- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
کلیپ گاز گرفتن نساختن براش؟ :دی
نميدونم :دي ولي عکس در اين باب زياده :دي
کلیپ گاز گرفتن نساختن براش؟ :دی
بازیهای تدارکاتی پیش فصل خیلی جالب از آب در اومده
منچستری ها تو تایلند و آفریقای جنوبی گل کاشتن:دی
سیتی رو که اصلا در حدی نمیدونم بخوام در موردش حرف بزنم ولی در مورد منچستر باید بگم از دو حال خارج نیست:
- یا پول میگیرن ببازن که واقعا کار زشتیه
- یا واقعا تایلندی ها ضعیف کشی راه انداختن
بازم دم لیورپول و آرسنال گرم...تور تایلند راه نمیندازن برن اونجا هزار جور مراسم مذهبی بودایی ها رو اجرا کنن، با تیمهای آبرودار تر مسابقه میدن
همون تیمهای آبرو دار تر رو هم سوراخ میکنن
بجز یکیشون بقیه عشقن:heart:
اینا نماد غیرتن
اون يه نفر هم نماد اينه وقتي به زور بخوان يکي رو نگه دارن چه اتفاقي ميفته :دي
میلان اونقد افتخار داره که هیچ بازیکنی رو به زور نگه نمیداره
هرکس ناراحت بوده خیلی راحت گفته هری...
فن بومل فقط 1.5 تو میلان بود یادم نمیاد واسه بایرن یا بارسا انقد گریه کرده باشه!!
از این مثالا زیاد میتونم بگم
پس سخن کوتاه باید والسلام![]()
خود پیرلو فرمودن دوست عزیز! در جریانی که؟! رئال و...! :دی
عزیز من علنیش میکرد همیچین مینداختنش بیرون که یادش بمونه
وقتی قرارداد جلوش گذاشتن میخواست امضا نکنه
در کل همیشه میگم کسی که پیراهن اینتر تنش کنه این کارا ازش بعید نیست
این اقا زمانی که تو اینتر بود خود اینتریا اسموشو بلد نبودن بخونن وقتی اومد تو میلان شد این!
در اخر تف به شرفش![]()
نوید جون اینجوری ها هم نبودا، توی اینتر مهاجم بود و از اون تیم به ترکیب اصلی ایتالیا در تیم المپیک 2000 آتن رسید و فیکس تیم ملی بودولی نبوغش رو در میلان نشون داد
اگر بازیکن خوبی بود مطمئنن اینتر 2 فصل نمیفرستادش به رجینا و برشا!
بعدش ینی هر بازیکنی که تو المپیک بازی میکنه بازیکن خوبیه؟؟از هر تیم در المپیک به طور متوسط 3 یا 4 بازیکن خوبی میشن
این میلان بود به اینجا رسوندش
نستا هم 10 سال تو میلان توپ زد مث همین اقا
فک کنم انقد تیم تو اروپا بودن که نستا رو میخواستن ولی نرفت چون میدونست میلان چه تیمیه
محبوبیت با بازی کردن برای یک تیم به دست میاد ولی محبوب موندن با کارای یه بازیکن به وجود میاد
قبول دارم حرفت رو اما ناشناخته ی ناشناخته هم نبود، جان من نستا رو دیگه مصادره نکن، نستا از همون لاتزیو نستا بود، فقط اون دیوانه ی کنسرو فروش کرانیوتی کاری کرد که بازیکن ها پخش و پلا بشند. وگرنه نستا کاپیتان لاتزیو بود و شاید بهترین بازیهاش رو در لاتزیو انجام داد.
نوید گیر دادی به پیرلو ... اونم بدجوری..... :lol:
راستشو بخوای آندره از محبوبترین های این اواخر میلان برام بوده و هنوز هم با وجود این کاراش دوسش دارم ......
خب اون خودشو از چشم میلانی ها انداخت و همچین بازیکن هایی کم هم نیستند این روزا .....
واسه همینه که تا دلت بخوای TOP داریم ولی اونایی که خودشون رو Legend کردن قد انگشت های دست هم نیستند