• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

امیدوارم این ناداوری باعث نشه از حالا روحیه ی تیمارو بخوان در برابر بازی با بارسا تحریک کنند

2 گل مردود زد مسی که قبلش خطا کرد
1 گل هم که سالم بود و برای سویا نگرفتن

واقعا دیگه خیلی ضلیع بود . من خودم بارسا دوست دارم اما دوست ندارم ناجوانمردانه بازیها رو ببره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی بارسا سویا پر از اشتباهات داوری بود

نیمه اول باید بازیکن سویا کارت زرد دوم رو میگرفت و اخراج میشد که نشد

یه صحنه افساید صد درصد سویایی ها رو باید میگرفت که نگرفت

یکی 2 صحنه خطا روی بازیکنای بارسا رو نمیگرفت

از اون طرف سویا یه گل زد که داور خطا گرفت که به نظر صحیح بود. از این طرف بارسا اخر بازی یک گل زد که به نظر من مسی خطا کرد و داور گل رو قبول کرد.

فستیوال اشتباهات داوری...........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

امیدوارم این ناداوری باعث نشه از حالا روحیه ی تیمارو بخوان در برابر بازی با بارسا تحریک کنند

2 گل مردود زد مسی که قبلش خطا کرد
1 گل هم که سالم بود و برای سویا نگرفتن

واقعا دیگه خیلی ضلیع بود . من خودم بارسا دوست دارم اما دوست ندارم ناجوانمردانه بازیها رو ببره

گل سوم بارسا و گل دوم مسی خطا بود و من قبول دارم. اما گل اول مسی (گل دوم بارسا) چه مشکلی داشت ؟
گل سویا هم درست بود.

اما یادتون نره اخراج نکردن مدافع حریف در نیمه اول . افساید های اشتباه به ضرر بارسا و به نفع سویا. اگه سویا به درستی 10 نفره میشد نیمه دوم کارش خیلی سخت تر بود.

گفتم فستیوال اشتباهات بود داوره.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل سوم بارسا و گل دوم مسی خطا بود و من قبول دارم. اما گل اول مسی (گل دوم بارسا) چه مشکلی داشت ؟
گل سویا هم درست بود.

اما یادتون نره اخراج نکردن مدافع حریف در نیمه اول . افساید های اشتباه به ضرر بارسا و به نفع سویا. اگه سویا به درستی 10 نفره میشد نیمه دوم کارش خیلی سخت تر بود.

گفتم فستیوال اشتباهات بود داوره.
مسی 1 گل زد! قبلش بازیکن حریف رو انداخت رو زمین و زدش تو گل. گل آخر هم مسی پشت سر دفاع بود و هیچ راهی نداشت مگر اینکه دست بذاره رو شونش و هلش (هل یا حل؟ :دی) بده عقب. هردو گل خطا بود. اما خوب با این دفاع بارسا همون داستان سال قبل رو در champions league خواهد داشت. اصلا مدافع ها سر کرنر چرا وایمیسن نگاه می کردن!!!!!!!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کم کم دارم به رابطه ی نامشروع بارسلونا با کمیته داوران مشکوک میشم! 2 گل از 3 گل بارسلونا هدیه ی داوری بود :eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسی 1 گل زد! قبلش بازیکن حریف رو انداخت رو زمین و زدش تو گل. گل آخر هم مسی پشت سر دفاع بود و هیچ راهی نداشت مگر اینکه دست بذاره رو شونش و هلش (هل یا حل؟ :دی) بده عقب. هردو گل خطا بود. اما خوب با این دفاع بارسا همون داستان سال قبل رو در champions league خواهد داشت. اصلا مدافع ها سر کرنر چرا وایمیسن نگاه می کردن!!!!!!!!!!

از نظر من صحنه گل دوم بارسا خطا نیست. شاید دست گذاشته اما مسی زودتر به توپ رسید و توپ رو زد. بازیکن حریف بهش نرسید.

در مورد دفاع بارسا که با شما موافقم. دفاع لوله است. ماسکرانو هیچوقت مدافع نبوده . پیکه هم مدت زیادیه افت کرده. امیدوارم پویول برگرده و سر و سامون بده. البته اونم مسن هست و نمیشه ازش انتظار بالایی داشت.

رو توپ های هوایی دفاع بارسا ضعف شدید داره بخصوص روی ضربات کرنر.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

شب برد کثیف بارسائی ها بود امشب

در جام قهرمانان اروپا هم آیا در بازی های اروپایی هم این داوری کثیم به نفع بارسا ادامه پیدا خواهد کرد ؟

3 اشتباه :
گل اول سویا
گل دوم مسی
گل اول مسی ( 5 ثانیه قبلشو ببینید متوجه میشید )

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

در جام قهرمانان اروپا هم آیا در بازی های اروپایی هم این داوری کثیم به نفع بارسا ادامه پیدا خواهد کرد ؟

3 اشتباه :
گل اول سویا
گل دوم مسی
خداییش شما بارسا رو دوست داری؟ :lol:
امیدوارم پویول برگرده و سر و سامون بده.
اتفاقا کاشکی دفاعش همینطوری بمونه. من شاد میشم :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

3 اشتباه :
گل اول سویا
گل دوم مسی

موندم این سوالات رو باید با تم آلفرد هیچکاکی خوند یا پیتر سلرزی :)

خوراک تیتر روزنامه های زرد هستش :)

شما نیمه ی اول رو میدیدی متوجه میشدی بازیکن سویا باید اخراج میشد، تک به تک سویا 2 متر در آفساید بود.

گُل دوم بارسا کجاش خطا بود؟

گُل سوم هم اگر مجددا صحنه رو ببینید متوجه میشید که مدافع قصد سد کردن داشت مسی زدش کنار اما نه کشیدنی در کار بود و نه چیز دیگه ایی، دقیقا در آخرین صحنه دست مدافع سویا روی شورت ورزشی مسی بود داشت به زمین خورد.

در پایان بارسا این فصل تیمی نیست که بشه روش شرط بست.
شانس بیاره یک جام ببره.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

3 اشتباه :
گل اول سویا
گل دوم مسی
البته اگه مدافع سویا نیمه اول اخراج میشد که 100% هم حقش بود الان احتمالا در مورد هتریک مسی و یه برد پر گل دیگه صحبت میکردیم!
+اینکه عادل هم دیگه شورشو دراورده بود!تو هر صحنه ای بیخودی شلوغش میکرد!به نظر من رو گل سوم مسی هیچ خطایی انجام نداد و بازیکنی که میخواست با سد شدن جلوشو بگیره رو به خوبی جا گذاشت...
چندین جا هم داور میتونست خطای پنالتی واسه بارسا اعلام کنه!
---------------------------------------
حالا اینا رو بیخیال ریال گل اولو خورد!!!:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کم کم دارم به رابطه ی نامشروع بارسلونا با کمیته داوران مشکوک میشم! 2 گل از 3 گل بارسلونا هدیه ی داوری بود :eek:
فعلا به رابطه ی خودتون مشکوک شو!چون بازیتونو نشون نداد و هیچ کس ندیده نمیدونه داور چه گندکاری به راه اندخته بود!:hmm:
این بازی نیمه اول دفاع سویا اخراج میشد الان 5 6 تا زده بودیم...:happy:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من هم گل سوم بارسا خطا نبود و عادل جو الکی داد. بازیکن سویا سعی داشت با بدنش راه مسی رو سد کنه که مسی بصورت حرکت دوطرفه جاش گذاشت و اون بازیکن چون بدنش رو به سمت عقب حاءل کرده بود وقتی مسی پشتش رو خالی کرد و از طرف دیگه یه سمت توپ اومد، زمین خورد. من چندبار به صحنه نگاه کردم ولی خطایی ندیدم. فردوسی پور سر این حرکت جو الکی داد. ولی گل سویا هم سالم بود که داور اشتباه کرد. بازیکن سویا هم نیمه اول باید اخراج میشد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

3 اشتباه :
گل اول سویا
گل دوم مسی

ما همش میخوایم منصفانه صحبت کنیم اما خب بچه ها اذیت میکنن. شما اینقدر نکته سنجی خب برو نیمه اول رو هم ببین نکته هاش رو در بیار. فقط منصفانه قضاوت کن.

جدای از نتیجه بازی من خودم اعتقادم اینه حق بارسا باخت بود. نه بخاطر داور ، بلکه بخاطر بازی بد و ناهمانگی. یه زمانهایی باخت لازمه برای اینکه بازیکنا به خودشون بیان

اشتباهات داور در نیمه اول رو هم در نظر بگیر و منصفانه قضاوت کن ابا اشتباهاتش در نیمه اول تاثیر گذار بوده یا نه. من که میگم داوری افتضاح بود.

دیگه هم بگذریم.... بحث کردن در این مورد بی فایده است. دفاع بارسا مشکل داره و باید یه فکری براش بکنن. این دفاع جلو تیمهای قدر اروپایی و رئال مادرید مسلما به مشکل خواهد خورد.
============
من فکر میکنم شما طرفدار چلسی هستید. درسته ؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فعلا به رابطه ی خودتون مشکوک شو!چون بازیتونو نشون نداد و هیچ کس ندیده نمیدونه داور چه گندکاری به راه اندخته بود!:hmm:
این بازی نیمه اول دفاع سویا اخراج میشد الان 5 6 تا زده بودیم...:happy:

فقط اظهار نظرهای بدون دلیل و بی منطق!! چه گندکاریهایی؟! بازی یونایتد رو که شبکه ورزش نشون داد و خیلیها هم دیدن ولی مثل اینکه شما یک بازی دیگه رو دیدین که اینجوری اهانت میکنین!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
واقعا لوپزو باید بهترین دروازه بان فعلی دنیا دونست !!!

چقدر ویارئال سر تر هست عالی بازی میکنن!

بنظر من با این بازی که لوپز میکنه واقعا مربیها حق دارن انتخاب اولشون لوپز باشه. واقعا در حال حاضر خیلی آماده هست.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بنظر من با این بازی که لوپز میکنه واقعا مربیها حق دارن انتخاب اولشون لوپز باشه. واقعا در حال حاضر خیلی آماده هست.
یاد دیدا و آبیاتی میوفتم اما اینا تقریبا برعکسن!

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
خب اکثر بازی های مهم لیگ جزیره امروز برگزار شد و فقط موند بازی لیور...
به طرفدارای ارسنال یه تبریک جانانه میگم و خیلی خوشحالم که این تیم و ونگر عزیز دارن به روزهای اوجشون نزدیک میشن...:heart:
چلسی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی روزش نبود و باخت...
خوشبختانه سیتی هم مساوی کرد...:snitch:
و در اولین بازی هفته هم که م ن چ س ت ر از بردهای فصلهای پیشش به دست اورد!:hmm:(مثل اینکه وقتی مسئولای تیم دیدن نمیتونن با روشهای سالم نتیجه بگیرن دوباره قرارداد جدیدی با داورا بستن تا از جمع تیمای بالای جدول عقب نمونن!):happy:

یه بارسلونایی داره حرف از داوری به نفع منچستر می زنه :D وضع داوری بازی امشب بارسلونا که فاجعه بود گلوی سویا رو در نیوکمپ بریدن
احتمالا راه پیش گرفتی که پس نیوفتی :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
فقط اظهار نظرهای بدون دلیل و بی منطق!! چه گندکاریهایی؟! بازی یونایتد رو که شبکه ورزش نشون داد و خیلیها هم دیدن ولی مثل اینکه شما یک بازی دیگه رو دیدین که اینجوری اهانت میکنین!!
بله احتمالا من بازی دیگه ای رو میدیدم و داور برای پالاس بیخودی پنالتی اخراج گرفت نه م ن چ س ت ر!!!(البته دیگه شماها به اینجور صحنه ها عادت کردین و اشتباه!!! داوری نمیدونین و باید داور خودش یا یه سوپر واکنش براتون بکنه یا به حریف گل بزنه تا قبول کنین!)
البته مشخصم بود اینطوری میشه چون خود فرگی هم تو ورزشگاه بود و معلوم بود این بازی داوری سالم نمیبینیم!
بیخیال،مبارکتون باشه...:)
یه بارسلونایی داره حرف از داوری به نفع منچستر می زنه :D وضع داوری بازی امشب بارسلونا که فاجعه بود گلوی سویا رو در نیوکمپ بریدن
احتمالا راه پیش گرفتی که پس نیوفتی :D
بارسا چه ربطی به م ن چ س ت ر داره من نفهمیدم!!!!!!!!!!؟:blink:
هر چند هیچ ربطی به هم ندارن ولی محض اطلاعت من اون پستمو وسط نیمه دادم که تا اون موقع هم داوری به شدت به ضرر بارسا بود و بازیکن سویا رو که باید اخراج میکرد نکرد!

Saleh1993

Registered User
لایک‌ها
29
اگه به داوری باشه یک پنالتی هم برای ویارئال هم داور نگرفت وگرنه بازی 3-2 میشد!
در ضمن یک آفساید اشتباهم کمک داور به ضرر ویارئال اعلام کرد!که موقعیت خوبی بود!

بالا