farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
اینا جزو تاپ های دنیا هستن همشون.
زور بزنی شاید 4 تاش درس حسابی باشه
اینا جزو تاپ های دنیا هستن همشون.
شما امسال چلسی و ببین بعد قضاوت نکن
بهترینای دنیا همه رئالن ؟ خز ترین ها در رئالن
مشکل از بازیکنای رئال بود که قدر آقای خاص و ندونستن
وگرنه آقای خاص کارش خواص کردن تیماست . پورتو . چلسی . اینتر گویای همه چیز هست
شنیدی میگن یه عده گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیریزن؟الان متوجه شدم چرا توی تاپیک هواداری رئال هم با برخی یوزر ها به مشکل برخوردید![]()
عزیز مورینیو هیچ بی احترامی به رئال نکرد. تو کنفرانس خبریش هم که ازش پرسیدن خیلی از رئال تعریف هم کرد. منظورت از حرفهای بی ربط چیه؟!حتی کسایی که تو این مدت توی رئال هم ازش حمایت میکردن بعد از حرفهای بی ربطش در مورد باشگاه رئال نسخشو پیچیدن.
شنیدی میگن یه عده گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیریزن؟
بنظرم پستی که راجع به فانی بودن رومن آبراموویچ زده بودی رو باید بعنوان پست سال این تاپیک انتخاب کرد. حالا با این وضعیتت انتظار داری مورد قضاوت دیگران هم قرار بگیری؟![]()
راستی اسمش هست آرکادی آبراموویچ, بخاطر بسپارش:
مشاهده پیوست 406416
عزیز مورینیو هیچ بی احترامی به رئال نکرد. تو کنفرانس خبریش هم که ازش پرسیدن خیلی از رئال تعریف هم کرد. منظورت از حرفهای بی ربط چیه؟!
باور کن اگه بخوام با تعصب چیده باشم یا اصلا از رئال خوشم بیاد. کدومشون جزو بازیکن های عالی نیستند؟
لیستتُ اگر بخوای بدون تعصب بچینی 4 نفر بیشتر توش نمیمونن
اگر تا همین تاریخ پست من مطلبی دیدی که در اون عنوان شده مورینیو بر علیه رئال حرفی زده شک نکن اون مطلب مزخرف هست. اگر باز هم میخوای اصرار کنی که مورینیو بر علیه رئال حرفی زده لطفا اینبار با مدرک باشه.دوست عزیز توی صفحات قبل تاپیک رئال گفته های مورینیو هستش.
نیازی به توضیح دوباره نمیبینم.
چه ربطی به اعصاب داره!!!تیریپ روانشناسی برداشتی؟چرا اینقدر بی اعصابی عزیز
درگیری با خودت...تا چند پست قبل داشتی سوارز رو همینی که پیرهنشو آتیش زدین مقایسه میکردی ، الان داری میزنی تو سر جنس خودت
اگر قبول داری که اینطور بوده من مشکلی ندارم
شما هم بهتره دنبال همون فلامینی باشین...با تشکر
هی آقا ...کل کل هم تایمی داره...اون موضوع بسته شده، فعلا همه مون روی مورینیو متمرکزیمچه ربطی به اعصاب داره!!!تیریپ روانشناسی برداشتی؟
واقعیاتو گفتم نمیگم بده خیلی هم خوب بوده ولی این شرایطم داشته با این حال فکر میکنم قیمت خوبی فروش رفت ولی 35م یورو عادلانه تر بود
الان نیمار 7-8سال کوچیکتره ازش و خیلی هم بهتره و آینده دار تر و ... خریدنش57میلیون یورو که همه میگفتن زیاده
ما با همین بازیکنای ... همیشه سطح اول اروپا بودیم پس در اون مورد بحث نکن که از هیچ تیمی همچین چیزی ندیدم
شما کلا ارزش بازیکنا را بیشتر میدونی از اون چیزی که در واقعیت میرزن
مگه کسی به بزرگی مورینیو شک داره؟هی آقا ...کل کل هم تایمی داره...اون موضوع بسته شده، فعلا همه مون روی مورینیو متمرکزیم
دیر اومدی
لطفا مدرک بیار که مورینیو حرفی بر علیه رئال زده باشه.برو بچه های کل کل قدیمی پاشن بیان.
اینجا پره نیو یوزر شده باووووو.
من یه بار این 333 صفحه گذشته + تاپیک های باشگاهها رو باید براشون دوره کنم.
این تاپیکم یه طوری شده هر کی 4 تا دونه فوتبال میبینه کارشناس میشه برا ما!
این آقا رو میشناسی؟
مشاهده پیوست 406142
این آقا رو چی؟
مشاهده پیوست 406143
میدونی نسبتشون چیه؟
اینارو چی میشناسی؟
مشاهده پیوست 406144
امیدوارم مطلبو گرفته باشی, البته امیدوارم:
مشاهده پیوست 406149
درست حسابی؟ نکنه شما انتظار داری همه ی بازیکن ها زیدان و مارادونا باشن؟ هر جوری بخوای به قضیه نگاه کنی این ها از بازیکن های عالی فوتبال حال حاضر هستن.زور بزنی شاید 4 تاش درس حسابی باشه
بازیهای تدارکاتی پیش فصل خیلی جالب از آب در اومده
منچستری ها تو تایلند و آفریقای جنوبی گل کاشتن:دی
سیتی رو که اصلا در حدی نمیدونم بخوام در موردش حرف بزنم ولی در مورد منچستر باید بگم از دو حال خارج نیست:
- یا پول میگیرن ببازن که واقعا کار زشتیه
- یا واقعا تایلندی ها ضعیف کشی راه انداختن
بازم دم لیورپول و آرسنال گرم...تور تایلند راه نمیندازن برن اونجا هزار جور مراسم مذهبی بودایی ها رو اجرا کنن، با تیمهای آبرودار تر مسابقه میدن
همون تیمهای آبرو دار تر رو هم سوراخ میکنن
چی بگمیمهای آبرودار تر پیش فصل مال شما و طبق معمول هر سال لیگ مال ما
![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: