مونشن گلادباخ و فیورنتینا رو هم بیخیال شو!!!
پرسپولیس و منچستر که فکر نکنم جامی بگیرن!!!
البته با احترام به هوادای منچستر ، احتمال جام گرفتن پرسپولیس بیشتره این فصل چون گل کم می خوره!!
امیدت به پای چپ مسی باشه و بس!!!:blush:
دوست عزیز بنظر من منچستر این فصل جام نمیگیره و این هیچ ربطی به تعداد گل و حریف ها نداره! به سبک بازی مربوط میشه!!!اگه منچستر به چلسی و لیورپول 2جین گل هم با این سبک میزد ، باز هم نظر من همین بود!!سه بازی یونایتد انجام داده دو گل خورده که هر دو گل خوردش خارج از خونه بوده
ارسنال سه بازی انجام داده 4 گل خورده
یونایتد از سوانسی خارج از خونه 4-1 برد . چلسی در خونه 0-0 شد و لیورپول خارج از خونه 1-0 باخت
ارسنال با استون ویلا در خونه 3-1 باخت - از فولهام خارج از خونه 3-1 برد و از تاتنهام در خونه 1-0 برد
الان موندم رو چه حسابی طرفدارای ارسنال انقدر حس برتری دارن!
اینا انتظار دارن وقتی هم اوزیل میخواد بیاد ، هم پرز و آنچلوتی بهش اطمینان ندارن ، ونگر نخره که تیمشون ضعیف نشه!!!خیلی جالبه، در تاپیک هواداران رئال ونگر رو کرکس خطاب می کنن و میگن خیلی ازش بدمون میاد. آخه کرکس تر از رئال تو فوتبال مگه هست؟ تیمی که باعث شده قیمت بازار این بشه. تیمی که تا یک ستاره ظهور می کنه همه مطبوعات رو بسیج می کنه تا به ذور بخرتش. ونگر کلی به فوتبال خدمت کرد. کلی بازیکن ارائه داد به فوتبال. به خاط رویای فابرگاس گذاشت با قیمتی نصف ارزشش بره بارسا، در حالی که متونست راحت 45 50 میلیون بفروشش. جلوی ون پرسی رو نگرفت که بره منچستر، در حالی که می تونست 1 سال نگهش داره یا حتی به تیم دیگه بفروشش اما گذاشت بره به منچستر چون خودش می خواست. در حالی که بعضی تیم ها حاضرن بازیکن رو رو نیمکت بشونن و خرابش کنن و نذارن بره جایی. ننگ و کرکس فوتبال شمایید...
گل گفتی برادراینا انتظار دارن وقتی هم اوزیل میخواد بیاد ، هم پرز و آنچلوتی بهش اطمینان ندارن ، ونگر نخره که تیمشون ضعیف نشه!!!
حقیقت اینه اوزیل میخواست تو یه باشگاه فوتبال بازی کنه که واسش ارزش قائل باشن نه بنگاه معاملاتی که رئیسش همه رو شبیه اسکناس میبینه!!!
خیلی جالبه، در تاپیک هواداران رئال ونگر رو کرکس خطاب می کنن و میگن خیلی ازش بدمون میاد. آخه کرکس تر از رئال تو فوتبال مگه هست؟ تیمی که باعث شده قیمت بازار این بشه. تیمی که تا یک ستاره ظهور می کنه همه مطبوعات رو بسیج می کنه تا به ذور بخرتش. ونگر کلی به فوتبال خدمت کرد. کلی بازیکن ارائه داد به فوتبال. به خاط رویای فابرگاس گذاشت با قیمتی نصف ارزشش بره بارسا، در حالی که متونست راحت 45 50 میلیون بفروشش. جلوی ون پرسی رو نگرفت که بره منچستر، در حالی که می تونست 1 سال نگهش داره یا حتی به تیم دیگه بفروشش اما گذاشت بره به منچستر چون خودش می خواست. در حالی که بعضی تیم ها حاضرن بازیکن رو رو نیمکت بشونن و خرابش کنن و نذارن بره جایی. ننگ و کرکس فوتبال شمایید...
خیلی جالبه، در تاپیک هواداران رئال ونگر رو کرکس خطاب می کنن و میگن خیلی ازش بدمون میاد. آخه کرکس تر از رئال تو فوتبال مگه هست؟ تیمی که باعث شده قیمت بازار این بشه. تیمی که تا یک ستاره ظهور می کنه همه مطبوعات رو بسیج می کنه تا به ذور بخرتش. ونگر کلی به فوتبال خدمت کرد. کلی بازیکن ارائه داد به فوتبال. به خاط رویای فابرگاس گذاشت با قیمتی نصف ارزشش بره بارسا، در حالی که متونست راحت 45 50 میلیون بفروشش. جلوی ون پرسی رو نگرفت که بره منچستر، در حالی که می تونست 1 سال نگهش داره یا حتی به تیم دیگه بفروشش اما گذاشت بره به منچستر چون خودش می خواست. در حالی که بعضی تیم ها حاضرن بازیکن رو رو نیمکت بشونن و خرابش کنن و نذارن بره جایی. ننگ و کرکس فوتبال شمایید...
دقیقاً !!! خیلی خیلی خوشحالیم!!!
گفتی سی ال ، میگم با بهترین بازیکن های دنیا 10 سال به فینال نرسیدن چی میگه؟؟
در این زمینه فک کنم بهتره چیزی نگی
9 به 0 جلوییم.
10سال که زیاد هم نیست.فصل 98-1997 با مربیگری یوپ هاینکس بعد 32 سال رفتیم فینال!
هر چی باشه از رئال به عنوان یک مدعی اصلی کسب جام حساب میکنن.ارسنال چی حتما میخوای با جیرود قهرمان سی ال بشین.
با تیری انری و ویرا و...... نتونستین قهرمان بشین
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش
ستاره ای که رئال تو آخرین روزهای نقل و انتقالات با 15 میلیون خریدش! با ستاره های الان قابل مقایسه ست؟ رئال ایسکو رو با 25 میلیون خرید. منچستر یه بازیکن 25 ساله رو با 27 میلیون خرید. بارسا الکسیس رو با حدودا 30 میلیون خرید. اوزیل الان ستاره ست که ونگر حاضر میشه 50 تا پاش بده.دیگه اوزیل رو اینقدر ضایع نکنید لطفا :happy:، بنده ی خدا ستاره ی تیم ملی آلمان توی جام جهانی 2010 بود که درخشش توی همون مسابقات باعث شد رئال جذبش کنه!
1. این آخرین باریه که توهین به ونگر رو تحمل می کنم بار بعدی با لحن دیگه ای پاسخ میدم.این اولین پست من تو این تاپیک بی ارزش بعد از یکی دو ساله. اما چون در مورد من و رئال صحبت شد:
اون آقای محترمی که آواتارت عکس فرگوسنه، خیلی حقیرانه ست که آدم از خودش و تیمش چیزی نداشته باشه بگه و بیاد از یه تیم دیگه مایه بذاره. البته حق میدم، چون چپ و راست توی این چند سال رئال تحقیرتون کرد. چون برای منچستر و یکی دو تا از هوادارهای محترمش ارزش قائلم، ادامه نمیدم.
به هوادارای محترم آرسنال: من نگفتم ونگر کرکسه، گفتم این حرکتش و این نحوه راضی کردن اوزیل به ترک رئال، فقط از یه آدم کرکس صفت بر میاد که اینجا در مورد ونگر صدق می کنه. گفتم اینجا حکم کرکس رو داره.در مورد بقیه کارهاش در طول این چند سال نظر ندادم، چون اصلا برام مهم نیست و پیگیر همچین مسائلی نیستم خوشبختانه. اما مشخصه که ادب و تربیتِ صحیح ونگر روی شما هم تأثیر گذاشته! البته از کسایی که هنوز یک سال از عمرشون تو فضای مجازی نگذشته همچین رفتارهایی بر میاد و معمولا هم تو همین تاپیک پیداشون میشه. شما دوستان بودید که برای یه بازیکن رئال اینجور سر و دست شکوندید و تاپیکتون 1000 پست فکر کنم جلو رفت. ما این مراحل رو گذروندیم. نقل محافل تمام تاپیک های هواداری بیشتر از اینکه درباره تیم خودشون باشه درباره بازیکن های مازاد رئال بود که آرزو می کردن یکی شون بیاد توی تیمشون. حتی دو آتیشه های بارسلون هم تو تاپیک های دیگه چشم به راه خرید رونالدو و اوزیل و کوئنترائو و بنزما بودن. خدا رو شکر رئال انقدر بده و کفتاره و ... وگرنه معلوم نبود چند تا بازیکن از رئال می رفت!
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش، الان که می خواد نتیجه این 3 سال تلاش رو ببینه، به این شکل رقت انگیز از تیم جدا میشه. با یه حرکت غیر اخلاقی و تلفن زدن به بازیکن. قلعه نوعی هم با اون سابقه ش همچین کاری نمی کنه! اگه کرکس صفتی نیست، پس چیه؟
دوست عزیز :این اولین پست من تو این تاپیک بی ارزش بعد از یکی دو ساله. اما چون در مورد من و رئال صحبت شد:
اون آقای محترمی که آواتارت عکس فرگوسنه، خیلی حقیرانه ست که آدم از خودش و تیمش چیزی نداشته باشه بگه و بیاد از یه تیم دیگه مایه بذاره. البته حق میدم، چون چپ و راست توی این چند سال رئال تحقیرتون کرد. چون برای منچستر و یکی دو تا از هوادارهای محترمش ارزش قائلم، ادامه نمیدم.
به هوادارای محترم آرسنال: من نگفتم ونگر کرکسه، گفتم این حرکتش و این نحوه راضی کردن اوزیل به ترک رئال، فقط از یه آدم کرکس صفت بر میاد که اینجا در مورد ونگر صدق می کنه. گفتم اینجا حکم کرکس رو داره.در مورد بقیه کارهاش در طول این چند سال نظر ندادم، چون اصلا برام مهم نیست و پیگیر همچین مسائلی نیستم خوشبختانه. اما مشخصه که ادب و تربیتِ صحیح ونگر روی شما هم تأثیر گذاشته! البته از کسایی که هنوز یک سال از عمرشون تو فضای مجازی نگذشته همچین رفتارهایی بر میاد و معمولا هم تو همین تاپیک پیداشون میشه. شما دوستان بودید که برای یه بازیکن رئال اینجور سر و دست شکوندید و تاپیکتون 1000 پست فکر کنم جلو رفت. ما این مراحل رو گذروندیم. نقل محافل تمام تاپیک های هواداری بیشتر از اینکه درباره تیم خودشون باشه درباره بازیکن های مازاد رئال بود که آرزو می کردن یکی شون بیاد توی تیمشون. حتی دو آتیشه های بارسلون هم تو تاپیک های دیگه چشم به راه خرید رونالدو و اوزیل و کوئنترائو و بنزما بودن. خدا رو شکر رئال انقدر بده و کفتاره و ... وگرنه معلوم نبود چند تا بازیکن از رئال می رفت!
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش، الان که می خواد نتیجه این 3 سال تلاش رو ببینه، به این شکل رقت انگیز از تیم جدا میشه. با یه حرکت غیر اخلاقی و تلفن زدن به بازیکن. قلعه نوعی هم با اون سابقه ش همچین کاری نمی کنه! اگه کرکس صفتی نیست، پس چیه؟
ستاره ای که رئال تو آخرین روزهای نقل و انتقالات با 15 میلیون خریدش! با ستاره های الان قابل مقایسه ست؟ رئال ایسکو رو با 25 میلیون خرید. منچستر یه بازیکن 25 ساله رو با 27 میلیون خرید. بارسال الکسیس رو با حدودا 30 میلیون خرید. اوزیل الان ستاره ست که ونگر حاضر میشه 50 تا پاش بده.
بله. دلیل اصلی هم همین بود و خودش هم اینو ذکر کرده. اشکال این دوستان اینه که کرکس رو فحش می دونن. والا کرکس هم یه پرنده ست و به آدمی که فرصت طلب باشه (از جنبه منفی) میگن کرکس صفت! اون هم ونگری که دم از اخلاق تو فوتبال می زنه.هر چند که اوزیل هم با درخشش ایسکو یه مقدار موقعیت خودش رو در خطر دید و شاید ترجیح داد در آستانه ی جام جهانی توی یک تیم مطرح فیکس بازی کنه. این وسط متوجه دعوا آرسنالی ها و طرفدار های رئال نمیشم. حکایت خرید و فروش بازیکنان بخشی تلخ و شیرین از فوتبال هستش.