- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
ترجيح ميدم شروع اينجوري باشه وقتي پايان اين جوريه
مشاهده پیوست 421634
تا اينکه ستارگان تايلند رو در هم بکوبي و ادعاهات هم جر بده يه جاهايي رو و اخرش اينجوري تحقير شي
مشاهده پیوست 421635
این جدول لیگ 2004-2003 که آرسنال بدون شکست و با 90 امتیاز قهرمان شد:بله وقتی به چلسی اومد ارسنال ضعیف بود کلا ارسنال هیچوقت مدعی نیست تو انگلیس فقط باید افرین به ونگر گفت که چطور با یه عده جوون گمنام تیم رو میچرخونه و همیشه جزء بالا جدولیهاست
لیگ ایتالیا رو مانچینی میگرفت مورینیو هم گرفت جواب خودتو خودت دادی پس اگه 10 بار هم قهرمان ایتالیا میشد چندان کار بزرگی نکرده بود تو موقعی که یوونتوس هنوز پس لرزهای کالچوپولی سپری میکرد میلان دچار بحران شدیدی بود و چه جالب طوری شده بود رم رانیری مدعی شده و قد علم میکرد و چه بسا اون بازی نحسش با سمپدوریا رو اگه نمیباخت اون سال رم رانیری قهرمان میشد و 2 قهرمانی در سری آ تبدیل میشد به یک قهرمانی
راجع به قهرمانی هم در جام باشگاها شاید تنها نقطه عطف مورینیو در ایتالیا بود البته نه اونقدر بزرگ برای ایتالیا چون سالهای قبلش جام باشگاها به وسیله میلان چندین بار فتح شده بود و قبلتر به وسیله یووه و این قهرمانی بیشتر به ماسیمو موراتی با اون هزینه کردن هنگفت چسبید تا یک طرفدار ایتالیا
گفتی وقتی اومد رئال بارسای 2010 ضعیف بود ؟ الان میگم نه قوی بود همین هم باعث شد تو سه سالی که تو رئال بود فقط بتونه یه جام رو از بارسلون ببره و اینکه سه سال با رئال اصلا نتونست قهرمان جام باشگاها بشه باور کن کارنامش با رئال ضعیفه
در مورد امار مورینیو تو لالیگا : لالیگا رو بی خیال لیگی توش فقط دو مدعی هست و بقیه تیمها وظیفشون امتیاز دادن به این دو تیمه باید هم امارهای مثل 100 امتیاز یا 121 گل زده و کلا نتایج بسکتبالی دید
بهترین آمار تاریخ لا لیگا بنام رئال و مورینیو ثبت شده و با هیچ بهانه ای زیر سوال نمیره. همونطور که کسی نمیتونه آمار خیره کننده ای رو که بارسلونا در سال 2013 در مجموع بازیهاش برابر بایرن بدست آورده رو زیر سوال ببره:و باز هم مورینیو .دی
و باز هم نظر من در مورد شخصیت و ............هر چنتا صفحه رو میخونم به درستی نظرم بیشتر پی میبرم![]()
اما امار گلزنی تیم مورینیو با گرانقیمت ترین بازیکن های جهان قرار نبود اندازه لوانته گل بزنه که مهم قهرمانی و تعداد جام هست که مورینیو در این موردکاملا مشکل داره کارنامش وقتی اومد بارسا ضعیف نبود و نتیجش هم شد باخت 5 بر صفر رئال کم نباخت تو این سالها فقط سال اخر که بارسا تضعیف شده بود و دفاع مورد داشت برنده بود.در مورد رفتن رونی هم که شما گفتین وقتی نیستلروی و بکهام هم رفتن همینو گفتن رونی هم مثل اونا اگه یکی مثل رویس باشه تو تیم مسلما رفتن رونی هم مشکلی درست نمیکنه
![]()
خونه جرارد
منچستر یونایتد موفق شد با گل دقیقه 91 زاها تیم Cerezo Osaka رو متوقف کنه:
خرج کنه ولی اصراف نکنهدوستان این چه صحبتیه که مورینیو تیم هایی میره که تضمین شده هستند و یا از این قبیل صحبتها پس نه میخواستید بره تیم کشت و صنعت شوشتر اونجا به کارش ادامه بده مورینیو خودشم نخواد تیم های بزرگ به دنبالش هستند بله به تیم هایی میره که در حده شان و شخصیتش باشند و خواهید دید با چلسی به موفقیتهای بزرگ دست پیدا خواهد کرد راجب ارسنال هم که میگید با بازیکنان گمنام همیشه خوب بوده و هیچ ادعایی نداشته لازم هست که گفته شه چند وقت پیش خوده سرمربی ارسنال گفت اگر بخواهیم فقط رو بازکنان تیم هایه پایه ارسنال حساب باز کنیم به هیچ جامی دست نخواهیم بافت مگه همون سوم یا 4لیگ برتر باید خرج کنیم از بازیکنان بزرگ استفاده کنیم بله منم قبول دارم بی ادعا بوده و با همون بازیکنان جوان جلویه بارن خیلی خوب امثال بازی کرد و مثل بارسا تحقیر نشد اما ارسنال باید چندتا بازیکن بزرگ بخره تا یه تکونی به جایگاه خودش بده و دوستانی که میگن چلسی فقط داره بی هدف خرج میکنه یادمون نره چلسی از زمانی که ابرامویچ مدیر عاملش شد به چندین جام دست پیدا کرد ولاغیر خوب تیم باید خرج کنه تا به جایی برسه غیره اینه ولی اصولی که مورینیو هم بر این باور هست
خرج کنه ولی اصراف نکنه
یه تیم مثل منچستر هم خرج میکنه ولی فقط وقتی نیاز داشته باشه نه مثل رئال و ...
آرسنال وقتی نیازم داشته باشه خرج نمیکنه
کاملا درسته.این مالکای ثروتمند قیمتای بازیکنا رو الکی بردن بالا.الان لیورپول داره میگه سوارز55میلیون پوند!!!رئال از قدیم هم اهل خرج بود. فراموش نکنید یه زمانی زیدان رو خرید که گرونترین بازیکن بود. بکهام رو خرید. نیستلروی رو خرید. رونالدو رو خرید
مساله اینجاست که الان یه سری تیم اومدن که پولشون مشخصه از کجا میاد. اینها دارن بازار رو میریزن به هم. متاسفانه رئال به جای اینکه جلوی اینها وایسه داره میشه سردمدار اینها. 100 میلیون یورو برای یه بازیکن واقعا رقم سنگینیه. حساب کنید وقتی رئال که پولش از فوتبال میاد 100 میلیون پیشنهاد بده فردا سیتی یا پی اس جی یا موناکو میان 150 تا پیشنهاد میدن و اینطوری فوتبال نابود میشه
کسی منکر خرید بزرگ نیست. الان یونایتد هم داره برای فابرگاس 40 میلیون پیشنهاد میده یا بارسا 50 تا داده نیمار رو گرفته
منتها صحبت سر شل کردن کیسه به شکلی عجیب هست. رئال یه پیشنهاد 65 تایی داده بود برای بیل یک دفعه کردنش 100 تا !!!!! دقیقا مشابه رفتار پارسال پی اس جی هست. منچستر داشت مورا رو با 25 تا جذب میکرد که یه دفعه پی اس جی اومد وسط گفت 40 تا یا 45 تا که مورا رفت اونجا.
بحث سر دادن رقمهای غیر واقعی و کاذب هست که به نظر من هم فوتبال رو نابود میکنه هم فردا باشگاه ها رو بدهکار
باور کنید مساله ناراحتی من سر این نیست که رئال داره بیل رو میگیره یا نمیگیره. امیدوارم دوستان رئالی بی انصافی نکنن. باور کنید اگه بارسا هم میومد یه پیشنهاد سنگین به نیمار میداد مثلا 80 تا یا 100 تا من باز هم این خرده رو میگرفتم. ستاره داشتن خوبه اما نه به هر قیمتی.
امیدوارم این قضیه رقمهای سنگین ختم به خیر بشه.
والا چند وقت پیش یه قیمت عجیب برای مسی و یه سری بازیکنها مشخص کرده بودن که بالاترینش مسی بود بالایه 200 ملیون یورو بود یا دلار اگه اشتباه نکنم خوب اینایی که این قیمتهای فضایی رو برای این بازیکنان مشخص میکنند معلومه سوده کلانی هم تو جیبشون میره خدایی خیلی پول علکی به پای این فوتبالیستها میریزن چه خبره تورس 50 ملیون پوند و باحقوقی معادل با 170 هزار پوند در هفته ایا به قدره پولی که گرفت برای چلسی خوب بازی کرد حالا بگزریم که تو چند بازی گل های موثری زد مورینیو خوب حرفی زد گفتن تو چرا برای مهاجم تا 50 ملیون پوند هزینه نمیکنی گفت مهاجمی که به کاره تیم من بیاد 50 ملیون نمی ارزه یعنی علکی نباید پول ریخت به پای بازیکن فکر کنم منظورش به رونی بود که نهایت 30 ملیون پوند پیشنهاد بهش دادن
این قیمتهای عجیب اکثرشون از این مالکهای عربی اب میخوره
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
من همچنان به حرفم بیشتر ایمان می اورم در مورد مورینیو و دوستدارانبهترین آمار تاریخ لا لیگا بنام رئال و مورینیو ثبت شده و با هیچ بهانه ای زیر سوال نمیره. همونطور که کسی نمیتونه آمار خیره کننده ای رو که بارسلونا در سال 2013 در مجموع بازیهاش برابر بایرن بدست آورده رو زیر سوال ببره:
بایرن 9-0 بارسلونا
بفکر آمار افتضاح تیم خود باشید.
5 تا و 6 تا؟! بزرگترین پیروزی که بین بازیهای این دوتیم رخ داده یکی با اختلاف 10 گل بوده و یکی با اختلاف 6 گل:من همچنان به حرفم بیشتر ایمان می اورم در مورد مورینیو و دوستدارانو کلا
شما با امارت حال کن داداش .همون امار مورینیو رو ناموفق ترین مربی سه سال رئال میدونن بایرن 20 تا بزنه به بارسا نوش جونش مهم اینه که بارسا 6 تا و 5 تا زدیم به رئال ببین اون دیگه در چه وضعیتی بوده
[
خدمت دوستانی که رئال رو با تیم های تازه به دوران رسیده ای مثل پاری سن ژرمن و موناکو و سیتی و ... مقایسه می کنن باید عرض کنم اول یک لیوان اب خنک بنوشید و سپس به امار زیر دقت کنید :
رئال از فروش هیگواین، کایخون و البیول به ناپولی مبلغ ۵۹ میلیون یورو درامد داشته، ۴ میلیون یورو از پیوستن نگردو به سیتی، ۶ میلیون از انتقال پدرو لئون به ختافه که مجموع اینها میشه ۶۹ میلیون یورو
در صورت انتقال گارای به یونایتد یا هر تیم دیگه و همچینین فروش نوری شاهین به دورتموند مبلغی حدود ۲۰ میلیون یورو بدست میاد
به همه ی اینها فروش احتمالی دی ماریا و کوئنت رائو رو هم اضافه کنیم مبلغ کل چیزی نزدیک ۱۵۰ میلیون یورو میشه
رئال توی این سه فصل اخیر خرید انچنانی هم نداشته و به همین دلیل این توانایی رو داره که برای خرید بیل اقدام کنه، حالا بعضی از دوستان میان اینجا و رئال رو با تیم های عربی مقایسه می کنن از سر حرص و حسادتیه که نسبت به رئال احساس می کنن که اون هم ریشه اش به مسائل فوتبالی بر می گرده
رئال اگه خرج می کنه برای اینه که شایستگیش رو داره و به خاطر مدیریت فوق العاده ی فلورنتینو پرز تونست سال قبل ۵۲۱ میلیون یورو درامد داشته باشه که در نوع خودش رکورده و به همین خاطر پر ارزش ترین باشگاه فوتبال شد
اگه تیمتون توانایی رقابت با رئال، چه در زمین فوتبال و چه خرید یه بازیکن در حد گرت بیل رو نداره مشکل از مدیران تیم خودتونه، بهتره برید به اونا شکایت کنید نه اینکه اسمون ریسمون ببافید
البته اگه مقایسه ی رئال با تیم های عربی باعث میشه که شدت دردتون کاهش پیدا کنه ما مخالفتی نداریم.