• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

ترجيح ميدم شروع اينجوري باشه وقتي پايان اين جوريه

مشاهده پیوست 421634

تا اينکه ستارگان تايلند رو در هم بکوبي و ادعاهات هم جر بده يه جاهايي رو و اخرش اينجوري تحقير شي

مشاهده پیوست 421635

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله وقتی به چلسی اومد ارسنال ضعیف بود کلا ارسنال هیچوقت مدعی نیست تو انگلیس فقط باید افرین به ونگر گفت که چطور با یه عده جوون گمنام تیم رو میچرخونه و همیشه جزء بالا جدولیهاست
لیگ ایتالیا رو مانچینی میگرفت مورینیو هم گرفت جواب خودتو خودت دادی پس اگه 10 بار هم قهرمان ایتالیا میشد چندان کار بزرگی نکرده بود تو موقعی که یوونتوس هنوز پس لرزهای کالچوپولی سپری میکرد میلان دچار بحران شدیدی بود و چه جالب طوری شده بود رم رانیری مدعی شده و قد علم میکرد و چه بسا اون بازی نحسش با سمپدوریا رو اگه نمیباخت اون سال رم رانیری قهرمان میشد و 2 قهرمانی در سری آ تبدیل میشد به یک قهرمانی
راجع به قهرمانی هم در جام باشگاها شاید تنها نقطه عطف مورینیو در ایتالیا بود البته نه اونقدر بزرگ برای ایتالیا چون سالهای قبلش جام باشگاها به وسیله میلان چندین بار فتح شده بود و قبلتر به وسیله یووه و این قهرمانی بیشتر به ماسیمو موراتی با اون هزینه کردن هنگفت چسبید تا یک طرفدار ایتالیا
گفتی وقتی اومد رئال بارسای 2010 ضعیف بود ؟ الان میگم نه قوی بود همین هم باعث شد تو سه سالی که تو رئال بود فقط بتونه یه جام رو از بارسلون ببره و اینکه سه سال با رئال اصلا نتونست قهرمان جام باشگاها بشه باور کن کارنامش با رئال ضعیفه

در مورد امار مورینیو تو لالیگا : لالیگا رو بی خیال لیگی توش فقط دو مدعی هست و بقیه تیمها وظیفشون امتیاز دادن به این دو تیمه باید هم امارهای مثل 100 امتیاز یا 121 گل زده و کلا نتایج بسکتبالی دید
این جدول لیگ 2004-2003 که آرسنال بدون شکست و با 90 امتیاز قهرمان شد:

3-4.jpg

اینم لیگ 2005-2004 که مورینیو به چلسی اومد:

4-5.jpg

تمام بحثی که بین مورینیو و ونگر بود بخاطر قدرت اون زمان آرسنال بود که رقیب چلسی بود.

در مورد ایتالیا منظورم این بود که کاری که مانچینی انجامش داده برای مورینیو انجام دادنش سخت نیست ولی نباید زیر سوال برد 2تا لیگی که گرفت, چون میلان و یووه نه اون زمان که مورینیو تو ایتالیا بود تو اروپا موفق بودن نه الان. اینم فراموش نکنیم که چقدر کار براش بعنوان یه خارجی تو ایتالیا سخت بود, اصلا حمایت رسانه ها رو نداشت. بعد از اینکه سال اول از لیگ قهرمانان حذف شد روزنامه های ایتالیایی هرچی میتونستن بر علیه اش تیتر زدن.

در مورد لا لیگا هم که گفتی خود مورینیو گفته سخت ترین لیگی که توش کار کرده Serie A بوده و گفته تمام تیمها کاملا تاکتیکی بازی میکنن و تو یه بازی ممکنه تیم مقابل چندین بار تاکتیکشو عوض کنه و گفته امتیاز گرفتن از هر تیمی چه بالای جدول باشه چه ته جدول سخته. البته مانچو هم با اینتر یه لیگ 97 امتیازی گرفته ها:). در مورد آمارش تو رئال, طبق آمارش تو سایر تیمها مشخصه که تعداد جامهاش با رئال کمتره ولی در اینکه رئال قدرتمندی ساخته بود نباید تردید کرد. پرز اصلا با کسی تعارف نداره ولی همیشه با مورینیو با احترام برخورد کرد.

بهر حال الان دیگه تو انگلستان هست, جایی که رسانه ها دوسش دارن
smilingsmiley.gif
.

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
و باز هم مورینیو .دی
و باز هم نظر من در مورد شخصیت و ............هر چنتا صفحه رو میخونم به درستی نظرم بیشتر پی میبرم :D
اما امار گلزنی تیم مورینیو با گرانقیمت ترین بازیکن های جهان قرار نبود اندازه لوانته گل بزنه که مهم قهرمانی و تعداد جام هست که مورینیو در این موردکاملا مشکل داره کارنامش وقتی اومد بارسا ضعیف نبود و نتیجش هم شد باخت 5 بر صفر رئال کم نباخت تو این سالها فقط سال اخر که بارسا تضعیف شده بود و دفاع مورد داشت برنده بود.در مورد رفتن رونی هم که شما گفتین وقتی نیستلروی و بکهام هم رفتن همینو گفتن رونی هم مثل اونا اگه یکی مثل رویس باشه تو تیم مسلما رفتن رونی هم مشکلی درست نمیکنه
بهترین آمار تاریخ لا لیگا بنام رئال و مورینیو ثبت شده و با هیچ بهانه ای زیر سوال نمیره. همونطور که کسی نمیتونه آمار خیره کننده ای رو که بارسلونا در سال 2013 در مجموع بازیهاش برابر بایرن بدست آورده رو زیر سوال ببره:

بایرن 9-0 بارسلونا

بفکر آمار افتضاح تیم خود باشید.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آمار بسیار چشمگیر و قابل توجهه

بیش از 201 بازیکن از سال 2004 که مورینیو سرمربی چلسی شد تا سال گذشته زیر نظر ایشون خرید و فروش شدن. 201نقل و انتقال!!!!!!!!

تمامی خرید و فروش های مورینیو در باشگاههایی که حضور داشته:

فصل اول حضور در چلسی:

فصل دوم:

فصل سوم:

فصل چهارم:

فصل اول اینتر:

فصل دوم اینتر:

فصل اول رئال:

فصل دوم در رئال:

فصل سوم در رئال:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان این چه صحبتیه که مورینیو تیم هایی میره که تضمین شده هستند و یا از این قبیل صحبتها پس نه میخواستید بره تیم کشت و صنعت شوشتر اونجا به کارش ادامه بده مورینیو خودشم نخواد تیم های بزرگ به دنبالش هستند بله به تیم هایی میره که در حده شان و شخصیتش باشند و خواهید دید با چلسی به موفقیتهای بزرگ دست پیدا خواهد کرد راجب ارسنال هم که میگید با بازیکنان گمنام همیشه خوب بوده و هیچ ادعایی نداشته لازم هست که گفته شه چند وقت پیش خوده سرمربی ارسنال گفت اگر بخواهیم فقط رو بازکنان تیم هایه پایه ارسنال حساب باز کنیم به هیچ جامی دست نخواهیم بافت مگه همون سوم یا 4لیگ برتر باید خرج کنیم از بازیکنان بزرگ استفاده کنیم بله منم قبول دارم بی ادعا بوده و با همون بازیکنان جوان جلویه بارن خیلی خوب امثال بازی کرد و مثل بارسا تحقیر نشد اما ارسنال باید چندتا بازیکن بزرگ بخره تا یه تکونی به جایگاه خودش بده و دوستانی که میگن چلسی فقط داره بی هدف خرج میکنه یادمون نره چلسی از زمانی که ابرامویچ مدیر عاملش شد به چندین جام دست پیدا کرد ولاغیر خوب تیم باید خرج کنه تا به جایی برسه غیره اینه ولی اصولی که مورینیو هم بر این باور هست

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان این چه صحبتیه که مورینیو تیم هایی میره که تضمین شده هستند و یا از این قبیل صحبتها پس نه میخواستید بره تیم کشت و صنعت شوشتر اونجا به کارش ادامه بده مورینیو خودشم نخواد تیم های بزرگ به دنبالش هستند بله به تیم هایی میره که در حده شان و شخصیتش باشند و خواهید دید با چلسی به موفقیتهای بزرگ دست پیدا خواهد کرد راجب ارسنال هم که میگید با بازیکنان گمنام همیشه خوب بوده و هیچ ادعایی نداشته لازم هست که گفته شه چند وقت پیش خوده سرمربی ارسنال گفت اگر بخواهیم فقط رو بازکنان تیم هایه پایه ارسنال حساب باز کنیم به هیچ جامی دست نخواهیم بافت مگه همون سوم یا 4لیگ برتر باید خرج کنیم از بازیکنان بزرگ استفاده کنیم بله منم قبول دارم بی ادعا بوده و با همون بازیکنان جوان جلویه بارن خیلی خوب امثال بازی کرد و مثل بارسا تحقیر نشد اما ارسنال باید چندتا بازیکن بزرگ بخره تا یه تکونی به جایگاه خودش بده و دوستانی که میگن چلسی فقط داره بی هدف خرج میکنه یادمون نره چلسی از زمانی که ابرامویچ مدیر عاملش شد به چندین جام دست پیدا کرد ولاغیر خوب تیم باید خرج کنه تا به جایی برسه غیره اینه ولی اصولی که مورینیو هم بر این باور هست
خرج کنه ولی اصراف نکنه
یه تیم مثل منچستر هم خرج میکنه ولی فقط وقتی نیاز داشته باشه نه مثل رئال و ...
آرسنال وقتی نیازم داشته باشه خرج نمیکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خرج کنه ولی اصراف نکنه
یه تیم مثل منچستر هم خرج میکنه ولی فقط وقتی نیاز داشته باشه نه مثل رئال و ...
آرسنال وقتی نیازم داشته باشه خرج نمیکنه

رئال از قدیم هم اهل خرج بود. فراموش نکنید یه زمانی زیدان رو خرید که گرونترین بازیکن بود. بکهام رو خرید. نیستلروی رو خرید. رونالدو رو خرید

مساله اینجاست که الان یه سری تیم اومدن که پولشون مشخصه از کجا میاد. اینها دارن بازار رو میریزن به هم. متاسفانه رئال به جای اینکه جلوی اینها وایسه داره میشه سردمدار اینها. 100 میلیون یورو برای یه بازیکن واقعا رقم سنگینیه. حساب کنید وقتی رئال که پولش از فوتبال میاد 100 میلیون پیشنهاد بده فردا سیتی یا پی اس جی یا موناکو میان 150 تا پیشنهاد میدن و اینطوری فوتبال نابود میشه

کسی منکر خرید بزرگ نیست. الان یونایتد هم داره برای فابرگاس 40 میلیون پیشنهاد میده یا بارسا 50 تا داده نیمار رو گرفته

منتها صحبت سر شل کردن کیسه به شکلی عجیب هست. رئال یه پیشنهاد 65 تایی داده بود برای بیل یک دفعه کردنش 100 تا !!!!! دقیقا مشابه رفتار پارسال پی اس جی هست. منچستر داشت مورا رو با 25 تا جذب میکرد که یه دفعه پی اس جی اومد وسط گفت 40 تا یا 45 تا که مورا رفت اونجا.

بحث سر دادن رقمهای غیر واقعی و کاذب هست که به نظر من هم فوتبال رو نابود میکنه هم فردا باشگاه ها رو بدهکار

باور کنید مساله ناراحتی من سر این نیست که رئال داره بیل رو میگیره یا نمیگیره. امیدوارم دوستان رئالی بی انصافی نکنن. باور کنید اگه بارسا هم میومد یه پیشنهاد سنگین به نیمار میداد مثلا 80 تا یا 100 تا من باز هم این خرده رو میگرفتم. ستاره داشتن خوبه اما نه به هر قیمتی.

امیدوارم این قضیه رقمهای سنگین ختم به خیر بشه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رئال از قدیم هم اهل خرج بود. فراموش نکنید یه زمانی زیدان رو خرید که گرونترین بازیکن بود. بکهام رو خرید. نیستلروی رو خرید. رونالدو رو خرید

مساله اینجاست که الان یه سری تیم اومدن که پولشون مشخصه از کجا میاد. اینها دارن بازار رو میریزن به هم. متاسفانه رئال به جای اینکه جلوی اینها وایسه داره میشه سردمدار اینها. 100 میلیون یورو برای یه بازیکن واقعا رقم سنگینیه. حساب کنید وقتی رئال که پولش از فوتبال میاد 100 میلیون پیشنهاد بده فردا سیتی یا پی اس جی یا موناکو میان 150 تا پیشنهاد میدن و اینطوری فوتبال نابود میشه

کسی منکر خرید بزرگ نیست. الان یونایتد هم داره برای فابرگاس 40 میلیون پیشنهاد میده یا بارسا 50 تا داده نیمار رو گرفته

منتها صحبت سر شل کردن کیسه به شکلی عجیب هست. رئال یه پیشنهاد 65 تایی داده بود برای بیل یک دفعه کردنش 100 تا !!!!! دقیقا مشابه رفتار پارسال پی اس جی هست. منچستر داشت مورا رو با 25 تا جذب میکرد که یه دفعه پی اس جی اومد وسط گفت 40 تا یا 45 تا که مورا رفت اونجا.

بحث سر دادن رقمهای غیر واقعی و کاذب هست که به نظر من هم فوتبال رو نابود میکنه هم فردا باشگاه ها رو بدهکار

باور کنید مساله ناراحتی من سر این نیست که رئال داره بیل رو میگیره یا نمیگیره. امیدوارم دوستان رئالی بی انصافی نکنن. باور کنید اگه بارسا هم میومد یه پیشنهاد سنگین به نیمار میداد مثلا 80 تا یا 100 تا من باز هم این خرده رو میگرفتم. ستاره داشتن خوبه اما نه به هر قیمتی.

امیدوارم این قضیه رقمهای سنگین ختم به خیر بشه.
کاملا درسته.این مالکای ثروتمند قیمتای بازیکنا رو الکی بردن بالا.الان لیورپول داره میگه سوارز55میلیون پوند!!!
اینا میخواستن بیل نیمار مسی و رونالدو رو بفروشن چه قدر میگفتن!؟؟؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
والا چند وقت پیش یه قیمت عجیب برای مسی و یه سری بازیکنها مشخص کرده بودن که بالاترینش مسی بود بالایه 200 ملیون یورو بود یا دلار اگه اشتباه نکنم خوب اینایی که این قیمتهای فضایی رو برای این بازیکنان مشخص میکنند معلومه سوده کلانی هم تو جیبشون میره خدایی خیلی پول علکی به پای این فوتبالیستها میریزن چه خبره تورس 50 ملیون پوند و باحقوقی معادل با 170 هزار پوند در هفته ایا به قدره پولی که گرفت برای چلسی خوب بازی کرد حالا بگزریم که تو چند بازی گل های موثری زد مورینیو خوب حرفی زد گفتن تو چرا برای مهاجم تا 50 ملیون پوند هزینه نمیکنی گفت مهاجمی که به کاره تیم من بیاد 50 ملیون نمی ارزه یعنی علکی نباید پول ریخت به پای بازیکن فکر کنم منظورش به رونی بود که نهایت 30 ملیون پوند پیشنهاد بهش دادن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا چند وقت پیش یه قیمت عجیب برای مسی و یه سری بازیکنها مشخص کرده بودن که بالاترینش مسی بود بالایه 200 ملیون یورو بود یا دلار اگه اشتباه نکنم خوب اینایی که این قیمتهای فضایی رو برای این بازیکنان مشخص میکنند معلومه سوده کلانی هم تو جیبشون میره خدایی خیلی پول علکی به پای این فوتبالیستها میریزن چه خبره تورس 50 ملیون پوند و باحقوقی معادل با 170 هزار پوند در هفته ایا به قدره پولی که گرفت برای چلسی خوب بازی کرد حالا بگزریم که تو چند بازی گل های موثری زد مورینیو خوب حرفی زد گفتن تو چرا برای مهاجم تا 50 ملیون پوند هزینه نمیکنی گفت مهاجمی که به کاره تیم من بیاد 50 ملیون نمی ارزه یعنی علکی نباید پول ریخت به پای بازیکن فکر کنم منظورش به رونی بود که نهایت 30 ملیون پوند پیشنهاد بهش دادن

این قیمتهای عجیب اکثرشون از این مالکهای عربی اب میخوره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این قیمتهای عجیب اکثرشون از این مالکهای عربی اب میخوره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

120 میلیون یورو برای بیل که از مالک عربی آب نمیخوره که !!!!

اونوقت قیمت کریس یا مسی یا نیمار باید چقدر باشه؟
احتمالا کاسیاس یا بوفون 100 میلیون یورو، سیلوا 90 میلیون یورو و دیگران به همین شکل.

در اینکه رئال مادرید و شخص پرس نقش بدون انکاری در این مبالغ نجومی داشته، هیچ شکی درش نیست.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خدمت دوستانی که رئال رو با تیم های تازه به دوران رسیده ای مثل پاری سن ژرمن و موناکو و سیتی و ... مقایسه می کنن باید عرض کنم اول یک لیوان اب خنک بنوشید و سپس به امار زیر دقت کنید :
رئال از فروش هیگواین، کایخون و البیول به ناپولی مبلغ ۵۹ میلیون یورو درامد داشته، ۴ میلیون یورو از پیوستن نگردو به سیتی، ۶ میلیون از انتقال پدرو لئون به ختافه که مجموع اینها میشه ۶۹ میلیون یورو
در صورت انتقال گارای به یونایتد یا هر تیم دیگه و همچینین فروش نوری شاهین به دورتموند مبلغی حدود ۲۰ میلیون یورو بدست میاد
به همه ی اینها فروش احتمالی دی ماریا و کوئنت رائو رو هم اضافه کنیم مبلغ کل چیزی نزدیک ۱۵۰ میلیون یورو میشه
رئال توی این سه فصل اخیر خرید انچنانی هم نداشته و به همین دلیل این توانایی رو داره که برای خرید بیل اقدام کنه، حالا بعضی از دوستان میان اینجا و رئال رو با تیم های عربی مقایسه می کنن از سر حرص و حسادتیه که نسبت به رئال احساس می کنن که اون هم ریشه اش به مسائل فوتبالی بر می گرده
رئال اگه خرج می کنه برای اینه که شایستگیش رو داره و به خاطر مدیریت فوق العاده ی فلورنتینو پرز تونست سال قبل ۵۲۱ میلیون یورو درامد داشته باشه که در نوع خودش رکورده و به همین خاطر پر ارزش ترین باشگاه فوتبال شد
اگه تیمتون توانایی رقابت با رئال، چه در زمین فوتبال و چه خرید یه بازیکن در حد گرت بیل رو نداره مشکل از مدیران تیم خودتونه، بهتره برید به اونا شکایت کنید نه اینکه اسمون ریسمون ببافید
البته اگه مقایسه ی رئال با تیم های عربی باعث میشه که شدت دردتون کاهش پیدا کنه ما مخالفتی نداریم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بهترین آمار تاریخ لا لیگا بنام رئال و مورینیو ثبت شده و با هیچ بهانه ای زیر سوال نمیره. همونطور که کسی نمیتونه آمار خیره کننده ای رو که بارسلونا در سال 2013 در مجموع بازیهاش برابر بایرن بدست آورده رو زیر سوال ببره:

بایرن 9-0 بارسلونا

بفکر آمار افتضاح تیم خود باشید.
من همچنان به حرفم بیشتر ایمان می اورم در مورد مورینیو و دوستداران:D:D:D:D و کلا:D
شما با امارت حال کن داداش .همون امار مورینیو رو ناموفق ترین مربی سه سال رئال میدونن بایرن 20 تا بزنه به بارسا نوش جونش مهم اینه که بارسا 6 تا و 5 تا زدیم به رئال ببین اون دیگه در چه وضعیتی بوده
[

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مقایسه آمار موفقیت های بارسلونا و رئال در 21 سال گذشته یعنی بعد از معماری نوین فوتبال باشگاهی اروپا و تغییرات بنیادی چمپیونز لیگ:

موفقیت های اروپایی:

چمپیونز لیگ:

بارسلونا =4

رئال مادرید=3

جام برندگان جام اروپا:

بارسلونا=1

رئال مادرید=0

سوپر کاپ فوتبال اروپا:

بارسلونا= 4

رئال مادرید=1

جام باشگاههای جهان:

بارسلونا=2

رئال مادرید=1

نتایج داخلی

لالیگا:

بارسلونا=11

رئال مادرید=7

کوپا دل ری:

بارسلونا= 4

رئال مادرید= 2

سوپر کاپ اسپانیا:

بارسلونا= 8

رئال مادرید= 6

موفقیت های فردی بازیکنان حاضر در دو تیم:

FIFA World Player of the Year - Wikipedia, the free encyclopedia

بارسلونا = 7

رئال مادرید = 4

UEFA Best Player in Europe Award - Wikipedia, the free encyclopedia

بارسلونا = 2

رئال مادرید = 0

FIFA Ballon d'Or - Wikipedia, the free encyclopedia

بارسلونا = 3

رئال مادرید = 0

Ballon d'Or (1956–2009) - Wikipedia, the free encyclopedia

بارسلونا = 6

رئال مادرید = 5

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من همچنان به حرفم بیشتر ایمان می اورم در مورد مورینیو و دوستداران:D:D:D:D و کلا:D
شما با امارت حال کن داداش .همون امار مورینیو رو ناموفق ترین مربی سه سال رئال میدونن بایرن 20 تا بزنه به بارسا نوش جونش مهم اینه که بارسا 6 تا و 5 تا زدیم به رئال ببین اون دیگه در چه وضعیتی بوده
[
5 تا و 6 تا؟! بزرگترین پیروزی که بین بازیهای این دوتیم رخ داده یکی با اختلاف 10 گل بوده و یکی با اختلاف 6 گل:

OOPS.jpg

حالا من بد کردم بشما احترام گذاشتم گفتم بایرن تو 3 تا بازی 9 تا گل زده؟ حتما باید میگفتم تو یه بازی 11 تا از رئال خوردین و با یک گل زده اختلاف رو به 10 گل رسوندین؟
بعدش دوست عزیز از شما که لحظه به لحظه به شناخت شخصیت هوادارای مورینیو داری نزدیک میشی بعیده بخوای در برابر رئال حرفی از بارسا بزنی:):

Champ.jpgLiga.jpg

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود !

سطح کل کل خارجی از داخلی خیلی بالاتره :دی

وقتشون بیشتر کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدمت دوستانی که رئال رو با تیم های تازه به دوران رسیده ای مثل پاری سن ژرمن و موناکو و سیتی و ... مقایسه می کنن باید عرض کنم اول یک لیوان اب خنک بنوشید و سپس به امار زیر دقت کنید :
رئال از فروش هیگواین، کایخون و البیول به ناپولی مبلغ ۵۹ میلیون یورو درامد داشته، ۴ میلیون یورو از پیوستن نگردو به سیتی، ۶ میلیون از انتقال پدرو لئون به ختافه که مجموع اینها میشه ۶۹ میلیون یورو
در صورت انتقال گارای به یونایتد یا هر تیم دیگه و همچینین فروش نوری شاهین به دورتموند مبلغی حدود ۲۰ میلیون یورو بدست میاد
به همه ی اینها فروش احتمالی دی ماریا و کوئنت رائو رو هم اضافه کنیم مبلغ کل چیزی نزدیک ۱۵۰ میلیون یورو میشه
رئال توی این سه فصل اخیر خرید انچنانی هم نداشته و به همین دلیل این توانایی رو داره که برای خرید بیل اقدام کنه، حالا بعضی از دوستان میان اینجا و رئال رو با تیم های عربی مقایسه می کنن از سر حرص و حسادتیه که نسبت به رئال احساس می کنن که اون هم ریشه اش به مسائل فوتبالی بر می گرده
رئال اگه خرج می کنه برای اینه که شایستگیش رو داره و به خاطر مدیریت فوق العاده ی فلورنتینو پرز تونست سال قبل ۵۲۱ میلیون یورو درامد داشته باشه که در نوع خودش رکورده و به همین خاطر پر ارزش ترین باشگاه فوتبال شد
اگه تیمتون توانایی رقابت با رئال، چه در زمین فوتبال و چه خرید یه بازیکن در حد گرت بیل رو نداره مشکل از مدیران تیم خودتونه، بهتره برید به اونا شکایت کنید نه اینکه اسمون ریسمون ببافید
البته اگه مقایسه ی رئال با تیم های عربی باعث میشه که شدت دردتون کاهش پیدا کنه ما مخالفتی نداریم.

اصلا مقایسه منظور من نبود که بخوایم دو باشگاه رو با هم مقایسه کنیم. مسلمه که رئال رو اصلا نمیشه در کنار تیمهایی مثل پی اس جی یا موناکو یا سیتی قرار داد.

بحث سر رفتار یه باشگاه با سابقه در یه مقطع خاص اونم در یک مورد خاص هست. صحبت من این هست که وقتی تیمهایی مثل سیتی و موناکو یه بازی رو شروع میکنن که مسلمه اخرش ضرر هست و کسی هم معلوم نیست چرا جلودارشون نیست اینکه باشگاه های بزرگ و با تاریخچه بیان طوری عمل کنن که حرکت اونها تایید بشه اصلا جالب نیست. حالا میخواد این کار رو رئال بکنه یا منچستر یا بارسلون

وقتی رئال میاد 65 رو میکنه 100 چه توقعی داری فردا موناکو نیاد 100 رو بکنه 150 ؟ یا باشگاهی میاد به رونالدو میگه 120 میلیون میدم یا یکی میگه 200 تا میدم برای مسی

خدمت ساروخان عزیز هم عرض کنم که اگه شما بازیکنای تیمت رو با این پیشنهادات از دست بدی چه حالی داری. در حالیکه میدونی رونالدو در باشگاهی مثل موناکو اینده ای نداره.

در ضمن ما تیم شما رو با تیم عربی مقایسه نکردیم. هزینه خرید تیم رو با مالکان ثروتمند عربی مقایسه کردیم. حالا شما هم بذارید بیل رو بخرید بعد بیاید فخرش رو بفروشید به بقیه بچه ها. هر چند من فکر نمیکنم بیل به خوبی رونالدو در رئال بشه اما امیدوارم که برای رضایت هواداران رئال هم که شده بیل رو بگیرن.

الان هم که صحبت از این مساله هست که رونالدو پیشنهاد مالی ای که داده حدود 330 هزار پوند در هفته هست که رقم سنگینیه . البته اگه درست باشه این خبر.

و در پایان اینکه ستاره داشتن خوبه. هر تیمی و هر هواداری دوست داره ستاره در تیمش باشه . منتها مهمتر از اون نتیجه گرفتنه. 2 3 تا جام حذفی و یه لیگ و یه سوپر کاپ خیلی برای تیمهای اصلی رقیب و هواداراشون درد اور نیست :)

حداقل در این دوره اخیر (منظورم چند سال اخیر هست که رونالدو جذب شده) خیلی رئال در نتیجه گیری نهایی توفیق نداشته. البته این رو که میگم منکر بازیهای خوب رئال که با حضور رونالدو بوده نمیشیم. بازیهای خیلی زیادی بوده که من از رئال دیدم و لذت هم بردم.

بالا