یکی بگم کافیه ؟ :دی
زین الدین زیدان
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD
عادل گفت مادر کدوم بازيکن به دست پدر کشته شده؟
اشتباه فجیعی کردم:blink:
بعد این دو تو کدوم تیم با هم همکاری داشتن؟:blink:
عادل گفت مادر کدوم بازيکن به دست پدر کشته شده؟
و باز هم تیمی که بارسلون رو حذف کرده بود قهرمان شد
Viva Barca
رئیستون قدرتشو نداشت مالکان نگه داشتند ولی ونگر صرفا یه مربی درآمدزاست که از حداقل ها حداکثر بازیو میگیرهول کن برادر من قضیه هیترز رو که باهاش اشنایی؟
فرق فرگی با ونگر این هست که رئیس قدرتشو داشت تا اکثر ستاره هاشو حفظ کنه ولی ونگر نه
اقایون ستاره هایی که ونگر به فوتبال معرفی کرده رو نام ببرید تا با فرگی مقایسه کنیم
[h=1]احساسي که به سانتوس دارم در قلبم ميماند[/h] [h=2]مهاجم جديد بارسلونا اعلام کرده که احساس بسيار خوبي که به باشگاه سانتوس دارد همواره در قلبش باقي خواهد ماند.[/h] |
نيمار با امضاي قراردادي 5 ساله راهي بارسلونا شد تا به بسياري از گمانهزنيها در خصوص آينده خود پايان دهد. به گزارش فارس، نيمار در صفحه اختصاصي توييتر خود نوشت: «روز دوشنبه براي امضاي قراردادم به بارسلونا خواهم رفت.» نيمار در صحبتهايي که باشگاه سانتوس از قول او در صفحه خود در يکي از شبکههاي اجتماعي منتشر کرده گفت: اعضاي خانواده و دوستانم، همه چيز را در مورد تصميم من ميدانند. بايد از هواداران سانتوس تشکر کنم زيرا در 9 سال گذشته، لحظههاي فوق العادهاي را براي ما رقم زدند. احساس من به اين باشگاه و هواداران به هيچ وجه تغيير نخواهد کرد. جامها، گلها، دريبلها، شاديها و شعرهايي که براي من سرودند همواره در قلبم خواهند ماند. اين يک لحظه بسيار سخت براي من است. ناراحتي به خاطر جدايي از سانتوس و پيوستن به بارسلونا به خاطر چالشي جديد، راهي نو را پيش پاي من قرار داده است. اميدوارم خداوند در اين راه به من کمک کند. پيش از آنکه به بارسلونا بروم، بايد يک بار ديگر با پيراهن سانتوس به ميدان بروم تا بار ديگر هواداران نام مرا فرياد بزنند. |
برترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا در پايان رقابت هاي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا در فصل 13 - 2012 ستاره گلزن تيم رئال مادريد آقاي گل شد. |
به گزارش يوفا ، کريس رونالدو مهاجم رئال مادريد اين فصل با وجود ناکامي تيمش آقاي گل ليگ قهرمانان شد تا به نوار 4 ساله اختصاص اين افتخار به ليونل مسي فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا پايان دهد. مسي اين فصل با زدن 8 گل در رده سوم قرار گرفت. رونالدو در فصل 08 - 2007 زماني که پيراهن منچستريونايتد را به تن داشت نيز با زدن 8 گل آقاي گل ليگ قهرمانان اروپا شد. رده بندي پاياني برترين گلزنان اين رقابت ها به شرح زير است : 12 گل : کريس رونالدو از رئال مادريد 10 گل : روبرت لواندوفسکي از بوروسيا دورتموند 8 گل : بوراک ييلماز از گالاتاسراي ، ليونل مسي از بارسلونا و توماس مولر(واقعا مفت گل میزنه .من تاحالا ندیدم با یه شوتی دریبلی گل بزنه) از بايرن مونيخ 5 گل : اسکار از چلسي ، ازکوئيل لاوتزي از پاري سن ژرمن ، کريم بن زما از رئال مادريد ، جوناس از والنسيا و آلن از براگا |
ای چه بگم به این المانی هافقط دمشون گرم . نشون دادن فوتبال اسپانیا زمانش تمام شده . حیف این سرمربی که دیگه در این تیم نیست و جاش کچل میاد
![]()
[h=1]تيم منتخب سال اروپا انتخاب شد[/h] [h=2]3 بازيکن بايرن و 3 بازيکن يوونتوس همراه با کريس رونالدو و مسي به تيم منتخب سال ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.[/h] |
پس از کسب پيروزي 2 بر يک بايرن در ديدار فينال ليگ قهرمانان مقابل بورسيادورتموند، کارشناسان اين جام، تيم منتخب ستارگان را برگزيدند. به گزارش سايت يوفا، بر همين اساس فيليپ لام (مدافع و کاپيتان) همراه با باستين شواين اشتايگر و آرين روبن (هر دو هافبک) از جمع باواراييها در اين تيم برگزيده شدند. همچنين ماريو گوتسه که در بورسيا دورتموند درخشش زيادي داشت به عنوان هافبکي نمونه برگزيده شد. در اين تيم همچنين کريس رونالدو از رئال و ليونل مسي از بارسلونا گزينش شدند. دروازهبان: ويلي کابايرو، مالاگا اسپانيا خط دفاع: مدافع راست: فيليپ لام، بايرن مونيخ مدافع مياني: لئوناردو بونوچي، يوونتوس مدافع مياني: تياگو سيلوا، پاريسنژرمن مدافع چپ:جيورجيو کيهليني، يوونتوس ايتاليا خط مياني: هافبک مياني(لايه اول):باستين شواين اشتايگر، بايرن مونيخ هافبک مياني(لايه اول): آرتورو ويدال، يوونتوس ايتاليا هافبک راست(لايه دوم): آرين روبن، بايرن مونيخ هافبک مياني(لايه دوم) : ماريو گوتسه، بورسيادورتموند هافبک چپ: کريستيانو رونالدو، رئال مادريد خط حمله: مهاجم نوک: ليونل مسي، بارسلونا اسپانيا |