• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
:D

احتمالا داره خودش رو واسه 10مین قهرمانی آماده میکنه :)

هستیم

مرسی از زحماتی که در این تاپیک میکشی وموجبات خنده را واسم فراهم میکنی

پستم اسپم نباشه:p:lol:

28372086288172984988.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هستیم

مرسی از زحماتی که در این تاپیک میکشی وموجبات خنده را واسم فراهم میکنی

مشخصه پس از هتریکتون تو این فصل به تذهیب نفس هم پرداختی و اهل شکسته نفسی شدی :D

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

خدایی موندم شما با چه رویی میای اینجا و داری رئال رو زیر سوال میبری ؟!

حداقل عکس هم میزاری با معنا بزار ! نه رئال که هنوز بعد این همه سال کسی نتونسته حتی بهش نزدیک بشه !

واقعا جالبه ! پول افتخار نمیاره اونم برا کی استفاده بشه !!! برا رئال مادرید پرافتخارترین تیم جهان !!!:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خدایی موندم شما با چه رویی میای اینجا و داری رئال رو زیر سوال میبری ؟!

حداقل عکس هم میزاری با معنا بزار ! نه رئال که هنوز بعد این همه سال کسی نتونسته حتی بهش نزدیک بشه !

واقعا جالبه ! پول افتخار نمیاره اونم برا کی استفاده بشه !!! برا رئال مادرید پرافتخارترین تیم جهان !!!:lol:

رئال کلهم زیر سواله، از همون 5تا جام اول و فرانکو و قضیه ی آلفردو دی استفانو گرفته تا الباقی.

سوال اصلی اینه، چی هستید؟ حداقل تو این 11-10 سال؟ :D

بهتر غبار زمان رو بزنید کنار و امروز زندگی کنید. گذشته ها مال قاب عکسها و دفتر خاطراته . از امروز بگید :D.

یک میلیارد یورو و دیگر هیچ. واسه اینه که میگن پول افتخار نمیاره. اگه رئال تیم بود نیازی به این همه هزینه نداشت تا یه جام بگیره که نمیتونه بگیره.

حالا 9 تا جامتون رو بذارید وسط زمین، چه اثر مثبتی روی تیمتون میتونه بذاره؟ رئال شده مثل پیر مردهایی که با عکس و خاطرات گذشتشون زنده هستند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خوب باشه تغییر عقیده دادم ...

بارسلونا پرافتخارترین تیم پلاتینی:lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ممنون که به فکر منی :), مطمئن باش که ویگان تو لیگ اروپا هست دوست باسواد من:

Wigan who will be playing in the Europa League as well as in the Championship next season

حالا این وضعیت شما تو فصل گذشته:

2012
1st Round Group
Benfica 1-1, 2-2
Basel 3-3, 1-2
Otelul 2-0, 2-1 (3rd place)

باز سیتی در رقابت با رئال مادرید اسپانیا و دورتموند رفت لیگ اروپا نه بازل!!

اینم وضعیت این فصلتون که البته از گروه صعود کردین ولی از بخت بد خوردید به پادشاه اروپا
:):

2013
1st Round Group
Galatasaray 1-0, 0-1
CFR Cluj 2-1, 0-1
Braga 3-2, 3-1 (1st place)
2nd Round - Real Madrid 1-1, 1-2 (2-3)

خودمم که گفتم ویگان بخاطر اف ای کاپ سهمیه داره انصافا میدونستی یا از رو حرف من گفتی؟:lol:

حذف شدن تو مرحله گروهی سگ شرف داره به خریدن داور :D

چرا اینقدر نا امیدی, هنوز چیزی بصورت رسمی اعلام نشده, شاید مورینیو بره PSG, شاید بره اینتر, شاید اصلا بخواد 1 سال استراحت کنه:), چرا اینقدر هراس؟!

جانم؟ با منی؟! :lol: دارم میگم قهرمانی لیگ واسمون عادی شده این الان نشونه هراس هست؟:دی

این طرفدارای مورینیو منو یاد طرفدارای جاستین بیبر میندازن:D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
حالا 9 تا جامتون رو بذارید وسط زمین، چه اثر مثبتی روی تیمتون میتونه بذاره؟ رئال شده مثل پیر مردهایی که با عکس و خاطرات گذشتشون زنده هستند.

عزیز فعلا این 32 تا رو که برات به 2 شکل مختلف گذاشتیم وسط زمین داشته باش.

مشاهده پیوست 370870مشاهده پیوست 370871

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بله. مال فصل قبله ولی میبینید که اختلاف چندانی وجود نداره. مطمئنم برای امسال هم که اعلام بشه باز هم همینه. چون هم چند تا بازیکن گرفتید و هم قرارداد چند تا رو هم تمدید کردید.

دیگه خودتونو با اینکه کم دستمزد میدید گول نزنید.

من این آمارو قبول ندارم خداییش طرفدار بقیه تیما بیان بگن با عقل جور در میاد آرسنال88 درصد یونایتد حقوق بده؟تیمی که همه به خاطر دستمزد کم ترکش میکنن؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بله. مال فصل قبله ولی میبینید که اختلاف چندانی وجود نداره. مطمئنم برای امسال هم که اعلام بشه باز هم همینه. چون هم چند تا بازیکن گرفتید و هم قرارداد چند تا رو هم تمدید کردید.

اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز:D ویگان رفت دسته دو :D البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم

خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن! :D
همیشه جای سوال بوده برای من

به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسید:D میتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:
ما هم اگه به فکر درآمد زایی نبودیم با این مربی بزرگ ونگر الان جام و لیگ برامون عادی شده بود فرگوسن کار بزرگی نکرد با اون بازیکنا ونگر بود کمتر جام نمیگرفت چه بسا بیشترم میگرفتم
اختلاف جام لیگمون هم 7 تاست که 10ساله میشه بهش رسید اگه از درآمدزایی دست بردارند

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ما هم اگه به فکر درآمد زایی نبودیم با این مربی بزرگ ونگر الان جام و لیگ برامون عادی شده بود فرگوسن کار بزرگی نکرد با اون بازیکنا ونگر بود کمتر جام نمیگرفت چه بسا بیشترم میگرفتم
اختلاف جام لیگمون هم 7 تاست که 10ساله میشه بهش رسید اگه از درآمدزایی دست بردارند

با کدوم بازیکنا؟

یه جوری میگی بازیکنا انگار فرگی ستاره های جهانو تو تیم جمع کرده بود

نه خیر دوست عزیز فرگی هم خودش بازیکناشو پرورش داد

یه رونالدو به اندازه کل خروجی های ارسنال تو این چند سال ارزش داره!

یه زمانی هم رایین تو تیمتون بود هم فابرگاس هم چند تا از بازیکن های خوب دیگتون بازم نتونستید جام بگیرید

ونگر اون زمانی که بهترین ها رو داشت هم نتونست لیگ قهرمانان رو بگیره

ما فصل شروع میشه میدونیم قهرمانیم نهایتش هر چند سال یکبار دوم بشیم

شماها تا هفته اخر استرس دارین که میتونین سهمیه بگیرین یا نه :D

من این آمارو قبول ندارم خداییش طرفدار بقیه تیما بیان بگن با عقل جور در میاد آرسنال88 درصد یونایتد حقوق بده؟تیمی که همه به خاطر دستمزد کم ترکش میکنن؟

شما چرا خودتی گول میزنی؟ این بازیکنا تشنه قهرمانی هستن چیزی که ارسنال باهاش حداقل طی یک دهه اخیر بیگانس!

من به عنوان طرفدار انقدر از قهرمانی خوشحال نشدم که فن پرسی شد!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

اول در مورد فوتبال انگلیس مطالعه کن بعد وارد بحث بشو برای خودت میگم دوست عزیز:D ویگان رفت دسته دو :D البته اگر 1% منظورت قهرمانی اف ای کاپ و سهمیش هست(که مطمئنم نیست!) باید بگم ما سیتی و ارسنال نیستیم

خداییش نمیدونم ارسنالی ها رو چه حساب و اصولی البته نه فقط ارسنالی ها کلا سایر تیم ها تو لیگ برتر احساس برتری نسبت به یونایتد دارن! :D
همیشه جای سوال بوده برای من

به فرض یک درصد هم قهرمان نشیم انقدر قهرمانی داریم که حالا حالا ها به ما نمیرسید:D میتونید از سایر بچه ها تو تاپیک یونایتد بپرسید لیگ برتر واقعا برای ما عادی شده حتی قهرمانی تو جام حذفی ما رو دیگه بیشتر از لیگ خوشحال میکنه:lol:

با کدوم بازیکنا؟

یه جوری میگی بازیکنا انگار فرگی ستاره های جهانو تو تیم جمع کرده بود

نه خیر دوست عزیز فرگی هم خودش بازیکناشو پرورش داد

یه رونالدو به اندازه کل خروجی های ارسنال تو این چند سال ارزش داره!

یه زمانی هم رایین تو تیمتون بود هم فابرگاس هم چند تا از بازیکن های خوب دیگتون بازم نتونستید جام بگیرید

ونگر اون زمانی که بهترین ها رو داشت هم نتونست لیگ قهرمانان رو بگیره

ما فصل شروع میشه میدونیم قهرمانیم نهایتش هر چند سال یکبار دوم بشیم

شماها تا هفته اخر استرس دارین که میتونین سهمیه بگیرین یا نه :D

شما چرا خودتی گول میزنی؟ این بازیکنا تشنه قهرمانی هستن چیزی که ارسنال باهاش حداقل طی یک دهه اخیر بیگانس!

من به عنوان طرفدار انقدر از قهرمانی خوشحال نشدم که فن پرسی شد!
هرچی باشه همون موقع هم دو برابر ما ستاره داشت ما هرسال2-3بازیکن تاپ خروجی داریم چند ساله: انتظار داری قهرمان بشیم؟وقتی هرسال2-3تا از بهترینا میرن از تیم
همون موقع که فن پرسی و فابرگاس بودن بازم خروجی داشتیم نمونش نصری و کلیچی
تیمی که ستاره هاشو هرسال رد کنه قهرمان نمیشه میخواد آرسنال باشه یا هر تیم دیگه
رونالدو از روز اول خوب بود وقتی اومد منچستر فرگی پرورشش داد حتما؟فرگوسن خودش پرورش میده بازیکنارو؟از اون حرفا بودا!از این نظر قابل مقایسه با ونگر نیست
قهرمانی امسالتون هم از ما دارید خوبه (rvp)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ونگر مربی خوبیه اما اون تفکر قهرمانی طلبی که فرگوسن به تیمش تزریق کرد رو ونگر نتونست بکنه. یه سال فوق العاده ارسنال بدون باخت قهرمان جزیره شد. اما همون سال تو چمپیونز لیگ چیکار کرد ؟

صحبت افشین درسته. ارسنال اگه به بزرگی منچستر بود حداقل تا نیمه نهایی میومد بالا.

بعدشم فرگوسن هم کم بازیکن نساخته. من قبول دارم از نظر کمی مربی ای رو دست ونگر نیست. اما از زیر دست فرگوسن هم کلی بازیکن خوب اومدن بیرون. رونالدو ، اسکولز ، بکهام ، گیگز ، اشمایکل ، فان نیستلروی ،

فان درساری که افت کره بود تو یووه اومد تو یونایتد قهرمان سی ال شد. یا اوون یا فان پرسی .. اینها رو فرگوسن و یونایتد به ارزوشون رسوند.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ونگر مربی خوبیه اما اون تفکر قهرمانی طلبی که فرگوسن به تیمش تزریق کرد رو ونگر نتونست بکنه. یه سال فوق العاده ارسنال بدون باخت قهرمان جزیره شد. اما همون سال تو چمپیونز لیگ چیکار کرد ؟

صحبت افشین درسته. ارسنال اگه به بزرگی منچستر بود حداقل تا نیمه نهایی میومد بالا.

بعدشم فرگوسن هم کم بازیکن نساخته. من قبول دارم از نظر کمی مربی ای رو دست ونگر نیست. اما از زیر دست فرگوسن هم کلی بازیکن خوب اومدن بیرون. رونالدو ، اسکولز ، بکهام ، گیگز ، اشمایکل ، فان نیستلروی ،

فان درساری که افت کره بود تو یووه اومد تو یونایتد قهرمان سی ال شد. یا اوون یا فان پرسی .. اینها رو فرگوسن و یونایتد به ارزوشون رسوند.
به خدا ونگرو برا قهرمانی نیاوردن برا این که پولساز تر از این پیدا نمیکنن اگه میخواست راحت میتونست تیمو قهرمان کنه اما چه نیازی به قهرمانی هست وقتی با فروش ستاره ها پول تو جیب مالکان میره؟گور بابای قهرمانی پولو چسبیدن
من میگم آرسنال با ونگر و خرج کردن به اندازه منچستر میتونه همه اون افتخاراتو به دست بیاره چون ونگرو کمتر از فرگوسن نمیبینم از نظر فنی تقریبا مساوی اند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به خدا ونگرو برا قهرمانی نیاوردن برا این که پولساز تر از این پیدا نمیکنن اگه میخواست راحت میتونست تیمو قهرمان کنه اما چه نیازی به قهرمانی هست وقتی با فروش ستاره ها پول تو جیب مالکان میره؟گور بابای قهرمانی پولو چسبیدن
من میگم آرسنال با ونگر و خرج کردن به اندازه منچستر میتونه همه اون افتخاراتو به دست بیاره چون ونگرو کمتر از فرگوسن نمیبینم از نظر فنی تقریبا مساوی اند

اون سالهای دور که من یادمه مدیرای ارسنال تفکرشون صرفا پولسازی نبود

یه زمانی ایان رایت فوق ستاره انگلیس بود و انلکا ذخیرش

بعد امثال ادامز و کیون و دیکسون و لیونگبرگ تو ارسنال بودن

به نظر من از روزی که ورزشگاه ارسنال عوض شد تفکر مدیریتی تیم هم رفت به سمت پولسازی صرف

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
این مال فصل قبله نه این فصل. با عقلم جور در نمیاد چون آرسنال همیشه به خاطر کم بودن دستمزدها خیلیا ترکش کردن ولی منچستر بعد از دو تیم اسپانیایی جزو تیماییه که بیشترین دستمزدو میده
بیشترین دستمزد آرسنال 107000 هست و پودولسکی میگیره منچستر فکر کنم فن پرسی 235000 تازه شاید بیشتر از اونم باشه من خبر ندارم

دلیل ترک ستاره های ارسنال چی بود
تیم قهرمان نمیشه یعنی اینده ای نداره
فکر کردی تیمی مثل ارسنال حاضر نبود به فابرگاس یا ون پرسی پول بیشتری بده

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دلیل ترک ستاره های ارسنال چی بود
تیم قهرمان نمیشه یعنی اینده ای نداره
فکر کردی تیمی مثل ارسنال حاضر نبود به فابرگاس یا ون پرسی پول بیشتری بده
بابا خوبه 8 ساله قهرمان نشدیم
دلیل ترک:1-درآمد بیشتر2-قهرمانی
نه حاضر نبود الان فن پرسی 235000میگیره ما بیشترین سالاری ای که میدیم 107000تاست
البته فابرگاس همیشه دوست داشت به خونش برگرده
فن پرسی بیشتر برا جام رفت
ولی خیلیای دیگه برا پول بیشتر رفتند در الویت بعدی قهرمانی
تیم آرسنال از گروهش میاد بالا میخوره به بایرن آماده رفت و برگشت باهاش3-3 میکنه
چلسی تو گروهی حذف میشه میره قهرمان جام بازنده ها میشه
فکر کردی قهرمانی اونجا ارزشی داره؟
شما پس شاختار دونتسک هم بر نیومدین بعد خوشحال باشید که قهرمان شدید

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برای من ملاک برتری یک تیم قهرمانی نیست
چون اگه اینجوری باشه امسال ویگان از رئال من سیتی آرسنال بهتر بوده در صورتی که اینطور نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
برای من ملاک برتری یک تیم قهرمانی نیست
چون اگه اینجوری باشه امسال ویگان از رئال من سیتی آرسنال بهتر بوده در صورتی که اینطور نیست

درسته اما باید قبول کرد که در مجموع بهترین عملکرد رو در 10 سال گذشته منچستر یونایتد داشته. در کل و در مجموع
توی دوسال اول حضور مورینیو هم چلسی
اما اگر بخوایم با پارامتر های دیگه به قضیه نگاه کنیم، توی 4 تیم اول ( بدون در نظر گرفتن بحث قهرمانی) با توجه به نیمکت و بازیکنان و شمارش ستاره ها بهترین عملکرد متعلق به آرسناله بدون هیچ تردیدی (بقول شاغلام :D، با توجه به بضاعت بازیکنان و جدا شدن ستاره ها و بازیکن های محوری عملکردشون قابل تقدیره)

منچستر لیاقت چنین رتبه هایی رو داشته و داره،

بالا