• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
خب نقل و انتقالات تموم شد و اما این نقل و انتقالات یک بازنده بزرگ و تمام عیار داشت به اسم منچستر یونایتد تیمی که این فصل برای سهمیه لیگ قهرمانان خواهد جنگید نه چیز بیشتر با رفتن فرگوسن دوران طلایی به پایان رسیده البته شاید به صورت موقت و چند ساله
عمرا عموجان
اولا فلینی بازیکن درجه سوم نیست.
دوما کی گفته جام رو به ستاره ها میدن. اگه اینطوری بود رئال مورینیو باید حداقل 7 تا جام می گرفت.
سوما فرگوسن هیچوقت بیخیال تیم نمیشه
چهارما فکر کردی مویس مربی تازه کاریه.
پنجما جنازه منچستر هم برای قهرمانی تو چهار جبهه می جنگه. باور نداری برو از بقیه بپرس
ششما هیچوقت هویت یه باشگاه با رفتن یا اومدن یکی دو نفر از بین نمیره جتی اونی که میره فرگوسن باشه و اونی که میاد اصلا بازیکن نباشه
هفتما کی گفته تیم ما ستاره نداره. رونی و فن پرسی هر سال تو جمع بازیکنان برتر دنیا قرار می گیرند. دخیا به زعم خیلیا گرون قیمت ترین دروازه بان دنیاست.
هشتما قرار نیست منچستر ستاره بخره. منچستر رونالدو 17 ساله تحویل میگیره و بهترین بازیکن جهان تحویل میده. کانتونای گمنام رو میگیره و کانتونا تحویل میده و کلی بازیکن دیگه که ذکرش اینجا نمیگنجه
نهما دیگه عرضی نیست
دهما we are united

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چارکیم عمو جان
خب اولا این بازیکن از نظر من هنوزم درجه دوم هست هیچ چیز خاصی نداره درگیر و سرزن مثل اینهمه هافبک دیگه تو لیگ برتر .مثل نولان مثل ....... من تا این لحظه اینهمه بازی اورتون رو دیدم حتی یک دریبل حتی یک پاس که ناشی از خلاقیت باشه از این یارو ندیدم کلا این بازیکن اصلا پاسور نیست در حالی که منچستر به یه پاسور نیاز داره چه فایده شما بهترین مهاجم های دنیا رو داشته باشی اما کسی نباشه پاس بده بهشون نیمار و مسی تو بارسا بدون ژاوی و فابرگاس و ... نصف کارایی خودشون رو هم ندارن
دوما:جام رو به ستاره ها نمیدن اما جام رو به تیمی میدن که بازیکن هاش توانایی ستاره شدن رو دارن هیچوقت تیمی مثل شاختار دونتسک قهرمان نمیشه اما دورتموند میتونست اما در نهایت مغلوب کیفیت بالاتر بازیکن های بایرن شد
سوما:خدا کنه:D هر چند بعضی وقتا اونم اشتباه بزرگ داشته مثلا شما الان بازی های یوونتوس رو ببینی درک میکنی که فلاینی بهتره با پوگبا
چهارما:مویس مربی تازه کاری نیست اما تا حالا در تیم بزرگ نبوده تیمی مثل اورتون ارزوهای کوچک و پیش پا افتاده داره حتی با 6 یا 7ام شدن هم قهرمان حساب میشد اونجا در ضمن سبک بازی اورتون همیشه مبتی بر سانتر و بازی فیزیکی بوده که خیلی وقتا هم جواب نداده واسه همین سبک بازیکنی مثل فلاینی رو میخواد
پنجما: ما که از خدامونه ولی بعید میدونم حتی در جام اتحادیه هم به جایی برسیم البته با این چند بازی که دیدم از تیم
ششما:کاملا حق با شماست اما یه نگاه به حال و روز لیورپول نشون میده که چنتا اشتباه ممکنه چه تاثیراتی داشته باشه
هفتما:برمنکرش لعنت اما وقتی تیم از دادن حتی 5 پاس درست در میانه زمین عاجز هست اینا نمیتونن معجزه کنن که
هشتما:بله اما چندین بازیکن جوان رو از دست دادیم که الان دارن تبدیل به ستاره میشن در عوض بازیکنی مثل اسمالینگ رو نگه داشتیم که اگه یک قرن بصورت ثابت بازی کنه هیچ پیشرفتی نخواهد داشت این مدلی که شما میگی ایا ارسنال انجام نداده؟خب به کجا رسید در نهایت به این نتیجه رسید که در کنار جوانان تیم به بازیکن هایی با کیفیت مسعود اوزیل هم نیاز داره
نهما:منم دیگه عرضی ندارم
دهما :صد در صد
یک نکته هم بگم روزی که رونالدو رو فروختیم و جاش والنسیا رو خریدیم و شماره 7 رو به این بازیکن دادیم من گفتم این فقط یک بازیکن متوسط رو به بالاست و دقیقا هم همون شد امار این بازیکن رو مثلا با امار هافبک کناری نوریچ و نیوکاسل مقایسه کنی میبین که اونام در همین حد بودن با 5 تا پاس گل دادن و دوتا گل که بازیکن ستاره نمیشه این یه کاری هست که تقریبا 70 درصد هافبک های ی لیگ انگلیس میکنن به نظر شما نباید بین بازیکن منچستر و وستهام تفاوتی باشه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این ویدئو رو فالس نیوز گذاشته.

13920612000181_PhotoA.jpg

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920612000339

واکنش پرس در نوع خودش خیلی جالبه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من شاید تا به حال تو این تاپیک پست نداده باشم و الان هم چون دیدم یه بحث دوستانه ای هست خواستم نظرمو به عنوان یک ارسنالی بگم و امیدوارم به کسی هم بر نخوره!

دلیل اصلی که این پست را می زنم به خاطر شخص فلینی هست! بازیکنی که به عنوان هافبک دفاعی کارش را در اورتون شروع کرد و تبدیل به یک هافبک تهاجمی شد. کسی که فصل قبل عملکرد خیره کننده ای داشت! هافبکی جنگنده، فیزیکی، سر زن و حتی گلزن! الان فک کنم شما خرید اوزیل را با فلینی مقایسه می کنید؟! این دو خرید از دو فلسفه جدا از هم شکل گرفته! منچستر اگر دنبال یک هافبک پا به توپ و خلاق بود همون کاگاوا بسشه!!! کسی که الان جز 18 نفر هم نیست! فلسفه فوتبالی منچستر تغییر شگرفی نکرده هنوز! هنوز از 4-4-2 استفاده می کنه و بازیکن خلاقی مثل اوزیل و امثالهم جایی در این ترکیب نداره برعکس فلینی می تونه خیلی موفق باشه! من همیشه از هواداران فلینی بوده ام و دوست داشتم بیاد لندن! شاید 27 میلیون کمی زیاد باشه برای او ولی بازار اینطوری شده! تیم ها دیگه به راحتی سال های گذشته بازیکن از دست نمیدن!!
و به نظرم منچستر نیاز به بازیکن های دیگری هم داشت؛ علی الخصوص برای جانشینی والنسیا که اصلا در حد منچستر نیست!
در کل منچستر بازنده ی بزرگ این تابستان بود اما باید به مویس وقت داد که تاکتیک هاش رو تو منچستر پیاده کنه!
/

لیگ برتر امسال منو یاد سری آ 2000 میندازه! یووه، میلان، اینتر، رم، لاتزیو، فیونتینا که حالا تبدیل شدن به: چلسی، منچستر یونایتد، منچستر سیتی، آرسنال، تاتنهام و لیورپول
فصل خیلی جذابی باید بشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شاید تا به حال تو این تاپیک پست نداده باشم و الان هم چون دیدم یه بحث دوستانه ای هست خواستم نظرمو به عنوان یک ارسنالی بگم و امیدوارم به کسی هم بر نخوره!

دلیل اصلی که این پست را می زنم به خاطر شخص فلینی هست! بازیکنی که به عنوان هافبک دفاعی کارش را در اورتون شروع کرد و تبدیل به یک هافبک تهاجمی شد. کسی که فصل قبل عملکرد خیره کننده ای داشت! هافبکی جنگنده، فیزیکی، سر زن و حتی گلزن! الان فک کنم شما خرید اوزیل را با فلینی مقایسه می کنید؟! این دو خرید از دو فلسفه جدا از هم شکل گرفته! منچستر اگر دنبال یک هافبک پا به توپ و خلاق بود همون کاگاوا بسشه!!! کسی که الان جز 18 نفر هم نیست! فلسفه فوتبالی منچستر تغییر شگرفی نکرده هنوز! هنوز از 4-4-2 استفاده می کنه و بازیکن خلاقی مثل اوزیل و امثالهم جایی در این ترکیب نداره برعکس فلینی می تونه خیلی موفق باشه! من همیشه از هواداران فلینی بوده ام و دوست داشتم بیاد لندن! شاید 27 میلیون کمی زیاد باشه برای او ولی بازار اینطوری شده! تیم ها دیگه به راحتی سال های گذشته بازیکن از دست نمیدن!!
و به نظرم منچستر نیاز به بازیکن های دیگری هم داشت؛ علی الخصوص برای جانشینی والنسیا که اصلا در حد منچستر نیست!
در کل منچستر بازنده ی بزرگ این تابستان بود اما باید به مویس وقت داد که تاکتیک هاش رو تو منچستر پیاده کنه!
/

لیگ برتر امسال منو یاد سری آ 2000 میندازه! یووه، میلان، اینتر، رم، لاتزیو، فیونتینا که حالا تبدیل شدن به: چلسی، منچستر یونایتد، منچستر سیتی، آرسنال، تاتنهام و لیورپول
فصل خیلی جذابی باید بشه!

فصل که خب مطمئنا جذاب خواهد بود. یونایتد ، سیتی ، چلسی و ارسنال هر چهار تاشون قدرت دارند ولی خب این سرافکندگی ای که ما در بازار نقل و انتقالات داشتیم ممکنه از نظر روحی به تیم صدمه بزنه.

بماند که ما با همین بازیکنا با چلسی با اون همه بازیکن شاخص مساوی کردیم و در نبود بهترین بازیکنمون به لیورپولی باختیم که گلش رو هم از روی خریت مدافعانمون به ما زد و دیگه هیچ کاری نتونست بکنه و ما به بد بودن خودمون باختیم.

در مورد والنسیا ، به نظر من بهترین پست براش دفاع هست. جای فیل جونز. اقلا سرعتش اینجا به کار بیاد وگرنه از نظر بهره هوشی برای کارهای هجومی این ای کیوش در حد جلبگه

امیدوارم این فصل رونی ، نانی و فان پرسی در اوج باشند.

از اون طرف اورا و ویدیچ بهتر بشن و خراب کاری نکنند. این فیل جونز رو بذاره رو نیمکت. تو تمرین هم جداگانه و تنها تمرینش بدن. به بازیکنایی مثل عدنان و لینگارد و زاها اعتماد بشه. پس اینا کی قراره برای تیم بازی کنن.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من دقیقا با فلسفه فوتبالی مویس مشکل دارم دقیقا مشکل بنده همینجاست . این اقا انگار در 20 سال قبل مونده و هنوز همون شیوه سنتی سانتر کردن و شلوغ کردن محوطه جریمه برای گلزنی رو انتخاب کرده منچستر اینهمه هافبک یک مدل داره تا توپ دست حریفه میدون و میگیرن خوب حالا که گرفتن چکار کنن ؟؟ از اینجا به بعد مشکل منچستر شروع میشه در حالی که یکی از بهترین مهاجمان دنیا رو در اختیار داری فقط از دایره وسط زمین توپ رو فرستادن روی دروازه چه مفهمومی رو میرسونه مگر حماقت کادر فنی و نداشتن بازیکن در خط هافبک تو این چند بازی عملا خط هافبک فقط وظایف دفاعی رو انجام داده در خلق موقعیت اگه منفی نباشن صفر هستن خب حالا فلاینی هم به اینا اضافه کن البته شاید بهترین بازیکن منچستر بشه این فصل چون با سبک مزخرف و علی اصغری مویس اشنا هست و خوب سر میزنه اما ما در مقابل تیم هایی که مدافع درست و حسابی دارن محکوم به شکست خواهیم بود مگه شوت راه درو برامون کاری انجام بده

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
از نظر من این مربی هنوز به درک درستی از تفاوت منچستر یونایتد و اورتون نرسیده هنوز نمیفهمه که مساوی با هر تیمی در خانه برای طرفداران شکست محسوب میشه یا باختن به هر تیمی حتی بهترین تیم ها و خارج از خانه رو نمیشه با بعضی مزخرفات توجیه کرد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چارکیم عمو جان
خب اولا این بازیکن از نظر من هنوزم درجه دوم هست هیچ چیز خاصی نداره درگیر و سرزن مثل اینهمه هافبک دیگه تو لیگ برتر .مثل نولان مثل ....... من تا این لحظه اینهمه بازی اورتون رو دیدم حتی یک دریبل حتی یک پاس که ناشی از خلاقیت باشه از این یارو ندیدم کلا این بازیکن اصلا پاسور نیست در حالی که منچستر به یه پاسور نیاز داره چه فایده شما بهترین مهاجم های دنیا رو داشته باشی اما کسی نباشه پاس بده بهشون نیمار و مسی تو بارسا بدون ژاوی و فابرگاس و ... نصف کارایی خودشون رو هم ندارن
دوما:جام رو به ستاره ها نمیدن اما جام رو به تیمی میدن که بازیکن هاش توانایی ستاره شدن رو دارن هیچوقت تیمی مثل شاختار دونتسک قهرمان نمیشه اما دورتموند میتونست اما در نهایت مغلوب کیفیت بالاتر بازیکن های بایرن شد
سوما:خدا کنه:D هر چند بعضی وقتا اونم اشتباه بزرگ داشته مثلا شما الان بازی های یوونتوس رو ببینی درک میکنی که فلاینی بهتره با پوگبا
چهارما:مویس مربی تازه کاری نیست اما تا حالا در تیم بزرگ نبوده تیمی مثل اورتون ارزوهای کوچک و پیش پا افتاده داره حتی با 6 یا 7ام شدن هم قهرمان حساب میشد اونجا در ضمن سبک بازی اورتون همیشه مبتی بر سانتر و بازی فیزیکی بوده که خیلی وقتا هم جواب نداده واسه همین سبک بازیکنی مثل فلاینی رو میخواد
پنجما: ما که از خدامونه ولی بعید میدونم حتی در جام اتحادیه هم به جایی برسیم البته با این چند بازی که دیدم از تیم
ششما:کاملا حق با شماست اما یه نگاه به حال و روز لیورپول نشون میده که چنتا اشتباه ممکنه چه تاثیراتی داشته باشه
هفتما:برمنکرش لعنت اما وقتی تیم از دادن حتی 5 پاس درست در میانه زمین عاجز هست اینا نمیتونن معجزه کنن که
هشتما:بله اما چندین بازیکن جوان رو از دست دادیم که الان دارن تبدیل به ستاره میشن در عوض بازیکنی مثل اسمالینگ رو نگه داشتیم که اگه یک قرن بصورت ثابت بازی کنه هیچ پیشرفتی نخواهد داشت این مدلی که شما میگی ایا ارسنال انجام نداده؟خب به کجا رسید در نهایت به این نتیجه رسید که در کنار جوانان تیم به بازیکن هایی با کیفیت مسعود اوزیل هم نیاز داره
نهما:منم دیگه عرضی ندارم
دهما :صد در صد
یک نکته هم بگم روزی که رونالدو رو فروختیم و جاش والنسیا رو خریدیم و شماره 7 رو به این بازیکن دادیم من گفتم این فقط یک بازیکن متوسط رو به بالاست و دقیقا هم همون شد امار این بازیکن رو مثلا با امار هافبک کناری نوریچ و نیوکاسل مقایسه کنی میبین که اونام در همین حد بودن با 5 تا پاس گل دادن و دوتا گل که بازیکن ستاره نمیشه این یه کاری هست که تقریبا 70 درصد هافبک های ی لیگ انگلیس میکنن به نظر شما نباید بین بازیکن منچستر و وستهام تفاوتی باشه؟
فصل پیش من پاس میدادم ون پرسی که 25-26 تا گل زد؟ البته اگه بازی ساز بهتری پشت سرش بود بهتر می شد. من همیشه شانس اول رو میدم به منچستر حتی اگه بعد از 6 بازی اول رده 14 باشه. با اومدن فلینی رو سر که خیلی قوی میشن، ویدیچ، فلینی، فردیناند و ... . با توجه به اینکه رونی نه نوک حمله و کناره ها جایی نداره، به نظرم می تونن تو این اوضاع به عنوان بازی ساز ازش استفاده کنن، هم قدرت بدنی داره، هم حفظ توپ، هم پاس های خیلی دقیق و پاس های گل زیاد، هم قدرت دریبل زنی و زدن تو دل دفاع، می تونن کل بازی سازی تیم رو بسپرن بهش، الان ازش استفاده خوبی نمیشه تو تیم... این نظر شخصی من بود.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
نه داداشم شما پاس نمیدادی چون شما هم به همون اندازه پاسوری که والنسیا هست
پارسال شرایط لیگ با لان فرق میکرد ضمن اینکه ما بیشتر حرکت تیمیمون توسط رونی بود که اماده بود از لحاظ روانی بیشتر پاسها به فن پرسی هم توسط رونی بود در مورد فلاینی اگه کلیپی چیزی از پاس های دقیق و دریبل هاش داری بده ما هم ببینیم حال کنیم برادر من ما از اول هم روی هوا چندان مشکلی نداشتیم که حالا با اومدن فلینی بخواد برطرف شه من میگم با خرید هر بازیکن باید یه چیزی به تیم اضافه شه که متاسفانه این در مورد فلینی صدق نمیکنه شرایط اورتون فرق میکنه با منچستر مدلی که میخواد از فلاینی بازی بگیره فن پرسی رو از جریان بازی خارج میکنه چون همش سانتر و سرزدن هست

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نه داداشم شما پاس نمیدادی چون شما هم به همون اندازه پاسوری که والنسیا هست
پارسال شرایط لیگ با لان فرق میکرد ضمن اینکه ما بیشتر حرکت تیمیمون توسط رونی بود که اماده بود از لحاظ روانی بیشتر پاسها به فن پرسی هم توسط رونی بود در مورد فلاینی اگه کلیپی چیزی از پاس های دقیق و دریبل هاش داری بده ما هم ببینیم حال کنیم برادر من ما از اول هم روی هوا چندان مشکلی نداشتیم که حالا با اومدن فلینی بخواد برطرف شه من میگم با خرید هر بازیکن باید یه چیزی به تیم اضافه شه که متاسفانه این در مورد فلینی صدق نمیکنه شرایط اورتون فرق میکنه با منچستر مدلی که میخواد از فلاینی بازی بگیره فن پرسی رو از جریان بازی خارج میکنه چون همش سانتر و سرزدن هست
من نگفتم فلینی پاس میده!!! فلینی نه پاس داره نه دریبل، اما خوب هیشکی ازش رد نمی کنه. تیم شما دفاع مشکلی نداره، دروازه بانم تقریبا مشکلی نداره (به جز رو توپ های هوایی)، هافبک دفاعی هم خو بی مشکل، وینگ هاشم به نظرم والنسیا و اشلی یانگ عالین... مهاجمم خوب ون پرسی رو دارین که ... . ولبک و رونی و چیچاریتو و کلورلی هم رو نیمکت. اسمالینگ و جونز هم دفاع ذخیره. دیگه نمیدونم از چی مینالید!! فقط یه بازیساز کم دارید که اونم می تونید از بازیکن های دیگتون استفاده کنید... آُرسنال فابرگاس 17 سالش بود که شد محور تیم. شاید از آکادمی هم بشه بازیکنی با این خصوصیات پیدا کرد...
فلینی انتخاب 3 ام 4 ام مویس بود. اشتباه مویس این بود که کل وقتشو صرف هافبک هایی کرد که شانسی واسه خریدشون نداشت، مثل فابرگاس.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب البته که والنسیا عالی هست البته واسه شما و تیم های دیگه که رقیب هستن:D اسلی یانگ هم که کلا مصدومه همیشه فردیناند و ویدیچ تو سرعت ها جا میمونن کلورلی که هیچ نمیفهمه میخواد وسط زمین چکار کنه با توپ اسمالینگ رو کی اخه جز ادم حساب میکنه بنده خدا اینو واسه برق شیراز هم بدن نمیگرین یچیزی تو مایه های وز براون هست چیچاریتو که با این سبک و فقط هد زدن از رده خارج میشه میمونه فن پرسی و رونی که با اینا میشه مثلا چکار کرد مگه اون فصل ارسنال فابرگاس رو داشت و نصری و ... رو تونست قهرمان شه ؟
6 هافبک با خصوصیات یکسان و شبیه بهم اخه کدوم احمقی نگه میداره تو تیم همشون هافبک دفاعی هستن مویس بهتره برگرده به همون اورتون
در مورد خرید ها هم که همه میدونستن فابرگاس و رونالدو و مودریچ امکانش نیست فقط دو حالت داره یا میخواستن بگن ما دنبال خرید بودیم و نشد یا واقعا احمق بود مویس

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
خب البته که والنسیا عالی هست البته واسه شما و تیم های دیگه که رقیب هستن:D اسلی یانگ هم که کلا مصدومه همیشه فردیناند و ویدیچ تو سرعت ها جا میمونن کلورلی که هیچ نمیفهمه میخواد وسط زمین چکار کنه با توپ اسمالینگ رو کی اخه جز ادم حساب میکنه بنده خدا اینو واسه برق شیراز هم بدن نمیگرین یچیزی تو مایه های وز براون هست چیچاریتو که با این سبک و فقط هد زدن از رده خارج میشه میمونه فن پرسی و رونی که با اینا میشه مثلا چکار کرد مگه اون فصل ارسنال فابرگاس رو داشت و نصری و ... رو تونست قهرمان شه ؟
6 هافبک با خصوصیات یکسان و شبیه بهم اخه کدوم احمقی نگه میداره تو تیم همشون هافبک دفاعی هستن مویس بهتره برگرده به همون اورتون
در مورد خرید ها هم که همه میدونستن فابرگاس و رونالدو و مودریچ امکانش نیست فقط دو حالت داره یا میخواستن بگن ما دنبال خرید بودیم و نشد یا واقعا احمق بود مویس
اگه یه هوادار چلسی یا رئال میخواست منچستر رو با خاک یکسان کنه به این خوبی نمیتونست!!!!!
انصافا طرفدار یونایتدی؟؟؟
اسمالینگ برای شما بازیکن نیست اما روی هاجسون نظر دیگه ای داره. همچنین کلورلی، جونز که تو تیم ملی انگلستان بازی میکنند. تازه ولبک هم هست.
خلاصه شما جز متشنج کردن جو کار دیگه ای نمیکنی. من 18 ساله طرفدار یونایتدم و هیچوقت نشده تیمم جز برای قهرمانی برای چیز دیگه ای بجنگه.
فوتبال که فقط بازیکن گنده و اسم رو رسم دار ریختن وسط زمین نیست. هماهنگی هم بین اینا لازمه. به زودی مویس هماهنگی کامل بین بازیکن ها رو پیدا میکنه و اونوقت متوجه میشین که چرا فرگوسن اونو جایگزین خودش کرد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم اگه شما 18 ساله طرفدار این تیمی ما از وقتی فهمیدیم توپ چیه بابامون واسمون گفته تیم فقط اینه:D به عبارتی از 18 بیشتر نباشه عمرا کمتر باشه
اسمالینگ واسه بنده بازیکن نیست خب نظر روی هاجسون هم محترمه :D خب همینارو دعوت میکنه انگلیس به هیچ جا نمیرسه
اتفاقا بنده واقعا معتقدم اسم بازی نمیکنه مثال بارزش هم دورتمونده اما به این هم معتقدم باید برای انجام کار ابزار داشت شما تاکتیک منچستر در بازی لیورپول رو به من بگو من دیگه چیزی نمیگم ما که غیر از سردرگمی و بی روحیگی بازیکنا چیزی ندیدیم وگرنه علی دایی هم دوست داره ادای یورگن کلوب رو دربیاره جوون بازی بده

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
داداشم اگه شما 18 ساله طرفدار این تیمی ما از وقتی فهمیدیم توپ چیه بابامون واسمون گفته تیم فقط اینه:D به عبارتی از 18 بیشتر نباشه عمرا کمتر باشه
اسمالینگ واسه بنده بازیکن نیست خب نظر روی هاجسون هم محترمه :D خب همینارو دعوت میکنه انگلیس به هیچ جا نمیرسه
اتفاقا بنده واقعا معتقدم اسم بازی نمیکنه مثال بارزش هم دورتمونده اما به این هم معتقدم باید برای انجام کار ابزار داشت شما تاکتیک منچستر در بازی لیورپول رو به من بگو من دیگه چیزی نمیگم ما که غیر از سردرگمی و بی روحیگی بازیکنا چیزی ندیدیم وگرنه علی دایی هم دوست داره ادای یورگن کلوب رو دربیاره جوون بازی بده
شما خوبه جای ما آرسنالی ها نیستی...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب بودیم دیگه اون چند سالی ارسنال با اون بازیکن ها قهرمان میشد و ما دوم:D البته ارسنال این فصل پی برده دنیا با وجود تیم هایی مثل من سیتی و پاریس و موناکو چه جای بی رحمیه:D
ما کلا این فصل فوتبال زده میشیم
منچستر و بارسا و و در اخر پرسپولیس فکر نکنم امسال هیچکدوم به جایی برسن ما حال کنیم:D البته طرفدار مونشن گلادباخ و فیورنتینا هم هستم:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جناب مهرداد نظره شخصی خودت راجب مویس چیه ؟

اگه به سابقه اش در اورتون نگاه کنیم نمره متوسط میگیره اما خب اینکه 11 سال در اورتون مونده فقط دلیلش خود مویس نیست. مدیریت باشگاه اورتون هم موثر بوده

قهرمانی در لیگ نسبت به اوردن یه تیم پایین جدولی به میانه جدول خیلی فرق داره . یه جور تابع لگاریتمیه. یعنی فرض کن شما بخوای یه تیم رو از انتهای جدول بیاری وسط جدول باید 50 واحد تلاش خرج کنی

حالا اگه بخوای همون تیم رو از وسط جدول بیاری جز چهارتای اول باید 100 واحد تلاش کنی و اگه بخوای قهرمانش کنی باید 200 واحد تلاش کنی.

الان نمیتونم در مورد مویس نظر بدم چون چند تا بازی هست که شروع کرده. گوادریولا هم مربی بزرگیه اما خب هنوز در بایرن اون چیزی که باید بشه نیست.

اما خب من به فرگوسن اعتماد دارم که به مویس اعتقاد داره. حالا باید یه مدت بگذره . من کلا این فصل انتظار قهرمانی ندارم اما انتظار بازی های خوب و معرفی جوانان برای فصل بعد اننظار زیاد از حدی نیست به نظر من.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خب بودیم دیگه اون چند سالی ارسنال با اون بازیکن ها قهرمان میشد و ما دوم:D البته ارسنال این فصل پی برده دنیا با وجود تیم هایی مثل من سیتی و پاریس و موناکو چه جای بی رحمیه:D
ما کلا این فصل فوتبال زده میشیم
منچستر و بارسا و و در اخر پرسپولیس فکر نکنم امسال هیچکدوم به جایی برسن ما حال کنیم:D البته طرفدار مونشن گلادباخ و فیورنتینا هم هستم:D
مونشن گلادباخ و فیورنتینا رو هم بیخیال شو!!!
پرسپولیس و منچستر که فکر نکنم جامی بگیرن!!!
البته با احترام به هوادای منچستر ، احتمال جام گرفتن پرسپولیس بیشتره این فصل چون گل کم می خوره :D !!
امیدت به پای چپ مسی باشه و بس!!!:blush:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مونشن گلادباخ رو از وقتی افن برگ بازی میکرد واسه اون دوست داشتم فیورنتینا هم عاشق دو باتیستوتا و تولدو بودم

بالا