• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مطالبی که گفتی که همه چرت بود!!
ولی بخاطر این که حوصله کردی و این همه نوشتی لایک!!

اقا من هر شب ميام يه پست ازت کوت ميکنم ميخندم :lol::lol::lol::lol: خدا عمرت بده دل ما رو شاد ميکني :دي

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

تیم فقط چلسی
دفاع فقط چلسی
دوزه بان فقط پیتر چک چلسی
کاپیتان فقط کاپیتان چلسی
مهاجم فقط مهاجم چلسی اتوئو
پولدار فقط چلسی

قهرمان 3 جام سال 2013-2014 فقط چلسی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
لیورپولی ها هر وقت قهرمان لیگ برتر شدن تازه میتونن با بلک برنی ها کل کل کنن. هر وقت هم به ما رسیدن میتونن با ما منچستری ها کل کل کنن ;) حداقل 13 سال دیگه :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ای آقا!! شرمنده من نمیدونستم شما لیورپولیی!
این که اصلاً کل نداره! 1994...؟! یادتونه؟! 18 به 9 بود فکر کنم! Champ19ns! الانم که شد 20 تا! اما اون 19میه خیلی حال داد!
لیورپولی ها هر وقت قهرمان لیگ برتر شدن تازه میتونن با بلک برنی ها کل کل کنن. هر وقت هم به ما رسیدن میتونن با ما منچستری ها کل کل کنن ;) حداقل 13 سال دیگه :D
اره،واقعآ هم کل نداره!
چون اصلا در حدی نیستید که بخواید با ما کل کنید!
برید با همون سیتی کل کنید ما هم با تیمهای برازنده خودمون مثل میلان و بایرن و بارسا و رئال کل می کنیم!
-------------------------------------------------------
یه چیزی رو هم یادم رفت بگم،اونم اینکه درسته لیگ انگلیس تیمهای قوی زیادی داره ولی خیلی وقتا یه تیم فوق العاده قوی مثل بارسا و رئال یا(بایرن این 2 سال اخیر)نداشته،وگرنه منچستر الانم تو همون 9 مونده بود!(مثل چلسی زمان مورینیو که باز ضعیف تر از اون 3 تایی هست که گفتم!)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اره،واقعآ هم کل نداره!
برید با همون سیتی کل کنید ما هم با تیمهای برازنده خودمون مثل میلان و بایرن و بارسا و رئال کل می کنیم!
یه چیزی رو هم یادم رفت بگم،اونم اینکه درسته لیگ انگلیس تیمهای قوی زیادی داره ولی خیلی یه تیم فوق العاده قوی مثل بارسا و رئال یا(بایرن این 2 سال اخیر)نداشته،وگرنه منچستر الانم تو همون 9 مونده بود!(مثل چلسی زمان مورینیو که باز ضعیف تر از اون 3 تایی هست که گفتم!)
بله! البته میلان داره بر میگرده دوباره به روزای خوبش. اگه یه وقت میلان خوب شد شما میتونید با طرفدارای ناتینگهام فارست هم کل کل کنید! تازه تعداد قهرمانی های cl شما 3 تا بیشتر هم هست از اونا!خخخ خخخ خخخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سفسطه چیه عزیز من!
من میگم این بازیها رو دیدم که منچستر با داور برده!
شما هم گفتی لیورپول هم اون سالها با داور میبرده که من پرسیدم شما دیدی اون بازیها رو؟!؟اگه دیدی و با داور برده خب حتما با داور برده دیگه!
اصلا مگه من حرفی در مورد اون زمانها زدم!اصلا من مگه اون موقعها رو دیدم که بخوام حرفی دربارش بزنم!حتی علاقه ای نداشتم که بخوام دانلودشون کنم و نگاه کنم چون من از همین لیورپول هم راضیم و نیازی نیست برم بازیهایی رو که قوی بوده ببینم...
قدیمیترین لیورپولی که من یادمه سال 2000 هست که اسم بازیکناش و حتی تیم رو هم نمیدونستم چون فقط 7 سالم بود و فقط به خاطر اینکه یکدست قرمز بود(قرمزترین تیمی که تو شبکه 3 نشون میداد!:دی) بدون کوچکترین رنگ دیگه ای و منم دیوونه ی قرمزم از بچگی طرفدارش شدم!تازه 2003 فهمیدم این تیم لیورپوله!
بازم میگم من درمورد قهرمانیهای خودمون حرفی نزدم و شما داری بحثو میکشونی اونجا!

بله احتمال قهرمانی منچستر پایینه ولی دلیلش فرگی نیست چون همه ی رقبا مربیشون رو عوض کردن تقریبآ(به جز ارسنال!)،علتش همون قراردادی هست که دیگه نیست!علتش حضور فنی و دانش فرگی که نه،نبودن حاشیه ای فرگی و داوری عادلانه امسال هست!(البته هنوزم از این نمیشه مطمئن بود!)
من مگه گفتم حق ما بوده قهرمان بشیم که نشدیم و شما جای ما رو گرفتی!؟(هر چند از وقتی فوتبال میبینم واقعآ 2 3 سال حقمون قهرمانی بوده که مسائلی باعث شده نشیم که یکی از مهمترینهاش مساله داور بوده!)
1987 اصلا تو ایران شبکه ای بود که بخواد فوتبال نشون بده!؟(البته مسخره نمیکنم یه سواله چون واقعآ نمیدونم!)
ما با این وضعیت خرید فروشمون و داوریهای علیهمون قهرمان بشو نیستیم،ولی حداقل حق تیمهای دیگه خورده نمیشه امسال!!!

چرت خودتی...:دی
دستت درد نکنه...
ویرایش:

بحثمون لیگ جزیره هست عزیز من،اولش هم گفتم جزیره...
تو لیگ قهرمانان و بازیای منچستر داورای جزیره رو نمیزارن قضاوت کنه احتمالآ!:دی

اولین ویژگی مورد نیاز برای مباحثه و مناظره احترام به طرف مقابل هست. وقتی شما داری به مربی بزرگی مثل سر الکس فرگوسن و تیم بزرگ منچستر یونایتد به این شکل مودبانه!!! بی احترامی میکنی و سعی میکنی که موفقیت ها و جامهاش رو زیر سوال ببری من ترجیح میدم با شما بحثی نداشته باشم.

افکار و توجیهات شما من رو یاد طرح تئوری توهم توطئه از سوی بعضیها میندازه که خب اکثر بچه های این فروم میدونن چیه.

جالبه شما میگی من هر چی بازی از یونایتد دیدم با داوری برده. پس من فکر کنم شما تعداد بازیهای کمی رو دیدی. من قبول دارم بازیهایی بوده که یونایتد با اشتباهات داوری برنده شده اما به جاش من هم یه عالمه بازی نشونت میدم که یونایتد با اشتباه داوری باخته. یا بازیهایی بیارم که لیورپول ، چلسی یا ارسنال با لطف داور بردن.

همه بچه ها قبول دارن که تیمشون هم از داوری ضربه خورده و هم سود برده اما هیچکدومشون مثل شما نیومدن کل تاریخ یونایتد در عصر سر الکس فرگوسن رو زیر سوال ببرن که شما داری میبری.

جالبه شما هنوز متوجه نمیشی فرق هست بین نیمکتی که یه مربی 3 سال روش نشسته و نیمکتی که یه مربی روش 27 سال نشسته.

ببینم فهرمانی سی ال یونایتد رو چی میگی ؟ اونا رو به کی پول دادن و کدوم داور ها رو خریدن ؟ شاید تو فینال مسکو به جان تری پول دادن که پنالتی رو خراب کنه. یا تو فینال 99 پول دادن به بایرن که 2 تا گل بخورن.

بحث کردن با شما تلف کردن وقته. دیگه با شما در این مورد بحث ندارم. شما هم با این تفکرات و خیالات خوش باشه شاید دلت خنک بشه. من عادت به این توهمات ندارم چون اینطوری بود الان قهرمانی های لیورپول رو براحتی انکار میکردم در حالیکه به لیورپول احترام میذارم و قهرمانی هاش رو هم گرامی میدارم با وجود اینکه از لیورپول خوشم نمیاد اما به عنوان یه باشگاه تاریخی و باریشه احترامش رو حفظ میکنم.

شما هم با این تفکرت خوش باش هر چند چیزی از ارزشهای یونایتد و سرالکس فرگوسن با این توهمات کم نمیشه.

نذار بگم که لیورپول و کاپیتان جرارد محبوبتون برای اینکه یه جاشون نسوزه و قهرمانی های یونایتد زیادتر نشه پاس به عقب مجانی میده تو بازی چلسی و میذاره که ببازن که یونایتد قهرمان نشه که بازم البته 1 2 سال بعد میبینی که کاری هم از کاپیتان جرارد بر نمیاد. فیلمش هم هست که عمدا پاس به عقب داد که تیمشون ببازه. باختن به چلسی به این قیمت که رقیب دیرینه امار قهرمانی هاش بالاتر نره. البته میدونم اینم انکار میکنی.

موفق باشی

به دوستان یونایتدی دیگه هم پیشنهاد سفت و سخت میدم که با این دوست گرامی در مورد یونایتد هیچ بحثی نکنند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره،واقعآ هم کل نداره!
یه چیزی رو هم یادم رفت بگم،اونم اینکه درسته لیگ انگلیس تیمهای قوی زیادی داره ولی خیلی وقتا یه تیم فوق العاده قوی مثل بارسا و رئال یا(بایرن این 2 سال اخیر)نداشته،وگرنه منچستر الانم تو همون 9 مونده بود!(مثل چلسی زمان مورینیو که باز ضعیف تر از اون 3 تایی هست که گفتم!)

منچستر یونایتد رو از قلم انداختی دوست گرامی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
:lol:
وگرنه منچستر الانم تو همون 9 مونده بود!
یچه ها من که میگم بسه! من بهترین دوستمم لیورپولیه بعضی وقتا خیلی دلم براش میسوزه!! شوخی نیست به خدا! از وقتی من به دنیا اومدم اینا قهرمان نشدن!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اولین ویژگی مورد نیاز برای مباحثه و مناظره احترام به طرف مقابل هست. وقتی شما داری به مربی بزرگی مثل سر الکس فرگوسن و تیم بزرگ منچستر یونایتد به این شکل مودبانه!!! بی احترامی میکنی و سعی میکنی که موفقیت ها و جامهاش رو زیر سوال ببری من ترجیح میدم با شما بحثی نداشته باشم.

افکار و توجیهات شما من رو یاد طرح تئوری توهم توطئه از سوی بعضیها میندازه که خب اکثر بچه های این فروم میدونن چیه.

جالبه شما میگی من هر چی بازی از یونایتد دیدم با داوری برده. پس من فکر کنم شما تعداد بازیهای کمی رو دیدی. من قبول دارم بازیهایی بوده که یونایتد با اشتباهات داوری برنده شده اما به جاش من هم یه عالمه بازی نشونت میدم که یونایتد با اشتباه داوری باخته. یا بازیهایی بیارم که لیورپول ، چلسی یا ارسنال با لطف داور بردن.

همه بچه ها قبول دارن که تیمشون هم از داوری ضربه خورده و هم سود برده اما هیچکدومشون مثل شما نیومدن کل تاریخ یونایتد در عصر سر الکس فرگوسن رو زیر سوال ببرن که شما داری میبری.

جالبه شما هنوز متوجه نمیشی فرق هست بین نیمکتی که یه مربی 3 سال روش نشسته و نیمکتی که یه مربی روش 27 سال نشسته.

ببینم فهرمانی سی ال یونایتد رو چی میگی ؟ اونا رو به کی پول دادن و کدوم داور ها رو خریدن ؟ شاید تو فینال مسکو به جان تری پول دادن که پنالتی رو خراب کنه. یا تو فینال 99 پول دادن به بایرن که 2 تا گل بخورن.

بحث کردن با شما تلف کردن وقته. دیگه با شما در این مورد بحث ندارم. شما هم با این تفکرات و خیالات خوش باشه شاید دلت خنک بشه. من عادت به این توهمات ندارم چون اینطوری بود الان قهرمانی های لیورپول رو براحتی انکار میکردم در حالیکه به لیورپول احترام میذارم و قهرمانی هاش رو هم گرامی میدارم با وجود اینکه از لیورپول خوشم نمیاد اما به عنوان یه باشگاه تاریخی و باریشه احترامش رو حفظ میکنم.

شما هم با این تفکرت خوش باش هر چند چیزی از ارزشهای یونایتد و سرالکس فرگوسن با این توهمات کم نمیشه.

نذار بگم که لیورپول و کاپیتان جرارد محبوبتون برای اینکه یه جاشون نسوزه و قهرمانی های یونایتد زیادتر نشه پاس به عقب مجانی میده تو بازی چلسی و میذاره که ببازن که یونایتد قهرمان نشه که بازم البته 1 2 سال بعد میبینی که کاری هم از کاپیتان جرارد بر نمیاد. فیلمش هم هست که عمدا پاس به عقب داد که تیمشون ببازه. باختن به چلسی به این قیمت که رقیب دیرینه امار قهرمانی هاش بالاتر نره. البته میدونم اینم انکار میکنی.

موفق باشی

به دوستان یونایتدی دیگه هم پیشنهاد سفت و سخت میدم که با این دوست گرامی در مورد یونایتد هیچ بحثی نکنند.
توهینی نکردم،واقعیته!فرگوسن دقیقآ مثل قلعه نوعی ایران یاد گرفته بود چطوری بقیه تیمهای رقیب رو یه جوری ببره تو حاشیه و چطوری رو داور و داوری تاثیر بزاره و حتی بعضیها مثل وب رو بخره و تیم خودشو قهرمان کنه!قلق لیگ انگلیس دستش اومده بود!اگر دانش فنیش بالا بود 2 بار جلو بارسا تو فینال زانو نمیزد!

پ نه پ،تو رو خدا قبول نداشته باش!اشتباه داوری وقتی جزئی از فوتباله که به طور عادی اتفاق بیوفته نه اینکه جلوی همه تیمهای قوی و رقیب به نفعت سوت بزنن!!!
تو cl هم حتمآ قبول ندارین هر 2 بار که قهرمان شدین خیلی خیلی خیلی شانس اوردین!!!؟نه؟جالبه 27 سال مربی گری و فقط 2 تا جام cl اونم با شانسی که خوش بینترین هوادارتون هم براتون قائل نبود!!!!پپ تو 3 4 سال اینقدر تو cl برنده شد!
البته باید به همه اینها این نکته رو هم اضافه کرد که فرگوسن در کنار اینا شانس عجیبی هم داشت!فک کنم هر سال بیشترین توپم به تیر منچستر میخورد زمان فرگی!
واقعا بحث در مورد منچستر فایده ای نداره و اگه اون دوست منچستری به لیورپول توهین نمیکرد هیچ وقت ان بحث باز نمیشد که بخواد بسته هم بشه!خواهشآ دیگه کشش ندین...
مخصوصآ که فعلا زیر ما هستین و تو انفیلد هم انتقام اون بازیهای کثیفتون رو با بازی سالم و حساب شده گرفتیم...
در مقابل کثافت کاریهای منچستر بایدم پاس به عقب بده که چلسی قهرمان بشه!هر چی باشه از خریدن داور خیلی با ابروتره قهرمانی چلسی!!!
اخه تو هم دهن منو باز میکنی برو ببین اسطورتون کیه!!!کسی که سالها با زن برادرش.. لا اله الا الله
... کاپیتان مقدسمون از اون اسطورتون:lol: با ارزشتره!

منچستر یونایتد رو از قلم انداختی دوست گرامی
گفتم که با چه تیمی کل بندازید!!!
یچه ها من که میگم بسه! من بهترین دوستمم لیورپولیه بعضی وقتا خیلی دلم براش میسوزه!! شوخی نیست به خدا! از وقتی من به دنیا اومدم اینا قهرمان نشدن!!
دلت واسه خودت بسوزه...
قهرمانی انگلیس چه ارزشی در برابر قهرمانی اروپا داره؟
8 بار قهرمان 2 تا جام اروپا شدیم!که شما نصفشم نشدین!:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین که شما سطح فرگوسن و قلعه نویی (با احترام بهش) رو یکی میکنید خودش توهینه

ببین بهتره بحث رو ادامه ندید چون من واقعا علاقه ای ندارم در این مورد بحث کنم.

فرگوسن جلو بهترین تیم دنیا زانو زد.

شما چه کردید ؟ وقتی میخوای بحث کنی اگه از تواناییهای تیم خودتون بگید خیلی بهتره.

شما هم 3 هفته تیمتون اومده صدر جدول موتورتون روشن شده . بذار ببینیم تا اخر فصل اگه تیمتون صدر جدول نبود بازم شما رو میبینیم.

اینجا منچستری ها حتی در همون زانو زدن جلو بهترین تیم دنیا هم پشت تیمشون بودن. سندش هم همین تاپیک منچستر یونایتد و صفحاتش.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نظر من که دیگه بحثو ادامه ندیم. لحن ایشون نمه نمه داره ....
نکته ای که وجود داره اینه که طرفدارای لیورپول فقط مارو دارن برای کل کل! اونم چون 50 سال پیش از ما بهتر بودن! تا حالا دیدید یه طرفدار رئال بیاد با لیورپولی ها کل کل کنه؟! (توی این چند سال اخیر رو میگم!)
به نظرم ما هم بیخیال شیم بهتره!
آقا لیئرپول هم خوبه. شما هم دوستش داری. ما هم دوستت داریم
فک کنم اگه تو یه برنامه کودک کل کل کنن این شکلی شه:eek:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
همین که شما سطح فرگوسن و قلعه نویی (با احترام بهش) رو یکی میکنید خودش توهینه

ببین بهتره بحث رو ادامه ندید چون من واقعا علاقه ای ندارم در این مورد بحث کنم.

فرگوسن جلو بهترین تیم دنیا زانو زد.

شما چه کردید ؟ وقتی میخوای بحث کنی از تواناییهای تیم خودتون بگید بهتر بشه.

شما هم 3 هفته تیمتون اومده صدر جدول موتورتون روشن شده . بذار ببینیم تا اخر فصل اگه تیمتون صدر جدول نبود بازم شما رو میبینیم.

اینجا منچستری ها حتی در همون زانو زدن جلو بهترین تیم دنیا هم پشت تیمشون بودن. سندش هم همین تاپیک منچستر یونایتد و صفحاتش.
من اگه به خاطر این 3 تا برد اینجا اومده بودم وقتی بردیم میومدم و کل راه مینداختم نه الان که 1 هفته بیشترم از اون موقع میگذره،من فقط به خاطر توهینی که کاربر منچستر به لیورپول کرد جوابشو دادم...
ما هم بارسا رو تو نیو کمپ بردیم!و رئالو 4 تایی کردیم!
سطحشون رو یکی نمیدونم شیوه کاریشون شبیه همه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اونی که داره دم از اروپا میزنه و تیمش رو با بایرن مقایسه میکنه و تازه میگه این 2 سال!!! (با وجود خر شانسی سال 2005)
بایرن تا به الان 10 بار به فینال CL اومده (به اندازه میلان) سال 1999 و 2010 و 2012 تیم برتر میدان بود ولی درنهایت باخت!
از طرفی از طرفی بارسا ، لیورپول ، میلان ، بایرن و رئال رو توی قهرمانی اروپا در یه سطح میدونه!!! (بهتره آژاکس رو اضافه کنی فقط لیورپول و بارسا رو از اون لیست نگه داری)
به هر حال من دشمنی نه با بارسا دارم نه با لیورپول ایشالا همین طور (حتی بهتر) ادامه بدن.
خداییش اعتماد بنفس شما رو بنده داشتم ، با کارد آشپزخونه حمله میکردم سرزمین های اشغالی رو از دست اسرائیل غاصب آزاد میکردم!!!
ای بابا :|

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من اگه به خاطر این 3 تا برد اینجا اومده بودم وقتی بردیم میومدم و کل راه مینداختم نه الان که 1 هفته بیشترم از اون موقع میگذره،
شما رو نمیدونم ولی کلاً لیورپولی ها بعد از این 3 برد مقتدرانه هر شب خواب قهرمانی EPL میبینن!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
منم موافقم, دوستان خواهشا به قلعه نوعی توهین نکنید.
خداییش اعتماد بنفس شما رو بنده داشتم ، با کارد آشپزخونه حمله میکردم سرزمین های اشغالی رو از دست اسرائیل غاصب آزاد میکردم!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه بار پاکش کردن دوباره هم پاکش میکنن چون باید اینطوری بنویسی اسرا-ئیل :دی
خیلی خوبه اعتماد به نفستون پایینه چون اگه زیاد بود تا حالا زده بودی نصف دنیارو نابود کرده بودی:دی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اونی که داره دم از اروپا میزنه و تیمش رو با بایرن مقایسه میکنه و تازه میگه این 2 سال!!! (با وجود خر شانسی سال 2005)
بایرن تا به الان 10 بار به فینال CL اومده (به اندازه میلان) سال 1999 و 2010 و 2012 تیم برتر میدان بود ولی درنهایت باخت!
از طرفی از طرفی بارسا ، لیورپول ، میلان ، بایرن و رئال رو توی قهرمانی اروپا در یه سطح میدونه!!! (بهتره آژاکس رو اضافه کنی فقط لیورپول و بارسا رو از اون لیست نگه داری)
به هر حال من دشمنی نه با بارسا دارم نه با لیورپول ایشالا همین طور (حتی بهتر) ادامه بدن.
من بایرن این 2 سال رو برای حکومت تو لیگ جزیره گفتم وگرنه بایرن همیشه تیم قوی و مورد احترامی بوده و هست...
لیورپول تو 2005 با شانس قهرمان شد ولی تو 2007 هم بد شانسی و ناداوری نایب قهرمان!!!یادت که نرفته گل هند دقیقه 45+1 اینزاگی رو؟
قهرمانی هم خب بالاترین قهرمانیهای اروپا رو رئال و میلان و لیورپول و بایرن دارن دیگه!(در ضمن منظورم مجموع 2 جام بود!چمپیونز و یورو لیگ!)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما رو نمیدونم ولی کلاً لیورپولی ها بعد از این 3 برد مقتدرانه هر شب خواب قهرمانی EPL میبینن!!!
نه من اولش هم گفتم این تیم واسه قهرمانی بسته نشده...
و اما در مورد کلمه مقتدرانه بگم!!!
داداش 2 سال پیش یا سال پیش که همه بازیها رو مقتدرانه توپ و میدان رو در اختیار داشتیم و رکورد دار زدن توپ به تیرک دروازه بودیم و 70 80% بازیها دروازه بان های حریف بهترین بازیکن میدان میشدن به کجا رسیدیم!!!؟
حال میکنم تیم فهمیده چطوری بازی کنه(این 2 بازی اخر) و داره نتیجه گرا بازی میکنه که این خیلی بیشتر از اون بازیهای فصل پیش بهم میچسبه...:cool:

بالا