• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

با کاربر محترم rms کل نمیکنیم اما خود ایشان میدانند که چه ناداوری هایی که نشد ز آن بازی

پ ن : گل خاطره انگیز فرناندو تورس در 2011-2012 غمی سنگین بر قلب ویکتوز والذر بر جا نهاد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

با کاربر محترم rms کل نمیکنیم اما خود ایشان میدانند که چه ناداوری هایی که نشد ز آن بازی

پ ن : گل خاطره انگیز فرناندو تورس در 2011-2012 غمی سنگین بر قلب ویکتوز والذر بر جا نهاد

سلام، آره منم قبول دارم اون شب داور خیلی اشتباه کرد، و حق چلسی بود، همیشه هم گفتم. اون شب سوت داور سوت خدا بود :D(اشاره به دست خدای مارادونا در برابر انگلستان)

سال 2004 هم که کولینا داور بازی بارسا چلسی بود اگر خطای کاروالیو روی والدس رو میگرفت اون گل کرنر مردود اعلام میشد. در مجموع واقعیت اینکه که همه ی تیم ها زمانی از داوری سود کردند و زمانی هم متضرر شدن.
در مورد آخرین بازی هم اگر مسی پنالتی رو از دست نمیداد قضایا خیلی فرق میکرد اما در مجموع بارسا، افت کرده.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام، آره منم قبول دارم اون شب داور خیلی اشتباه کرد، و حق چلسی بود، همیشه هم گفتم

سال 2004 هم که کولینا داور بازی بارسا چلسی بود اگر خطای کاروالیو روی والدس رو میگرفت اون گل کرنر مردود اعلام میشد. در مجموع واقعیت اینکه که همه ی تیم ها زمانی از داوری سود کردند و زمانی هم متضرر شدن.
در مورد آخرین بازی هم اگر مسی پنالتی رو از دست نمیداد قضایا خیلی فرق میکرد اما در مجموع بارسا، افت کرده.

ولی به نظر من بیشتر افت بارسا به خاطر اشباع شدن در قهرمانی های پی در پی سالهای گواردیولا بود

باید به خودشون بیان و نذارن رئال امسال هم پا بگیره

هر چند که در افت بارسا هم رئال چیزه شاخی نبود . فقط دبدبه و کبکبه

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
آخه مورینیو هم شد مربی؟ خداییش overrated شده ترین مربی تاریخه. جمع کنید باو آقای خاص آقای خاص. هر مربی درست درمون دیگه ای بود با ترکیب رئال دنیا رو میگرفت. سبک بازیش رو ببینید، آدم حالش بهم میخوره. زیبایی نداره تیمش اصلا. آدم خوابش میبره.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
آخه مورینیو هم شد مربی؟ خداییش overrated شده ترین مربی تاریخه. جمع کنید باو آقای خاص آقای خاص. هر مربی درست درمون دیگه ای بود با ترکیب رئال دنیا رو میگرفت. سبک بازیش رو ببینید، آدم حالش بهم میخوره. زیبایی نداره تیمش اصلا. آدم خوابش میبره.

شما امسال چلسی و ببین بعد قضاوت نکن

بهترینای دنیا همه رئالن ؟ خز ترین ها در رئالن
مشکل از بازیکنای رئال بود که قدر آقای خاص و ندونستن

وگرنه آقای خاص کارش خواص کردن تیماست . پورتو . چلسی . اینتر گویای همه چیز هست

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
ما با همین اقای خاص تو 4 روز 2 بار بردیمتون با تفضل گل +3 .یه کم بشین فکر کن بعد حرف بزن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

ولی به نظر من بیشتر افت بارسا به خاطر اشباع شدن در قهرمانی های پی در پی سالهای گواردیولا بود

باید به خودشون بیان و نذارن رئال امسال هم پا بگیره

هر چند که در افت بارسا هم رئال چیزه شاخی نبود . فقط دبدبه و کبکبه

در کل فکر میکنم زمان سلطه ی فوتبال اسپانیا بر اروپا به پایان خودش نزدیک میشه اگر که به پایان نرسیده باشه.

این چرخه همیشه حاکم بوده، تقاوتش اینه که قبلا بین هلند، آلمان و ایتالیا حاکم بوده و در این سالها هلند حذف شده و اسپانیا جاش رو گرفته.

باید دید خرید های بزرگی مثل نیمار و احتمالا گرث بیل میتونه بصورت موقتی موثر باشه یا نه. مطلب تلخ اینه که فلسفه ی تیکی تاکا با پا به سن گذاشتن بازیکنان محوری این سبک چه در بارسا و یا رئال داره کمرنگ میشه. اینجور فلسفه ها رو در کاتانچو ایتالیا یا تیم امه ژاکه ی فرانسه میشد دید که با تغییر نسل بازیکنان به حاشیه رفت.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز شما این حرف خودت رو قبول داری یا نه؟
این که چی بودید خیلی مهم نیست

این که چی هستید مهمه !
و چه چیز غمین تر از این...
اگه قبول داری پس این چه تصویریه که میزاری؟! بیا به سال 2013 و احیانا اگر ادعایی برابر تیم مورینیو داری مطرح کن (ولی خداییش استایل ریوالدو رو خیلی تو این عکس پسندیدم
smilingsmiley.gif
).

اگه حرف خودت رو قبول نداری که چه چیز غمین تر از اینکه فردی حرف خودش رو قبول نداشته باشه:(.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوست عزیز شما این حرف خودت رو قبول داری یا نه؟

اگه قبول داری پس این چه تصویریه که میزاری؟! بیا به سال 2013 و احیانا اگر ادعایی برابر تیم مورینیو داری مطرح کن (ولی خداییش استایل ریوالدو رو خیلی تو این عکس پسندیدم
smilingsmiley.gif
).

اگه حرف خودت رو قبول نداری که چه چیز غمین تر از اینکه فردی حرف خودش رو قبول نداشته باشه:(.

پسر خوب، اون مطلب خطاب به رئال مادرید بودش، شما نمیتونی خودتون رو با بارسا یا رئال مقایسه کنید. توی انگلستان فقط لیورپول از این جهت با این دو تیم قابل قیاس هستش

بزار خیلی صادقانه بگم، چلسی بدون صرف هزینه های بدون حساب و کتاب به سختی میتونست تیمی درجه ی یک باشه. واقعا با تیم هایی که توی پست های قبلی نام بردم قابل قیاس نیست، نه بر اساس اصالت فوتبالی نه موفقیت نه نفس ورزش و فوتبال.

آبراموویچ و مورینیو فرد هستند و عمری فانی دارند، قرار نیست که چلسی آبراموویچ باشه. چلسی رو باید در دوران قبل از آبراموویچ و احتمالا بعد از اون بررسی کرد. شما داری در مورد تیمی صحبت میکنی که 10 سال قدمت داره.

اگر فیر پلی مالی رعایت میشد الان آبراموویچ میباست توی دفتر شرکتش میبود. تقریبا 850 میلیون یورو تا زمستان سال گذشته هزینه، از دست رفتن ستارگانی مثل کرسپو، شوچنکو، تورس، بالاک، ورون، موتو و .... بخشی از میراث مدیریتی این فرد هستش.

من حرف خودم رو کاملا قبول دارم. اما چلسی جز این قالب به حساب نمیاد.

بحث چلسی مثال اینکه توی یک جمعی که همه برترین ها باید 190 سانتی متر قامت داشته باشند چلسی هم اومده اما با کفش های پاشنه 40 سانتی. دیگه واضح تر از این نمیتونم توضیح بدم.

برتر بودن یه سری ویژگی ها و معیار ها داره. یک شاهزاده باید خون پادشاهی در رگهاش جریان داشته باشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

ببخشیدا یه چیزی میگید عجیب

مگه میشه تو دنیای مدرن هزینه نکرد ؟

خیلی ها هم هزینه کردن به جایی نرسیدن نمونه ش پرسپولیس خودمون . روبین کازان . و ...

شما میخوای بری یه کلاس فتوشاپ . ماهی 30 تومنی هست ماهی 300 تومنیش هم هست بهترین استاد
داشته باشی کدومو میری و پیشرفت میکنی

اصلا توجیه خوبی نیست

الان مثلن چلسی داره هزینه میکنه و تیمای دیگه ساکنن ؟

همین بارسا داره خودکشی میکنه برا دیوید لوئیز هزینه نیست ؟
نیمار هزینه نیست ؟

من خودم بارسا رو خیلی طرفدارشم اما الان مد شده میگن فقط چلسی و PSG هزینه میکنن

هیگواین آرسنال هزینه نیست ؟

خوب هزینه میکنن تا احتمال موفقیتشون بیشتر بشه . ممکن هم هست نشود ولی اینکارو میکنن برای احتمال بیشتر

حکم این داره شما بفرستی فرزندتو کلاس فتوشاپ 300.000 با تصور موفقیتش ممکنه هم نشه اون 30.000 ایه خروجیش بیشتر باشه

در دنیای مدرن اونم اروپا که فوتبال صنعته باید هزینه کرد

بعدم اصلا هر تیمی و ارجاع دادن به گذشته درست نیست . مثلن همین اسپانیا نمیشه که 6 قرن متوالی قهرمان جهان بشه که . تو این 3 دوره که اروپا و جهان رو فتح کرده بهترین بوده الان مثلا آرژانتین . المان یا برزیل میان نمیشه گفت اسپانیا هم شانسی 8 سال حکومت کرد

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

شما امسال چلسی و ببین بعد قضاوت نکن

بهترینای دنیا همه رئالن ؟ خز ترین ها در رئالن
مشکل از بازیکنای رئال بود که قدر آقای خاص و ندونستن

وگرنه آقای خاص کارش خواص کردن تیماست . پورتو . چلسی . اینتر گویای همه چیز هست
خز ترین؟ تو فوتبال "خز" هم داریم ما نمیدونستیم؟ مورینیو فقط تیمشو به زور پیروز میدون میکنه، وگرنه تیم هاش هیچ کدوم فوتبال درست حسابی و زیبا بلد نیستند.

ما با همین اقای خاص تو 4 روز 2 بار بردیمتون با تفضل گل +3 .یه کم بشین فکر کن بعد حرف بزن.
عزیزم من اصلا از بارسا خوشم نمیاد که میگی بردیمتون. اتفاقا از رئال هم همینطور. اما مورینیو توی رئال تیمی از بهترین های دنیا داشت و اونطور که باید و شاید باهاش به موفقیت نرسید.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
خز ترین؟ تو فوتبال "خز" هم داریم ما نمیدونستیم؟ مورینیو فقط تیمشو به زور پیروز میدون میکنه، وگرنه تیم هاش هیچ کدوم فوتبال درست حسابی و زیبا بلد نیستند.

عزیزم من اصلا از بارسا خوشم نمیاد که میگی بردیمتون. اتفاقا از رئال هم همینطور. اما مورینیو توی رئال تیمی از بهترین های دنیا داشت و اونطور که باید و شاید باهاش به موفقیت نرسید.

شما فقط کارنامه امتحانو میبینی دنبال اینی که قبول شدی یا رد شدی و بگی خیلی خونده بودم

نتیجه گرایی یعنی استفاده از فرصت ها نه 60 تا توپ گیرت بیاد هیچکدوم گل نکنی

بعدم مورینیو بازیکنای عادی تر نسبت به زمانی که رئال فیگو و زیدان و بکهام و داشت در اختیار داشت

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

شما فقط کارنامه امتحانو میبینی دنبال اینی که قبول شدی یا رد شدی و بگی خیلی خونده بودم

نتیجه گرایی یعنی استفاده از فرصت ها نه 60 تا توپ گیرت بیاد هیچکدوم گل نکنی

بعدم مورینیو بازیکنای عادی تر نسبت به زمانی که رئال فیگو و زیدان و بکهام و داشت در اختیار داشت
اون موقع بهترین بازیکن های دنیا توی رئال بودن، الان هم همینطور. شاید سطح کیفی فوتبال در حال حاضر کمی پایین اومده باشه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
اون موقع بهترین بازیکن های دنیا توی رئال بودن، الان هم همینطور. شاید سطح کیفی فوتبال در حال حاضر کمی پایین اومده باشه.

آربلوآ هم نکنه بهترینه بهترین هاشونه ؟

یه سرخیو راموس هست فقط که خوبه و بعدش کریس .

هیگواین هم نکنه جز بهترینهاست ؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما نمیتونی خودتون رو با بارسا یا رئال مقایسه کنید. توی انگلستان فقط لیورپول از این جهت با این دو تیم قابل قیاس هستش

دوست عزیز خوشحالم که بالاخره بعد از چندین بار دیدن این جدول متوجه جایگاه :heart:رئال مادرید اسپانیا:heart: شدی. و البته من بارسا رو اصلا تو این جدول نمیبینم که بخوام با تیمی مقایسه کنمش! کاری هم به لیورپول که یبار میگی لیاقت نداره و یبارم اینجوری میگی راجعبش ندارم:).

مشاهده پیوست 406115

دوست عزیز با توجه باینکه در امضاء شما کلمه HATER بکار رفته لطفا لطف کن و دیگه در دفاع از پر افتخارترین تیم اروپا پست ارسال نکن, چون در واقع باز هم خودت, خودت رو نقض می کنی با این کار و اونهم برای چندمین بار:).

آبراموویچ و مورینیو فرد هستند و عمری فانی دارند، قرار نیست که چلسی آبراموویچ باشه.

این آقا رو میشناسی؟

مشاهده پیوست 406142

این آقا رو چی؟

مشاهده پیوست 406143

میدونی نسبتشون چیه؟

اینارو چی میشناسی؟

مشاهده پیوست 406144

امیدوارم مطلبو گرفته باشی, البته امیدوارم:):

مشاهده پیوست 406149

Last edited:

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

آربلوآ هم نکنه بهترینه بهترین هاشونه ؟

یه سرخیو راموس هست فقط که خوبه و بعدش کریس .

هیگواین هم نکنه جز بهترینهاست ؟

کاسیاس
راموس
پپه
مارسلو
آلونسو
دی ماریا
بنزما
اوزیل
خدیرا
رونالدو
کونتراو
هیگواین
کاروالیو
مودریچ
اسین

باز بگم؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
khoraj جون

شما هروقت نامه ی معرفی باشگاه رئال مادرید مبنی بر عنوان نمایندش در ایران رو تو این تاپیک گذاشتی من دیگه در موردش پست نمیذارم :D (عنوان تاپیک رو مطالعه کنی متوجه نیات برخی پست ها میشی عزیزم ;))

من هنوزم معتقدم شما علاقه داری الکی یه بحثی رو کش بدی، چون تماما داری از اون شاخه به این شاخه میپری. دلیلش هم مبرهنه ;)

چلسی تیم خوب و قوی ای هستش اما از نظر اعتبار، غرور و افتخار، فلسفه و ... در حد بارسا، رئال، بایرن، اینتر، میلان، آرسنال، منچستر یونایتد، لیورپول، ناتینگهام فارست هم نیست :D

علاوه بر این 3 تا دلیل بیار که کلیت چلسی با من سیتی، پی اس جی، موناکو، مالاگا، فولهام، آنژی ماخاچ قلعه، زنیت سن پطرزبورگ و السد قطر متفاوته و مثل اونها عمل نمیکنه :D

قضاوت با دیگر دوستان. از نظر من بحث تو این زمینه با شما تمام شدست چون منطق مشخصی توی صحبتهاتون نمیبینم و فکر میکنم فقط دنبال این هستی که یه گپ و گفتی داشته باشی. تا اینجاش هم خوشحال شدم :wub:
الان متوجه شدم چرا توی تاپیک هواداری رئال هم با برخی یوزر ها به مشکل برخوردید :)
پیشاپیش تمام پست های آتی شما رو با کمال میل تایید میکنم و موافقم.

Last edited:
بالا