• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم از رونالدو متچکرم :D

فقط یه چیز واسم خیلی جالبه، یه زمانی ما میگفتیم بابا این مربی در شان رئال مادرید نیست، شخصیتش مورد داره، اصلا دچار توهمه، بچه های مادریدی تو کتشون نمیرفت که نمیرفت.

الان خداروشکر اکثرا بصورت خودجوش به این نتیجه رسیدند!!!!!!!!!!!!!!!!!

90 درصد صفحات این تاپیک بخاطر همین بحث مورینیو بود، که ما زدیم تو سر و همه فکر کردن داریم سنگ بارسا رو به سینه میزنیم :).

در هر صورت این رئال کارلو آنجلوتی بسیار با شخصیت تر، منطقی تر و با پرستیژ تر از رئال مو هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رونالدوی برزیلی واقعا یه فوق ستاره بود. یه بازیکن خاص

اما خب کسی منکر این نمیتونه بشه که کریس رونالدو هم یکی از عجایب دنیای فوتبال حال حاضر هست .

اونوقت این مورینیو که بیش از 50 درصد موفقیتش در رئال رو به رونالدو مدیونه اومد اون حرف رو در مورد رونالدو زد واقعا اوج بی انصافی در حق رونالدو بود. نمیخوام در مورد رونالدوی برزیلی و رونالدوی رئال چیزی بگم چون اساسا مقایسه اینها با هم درست نیست. هر کدومشون در زمان خودشون تاثیر گذار بودند ولی صحبت این مساله اونم از طرف ادمی که هم مربی رونالدو بوده هم هموطنش هست واقعا جای تاسف داره.

رونالدو هم گفته بود که تو زمین حرفشو میزنه و خوب هم زد. هم ضربه ایستگاهیش عالی بود هم اون هدی که زد. گل زدن به پیتر چک کار اسونی نیست.

این حس برتری طلبی و پیروزی خواهی که توی رونالدو هست رو من در هیچ بازیکن دیگه ای ندیدم نا الان. ایکاش میومد به یونایتد. اگه به بیل نمره 100 بدیم رونالدو نمرش 150 هست. فازغ از تفاوت سنی که دارن.

969380_503127496436073_1102836494_n.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تاریخ ارسال این پست 3 ژوئن 2013 برابر با 13 خرداد 1392:

هنوزم معتقدم مربی بزرگتر از مورینیو واسه رءال در حال حاضر در دسترس نیست
وقتی مورینیو نتونه موفق بشه یعنی کمتر کسی میتونه این کار رو انجام بده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

منم از رونالدو متچکرم
biggrinsmiley.gif

فقط یه چیز واسم خیلی جالبه، یه زمانی ما میگفتیم بابا این مربی در شان رئال مادرید نیست، شخصیتش مورد داره، اصلا دچار توهمه، بچه های مادریدی تو کتشون نمیرفت که نمیرفت.

الان خداروشکر اکثرا بصورت خودجوش به این نتیجه رسیدند!!!!!!!!!!!!!!!!!

90 درصد صفحات این تاپیک بخاطر همین بحث مورینیو بود، که ما زدیم تو سر و همه فکر کردن داریم سنگ بارسا رو به سینه میزنیم
smilingsmiley.gif
.

در هر صورت این رئال کارلو آنجلوتی بسیار با شخصیت تر، منطقی تر و با پرستیژ تر از رئال مو هستش.

دوست عزیز ظاهرا شخص دیگه ای هم از این یوزر شما استفاده میکنه, چون بعیده که یه نفر چندین مرتبه پستهای خودش رو نقض کنه! مگه اینکه خدایی نکرده این فرد...

با توجه به عقبه ای که ازت سراغ دارم الان میخوای بگی منظور من چیز دیگه ای بود و... شما میخوای یه موضوع رو کش بدی و...

در ارسال پست مربوط به مورینیو دقت کنید. با تشکر

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اگه سال 2004 یا 2005 به من میگفتن بهترین مربی ها کین؟ میگفتم: 1- ونگر 2- مورینیو 3- گاس هیدینگ 4- آنجلوتی 5- ....
حالا چرا مورینیو رو دوس داشتم؟ به خاطر این بود که با پورتو قهرمان شده بود تیمی بدون پول! مثه دورتموند الان!
ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر از چشمم میوفته کم کم داره ازش بدم میاد!
نه به خاطر رئال و نه به خاطر هیچ تیم دیگه ای!
اتفاقا امسال که آنجلوتی اومده رئال، رئال رو به بارسا ترجیح میدم!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تاریخ ارسال این پست 3 ژوئن 2013 مصادف با 13 خرداد 1392:

دوست عزیز ظاهرا شخص دیگه ای هم از این یوزر شما استفاده میکنه, چون بعیده که یه نفر چندین مرتبه پستهای خودش رو نقض کنه! مگه اینکه خدایی نکرده این فرد...

با توجه به عقبه ای که ازت سراغ دارم الان میخوای بگی منظور من چیز دیگه ای بود و... شما میخوای یه موضوع رو کش بدی و...

در ارسال پست مربوط به مورینیو دقت کنید. با تشکر

عزیزم شما به زبان و ادبیات فارسی تسلط کامل داری?? منظورم اینه زبان مادریتون فارسیه و به اصطالاحاتش آشنا هستی؟ شان توی اون پست چه ربطی به خصوصیات فنی داره؟ من بگم این تاپیک شانش از یوزر هایی مثل شما بیشتره ربطی به اطلاعات فنی شما پیدا نمیکنه ولی منظور از شان لیاقت و ابعاد شخصیتی رفتاری هستش!!!!!

مگر اینکه شما بگی مورینیو با انگشت کردن در چشم کمک مربی یک تیم دیگه در شان رئال مادرید یا هر تیم بزرگ اروپایی بوده اینجا باید به تفکرتون شک کرد ! یا به رئال مادرید :) هر چند که گذشت زمان همه چیز رو داره ثابت میکنه!!

انتهای پست قبلیم هم قیاس بین رئال مورینیو و رئال آنچلوتی رو خوب بخون :D یا اگر که نتونستی درکش کنی از این لینک حتما کمک بگیر:
Google Translate

هر چند که من این توان رو در شما میبینم که در دنیای فانتزی خودتون ارتباط تنگاتنگی بین گودرز و شقایق ایجاد کنی :happy:

:(بخدا من عذاب میکشم وقتی میبینم این همه ترافیکت رو صرف چیزای بیهوده میکنی که هیچ مبنایی نداره و هیچ ارتباطی به مبحث توش پیدا نمیشه.:D

هر چند که قبلا هم بهت گفتم، شما آزادی پست های من رو کوت کنی کلی هم بهم حال میده میبینم یه طفلکی هست پستهامون رو با دقت از بین 342 صفحه جست و جو میکنه :D!!!

به عنوان یه هم نوع این رسالت رو بر خودم میبینم که برای مصارف انسان دوستانه شما رو به ادامه ی تلاش با پشتکارتون تشویق کنم. باشد که فرجی حاصل شود.

مخلصم :blush:

کلا این rms از همه لحاظ EPic Fail شده:lol:

میلاد جون درسته وضعیت آب اهواز خیلی مشکل داره اما دلیل نمیشه آدم با هر نوع مایعاتی دوش بگیره ;)

Last edited:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
تا حالا کسی به اندازه این داش محمد نتوانسته بود

ما را در زمینه پیچاندن جملات مورد استفاده اش

ما را تحت تاثیر بگذارد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کلا این rms از همه لحاظ EPic Fail شده:lol:
حقیقتش دلمم براش میسوزه, خیلیم مراعاتشو میکنم, اصلا سر اون قضیه پیشنهاد رئال به جراردو مارتینو که گفته بود من دلم نیومد بهش چیزی بگم ولی وقتی خودش خودش رو نقض میکنه من ناراحت میشم واقعا.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لازم میبینم از نمایش مشخصات: rms - PersianTools Forums دفاع کنم:
حتی اگه حرف خودشو نقض کرده باشه که اینطور به نظر نمیاد میشه گفت هر انسانی در طول زندگی چندبار ممکنه نظراتش 180 درجه فرق کنه.حتی ممکنه این اتفاق در کمتر از24 ساعت بیفته.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
لازم میبینم از نمایش مشخصات: rms - PersianTools Forums دفاع کنم:
حتی اگه حرف خودشو نقض کرده باشه که اینطور به نظر نمیاد میشه گفت هر انسانی در طول زندگی چندبار ممکنه نظراتش 180 درجه فرق کنه.حتی ممکنه این اتفاق در کمتر از24 ساعت بیفته.

کاری به دفاعت ندارم ولی این جمله ای گفتی روش یکم فک کنی بد نیست.
اومدی دفاع کنی زدی چپر چلاغ کردی تاپیکو :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حقیقتش دلمم براش میسوزه, خیلیم مراعاتشو میکنم, اصلا سر اون قضیه پیشنهاد رئال به جراردو مارتینو که گفته بود من دلم نیومد بهش چیزی بگم ولی وقتی خودش خودش رو نقض میکنه من ناراحت میشم واقعا.

:wub:
چقدر مهربونی :)

تاپیک رو با اطلاعات ناقصت خراب نکن لطفا!
برای ترجمه ی صفحات از گوگل ترنسلیت استفاده کن. هرچند که الموندو بخش انگلیسی هم داره

El Real Madrid quiso al 'Tata' Martino
ترجمه ی پارسی سر تیتر:
رئال مادرید تاتا مارتینو را میخواست.

¡Real Madrid tienta a Gerardo Martino! - Noticias | FOX Sports
ترجمه ی پارسی سر تیتر:
رئال مادرید پیگیر جراردو مارتینو!

تاریخ خبر:
2013/06/20
تاریخ عقد قرارداد مارتینو با بارسلونا:
2013/07/22
یعنی زمانی که هیچ زمزمه ای در مورد پیوستن مارتینو به بارسا بر سر زبانها نبود.

:) عید همه ی دوستان مبارک و شب همه ی عزیزان بخیر

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هر انسانی در طول زندگی چندبار ممکنه نظراتش 180 درجه فرق کنه.

این جمله رو شدیدا تایید میکنم
من یه زمانی عشقم اینتر بود اما الان از اینتر متنفرم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
:wub:
چقدر مهربونی :)

تاپیک رو با اطلاعات ناقصت خراب نکن لطفا!
برای ترجمه ی صفحات از گوگل ترنسلیت استفاده کن. هرچند که الموندو بخش انگلیسی هم داره

El Real Madrid quiso al 'Tata' Martino
ترجمه ی پارسی سر تیتر:
رئال مادرید تاتا مارتینو را میخواست.

¡Real Madrid tienta a Gerardo Martino! - Noticias | FOX Sports
ترجمه ی پارسی سر تیتر:
رئال مادرید پیگیر جراردو مارتینو!

تاریخ خبر:
2013/06/20
تاریخ عقد قرارداد مارتینو با بارسلونا:
2013/07/22
یعنی زمانی که هیچ زمزمه ای در مورد پیوستن مارتینو به بارسا بر سر زبانها نبود.

:) عید همه ی دوستان مبارک و شب همه ی عزیزان بخیر
یه لینک انگلیسی بده که از الموندو و ایسنا و تابناک نباشه و از قول یکی از اعضای باشگاه رئال مادرید اسپانیا گفته شده باشه که به این بنده خدا پیشنهاد دادن و نپذیرفت, وگرنه شایعه هیگواین رو عضو آرسنال کرده بود و قراردادم بسته بود با آرسنال:). من میگم مورینیو برای رونی پیشنهاد داده بعنوان مدرک هم لینک که هیچ ویدئو بهت میدم.

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
میلاد جون درسته وضعیت آب اهواز خیلی مشکل داره اما دلیل نمیشه آدم با هر نوع مایعاتی دوش بگیره ;)

من حدس میزنم. جایی که شما زندگی میکنی آب قطعه:blush:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
توانش رو نداری:). یا یه لینک انگلیسی از زبان سران رئال مادرید میدی یا چاره ای جز پذیرفتن پست پوچ دیگری نداری.

:lol:

حاج محمود هیچ چیز خوبی که از خودش بجا نذاشته باشه ولی یه میراث خوبی برجای گذاشت، میفرماید: آب رو بریز اونجا که میسوزه :)

mourinho7.jpeg

ملیت تاتا آرژانتینیه و زبان رسمیشون اسپانیش، رئال مادرید و بارسا هم اسپانیایی و زبانشون هم اسپانیشه. مشکل خودشونه واسه مخاطب هاشون انگلیسی نمینویسن :)
در ضمن خودت خوب میدونی وقتی مذاکرات جدی نشده هیچ تیم و شخصی سر و صداش رو در نمیاره و جار نمیزنه ! اما بنا به دلایلی نمیخوای قبول کنی دیگه

از نظر من بحث مختومست. ولی شما هر جور دوست داری ادامش بده، هَو اِ گود نایت :)

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یه لینک انگلیسی بده که از الموندو و ایسنا و تابناک نباشه و از قول یکی از اعضای باشگاه رئال مادرید اسپانیا گفته شده باشه که به این بنده خدا پیشنهاد دادن و نپذیرفت, وگرنه شایعه هیگواین رو عضو آرسنال کرده بود و قراردادم بسته بود با آرسنال:). من میگم مورینیو برای رونی پیشنهاد داده بعنوان مدرک هم لینک که هیچ ویدئو بهت میدم.
از زبان سران رئال مادرید باید لینک بدی, تو همین سایت همه میگفتن هیگواین رفته آرسنال. سران منچستر گفتن اصلا پیشنهادی برای تیاگو ندادن و... مختومه نداریم حرف زدی پاش وایسا. حداقل اینبار خودتو نقض نکن و بگو اشتباه کردی, بالاخره باید از یجا شروع کنی:).

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از زبان سران رئال مادرید باید لینک بدی, تو همین سایت همه میگفتن هیگواین رفته آرسنال. سران منچستر گفتن اصلا پیشنهادی برای تیاگو ندادن و... مختومه نداریم حرف زدی پاش وایسا. حداقل اینبار خودتو نقض نکن و بگو اشتباه کردی, بالاخره باید از یجا شروع کنی:).
عزیزم تاپیک رو خیلی جدی گرفتیا!!!

نصیحت دوستانم اینه که خیلی عصبی نشو و اینکه عنوان تاپیک کل کله دیگه. اما در مورد آرسنال و هیگواین، میفرمایند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، شاید به آرسنال نرفت اما مذاکرات و پیشنهادات که رد و بدل شد که پیشنهاد آرسنال پایین بود!!!!!
منکر این که نمیشین؟ :D یا باید زنگ بزنم فلورنتینو خودش بیاد پست بذاره تا باور کنی :D

گُلم، ما هم تابستون زیاد کشیدیم، باور کن مدرسه ها باز بشه اعصابت بر میگرده سر جاش، :) همین که خانوم معلم و بچه ها رو دوباره ببینی فکر کنم روحیت عوض شه :دی

شما پست گذاشتی گفتی بنده در مورد تاتا و رئال یه چیزی همینطوری گفتم یه طوری هم گفتی انگار که ببربنگال رو با تفنگ آبپاش شکار کردی :دی منم لینکها رو گذاشتم تا...

اینم شاکی شده خداییش: :دی

0848cbd3c201dc921.jpg
[/url][/IMG]​

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
از زبان سران رئال لینک بده که به اون آقا پیشنهاد دادن, چه ربطی به زبان آرژانتینی داره؟! گفتم من فایل تصویری میدم که چلسی به رونی پیشنهاد داده. بعد اون مطلبو تو تاپیک کل کل نگفته بودی تو تاپیک بارسا گفته بودی. یه جمله بگو اشتباه کردی خودتو خلاص کن:).

بالا