hamedovic5405
Registered User
نکته مهم! اوزیل مثه نامبرده به باشگاهش پشت نکرد و هنوزم یه مادردیستاس!!رابین فن پرسی در بچگی با لباس آرسنال
مشاهده پیوست 446841
اینا گذاشتم رئالیا خیلی برا اوزیل ناراحت نباشن و بدونن این مسائل برا همه تیما هست
نکته مهم! اوزیل مثه نامبرده به باشگاهش پشت نکرد و هنوزم یه مادردیستاس!!رابین فن پرسی در بچگی با لباس آرسنال
مشاهده پیوست 446841
اینا گذاشتم رئالیا خیلی برا اوزیل ناراحت نباشن و بدونن این مسائل برا همه تیما هست
خودم کجا بود؟ داد میزنه فن پرسیه.این که احتمال زیاد خودتی داداش فن پرسی اینده حتما
نکته مهم! اوزیل مثه نامبرده به باشگاهش پشت نکرد و هنوزم یه مادردیستاس!!
19 سال پیش در چنین روزی رابی فاولر با پیراهن لیورپول سریعترین هتریک تاریخ فوتبال انگلستان رو به نام خودش ثبت کرد
وی در 4 دقیقه و 33 ثانیه اول بازی 3 گل پیاپی به آرسنال زد تا همه بفهمن مهاجم یعنی چی!
سالگرد 8تایی شدن آرسنال رو رَد کردیم یا مونده هنوز؟ من تاریخ میلادی م اوووت ـه
همین مونده که بیاد خوشحالی هم بکنه !! ونگر از زندون آوردش اینجا!!پشت که نکرد هنوزم احترام قائل بود وگرنه مثل ويا و ادبايور که به تيم سابقششون گل زدن خوشحالي ميکرد
تنها مشکل اين بود که توي ارسنال جام نميگرفت و اومد تيمي که جام بگيره
به قول مايکل اوون : اگه نميتوني شکستشون بدي بهشون ملحق شو
همین مونده که بیاد خوشحالی هم بکنه !! ونگر از زندون آوردش اینجا!!
7 فصل تو آرسنال بود که 6 فصلش رو مصدوم بود ، ونگر پاش واستاد ؛ 1فصل سالم موند و بالای 20 گل زد گفت من از اول عاشق منچستر بودم و قلبم میگه برو منچستر و فرگوسن خیلی خوبه و ....!!!
مبارکتون باشه!!! :دی
والا تنها تیمی که میتونه با ما کل کل کنه منچستره اونم که هفته پیش گازش گرفتیم رفت آرسنال و اون یکی ها حکم مس کرمان رو دارن
والا تنها تیمی که میتونه با ما کل کل کنه منچستره اونم که هفته پیش گازش گرفتیم رفت آرسنال و اون یکی ها حکم مس کرمان رو دارن
آخرین جام لیگ انگلیس که گرفتین ماله زمانیه که هنوز بلک بری و اپل میوه بود!!! :دی
دوست عزیز ستاره های پیراهن بایرن مونیخ که همون تصدیق حرف بندست . حداقل یبار میخوندیش!!!آمار و ارقام میگه لیورپول پرافتخارترین تیم اینگیلیس ـه بعد دوستان آرسنالی و منچستری مییان شقایق و علیگودرز رو میدوزن بهم تحویل مخاطب میدن ! یعنی چی آخه با تاریخ و منابع معتبر که نمیشه شوخی کرد
آرسنال که اندازه نیوکاسل هم افتخار نداره بَبَختی
در مورد ستاره پیراهن های بایرن و رسیدن ب رکورد لیورپول
قانون ستاره دادن در آلمان بر روی پیراهن - وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ
آمار و ارقام میگه لیورپول پرافتخارترین تیم اینگیلیس ـه بعد دوستان آرسنالی و منچستری مییان شقایق و علیگودرز رو میدوزن بهم تحویل مخاطب میدن ! یعنی چی آخه با تاریخ و منابع معتبر که نمیشه شوخی کرد
آرسنال که اندازه نیوکاسل هم افتخار نداره بَبَختی
در مورد ستاره پیراهن های بایرن و رسیدن ب رکورد لیورپول
قانون ستاره دادن در آلمان بر روی پیراهن - وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ
لیورپول اوله یونایتد دوم و آرسنال سوم.
نیوکاسل؟
دوست عزیز ستاره های پیراهن بایرن مونیخ که همون تصدیق حرف بندست . حداقل یبار میخوندیش!!!
بلی عزیز بر اساس آمار کل جامهای انگلیس شما اولین ، منچستر دوم و آرسنال سوم!!!
شما که اینهمه دم از آمار میزنی چجوری آرسنال رو با نیوکاسل مقایسه میکنی خودش نکته ایه!!!
YNWA=You Never Win Again
همین جمله خود گویاست!!!
من با توجه به چیزی که آخرین بار دیده بودم گفتم شایدم الان یونایتد زده باشه جلو نمیدونمعزیزان سال 2013 هستیم گویا شما یکی دو سالی عقب هستید
قبلا برا یکی که اینجا ادعا می کرد لیورپول پر افتخار ترینه با مدرک اثبات کردم یه جام عقبن دیگه ندیدم در موردش حرف بزنه
خیلی راحت میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید
YNWA=You Never Win Again