• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مونشن گلادباخ و فیورنتینا رو هم بیخیال شو!!!
پرسپولیس و منچستر که فکر نکنم جامی بگیرن!!!
البته با احترام به هوادای منچستر ، احتمال جام گرفتن پرسپولیس بیشتره این فصل چون گل کم می خوره :D !!
امیدت به پای چپ مسی باشه و بس!!!:blush:

سه بازی یونایتد انجام داده دو گل خورده که هر دو گل خوردش خارج از خونه بوده

ارسنال سه بازی انجام داده 4 گل خورده

یونایتد از سوانسی خارج از خونه 4-1 برد . چلسی در خونه 0-0 شد و لیورپول خارج از خونه 1-0 باخت

ارسنال با استون ویلا در خونه 3-1 باخت - از فولهام خارج از خونه 3-1 برد و از تاتنهام در خونه 1-0 برد

الان موندم رو چه حسابی طرفدارای ارسنال انقدر حس برتری دارن!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
سه بازی یونایتد انجام داده دو گل خورده که هر دو گل خوردش خارج از خونه بوده

ارسنال سه بازی انجام داده 4 گل خورده

یونایتد از سوانسی خارج از خونه 4-1 برد . چلسی در خونه 0-0 شد و لیورپول خارج از خونه 1-0 باخت

ارسنال با استون ویلا در خونه 3-1 باخت - از فولهام خارج از خونه 3-1 برد و از تاتنهام در خونه 1-0 برد

الان موندم رو چه حسابی طرفدارای ارسنال انقدر حس برتری دارن!
دوست عزیز بنظر من منچستر این فصل جام نمیگیره و این هیچ ربطی به تعداد گل و حریف ها نداره! به سبک بازی مربوط میشه!!!اگه منچستر به چلسی و لیورپول 2جین گل هم با این سبک میزد ، باز هم نظر من همین بود!!
منچستر از نظر بنده برنامه خاصی برای گلزنی نداشت جز توپ بلند از عقب زمین که با این سبک بازی طبعاً جلوی خیلی تیم ها به مشکل میخوره!!!
این مشکل میتونست برطرف بشه با خریدن یه هافبک هجومی خوب ، ولی من یو فلینی رو خرید که کپی بقیه هافبک هاتونه!!
ضمناً هیچ حس برتری ای هم نداریم!!!

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خیلی جالبه، در تاپیک هواداران رئال ونگر رو کرکس خطاب می کنن و میگن خیلی ازش بدمون میاد. آخه کرکس تر از رئال تو فوتبال مگه هست؟ تیمی که باعث شده قیمت بازار این بشه. تیمی که تا یک ستاره ظهور می کنه همه مطبوعات رو بسیج می کنه تا به ذور بخرتش. ونگر کلی به فوتبال خدمت کرد. کلی بازیکن ارائه داد به فوتبال. به خاط رویای فابرگاس گذاشت با قیمتی نصف ارزشش بره بارسا، در حالی که متونست راحت 45 50 میلیون بفروشش. جلوی ون پرسی رو نگرفت که بره منچستر، در حالی که می تونست 1 سال نگهش داره یا حتی به تیم دیگه بفروشش اما گذاشت بره به منچستر چون خودش می خواست. در حالی که بعضی تیم ها حاضرن بازیکن رو رو نیمکت بشونن و خرابش کنن و نذارن بره جایی. ننگ و کرکس فوتبال شمایید...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خیلی جالبه، در تاپیک هواداران رئال ونگر رو کرکس خطاب می کنن و میگن خیلی ازش بدمون میاد. آخه کرکس تر از رئال تو فوتبال مگه هست؟ تیمی که باعث شده قیمت بازار این بشه. تیمی که تا یک ستاره ظهور می کنه همه مطبوعات رو بسیج می کنه تا به ذور بخرتش. ونگر کلی به فوتبال خدمت کرد. کلی بازیکن ارائه داد به فوتبال. به خاط رویای فابرگاس گذاشت با قیمتی نصف ارزشش بره بارسا، در حالی که متونست راحت 45 50 میلیون بفروشش. جلوی ون پرسی رو نگرفت که بره منچستر، در حالی که می تونست 1 سال نگهش داره یا حتی به تیم دیگه بفروشش اما گذاشت بره به منچستر چون خودش می خواست. در حالی که بعضی تیم ها حاضرن بازیکن رو رو نیمکت بشونن و خرابش کنن و نذارن بره جایی. ننگ و کرکس فوتبال شمایید...
اینا انتظار دارن وقتی هم اوزیل میخواد بیاد ، هم پرز و آنچلوتی بهش اطمینان ندارن ، ونگر نخره که تیمشون ضعیف نشه!!!
حقیقت اینه اوزیل میخواست تو یه باشگاه فوتبال بازی کنه که واسش ارزش قائل باشن نه بنگاه معاملاتی که رئیسش همه رو شبیه اسکناس میبینه!!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اینا انتظار دارن وقتی هم اوزیل میخواد بیاد ، هم پرز و آنچلوتی بهش اطمینان ندارن ، ونگر نخره که تیمشون ضعیف نشه!!!
حقیقت اینه اوزیل میخواست تو یه باشگاه فوتبال بازی کنه که واسش ارزش قائل باشن نه بنگاه معاملاتی که رئیسش همه رو شبیه اسکناس میبینه!!!
گل گفتی برادر

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

+
باز ارسنال زیاد باهاش معامله نداشته

کلا ستون های باشگاهشون رو یونایتدی ها تشکیل میدن اونوقت وقتی اوزیل به یونایتد لینک شد ما رو بز خر خطاب کردن و توهین کردن!

خدا رو شکر اوزیل نرفت یونایتد!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

این خریدهای دیوانه وار رئال و تیغ زدن بازیکنهای ستاره ی تیمها از باخت 6-2 به بارسلونای گواردیولا شروع شد در رفت و برگشت لیگ قهرمانان 2009 به لیورپول 5-0 باختن بازی برگشت رو دقیق یادمه در آنفیلد 4-0 باختن فقط و فقط بخاطر درخشش کاسیاس یعنی اگه این دروازه بان نبود کم کمش 8 تا فقط در همین بازی روی شاخ رئال بود
بعد از این تحقیرها بازیکنانی رو گرفتن که هر کدام به تنهایی یه تیم رو ***** می کردن
//

Last edited by a moderator:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دقیقاً !!! خیلی خیلی خوشحالیم!!!
گفتی سی ال ، میگم با بهترین بازیکن های دنیا 10 سال به فینال نرسیدن چی میگه؟؟

در این زمینه فک کنم بهتره چیزی نگی

9 به 0 جلوییم.

10سال که زیاد هم نیست.فصل 98-1997 با مربیگری یوپ هاینکس بعد 32 سال رفتیم فینال!

هر چی باشه از رئال به عنوان یک مدعی اصلی کسب جام حساب میکنن.ارسنال چی حتما میخوای با جیرود قهرمان سی ال بشین.

با تیری انری و ویرا و...... نتونستین قهرمان بشین

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
در این زمینه فک کنم بهتره چیزی نگی

9 به 0 جلوییم.

10سال که زیاد هم نیست.فصل 98-1997 با مربیگری یوپ هاینکس بعد 32 سال رفتیم فینال!

هر چی باشه از رئال به عنوان یک مدعی اصلی کسب جام حساب میکنن.ارسنال چی حتما میخوای با جیرود قهرمان سی ال بشین.

با تیری انری و ویرا و...... نتونستین قهرمان بشین

با همین جیرود فصل پیش با بایرن مساوی شدیم!!! و مثل بعضی ها 4تا از نماینده دوم آلمان نخوردیم!
تیم ما که ادعایی نداشته و نداره!!
ولی واسه تیمی که 100 تا 100 میده به بازیکناش خدایی 10 سال به فینال نرسیدن خیلیه!

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
این اولین پست من تو این تاپیک بی ارزش بعد از یکی دو ساله. اما چون در مورد من و رئال صحبت شد:
اون آقای محترمی که آواتارت عکس فرگوسنه، خیلی حقیرانه ست که آدم از خودش و تیمش چیزی نداشته باشه بگه و بیاد از یه تیم دیگه مایه بذاره. البته حق میدم، چون چپ و راست توی این چند سال رئال تحقیرتون کرد. چون برای منچستر و یکی دو تا از هوادارهای محترمش ارزش قائلم، ادامه نمیدم.
به هوادارای محترم آرسنال: من نگفتم ونگر کرکسه، گفتم این حرکتش و این نحوه راضی کردن اوزیل به ترک رئال، فقط از یه آدم کرکس صفت بر میاد که اینجا در مورد ونگر صدق می کنه. گفتم اینجا حکم کرکس رو داره.در مورد بقیه کارهاش در طول این چند سال نظر ندادم، چون اصلا برام مهم نیست و پیگیر همچین مسائلی نیستم خوشبختانه. اما مشخصه که ادب و تربیتِ صحیح ونگر روی شما هم تأثیر گذاشته! البته از کسایی که هنوز یک سال از عمرشون تو فضای مجازی نگذشته همچین رفتارهایی بر میاد و معمولا هم تو همین تاپیک پیداشون میشه. شما دوستان بودید که برای یه بازیکن رئال اینجور سر و دست شکوندید و تاپیکتون 1000 پست فکر کنم جلو رفت. ما این مراحل رو گذروندیم. نقل محافل تمام تاپیک های هواداری بیشتر از اینکه درباره تیم خودشون باشه درباره بازیکن های مازاد رئال بود که آرزو می کردن یکی شون بیاد توی تیمشون. حتی دو آتیشه های بارسلون هم تو تاپیک های دیگه چشم به راه خرید رونالدو و اوزیل و کوئنترائو و بنزما بودن. خدا رو شکر رئال انقدر بده و کفتاره و ... وگرنه معلوم نبود چند تا بازیکن از رئال می رفت!
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش، الان که می خواد نتیجه این 3 سال تلاش رو ببینه، به این شکل رقت انگیز از تیم جدا میشه. با یه حرکت غیر اخلاقی و تلفن زدن به بازیکن. قلعه نوعی هم با اون سابقه ش همچین کاری نمی کنه! اگه کرکس صفتی نیست، پس چیه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش

دیگه اوزیل رو اینقدر ضایع نکنید :happy:، بنده ی خدا به همراه مولر و شواینی ستاره های تیم ملی آلمان توی جام جهانی 2010 بودند که درخشش توی همون مسابقات باعث شد رئال جذبش کنه!

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
دیگه اوزیل رو اینقدر ضایع نکنید لطفا :happy:، بنده ی خدا ستاره ی تیم ملی آلمان توی جام جهانی 2010 بود که درخشش توی همون مسابقات باعث شد رئال جذبش کنه!
ستاره ای که رئال تو آخرین روزهای نقل و انتقالات با 15 میلیون خریدش! با ستاره های الان قابل مقایسه ست؟ رئال ایسکو رو با 25 میلیون خرید. منچستر یه بازیکن 25 ساله رو با 27 میلیون خرید. بارسا الکسیس رو با حدودا 30 میلیون خرید. اوزیل الان ستاره ست که ونگر حاضر میشه 50 تا پاش بده.

• Like
Reactions: rms

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این اولین پست من تو این تاپیک بی ارزش بعد از یکی دو ساله. اما چون در مورد من و رئال صحبت شد:
اون آقای محترمی که آواتارت عکس فرگوسنه، خیلی حقیرانه ست که آدم از خودش و تیمش چیزی نداشته باشه بگه و بیاد از یه تیم دیگه مایه بذاره. البته حق میدم، چون چپ و راست توی این چند سال رئال تحقیرتون کرد. چون برای منچستر و یکی دو تا از هوادارهای محترمش ارزش قائلم، ادامه نمیدم.
به هوادارای محترم آرسنال: من نگفتم ونگر کرکسه، گفتم این حرکتش و این نحوه راضی کردن اوزیل به ترک رئال، فقط از یه آدم کرکس صفت بر میاد که اینجا در مورد ونگر صدق می کنه. گفتم اینجا حکم کرکس رو داره.در مورد بقیه کارهاش در طول این چند سال نظر ندادم، چون اصلا برام مهم نیست و پیگیر همچین مسائلی نیستم خوشبختانه. اما مشخصه که ادب و تربیتِ صحیح ونگر روی شما هم تأثیر گذاشته! البته از کسایی که هنوز یک سال از عمرشون تو فضای مجازی نگذشته همچین رفتارهایی بر میاد و معمولا هم تو همین تاپیک پیداشون میشه. شما دوستان بودید که برای یه بازیکن رئال اینجور سر و دست شکوندید و تاپیکتون 1000 پست فکر کنم جلو رفت. ما این مراحل رو گذروندیم. نقل محافل تمام تاپیک های هواداری بیشتر از اینکه درباره تیم خودشون باشه درباره بازیکن های مازاد رئال بود که آرزو می کردن یکی شون بیاد توی تیمشون. حتی دو آتیشه های بارسلون هم تو تاپیک های دیگه چشم به راه خرید رونالدو و اوزیل و کوئنترائو و بنزما بودن. خدا رو شکر رئال انقدر بده و کفتاره و ... وگرنه معلوم نبود چند تا بازیکن از رئال می رفت!
3 سال پیش که رئال اوزیل رو خرید، هیچکس نمی شناختش، الان که می خواد نتیجه این 3 سال تلاش رو ببینه، به این شکل رقت انگیز از تیم جدا میشه. با یه حرکت غیر اخلاقی و تلفن زدن به بازیکن. قلعه نوعی هم با اون سابقه ش همچین کاری نمی کنه! اگه کرکس صفتی نیست، پس چیه؟
1. این آخرین باریه که توهین به ونگر رو تحمل می کنم بار بعدی با لحن دیگه ای پاسخ میدم.
2. در مورد ناشناس بودن اوزیل، شاید شما در سطح محدودی فوتبال رو پیگیری می کنی و اتفاقا شما قبل از اومدن اوزیل به رئال اونو نمیشناختید. بارسلونا هم کلی ستاره از ما خرید و فحشش هم دادیم. از ونگر بدت میاد؟ برو کانون هواداری رئال فحشش بده. اینجا همه تیم ها هوادار دارن.
3. در مورد اون حرفت که گفتی واسه بازیکن های رئال سر و دست می شکوندید بگم که رئال بازی کن های خوبی داره و خیلی هم خوشحال میشین تیممون از رئال بازیکن بخره. سر و دستم میشکونیم، شاید دیدی سال دیگه بنزما هم اومد...
4. بازم میگم این آخرین باره که توهین به ونگر رو تحمل می کنم...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوست عزیز :
1-شما میگی کرکس نیست ولی کارش کرکس صفتانه است!! این توهین نیست؟
2-بنده به منچستر کاری ندارم ولی بزور داور تیمی رو حذف کردن باعث تحقیر خود ريال میشه نه منچستر!!!
3-جناب ساختار مذاکرات همینه ، وقتی مربی میگه ردش کنین باید فروختش !!! آرسنال هم نمی خریدش مطمئن باش اوزیل اونقدر خوب هست که تیمای دیگه واسش سر و دست بشکونن!
4-بله دوست عزیز ماها برای اوزیل و دی ماریا و کاسیاس و ..... سر و دست میشکنیم ، چون ارزش این ستاره ها رو میدونیم نه اینکه مثل ريال و پرز بهترین بازیساز رو از تیم فراری بدیم یا بهترین دروازه بان رو نیمکت نشین کنیم!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ستاره ای که رئال تو آخرین روزهای نقل و انتقالات با 15 میلیون خریدش! با ستاره های الان قابل مقایسه ست؟ رئال ایسکو رو با 25 میلیون خرید. منچستر یه بازیکن 25 ساله رو با 27 میلیون خرید. بارسال الکسیس رو با حدودا 30 میلیون خرید. اوزیل الان ستاره ست که ونگر حاضر میشه 50 تا پاش بده.

شکی نیست اوزیل یه بازیکن فانتزی و طراحه. در مورد کیفیت اوزیل جای بحثی وجود نداره. اما شاید پشت پرده ی این مسائل که به عنوان بی مهری پرس خطاب میشه بحث فیرپلی مالی مطرح باشه. چون روند خرید فروش رئال به سبکی بوده که فاصله ی زیادی بین مبالغ دریافتی از بابت فروش و صرف هزینه ها وجود نداره (اگر که درست یادم مونده باشه)

هر چند که اوزیل هم با درخشش ایسکو یه مقدار موقعیت خودش رو در خطر دید و شاید ترجیح داد در آستانه ی جام جهانی توی یک تیم مطرح فیکس بازی کنه. این وسط متوجه دعوا آرسنالی ها و طرفدار های رئال نمیشم. حکایت خرید و فروش بازیکنان بخشی تلخ و شیرین از فوتبال هستش.

علاوه بر این در مظلومیت آرسنال در فصول نقل و انتقالات بسیار مدیحه ها سروده شده :D، از رفتن فنپرسی گرفته که تلخ ترین بود تا فابرگاس و نصری و کول که .....

و اما در مورد قیمت بازیکنان. این فصل تورم وحشتناکی رو در قیمت بازیکنان شاهد بودیم.

فکر کنم همه با این مطلب موافق باشن. بنظرم حدود 30 درصد تورم در قیمت های بازیکنان مشاهده میشد.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
هر چند که اوزیل هم با درخشش ایسکو یه مقدار موقعیت خودش رو در خطر دید و شاید ترجیح داد در آستانه ی جام جهانی توی یک تیم مطرح فیکس بازی کنه. این وسط متوجه دعوا آرسنالی ها و طرفدار های رئال نمیشم. حکایت خرید و فروش بازیکنان بخشی تلخ و شیرین از فوتبال هستش.
بله. دلیل اصلی هم همین بود و خودش هم اینو ذکر کرده. اشکال این دوستان اینه که کرکس رو فحش می دونن. والا کرکس هم یه پرنده ست و به آدمی که فرصت طلب باشه (از جنبه منفی) میگن کرکس صفت! اون هم ونگری که دم از اخلاق تو فوتبال می زنه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از وقتی که پای عربها باز شد به لیگ جزیره و بقیه لیگها قیمتهای نجومی دیده شد برای بازیکنها و کلا خراب کردن و سودهای کلان رو به جیب زدن
نمونش کاوانی امسال 63 ملیون یورو اشتباه نکنم گرفتنش پس از قرار داد شک نکنید اونم زیره 120 ملیون زیره بار نمیره
راستی دوستان راست میگن مالک منچستر سیتی تو رئالم سهمی داره؟

بالا