سفسطه چیه عزیز من!
من میگم این بازیها رو دیدم که منچستر با داور برده!
شما هم گفتی لیورپول هم اون سالها با داور میبرده که من پرسیدم شما دیدی اون بازیها رو؟!؟اگه دیدی و با داور برده خب حتما با داور برده دیگه!
اصلا مگه من حرفی در مورد اون زمانها زدم!اصلا من مگه اون موقعها رو دیدم که بخوام حرفی دربارش بزنم!حتی علاقه ای نداشتم که بخوام دانلودشون کنم و نگاه کنم چون من از همین لیورپول هم راضیم و نیازی نیست برم بازیهایی رو که قوی بوده ببینم...
قدیمیترین لیورپولی که من یادمه سال 2000 هست که اسم بازیکناش و حتی تیم رو هم نمیدونستم چون فقط 7 سالم بود و فقط به خاطر اینکه یکدست قرمز بود(قرمزترین تیمی که تو شبکه 3 نشون میداد!:دی) بدون کوچکترین رنگ دیگه ای و منم دیوونه ی قرمزم از بچگی طرفدارش شدم!تازه 2003 فهمیدم این تیم لیورپوله!
بازم میگم من درمورد قهرمانیهای خودمون حرفی نزدم و شما داری بحثو میکشونی اونجا!
بله احتمال قهرمانی منچستر پایینه ولی دلیلش فرگی نیست چون همه ی رقبا مربیشون رو عوض کردن تقریبآ(به جز ارسنال!)،علتش همون قراردادی هست که دیگه نیست!علتش حضور فنی و دانش فرگی که نه،نبودن حاشیه ای فرگی و داوری عادلانه امسال هست!(البته هنوزم از این نمیشه مطمئن بود!)
من مگه گفتم حق ما بوده قهرمان بشیم که نشدیم و شما جای ما رو گرفتی!؟(هر چند از وقتی فوتبال میبینم واقعآ 2 3 سال حقمون قهرمانی بوده که مسائلی باعث شده نشیم که یکی از مهمترینهاش مساله داور بوده!)
1987 اصلا تو ایران شبکه ای بود که بخواد فوتبال نشون بده!؟(البته مسخره نمیکنم یه سواله چون واقعآ نمیدونم!)
ما با این وضعیت خرید فروشمون و داوریهای علیهمون قهرمان بشو نیستیم،ولی حداقل حق تیمهای دیگه خورده نمیشه امسال!!!
چرت خودتی...:دی
دستت درد نکنه...
ویرایش:
بحثمون لیگ جزیره هست عزیز من،اولش هم گفتم جزیره...
تو لیگ قهرمانان و بازیای منچستر داورای جزیره رو نمیزارن قضاوت کنه احتمالآ!:دی
اولین ویژگی مورد نیاز برای مباحثه و مناظره احترام به طرف مقابل هست. وقتی شما داری به مربی بزرگی مثل سر الکس فرگوسن و تیم بزرگ منچستر یونایتد به این شکل مودبانه!!! بی احترامی میکنی و سعی میکنی که موفقیت ها و جامهاش رو زیر سوال ببری من ترجیح میدم با شما بحثی نداشته باشم.
افکار و توجیهات شما من رو یاد طرح تئوری توهم توطئه از سوی بعضیها میندازه که خب اکثر بچه های این فروم میدونن چیه.
جالبه شما میگی من هر چی بازی از یونایتد دیدم با داوری برده. پس من فکر کنم شما تعداد بازیهای کمی رو دیدی. من قبول دارم بازیهایی بوده که یونایتد با اشتباهات داوری برنده شده اما به جاش من هم یه عالمه بازی نشونت میدم که یونایتد با اشتباه داوری باخته. یا بازیهایی بیارم که لیورپول ، چلسی یا ارسنال با لطف داور بردن.
همه بچه ها قبول دارن که تیمشون هم از داوری ضربه خورده و هم سود برده اما هیچکدومشون مثل شما نیومدن کل تاریخ یونایتد در عصر سر الکس فرگوسن رو زیر سوال ببرن که شما داری میبری.
جالبه شما هنوز متوجه نمیشی فرق هست بین نیمکتی که یه مربی 3 سال روش نشسته و نیمکتی که یه مربی روش 27 سال نشسته.
ببینم فهرمانی سی ال یونایتد رو چی میگی ؟ اونا رو به کی پول دادن و کدوم داور ها رو خریدن ؟ شاید تو فینال مسکو به جان تری پول دادن که پنالتی رو خراب کنه. یا تو فینال 99 پول دادن به بایرن که 2 تا گل بخورن.
بحث کردن با شما تلف کردن وقته. دیگه با شما در این مورد بحث ندارم. شما هم با این تفکرات و خیالات خوش باشه شاید دلت خنک بشه. من عادت به این توهمات ندارم چون اینطوری بود الان قهرمانی های لیورپول رو براحتی انکار میکردم در حالیکه به لیورپول احترام میذارم و قهرمانی هاش رو هم گرامی میدارم با وجود اینکه از لیورپول خوشم نمیاد اما به عنوان یه باشگاه تاریخی و باریشه احترامش رو حفظ میکنم.
شما هم با این تفکرت خوش باش هر چند چیزی از ارزشهای یونایتد و سرالکس فرگوسن با این توهمات کم نمیشه.
نذار بگم که لیورپول و کاپیتان جرارد محبوبتون برای اینکه یه جاشون نسوزه و قهرمانی های یونایتد زیادتر نشه پاس به عقب مجانی میده تو بازی چلسی و میذاره که ببازن که یونایتد قهرمان نشه که بازم البته 1 2 سال بعد میبینی که کاری هم از کاپیتان جرارد بر نمیاد. فیلمش هم هست که عمدا پاس به عقب داد که تیمشون ببازه. باختن به چلسی به این قیمت که رقیب دیرینه امار قهرمانی هاش بالاتر نره. البته میدونم اینم انکار میکنی.
موفق باشی
به دوستان یونایتدی دیگه هم پیشنهاد سفت و سخت میدم که با این دوست گرامی در مورد یونایتد هیچ بحثی نکنند.