• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان تیمی کل کل کنید و داستان رو شخصی نکنید .. از کلمات توهین آمیز استفاده نکنید .. اگه پست مورد داری رو دیدید فقط بدریپورت بدید نه اینکه چهار تا هم بذارید روش و جواب بدید !

در کل هم ملو کل کل کنید تا اینجا هم به سرنوشت تاپیک همتای داخلیش مواجه نشه .

در ضمن supermirrora هم بعلت ادبیات نامناسب کارت قرمز گرفت .

پاینده باشید ..

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
دوستان تیمی کل کل کنید و داستان رو شخصی نکنید .. از کلمات توهین آمیز استفاده نکنید .. اگه پست مورد داری رو دیدید فقط بدریپورت بدید نه اینکه چهار تا هم بذارید روش و جواب بدید !

در کل هم ملو کل کل کنید تا اینجا هم به سرنوشت تاپیک همتای داخلیش مواجه نشه .

در ضمن supermirrora هم بعلت ادبیات نامناسب کارت قرمز گرفت .

پاینده باشید ..
:eek:
ادبیات من با ادبیات دوستمون Noel تفاوت آنچنانی نداشت...تفاوت در این بود که ظاهرا من اینجا کسی رو نمیشناسم
تاسف داره واقعا

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
:eek:
ادبیات من با ادبیات دوستمون Noel تفاوت آنچنانی نداشت...تفاوت در این بود که ظاهرا من اینجا کسی رو نمیشناسم
تاسف داره واقعا

من هیچکس رو احمق خطاب نکردم در صورتی شما تو پستت دو بار این کار رو انجام دادی یه واژه نادرست دیگه رو هم قبلا بکار برده بودی ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازگشت دوباره کاکا به میلان ...

137815263276611.jpeg

.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بیل واقعا بازیکن خوبیه.
به این قیمت نمی ارزید ولی رئال ضرر نکرد. یه بازیکن 24 ساله رو خرید که به دلیل ضعیف بودن تیم ملی اش از لحاظ بازی های ملی هم هیچ مشکلی نداره(بحث خستگی و این حرفا)
چون مسلما ولز تو هیچ تورنمنتی حضور نداره جز مقدماتی ها
من از اون چند سال پیش که سرهنگ علیفر بهش میگفت باله( :دی) بازی هاش رو دنبال میکردم و واقعا مرحله به مرحله پیشرفت کرد. بازیکن خلاق و تواناییه. در هر صورت مبارک رئالی ها

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در خوب بودنش شکی نیست ولی در 99 میلیون یورو ارزش داشتن شک اساسی وارده ، در گرون تر از رونالدو* بودنش شک وارده ، در اینکه قیمت اوزیل 40 یا نیمار 57 تا باشه ولی بیل 100 تا باشه شک وارده .
به نظرم رئال با این حرکتش به جای اینکه جلوی ارقام نجومی تیمهایی مثل من سیتی یا موناکو و PSG و ... بایسته ، کمکشون کرد .

* قیمت رونالدو منظورم قیمت تمدیدش با رئال هست نه قیمتی که از منچستر به رئال اومد .
* قرارداد رونالدو با رئال تمدید شده و بعد از خبر بیل اعلام رسمی میشه و اصلا بعید نیست که از مبلغ بیل بیشتر باشه .

.

• Like
Reactions: rms

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
در خوب بودنش شکی نیست ولی در 99 میلیون یورو ارزش داشتن شک اساسی وارده ، در گرون تر از رونالدو* بودنش شک وارده ، در اینکه قیمت اوزیل 40 یا نیمار 57 تا باشه ولی بیل 100 تا باشه شک وارده .
به نظرم رئال با این حرکتش به جای اینکه جلوی ارقام نجومی تیمهایی مثل من سیتی یا موناکو و PSG و ... بایسته ، کمکشون کرد .

* قیمت رونالدو منظورم قیمت تمدیدش با رئال هست نه قیمتی که از منچستر به رئال اومد .
* قرارداد رونالدو با رئال تمدید شده و بعد از خبر بیل اعلام رسمی میشه و اصلا بعید نیست که از مبلغ بیل بیشتر باشه .

.
اوزیل 47 یا 50 میلیون یورو من خوندم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
رئال گند زده به بازار نقل و انتقالات
از این به بعد کف ترانسفر فوق ستاره ها میشه 100 میلیون یورو!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اگه بیل 100 میلیون یورو باشه، فک کن قیمت بازیکنایی مثه گوندوغان و ویلشر چقدر باشه amazing...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رئال گند زده به بازار نقل و انتقالات
از این به بعد کف ترانسفر فوق ستاره ها میشه 100 میلیون یورو!
رئال چاره ای نداشت.تاتنهام یه چیزی گفت که اینا بی خیال بشن.رئالم واقعا میخواست بیلو بیاره.80 تا خیلی معقول تر بود.البته قیمت بهترین بازیکنان دنیا از هیچ قانونی پیروی نمیکنه همینطور که اعلام شده قیمت مسی 580 میلیون یورو است!!!!!!!!!!!
بیلم بعد از مسی و رونالدو و ریبری به نظر من بهترینه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پولش رو دارن خرج میکنن، اینش مشکلی نداره، اینی هم که الگویی میشه واسه سیتی یا پی اس جی هم به رئال ارتباطی پیدا نمیکنه، این عربا باید با جنبه تر بشن اما مسئله اینجاست

زیدان، فیگو، رونالدو و امروز بیل که طی 13 سال اخیر رکورد ها رو شکستند آیا میتونن از دیدگاه فوتبالی بازگشت سرمایه کنند؟

به عنوان طرفدار بارسا یه تجربه ی 13 ساله نشون داده این خرید ها هیچ گونه خللی در عملکرد تیم ما وارد نمیکنه پس احساس بدی به این انتقال ندارم اما واقعا دوست دارم گذشت زمان اینجور نقل و انتقالات رو منطقی جلوه بده.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا که این قیمت برای گرت بیل میدونید یعنی چی ؟خوده گرت بیل تو خوابشم نمیدید همچین رقمی بابتش بپردازن و منبعد قیمت نجومی بازیکنها رو شاهد باشین بعد این حرکت رئال

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

من هیچوقت نمیگم رونالد و بازیکن بدیه فقط از بعضی رفتاراش و غرورش بدم میاد

ولی گرت بیل هنوزم قابل مقایسه با رونالد و نیست

اینو ببینید که میگما

گرت بیل یه بازیکن 2 ساله ست و بعدشم افول میکنه اما رونالدو نه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب نقل و انتقالات تموم شد و اما این نقل و انتقالات یک بازنده بزرگ و تمام عیار داشت به اسم منچستر یونایتد تیمی که این فصل برای سهمیه لیگ قهرمانان خواهد جنگید نه چیز بیشتر با رفتن فرگوسن دوران طلایی به پایان رسیده البته شاید به صورت موقت و چند ساله

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستی یادم رفت برنده نقل و انتقالات هم اورتون شد چون یه بازیکن بنجل درجه دوم رو به مبلغ 27 ملیون کرد تو پاچه ما دمشون گرم حالا میرن 3 تا بازیکن 9 ملیونی میخرن بعد فصل اینده هرکدوم و میفروشن 30 تومن به ما :Dیعنی اخر بیزنس هست گور بابای جام و قهرمانی:D

بالا