• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هر دو باشگاه فکر میکنم به اندازه یونایتد خرج کردن شاید ارسنال بازیکنای بیشتری رو هم بخدمت گرفت

جام گرفتن سوانسی چی؟

البته ارسنال هم اکثر طرفداراشو از قدیم داره

نمیشه همچین حرفیو زد

مویس تیمی رو تحویل گرفته که با اقتدار قهرمان لیگ شده

همون مجموعه در کنار مویس خواهند بود حتی دستیار های فرگی

مویس خودش مربی با دانشی هست همه اینو میدونن

اگر بتونه فشار جانشینی فرگی رو تحمل کنه میتونه راهشو ادامه بده
آرسنال کازورلا پودولسکی و ژیرو رو خرید فابرگاس سانگ و فن پرسی رو فروخت در کل برا خرید خرج که نکرد سودم کرد
دستمزد بازیکنای آرسنالم فکر کنم3پنجم بازیکنای منچستر باشه مهره هاشونم که ما یک ستاره هم نداریم اینو تیم منتخب لیگ میگه
سوانسی هم فرصت طلبی کرد و تیمای دیگه ضعیف کارکردن مثلا چلسی باید سوانسی رو میبرد
سال دیگه یکی از این 3 تیم پریمیر لیگو میگیرند:منسیتی-چلسی-آرسنال
من برا منچستر شانسی نمیبینم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
آرسنال کازورلا پودولسکی و ژیرو رو خرید فابرگاس سانگ و فن پرسی رو فروخت در کل برا خرید خرج که نکرد سودم کرد
دستمزد بازیکنای آرسنالم فکر کنم3پنجم بازیکنای منچستر باشه مهره هاشونم که ما یک ستاره هم نداریم اینو تیم منتخب لیگ میگه
سوانسی هم فرصت طلبی کرد و تیمای دیگه ضعیف کارکردن مثلا چلسی باید سوانسی رو میبرد
سال دیگه یکی از این 3 تیم پریمیر لیگو میگیرند:منسیتی-چلسی-آرسنال
من برا منچستر شانسی نمیبینم

البته منچستر یونایتد در فصل 2014-2013 شانس داره, نه برای کسب جام بلکه برای کسب سهمیه لیگ اروپا در رقابت با ویگان و...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
البته منچستر یونایتد در فصل 2014-2013 شانس داره, نه برای کسب جام بلکه برای کسب سهمیه لیگ اروپا در رقابت با ویگان و...

ازون حرفا بود که خودتم در خلوت بهش میخندی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

طبق لینک زیر در فصل 12-2011 منچستریونایتد 162 میلیون پوند دستمزد داده و آرسنال 143 میلیون پوند که میشه 0.88 و نه 0.60 که شما گفتی !

http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/the-rundown/club-paying-wages-160415004.html

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
طبق لینک زیر در فصل 12-2011 منچستریونایتد 162 میلیون پوند دستمزد داده و آرسنال 143 میلیون پوند که میشه 0.88 و نه 0.60 که شما گفتی !

What is your club paying in wages? | The Rundown - Yahoo! Eurosport UK
این مال فصل قبله نه این فصل. با عقلم جور در نمیاد چون آرسنال همیشه به خاطر کم بودن دستمزدها خیلیا ترکش کردن ولی منچستر بعد از دو تیم اسپانیایی جزو تیماییه که بیشترین دستمزدو میده
بیشترین دستمزد آرسنال 107000 هست و پودولسکی میگیره منچستر فکر کنم فن پرسی 235000 تازه شاید بیشتر از اونم باشه من خبر ندارم

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
نیو یوزر نمایش مشخصات: maamadss - PersianTools Forums
توی پرشین تولز راه های دیگه ای برای افزایش تعداد پست وجود داره.
برو بازارچه پست بزن.
این تاپیک کل کل هستش.
و توی هر پست یه عکس نمیزنن.

maamadss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نیو یوزر نمایش مشخصات: maamadss - PersianTools Forums
توی پرشین تولز راه های دیگه ای برای افزایش تعداد پست وجود داره.
برو بازارچه پست بزن.
این تاپیک کل کل هستش.
و توی هر پست یه عکس نمیزنن.
ببخشید من فق میخواستم عکس بازیکنای بزرگ رو بزارم همین قصد دیگه هم نداشتم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این مال فصل قبله نه این فصل. با عقلم جور در نمیاد چون آرسنال همیشه به خاطر کم بودن دستمزدها خیلیا ترکش کردن ولی منچستر بعد از دو تیم اسپانیایی جزو تیماییه که بیشترین دستمزدو میده
بیشترین دستمزد آرسنال 107000 هست و پودولسکی میگیره منچستر فکر کنم فن پرسی 235000 تازه شاید بیشتر از اونم باشه من خبر ندارم

بله. مال فصل قبله ولی میبینید که اختلاف چندانی وجود نداره. مطمئنم برای امسال هم که اعلام بشه باز هم همینه. چون هم چند تا بازیکن گرفتید و هم قرارداد چند تا رو هم تمدید کردید.

دیگه خودتونو با اینکه کم دستمزد میدید گول نزنید.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز:D ویگان رفت دسته دو :D البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم

خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن! :D
همیشه جای سوال بوده برای من

به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسید:D میتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن! :D
همیشه جای سوال بوده برای من

به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسید:D میتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:

حساب آرسنال رو از باقی تیم ها جدا کن :D. شخصیت آرسنال در کنار منچستر همین الانش از تمام تیم های لیگ برتری بیشتره. تفاوت آرسنال و منچستر جایی رقم خورد که منچستر برخلاف آرسنال که بازیکن های بزرگ خودش رو میفروخت شروع کرد به جذب بازیکن های خیلی خوب، از رود فن نیستلروی گرفته تا لویز ساها، برباتوف، رونی، فردیناند و .... در همین حال آرسنال ستارگان آینده دارش رو به فروش گذاشت.

وگرنه یه سری به 10 سال پیش بزنیم منچستر کار راحتی واسه قهرمانی در لیگ برتر نداشت. اگر که امسال خرید های خوبی انجام بشه ونگر اون پتانسیل رو داره که تیمش رو قهرمان لیگ برتر کنه. خدایش خارج از کل کل باید آرسنال رو واسه فصل بعد جدی گرفت.

قلبا حس میکنم با اومدن مورینیو و تقویت احتمالی آرسنال، منچستر مویس حداقل در فصل اول اگر هم بخواد قهرمان بشه بینهایت مکافات خواهد داشت که فکر نمیکنم توی لیگ قهرمان بشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسید

چرا اینقدر نا امیدی, هنوز چیزی بصورت رسمی اعلام نشده, شاید مورینیو بره PSG, شاید بره اینتر, شاید اصلا بخواد 1 سال استراحت کنه:), چرا اینقدر هراس؟!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خواهشا دیگه بحث مورینیو نشه بهتره، :D

قلبا حس میکنم با اومدن مورینیو و تقویت احتمالی آرسنال، منچستر مویس حداقل در فصل اول اگر هم بخواد قهرمان بشه بینهایت مکافات خواهد داشت که فکر نمیکنم توی لیگ قهرمان بشه.

؟؟؟؟؟؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز
biggrinsmiley.gif
ویگان رفت دسته دو :D البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم

ممنون که به فکر منی :), مطمئن باش که ویگان تو لیگ اروپا هست دوست باسواد من:

Wigan who will be playing in the Europa League as well as in the Championship next season

حالا این وضعیت شما تو فصل گذشته:

2012
1st Round Group
Benfica 1-1, 2-2
Basel 3-3, 1-2
Otelul 2-0, 2-1 (3rd place)

باز سیتی در رقابت با رئال مادرید اسپانیا و دورتموند رفت لیگ اروپا نه بازل!!

اینم وضعیت این فصلتون که البته از گروه صعود کردین ولی از بخت بد خوردید به پادشاه اروپا
:):

2013
1st Round Group
Galatasaray 1-0, 0-1
CFR Cluj 2-1, 0-1
Braga 3-2, 3-1 (1st place)
2nd Round - Real Madrid 1-1, 1-2 (2-3)

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
واقعا هم پادشاه اروپا بود... چاکر رو میگم...

چاکر؟! دقت کن دوست من:

تعداد بازیهای رو در روی مورینیو و فرگوسن: 15

تعداد برد مورینیو: 7

تعداد برد فرگوسن: فقط 2, دقت کنید فقط 2.

البته از حق هم نگذریم فرگوسن موفق شد 6 بار از مورینیو تساوی بگیره که کسب این آمار در مقابل مورینیو خودش موفقیت محسوب میشه.

مشاهده پیوست 370762

بالا