قابل توجه منچستریا که میگن 88درصد ما خرج میکنید
من که مدارکش هم گذاشتم اون هم از سایت باشگاه تون!
شما 0.88 میزانی که منچستر دستمزد میده، به بازیکن هاتون دستمزد میدید.
نکنه هنوز هم نمی تونید سایت باشگاه تون رو باز کنید !؟
قابل توجه منچستریا که میگن 88درصد ما خرج میکنید
فقط دستمزد نیست خرید بازیکن و خرج برا خرید که ما از این نظر به گرد پاتون هم نمیرسیممن که مدارکش هم گذاشتم اون هم از سایت باشگاه تون!
شما 0.88 میزانی که منچستر دستمزد میده، به بازیکن هاتون دستمزد میدید.
نکنه هنوز هم نمی تونید سایت باشگاه تون رو باز کنید !؟
فقط دستمزد نیست خرید بازیکن و خرج برا خرید که ما از این نظر به گرد پاتون هم نمیرسیم
فقط دستمزد نیست خرید بازیکن و خرج برا خرید که ما از این نظر به گرد پاتون هم نمیرسیم
خیلی هم اختلاف نداریم همچین دست نیافتنی هم نیستیددر خيلي زمينه هاي ديگه هم به گرد پامون نميرسين :دي
به هرحال برا خرید خیلی خرج کردیدبخاطر اینکه یونایتد قدرت اول لیگ هست تیم های دیگه سخت بهش بازیکن میفروختن و میفروشن
همین زاها که قراره بیاد
کریستال پالاس دنبال این هست که یه فصل دیگه هم قرضی نگهش داره علاوه بر نیم فصل قبلی
جونز با مبلغ بالایی به یونایتد اومد
برای امثال برباتف و کریک هم پول های زیادی پرداخت شد که به نظر من به هیچ وجه قیمت واقعی این بازیکنا نبود
خرید های یونایتد اینا بودن
تنها ستاره ای که یونایتد خرید رابین بود!
بازم میگم خروجی های باشگاه ما رو با خودتون مقایسه کنید متوجه میشید چرا یونایتد بیشتر خرج کرده
خیلی هم اختلاف نداریم همچین دست نیافتنی هم نیستید
مشاهده پیوست 376318
معتبرترین جام قهرمانان اروپاست حساب نشه؟حذفی تیمی که رو در رو قوی تر بوده قهرمان میشه حساب نشه؟با اين که اين امار خيلي مسخره است
چون هم جام قهرمانان اروپا يه جام محسوب شده
هم جام هاي حذفي
لاکن با اين امار بازم بايد حدود بيشتر از نصف هر چي جام تا الان گرفتين رو بگيرين تا به منچستر برسين :دي هنو اگه منچستر هيچي جام نگيره :دي
معتبرترین جام قهرمانان اروپاست حساب نشه؟حذفی تیمی که رو در رو قوی تر بوده قهرمان میشه حساب نشه؟
میخوای چون شما زیاد لیگ گرفتید فقط لیگا رو حساب کنیم؟
تیم تقویت بشه سالی میانگین 2جام بگیریم شمام سالی یه جام بگیرید میانگین: 23ساله زدیم جلو
تازه بهتر از اینام ممکنه کار کنیم
الان درست شد
![]()
کاملا مغلته بود و جواب پست من اصلا این نیستعمو جام بين المللي ولايت رو از قلم انداختي
با اون شما سالي 3 جام ميتونين بگيرين
ببينيم با از اين شاخه به اون شاخه پريدن ها چي رو ثابت ميکنين :lol:
کاملا مغلته بود و جواب پست من اصلا این نیست
سوپرکاپم حساب نکنیم تقریبا نسبت آمار همین میمونهجواب چي رو بدم عمو؟کسي که جام ليگ قهرمانان اروپا رو با جام سوپر کاپ که کلا يه بازي هستش يکي ميدونه رو اصن ميشه بهش جواب داد؟ :دي
با تشکر
مورینیو: ارزش ها در فوتبال از بین رفته است
خدارو شکر خودش هم قبول کرد![]()