• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مشکل کم خونی نه سوء تغذیه که اونم گفتنواسه عمل جراحیش بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چونه نزن سوء تغذیه ی هست :D

البته این مساله هنوز 100 درصد تایید نشده

اما اکثر برزیلیها چون معمولا از خانواده های فقیر هستند در بچگی با مشکلاتی مثل سوء تغذیه دست و پنجه نرم کردند. که نمونه بارزش ریوالدو بوده که فرم صورتش بخاطر همین مساله اینطوری شده بوده و حتی میگفتن که یکی از پاهاش کمی کوتاهتر از اون یکی هست. (البته این قضیه پا رو من 100 درصد مطمئن نیستم)

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اومدم اینجا یچیزی بنویسم بیخیال شدم دوستان میخوام یه تایپیک بزنم بزنم کل کل منتها حداقل سن واسه ورود 25 سال باشه:D ما میخوایم اینجا چهارتا حرف منتطقی بزنیم یچیزایی میبینیم و میشنویم احساس میکنم بعضی از دوستان زیر 15 سال هستن. اصلا مغز ما ارور میده دقیقا اینجا مثل نظرسنجی برنامه نود هست مثلا واسه بهترین گل لیگ اگه مثلا یه بازیکنی از تیم فجر سپاسی یک گل قیچی برگردون همراه با پشتک و سه وارو جمع بزنه بعد در نظر سنجی بازیکن استقلال یا پرسپولیس از شش قدم شوت بزنه بخوره به مدافع و بره تو گل مطمئنا این دومی بهترین گل فصل میشه تو نظرسنجی .میدونید الان من این حرفو میزنم همه دوستان میان میگن نه ما که به اونی حقشه رای میدیم ولی شرط میبندم بالای 95 درصدتون همین مدلی رای میدین. بعضی از دوستان که دیگه شاهکار خلقتند با این تفکر منطقیشون یادمه رفتیم یه بازی رو تو استادیوم نگاه کنیم یعنی داور تا سوت شروع زد بغل دستی ما شروع کرد فلان فلان شده و ....... یعنی اصلا نمیفهمید طرفدار کدوم تیمه فقط فحش میداد از این مدل ما زیاد داریما . بعد خیلی حال میکنم با اونایی که یجوری اسم یه بازیکنو میبرن انگار باهاش تا دیروز تو پارک بستنی میخوردن و پسرخالشونه مثلا ... خودش گفت که نمیره یا .... خلاصه اینکه کاش مشخص میشد کدامیک از دوستان تا از مدرسه میان کیفشونو میزارن و میان نت و یسر میان تایپیک کل کل و با نظرات بسیار عالمانه خودشون مارو بهره مند میکنن (البته الان تابستونه تو خونه هستن اگه کلاس زبان و شنا و... نرن):D

ب مدیرا بگو
فکر خوبیه
یه تاپیک هم بزن برا خاطرات فوتبالی دی:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حالا هم با رفتن به رئال خیلی زود داره اینده خودشو خراب میکنه

اینو موافقم رئال مثل سیاه چال میمونه اگه بخوام بازیکنایی که رئال رفتنو بازیشون خراب شده رو براتون لیست بزنم یه صفحه میشه:wacko:

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته این مساله هنوز 100 درصد تایید نشده

اما اکثر برزیلیها چون معمولا از خانواده های فقیر هستند در بچگی با مشکلاتی مثل سوء تغذیه دست و پنجه نرم کردند. که نمونه بارزش ریوالدو بوده که فرم صورتش بخاطر همین مساله اینطوری شده بوده و حتی میگفتن که یکی از پاهاش کمی کوتاهتر از اون یکی هست. (البته این قضیه پا رو من 100 درصد مطمئن نیستم)

ریوالدو که از نداری از این دکه های سیار بستنی فروشی داشت :(
والا کلا می شلید، راه رفتن طبیعی نداشت، یجورایی حس میشد مشکلی توی پاهاش داره.
ریوالدو عشق مجسم بود! بازیکن کامل و با اخلاق. فقط نمیدونم چرا با بازیکردن در تیمهای لول پایین خودش رو کوچیک کرد.

نیمار هم میگن فقر آهن داره، چیز عجیبی نیست،نیمی از مردم دنیا فقر آهن دارن :) . فقر آهن و کمخونی هم رابطه ی مستقیم دارن. همین کمخونی و فقر آهن باعث میشه توان استقامتی بازیکن کاهش پیدا کنه و نتونه پا به پای دیگر بازیکنها بازی کنه ،حالا اون فقر آهنی که پزشکای بارسا سر صحبتشونه با چیزی که ما برداشت میکنیم کلی تفاوت داره! از طرفی پزشکان بارسا همون یکی دوهفته ی اول پس از جذب نیمار اعلام کردند که نیمار 6-5 کیلو کمبود وزن داره و باید توده ی عضلانیش افزایش پیدا کنه.

همین مسی اولاش فوتش میکردی پرواز میکرد اما الان چطور شده! یا رونالدو وقتی در منچستر بود خیلی نحیف تر از الان بود اما الان رسماً گولاخی شده واسه خودش :D

نیمار هم کلاً باید حالا حالاها بریزن تو حلقش تا یه چیزی بشه :D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ریوالدو که از نداری از این دکه های سیار بستنی فروشی داشت :(
والا کلا می شلید، راه رفتن طبیعی نداشت، یجورایی حس میشد مشکلی توی پاهاش داره.
ریوالدو عشق مجسم بود! بازیکن کامل و با اخلاق. فقط نمیدونم چرا با بازیکردن در تیمهای لول پایین خودش رو کوچیک کرد.

نیمار هم میگن فقر آهن داره، چیز عجیبی نیست،نیمی از مردم دنیا فقر آهن دارن :) . فقر آهن و کمخونی هم رابطه ی مستقیم دارن. همین کمخونی و فقر آهن باعث میشه توان استقامتی بازیکن کاهش پیدا کنه و نتونه پا به پای دیگر بازیکنها بازی کنه ،حالا اون فقر آهنی که پزشکای بارسا سر صحبتشونه با چیزی که ما برداشت میکنیم کلی تفاوت داره! از طرفی پزشکان بارسا همون یکی دوهفته ی اول پس از جذب نیمار اعلام کردند که نیمار 6-5 کیلو کمبود وزن داره و باید توده ی عضلانیش افزایش پیدا کنه.

همین مسی اولاش فوتش میکردی پرواز میکرد اما الان چطور شده! یا رونالدو وقتی در منچستر بود خیلی نحیف تر از الان بود اما الان رسماً گولاخی شده واسه خودش :D

نیمار هم کلاً باید حالا حالاها بریزن تو حلقش تا یه چیزی بشه :D
گولاخو خیلی باحال اومدی حال کردم:D

• Like
Reactions: rms

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
Cristiano Ronaldo: I'm very happy here. Now I'm only looking to train and prepare well

منچستریا بازم شاخ شدید؟ :D
شما که از این به بعد دیگه جز آمار نمیاید :D

صبر کن کريس برگرده ميفهمي کي جز امار نمياد ديگه :دي

Chris.jpg

حالا کريس مياد عکسش رو ميذارم

...Drink it
cl2.jpg
cold...

JMK.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
Image.aspx

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
لوییز سوارز، گرت بیل و رونی به صورت خودجوش بازی های پیش فصل تیمشون رو به خاطر مصدومیت از دست دادن ، هیچ ربطی هم به نقل و انتقالات نداره

پ.ن: ربطی به کل کل نداشت ولی اینجا نوشتم که همه بخونن​

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هنوز تو سایت رئال بصورت رسمی اعلام نشده تمدید قرار داد کریس, میتونید امید داشتن به بازگشت کریس رو Continue کنید همونطور که Story رو دارید Continue میکنید.
دقایقی پیش منچستر یونایتد موفق شد AIK رو متوقف کنه:

...The story continues

FunnyUTD.jpg

because you are united...

Gs.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاریکاتورهای این چند روز چنل پریمیر لیگ اکثرشون در مورد انتقال بیل به رئال مادرید هست.

1148832_502347696514053_104173841_n.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
i2bvVqCT0MTep.gif

اينم پاسخ رونالدو به مورينيو بعد زدن دو گل به تيمش :دي

D17FER_325066k.jpg

بعدش هم که گويا مورينيو حرفاش رو تفسير کرده گفته منظور من از کار کردن با رونالدو واقعي يه چيز ديگه بوده :دي

images

خخخخخخخ

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
تو هنوز زنده ای؟:D

عجبا
بجای دوباره از دیدنت خوشحالم یه همچین چیزی دی:
لوگ اوت کردم بعد ایمیل قبلیم هم بسته شده نمیشد بیام
کسی هم گوش نداد ک درستش کنه (معلوم شد همه منو دوست دارن)
تا راه ورودی از زیر جنگل های خوفناک بیدا کردم
مجدد امدم
عیدتون هم مبارک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
i2bvVqCT0MTep.gif

اينم پاسخ رونالدو به مورينيو بعد زدن دو گل به تيمش :دي

D17FER_325066k.jpg

بعدش هم که گويا مورينيو حرفاش رو تفسير کرده گفته منظور من از کار کردن با رونالدو واقعي يه چيز ديگه بوده :دي

images

خخخخخخخ

خوشحالم که رونالدو پاسخ دندان شکنی به این مرد مغرور داد

بعد هر گلی هم که میزد حسابی حال این مورینیو رو میگرفت

این حرفهایی هم که مورینیو زده از روی سوختگی عمیقش بوده

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Last edited:
بالا