میلاد جوانه. یه مقدار که پا به سن بذاری این ضرباتی که خوردی شروع میکنن به اذیت کردنت.

نکن این کار رو پسر جان. ببخشید اما این کار عاقلانه نیست. لذت اخراج بازیکن حریف به چه قیمتی؟ ناقص شدن خودت ؟

البته من نمیدونم که شما چطور بازی میکنید اما زمانیکه ما فوتبال بازی میکردیم اگه حواست جمع نبود و کسی تکل خشن میرفت تو ساق پات کمترین نتیجه اش مو برداشتن و ترک خوردگی استخوان بود.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

تگزاسو نمیدونم. اینجا عید تموم شده. اجیلم ارزون شد. خاستی پ خ بده بفرستم :)

آقا من الان این تاپیک رو دیدم. گفتم یه خدا قوت به دوستای گلم ( طرفدارای منچستر ) بدم.
من غلام همه طرافدارای بامرام Man Utd هم هستم. دوستای گلم رئال و بارسا و چلسی و ... در حدی نیستن که شما با طرفداراشون بحث کنید و سرتون رو بدرد بیارید.رئال 10 ساله داره بهترین بازیکنان تیم های مختلف رو میخره و آخرم کارش هیچی نمیشه ولی در مقابلش منچستر یعنی سلطنت ؛ یعنی یه مکتب ؛ یعنی یه حکومت ؛ یعنی یه اسمی که با هیچ تیمی دیگه نمیشه مقایسش کرد.

رئیال به کمک داور هم کارش چیزی نمیشه. بازی با مارو به نامردی حق خوری کردن. بقیه تیمها چی؟؟
خلاصه من مخلص شما عزیزای گلم هستم :-*

اسم که رئال نیست
تیمه دیگه منظورتونه حتما چون ن اسمش نه بقیش درسته:D
برو تاپیک منچستر قربون صدقه همدیگه برین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

امسال از 3تا جام که میتونستین بگیرن ولی الان یک جام میخواین بگیرین با این تیم رویایی تون

اگه میخوای تیمت رو تغییر بده مثل....

برو خودتو مسخره کن معلومه :lol: فشار 2 جام نگرفتن سخته درکت میکنم

عیدهای امسالت هم دیگه کفاف ی توپ هم نیست بذار با عید سال دیگه ی توپ پلاستیکی بخر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

آقا سال 92 فعلن صدا و سیما خوب حالی داده به طرفدارای فوتبال

دوشنبه : سیتی . یونایتد
سه شنبه : رئال . گالا
چهارشنبه : بایرن . یووه و بارسا . پری سن
پنچ شنبه : چلسی . روبین کازان

هر چیشون بده فعلن پخش فوتبالا خوبه

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
واقعا این واران هم نعمتی شده برا خودش
فقط په په این وسط معلوم نیست باید چکار بادی بکنه
فقط راموس و واران مصدوم و محروم باشن بیاد دفاع
وگرنه تعویضی هافبک باشه
په په و هافبک :(

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
واقعا این واران هم نعمتی شده برا خودش
فقط په په این وسط معلوم نیست باید چکار بادی بکنه
فقط راموس و واران مصدوم و محروم باشن بیاد دفاع
وگرنه تعویضی هافبک باشه
په په و هافبک :(

ی خرید عالی کرد واسه رئال زیدان دمش گرم تا 15 سال دیگه دفاع وسط نمیخوایم با زیر 10 میلیون یورو

په په فقط واسه بازی های بارسا قبلا تو هافبک دفاعی بازی میکرد ولی الان دیگه سیستم عوض کرد مورینیو ولی اخرین ال کلاسیکو پپه مثل یک گلادیاتور تو هافبک دفاعی بود وی پاس عالی داد به موراتا ولی گل نشد حیف شد 3تایی نشدن

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
امسال از 3تا جام که میتونستین بگیرن ولی الان یک جام میخواین بگیرین با این تیم رویایی تون

اگه میخوای تیمت رو تغییر بده مثل....

برو خودتو مسخره کن معلومه :lol: فشار 2 جام نگرفتن سخته درکت میکنم

عیدهای امسالت هم دیگه کفاف ی توپ هم نیست بذار با عید سال دیگه ی توپ پلاستیکی بخر

:D:D:D

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
:D:D:D

تو که اینقدر با نمکی چرا لای ساندویچ نمیزارنت:lol:

قیافه جونز رو !! بعضی می گن په په رو دیده تو ورزشگاه!

66817_600591139981106_264252770_n.jpg

بالا