• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من این آمارو قبول ندارم خداییش طرفدار بقیه تیما بیان بگن با عقل جور در میاد آرسنال88 درصد یونایتد حقوق بده؟تیمی که همه به خاطر دستمزد کم ترکش میکنن؟
این آمار رو من از خودم در نیاوردم!
این سایت باشگاه آرسنال هست. قسمت مربوط به عملکرد مالی : Financial Results | Corporate Info | The Club | Arsenal.com
شما این ریپورت رو دانلود کن : Arsenal Holdings plc - Statement of Accounts and Annual Report 2011/2012
صفحه 6 اون pdf نوشته wage costs که برای سال 2012 نوشته 143.4 میلیون پوند. و سال قبلش هم 124.4 ملیون پوند بوده.

آمار مالی منچستر هم اینجا هست : About Manchester United - Manchester United Official Web Site

دیگه گذشت اون دورانی که بهونه تون پول و دستمزد و ... بود;)

رونالدو از روز اول خوب بود وقتی اومد منچستر فرگی پرورشش داد حتما؟فرگوسن خودش پرورش میده بازیکنارو؟از اون حرفا بودا!از این نظر قابل مقایسه با ونگر نیست
قیمت خرید و فروش رونالدو مشخص می کنه اولش خوب بود یا آخرش

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
هرچی باشه همون موقع هم دو برابر ما ستاره داشت ما هرسال2-3بازیکن تاپ خروجی داریم چند ساله: انتظار داری قهرمان بشیم؟وقتی هرسال2-3تا از بهترینا میرن از تیم
همون موقع که فن پرسی و فابرگاس بودن بازم خروجی داشتیم نمونش نصری و کلیچی
تیمی که ستاره هاشو هرسال رد کنه قهرمان نمیشه میخواد آرسنال باشه یا هر تیم دیگه
رونالدو از روز اول خوب بود وقتی اومد منچستر فرگی پرورشش داد حتما؟فرگوسن خودش پرورش میده بازیکنارو؟از اون حرفا بودا!از این نظر قابل مقایسه با ونگر نیست
قهرمانی امسالتون هم از ما دارید خوبه (rvp)

مگه منچستر خروجی نداشته؟

رونالدو رفت همه گفتن کار منچستر تمومه فصل بعدش جام اتحادیه رو گرفتیم تو بازی با بایرن هم بخاطر داور باختیم

سال بعدش قهرمان لیگ شدیم تا فینال لیگ قهرمانان هم رفتیم

یه زمانی هر 4 بازیکنی که گفتی بودن

رونالدو از روز اول خوب بود؟:lol: یادمه اون اوایل توی یه صحنه گیگز براش سانتر کرد توپو از رو خط دروازه زد بالای دروازه!:دی خودش میگی فرگی پدر فوتبالی منه شما چی میگی دیگه؟

تیم دهه نود فرگی بیبز که فرگی خودش اون نسل رو پرورش داد یه سر و گردن از کل بازیکنای ارسنال بالاترن

همین فن پرسی که ادعاتون میشه ونگر پرورشش داده یا آنری تو تیمای قبلیشون هم خیلی خوب بودن

rms عزیز از شروع لیگ برتر یونایتد قدرت اول لیگ بوده و هست و خواهد بود قبلش هم بعد از لیورپول بهترین تیم بوده

منچستر 13 بار قهرمان لیگ برتر شده و 5 بار نایب قهرمان از 21 فصل

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
مگه منچستر خروجی نداشته؟

رونالدو رفت همه گفتن کار منچستر تمومه فصل بعدش جام اتحادیه رو گرفتیم تو بازی با بایرن هم بخاطر داور باختیم

رونالدو از روز اول خوب بود؟:lol: یادمه اون اوایل توی یه صحنه گیگز براش سانتر کرد توپو از رو خط دروازه زد بالای دروازه!:دی خودش میگی فرگی پدر فوتبالی منه شما چی میگی دیگه؟

تیم دهه نود فرگی بیبز که فرگی خودش اون نسل رو پرورش داد یه سر و گردن از کل بازیکنای ارسنال بالاترن

همین فن پرسی که ادعاتون میشه ونگر پرورشش داده یا آنری تو تیمای قبلیشون هم خیلی خوب بودن

برادر هانری قبلش تو یوونتوس هر وقت میرفت تو زمین انقدر نابود بود تماشاگرا هو میکردنش تا اینکه ونگر اونو هانری کرد
در مورد موفقیتهای زیاد منچستر تو لیگ هم همیشه حرف و حدیثهای داوری فراوون بوده به طوری که تو انگلیس داور رو یار دوازدهم منچستر میدونن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
الان وقت ندارم آخر شب جوابتون را میدم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این آمار رو من از خودم در نیاوردم!
این سایت باشگاه آرسنال هست. قسمت مربوط به عملکرد مالی : Financial Results | Corporate Info | The Club | Arsenal.com
شما این ریپورت رو دانلود کن : Arsenal Holdings plc - Statement of Accounts and Annual Report 2011/2012
صفحه 6 اون pdf نوشته wage costs که برای سال 2012 نوشته 143.4 میلیون پوند. و سال قبلش هم 124.4 ملیون پوند بوده.

آمار مالی منچستر هم اینجا هست : About Manchester United - Manchester United Official Web Site

دیگه گذشت اون دورانی که بهونه تون پول و دستمزد و ... بود;)

قیمت خرید و فروش رونالدو مشخص می کنه اولش خوب بود یا آخرش
اینو نتونستن دانلود کنم فایروالو باید سبز کنم تا بتونم دانلود کنم الان هنگ کرده سبز نمیشه
خوب88 درصد شما بوده گیریم: بازم12 درصد کمتره که خودش خیلی تاثیر داره و دستمزد2-3ستاره هست که برا پول رفتن:مثال فن پرسی و نصری و ...
اگه شما یه رونالدو کشف کردید ما100 تا بازیکن گرچه پایین تر از رونالدو کشف کردیم مفت خریدیم و گرون فروختیم آنلکا رو 500000تا خریدیم فروختیم 22500000که حساب کنی میشه 45 برابر حالا ممنون میشم قیمت خرید و فروش رونالدو را با این مقایسه کنید در ضمن رونالدو چون سوپرستاره بود نجومی خریدنش وگرنه اونقدریم که رئال پول داد بالاش نمیرزید
ما هنوزم بهونمون پول و دستمزده:D

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تا جاییکه یادمه رتبه منچستر هیچوقت پایین تر از سوم نبوده

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک
منظورم تعداد جام های لیگه که فکر کنم قبل از فرگوسن مرد جام طلب یا مساوی بودیم یا شما کمتر بودید

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مگه منچستر خروجی نداشته؟

rms عزیز از شروع لیگ برتر یونایتد قدرت اول لیگ بوده و هست و خواهد بود قبلش هم بعد از لیورپول بهترین تیم بوده

منچستر 13 بار قهرمان لیگ برتر شده و 5 بار نایب قهرمان از 21 فصل
خروجی داشتید ولی با آرسنالی که هرسال چندتا از بهترینا رو از دست میداد قابل مقایسه نیستید
یه زمانی4بازیکن بودن ولی 4تاشون مثل الان آماده نبودن همون موقع ثابتها و فیکس های سال قبل از تیم جدا شده بودن اینا اوج آمادگیشون نبود من میگم هرسال آماده ترینا رفتن
رونالدو اگه الان ریتینگش98 باشه از روز اولی که تو منچستر بود حداقل75-80بوده و به خاطر درخشیدن در تیم قبلی به منچستر پیوست
فرگی شما هیچوقت تو بازیکن سازی به گرد پای ونگر هم نمیرسه
فن پرسی را اطلاعی ندارم
ولی آنری وقتی تو یوونتوس بود افتضاح بود بازیش
آرسنالم با این همه بازیکن بیشتر از این لیگ و جام گرفته بود
تیم منچستر یه تیم باثباته و بهترینا رو نگه میداره آرسنال برعکس بهترینا رو میفروشه این3تابهترینای مابودن
1-فن پرسی2-فابرگاس-الکس سانگ

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آهای منچستری ها چند نفر به هشت نفر؟:D
جواب کدومتون را بدم؟Noel Gallagher؟mehrdad201؟sara__joon؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دادا ی ارسنالی اومد :D

عشق فقط ونگر .خدای بازیکن ساختنه .

به این میگن مربی .
با کمترین امکانات بهترین ها رو رقم میزنه .خدایش خصوصیات ونگرو انکار نکنید

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
به خاطر همینه که بهترین مربی یک دهه ی اخیر شناخته شده. پروفسور ونگر.... بچها قیافش یه خورده شبیه مستر بین نیست خدایی؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فرگوسن بازیکن ساز نیس؟ عجـــــــــب!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فرگوسن بازیکن ساز نیس؟ عجـــــــــب!!!

ول کن برادر من قضیه هیترز رو که باهاش اشنایی؟

فرق فرگی با ونگر این هست که رئیس قدرتشو داشت تا اکثر ستاره هاشو حفظ کنه ولی ونگر نه

اقایون ستاره هایی که ونگر به فوتبال معرفی کرده رو نام ببرید تا با فرگی مقایسه کنیم

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داداش بیخیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال.

استاد ونگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

دقت کردی استـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد ونگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر یه چیز دیگس.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابا بیخیال .من نگفتم فرگوسن بده .اونم مغزش واقعا عالی کار میکنه بخدا

********************* ولی میدونید ****************************

استاد ونگــــــــــــــــــــــــــــــــــــر یه چیز دیگست.

دقت کردی دادا استــــــــــــــــــــــــــــــــاد ونگـــــــــــــــــــــــــــــــــر

:cap: :cap::cap::cap::cap::cap:;);););););););););););););););):cap:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ول کن برادر من قضیه هیترز رو که باهاش اشنایی؟

فرق فرگی با ونگر این هست که رئیس قدرتشو داشت تا اکثر ستاره هاشو حفظ کنه ولی ونگر نه

اقایون ستاره هایی که ونگر به فوتبال معرفی کرده رو نام ببرید تا با فرگی مقایسه کنیم

یکی بگم کافیه ؟ :دی
زین الدین زیدان

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چه بازي اي شده جان ميتي

بالا