• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من درباره نستا درباره غیرتش گفتم!
نستا کاپیتان لاتزیو بود باز حداقل دمش گرم گفت داشتم تمرین میکردم مدیر عامل گفت برو چمدونتو ببند برو میلان گفت حتی با هم تیمیام خدافظی نکردم هنوزم عاشق میلانه
نه که انقدر به یکی خوبی کنن از اخر این بشه!!!

محسن جان بزار بگم من این اقا رو چقد دوسش داشتم
وقتی رفتم پیراهن میلانو بخرم 5 سال پیش قبلش فکر کردم پیراهن کیو بخرم که همیشه گفته اینجا راحتم و از تیم نمیره
پس رفتم شماره 21 خریدم
من بازیشو قبول دارم هنوزم ولی اگر بگم چوزپه فاوالی تو قلب من هست شماره 21 دیگه تو قلب من نیست حتی دیگه نمیتونم اسمشم بیارم!!!

حالا اين پيرهنه رو چه کارش کردي؟ ديگه نميپوشيش؟ :دي

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خواستم این پستو تو تاپیک یونایتد بذارم دیدم جنبه کل کل پیدا میکنه

مورینیو: جنجال رونی ممکن است روی یونایتد اثر بگذارد - Goal.com

اخه به تو چه مردک انقدر تو مسائل تیم ما دخالت میکنی؟ از وقتی اومده بیشتر از اینکه در مورد تیمش حرف بزنه در مورد مسائل یونایتد حرف زده

حیف اگر رئیس بود خوب میدونست چطوری این طرفو سر جاش بنشونه

مورینیو در بخش پایانی صحبت هایش اعلام کرد که قصد وارد شدن به جنگ روانی با مویس یا رونی را ندارد و گفت:« من می توانم بگویم که همکارم که روی نیمکت مربیگری یونایتد نشسته، یک سرمربی بزرگ است و شایسته موفقیت است و شایستگی این را دارد که زمان زیادی برای کار کردن در اختیار قرار بگیرد. اگر او در اورتون به جام های قهرمانی نرسیده به این خاطر است که فتح جام های قهرمانی در آنجا سخت است. اگراین یک جنگ روانی باشد، آیا من راجع به او بد گفته ام؟ بهترین کار این است که حرفی زده نشود و من هم حرفی نمی زنم.»

رو نداره که سنگ پای قزوینه:hmm:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
از وقتی اومده بیشتر از اینکه در مورد تیمش حرف بزنه در مورد مسائل یونایتد حرف زده
شما تاپیکتون 30 نوامبر 2006 باز شده, 24 ساعت نگذشته شروع کردین علیه مورینیو پست زدن. حالا وقتی خبرنگار از مورینیو میپرسه به رونی پیشنهاد دادین انتظار داری جواب نده؟! هر چی گفته در جواب خبرنگارا بوده.
حیف اگر رئیس بود خوب میدونست چطوری این طرفو سر جاش بنشونه
اینو هم نتایجشو جلو مورینیو گذاشتم قبلا, هم اون تیتر Fighting talk ای که گذاشتم گویای حال و روز اون زمانش هست. البته خداییش این بنده خدا حد و حدود خودشو میدونست و کاملا برتر بودن مورینیو رو پذیرفته بود و هیچوقت بخودش اجازه نداد علیه مورینیو حرفی بزنه و دائما عملکرد مورینیو رو تحسین میکرد. تو یکی از مستندای مورینیو هم میگه هر تیمی آرزوی داشتن مورینیو رو داره.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تا سن 26 سالگی :

مارادونا 244 گل
رونالدوي برزيلي 285 گل
كريس 213 گل
لئو مسي 348 گل

Image.aspx

اینم از رونالدو ــتون:lol:

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58
تا سن 26 سالگی :

مارادونا 244 گل
رونالدوي برزيلي 285 گل
كريس 213 گل
لئو مسي 348 گل

Messi & Ronaldo All Career Goals

Messi : 350 Goals

C.Ronaldo : 363 Goals

این اعداد شامل تمام گل های دوران بازیگری میشه(تیم ملی و باشگاه هایی که حضور داشتن)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این مدل که شما شمردی جناب وزیری فکر کنم شامل گل کوچیک های محله ای شون هم میشه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
شما تاپیکتون 30 نوامبر 2006 باز شده, 24 ساعت نگذشته شروع کردین علیه مورینیو پست زدن. حالا وقتی خبرنگار از مورینیو میپرسه به رونی پیشنهاد دادین انتظار داری جواب نده؟! هر چی گفته در جواب خبرنگارا بوده.

اینو هم نتایجشو جلو مورینیو گذاشتم قبلا, هم اون تیتر Fighting talk ای که گذاشتم گویای حال و روز اون زمانش هست. البته خداییش این بنده خدا حد و حدود خودشو میدونست و کاملا برتر بودن مورینیو رو پذیرفته بود و هیچوقت بخودش اجازه نداد علیه مورینیو حرفی بزنه و دائما عملکرد مورینیو رو تحسین میکرد. تو یکی از مستندای مورینیو هم میگه هر تیمی آرزوی داشتن مورینیو رو داره.
خدایی ادم یچیزایی میبینه نمیتونه چیزی نگه برتر بودن مورینیو؟؟؟؟؟؟ مردک فقط به تیم هایی میره که پووووول داشته باشن همه بازیکن ها رو بخرن چون در غیر اینصورت نتیجه هیچ هست چلسی اینتر و رئال رو ببین داداش با خراب کردن تیم های دیگه راهش رو باز میکنه فقط همین هر وقت تونست با فلچر و کریک واسمالینگ یا برادران نویل و نیکی بات قهرمان بشه بیا بگو برتر .تمام شهرت این بابا و معروفیتش به خاطر یک اشتباه داوری در مردود اعلام کردن گل اسکولز به پورتو هست که نهایتا با یه ضربه ازاد و برخورد توپ به یکی از بازیکن ها و یک یک شدن بازی این عزیز رفت فینال کلا هر بار با منچستر بازی کرده داور بدجوری هواشو داشت
یچیزی میگم منظورم با شما نیست چون یه پسر عمه دارم دقیقا همین نظر رو در مورد مورینیو داره .به نظر من کسایی که اینجور عاشقانه مورینیو رو دوست دارن از لحاظ شخصیتی قرابت نزدیکی با اون ادم دارن یعنی یه حس خود شیفتگی و عقل کل بودن رو تو وجود همشون میشه احساس کرد این اصل که ما بالاتر از دیگرانیم و هرچیزی که ما فکر میکنیم درسته و ما هرکاری بکنیم حق داریم چون عقل کل هستیم و باهوشتر از ما هم وجود نداره و کلا هیچکی مثل مو نمیشه:D درست مثل بعضی از دوستان در کشور خودمون که نتیجه اش رو هم همتون به وضوح میبینید در عین گند زدن هنوز هم خودشونو بالاتر از همه میدونن

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه اینکه منچستر هیچ وقت داور هواشو نداشته خدا کنه امسال مثل سالهای قبل هوای منچستر رو داوری نداشته باشه هیچ یادم نمیره سال پیش بازی با چلسی علکی ایوانویچ وتورس رو اخراج کرد ودید بازم منچستر نمیتونه از پس تیم 9نفره چلسی بر بیاد گل افساید هرناندز رو قبول کردن و خوشم اومد بعد اون هرچی بازی با چلسی داشت باخت و سالهای قبلم شاهد بودیم هرموقع منچستر به هر دری میزد که گل بزنه و نمیتونست براش پنالتی ردیف میکردن وافرین به مورینیو که بازگشت به چلسی بااقتدار باشگاه های دیگه خیلی بیشتر از این بهش پیشنهاد داده بودن نرفت ولی رفت به تیمی که به نقل از خودش دوسش دارن کل مجموعه تیم و هوادارن مگه همین اینتر رو باهاش 3تا جام نگرفت و بعدش بنیتز خرابش کرد با پورتو و وقتی وارد چلسی شده 2سال پشت هم قهرمان لیگ شده و جرات نفس کشیدن به منچستر رو نمیداد که به مقام یکمی فکر بکنه حالا کجا این تیمها رو خراب کرد نه برادر وقتی رفت تیمها خراب شدن گرچه با انجلوتی هم چلسی تونست هم قهرمانی لیگ بگیره و جام حذفی و یا متئو قهرمان جام باشگاه های اروپا بشه ولی اون سالها اگر مورینیو بود چلسی میتونست هر 4جام رو از ان خوده بکنه *جام اتحادیه*حذفی *لیگ*اروپا

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
پس حتما شما که یادت نمیره خاطرت هست که یک سال جلسی با گل افساید دروگبا که چیزی حدود 3 متر در افساید بود در هفته های اخر منچستر رو شکست داد و با اختلاف 1 امتیاز قهرمان شد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
حتما یادت هست پنالتی هایی که واسه تیم محبوبت گرفته میشد دقیقا مثل بازی پرسپولیس و تراکتور

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خدایی ادم یچیزایی میبینه نمیتونه چیزی نگه برتر بودن مورینیو؟؟؟؟؟؟ مردک فقط به تیم هایی میره که پووووول داشته باشن همه بازیکن ها رو بخرن چون در غیر اینصورت نتیجه هیچ هست چلسی اینتر و رئال رو ببین داداش با خراب کردن تیم های دیگه راهش رو باز میکنه فقط همین هر وقت تونست با فلچر و کریک واسمالینگ یا برادران نویل و نیکی بات قهرمان بشه بیا بگو برتر .تمام شهرت این بابا و معروفیتش به خاطر یک اشتباه داوری در مردود اعلام کردن گل اسکولز به پورتو هست که نهایتا با یه ضربه ازاد و برخورد توپ به یکی از بازیکن ها و یک یک شدن بازی این عزیز رفت فینال کلا هر بار با منچستر بازی کرده داور بدجوری هواشو داشت
یچیزی میگم منظورم با شما نیست چون یه پسر عمه دارم دقیقا همین نظر رو در مورد مورینیو داره .به نظر من کسایی که اینجور عاشقانه مورینیو رو دوست دارن از لحاظ شخصیتی قرابت نزدیکی با اون ادم دارن یعنی یه حس خود شیفتگی و عقل کل بودن رو تو وجود همشون میشه احساس کرد این اصل که ما بالاتر از دیگرانیم و هرچیزی که ما فکر میکنیم درسته و ما هرکاری بکنیم حق داریم چون عقل کل هستیم و باهوشتر از ما هم وجود نداره و کلا هیچکی مثل مو نمیشه:D درست مثل بعضی از دوستان در کشور خودمون که نتیجه اش رو هم همتون به وضوح میبینید در عین گند زدن هنوز هم خودشونو بالاتر از همه میدونن
یسری از بازیکنا یه توانمندی دارن که هیچوقت توپ رو از دست نمیدن, اگه گوشه زمین باشن 4 تابازیکن حریف هم جلوشون باشه بازم پاس سالم میدن, اگه تیمشون 9 نفره زیر فشار باشه بازم توپ رو بگیرن پاس سالم میدن یا اوت میگیرن یا کرنر. از جمله این بازیکنا ( همه رو در دوران اوجشون در نظر بگیر ): زلاتان, خاویر زانتی, برباتوف و ... رو میشه نام برد. یکی از این بازیکنای استثنائی مایکل کریک هست و جالبه تو داری از ضعیف بودن کریک میگی! :thumbsdow لابد از نظر تو دیمین دافی که تو تیم مورینیو بود خیلی از اینایی که اسم بردی بهتر بود!
حالا اینو ببین:
مشاهده پیوست 417749

گزارشگر بازی بعد این گل رونی فریاد میزنه که رونی از دنیای دیگه ای اومده. حالا پسر عمه تون عقل کل هستن یا اونایی که مایکل کریک رو زیر سوال میبرن و به رونی میگن ملعون و دلقک؟

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش کلا اشتباهات داوری به نفع چلسی رو باید تو رکوردهای گینس نوشت حتی تو فینال اروپا هم حق چلسی رو بارسا خورد و چند جام دیگه تو لیگ برترم منچستر و تیم های دیگه ماشالله داورا دست در دست هم تا منچستر یونایتد را کنند قهرمان انصافا نمیگم منچستر تیم بدیه ولی در کل خیلی داوریا به نفعش شده مخصوصا جلوی تیم های بزرگ جزیره مخصوصا دیگه اون بازی خیلی ضایع بود 9نفره چلسی رو نتونست ببره با گل افساید برنده شدن کلا فصل بااینکه قهرمان نشد چلسی ولی خوب حال فرگوسن رو میگرفت چلسی و خوب بازی میکرد جلوشون
راجب بازی تراکتور و پیروزی هم پیروزی با کمی دقت میتونست گلهای بیشتری به تراکتور بزنه البته تیرکم به داد تراکتور خوب رسید و کاملا تیم برتر بود حالا شما اون یه پنالتی رو نشونه گرفتی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بازی لیورپول چلسی تو نیمه نهایی لیگ قهرمان توپی که ویلیام گالاس از خط درواز بیرون کشیدولی داور اون گل رو صحیح اعلام کرد وچلسی نتونست به فینال بره

چه زود گذشت:eek:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بازی با لیورپول و از همه بدتر بازی با بارسلونا که بعدها داور خودش به اشتباهاش اعتراف کرد چلسی از این داستانها زیاد سرش در اوردن توهمین فصل قبل بازی لیگ بود چلسی جلو بود و وقتهایه اضافی تمام شده بود ولی جوری ادامه داد داور تا لیورپول گل مساوی رو بزنه و اون بازی فکر میکنم 2فصل پیش بود چلسی 3بر صفر جلو بود از منچستر و داور بازی با پنالتیهایی که هیچ کدوم درست نبودن باعث شد منچستر بازی رو مساو.ی کنه چلسی تو تاثیر گزار ترین بازیهاش حقشو ضایع کردن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازی لیورپول چلسی تو نیمه نهایی لیگ قهرمان توپی که ویلیام گالاس از خط درواز بیرون کشیدولی داور اون گل رو صحیح اعلام کرد وچلسی نتونست به فینال بره

چه زود گذشت:eek:
JM.jpg

مورینیو: لحظاتی تو شغل شما وجود داره که هرگز فراموش نمیکنید. من هرگز گلی رو که کسی بثمر نرسوند فراموش نمیکنم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم حتما شما میخوای کریک رو با مسعود اوزیل یا دی ماریا یا ماتا یا هازارد و یا .............................................................. مقایسه کنی تو تیم های مورینیو حتی دکو در تیم پورتو کریک بازیکنی هست درگیر اما هیچوقت کوچکترین خلاقیتی نداشته کجا کریک توپ رو از بین 4 نفر عبور داده والا ما خوشحال میشیم اگه این مدل باشه اما واقعیت اینه که شما واقعیت رو در مورد کسی که دوستش داری نمیبینی و این یعنی تعصب مورینیو همیشه بهترین ها رو در تیمش داشته به لطف دلارهای مالکان تیم ها این واقعیتی هست .بازی گرفتن از وز براون شاید بزرگترین کار فرگوسن بوده مدافعی که به نظر من اگه تمام عمرش هم بازی میکرد سطحش تغییر نمیکرد .کجا مورینیو مدافعی در حد این داشته اخه یا اسمالینگ
همچنان پابرجا سر حرفم در مورد شخصیت مورینیو هستم شدید و حالا بیشتر:D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بازی با لیورپول و از همه بدتر بازی با بارسلونا که بعدها داور خودش به اشتباهاش اعتراف کرد چلسی از این داستانها زیاد سرش در اوردن توهمین فصل قبل بازی لیگ بود چلسی جلو بود و وقتهایه اضافی تمام شده بود ولی جوری ادامه داد داور تا لیورپول گل مساوی رو بزنه و اون بازی فکر میکنم 2فصل پیش بود چلسی 3بر صفر جلو بود از منچستر و داور بازی با پنالتیهایی که هیچ کدوم درست نبودن باعث شد منچستر بازی رو مساو.ی کنه چلسی تو تاثیر گزار ترین بازیهاش حقشو ضایع کردن
عزیز اگه قرار به ثبت اشتباهات داوری برای منچستر باشه شما یقین بدون خیلی اوضاع چلسی بهتر بوده تا حالا .اخراج داسیلوا در اواخر همین فصل و هم بهش اضافه کن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا من الان به منچستر کاری ندارم و حرف اصلیم اینه که کلا داوری تو لیگ جزیره جالب نیست انصاف رو در نظر بگیریم داورهای ما یه سریشون خیلی بهتر از اینا هستن بازی با تانهام بود با یه گل افساید تاتهام با چلسی مساوی شد و نمونه دیگش لیوپول بود وقت رو داور جوری مدیریت کرد که لیورپول به گل برسه بعد بازی رو تموم کنه
نمیدونم والا اینا که تو هر زمینه ادعاشون میشه ولی داوراشون اینو نمیگن یا موضوع دیگه ای هست و جریان پشت پرده ای بین لیگ انگلیس و تیم و تیم هایی که زیره باره حرف اینها نرفتن سرشونو بریدن حالا نمیگم چلسی هم داوری به نفعش نشده ولی بیشتر به ضررش شده تا به نفعش خیلی تو این دو فصل تو لیگ حقشو خوردن

بالا