• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عادل گفت مادر کدوم بازيکن به دست پدر کشته شده؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:blink:

بعد این دو تو کدوم تیم با هم همکاری داشتن؟:blink:
اشتباه فجیعی کردم
:p
توی موناکو کلی استعداد رو بیرون داد.یکیش فکر کنم آنری بود
اگه اشتباه نکنم ترزگه هم کشف ونگر بود

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
و باز هم تیمی که بارسلون رو حذف کرده بود قهرمان شد
Viva Barca

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مهم یه تیم 40 میلیون یورویی بود که یه تیم 300 میلیون یورویی رو با اون همه ادعا و دب دبه و کب کبه(واژه ی به خصوصی هم میشه به کار برد که جاش اینجا نیست :دی) رو تو دور قبل حذف کرد،باقی این مسائل رو وللش:)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ول کن برادر من قضیه هیترز رو که باهاش اشنایی؟

فرق فرگی با ونگر این هست که رئیس قدرتشو داشت تا اکثر ستاره هاشو حفظ کنه ولی ونگر نه

اقایون ستاره هایی که ونگر به فوتبال معرفی کرده رو نام ببرید تا با فرگی مقایسه کنیم
رئیستون قدرتشو نداشت مالکان نگه داشتند ولی ونگر صرفا یه مربی درآمدزاست که از حداقل ها حداکثر بازیو میگیره
و فرگوسن به گرد پاش تو بازیکن سازی نمیرسه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ای چه بگم به این المانی ها :) فقط دمشون گرم . نشون دادن فوتبال اسپانیا زمانش تمام شده . حیف این سرمربی که دیگه در این تیم نیست و جاش کچل میاد:D

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
روبنو عشق است
انصافا باید توپ طلا رو امسال بهش بدن
عاشقتم:wub:
rmgn9pbcwqgfaewcp08d.jpg

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
امسال انصافا مراسم قهرمانی خیلی ضعیف بود
اینم از سوختن ان گیلیسی ها بود دیگه
hmmsmiley02.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]احساسي که به سانتوس دارم در قلبم مي‌ماند[/h]
[h=2]مهاجم جديد بارسلونا اعلام کرده که احساس بسيار خوبي که به باشگاه سانتوس دارد همواره در قلبش باقي خواهد ماند.[/h]

نيمار با امضاي قراردادي 5 ساله راهي بارسلونا شد تا به بسياري از گمانه‌زني‌ها در خصوص آينده خود پايان دهد.

به گزارش فارس، نيمار در صفحه اختصاصي توييتر خود نوشت: «روز دوشنبه براي امضاي قراردادم به بارسلونا خواهم رفت.»

نيمار در صحبت‌هايي که باشگاه سانتوس از قول او در صفحه خود در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي منتشر کرده گفت: اعضاي خانواده و دوستانم، همه چيز را در مورد تصميم من مي‌دانند. بايد از هواداران سانتوس تشکر کنم زيرا در 9 سال گذشته، لحظه‌هاي فوق العاده‌اي را براي ما رقم زدند. احساس من به اين باشگاه و هواداران به هيچ وجه تغيير نخواهد کرد. جام‌ها، گل‌ها، دريبل‌ها، شادي‌ها و شعرهايي که براي من سرودند همواره در قلبم خواهند ماند. اين يک لحظه بسيار سخت براي من است. ناراحتي به خاطر جدايي از سانتوس و پيوستن به بارسلونا به خاطر چالشي جديد، راهي نو را پيش پاي من قرار داده است. اميدوارم خداوند در اين راه به من کمک کند. پيش از آنکه به بارسلونا بروم، بايد يک بار ديگر با پيراهن سانتوس به ميدان بروم تا بار ديگر هواداران نام مرا فرياد بزنند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا

در پايان رقابت هاي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا در فصل 13 - 2012 ستاره گلزن تيم رئال مادريد آقاي گل شد.

به گزارش يوفا ، کريس رونالدو مهاجم رئال مادريد اين فصل با وجود ناکامي تيمش آقاي گل ليگ قهرمانان شد تا به نوار 4 ساله اختصاص اين افتخار به ليونل مسي فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا پايان دهد. مسي اين فصل با زدن 8 گل در رده سوم قرار گرفت.

رونالدو در فصل 08 - 2007 زماني که پيراهن منچستريونايتد را به تن داشت نيز با زدن 8 گل آقاي گل ليگ قهرمانان اروپا شد.

رده بندي پاياني برترين گلزنان اين رقابت ها به شرح زير است :

12 گل :‌ کريس رونالدو از رئال مادريد

10 گل : روبرت لواندوفسکي از بوروسيا دورتموند

8 گل : بوراک ييلماز از گالاتاسراي ،
ليونل مسي از بارسلونا و توماس مولر(واقعا مفت گل میزنه .من تاحالا ندیدم با یه شوتی دریبلی گل بزنه) از بايرن مونيخ

5 گل : اسکار از چلسي ، ازکوئيل لاوتزي از پاري سن ژرمن ، کريم بن زما از رئال مادريد ، جوناس از والنسيا و آلن از براگا

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ای چه بگم به این المانی ها :) فقط دمشون گرم . نشون دادن فوتبال اسپانیا زمانش تمام شده . حیف این سرمربی که دیگه در این تیم نیست و جاش کچل میاد:D

هنوزم اسپانیا قدرتش محفوظه دادا

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]تيم منتخب سال اروپا انتخاب شد[/h]
[h=2]3 بازيکن بايرن و 3 بازيکن يوونتوس همراه با کريس‌ رونالدو و مسي به تيم منتخب سال ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.[/h]

پس از کسب پيروزي 2 بر يک بايرن در ديدار فينال ليگ قهرمانان مقابل بورسيادورتموند، کارشناسان اين جام، تيم منتخب ستارگان را برگزيدند.

به گزارش سايت يوفا،‌ بر همين اساس فيليپ لام (مدافع و کاپيتان) همراه با باستين شواين اشتايگر و آرين روبن (هر دو هافبک) از جمع باوارايي‌ها در اين تيم برگزيده شدند.

همچنين ماريو گوتسه که در بورسيا دورتموند درخشش زيادي داشت به عنوان هافبکي نمونه برگزيده شد.

در اين تيم همچنين کريس رونالدو از رئال و ليونل مسي از بارسلونا گزينش شدند.

دروازه‌بان:

ويلي کابايرو، مالاگا اسپانيا

خط دفاع:

مدافع راست: فيليپ لام، بايرن مونيخ

مدافع مياني: لئوناردو بونوچي، يوونتوس

مدافع مياني: تياگو سيلوا، پاري‌سن‌ژرمن

مدافع چپ:‌جيورجيو کيه‌ليني، يوونتوس ايتاليا

خط مياني:

هافبک مياني(لايه اول):‌باستين شواين اشتايگر، بايرن مونيخ

هافبک مياني(لايه اول)‌: آرتورو ويدال،‌ يوونتوس ايتاليا

هافبک راست(لايه دوم): آرين روبن، بايرن مونيخ

هافبک مياني(لايه دوم) : ماريو گوتسه، بورسيادورتموند