مشکل کم خونی نه سوء تغذیه که اونم گفتنواسه عمل جراحیش بوده
چونه نزن سوء تغذیه ی هست![]()
اومدم اینجا یچیزی بنویسم بیخیال شدم دوستان میخوام یه تایپیک بزنم بزنم کل کل منتها حداقل سن واسه ورود 25 سال باشهما میخوایم اینجا چهارتا حرف منتطقی بزنیم یچیزایی میبینیم و میشنویم احساس میکنم بعضی از دوستان زیر 15 سال هستن. اصلا مغز ما ارور میده دقیقا اینجا مثل نظرسنجی برنامه نود هست مثلا واسه بهترین گل لیگ اگه مثلا یه بازیکنی از تیم فجر سپاسی یک گل قیچی برگردون همراه با پشتک و سه وارو جمع بزنه بعد در نظر سنجی بازیکن استقلال یا پرسپولیس از شش قدم شوت بزنه بخوره به مدافع و بره تو گل مطمئنا این دومی بهترین گل فصل میشه تو نظرسنجی .میدونید الان من این حرفو میزنم همه دوستان میان میگن نه ما که به اونی حقشه رای میدیم ولی شرط میبندم بالای 95 درصدتون همین مدلی رای میدین. بعضی از دوستان که دیگه شاهکار خلقتند با این تفکر منطقیشون یادمه رفتیم یه بازی رو تو استادیوم نگاه کنیم یعنی داور تا سوت شروع زد بغل دستی ما شروع کرد فلان فلان شده و ....... یعنی اصلا نمیفهمید طرفدار کدوم تیمه فقط فحش میداد از این مدل ما زیاد داریما . بعد خیلی حال میکنم با اونایی که یجوری اسم یه بازیکنو میبرن انگار باهاش تا دیروز تو پارک بستنی میخوردن و پسرخالشونه مثلا ... خودش گفت که نمیره یا .... خلاصه اینکه کاش مشخص میشد کدامیک از دوستان تا از مدرسه میان کیفشونو میزارن و میان نت و یسر میان تایپیک کل کل و با نظرات بسیار عالمانه خودشون مارو بهره مند میکنن (البته الان تابستونه تو خونه هستن اگه کلاس زبان و شنا و... نرن)
![]()
حالا هم با رفتن به رئال خیلی زود داره اینده خودشو خراب میکنه
البته این مساله هنوز 100 درصد تایید نشده
اما اکثر برزیلیها چون معمولا از خانواده های فقیر هستند در بچگی با مشکلاتی مثل سوء تغذیه دست و پنجه نرم کردند. که نمونه بارزش ریوالدو بوده که فرم صورتش بخاطر همین مساله اینطوری شده بوده و حتی میگفتن که یکی از پاهاش کمی کوتاهتر از اون یکی هست. (البته این قضیه پا رو من 100 درصد مطمئن نیستم)
گولاخو خیلی باحال اومدی حال کردمریوالدو که از نداری از این دکه های سیار بستنی فروشی داشت
والا کلا می شلید، راه رفتن طبیعی نداشت، یجورایی حس میشد مشکلی توی پاهاش داره.
ریوالدو عشق مجسم بود! بازیکن کامل و با اخلاق. فقط نمیدونم چرا با بازیکردن در تیمهای لول پایین خودش رو کوچیک کرد.
نیمار هم میگن فقر آهن داره، چیز عجیبی نیست،نیمی از مردم دنیا فقر آهن دارن. فقر آهن و کمخونی هم رابطه ی مستقیم دارن. همین کمخونی و فقر آهن باعث میشه توان استقامتی بازیکن کاهش پیدا کنه و نتونه پا به پای دیگر بازیکنها بازی کنه ،حالا اون فقر آهنی که پزشکای بارسا سر صحبتشونه با چیزی که ما برداشت میکنیم کلی تفاوت داره! از طرفی پزشکان بارسا همون یکی دوهفته ی اول پس از جذب نیمار اعلام کردند که نیمار 6-5 کیلو کمبود وزن داره و باید توده ی عضلانیش افزایش پیدا کنه.
همین مسی اولاش فوتش میکردی پرواز میکرد اما الان چطور شده! یا رونالدو وقتی در منچستر بود خیلی نحیف تر از الان بود اما الان رسماً گولاخی شده واسه خودش
نیمار هم کلاً باید حالا حالاها بریزن تو حلقش تا یه چیزی بشه![]()
منچستریا بازم شاخ شدید؟
شما که از این به بعد دیگه جز آمار نمیاید![]()
صبر کن کريس برگرده ميفهمي کي جز امار نمياد ديگه :دي
حالا کريس مياد عکسش رو ميذارم
ب مدیرا بگو
فکر خوبیه
یه تاپیک هم بزن برا خاطرات فوتبالی دی:
Cristiano Ronaldo: I'm very happy here. Now I'm only looking to train and prepare well
?????????????6060606060606060606060660
تو هنوز زنده ای؟![]()
![]()
اينم پاسخ رونالدو به مورينيو بعد زدن دو گل به تيمش :دي
![]()
بعدش هم که گويا مورينيو حرفاش رو تفسير کرده گفته منظور من از کار کردن با رونالدو واقعي يه چيز ديگه بوده :دي
![]()
خخخخخخخ