- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
:lol:
![]()
از همون تگ روي عکس معلوم بود راسته کار خودته
football girls
: ))))))))))
:lol:
![]()
football girls
football girls
این نقاشی کار من نبود چند بار باید بهت بگم تا متوجه بشی امیدوارم این دفعه کامل متوجه باشیحالا دوست عزیزمون یه نقاشی کشیده ذوق کرده. ضد حال نزنید بهش![]()
بهت حق میدم
![]()
خب این یعنی چی الان؟ مثلا تیمت سه گانه گرفته؟
صعودتونم کل دنیا جز خودتون قبول دارن بخاطر داور بود
حوصله ندارم راجبش بحث کنم![]()
نه نگرفتیم . FAکه یار دوازدهم تون هست بازی با اورتون بود فک کنم رابین ون پرسی تون هت ریک افساید زد! از این واضح تر بماند بقیه بازی ها مخصوصا بازی های چلسی با منچستر
منم حوصله ندارم در مورد دو گل افسایدی که زدین صحبت کنم.حتی نتونستین ی گل صحیح بزنین!
صعودتونم کل دنیا جز خودتون قبول دارن بخاطر داور بود
اورتون؟!!! هتریک؟!! افساید؟؟!!!!!
یه بازی داور به نفع ما عمل کرد تو بازی با چلسی فقط یه بازی اینم یه عده کردن پیرن عثمون! فصول قبل که چلسی با داوری میبرد به سنت قد نمیده متاسفانه
دو گل افساید!؟
سال 2011 صحنه اخراج پپه, پای پپه روی توپ و بعد از اون هم پاش به پای آلوز اصلا نمیخوره:
مشاهده پیوست 393888
نانی با توجه به شادیهای بعد از گلش نشون داده از آمادگی بدنی خوبی برخورداره:
مشاهده پیوست 393889
و بخوبی میتونه با پا ضربات بالا رو در ورزشهای رزمی به اجرا در بیاره, و البته توپ رو هم میبینیم که کجای تصویر هست:
مشاهده پیوست 393890
حالا دیگه این اتفاقات گذشته و شما هم ناراحت نباشید. مطمئنا امسال با مویس به جایگاهی که شایستگیش رو دارید خواهید رسید.
مشاهده پیوست 393891
قدرت تخیل و داستان سرایی فوق العاده تون قابل تحسین هستش.
:
The story continues only in your dreams, dreamypixy
با تشکر از شما دوست عزیز
WE ARE UNITED
ار هردوشون بدم میاددرسته, تو اسم باشگاه واژه United استفاده شده, مثل الاتحاد عربستان.
مورینیو, تری, لمپارد:
مشاهده پیوست 394462مشاهده پیوست 394463مشاهده پیوست 394464
به اینا میگن متحد.
عجب بز خرن!فابرگاس 30میلیون!!!؟آنری 21میلیون!!!؟
اولا 6 سال چون انری و ابیدال هستن نیمار هم هست! یعنی خریدهای 2007 هست 2013 هم هست
قیمت انری مال سال 2007 هست! و در اون زمان قیمت خوبی بوده الان این تیمهای عربی قیمتها را کاذب کردن بعد هم زوری که نبوده مدیران ارسنال میخواستن قبول نکن و با قیمت بالاتر بفروشنعجب بز خرن!فابرگاس 30میلیون!!!؟آنری 21میلیون!!!؟