mehrdad201 شما کاربر فعال ورزش هستی و وقتی پست خبری ارسال می کنی خیلی ها به پستت استناد می کنن, کاربر seyyed mohammad و کاربر rms بر اساس پست تو اون الفاظ رو بکار بردن. این لینک 20 دقیقه مصاحبه مورینیو با Chelsea TV هست:
Chelsea TV Exclusive - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) - YouTube
Chelsea TV - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) PART 2 - YouTube
2تا 10 دقیقه.
دوست من هیچکدوم از مطالبی که در لینک ارسالی شما نوشته شده بود تو این مصاحبه نیست, اصلا نه راجع به هیچ مربی صحبت شده و نه کاسیاس!!!! بجز گوآردیولا که متنش رو میزارم. همه نوشته های توی اون لینک مزخرف بوده, و البته لینک rms هم به فنا رفته. دوست من اون فردی که اون مطالبو نوشته مست بوده.
صحبت در مورد گوآردیولا:
...: پس از سفر به آسیا و اروپا یک جام پیش روی شماست, سوپر جام اروپا, بایرن مونیخ, شما و گوآردیولا.
مورینیو: من با حرف شما مخالفم, این رقابت بین مورینیو و گوآردیولا نیست, رقابت بین چلسی و بایرن است, مورینیو و گوآردیولا هیچ تاثیری برای رسیدن این 2 تیم به این بازی نداشتن, مربیان قبلی و بازیکنان این کار رو انجام دادن. من فقط در اون بازی به باشگاهم و بازیکنانم کمک می کنم تا اون جام رو بدست بیاریم...
از فردی که عنوان کاربر فعال ورزش رو یدک میکشه انتظار میره اگر اشتباهی کرد به اشتباهش اعتراف کنه. با تشکر
من دقیقا خبری رو نقل کردم که در چند خبرگزاری اومده بود. البته داخلی بودن و هیچوقت اونها رو 100 درصد تایید و تکذیب نکردم. من اول خبر رو توی مبایل خودم دیدم و بعدش اومدم توی نت و خبر رو سرچ کردم و دیدم چند جای دیگه هم هست.
در تاپیک منچستر هم دیدم قبل از اینکه من این خبر رو بزنم خبر رو دوستان دیگه زدن.
حالا اگه صحت نداشته باشه من از همه دوستان معذرت میخوام. اما اگه صحت داشته باشه خیلی مایه تاسف هست.
در ضمن من در نقل قول خودم هم گفتم احتمالا اگه این صحبتها از طرف مورینیو زده شده در حالت غیر عادی (مستی) بوده و بعید میدونستم که در حالت عادی این حرفها رو بزنه.
بزودی صحت این صحبتها مشخص میشه و همونطور که گفتم اگه این حرفها صحت نداشته باشه من عذرخواهی میکنم ولی اگه صحت داشته باشه که مایه تاسفه و بدتر از اون اگه مورینیو در حالت عادی این حرفها رو زده باشه که دیگه صفتی رو نمیتونم اینجا در موردش بیان کنم.
این لینک سایتهایی هست که این خبر رو زدن.
مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / تابناک | خبر فارسی
مورینیو:بوی بد بنیتس میآید
مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / افکار نیوز | خبر فارسی
گرد و خاک مورینیو در اولین مصاحبه خود در چلسی / آفتاب | خبر فارسی
مورینیو:چشمان سگی کاسیاس آزارم می داد!
البته ورزش سه هم به گفته بعضیها صبح این خبر رو زده بوده که بعد از چند ساعت خبر رو ویرایش کرده. میگفتن توی این سایتهای جستجو که سرچ میکردن ورزش 3 رو هم تو لیست میاورده که این خبر رو زده ....
پیشنهاد میکنم پستتو زودتر ویرایش کنی...اون لینکهایی که گذاشتی هم همینطور :lol:![]()
بهتره دمخور همون تری و ماتراتزی باشه :blush:
تمنا میکنمبا تشکر از ویژگیهای اخلاقی شما دوست عزیز.
اصلا قرار نیست مورینیو برای مربیهای سایر تیمها دسته گل ببره, همونطور که قبلا گفتم در بی رحم بودنش نباید تردید کرد, چه توی مصاحبه هاش چه توی زمین.
بردن تیمها چه در حال سقوط باشن و چه نباشن بی رحمی مورینیو محسوب نمیشه, بردن تیمها براش یه موضوع کاملا عادی هست.یه طوری میگی بی رحم که یکی ندونه فکر میکنه فرگوسن یا ونگر یا کاپلو وقتی به تیم های در آستانه ی سقوط به لیگ پایین تر میخوردن سعی میکردن بهشون ببازن. توی فوتبال حرفه ای ترحمی وجود نداره دوست عزیزم.
ولی به فرانسه گل قشنگی زد.
مورینیو جایی واسه دفاع نذاشته
Neymar: 21 years old, 70 minutes and 0 goal
Chamberlain: 19 years old, 5 mins and 1 goal
نیمار70میلیونی!:lol: