• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
تيم منتخب سال اروپا انتخاب شد

3 بازيکن بايرن و 3 بازيکن يوونتوس همراه با کريس‌ رونالدو و مسي به تيم منتخب سال ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.

پس از کسب پيروزي 2 بر يک بايرن در ديدار فينال ليگ قهرمانان مقابل بورسيادورتموند، کارشناسان اين جام، تيم منتخب ستارگان را برگزيدند.

به گزارش سايت يوفا،‌ بر همين اساس فيليپ لام (مدافع و کاپيتان) همراه با باستين شواين اشتايگر و آرين روبن (هر دو هافبک) از جمع باوارايي‌ها در اين تيم برگزيده شدند.

همچنين ماريو گوتسه که در بورسيا دورتموند درخشش زيادي داشت به عنوان هافبکي نمونه برگزيده شد.

در اين تيم همچنين کريس رونالدو از رئال و ليونل مسي از بارسلونا گزينش شدند.

دروازه‌بان:

ويلي کابايرو، مالاگا اسپانيا

خط دفاع:

مدافع راست: فيليپ لام، بايرن مونيخ

مدافع مياني: لئوناردو بونوچي، يوونتوس

مدافع مياني: تياگو سيلوا، پاري‌سن‌ژرمن

مدافع چپ:‌جيورجيو کيه‌ليني، يوونتوس ايتاليا

خط مياني:

هافبک مياني(لايه اول):‌باستين شواين اشتايگر، بايرن مونيخ

هافبک مياني(لايه اول)‌: آرتورو ويدال،‌ يوونتوس ايتاليا

هافبک راست(لايه دوم): آرين روبن، بايرن مونيخ

هافبک مياني(لايه دوم) : ماريو گوتسه، بورسيادورتموند

هافبک چپ: کريستيانو رونالدو، رئال مادريد

خط حمله:

مهاجم نوک: ليونل مسي، بارسلونا اسپانيا

uefa-champions-league-best-players-2013-998.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سرمربی پرتغالی قراردادی 4 ساله را با چلسی به امضا خواهد رساند و با دستمزد سالانه 10 میلیون یورویی پردرآمدترین سرمربی لیگ برتر خواهد شد
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس حالا نه تنها تیم آتی ژوزه مورینیو به صورت قطعی مشخص شده است، بلکه رقم دستمزد او در باشگاه چلسی و جزئیات دقیق تری از قراردادی که او به زودی با آبی های لندنی به امضا خواهد رساند مشخص شده است.در طول یک ماه اخیر گمانه زنی ها در مورد آینده مورینیو آغاز شده و روز گذشته روزنامه ساندی تایمز در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مورینیو قراردادی 4 ساله رابا چلسی به امضا خواهد رساند و در ازای هر یک از این 4 فصل دستمزد سالانه 10 میلیون یورو (به صورت خالص) خواهد داشت تا بدین ترتیب پردرآمدترین سرمربی لیگ برتر لقب گیرد. مذاکرات میان این سرمربی پرتغالی و رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه چلسی از هفته گذشته آغاز شده ولی گویا یک ماهی است که سران چلسی روی آقای خاص حساب باز کرده اند. قرارداد مورینیو با چلسی بعد از آخرین بازی این فصل رئال مادرید در لالیگا که هفته آینده مقابل اوساسونا برگزار می شود، به امضا خواهد رسید.طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس مورینیو در هفته های اخیر همواره اعلام کرده که می خواهد به تیمی برود که در آنجا او را بیشتر از سایر تیم های دیگردوست داشته باشند.با روی کار آمدن مورینیو در چلسی، فعالیت های این تیم در بازار نقل و انتقالات بنا به نظر مورینیو انجام می شود و علاوه بر فروش برخی از بازیکنان ، این تیم یک مهاجم و یک بازیکن میانی خریداری خواهد کرد. مورینیو به علاوه یک مدافع و یک دروازه بان هم می خواهد و برای تقویت بالهای تیمش نیز یک بازیکن خریداری خواهد کرد. گزینه مد نظر او برای خط دفاعی، الیاکیم مانگالا، بازیکن ملی پوش زیر 21 سال پورتو است و مورینیو در نظر دارد تا مودریچ را هم با خود به استمفورد بریج ببرد.آبراموویچ قبل از آنکه از آمدن مورینیو مطمئن شود با برخی از مربیان دیگر نیز به مذاکره پرداخت که از این جمله می توان به مذاکره او با گواردیولا قبل از امضای قرارداد با بایرن اشاره کرد. بعد از ناکامی در جذب گواردیولا، او بعد از برکناری ویلاس بواس، با بنیتس تماس گرفت و در ماه های اخیر هم مذاکراتی با مانوئل پیگرینی داشت که او باشگاه سیتی را به چلسی ترجیح داد.شنبه هفته آینده مورینیو در آخرین بازی تیمش مقابل اوساسونا در رقابت های لالیگا شرکت خواهدیافت. این بازی در ورزشگاه برنابئو برگزار می شود. وبدین ترتیب او بعداز چالشهای فراوانی که در باشگاه مادریدی داشته و بعد از شرایط نامساعدی که در باشگاه برای او ایجاد شده، از این تیم جدا شده و به لندن خواهد رفت.​

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
الان این پست هایی که جنبه اخباری دارن چه ربطی به کل کل دارن؟

رسیدیم به ته دیگ افشین خان

ن بازی ن گلی ن سنبلی
فقط این بازیکن و مربی ها هستن میرن و میان
هرکی هم بیشتر پول بده اوکی رو میدن و خدافظ

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
طرفداران تیمهای ایتالیایی: درسته جزو 4 تیم این دوره نبودیم ولی..

OFDOt.jpg

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
به علت داغ سنگینی که بر پیکر انگلیس و انگلیسی وارد آمد:دی تصمیم به ساخت این meme گرفتم و امیدوارم که گذشت زمان سوز این مصیبت عظیم را روز به روز کم و کمتر کند
hlcno5dem26qr90e1x39.png

attachment-375166d1369755255-meme_127321379330173634.jpg

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

محمد بیخیاااال!!!
از سایت روسی لینک میدی؟:D
بچه ها چه پیشرفت کردن دیگه سایتهای انگلیش جواب سرچ هاشونو نمیده :دی
حالا من یه چی گفتم جدی گرفتیا :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد بیخیاااال!!!
از سایت روسی لینک میدی؟:D
بچه ها چه پیشرفت کردن دیگه سایتهای انگلیش جواب سرچ هاشونو نمیده :دی
حالا من یه چی گفتم جدی گرفتیا :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

ایوب بودم تا الان 1000 بار از دست شما پوسیده شده بودم :D

من جدی نگرفتم، فقط به رسالتم عمل کردم :)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مخارج و موفقیت ها قابل قیاس نیست

آرسنال تو این لیست منفیه همیشه هم جزو خوبا بوده
به این میگن تیم
به این میگن مربی
قابل توجه منچستریا که میگن 88درصد ما خرج میکنید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرسی اقا محمد از نقاشی های قشنگ تون

بازم از این نقاشی های قشنگتون بفرس واسمون با پست ارسال نکنی دیر میرسه دستمون با ایمیل بفرس سریع وراحت:lol:

بالا