میلاد جون کجاست؟
نبودش حس میشه الان![]()
احتمالا داره خودش رو واسه 10مین قهرمانی آماده میکنه
میلاد جون کجاست؟
نبودش حس میشه الان![]()
احتمالا داره خودش رو واسه 10مین قهرمانی آماده میکنه![]()
خدایی موندم شما با چه رویی میای اینجا و داری رئال رو زیر سوال میبری ؟!
حداقل عکس هم میزاری با معنا بزار ! نه رئال که هنوز بعد این همه سال کسی نتونسته حتی بهش نزدیک بشه !
واقعا جالبه ! پول افتخار نمیاره اونم برا کی استفاده بشه !!! برا رئال مادرید پرافتخارترین تیم جهان !!!:lol:
ممنون که به فکر منی, مطمئن باش که ویگان تو لیگ اروپا هست دوست باسواد من:
Wigan who will be playing in the Europa League as well as in the Championship next season
حالا این وضعیت شما تو فصل گذشته:
2012
1st Round Group
Benfica 1-1, 2-2
Basel 3-3, 1-2
Otelul 2-0, 2-1 (3rd place)
باز سیتی در رقابت با رئال مادرید اسپانیا و دورتموند رفت لیگ اروپا نه بازل!!
اینم وضعیت این فصلتون که البته از گروه صعود کردین ولی از بخت بد خوردید به پادشاه اروپا:
2013
1st Round Group
Galatasaray 1-0, 0-1
CFR Cluj 2-1, 0-1
Braga 3-2, 3-1 (1st place)
2nd Round - Real Madrid 1-1, 1-2 (2-3)
چرا اینقدر نا امیدی, هنوز چیزی بصورت رسمی اعلام نشده, شاید مورینیو بره PSG, شاید بره اینتر, شاید اصلا بخواد 1 سال استراحت کنه, چرا اینقدر هراس؟!
حالا 9 تا جامتون رو بذارید وسط زمین، چه اثر مثبتی روی تیمتون میتونه بذاره؟ رئال شده مثل پیر مردهایی که با عکس و خاطرات گذشتشون زنده هستند.
بله. مال فصل قبله ولی میبینید که اختلاف چندانی وجود نداره. مطمئنم برای امسال هم که اعلام بشه باز هم همینه. چون هم چند تا بازیکن گرفتید و هم قرارداد چند تا رو هم تمدید کردید.
دیگه خودتونو با اینکه کم دستمزد میدید گول نزنید.
بله. مال فصل قبله ولی میبینید که اختلاف چندانی وجود نداره. مطمئنم برای امسال هم که اعلام بشه باز هم همینه. چون هم چند تا بازیکن گرفتید و هم قرارداد چند تا رو هم تمدید کردید.
ما هم اگه به فکر درآمد زایی نبودیم با این مربی بزرگ ونگر الان جام و لیگ برامون عادی شده بود فرگوسن کار بزرگی نکرد با اون بازیکنا ونگر بود کمتر جام نمیگرفت چه بسا بیشترم میگرفتماول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیزویگان رفت دسته دو
البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم
خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن!![]()
همیشه جای سوال بوده برای من
به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسیدمیتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:
ما هم اگه به فکر درآمد زایی نبودیم با این مربی بزرگ ونگر الان جام و لیگ برامون عادی شده بود فرگوسن کار بزرگی نکرد با اون بازیکنا ونگر بود کمتر جام نمیگرفت چه بسا بیشترم میگرفتم
اختلاف جام لیگمون هم 7 تاست که 10ساله میشه بهش رسید اگه از درآمدزایی دست بردارند
من این آمارو قبول ندارم خداییش طرفدار بقیه تیما بیان بگن با عقل جور در میاد آرسنال88 درصد یونایتد حقوق بده؟تیمی که همه به خاطر دستمزد کم ترکش میکنن؟
اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیزویگان رفت دسته دو
البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم
خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن!![]()
همیشه جای سوال بوده برای من
به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسیدمیتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:
هرچی باشه همون موقع هم دو برابر ما ستاره داشت ما هرسال2-3بازیکن تاپ خروجی داریم چند ساله: انتظار داری قهرمان بشیم؟وقتی هرسال2-3تا از بهترینا میرن از تیمبا کدوم بازیکنا؟
یه جوری میگی بازیکنا انگار فرگی ستاره های جهانو تو تیم جمع کرده بود
نه خیر دوست عزیز فرگی هم خودش بازیکناشو پرورش داد
یه رونالدو به اندازه کل خروجی های ارسنال تو این چند سال ارزش داره!
یه زمانی هم رایین تو تیمتون بود هم فابرگاس هم چند تا از بازیکن های خوب دیگتون بازم نتونستید جام بگیرید
ونگر اون زمانی که بهترین ها رو داشت هم نتونست لیگ قهرمانان رو بگیره
ما فصل شروع میشه میدونیم قهرمانیم نهایتش هر چند سال یکبار دوم بشیم
شماها تا هفته اخر استرس دارین که میتونین سهمیه بگیرین یا نه
شما چرا خودتی گول میزنی؟ این بازیکنا تشنه قهرمانی هستن چیزی که ارسنال باهاش حداقل طی یک دهه اخیر بیگانس!
من به عنوان طرفدار انقدر از قهرمانی خوشحال نشدم که فن پرسی شد!
ما هم اگه به فکر درآمد زایی نبودیم با این مربی بزرگ ونگر الان جام و لیگ برامون عادی شده بود فرگوسن کار بزرگی نکرد با اون بازیکنا ونگر بود کمتر جام نمیگرفت چه بسا بیشترم میگرفتم
اختلاف جام لیگمون هم 7 تاست که 10ساله میشه بهش رسید اگه از درآمدزایی دست بردارند
به خدا ونگرو برا قهرمانی نیاوردن برا این که پولساز تر از این پیدا نمیکنن اگه میخواست راحت میتونست تیمو قهرمان کنه اما چه نیازی به قهرمانی هست وقتی با فروش ستاره ها پول تو جیب مالکان میره؟گور بابای قهرمانی پولو چسبیدنونگر مربی خوبیه اما اون تفکر قهرمانی طلبی که فرگوسن به تیمش تزریق کرد رو ونگر نتونست بکنه. یه سال فوق العاده ارسنال بدون باخت قهرمان جزیره شد. اما همون سال تو چمپیونز لیگ چیکار کرد ؟
صحبت افشین درسته. ارسنال اگه به بزرگی منچستر بود حداقل تا نیمه نهایی میومد بالا.
بعدشم فرگوسن هم کم بازیکن نساخته. من قبول دارم از نظر کمی مربی ای رو دست ونگر نیست. اما از زیر دست فرگوسن هم کلی بازیکن خوب اومدن بیرون. رونالدو ، اسکولز ، بکهام ، گیگز ، اشمایکل ، فان نیستلروی ،
فان درساری که افت کره بود تو یووه اومد تو یونایتد قهرمان سی ال شد. یا اوون یا فان پرسی .. اینها رو فرگوسن و یونایتد به ارزوشون رسوند.
به خدا ونگرو برا قهرمانی نیاوردن برا این که پولساز تر از این پیدا نمیکنن اگه میخواست راحت میتونست تیمو قهرمان کنه اما چه نیازی به قهرمانی هست وقتی با فروش ستاره ها پول تو جیب مالکان میره؟گور بابای قهرمانی پولو چسبیدن
من میگم آرسنال با ونگر و خرج کردن به اندازه منچستر میتونه همه اون افتخاراتو به دست بیاره چون ونگرو کمتر از فرگوسن نمیبینم از نظر فنی تقریبا مساوی اند
این مال فصل قبله نه این فصل. با عقلم جور در نمیاد چون آرسنال همیشه به خاطر کم بودن دستمزدها خیلیا ترکش کردن ولی منچستر بعد از دو تیم اسپانیایی جزو تیماییه که بیشترین دستمزدو میده
بیشترین دستمزد آرسنال 107000 هست و پودولسکی میگیره منچستر فکر کنم فن پرسی 235000 تازه شاید بیشتر از اونم باشه من خبر ندارم
بابا خوبه 8 ساله قهرمان نشدیم
دلیل ترک ستاره های ارسنال چی بود
تیم قهرمان نمیشه یعنی اینده ای نداره
فکر کردی تیمی مثل ارسنال حاضر نبود به فابرگاس یا ون پرسی پول بیشتری بده
برای من ملاک برتری یک تیم قهرمانی نیست
چون اگه اینجوری باشه امسال ویگان از رئال من سیتی آرسنال بهتر بوده در صورتی که اینطور نیست