در مورد کریک نگفتم مثل رونالدینیو دریبل میزنه 4 نفر رو گفتم توپ رو از دست نمیده و پاس سالم میده. مگه کسی مربی تیم رو مجبورش کرده بود استاد گابریل هاینتزه رو بیاره منچستر؟! میخواست نیاره. ایشون تشخیص دادن هاینتزه بدرد تیمشون میخوره. اون زمان منچستر بازیکناش از نظر نام و نشان کمتر از چلسی نبود. یکی مثل کریس رو داشت در حالیکه مورینیو با داف و گودیانسن و کژمان و... بازی میکرد و یکی مثل رونالدینیو تو تیمش نبود, ولی با همینا تیمی که رونالدینیو داشت رو با 4 گل بدرقه می کرد.داداشم حتما شما میخوای کریک رو با مسعود اوزیل یا دی ماریا یا ماتا یا هازارد و یا .............................................................. مقایسه کنی تو تیم های مورینیو حتی دکو در تیم پورتو کریک بازیکنی هست درگیر اما هیچوقت کوچکترین خلاقیتی نداشته کجا کریک توپ رو از بین 4 نفر عبور داده والا ما خوشحال میشیم اگه این مدل باشه اما واقعیت اینه که شما واقعیت رو در مورد کسی که دوستش داری نمیبینی و این یعنی تعصب مورینیو همیشه بهترین ها رو در تیمش داشته به لطف دلارهای مالکان تیم ها این واقعیتی هست .بازی گرفتن از وز براون شاید بزرگترین کار فرگوسن بوده مدافعی که به نظر من اگه تمام عمرش هم بازی میکرد سطحش تغییر نمیکرد .کجا مورینیو مدافعی در حد این داشته اخه یا اسمالینگ
همچنان پابرجا سر حرفم در مورد شخصیت مورینیو هستم شدید و حالا بیشتر![]()
تعداد بازیهای رو در روی مورینیو با (پلگرینی + ونگر + مویس): 23
تعداد برد مورینیو: 14, (5 باخت پلگرینی + 4 باخت ونگر + 5 باخت مویس)
تعداد برد (پلگرینی + ونگر + مویس): 1, (1 برد پلگرینی + 0 برد ونگر + 0 برد مویس)
سنگین ترین شکست رو پلگرینی متحمل شده با باخت 7 بر 0.
از 23 بازی 7 بازی با پلگرینی, 8 بازی با ونگر و 8 بازی با مویس بوده.
همچي زده مورينيو پلگريني انگار با هم تک به تک بازي ميکردن
مالاگا کجا رئال کجا
چشمها را بايد شست جور ديگر بايد بن کرد بعضيا رو :دي
مورینیو 15 بار با یونایتد بازی کرده, 7 بار برده, 2 بار باخته.
مورینیو 8 بار با مالاگا بازی کرده, 6 بار برده, 1 بار باخته.
مورینیو 8 بار با آرسنال بازی کرده, 4 بار برده بدون باخت.
در برابر مورینیو منتخب لیگ اندونزی و مالاگا و آرسنال و منچستر یونایتد هیچ فرقی با هم ندارن, همگی در یک سطح قرار دارن:
البته من در برابر مورینیو گفتم تیمهای آسیایی و منچستر یونایتد در یک سطح هستن, یوقت دوستداران Singha All Star XI و Yokohama F.Marinos ناراحت نشن.
نه عمو کسي از حرفات ناراحت نميشه![]()
از انسان نادان کسي انتظار حرفهاي عاقلانه نداره کهالبت بلا نسبت شما
![]()
ظاهرا باز زمان آپلود عکسهای ماشین کاوانی و خونه جرارد و ... تو تاپیک کل کل فرا رسیده.
ماشين کاواني
![]()
یه توضیحی راجع به مورینیو بدم جدا از مسائل فنی و اینکه یکی از بهترین مربیهای حال حاضر جهان اقای خاص هست که هیچ شکی نیست اما نکاته ظریفی هست که بهتر طرفدارای مورینیو دقت کنن .
این اقا حسابی زرنگه دقیقا میدونه کجا و چه موقعی به کدوم تیم و کدوم لیگ بره اصلا اهل به چالش کشیدن خودش نیست نحوه انتخاب تیماش رابطه مستقیم به وضعیت مالی اون تیم داره و نحوه انتخاب لیگ هم رابطه مستقیم با افت تیمهای رقیب توی اون لیگ داره یعنی دقیقا جایی میره که موفقیتش تضمین شدست تو این بین روان شناسیه قوی هم داره و بخاطر برد از متلک گفتن درگیری لفظی و حتی گپ های تمسخر امیز با بازیکنها و مربیان حریف هیچ ابایی نداره
در کل مربی خیلی موفقیه (البته از نظر امار و اعداد) و نصف موفقیتشم از روی همین مسائلی بود که بالا بهش اشاره کردم
توی فوتبال هیچوقت از کسی به اندازه مورینیو بدم نیومد وقتی از ایتالیا رفت جشن گرفتم بدرود اقای منفور
امیدوارم هیچوقت برنگرده البته با این وضعیت اینتر و اوج گرفتن یووه و کمی میلا اصلا جراتشو نمیکنه بیاد مطمئنم
کاملا باهات موافقمیه توضیحی راجع به مورینیو بدم جدا از مسائل فنی و اینکه یکی از بهترین مربیهای حال حاضر جهان اقای خاص هست که هیچ شکی نیست اما نکاته ظریفی هست که بهتر طرفدارای مورینیو دقت کنن .
این اقا حسابی زرنگه دقیقا میدونه کجا و چه موقعی به کدوم تیم و کدوم لیگ بره اصلا اهل به چالش کشیدن خودش نیست نحوه انتخاب تیماش رابطه مستقیم به وضعیت مالی اون تیم داره و نحوه انتخاب لیگ هم رابطه مستقیم با افت تیمهای رقیب توی اون لیگ داره یعنی دقیقا جایی میره که موفقیتش تضمین شدست تو این بین روان شناسیه قوی هم داره و بخاطر برد از متلک گفتن درگیری لفظی و حتی گپ های تمسخر امیز با بازیکنها و مربیان حریف هیچ ابایی نداره
وقتی که به چلسی رفت آرسنال ضعیف بود؟! لیگ ایتالیا رو مانچینی میگرفت مورینیو هم گرفت ولی نتیجه اروپاییش با اینتر چی که منجر به تنها 3گانه تاریخ ایتالیا شد؟ وقتی اومد رئال, بارسای سال 2010 ضعیف بود؟! یووه و میلان در مقابل چه تیمهایی تو اوج هستن؟! بایرن با 4 گل یووه رو حذف کرد و بارسا هم 4تا به میلان زد (4-2) و خودشم 7تا از بایرن خورد.نحوه انتخاب لیگ هم رابطه مستقیم با افت تیمهای رقیب توی اون لیگ داره یعنی دقیقا جایی میره که موفقیتش تضمین شدست
وقتی که به چلسی رفت آرسنال ضعیف بود؟! لیگ ایتالیا رو مانچینی میگرفت مورینیو هم گرفت ولی نتیجه اروپاییش با اینتر چی که منجر به تنها 3گانه تاریخ ایتالیا شد؟ وقتی اومد رئال, بارسای سال 2010 ضعیف بود؟! یووه و میلان در مقابل چه تیمهایی تو اوج هستن؟! بایرن با 4 گل یووه رو حذف کرد و بارسا هم 4تا به میلان زد (4-2) و خودشم 7تا از بایرن خورد.
در مورد آمار مورینیو در رئال لیگ 100 امتیازی با 121 گل زده و تفاضل گل +89 و 16 پیروزی خارج از خونه که برترین آمار لالیگا هست بنام رئال و مورینیو ثبت شده.