• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این بایرنی که من امروز دیدم بارسا و رئال رو به نظر من راحت از پیش رو برمیداره.

همه خطوطش قوی هستند. بخصوص خط میانه و حمله اش که فوق العاده قدرتی و سرعتی هستند. خط دفاعش شاید همشون اسمای بزرگ نباشن اما خط دفاع خوبین و از همه مهمتر هماهنگی فوق العاده ای در خطوط بازی بایرن وجود داره.

یه مساله مهم هم اینه که بایرن نیمکت خیلی عالی ای هم داره. مثلا در خط حمله گومز داره ، مانزوکیچ داره ، روبن داره ، ریبری داره ، پیزارو داره .

در خط میانه هم با اینکه کروس مصدوم شد اما بازم بازیکن تاپ داره. توی دروازه هم که ماشالله دروازه بانی داره که هم سخت گل میخوره هم کم اشتباهه.

همه چيز داره جز يه چيز شخصيت نداره :دي

توي اروپا من اين حرف رو در مورد المان زدم خيليا مخالفت کردن

بازيکن خيلي مهمه هماهنگي مهمه ولي از همه مهم تر اينه باور بازي برتر و قهرمانيه که حس ميکنم بايرن نداره

با تشکر :دي

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مقال

منظورم مثال بود :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه چيز داره جز يه چيز شخصيت نداره :دي

توي اروپا من اين حرف رو در مورد المان زدم خيليا مخالفت کردن

بازيکن خيلي مهمه هماهنگي مهمه ولي از همه مهم تر اينه باور بازي برتر و قهرمانيه که حس ميکنم بايرن نداره

با تشکر :دي

ولی من فکر میکنم امسال اونم داره. بخصوص اینکه پارسال به فینال رسید و جام رو نگرفت. امسال تشنه قهرمانی هستند.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
این بایرنی که من امروز دیدم بارسا و رئال رو به نظر من راحت از پیش رو برمیداره.

همه خطوطش قوی هستند. بخصوص خط میانه و حمله اش که فوق العاده قدرتی و سرعتی هستند. خط دفاعش شاید همشون اسمای بزرگ نباشن اما خط دفاع خوبین و از همه مهمتر هماهنگی فوق العاده ای در خطوط بازی بایرن وجود داره.

یه مساله مهم هم اینه که بایرن نیمکت خیلی عالی ای هم داره. مثلا در خط حمله گومز داره ، مانزوکیچ داره ، روبن داره ، ریبری داره ، پیزارو داره .

در خط میانه هم با اینکه کروس مصدوم شد اما بازم بازیکن تاپ داره. توی دروازه هم که ماشالله دروازه بانی داره که هم سخت گل میخوره هم کم اشتباهه.

بایرن این چند سال نشون داده فینال برو خوبی هست. اما فینال بگیر خوبی نیست.
به نظر من هر تیمی تو نیمه نهایی به بایرن بخوره راحت حذف میشه . چون تو رفت و برگشت نتیجه رو میگیره بایرن. اما فینال رو شک دارم. بنابراین قصه از نظر یوفا این‌طوری تموم میشه که تو نیمه نهایی بایرن و بارسا رو می‌ندازه به جون هم و مادرید رو هم با برنده مالاگا و دورتموند( به شخصه میگم تیمی که پورتو رو حذف میکنه نباید دستکم گرفت)
در صورت بالا اومدن مالاگا و برخوردش به مادرید دیگه مورینیو رسما یه پارتی باید بگیره.
اگه پلاتینی میخواد به مادرید جام برسه نباید بزاره مادرید به گربه سیاهش برخورد کنه.
خلاصه اینکه هستیم دور هم و میبینیم چی میشه:D

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن خوبه، اما هنوز نمیشه با قطعیت در موردش صحبت کرد، نظر من اینه، هنوز جلوی تیمی که بتونه خوب به دفاعش فشار وارد کنه بازی نکرده.
بنظرم بارسا بایرن رو میتونه ببره، میگید نه؟ منتظر بمونید
بایرن باید توپ رو خوب بچرخونه تا گل بزنه.
دلیلش هم توی لینک هست

قسمت استاتیکس، تیم شیپ

UEFA Champions League 2013 - 2009603 Statistics – UEFA.com

شکل حرکتی بایرن یه جور مرکزیت داره، جایی که در تخصص بارساست، حتی رئال هم در برابر بارسا فهمیده از اون ناحیه نمیتونه کاری بکنه و مشخصا در بازی های اخیر از کناره ها و پاس های مستقیم استفاده میکنه و نتیجه گرفته

بایرن قلب تیمش در میانه ی میدانه و تیم هایی که خط هافبک قدرتمندی داشته باشند میتونن ترمزش رو بکشن.
حتی رئالی که در بازی کردن با چنین تیمهایی، مشخصا بارسا، تجربه ی کافی داره، میتونه بایرن رو ببره

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ممنون دوست عزیز که خودتون اعتراف کردین اصلا لینکهای خارجی رو نخوندین!!! شما که از اول تصمیم بر نخوندن لینک داشتین چرا اینقدر اصرار بر گذاشتن لینک داشتین؟؟؟
خدمت شما عرض کنم یک لینک نبود و 3 لینک تنها از طرف من گذاشته شده بود. دوست عزیز کاربر Brainsore هم فکر کنم 3 لینک از سایتهای خارجی براتون گذاشتن که مطمئنا اونها رو هم مطالعه نکردین. حتی من اشاره کردم توی سایت ویکیپدیا خارجی در رابطه به ژنرال فرانکو و ظلمهایی که نسبت به ایالت کاتالونیا کرده مطلب وجود داره که با این تفاسیر اصلا اونها رو هم ندیدین!!!
واقعا اونهمه جدیت و خشونت برای درخواست ارائه لینک از سایتهای معتبر و حتی ندیدن تعداد لینکها که ذکر کردید تنها یک مطلب خارجی بوده نشون دهنده منطق شما در بحث کردن هستش. همونجور که شما اینهمه پافشاری در ارائه لینک معتبر میکردید باید میدونستید برای search و گذاشتن لینکهای مرتبط وقت صرف میشه و به احترام شما و حرفتون این وقت صرف شده ولی شما نه تنها مطلب رو نخوندید بلکه حتی تعدادشون رو هم نشمردید.
در رابطه با این قسمت حرفتون هم که گفتید: چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده باید بگم من برخلاف شما برای خودم و حرفم ارزش قائلم و به دیگران و حرفشون احترام میذارم لذا بر اساس درخواست شما مبنی بر ارائه مستندات وقت گذاشته و سعی کردم از سایت بیطرف مطلب بگذارم ولی شما حتی برای حرف خودتون و بالطبع خودتون هم ارزش قائل نشدید که حتی یکبار مطلب مربوطه رو بخونین حالا احترام به دیگران پیشکش.
برای اثبات بی اساس بودن حرفتون که قاطعانه گفتین چون مطمئنم اون کسی که اون لینک رو گزاشته خودش نخونده ، در پستهای قبلی من که موجود است میتونید ببینید که از مطلب سایت بی بی سی قسمت مربوط به ژنرال فرانکو رو براتون بصورت هایلایت شده آوردم ولی مطمئنا شما اون رو هم ندیدین، لذا پست گذشته خودم رو اینجا نقل قول میکنم تا بدونید که حرفتون بی اساس بوده.
پست شماره 3430

در پایان باید بگم کاربر sarukhan عزیز، با شناختی که از شما پیدا کردم و نتیجه ای که از بحث باهاتون گرفتم، مطمئنا دیگه هیچوقت باهاتون سر موضوعی بحث و بنوعی کل کل نمیکنم. موفق باشید.

در مورد اون سه تا لینک دیگه توی پست هام توضیح دادم که بی ربط هستند( فکر کنم این شما هستید که پست های منو نمی خونید)
اون لینک ها در مورد زندگی نامه ی سانتیاگو برنابئو هستش که من ربطش رو به بحث متوجه نشدم به خاطر همین نادیده گرفتمشون
در مورد این توضیح انگلیسی که توی نوشته تون گزاشتید بهتره مثل یه مرد راستش رو بگید نه اینکه دروغ بگید
من الان رفتم صفحه های پیش رو نگاه کردم و دیدم شما اون پستتون رو بعد از یک ساعت و نیم ویرایش کردید و بعدا این متن انگلیسی رو بهش اضافه کردید به خاطر همین من اون قسمت انگلیسی رو ندیدم و گفتم شما اون لینک رو نخوندید، اگه اون متن انگلیسی رو از همون اول توی پستتون گزاشته بودید منم همچین حرفی نمی زدم
یکی دیگه از دلایل اینکه گفتم شما اون متن رو نخوندید این بود که شما در پست هاتون به مطلب بیبیسی استناد نکردید که من هم اینجوری برداشت کردم که شما متن رو نخوندید
تنها لینک معتبرتون همین لینک بیبیسی بوده، بقیه شون که پشیزی ارزش ندارند، حالا اگه تمایل داشته باشید در مورد این لینک بحث می کنیم هر چند من هم علاقه ای ندارم با کسانی که از روی هوا حرف می زنند بحث کنم
همچنان منتظر سند و مدرک عذرخواهی رئال هستم ...

.......................
شما یک بار گفتید هدفتون از بحث اینه که یک چیزی یاد بگیرید و به دیگران هم چیزی یاد بدید، اگه هدفتون واقعا همینه من خیلی تمایل دارم یه بحث منطقی داشته باشیم، بنابراین پیشنهاد می کنم این شلوغ کاری ها رو کنار بزارید.

در نقد دیگران لباس فرشتگان رو پوشیدید
کلا باید از حرف های برخی دوستان کلی مطلب یاد گرفت
این‌طور که آقای ساکوراخان می فرمایند کلا باید تاریخ رو زیر سوال برد.
باید از کورش و روم باستان بگیر تا رنسانس رو به دلیل نبود مدرک قطعی کلا ساخته و پرداخته ذهن یه سری مورخ دونست.
صحبت سر قرن گذشته بوده و سی چهل سال پیش. انگار این طور که شما می فرمایید مجهول ترین بخش تاریخ همین بخشه. همچین حرف میزنی که انگار فرانکو عمویی داداشی چیزی بوده. برای شما هم خود فرانکو اقرار کنه شما میگی در حالت طبیعی نبوده
تعجب می‌کنم دوستان چرا دارند این بحث رو ادامه میدن. مادرید بزرگه اما تو ده سال اخیر جزو بزرگان نبوده. پس حرف مفت نزنید. مدرکشم جام های زیادیه که این ده ساله به دست نیاوردن.
البته اگه این مدرک از سوی بزرگان معتبر باشه.
شما بهتره برین با لیورپول و آژاکس کل کل کنید که در گذشته موندن. شما هم در گذشته موندین. یه تیم بزرگ ظرف ده سال دو سه جام نمیگیره.
البته امسال پلاتینی جام رو میده به مادرید. از امسال شاید بشه با مادرید کل کل کرد. فعلا برید کنار بزارید باد بیاد
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
به شما پیشنهاد نوشیدن یک لیوان اب خنک می کنم.

پلاتینی داره سعی خودشو میکنه اما من با این بازی که امروز از بایرن مونیخ دیدم به نظرم پلاتینی کار خیلی سختی داشته باشه.
من تا الان یک فکر دیگه ای در مورد شما می کردم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد اون سه تا لینک دیگه توی پست هام توضیح دادم که بی ربط هستند( فکر کنم این شما هستید که پست های منو نمی خونید)
اون لینک ها در مورد زندگی نامه ی سانتیاگو برنابئو هستش که من ربطش رو به بحث متوجه نشدم به خاطر همین نادیده گرفتمشون
در مورد این توضیح انگلیسی که توی نوشته تون گزاشتید بهتره مثل یه مرد راستش رو بگید نه اینکه دروغ بگید
من الان رفتم صفحه های پیش رو نگاه کردم و دیدم شما اون پستتون رو بعد از یک ساعت و نیم ویرایش کردید و بعدا این متن انگلیسی رو بهش اضافه کردید به خاطر همین من اون قسمت انگلیسی رو ندیدم و گفتم شما اون لینک رو نخوندید، اگه اون متن انگلیسی رو از همون اول توی پستتون گزاشته بودید منم همچین حرفی نمی زدم
یکی دیگه از دلایل اینکه گفتم شما اون متن رو نخوندید این بود که شما در پست هاتون به مطلب بیبیسی استناد نکردید که من هم اینجوری برداشت کردم که شما متن رو نخوندید
تنها لینک معتبرتون همین لینک بیبیسی بوده، بقیه شون که پشیزی ارزش ندارند، حالا اگه تمایل داشته باشید در مورد این لینک بحث می کنیم هر چند من هم علاقه ای ندارم با کسانی که از روی هوا حرف می زنند بحث کنم
همچنان منتظر سند و مدرک عذرخواهی رئال هستم ...

به شما پیشنهاد نوشیدن یک لیوان اب خنک می کنم.

من تا الان یک فکر دیگه ای در مورد شما می کردم ...

این صحبت من مزاح بود :) صحبت خودمونی با یه دوست منچستری :)

امیدوارم این اشتباهاتی که حالا به هر صورتی به نفع رئال گرفته شده باعث بشه که دوستانی که سالهای گذشته همیشه بارسا رو متهم میکردن به ارتباطات پنهانی به خودشون بیان.

من تبانی و اینا رو در فوتبال ایران میپذیرم که وجود داره اما در اون سطح از فوتبال اروپا بعید میدونم همچین قضایایی در کار باشه :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب بارسا هم در یه بازی چشم نواز با 5 گل حریف خودشو در هم کوبید

نتیجه ای که در نبود لیونل مسی و حضور 20 دقیقه ای اریک ابیدال بعد از مدتها بدست اومد.

هت تریک فابرگاس و 2 گل از الکسیس این نتیجه رو رقم زد.

این بازی باعث شد اون دسته از دوستانی که میگفتن بارسا همش مسی هست ببینن که بارسا بدون مسی هم میتونه خوب بازی کنه. درسته مسی یه بازیکن فوق ستاره هست و وجودش بازی بارسا رو متحول میکنه اما حضور تیتو و تاکتیکهایی که اتخاذ کرده بود بخوبی نشون داد که تیتو هم مربی کاربلدی هست.

اگه مسی بود مطمئنا به رکورد 20 بازی پیاپی گل زنی دست پیدا میکرد. حیف که مصدوم شد و شانس ارتقاء رکوردش رو از دست داد.

خوشحالم که فابرگاس هت تریک کرد و خوشحالم که اریک ابیدال بعد از مدتها بازی کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امشب بارسا هم در یه بازی چشم نواز با 5 گل حریف خودشو در هم کوبید

نتیجه ای که در نبود لیونل مسی و حضور 20 دقیقه ای اریک ابیدال بعد از مدتها بدست اومد.

هت تریک فابرگاس و 2 گل از الکسیس این نتیجه رو رقم زد.

این بازی باعث شد اون دسته از دوستانی که میگفتن بارسا همش مسی هست ببینن که بارسا بدون مسی هم میتونه خوب بازی کنه. درسته مسی یه بازیکن فوق ستاره هست و وجودش بازی بارسا رو متحول میکنه اما حضور تیتو و تاکتیکهایی که اتخاذ کرده بود بخوبی نشون داد که تیتو هم مربی کاربلدی هست.

اگه مسی بود مطمئنا به رکورد 20 بازی پیاپی گل زنی دست پیدا میکرد. حیف که مصدوم شد و شانس ارتقاء رکوردش رو از دست داد.

خوشحالم که فابرگاس هت تریک کرد و خوشحالم که اریک ابیدال بعد از مدتها بازی کرد.

مهرداد، این رکورد بازی های پیاپی شامل بازی هایی که توی زمین نبوده هم میشه؟ سسک که حرف نداشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد، این رکورد بازی های پیاپی شامل بازی هایی که توی زمین نبوده هم میشه؟ سسک که حرف نداشت

بعید میدونم. چون بازیهای پشت سر هم لالیگا بوده که خب الان اگه یه بازی وقفه افتاده. مسی تو همه هفته های لالیگا بازی کرد. حتی یه بازی دقیقه 70 80 اومد و دقیقه 85 گل زد.

منتها امروز به نظر میومد اصلا تو ورزشگاه هم نبود

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فعلا که عمو توي صعود به ليگ قهرمانان موندن با 40 تا پاس گل و 30 تا گل :D بذار صعود کنن بعد :D

عمو جان من دارم از بازیکن سابق رئال مادرید دارم تمجید میکنم

الان دارن تو لیگ اروپا بازی میکنن تازه اسم اروپا هم روشه:p

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
کثیفترین فوتبالیستی که دیدم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

میلاد جون اگه دنبال دلقک میگردی این کلیپ رو ببین

کریس رونالدو یک متقلب-قسمت اول

هر وقت شما اجازه دادی دوستت با لگد بره توی پات و واکنشی برای فرار نشون ندی ،اونوقت آلوز هم برای استوک های بازیکنی مثل په په از پاهاش محافظت نمیکنه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
متقلب تا دلقک :lol:
جزو نامزدهای اسکار 3تاش هم بارسایی باشه خوبه

رونالدو تو منچستر از این کارا میکرد ولی الان دیگه نه

نخواستم جوابتو بدم

خدا میدونه روزی چند ساعت از بیکاری و... رو صرف ترول کردن بیهوده رئال میکنی اخر بازم نمیتونی هیچ چیز از ارزش های رئال کم کنی خودتو نشون میدی

ویرایش:من تو فوتبال از این کارا میکنم اجازه میدم بزنه تو ساق پاهام ولی بازیکن حریف کارت قرمز بگیره لذت ده نفره شدن رو تجربه کن بعد

Last edited:
بالا