• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این گل از نیمار رو ببینید تا قضاوت کنید بازیکن خاصی هست یا نه ...
اگه میگیم شاید تو بارسلونا جا نیفته بخاطر سبک خاص بارسا هست وگرنه خودش بازیکن تاپی هست .

فایل های ضمیمه

• neymar ...rar
    13.1 MB · نمایش ها: 48

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
mehrdad201 شما کاربر فعال ورزش هستی و وقتی پست خبری ارسال می کنی خیلی ها به پستت استناد می کنن, کاربر seyyed mohammad و کاربر rms بر اساس پست تو اون الفاظ رو بکار بردن. این لینک 20 دقیقه مصاحبه مورینیو با Chelsea TV هست:

Chelsea TV Exclusive - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) - YouTube
Chelsea TV - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) PART 2 - YouTube

2تا 10 دقیقه.
دوست من هیچکدوم از مطالبی که در لینک ارسالی شما نوشته شده بود تو این مصاحبه نیست, اصلا نه راجع به هیچ مربی صحبت شده و نه کاسیاس!!!! بجز گوآردیولا که متنش رو میزارم. همه نوشته های توی اون لینک مزخرف بوده, و البته لینک rms هم به فنا رفته. دوست من اون فردی که اون مطالبو نوشته مست بوده.

صحبت در مورد گوآردیولا:

...: پس از سفر به آسیا و آمریکا یک جام پیش روی شماست, سوپر جام اروپا, بایرن مونیخ, شما و گوآردیولا.
مورینیو: من با حرف شما مخالفم, این رقابت بین مورینیو و گوآردیولا نیست, رقابت بین چلسی و بایرن است, مورینیو و گوآردیولا هیچ تاثیری برای رسیدن این 2 تیم به این بازی نداشتن, مربیان قبلی و بازیکنان این کار رو انجام دادن. من فقط در اون بازی به باشگاهم و بازیکنانم کمک می کنم تا اون جام رو بدست بیاریم...

از فردی که عنوان کاربر فعال ورزش رو یدک میکشه انتظار میره اگر اشتباهی کرد به اشتباهش اعتراف کنه. با تشکر

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
mehrdad201 شما کاربر فعال ورزش هستی و وقتی پست خبری ارسال می کنی خیلی ها به پستت استناد می کنن, کاربر seyyed mohammad و کاربر rms بر اساس پست تو اون الفاظ رو بکار بردن. این لینک 20 دقیقه مصاحبه مورینیو با Chelsea TV هست:

Chelsea TV Exclusive - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) - YouTube
Chelsea TV - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) PART 2 - YouTube

2تا 10 دقیقه.
دوست من هیچکدوم از مطالبی که در لینک ارسالی شما نوشته شده بود تو این مصاحبه نیست, اصلا نه راجع به هیچ مربی صحبت شده و نه کاسیاس!!!! بجز گوآردیولا که متنش رو میزارم. همه نوشته های توی اون لینک مزخرف بوده, و البته لینک rms هم به فنا رفته. دوست من اون فردی که اون مطالبو نوشته مست بوده.

صحبت در مورد گوآردیولا:

...: پس از سفر به آسیا و اروپا یک جام پیش روی شماست, سوپر جام اروپا, بایرن مونیخ, شما و گوآردیولا.
مورینیو: من با حرف شما مخالفم, این رقابت بین مورینیو و گوآردیولا نیست, رقابت بین چلسی و بایرن است, مورینیو و گوآردیولا هیچ تاثیری برای رسیدن این 2 تیم به این بازی نداشتن, مربیان قبلی و بازیکنان این کار رو انجام دادن. من فقط در اون بازی به باشگاهم و بازیکنانم کمک می کنم تا اون جام رو بدست بیاریم...

از فردی که عنوان کاربر فعال ورزش رو یدک میکشه انتظار میره اگر اشتباهی کرد به اشتباهش اعتراف کنه. با تشکر

من دقیقا خبری رو نقل کردم که در چند خبرگزاری اومده بود. البته داخلی بودن و هیچوقت اونها رو 100 درصد تایید و تکذیب نکردم. من اول خبر رو توی مبایل خودم دیدم و بعدش اومدم توی نت و خبر رو سرچ کردم و دیدم چند جای دیگه هم هست.

در تاپیک منچستر هم دیدم قبل از اینکه من این خبر رو بزنم خبر رو دوستان دیگه زدن.

حالا اگه صحت نداشته باشه من از همه دوستان معذرت میخوام. اما اگه صحت داشته باشه خیلی مایه تاسف هست.
در ضمن من در نقل قول خودم هم گفتم احتمالا اگه این صحبتها از طرف مورینیو زده شده در حالت غیر عادی (مستی) بوده و بعید میدونستم که در حالت عادی این حرفها رو بزنه.

بزودی صحت این صحبتها مشخص میشه و همونطور که گفتم اگه این حرفها صحت نداشته باشه من عذرخواهی میکنم ولی اگه صحت داشته باشه که مایه تاسفه و بدتر از اون اگه مورینیو در حالت عادی این حرفها رو زده باشه که دیگه صفتی رو نمیتونم اینجا در موردش بیان کنم.

این لینک سایتهایی هست که این خبر رو زدن.

مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / تابناک | خبر فارسی

مورینیو:بوی بد بنیتس می‌آید

مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / افکار نیوز | خبر فارسی

گرد و خاک مورینیو در اولین مصاحبه خود در چلسی / آفتاب | خبر فارسی

مورینیو:چشمان سگی کاسیاس آزارم می داد!

البته ورزش سه هم به گفته بعضیها صبح این خبر رو زده بوده که بعد از چند ساعت خبر رو ویرایش کرده. میگفتن توی این سایتهای جستجو که سرچ میکردن ورزش 3 رو هم تو لیست میاورده که این خبر رو زده ....

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من دقیقا خبری رو نقل کردم که در چند خبرگزاری اومده بود. البته داخلی بودن و هیچوقت اونها رو 100 درصد تایید و تکذیب نکردم. من اول خبر رو توی مبایل خودم دیدم و بعدش اومدم توی نت و خبر رو سرچ کردم و دیدم چند جای دیگه هم هست.

در تاپیک منچستر هم دیدم قبل از اینکه من این خبر رو بزنم خبر رو دوستان دیگه زدن.

حالا اگه صحت نداشته باشه من از همه دوستان معذرت میخوام. اما اگه صحت داشته باشه خیلی مایه تاسف هست.
در ضمن من در نقل قول خودم هم گفتم احتمالا اگه این صحبتها از طرف مورینیو زده شده در حالت غیر عادی (مستی) بوده و بعید میدونستم که در حالت عادی این حرفها رو بزنه.

بزودی صحت این صحبتها مشخص میشه و همونطور که گفتم اگه این حرفها صحت نداشته باشه من عذرخواهی میکنم ولی اگه صحت داشته باشه که مایه تاسفه و بدتر از اون اگه مورینیو در حالت عادی این حرفها رو زده باشه که دیگه صفتی رو نمیتونم اینجا در موردش بیان کنم.

این لینک سایتهایی هست که این خبر رو زدن.

مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / تابناک | خبر فارسی

مورینیو:بوی بد بنیتس می‌آید

مورینیو:بوی بد بنیتس می آید / افکار نیوز | خبر فارسی

گرد و خاک مورینیو در اولین مصاحبه خود در چلسی / آفتاب | خبر فارسی

مورینیو:چشمان سگی کاسیاس آزارم می داد!

البته ورزش سه هم به گفته بعضیها صبح این خبر رو زده بوده که بعد از چند ساعت خبر رو ویرایش کرده. میگفتن توی این سایتهای جستجو که سرچ میکردن ورزش 3 رو هم تو لیست میاورده که این خبر رو زده ....

شما کلا منطقی تری ولی پیشنهاد میشه به قولت عمل کنی:lol:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
طرفدارای بارسا از موری متنفر نیستن اون از بارسا متنفره چون هر وقت اسم بارسا میاد یاد مترجمی تو بارسا میفته:lol: (البته اگه عقل درست حسابی داشت میفهمید مترجمی تو بارسا از مربی گری تو چلسی پر افتخار تره و افتخار میکرد:cool:)
البته از اخلاقیاتش تقریبا همه بجز طرفداران چلسی ریال اینتر (و احتمالا بزودی موناکو یا پی اس جی یا من سیتی)متنفر هستن اونا هم بدلایل علاقه و تعصب نمیتونن رفتار این فرد را ببینند همه چیز مشخصه و این فرد سابقه درخشانی در مسائل اخلاقی نداره

Last edited:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
پیشنهاد میکنم پستتو زودتر ویرایش کنی...اون لینکهایی که گذاشتی هم همینطور :lol::p

البته خبر بود بعد حذف شد اسنادش هم فعلا موجوده:D

ایسنا - مورینیو:بوی بد بنیتس می‌آید/اذیت‌های کاسیاس را تحمل کردم!

http://www.goal.com/iran/news/1835/...ند-همه-چیز-را-بلد-است-به-پهپه-میگفتند?ICID=OP

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اون خبر رو دوستان میگند که درست نیست. البته خیلی از خبرگذاری های فارسی اون رو منتشر کردن .

اما این خبر رو در گل زده. با لحن ملایمتری از بازیکنای خودش انتقاد کرده.

به هر حال مورینیو دیگه یه عضو چلسی هست و بارساییها هم کاری به کارش ندارن مگر اینکه اون صحبتی رو علیه بارسا شروع کنه.

حالا ما منچستریها به شدت باهاش کار داریم :D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آتش هایی که آروم آروم داره از زیر خاکستر بلند میشه ...

"Arbeloa: "Mourinho was disenchanted with the players​

Entrenamiento-Real-Madrid_54371747131_54115221155_600_244.jpg

Alvaro Arbeloa, Real Madrid international defender admitted that Jose Mourinho was "disappointed with the players," noting that his defense of the Portuguese coach has "taken its toll".

"Mourinho has split the face and have left for us. All to defend this club Real Madrid and few can say that.'re A club where people usually, especially the players, look for us and since then otherwise, "he said in an interview with La Sexta.

"There are people who do not like to have a coach who will not let you relax. I prefer people like Mou, who goes straight ahead," he added. "Mourinho was disenchanted with the players."

Arbeloa was critical of the treatment received by the Real Madrid of the media following his today. And he recognized that feels singled out by the defense that has made ​​the last three years of Mourinho.

"At first all coaches are worth and then when you sit in the chair are worth. Up to Del Bosque criticized him. Ago Real Madrid enough damage to the whole environment, is quite damaging and complicated," he said.

"The critics will always be there but in many cases because they come and where. Therefore not concern me. Might defend at media Mourinho has hurt me, but I always did because I felt and what was inside "he added.

The Madrid side made a self-criticism with his campaign. "It has been my worst season, personally difficult.'ve Not been at the level of last year.'ve Had a downturn."

And he ended by throwing a dart at his companions again. "I have always maintained my teammates, my coach and the club. Believe that is what every Real Madrid player should do

بنازم به کاسیاس که تا حالا حرفی در مورد مورینیو نزده ،
چیزی که مشخصه نارضایتی بازیکنان ، باشگاه و پیشکسوتان رئال از مورینیو هست ولی این وسط فقط شان و منزلت کاسیاس بود که بالاتر رفت . میخواست این بازیکن به حاشیه رونده بشه ولی حتی بازیکنان ملی پوش بارسلونا هم به نیمکت نشینیش اعتراض کردن . الان یکم علت افت کاسیاس تو این دو سه سال برام قابل هضم شده .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته نباید فراموش کرد که مورینیو در روز های اول ورودش رائول رو بازیکن مازاد اعلام کرد. کلا با اسطوره های اخلاقی و فنی مشکل داره.

بهتره دمخور همون تری و ماتراتزی باشه :blush:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منظورم ویژگی های اخلاقی و منش ورزشی تری و ماتراتزی بودش :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با تشکر از ویژگیهای اخلاقی شما دوست عزیز.

اصلا قرار نیست مورینیو برای مربیهای سایر تیمها دسته گل ببره, همونطور که قبلا گفتم در بی رحم بودنش نباید تردید کرد, چه توی مصاحبه هاش چه توی زمین.
تمنا میکنم

بی رحم با بی شعور زمین تا آسمون فاصلست، یه طوری میگی بی رحم که یکی ندونه فکر میکنه فرگوسن یا ونگر یا کاپلو وقتی به تیم های در آستانه ی سقوط به لیگ پایین تر میخوردن سعی میکردن بهشون ببازن. توی فوتبال حرفه ای ترحمی وجود نداره دوست عزیزم.

این مقاله ی تابناک یه پارگراف جالب داره که خالی از لطف نیست:

شاید برخی مورینیو را ابرانسان بدانند اما وی نه ابرانسانی است که معیارهای فرااخلاقی خاص خود را از برساخته باشد که بیش از هرچیزی بهترین وسیله سیستم فروش نشانه‌ها در رسانه‌های جهان سرمایه‌داری و در عرصه ورزش است که می‌تواند قسمتی از وظیفه بالا بردن خرید و توجه از سوی مخاطبان آنها را تامین ‌کند و نه خود اندیشه نیچه نظریه‌ای قابل دفاع و اخلاقی می‌تواند باشد بلکه تنها می‌تواند به توجیه رفتار عده‌ای محفل نشین ضدانسان و تبهکار خدمت کند که ارزش‌های انسانی و اخلاقی را به اتهام عوامانه بودن براحتی لگدمال می‌کنند.

مورينيو و **** اخلاقي - Tabnak.IR | تابناك

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یه طوری میگی بی رحم که یکی ندونه فکر میکنه فرگوسن یا ونگر یا کاپلو وقتی به تیم های در آستانه ی سقوط به لیگ پایین تر میخوردن سعی میکردن بهشون ببازن. توی فوتبال حرفه ای ترحمی وجود نداره دوست عزیزم.
بردن تیمها چه در حال سقوط باشن و چه نباشن بی رحمی مورینیو محسوب نمیشه, بردن تیمها براش یه موضوع کاملا عادی هست.
بی رحم یعنی اینکه وقتی میگه اشلی کول باید بیاد به تیم من حتما این اتفاق باید بیفته, به هر قیمتی. حالا شاید ایسنا یا تابناک که مرجع پستهای تو هستن نظر دیگه ای برای این خصوصیت ایشون داشته باشن. پاسخ به مطالب کپی شده از این سایتها رو هوادارا اینجا گذاشتن برات:

مشاهده پیوست 382363

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بله كسي ك مسدوم باشه
تازه از مسدوميت درومده
به خاطر اينكه تيمش دفاع نداره با پاي خراب مياد بازي ميكنه همينه
ديده بودم اون زماني ك آماده بود كسي نميمود سرشو بالا بگبره

بازيكنايي ك تازه ب دوران رسيدن
هه

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
Neymar: 21 years old, 70 minutes and 0 goal

Chamberlain: 19 years old, 5 mins and 1 goal

نیمار70میلیونی!
:lol:

قبل از اینکه نیمار بیاد بارسا ما هرچی رئالی دیدیم داشتن ذوقمرگ میشدن که نیمار اومد رئال ؛ حالا دستشون نرسیده میگن بازیکن یه نیمه ایه ، خوب بازی نمی کنه و.......

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
نیمار عین هندونه دربسته میمونه.شاید یه بازیکن عالی بشه مثل مسی و یا یه بازیکن با کیفیت خیلی پایین.

منم رئالی هستم و از اول هم دوست نداشتم بیاد.چون یه تجربه بد از روبینیو داشتیم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
:lol:

26503142057945981163.jpg

بالا