ممنون دوست عزیز که خودتون اعتراف کردین اصلا لینکهای خارجی رو نخوندین!!! شما که از اول تصمیم بر نخوندن لینک داشتین چرا اینقدر اصرار بر گذاشتن لینک داشتین؟؟؟
خدمت شما عرض کنم یک لینک نبود و 3 لینک تنها از طرف من گذاشته شده بود. دوست عزیز کاربر Brainsore هم فکر کنم 3 لینک از سایتهای خارجی براتون گذاشتن که مطمئنا اونها رو هم مطالعه نکردین. حتی من اشاره کردم توی سایت ویکیپدیا خارجی در رابطه به ژنرال فرانکو و ظلمهایی که نسبت به ایالت کاتالونیا کرده مطلب وجود داره که با این تفاسیر اصلا اونها رو هم ندیدین!!!
واقعا اونهمه جدیت و خشونت برای درخواست ارائه لینک از سایتهای معتبر و حتی ندیدن تعداد لینکها که ذکر کردید تنها یک مطلب خارجی بوده نشون دهنده منطق شما در بحث کردن هستش. همونجور که شما اینهمه پافشاری در ارائه لینک معتبر میکردید باید میدونستید برای search و گذاشتن لینکهای مرتبط وقت صرف میشه و به احترام شما و حرفتون این وقت صرف شده ولی شما نه تنها مطلب رو نخوندید بلکه حتی تعدادشون رو هم نشمردید.
در رابطه با این قسمت حرفتون هم که گفتید: چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده باید بگم من برخلاف شما برای خودم و حرفم ارزش قائلم و به دیگران و حرفشون احترام میذارم لذا بر اساس درخواست شما مبنی بر ارائه مستندات وقت گذاشته و سعی کردم از سایت بیطرف مطلب بگذارم ولی شما حتی برای حرف خودتون و بالطبع خودتون هم ارزش قائل نشدید که حتی یکبار مطلب مربوطه رو بخونین حالا احترام به دیگران پیشکش.
برای اثبات بی اساس بودن حرفتون که قاطعانه گفتین چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده ، در پستهای قبلی من که موجود است میتونید ببینید که از مطلب سایت بی بی سی قسمت مربوط به ژنرال فرانکو رو براتون بصورت هایلایت شده آوردم ولی مطمئنا شما اون رو هم ندیدین، لذا پست گذشته خودم رو اینجا نقل قول میکنم تا بدونید که حرفتون بی اساس بوده.
پست شماره 3430
در پایان باید بگم کاربر sarukhan عزیز، با شناختی که از شما پیدا کردم و نتیجه ای که از بحث باهاتون گرفتم، مطمئنا دیگه هیچوقت باهاتون سر موضوعی بحث و بنوعی کل کل نمیکنم. موفق باشید.
در مورد اون سه تا لینک دیگه توی پست هام توضیح دادم که بی ربط هستند( فکر کنم این شما هستید که پست های منو نمی خونید)
اون لینک ها در مورد زندگی نامه ی سانتیاگو برنابئو هستش که من ربطش رو به بحث متوجه نشدم به خاطر همین نادیده گرفتمشون
در مورد این توضیح انگلیسی که توی نوشته تون گزاشتید بهتره مثل یه مرد راستش رو بگید نه اینکه دروغ بگید
من الان رفتم صفحه های پیش رو نگاه کردم و دیدم شما اون پستتون رو بعد از یک ساعت و نیم ویرایش کردید و بعدا این متن انگلیسی رو بهش اضافه کردید به خاطر همین من اون قسمت انگلیسی رو ندیدم و گفتم شما اون لینک رو نخوندید، اگه اون متن انگلیسی رو از همون اول توی پستتون گزاشته بودید منم همچین حرفی نمی زدم
یکی دیگه از دلایل اینکه گفتم شما اون متن رو نخوندید این بود که شما در پست هاتون به مطلب بیبیسی استناد نکردید که من هم اینجوری برداشت کردم که شما متن رو نخوندید
تنها لینک معتبرتون همین لینک بیبیسی بوده، بقیه شون که پشیزی ارزش ندارند، حالا اگه تمایل داشته باشید در مورد این لینک بحث می کنیم هر چند من هم علاقه ای ندارم با کسانی که از روی هوا حرف می زنند بحث کنم
همچنان منتظر سند و مدرک عذرخواهی رئال هستم ...
.......................
شما یک بار گفتید هدفتون از بحث اینه که یک چیزی یاد بگیرید و به دیگران هم چیزی یاد بدید، اگه هدفتون واقعا همینه من خیلی تمایل دارم یه بحث منطقی داشته باشیم، بنابراین پیشنهاد می کنم این شلوغ کاری ها رو کنار بزارید.
در نقد دیگران لباس فرشتگان رو پوشیدید
کلا باید از حرف های برخی دوستان کلی مطلب یاد گرفت
اینطور که آقای ساکوراخان می فرمایند کلا باید تاریخ رو زیر سوال برد.
باید از کورش و روم باستان بگیر تا رنسانس رو به دلیل نبود مدرک قطعی کلا ساخته و پرداخته ذهن یه سری مورخ دونست.
صحبت سر قرن گذشته بوده و سی چهل سال پیش. انگار این طور که شما می فرمایید مجهول ترین بخش تاریخ همین بخشه. همچین حرف میزنی که انگار فرانکو عمویی داداشی چیزی بوده. برای شما هم خود فرانکو اقرار کنه شما میگی در حالت طبیعی نبوده
تعجب میکنم دوستان چرا دارند این بحث رو ادامه میدن. مادرید بزرگه اما تو ده سال اخیر جزو بزرگان نبوده. پس حرف مفت نزنید. مدرکشم جام های زیادیه که این ده ساله به دست نیاوردن.
البته اگه این مدرک از سوی بزرگان معتبر باشه.
شما بهتره برین با لیورپول و آژاکس کل کل کنید که در گذشته موندن. شما هم در گذشته موندین. یه تیم بزرگ ظرف ده سال دو سه جام نمیگیره.
البته امسال پلاتینی جام رو میده به مادرید. از امسال شاید بشه با مادرید کل کل کرد. فعلا برید کنار بزارید باد بیاد
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
به شما پیشنهاد نوشیدن یک لیوان اب خنک می کنم.
پلاتینی داره سعی خودشو میکنه اما من با این بازی که امروز از بایرن مونیخ دیدم به نظرم پلاتینی کار خیلی سختی داشته باشه.
من تا الان یک فکر دیگه ای در مورد شما می کردم ...