شک نکن اگه میتونستن تاحالا خریده بودن
یه چیزایی هست که نمیشه خریدشون
ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک
یه چیزایی هست که نمیشه خریدشون
تعداد جامهای معتبر چلسی از 1905, 24 تاست. پس این پست شما دوست عزیز از پایه ویران است.
میبینی کاربر فعال خاطرات و... ؟ کاربر فعال موسیقی وقت گذاشته و داره تاریخ رو برای هواداران سیتی توضیح میده.
حالا دوستان فعال من میدونید هواداران سیتی در قبال اینکه بهشون میگید تاریخ یونایتد رو نمیتونن بخرن چی میگن؟ اونا میگن:
"تاریخ که هیچ, یونایتد را هم می خریم".
با تشکر از کاربران فعال.
عمو يک دانه ميلاد بيکار بود همش از اين چرت و پرتا ميگفت :دي سعي کن اون رو آيينه عبرت بدوني :دي
"In Joe Hart We Trust" :lol:
تعداد جامهای معتبر چلسی از 1905, 24 تاست. پس این پست شما دوست عزیز از پایه ویران است.
میبینی کاربر فعال خاطرات و... ؟ کاربر فعال موسیقی وقت گذاشته و داره تاریخ رو برای هواداران سیتی توضیح میده.
حالا دوستان فعال من میدونید هواداران سیتی در قبال اینکه بهشون میگید تاریخ یونایتد رو نمیتونن بخرن چی میگن؟ اونا میگن:
"تاریخ که هیچ, یونایتد را هم می خریم".
با تشکر از کاربران فعال.
چرت وپرت معلومه کی داره میگه معلوم الحال :lol:
باید هم خودتون رو سیتی مقایسه میکنید.سیتی همون تیمی نبود که 6تایی شدید
حرف ۶ تایی شد من یاد ۶ ۲ معروف افتادم
بفرما اینم حرف حساب یه آدم بی طرف![]()
من طرفدار منچستر نیستم، اما خداییش چلسی و من سیتی نباید خودشون رو قاطیه، منچستر و آرسنال و لیورپول کنند.
اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز![]()
هنوز اونقدر بیکار نشدم که برم ببینم یه تیم درجه دو چند تا قهرمانی داشته .از یه جا دیگه گذاشتم
ميخوام يکم اين تاپيک جون بگيره
ملت چن تا عکس بذارن
این وسط بعضی تیم ها چی پیش خودشون فکر کردن؟
آرسنال به لیور پیشنهاد میده سوارز رو 30 میلیون بده ما
بارسلون به من یونایتد پیشنهاد 40 میلیونی واسه رونی میده
آخه احمق ها کمتر با احساسات هوادارای بدبخت تون بازی کنید...به خدا که شما همون 30 و 40 رو هم حاضر نیستید بدید
سوارز و رونی هر کدوم دست کم 60 میلیون ارزش دارن
طرف بی طرف نیست. هوادار آرسناله. ولی میدونه که نباید مستقیما جلوی تیم مورینیو ادعا کنه.بفرما اینم حرف حساب یه آدم بی طرف
فصل الخطاب بود کلا![]()
طرف بی طرف نیست. هوادار آرسناله. ولی میدونه که نباید مستقیما جلوی تیم مورینیو ادعا کنه.
30میلیون پوند برا سوارز کمه؟30میلیون پوند میشه حدودا37.5میلیون یورواین وسط بعضی تیم ها چی پیش خودشون فکر کردن؟
آرسنال به لیور پیشنهاد میده سوارز رو 30 میلیون بده ما
بارسلون به من یونایتد پیشنهاد 40 میلیونی واسه رونی میده
آخه احمق ها کمتر با احساسات هوادارای بدبخت تون بازی کنید...به خدا که شما همون 30 و 40 رو هم حاضر نیستید بدید
سوارز و رونی هر کدوم دست کم 60 میلیون ارزش دارن
دیگه حداقل مطلبی که به مورینیو مربوط میشه رو Copy & Paste نکن. شاید یه کاربر به پستت استناد کنه. نباید هر چیزی میبینی Copy & Paste کنی که!
من به هیچ کاربری تو این تاپیک توهین نکردم ولی تو یبار مستقیما بمن توهین کردی که من حتی به اون پستت جواب محترمانه دادم.
آره واقعا, اونم بد از 111 سال
مثل چی له له میزدین که ای کاش بیاد وسط تیم ما بازی کنه و نیمار و مسی برن گوش هابارسلونا فعلا هیچ پیشنهادی برای رونی نداده و همه اینا شایعاته و بعیده بارسا اصلا پیشنهادی بهش بده چون تو شرایط ایده آل برای بارسا نیست
البته 40 تا هم براش زیاده وقتی تیاگو را همین منچستر 18 میلیون میخواد بخره 40 تا برای یک بازیکنی که بزودی 28 سالش میشه زیاد هم هست
بازی با احساسات هم جالب بود اونم برای بازیکنی که اگه بیاد در نهایت نیمکت نشین مسی و نیمار میشه:lol:
30میلیون پوند برا سوارز کمه؟30میلیون پوند میشه حدودا37.5میلیون یورو
ما بهترین بازیکن لیگ و آقای گل لیگ را دادیم منچستر24میلیون پوند یا30میلیون یورو
فکر نکنم سوارز از فن پرسی بهتر باشه نهایت مثل همن دیگه
تازه زیادم گفتن
رونی هم نمیدونم اگه میلیون پوند باشه که زیاده ولی یورو باشه نسبتا پیشنهاد خوبیه برا هر دو طرف
شما بخوای رو مسی و رونالدو قیمت بزاری فکر کنم بالا180 میلیون یورو بشه
ولی با اون تیکه بازی با احساسات هوادارا موافقم
توهین؟تیکه انداختی تیکه شنیدی
اون نقل قول اولی که گذاشتی مال قبل بود تازه دیدیش؟:lol:
سنبلمگُلم
فکر کنم هنوز قضیه واسه شما جا نیوفتاده ! فکر کنم مدیریت و مالکیت باشگاه رو از اسپانسر مالی جدا نمیبینید
در ضمن، بارسا سنت استفاده نکردن از اسپانسر روی پیراهن رو زمانی کنار گذاشت که تصمیم گرفت برای یونیسف اقدام کنه و کمک های مالی به این تشکیلات داشته باشه.![]()