درود !
سطح کل کل خارجی از داخلی خیلی بالاتره :دی
وقتشون بیشتر کنید
لیگ داخلی رو با یه کاسه حلوا عوض نمیکنم تو عمری که فوتبال نگاه میکنم فقط یه بازی داخلیو دیدم 12 سال پیش (جدی)
درود !
سطح کل کل خارجی از داخلی خیلی بالاتره :دی
وقتشون بیشتر کنید
اصلا مقایسه منظور من نبود که بخوایم دو باشگاه رو با هم مقایسه کنیم. مسلمه که رئال رو اصلا نمیشه در کنار تیمهایی مثل پی اس جی یا موناکو یا سیتی قرار داد.
بحث سر رفتار یه باشگاه با سابقه در یه مقطع خاص اونم در یک مورد خاص هست. صحبت من این هست که وقتی تیمهایی مثل سیتی و موناکو یه بازی رو شروع میکنن که مسلمه اخرش ضرر هست و کسی هم معلوم نیست چرا جلودارشون نیست اینکه باشگاه های بزرگ و با تاریخچه بیان طوری عمل کنن که حرکت اونها تایید بشه اصلا جالب نیست. حالا میخواد این کار رو رئال بکنه یا منچستر یا بارسلون
وقتی رئال میاد 65 رو میکنه 100 چه توقعی داری فردا موناکو نیاد 100 رو بکنه 150 ؟ یا باشگاهی میاد به رونالدو میگه 120 میلیون میدم یا یکی میگه 200 تا میدم برای مسی
خدمت ساروخان عزیز هم عرض کنم که اگه شما بازیکنای تیمت رو با این پیشنهادات از دست بدی چه حالی داری. در حالیکه میدونی رونالدو در باشگاهی مثل موناکو اینده ای نداره.
در ضمن ما تیم شما رو با تیم عربی مقایسه نکردیم. هزینه خرید تیم رو با مالکان ثروتمند عربی مقایسه کردیم. حالا شما هم بذارید بیل رو بخرید بعد بیاید فخرش رو بفروشید به بقیه بچه ها. هر چند من فکر نمیکنم بیل به خوبی رونالدو در رئال بشه اما امیدوارم که برای رضایت هواداران رئال هم که شده بیل رو بگیرن.
الان هم که صحبت از این مساله هست که رونالدو پیشنهاد مالی ای که داده حدود 330 هزار پوند در هفته هست که رقم سنگینیه . البته اگه درست باشه این خبر.
و در پایان اینکه ستاره داشتن خوبه. هر تیمی و هر هواداری دوست داره ستاره در تیمش باشه . منتها مهمتر از اون نتیجه گرفتنه. 2 3 تا جام حذفی و یه لیگ و یه سوپر کاپ خیلی برای تیمهای اصلی رقیب و هواداراشون درد اور نیست
حداقل در این دوره اخیر (منظورم چند سال اخیر هست که رونالدو جذب شده) خیلی رئال در نتیجه گیری نهایی توفیق نداشته. البته این رو که میگم منکر بازیهای خوب رئال که با حضور رونالدو بوده نمیشیم. بازیهای خیلی زیادی بوده که من از رئال دیدم و لذت هم بردم.
مهرداد جان از شما این برداشت ها بعیده.شمایی که از قدیم داری فوتبال اروپا رو دنبال میکنی!!!
تا حدود دو دهه پیش کلا هر بازیکنی تو دنیای فوتبال بوده رو رئال میگرفته و حریفان تهی بودن و اگه میخواستیم بازیکنان رئال و حریفاشو بذاریم کنار هم 11 به 7 هم نمیشدن :blush:
این برمیگرده به کم بودن تعداد بازیکنان فوق ستاره!
اما الان پس از سالها کلی فوتبالیست فوق حرفه ای هست رئالم تو این چندین ساله بریز و بپاش انچنانی نداشته ولی همین بارسا رو نگاه کنید که تو این چند سال چن تا بازیکن(به درد نخور) خریده و فروخته؟!
حالا فرضیه ای که رئال داره برای خرید بیل تلاش میکنه!!!!
بیل بازیکن کمی نیست ! تاتنهامی که مدت ها بود فراموش شده بود رو تو این دو سه سال اخیر کشید بالا!(ادبایور یا مودریج و دیگران هم بودن اما بیشترین نقش رو بیل بازی میکرد)
رئال با این پیشنهادات دست تیم های رقیب رو از گرفتن بیل کوتاه میکنه.(تیم هایی که توی اروپا میتونن خطرساز باشن)
در این صورت اگر موناکو و سیتی یا پی اس جی هم بیل رو بگیرن رئال چیزی از دست نمیده.(چون هیچکدوم از این تیمها حتی شخصیت خطرساز شدن برای رئال رو ندارن)
من اسم شما رو نمیدونم اما دوست گرامی. چطور میگی رئال چیزی رو از دست نمیده. اگه این تیمهایی که گفتی پیشنهاد سنگین تر بدن علاوه بر اینکه رئال نمیتونه بازیکن مورد نظرش رو جذب کنه از اون طرف اون بازیکن هم ممکنه نابود بشه.
فکر کنم رونالدو جای رئال میرفت مثلا پی اس جی ؟ ایا میتونست این امار گلزنیش رو حفظ کنه.
صحبت من سر اینه که من نمیگم رئال بیل رو نخره. میگم رئال به عنوان یه غول با سابقه در به خدمت گرفتن بازیکن ستاره باید یه شیوه ای رو در پیش بگیره که بقیه هم از اون تبعیت کنن. نه اینکه طوری عمل کمه که انگار قانون جنگله و هر کسی که زورش زیاده بیاد جلو.
من صحبتم این بود که درست نیست رئال یه دفعه پیشنهاد 65 تایی رو بکنه 100 تا . امروز خبر اومد که پیشنهاد 120 تایی داده. اینکه پولشو داره خیلی خوبه و خب هواداراش خوشحالن
اما اینطوری باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه و تقریبا غولهای بزرگ که تعدادشون هم کم هست بقیه تیمها رو به بدترین شکل ممکن میبلعن و این در نهایت به ضرر فوتباله.
و اینکه اینکه ارزش مالی بازیکن ها رو هی ببرن بالا اخرش دودش تو چشم خود بازیکنا هم ممکنه بره.
به هر حال امروز هم صحبت پیشنهاد منچستر به رونالدو بوده که اونم رقم خیلی سنگنیه. 80 میلیون واقعا پول زیادیه (منظورم به شخص رونالدو نیست). البته رونالدو بازیکن با ارزشیه و من شخصا دوست دارم دوباره تو یونایتد باشه. اما خب این رقم ها که داره سر به فلک میکشه باید یه جایی متوقف بشه وگرنه مشخص نیست فصول بعدی چی میشه. به نظر من یه مرجعی باید وارد بشه و جلوی این رشد قیمتها رو بگیره.
من میلاد هستم .
استدلالت خیلی سطحیه مهرداد جان.
وقتی رییس باشگاه تاتنهام میگه زیر 100 میلیون بیل رو نمیفروشن انتظار داری پرز خودشو بزنه به نفهمی و بگه 80 تا؟؟؟؟؟؟
خوب رئال میخواد هرجوری شده این بازیکن رو بگیره.چن وقت پیش خوندم که تاتنهام 140 میلیون خواسته!سیاست پرز هرچی که هست برای امسال بیل رو میخواد.
شاید برای سال دیگه حتی پیشنهادی هم به تاتنهام ندن اما امسال همه ی تلاششو به کار گرفته پرز.
رئال آؤسنال نیست که بخواد بازیکنان آس خودشو بفروشه و بشینه به پولش نیگا کنه.
رئال شخصیتش اینه ! هر چی رو که بخواد به دست میاره.(البته به قول پرز غیر از توتی که هر چی تلاش کرد نتونست بگیرتش)
رئیس تاتنهام هم داره حسابی ماهیگیری میکنه. دیگه در این مورد بحث نکنیم. نه شما میتونی من رو قانع کنی و نه من شما رو. به هر حال امیدوارم هر ترانسفری که صورت میگیره به نفع فوتبال و زیباتر شدنش باشه
در مورد ترانسفر بیل ، نظری که من دارم اینه که پرس فکر میکنه احتمالا رونالدو رو نمیتونه حفظ کنه برای همین به شدت به دنبال بیل هست. چون اگه رونالدو بره و بیل هم نیاد عملا رئال خلع سلاح میشه.
در مورد گزینه ی 1 موافقم.
اما در مورد رونالدو/ هیچ جایی نمیتونه بهتر از رئال بدرخشه/بازیکنان کدوم تیم میتونن این همه گل طول فصل براش ساخته و پرداخته کنن؟؟؟
یونایتدی ها میتونن؟؟نه واقعا به دور از تعصب به نظرت میتونن؟
یه مطلبی هم گفتی که 80 میلیون پیشنهاد دادن بابت رونالدو!!! خیلی غیر حرفه ای بوده این حرکت اگه درست باشه.
چون رئالی که داره 120 تا بابت بیل میده نمیاد رونالدو رو 80 تا بفروشه.
من اینو هم قبول دارم که 80 میلیون برای رونالدو زیاد به نظر میاد. اما وقتی که بیل 120 تا نباشه. رونالدو همین الانشم به نظر من 30 درصد کاراتر از بیل هست. وقتی برای بیل پیشنهاد 120 تایی میدن برای رونالدو 80 تا بدن زیاده ؟؟؟؟
نسبت ببندیم منصفانه هست.
بیل سرعت داره - رونالدو هم داره
بیل تکنیک داره. - رونالدو 10 برابرش تکنیک داره
بیل انگیزه داره - رونالدو هم همیشه به شدت انگیزه داره
بیل قدرت شوتزنی داره - رونالدو هم داره - خوبشو هم داره
بیل قدرت سرزنی داره - رونالدو هم داره
بیل ضربه ایستگاهی بلده - رونالدو هم خب حرفی توش نیست
اما به نظر من رونالدو قدرت بازی تو موقعیت های بحرانی رو داره که بیل هنوز اینقدر با تجربه نیست.
2 تا کاریکاتور که صفحه فیس بوق اختصاصی پریمیر لیگ در مورد بیل گذاشته
مشاهده پیوست 423166مشاهده پیوست 423167
بیل رو فرگی خیلی وقت پیش وقتی تو ساوتهمپتون بود میخواست ولی مدیرای اون تیم نمیدونم بخاطر عقده بود یا چیز دیگه به یونایتد نفروختنش و دادنش به تاتنهام
حالا هم با رفتن به رئال خیلی زود داره اینده خودشو خراب میکنه
---
در مورد رونالدو حتی 80 تا هم زیاده به نظرم
رونالدو وقتی یونایتد رو ترک کرد تمام افتخارات ممکن (چه در زمینه شخصی چه تیمی ) رو بدست اورده بود + اینکه جوون تر بود الان هم سنش بالا رفته هم اینکه زیر سایه مسی هستش!