سنبلم, خوشحالم که فکر میکنی.
وقتی میگم بعد از 111 سال باید متوجه بشی زمانی که یونیسف رو سینه تیمت زده بود رو حساب نکردم.
مگه شما فکر نمیکنی؟ :blush: ببخشید سوال بی موردی بود خودم باید متوجه میشدم
می اندیشم پس هستم (اندر حکایت فکر کردن :دی)
سنبلم, خوشحالم که فکر میکنی.
وقتی میگم بعد از 111 سال باید متوجه بشی زمانی که یونیسف رو سینه تیمت زده بود رو حساب نکردم.
مثل چی له له میزدین که ای کاش بیاد وسط تیم ما بازی کنه و نیمار و مسی برن گوش ها
هر روز آرزوتونه رونی بیاد بارسا...نیمکت نشین؟؟؟ شایعه ای هم اگر بوده از طرف تاپیک خودتون بوده
این حرفا رو جای دیگه نزنی بهت میخندن، اینجا من رعایت تو میکنم و اسمایلی نمیذارم
مگه شما فکر نمیکنی؟ :blush: ببخشید سوال بی موردی بود خودم باید متوجه میشدم
می اندیشم پس هستم (اندر حکایت فکر کردن :دی)
من منظورم این بود که خوشحالم خودت داری فکر میکنی و تابناک و ایسنا رو بیخیال شدی, ولی با این لینکی که گذاشتی نا امیدم کردی.
اینم ببین قدردان مورینیوی کبیر باش:
عزیز اون ملکی ایرلاین هست, این QATAR AIRWAYS کلا قضیه ش فرق میکنه با اوناز مورینیو میزنی به قطر ایرلاین
متوجه نشدم.ایکاش میشد منم واسه شما خوشحالی کنم اما کاملا امیدوارانه اون روز رو نزدیک میبینم![]()
وقتی یه بازیکن تمدید نمیکنه و1سال دیگه از قراردادش مونده درحالی که 28سالشه و سابقه مصدومیت های زیاد و طولانی هم داره فکر نکنم30میلیون یورو بزخری باشهشما مدیر باشگاهتون عقل و شعور نداشت، دلیل نمیشه که ما هم مثل شما باشیم
من همون پارسال هم گفتم که یونایتد ون پرسی رو بزخر کرد، نوش جونش!
این که چی بودید خیلی مهم نیست
این که چی هستید مهمه !
در ضمن از کسی پوشیده نیست موفقیت در 5 دوره ی اول جام به اصطلاح باشگاهها که یه تورنومنت با چند تیم بوده به واسطه ی قوای سیاسی و قدرت بدست اومده بوده، مثال واضحش بحث آلفردو دی استفانو هستش که بازیکن بارسلونا بود و یه دفعه فدراسیون فوتبال اسپانیا رای داد که این بازیکن رئال مادرید و اون جامها رو بدست اورد.
لیورپول هم گذشته ی درخشانی داشته، حتی ناتینگهام فارست، اما به غیر از اصالت لیاقت هم خیلی تاثیر داره.
1 میلیارد و 200 میلیون یورو هم نتونست یک جام باشگاه ها رو واسه ی رئال به ارمغان بیاره، و چه چیز غمین تر از این...
و باز هم پست خودت رو نقض کردی و چه چیز غمین تر از این...من طرفدار منچستر نیستم، اما خداییش چلسی و من سیتی نباید خودشون رو قاطیه، منچستر و آرسنال و لیورپول کنند.
چرا اینقدر بی اعصابی عزیزوقتی یه بازیکن تمدید نمیکنه و1سال دیگه از قراردادش مونده درحالی که 28سالشه و سابقه مصدومیت های زیاد و طولانی هم داره فکر نکنم30میلیون یورو بزخری باشه
حالا شما چرا اینقدر خوشحالی؟!!! نه من ضرر کردم نه شما سود کردی سر قضیه بز خری.مگر اینگه فامیلت گلیزر باشه.
پست اول تو اومدی تو تاپیک کل کل زدی؟ :دیکل کل کردنشون چه فایده داره.همشون فقط حرف می زنن.عمل نمی کنن.
چه تیمشم تحویل میگیرهچلسی هم تیمه آخه؟اونم تو فوتبال جزیره
چه تیمشم تحویل میگیرهچلسی هم تیمه آخه؟اونم تو فوتبال جزیره
قسمت قهوه ای رو کاملا میپذیرم
از قهرمانی جام باشگاه های 2011-2012
و
لیگ اروپا ی 2012-2013
و یکی از مایه دارترین تیمای اروپا . جهان و تاریخ
و بیشترین بازی و بالاترین قدرت بدنی در 2012-2013 تیمهای اروپایی مشخصه که باید تحویل بگیره
پس بیاد تورو تحویل بگیره ؟؟؟
و باز هم پست خودت رو نقض کردی و چه چیز غمین تر از این...
بنابر گفته شما دوست عزیز در نقل قول اول اینکه یک تیم چی بود مهم نیست, اینکه یک تیم چی هست مهمه.