• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شک نکن اگه میتونستن تاحالا خریده بودن

یه چیزایی هست که نمیشه خریدشون

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تعداد جامهای معتبر چلسی از 1905, 24 تاست. پس این پست شما دوست عزیز از پایه ویران است.

میبینی کاربر فعال خاطرات و... ؟ کاربر فعال موسیقی وقت گذاشته و داره تاریخ رو برای هواداران سیتی توضیح میده.
حالا دوستان فعال من میدونید هواداران سیتی در قبال اینکه بهشون میگید تاریخ یونایتد رو نمیتونن بخرن چی میگن؟ اونا میگن:
"تاریخ که هیچ, یونایتد را هم می خریم".

با تشکر از کاربران فعال.

عمو يک دانه ميلاد بيکار بود همش از اين چرت و پرتا ميگفت :دي سعي کن اون رو آيينه عبرت بدوني :دي

"In Joe Hart We Trust" :lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
عمو يک دانه ميلاد بيکار بود همش از اين چرت و پرتا ميگفت :دي سعي کن اون رو آيينه عبرت بدوني :دي

"In Joe Hart We Trust" :lol:

چرت وپرت معلومه کی داره میگه معلوم الحال :lol:

باید هم خودتون رو سیتی مقایسه میکنید.سیتی همون تیمی نبود که 6تایی شدید

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
این وسط بعضی تیم ها چی پیش خودشون فکر کردن؟
آرسنال به لیور پیشنهاد میده سوارز رو 30 میلیون بده ما
بارسلون به من یونایتد پیشنهاد 40 میلیونی واسه رونی میده

آخه احمق ها کمتر با احساسات هوادارای بدبخت تون بازی کنید...به خدا که شما همون 30 و 40 رو هم حاضر نیستید بدید

سوارز و رونی هر کدوم دست کم 60 میلیون ارزش دارن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تعداد جامهای معتبر چلسی از 1905, 24 تاست. پس این پست شما دوست عزیز از پایه ویران است.

میبینی کاربر فعال خاطرات و... ؟ کاربر فعال موسیقی وقت گذاشته و داره تاریخ رو برای هواداران سیتی توضیح میده.
حالا دوستان فعال من میدونید هواداران سیتی در قبال اینکه بهشون میگید تاریخ یونایتد رو نمیتونن بخرن چی میگن؟ اونا میگن:
"تاریخ که هیچ, یونایتد را هم می خریم".

با تشکر از کاربران فعال.

هنوز اونقدر بیکار نشدم که برم ببینم یه تیم درجه دو چند تا قهرمانی داشته .از یه جا دیگه گذاشتم

دوما دوستان نمیخواد یه دوستی که واقعا طرفدار سیتی باشه رو پیدا کن بعد نصیحت کن

کاربر فعال بودن چه ربطی داشت به این موضوع؟

یه زمانی جو اینجا عالی بود دوستان خوبی فعالیت داشتن کاربر فعالی من هم ارزش داشت. الان به لطف یه عده تازه وارد جو فروم افتضاح شده:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرت وپرت معلومه کی داره میگه معلوم الحال :lol:

باید هم خودتون رو سیتی مقایسه میکنید.سیتی همون تیمی نبود که 6تایی شدید

حرف ۶ تایی شد من یاد ۶ ۲ معروف افتادم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حرف ۶ تایی شد من یاد ۶ ۲ معروف افتادم

:D
من طرفدار منچستر نیستم، اما خداییش چلسی و من سیتی نباید خودشون رو قاطیه، منچستر و آرسنال و لیورپول کنند.

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
:D
من طرفدار منچستر نیستم، اما خداییش چلسی و من سیتی نباید خودشون رو قاطیه، منچستر و آرسنال و لیورپول کنند.
بفرما اینم حرف حساب یه آدم بی طرف
فصل الخطاب بود کلا :D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز:D

هنوز اونقدر بیکار نشدم که برم ببینم یه تیم درجه دو چند تا قهرمانی داشته .از یه جا دیگه گذاشتم

دیگه حداقل مطلبی که به مورینیو مربوط میشه رو Copy & Paste نکن. شاید یه کاربر به پستت استناد کنه. نباید هر چیزی میبینی Copy & Paste کنی که!

من به هیچ کاربری تو این تاپیک توهین نکردم ولی تو یبار مستقیما بمن توهین کردی که من حتی به اون پستت جواب محترمانه دادم:).

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

آخه احمق ها کمتر با احساسات هوادارای بدبخت تون بازی کنید...به خدا که شما همون 30 و 40 رو هم حاضر نیستید بدید

بارسلونا فعلا هیچ پیشنهادی برای رونی نداده و همه اینا شایعاته و بعیده بارسا اصلا پیشنهادی بهش بده چون تو شرایط ایده آل برای بارسا نیست
البته 40 تا هم براش زیاده وقتی تیاگو را همین منچستر 18 میلیون میخواد بخره 40 تا برای یک بازیکنی که بزودی 28 سالش میشه زیاد هم هست
بازی با احساسات هم جالب بود اونم برای بازیکنی که اگه بیاد در نهایت نیمکت نشین مسی و نیمار میشه:lol:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یک نمونه از طرفدارن قدیمی بارسا

137337220515993_0shak.jpeg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
طرف بی طرف نیست. هوادار آرسناله. ولی میدونه که نباید مستقیما جلوی تیم مورینیو ادعا کنه.

طرف یک کلام حرف حساب زده اما نمیدونه مشکل اینه که میخه تو سنگ نمیره یا سنگه میخ توش فرو نمیره ;)

قبل از اومدن آبراموویچ چلسی رو دوست داشتم، فصلی که با رانیری و لمپارد تونست سوم بشه واقعا دوست داشتنی بود اما هروقت تیمی تونست با اتکا به داشته های خودش به جایی برسه میتونه با تیم های موفق از اون بابت وارد رقابت بشه.

واقعیت اینه که تیم های دوست داشتنی مثل چلسی، سیتی، پی اس جی و جدیدا موناکو اصالت خودشون رو به دلار های یه سری عرب و روس نو کیسه فروختند. حقیقت تلخیه اما باید قبول کرد تفاوتی بین آنژی ماخاچ قلعه، زنیت، سیتی، چلسی و تیم های اینچنینی وجود نداره، جز کلکسیونی قدیمی از داشته های گذشته که کاملا با امروز ارتباطی نداره.

هرچند که اگه منچستر، لیورپول و آرسنال هم حواسشون نباشه به همین سرنوشت دچار میشن. سهامدار های اصلیشون غیر بریتانیایی هستند.

در مجموع با هر منطقی بخوایم به قضیه نگاه کنیم نمیتونیم با خودمون کنار بیایم که بادمجون رو جز میوه ها حساب کنیم، حتی اگر که مربیش مورینیوی کبیر باشه :D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

30میلیون پوند برا سوارز کمه؟30میلیون پوند میشه حدودا37.5میلیون یورو
ما بهترین بازیکن لیگ و آقای گل لیگ را دادیم منچستر24میلیون پوند یا30میلیون یورو
فکر نکنم سوارز از فن پرسی بهتر باشه نهایت مثل همن دیگه
تازه زیادم گفتن
رونی هم نمیدونم اگه میلیون پوند باشه که زیاده ولی یورو باشه نسبتا پیشنهاد خوبیه برا هر دو طرف
شما بخوای رو مسی و رونالدو قیمت بزاری فکر کنم بالا180 میلیون یورو بشه
ولی با اون تیکه بازی با احساسات هوادارا موافقم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دیگه حداقل مطلبی که به مورینیو مربوط میشه رو Copy & Paste نکن. شاید یه کاربر به پستت استناد کنه. نباید هر چیزی میبینی Copy & Paste کنی که!

من به هیچ کاربری تو این تاپیک توهین نکردم ولی تو یبار مستقیما بمن توهین کردی که من حتی به اون پستت جواب محترمانه دادم:).

توهین؟:D تیکه انداختی تیکه شنیدی

اون نقل قول اولی که گذاشتی مال قبل بود تازه دیدیش؟:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آره واقعا, اونم بد از 111 سال

گُلم :)

فکر کنم هنوز قضیه واسه شما جا نیوفتاده ! فکر کنم مدیریت و مالکیت باشگاه رو از اسپانسر مالی جدا نمیبینید ;)

در ضمن، بارسا سنت استفاده نکردن از اسپانسر روی پیراهن رو زمانی کنار گذاشت که تصمیم گرفت برای یونیسف اقدام کنه و کمک های مالی به این تشکیلات داشته باشه. :)

Last edited:

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
بارسلونا فعلا هیچ پیشنهادی برای رونی نداده و همه اینا شایعاته و بعیده بارسا اصلا پیشنهادی بهش بده چون تو شرایط ایده آل برای بارسا نیست
البته 40 تا هم براش زیاده وقتی تیاگو را همین منچستر 18 میلیون میخواد بخره 40 تا برای یک بازیکنی که بزودی 28 سالش میشه زیاد هم هست
بازی با احساسات هم جالب بود اونم برای بازیکنی که اگه بیاد در نهایت نیمکت نشین مسی و نیمار میشه:lol:
مثل چی له له میزدین که ای کاش بیاد وسط تیم ما بازی کنه و نیمار و مسی برن گوش ها
هر روز آرزوتونه رونی بیاد بارسا...نیمکت نشین؟؟؟ شایعه ای هم اگر بوده از طرف تاپیک خودتون بوده
این حرفا رو جای دیگه نزنی بهت میخندن، اینجا من رعایت تو میکنم و اسمایلی نمیذارم
30میلیون پوند برا سوارز کمه؟30میلیون پوند میشه حدودا37.5میلیون یورو
ما بهترین بازیکن لیگ و آقای گل لیگ را دادیم منچستر24میلیون پوند یا30میلیون یورو
فکر نکنم سوارز از فن پرسی بهتر باشه نهایت مثل همن دیگه
تازه زیادم گفتن
رونی هم نمیدونم اگه میلیون پوند باشه که زیاده ولی یورو باشه نسبتا پیشنهاد خوبیه برا هر دو طرف
شما بخوای رو مسی و رونالدو قیمت بزاری فکر کنم بالا180 میلیون یورو بشه
ولی با اون تیکه بازی با احساسات هوادارا موافقم

شما مدیر باشگاهتون عقل و شعور نداشت، دلیل نمیشه که ما هم مثل شما باشیم
من همون پارسال هم گفتم که یونایتد ون پرسی رو بزخر کرد، نوش جونش!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
توهین؟:D تیکه انداختی تیکه شنیدی

اون نقل قول اولی که گذاشتی مال قبل بود تازه دیدیش؟:lol:

اون پستی که نقل قول کردم توهین نبود که, اونو نقل قول کردم چون ادعای سواد کرده بودی ولی تعداد عناوین چلسی رو نمیدونستی! پست توهینت یه پست دیگست.

گُلم :)

فکر کنم هنوز قضیه واسه شما جا نیوفتاده ! فکر کنم مدیریت و مالکیت باشگاه رو از اسپانسر مالی جدا نمیبینید ;)

در ضمن، بارسا سنت استفاده نکردن از اسپانسر روی پیراهن رو زمانی کنار گذاشت که تصمیم گرفت برای یونیسف اقدام کنه و کمک های مالی به این تشکیلات داشته باشه. :)
سنبلم:), خوشحالم که فکر میکنی.
وقتی میگم بعد از 111 سال باید متوجه بشی زمانی که یونیسف رو سینه تیمت زده بود رو حساب نکردم.

بالا