• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ما که کل کلي با شما نداريم

سوانسي و سايرين دارند

شما يه قهرماني ليگ برتر بيار بعدش بيا ادعا کن :دي

با تشکر
عجببببببببببببببببببببببب!
نه اینکه شما این چندساله همه جامها رو درو کردین!!!!!!!
لیورپول رو باید از نظر افتخار با رئال و میلان و بایرن و بارسا مقایسه کرد نه تیمی مثل ارسنال!
تو انگلیس هم خودتون بهتر میدونین تیمی نیست در سطح جهانی بشه با لیور مقایسش کرد حالا باز منچستر،شما چی میگید من متوجه نشدم!!!!؟
شما همینجا یه قولی بده به بچه ها که 7 8 10 هفته دیگه هم شما رو اینجا ببینیم

2 3 تا بازی رو بردید اونم با حداقل گل. بازی اول که خب دروازه بان به داد تیمتون رسید و پنالتی گرفت. بازی منچستر هم شما خوب نبودید منچستر خیلی بد بازی کرد. وگرنه یه گل زدید اونم از روی اشتباه بد مدافعان . اگه 10 بار دیگه اون صحنه اتفاق بیفته شاید هیچوقت اون توپ گل نشه.

بذار چند هفته بگذره بعد ببینیم ایا لیورپول میتونه صدر بمونه یا نه.
چه ربطی به اینجا اومدن داره!
الان بارسا هر سال داره 80 90% بازیهاشو میبره ولی من نمیام اینجا که نظر بدم!
طرفدارای لیورپول مطمئن باشین عاشق لیورن و هیچ وقت هم پشت تیمشون روخالی نمیزارن!
لیورپول حتی اگه بره دسته 5 انگلیس بازم پشتش هستیم،نه مثل بعضیها که دیروز رئالی بودن امروز... فردا هم بایرنی!
امسال قهرمان هم نشیم حداقل مطمئنم بین 4 تیم هستیم و امیدوارم ارسنال و ونگر عزیز هم بین 4 تا باشن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول رو باید از نظر افتخار با رئال و میلان و بایرن و بارسا مقایسه کرد نه تیمی مثل ارسنال!
تو انگلیس هم خودتون بهتر میدونین تیمی نیست در سطح جهانی بشه با لیور مقایسش کرد حالا باز منچستر،شما چی میگید من متوجه نشدم!!!!؟

چه ربطی به اینجا اومدن داره!
الان بارسا هر سال داره 80 90% بازیهاشو میبره ولی من نمیام اینجا که نظر بدم!
طرفدارای لیورپول مطمئن باشین عاشق لیورن و هیچ وقت هم پشت تیمشون روخالی نمیزارن!
لیورپول حتی اگه بره دسته 5 انگلیس بازم پشتش هستیم،نه مثل بعضیها که دیروز رئالی بودن امروز... فردا هم بایرنی!
امسال قهرمان هم نشیم حداقل مطمئنم بین 4 تیم هستیم و امیدوارم ارسنال و ونگر عزیز هم بین 4 تا باشن...

اولا صحبت بنده رو حمل بر جسارت نکنید.

بله مسلما طرفدار واقعی بودن واجد همون نکاتی هست که شما فرمودید. اما خوب هست که طرفداران حتی مواقع باخت هم در تاپیک تیمشون حاضر باشن. متاسفانه (جسارت به شما نباشه) باب شده که طرفداران موقع برد میان و رجز میخونن و موقع باخت میبینی پیداشون نمیشه.

حالا ما امیدواریم که شما رو همیشه در تاپیک برو بچز خوب لیورپولی همیشه زیارت کنیم چون ما به همه بچه ها ارادت داریم.

هدف هم بارها گفتم که لذت بردن از فوتبال در کنار هم هست. حالا یه روز ما خوشحالیم یه روز شما و یه روز بقیه
من هم امیدوارم امسال لیورپول اوضاعش از سالهای قبلش بهتر باشه. هر چند کار سختیه برای همه تیمها.

به هر حال من حضور شما در تاپیک لیورپولیها رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم رونق تاپیک شما هم مثل تاپیک منچستر ما بشه. در ضمن بزرگداشت بیل شنکلی کبیر رو هم به شما تبریک میگم.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
با عرض پوزش ایشون منچستری ان نه آرسنالی :پی
از نظر افتخارات اروپایی که جای هیچ بحثی نیست ولی بحث ما در مورد لیگ برتر بود که کلاً قهرمان نشدین :)))))

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اولا صحبت بنده رو حمل بر جسارت نکنید.

بله مسلما طرفدار واقعی بودن واجد همون نکاتی هست که شما فرمودید. اما خوب هست که طرفداران حتی مواقع باخت هم در تاپیک تیمشون حاضر باشن. متاسفانه (جسارت به شما نباشه) باب شده که طرفداران موقع برد میان و رجز میخونن و موقع باخت میبینی پیداشون نمیشه.

حالا ما امیدواریم که شما رو همیشه در تاپیک برو بچز خوب لیورپولی همیشه زیارت کنیم چون ما به همه بچه ها ارادت داریم.

هدف هم بارها گفتم که لذت بردن از فوتبال در کنار هم هست. حالا یه روز ما خوشحالیم یه روز شما و یه روز بقیه
من هم امیدوارم امسال لیورپول اوضاعش از سالهای قبلش بهتر باشه. هر چند کار سختیه برای همه تیمها.

به هر حال من حضور شما در تاپیک لیورپولیها رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم رونق تاپیک شما هم مثل تاپیک منچستر ما بشه. در ضمن بزرگداشت بیل شنکلی کبیر رو هم به شما تبریک میگم.
دادا این حرف چیه،ولی نگرفتی من چی میگم!!!
من هم طرفدار لیورپولم و هم بارسا و این مال این 1 2 سال هم نیست و به حداقل 10 سال پیش برمیگرده!
من میگم اگه اینطوری باشه که شما میگی خب وقتی لیورپول یا بارسا میبره باید بیام اینجا و کری بخونم و وقتی هم ببازن پیدام نشه دیگه!ولی من تا به حال با اینکه بارسا و لیور همه رو بردن حتی یه بار هم به تاپیکشون سر نزدم و نظری ندادم(حتی سال قبل هم نمیومدم) و اصلا ربطی به این نداره که چون الان برده پیدام بشه یا تازه طرفدارشون شده باشم...
الان یه لحظه گفتم امسال هم یه سری به این تاپیکها بزنم این پست رو دیدم و نتونستم جوابشو ندم...
حوصله و چشم قوی میخواد این همه مطالب اینجا رو خوندن که متاسفانه من ندارم!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
با عرض پوزش ایشون منچستری ان نه آرسنالی :پی
از نظر افتخارات اروپایی که جای هیچ بحثی نیست ولی بحث ما در مورد لیگ برتر بود که کلاً قهرمان نشدین :)))))
خب اگه منچستری باشن که اصلا نباید حرفی بزنن چون همین هفته پیش باختن و بعد از رفتن فرگوسن و تموم شدن قرارد منچستر و فرگی با داورا امسال فقط خواب قهرمانی رو میتونن ببینن!
در مورد افتخار هم هیچ وقت یه بازه خاصی برای افتخار قرار نمیدن و افتخار کلی و همه ی جامهای یه تیم مقایسه میشه نه فقط اونایی که تو یه جام خاص گرفته!:)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خب اگه منچستری باشن که اصلا نباید حرفی بزنن چون همین هفته پیش باختن و بعد از رفتن فرگوسن و تموم شدن قرارد منچستر و فرگی با داورا امسال فقط خواب قهرمانی رو میتونن ببینن!
در مورد افتخار هم هیچ وقت یه بازه خاصی برای افتخار قرار نمیدن و افتخار کلی و همه ی جامهای یه تیم مقایسه میشه نه فقط اونایی که تو یه جام خاص گرفته!:)
من به بازه خاص کار ندارم!!!
نکته اینجایست که بلکبرن راورز قهرمانی EPL داره شما لیورپولیها ندارین :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من موندم اگه منچستر بازم به قهرمانی برسه که میرسه دوستانی مثل شما چه بهانه ای برای لوث کردن قهرمانی های منچستر خواهند داشت. باید از الان در مورد این مساله فکر کنید

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من موندم اگه منچستر بازم به قهرمانی برسه که میرسه دوستانی مثل شما چه بهانه ای برای لوث کردن قهرمانی های منچستر خواهند داشت. باید از الان در مورد این مساله فکر کنید
دادا باور کن من با منچستر هیچ مشکلی ندارم و نمیخوام بکوبمش ولی واقعیتی هست که نمیشه انکارش کرد!(بازیتون مقابل لیورپول و چلسی و... فک نکنم به این زودیها از خاطرتون بره!)
تا وقتی فرگی سرمربی منچستر بود تو 90% بازیهای لیگ جزیره(مخصوصآ بازیهای بزرگ و حساس) داوری هم به نفعتون بود!(یه چیزی شبیه امیر قلعه نوئی استقلال!)اشتباهات واضحی که نمیشه نگفتش،خدا شاهده من خودم بدجوری به این قضیه شک کرده بودم...
وقتی هم که بردتون قطعی بود یه اشتباهی به ضررتون میشد تا نگن 100% داوریها به نفع منچستره!!!اگه منچستر امسال قهرمان بشه شما هر چی دوست داشتی به من بگو،هیچ وقتم این پستم رو ویرایش یا حذف نمیکنم تا مدرکش باقی باشه!
ولی شما هم اگه نتونستید قهرمان بشید قبول کنید فرگی با داورا در تعامل بوده یا حداقل روشون تاثیر میذاشته!(نیایید بگید بازیکن از دست دادیم یا مربیمون تازه کاره،مرد مردونه بگید امسال داور پشتمون نبود!):)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
از روش جهش می کنن , انگار که نه انگار اتفاقی نیافتاده بوق و کرنا کردنشون فقط واسه وقتیه که داروی به نفع منچستر باشه اگه به ضررش باشه کاملا عادیه به روی خودشون نمیارن
در بازی هفته ی دوم لیگ مقابل چلسی توپی که به دست لمپارد در محوطه ی جریمه خورد پنالتی نبود ولی اگه همین اتفاق در محوطه ی جریمه ی منچستر بود قطعا آقایون باز روی بوق و کرنا می کردن جار می زدن آی پنالتی آی داوری
این بحث های پیش پا افتاده ی داوری واسه تیمها و افراد سست عنصره که برای توجیح ناکامی و باختشون و شونه خالی کردن از روی مسئولیت باخت دست به دامنش میشن
پذیرش شکست یک شخصیت مردانه می خود که اینا ندارن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دادا باور کن من با منچستر هیچ مشکلی ندارم و نمیخوام بکوبمش ولی واقعیتی هست که نمیشه انکارش کرد!(بازیتون مقابل لیورپول و چلسی و... فک نکنم به این زودیها از خاطرتون بره!)
تا وقتی فرگی سرمربی منچستر بود تو 90% بازیهای لیگ جزیره(مخصوصآ بازیهای بزرگ و حساس) داوری هم به نفعتون بود!(یه چیزی شبیه امیر قلعه نوئی استقلال!)اشتباهات واضحی که نمیشه نگفتش،خدا شاهده من خودم بدجوری به این قضیه شک کرده بودم...
وقتی هم که بردتون قطعی بود یه اشتباهی به ضررتون میشد تا نگن 100% داوریها به نفع منچستره!!!اگه منچستر امسال قهرمان بشه شما هر چی دوست داشتی به من بگو،هیچ وقتم این پستم رو ویرایش یا حذف نمیکنم تا مدرکش باقی باشه!
ولی شما هم اگه نتونستید قهرمان بشید قبول کنید فرگی با داورا در تعامل بوده یا حداقل روشون تاثیر میذاشته!(نیایید بگید بازیکن از دست دادیم یا مربیمون تازه کاره،مرد مردونه بگید امسال داور پشتمون نبود!):)

اینطوری که شما میگی هر تیمی که قهرمان شده با داوری قهرمان شده و هر تیمی که نتونسته قهرمان بشه حقشو خوردن

خوبه من الان بگم زمان شنکلی بزرگ اونم داورا کمکش کردن؟

چطوری میتونی ثابت کنی که داورا هوای لیورپول رو نداشتن؟

منم میتونم بگم شنکلی روی داورا تاثیر بذاره

اکه این ادعا رو یک طرفدار سیتی یا چلسی میکرد من اصلا بحث نمیکردم باهاش اما شمایی که طرفدار یه تیمی با سابقه و تاریخچه لیورپول هستی این حرفها ازتون بعیده

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610

یه بارسایی داره حرف از داوری می زنه :D ناداوری بازی چلسی - بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2009 یک نماد و تراژدی تاریخی در سطح فوتبال بود و هیچ وقت از خاطره ها پاک نخواهد شد
نه یکی نه دو تا ...... 6 پنالتی که برای چلسی گرفته نشد (که حداقل یکی دو تاشون پنالتی اخراج بود) توی خیلی از ال کلاسیکوها هم رئال رو 10 نفره می کردن و بازی رو داورا براتون در می آوردن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینطوری که شما میگی هر تیمی که قهرمان شده با داوری قهرمان شده و هر تیمی که نتونسته قهرمان بشه حقشو خوردن

خوبه من الان بگم زمان شنکلی بزرگ اونم داورا کمکش کردن؟

چطوری میتونی ثابت کنی که داورا هوای لیورپول رو نداشتن؟

منم میتونم بگم شنکلی روی داورا تاثیر بذاره

اکه این ادعا رو یک طرفدار سیتی یا چلسی میکرد من اصلا بحث نمیکردم باهاش اما شمایی که طرفدار یه تیمی با سابقه و تاریخچه لیورپول هستی این حرفها ازتون بعیده

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
چه ربطی داره!؟
من اکثر بازیهایی که بازی از منچستر دیدم داور قشنگ طرفشون بوده!اونایی رو هم که ندیدم وقتی بقیه درموردش بحث میکردن متوجه شدم که بازم از داوری به سود یونایتد شاکین!
من به زمان شنکلی چیکار دارم،مگه دیدی بازیهای اون زمان رو؟شما چطور میتونی ثابت کنی داشتن؟
ولی دیگه اینکه هوای شما رو داشتن این چند ساله همه میدونن و فقط خودتون نمیخواین قبول کنین!
بله این ادعا رو من لیورپولی میکنم که اکثر بازیهایی که با منچستر داشتیم راحت سرمونو بریدن!اصلا فرگی استاد نفوذ تو داور و ایجاد حاشیه برای تیم حریف بود!(مربیهای خیلی کمی داریم که بتونن این کارو بکنن!یکیش هم مورینیو هست!و البته اقای قلعه نوئی!!!)
در عوض هر چی داوری به نفع منچستر بود به طرز عجیبی به ضرر ما سوت میزدن!
خدایی میتونم با جرآت بگم سوارز رو همین فرگی و منچستر به حاشیه کشوندن تا لیور نتونه نتیجه بگیره!
بازم میگم اگه منچستر امسال قهرمان شد هر منچستری هر چی دلش میخواد بیاد به من بگه ولی اگه نه قبول کنین چیزایی رو که میگم!!!
پذیرش شکست یک شخصیت مردانه می خود که اینا ندارن
شکست به شکست 4-1 تو خونه میگن نه 2-1 هایی که با داور بردین!!!
بحث رو هم یه منچستری به خاطر هضم نکردن شکست تو انفیلد(بهتر بگم داور نبودن هاوارد وب تو انفیلد) باز کرد!!!و به لیور توهین کرد!
یه بارسایی داره حرف از داوری می زنه ناداوری بازی چلسی - بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2009 یک نماد و تراژدی تاریخی در سطح فوتبال بود و هیچ وقت از خاطره ها پاک نخواهد شد
نه یکی نه دو تا ...... 6 پنالتی که برای چلسی گرفته نشد توی خیلی از ال کلاسیکوها هم رئال رو 10 نفره می کردن و بازی رو داورا براتون در می آوردن
اینجا بحثمون سر منچستره و هیچ ارتباطی به بارسا نداره و لازم نیست که باز نفرت خودتونو به خاطر قدرت بارسا نشون بدین چون این خیلی وقته ثابت شدس!!!
بارسا یه بار با داوری برد چندبار به خاطر همین داوری حذف شد!اگه 2 تا گل مردود بایرن(گل اول و دومشون) تو المان رو اعلام نمیکرد شاید الان قضیه 180 درجه فرق کرده بود!
درباره ی ریال هم که چیزی نگم بهتره!دیگه ترولهایی که برای په په و مارسلو درست شده خودش گویای همه چیز هست!پارسال هم داور پنالتی بارسا تو برنابئو رو میگرفت بازی مساوی بود!
تو رو خدا بحث بارسا رو باز نکنید حال ندارم جواب بدم و چهره کسایی رو که به خاطر نفرت خودشونو به خواب زدنو ببینم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چه ربطی داره!؟
من اکثر بازیهایی که بازی از منچستر دیدم داور قشنگ طرفشون بوده!اونایی رو هم که ندیدم وقتی بقیه درموردش بحث میکردن متوجه شدم که بازم از داوری به سود یونایتد شاکین!
من به زمان شنکلی چیکار دارم،مگه دیدی بازیهای اون زمان رو؟شما چطور میتونی ثابت کنی داشتن؟
ولی دیگه اینکه هوای شما رو داشتن این چند ساله همه میدونن و فقط خودتون نمیخواین قبول کنین!
بله این ادعا رو من لیورپولی میکنم که اکثر بازیهایی که با منچستر داشتیم راحت سرمونو بریدن!اصلا فرگی استاد نفوذ تو داور و ایجاد حاشیه برای تیم حریف بود!(مربیهای خیلی کمی داریم که بتونن این کارو بکنن!یکیش هم مورینیو هست!و البته اقای قلعه نوئی!!!)
خدایی میتونم با جرآت بگم سوارز رو همین فرگی و منچستر به حاشیه کشوندن تا لیور نتونه نتیجه بگیره!
بازم میگم اگه منچستر امسال قهرمان شد هر منچستری هر چی دلش میخواد بیاد به من بگه ولی اگه نه قبول کنین چیزایی رو که میگم!!!

بحث رو هم یه منچستری به خاطر هضم نکردن شکست تو انفیلد(بهتر بگم داور نبودن هاوارد وب تو انفیلد) باز کرد!!!و به لیور توهین کرد!

اینجا بحثمون سر منچستره و هیچ ارتباطی به بارسا نداره و لازم نیست که باز نفرت خودتونو به خاطر قدرت بارسا نشون بدین چون این خیلی وقته ثابت شدس!!!
بارسا یه بار با داوری برد چندبار به خاطر همین داوری حذف شد!اگه 2 تا گل مردود بایرن(گل اول و دومشون) تو المان رو اعلام نمیکرد شاید الان قضیه 180 درجه فرق کرده بود!
درباره ی ریال هم که چیزی نگم بهتره!دیگه ترولهایی که برای په په و مارسلو درست شده خودش گویای همه چیز هست!پارسال هم داور پنالتی بارسا تو برنابئو رو میگرفت بازی مساوی بود!
تو رو خدا بحث بارسا رو باز نکنید حال ندارم جواب بدم و چهره کسایی رو که به خاطر نفرت خودشونو به خواب زدنو ببینم!

مطالبی که گفتی که همه چرت بود!!
ولی بخاطر این که حوصله کردی و این همه نوشتی لایک!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه ربطی داره!؟

ببخشید اما شما داری سفسطه میکنی.

شما میگی من بازیهای زمان الکس فرگوسن رو دیدم و میگی که داوری یار تیم ما بوده. منم میگم منم بازیهای زمان لیورپول رو دیدم و میگم داوری در اون قهرمانی ها به نفع شما بوده.

چطور قهرمانی های ما به داور مربوط میشه ولی قهرمانی های شما همشون با عرق جبین بدست اومده. حتما همه قهرمانی های سر الکس فرگوسن با داور بوده

فکر میکنی خیلی زرنگی و ما ها هم یه سری ادم خام و نادانیم که این جمله رو میگی

جسارت به شما نمیکنم و احترام زیادی برای همه دوستان قائلم اما هر هوادار اماتوری هم اینو میدونه که امسال احتمال قهرمان شدن منچستر خیلی کمه چون یه شک به تیم وارد شده و اون هم رفتن سر مربی ای هست که 27 سال روی نیمکت تیم بوده و اومدن مربی جدید.
من میدونم شما میخوای سو استفاده کنی وگرنه منصفانه ترش این هست که شما بگی اگه منچستر ظرف 5 سال اینده قهرمانی بدست نیاورد اونوقت میگیم منچستر از بین رفته.

ما که 20 ساله به تیم شما وقت دادیم. حالا ما به قول شماها با داور قهرمان شدیم شما چرا دوم هم نتونستید بشید. حتما چلسی و ارسنال و بقیه هم داور رو خریده بودن.

پسر خوب برو این کلکها دیگه قدیمی شده. من نمیدونم چند سالته اما من از سال 1987 طرفدار منچستر یونایتد هستم. سعی نکن از اب گل الود ماهی بگیری که اینجا همه ماهیگیری رو خوب بلدن.

حالا شما صبر کن یه قهرمانی بدست بیارید بعد از این 20 سال ، اونوقت بیا ببینی ما ها میگیم داور طرفدارتون بوده یا نه.

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آخر ما نفهمیدیم بارسا امسال به مسی (مصدومیتش) باخت یا به تیتو (مربیشون) باخت یا به گواردیولا (مربی سابقشون) باخت یا به داور (پنالتی یا آفساید) باخت یا به زمین (آلیانز آرنا ، نو کمپ) باخت یا به زمان (آخر فصل) باخت؟
خداییش به چی باخت؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاری به این ندارم که بایرن لیاقت برد داشت. اما گلی که مولر جلوی آلبا رو با خطا گرفت و روبن گل زد رو میشه 1000 بار دید، هر هزار بار هم خطاست

یا اون ارسالی که دانته روی دنی آلوس خطا کرد و منجر به گل شد. کلا مسائل درون باشگاهی بارسا خیلی بهش ضربه زد. از بیماری تیتو گرفته تا باختن الکلاسیکو ها و حضور رورا روی نیمکت. فصل خوبی رو نداشتند، بعدش هم که مسی مصدوم شد و ....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
lمن تا وسط ایت صفحه رو خوندم طاقت نیوردم! همه یادشون رفت بازی پارسال من یو با رئالو؟!! اخراج نانی، پنالتی راموس رو اورا...
کی میگه داوری به نفع ماهه؟!! همین بازی با لیورپول داوره به بازیکنای ما به خاطر کم دویدن فقط مونده بود کارت بده!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ببخشید اما شما داری سفسطه میکنی.

شما میگی من بازیهای زمان الکس فرگوسن رو دیدم و میگی که داوری یار تیم ما بوده. منم میگم منم بازیهای زمان لیورپول رو دیدم و میگم داوری در اون قهرمانی ها به نفع شما بوده.

چطور قهرمانی های ما به داور مربوط میشه ولی قهرمانی های شما همشون با عرق جبین بدست اومده. حتما همه قهرمانی های سر الکس فرگوسن با داور بوده

فکر میکنی خیلی زرنگی و ما ها هم یه سری ادم خام و نادانیم که این جمله رو میگی

جسارت به شما نمیکنم و احترام زیادی برای همه دوستان قائلم اما هر هوادار اماتوری هم اینو میدونه که امسال احتمال قهرمان شدن منچستر خیلی کمه چون یه شک به تیم وارد شده و اون هم رفتن سر مربی ای هست که 27 سال روی نیمکت تیم بوده و اومدن مربی جدید.
من میدونم شما میخوای سو استفاده کنی وگرنه منصفانه ترش این هست که شما بگی اگه منچستر ظرف 5 سال اینده قهرمانی بدست نیاورد اونوقت میگیم منچستر از بین رفته.

ما که 20 ساله به تیم شما وقت دادیم. حالا ما به قول شماها با داور قهرمان شدیم شما چرا دوم هم نتونستید بشید. حتما چلسی و ارسنال و بقیه هم داور رو خریده بودن.

پسر خوب برو این کلکها دیگه قدیمی شده. من نمیدونم چند سالته اما من از سال 1987 طرفدار منچستر یونایتد هستم. سعی نکن از اب گل الود ماهی بگیری که اینجا همه ماهیگیری رو خوب بلدن.

حالا شما صبر کن یه قهرمانی بدست بیارید بعد از این 20 سال ، اونوقت بیا ببینی ما ها میگیم داور طرفدارتون بوده یا نه.
سفسطه چیه عزیز من!
من میگم این بازیها رو دیدم که منچستر با داور برده!
شما هم گفتی لیورپول هم اون سالها با داور میبرده که من پرسیدم شما دیدی اون بازیها رو؟!؟اگه دیدی و با داور برده خب حتما با داور برده دیگه!
اصلا مگه من حرفی در مورد اون زمانها زدم!اصلا من مگه اون موقعها رو دیدم که بخوام حرفی دربارش بزنم!حتی علاقه ای نداشتم که بخوام دانلودشون کنم و نگاه کنم چون من از همین لیورپول هم راضیم و نیازی نیست برم بازیهایی رو که قوی بوده ببینم...
قدیمیترین لیورپولی که من یادمه سال 2000 هست که اسم بازیکناش و حتی تیم رو هم نمیدونستم چون فقط 7 سالم بود و فقط به خاطر اینکه یکدست قرمز بود(قرمزترین تیمی که تو شبکه 3 نشون میداد!:دی) بدون کوچکترین رنگ دیگه ای و منم دیوونه ی قرمزم از بچگی طرفدارش شدم!تازه 2003 فهمیدم این تیم لیورپوله!
بازم میگم من درمورد قهرمانیهای خودمون حرفی نزدم و شما داری بحثو میکشونی اونجا!

بله احتمال قهرمانی منچستر پایینه ولی دلیلش فرگی نیست چون همه ی رقبا مربیشون رو عوض کردن تقریبآ(به جز ارسنال!)،علتش همون قراردادی هست که دیگه نیست!علتش حضور فنی و دانش فرگی که نه،نبودن حاشیه ای فرگی و داوری عادلانه امسال هست!(البته هنوزم از این نمیشه مطمئن بود!)
من مگه گفتم حق ما بوده قهرمان بشیم که نشدیم و شما جای ما رو گرفتی!؟(هر چند از وقتی فوتبال میبینم واقعآ 2 3 سال حقمون قهرمانی بوده که مسائلی باعث شده نشیم که یکی از مهمترینهاش مساله داور بوده!)
1987 اصلا تو ایران شبکه ای بود که بخواد فوتبال نشون بده!؟(البته مسخره نمیکنم یه سواله چون واقعآ نمیدونم!)
ما با این وضعیت خرید فروشمون و داوریهای علیهمون قهرمان بشو نیستیم،ولی حداقل حق تیمهای دیگه خورده نمیشه امسال!!!
مطالبی که گفتی که همه چرت بود!!
ولی بخاطر این که حوصله کردی و این همه نوشتی لایک!!
چرت خودتی...:دی
دستت درد نکنه...
ویرایش:
lمن تا وسط ایت صفحه رو خوندم طاقت نیوردم! همه یادشون رفت بازی پارسال من یو با رئالو؟!! اخراج نانی، پنالتی راموس رو اورا...
کی میگه داوری به نفع ماهه؟!! همین بازی با لیورپول داوره به بازیکنای ما به خاطر کم دویدن فقط مونده بود کارت بده!
بحثمون لیگ جزیره هست عزیز من،اولش هم گفتم جزیره...
تو لیگ قهرمانان و بازیای منچستر داورای جزیره رو نمیزارن قضاوت کنه احتمالآ!:دی

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ای آقا!! شرمنده من نمیدونستم شما لیورپولیی!
این که اصلاً کل نداره! 1994...؟! یادتونه؟! 18 به 9 بود فکر کنم! Champ19ns! الانم که شد 20 تا! اما اون 19میه خیلی حال داد!

بالا